Lördag och ikväll är det fest!!

Uppe kl 7 ut med hundarna och upp med en bur . 2 marsvin ska gå hem kl 8,30. Efter det sticker vi , mormor,jag och Bernte till kyrkogården och tänder ljus. Det är lika bra att ha det gjort för sen är det knökfullt där med folk. Fest ikväll på Kålboda jag ska vara nykter som vanligt och köra. Känns ganska skönt att göra det.
Städat, lagat mat, fikat med farsan och morsan. Nu har vi käkat och snart ska vi väl ge oss iväg. Nu är klockan 02.31 och jag har agerat taxi kurir halva natten . SOV GOTT !! Jag kommer att må bra imorgon i allafall. Jag vet de som INTE kommer att göra det.
HÄPP!!!!

Fredag sista dagen för simskolan!

ESTER

GÄNGBILD

FARI

EBBA

ESMERALDA

ENYA

Lite nytagna foton på de sköna liven!! 1vecka och 1dag gamla!!! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖTA!!


Uppe kl 7 sen frulle, fixa alla djur, kaffe i stora mängder. Åkte med killarna till simhallen , Bernte löste av mej etfer 15 min, hem och städade uppe, nere och i källaren!!
Nu sitter jag här och väntar på en fågel som ska komma. 1 bokning av 2 marsvin till jul.
När fågeln har kommit ska vi till Mc Donalds, djuraffären och Åkersberga för att lämna bilen igen. Sen hem och kratta tror jag, idag kanske det kommer till skott.
Andreas klarade av simskolan med bravur, han kan simma och framför allt HAN vågar även på djupt vatten.
Nehe, kratta blev det inget av med, killarna gjorde lite , bra , tack för hjälpen.
Vi käka och glodde på burken ett tag .
Klockan 9 gick vi i säng, då kom Mikaela hem , hade varit på bio och sett det där om och med M. Jackson, med Kråk, Roffe och Nina. Sen drog hon till Nina.
 SISTA dan för henne på jobbet dag, SYND!!!!!!!!!! Ingen som vet nåt jobb för henne!!??????
HÄPP!!
Imorgon är det ferre på KOLBODA!!!!

Torsdag

Uppe vi sju, gav alla djur mat , rastade hundarna och nu är det kaffe på G . Till simhallen med kidsen, Boppa simskola sen vara kvar ett tag. Tänkte faktiskt simma lite själv men är lite snorig så jag struntar i det. Sedan får vi se vad som händer. Nu är klockan 9.15 så vi drar, ska handla hö på väg hem. Det jag har är så grovt behöver mer ängshö liknande. Ev ner till Jakan med mormor sen hon ville titta på något där hoppas jag orkar. Skulle behöva ut och kratta löv också. Kanske i morgon. Då kommer det en långliggande fågel 35 dagar ska den vara här ägarna ska till Brasilien i 5 veckor.
Glömde köpa hö, ingenting hittade vi i Jakan, behöver så mycket så att det inte är kul att köpa något. Man använder det nya så mycket att det bara blir gammalt skit det med.
 En kul grej hände, när vi skulle åka hem stötte vi på Fredde, min kusin, det var länge sen , satt och pratade med honom ett tag. Han ska fixa förstoringar till mej som jag gillade, han hade tagit korten. KUL!!!!  
Har spelat clownspelet med killarna och Bernte , jag vann, dom sitter fortfarande kvar och slår. Man ska rita en clown med hjälp av tärningarna . Man slår och ska rita det som är bestämt att tärningarna är värda. DOM HÅLLER PÅ MED ÖGONBRYN, skit samma om ni inte fattar, lååååååååååååååång tid tar det. Nu är det bråk, dom gav upp har försökt att få en 12.a i 10 min .
Har kollat på burken med killarna och mormor S.o.S Gute, sen gick grabbsen och kvarta , jag satt och kolla vidare på Criminal minds och mormor kvarta i soffan , som vanligt. Nu har jag kokat mat till Elsa , ska köpa något foder med MYCKET nyttigt för henne i morgon. Hennes kropp kräver det , valparna suger ur henne.
 HÄPP!!!!!

