KLAPPAR

Käket klart,snaaaart dags killarna kan knappt vänta, först ska hundarna ha mat och få gå ut. Vi får väl se om dom orkar utan att få spel, det klarar de nog . Boppa ska var stand in för tomten hade inte tid att komma igen han var ju här i natt, Alex ska vara tomte nisse. Mormor och Bernte sov till Kalla Anka inte förvånande, bildbevis finns kommer att publiseras inom en snar framtid . HEPP

Julafton

Nu smäller det dags att hugga in på gröt, skinka och klappar , hoppas jag får många har varit JÄTTE snäll"tror jag".
GOD JUL till er alla Kram Anna

ELSA


Dan före dan

Nu är det dags att åka och jobba igen, jansson,skinkan ,sillen och granfan är klart. Chrisse var här med Argos Rosa och Elsa fixade det riktigt bra för en gångs skull, dom är skiträdda för den stora FARLIGA Rottisen. Rocks tycker att han är äcklig också. Wirre ska bara leka. 09.00 kliver jag av i morgon bitti och är ledig tills kl 17.00 Juldan sen ett par timmar typ 5 st på lördag, sen ska jag vara ledig tills Conny kommer hem närmare bestämt tills den 8/1 -09.
Bernte har köpt en julklapp till mej , funderar på att tjuvkika, näee ska jag inte, men jag har lust att göra det

Resturang på stranden


Snäckletning


Utanför vårt rum


Vår privata massörska


GUNWALD BADHUNK


Monica trevligböna


Cissis pappa Latta kände morfar Knutte håller på i travsvängen. När jag frågade om han kände Knut Larsson sa han ; Knutte han är ju en legend. KUL!


Sista kvällen


Mormor 88 år

Idag grattade vi mormor på morgonen,med kaffe och macka.88 år, ja jävlar, pigg som en nätskrika, skönt. Igår hjälpte jag henne att laga 2 skinka ost pajer och 2 oliv ost tårtor. Vi får väl se om någon kommer och hjälper till att käka upp det. Jag ska jobba extra åt Erik 22,23,25 dec, så jag hinner inte träffa någon. Alex var på simskola med Bernte och Boppa var med och badade , han ska få gå 10 ggr nu på jullovet. En av våra underlater verkar krasslig, får väl se om hon klarar sig, sitter på golvet och ser ruggig ut. Gran har vi skaffat men den kommer nog in i morgon, hinner inte idag. Firman går bra mycket bokningar. Denise ska flytta till Kråkan igen, har inte råd att betala så mycket för lägenheten som han vill ha , synd hon hade fått det fint har jag hört. Löpbandet jag köpte som hon fick låna kommer hem hit nu då ,alltid något .Ha det tills vi syns eller hörs .

HEMMA IGEN

HEMMA!! Skönt men oj, så jobbigt att resa tillbaka 6 timmar i tiden. Min kropp säger att klockan är 02.46  men inte klockan BARA 20.46, Hade ingen tid att skriva där nere, får ta det nu och några dagar framåt. Kan bara säga skönt klimat men oj vad jag längtade hem. Kul och jobbigt på samma gång, tur att det var trevligt resesällskap. Det tuffaste när jag är borta är att jag vet att Bernte får det hett om öronen , han klarar det galant men det är ju så tråkigt när vi inte är i lag . Åkt båt, kollat vattenfall , elefanter, transingar, småtjejer och gamla gubbar , spelat spel med bartjejeroch bar(pojk)tjejer. Ska lägga in lite kort när jag orkar men nu ska jag SOVA!! God natt

Sitter hos Conny

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 5 då ska vi åka , har packat nästan allt ,bara madrassen kvar. Pratade precis med mina älsklingar där hemma . Boppa var väldifgt kortfattad, men kan bero på att Tove var hos honom och lajade. Får se om det kanske finns nåt internet café som man kan rodda lite i där nere, då ska jag försöka skriva lite. Sköt om er tills nästa gång . Krammmmmmm

Bokningar

Nu har folk börjat fatta att lilla Kalle kanin och Hasse Hamster FÅR inte följa med till Gran Can i jul , svärfar vägrar och morsan är upptagen . Vad göra? Jo, inackordera hos mej! Flera bokningar den senaste 1/2 timmen . Hoppas Bernte fixar det när jag är borta, JODÅ älskling det gör du ! Jag vet , men är man ett kontrollfreak så är man .
Boppa har börjat straffa mej för att jag ska åka, han vägrar gosa , jag är den dummaste" jäkelmamman" i hela världen. Smällar man får ta men fan så ont det gör . Får se om han vägrar prata med mej i telefon denna gång också. Inte lätt när man är 7 oj FÖRLÅT 8 år . Nu har det börjat lukta mat i huset, jag är lyckligt lottad som har en man som är om sig och kring sig på alla områden. Älskar dej Bernte
En liten parantes( MORMOR HAR BAKAT SINA SKITGODA PEPPARKAKOR IDAG) med mandel och skurna riktigt tunnt i skärmaskin .
Kanske får jag lust att skriva mer sen anna

Jag som mörkhårig


Thailand imorgon

Skjutsade killarna till skolan , hem städade som vanligt (blir skitigt med 4 hundar). Förresten Boppa var jätte förkyld fick vara hemma så det var bara Alex som åkte till plugget. Solade på mej för sista gången i cancergrillen om jag inte gör det så blir jag tomat. Boppa fick åka med Bernte och handla present till Alex, jag ska åka med Alex ,när jag hämtar honom , och handla till Boppa . Känns inte bra att åka bort och inte vara med på deras födelsedagar 10 och 16 dec . Har tyvärr inget val, inge jobb ingen lön. låter flashigt att jobba i Thailand men ni ska veta att det är 24 timmars jobb i 14 dagar. Livegen är det man är , Folk tycker att åhh, vilken skön semester , jag säger varsågod och åk i mitt ställe men ge mej lönen. 
Ångest vill inte åka!! När jag kommer hem ska jag jobba extra åt min gamla brukare 21,22,23,och 25

Utkast: Jaha, nu ...

Jaha, nu ska vi se hur detta funkar . Första gången så tålamod. Hämtade min nya bil idag. Jippi!!
2 dagar kvar sen 13 dagars jobb i Thailand,ska både bli skönt och tråkigt, mina barn fyller 8 resp 9 när jag är borta. Inte kul .Ok, Tatti nu har du fått in mej här hoppas att jag kommer igång , du är ju riktigt duktig din turtant! Grattis!!  Nu är dt dags att bada hund , han stinker!!! Hej hopp ha 2 veckors trevligt väder, det ska jag ha .

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0