Onsdag

 Esmeralda blir det bara för att du Milo har så FULA namnförslag, en elak tant är EDIT. PUNKT.
 Hemma och nu städa har varit på simning och mormor har kommit hem. Göran fikade och jag har duschat. Marsvinbokning kommer i kväll och 1 påhälsning av fågelägare ikväll också. Det rör på sig. Skriver senare............
Sitter här och väntar, har gosat med valpar och vägt dom tjocksmocken Ebba väger 308gr och Ester 197gr. Störst och minst. Alla valpar har övat ungefär lika mycket sedan födseln, det är bara Ebba som har tankat extra mycket. 132grams ökning. 90.98,95,107 de andra. Dom är så fina, gosiga och underbara.
 Alla skulle få uppleva att ha valpar i allafall när de är små, sen blir det ganska tufft, fast man inte kan tro det.

Besöket avklarat, dom kommer i 35 dagar from fredag, 2 st marsvins bäbisar är här ett par dagar. DETTA ÄR SÅ KUL!!!!
Kollat tv med mormor och killarna ,ARGA SNICKAR´n han är sååååå rätt. Nu sova, Bernte snarkar för fullt bakom min rygg.
HÄPP!!
EV en valp såld, FARI!! Hoppas, där vet jag att han får det bra !!

Tisdag och fortfarande kvar på jobbet 1 dygn kvar!

 En skön bild!!


Natten har varit lugn förutom kattjäklar som jamar konstant. Personalen som ska lösa av mej ringde sig sjuk  precis, hoppas det går att få tag på någon! Gunwald kommer , tackar för det!!!!
 Jag ska hämta mormor på Netas jobb i morgon bitti när jag åker hem.
Rosa är med Linneá och Birgitta i torpet denna vecka , resan hade gått bra men hon längtar hem till sin flock såklart.  Bernte kommer hit och byter bil sedan och lämnar matlåda , Tackar för det ..
Bernte har varit här men lämnade inte bilen den läckte , han fixade det men vi bestämde att han tar den för jag blir stående om nåt händer och kan inget göra.
Ja du Milo, vad säger man ?? Det var ju nästan väntat eftersom att det är f-kassa idioter du har haft att göra med. Hoppas på länsrätten får vi göra, hoppas att alla idioter är samlade på f-kassan , verkar ju som det i alla fall.

Linneá ringde ,Rosa har börjat att löpa!! Hur ska jag göra para nu eller vänta tills nästa gång!!? Det är frågan!???
Jag tror också att det blir så, har pratat med Alle om att låna Simba och det var inga problem. Om hon blir dräktig så kommer de i början av jan ca 6-7 jan beroende på påsättningen.
Skulle ju vara skönt att ha det fixat och det ligger lite rätt i tiden.

Enya  Ester  ?  Fari  & Ebba, ett namn kvar att hitta på  tiknamn på E FÖRSLAG!?

Electra, Esmeralda!???????? vad tycks!?

Pratade med mormor, jag ska hämta henne på Netas jobb, sen fick jag ett sms av Neta kommer du och hämtar ?? skulle precis svara och då får jag ett meddelande om att jag ska ringa. Jag ska inte hämta mormor, Göran skjutsar hem henne han ska till Neta på förmiddagen!! PUST!!!! BESTÄM ER!!!!!!!!!!!!!!!

Tatti ringde och pratade ett tag, hon hade varit och kollat hus. Kul!! Hoppas ni hittar något som ni kommer att trivas i.
Nu är det sova , hoppas jag , en lugn natt eftersökes.
HÄPP!!!  

Esmeralda får det bli tror jag ,INTE EDIT urk!!!!

Jobbdygn 2 st !!!!

Kommer vara helt slut på onsdag, har inte sovit mer än en 1/2 timme inatt, tankarna bara snurrar kring Alex. NU ÄR DET DAGS FÖR EN HANDLINGSPLAN. Allt måste bli lugnare hemma!! Rännskita har sprungit hela natten!!
Han är så go ungskrället. Till råga på allt så gick en granne förbi eller rättare sagt stod kvar utanför och TRÄNADE sina hundar som var rädda för småhundar. KLART SOM FAN ATT VÅRA TOKSKÄLLDE. IDIOTEN VILLE TRÄFFAS PÅ NEUTRAL PLATS OCH TRÄNA. Varför fattar inte folk att dom bara ska GÅ istället för att stanna, håll koll på era så fixar jag mina. Det var så jobbigt och ett STORT problem att gå förbi vår tomt, problemet är att du inte GÅR gubbsate!!, utan stannar!!
Har varit på vift idag och nu är klockan 17.10 och vi har just svalt en middag , favorit i repris, lax i knyten med grönsaker och potatis. Jag gjorde det hemma igår och idag här på jobbet. Uppskattat! Helt slut!!! Ska läsa tidningen lite tror jag tv´n funkar inte.
Bernte har hämtat min bil som inte är riktigt klar, ska tillbaka på fredag och fortsätta montera värmare i den! Hoppas jag får sova snart !! Häpp!!

Söndag innan 2 dygns jobb!!

Uppe och ska sätta fart, först kaffe i mängder. Har städat valplådan åt de små liven. Dom är sååå söta och Elsa är världens duktigaste mamma.
Hela dagen har gått i städningens tecken, Berit här på middag och sen vart det kväller. Alex blev skogstokig och svor åt Berit, Bernte hade lovat i två dagar att hjälpa honom med akvariet, BLEV INTE AV ILLA!!!! Hur mår du egentligen lilla älskling!!???? Börjar bli orolig för dina vredesutbrott. Men jag förstår att du lackar, det har du all rätt till. men man måste tänka på HUR ,man blir arg! 
 HÄPP!! orkar inte mer idag.

Lördag kväll och hemma igen efter shopping på GeKå´s

Igår åkte jag, Katta Eva(Kattas mamma) och Åsa( Kattas brors fru) till Ullared på lite shopping. Katta körde fram och tillbaka, vi bodde i en stuga på campingen i 1 natt. Shoppade loss på fredagen när vi kom ner och sen idag har vi fortsatt. Fick tag på massor av kläder till killarna , det var syftet med hela resan. Jag köpte några saker till mej skjälv och till Bernte. Resan har gått bra men nu är jag trött.

Valparna har vuxit på ett dygn tycker jag. Elsa är sååååå duktig och hon har sin slimmade kropp igen , tänk om man kunde ha gått ner efter ungarna på det sättet!!!!! Hon äter som en häst och det behöver hon verkligen med dessa matvrak.
Nu ska jag softa och sen sova klockan är 23.45 och ALLT ÄR STILLA!!!!!!!!!!!!

Häpp!!!!

Fredag!! 23/10

Allt gick bra och går kanon, Elsa är den bästa mamman i världen. Dom käkar och har det gott.
Nu behöver dom bara vila och vara ifred, därför ber jag er alla att INTE komma hit i helgen!! Hon måste få lugn och ro och inte störas.
Jag kommer heller,  inte att vara hemma nu, åker till Ullared och kommer hem lördag kväll.
 
Bernt, killarna och Mikaela fixar bitarna.
 Mormor ska till Neta och kommer hem tidigast tis. 
Nu ska jag väcka killarna och sedan sätta fart, åker 9.30 .
Klockan är nu 06.23 och jag har mycket att fixa.
Klar med allt fix och trix, har städat uppe ,nere, givit alla djur, rastat hundar ,fikat, duschat och rodat upp allt så det förhoppningsvis funkar i ett dygn.
 Mikaela fixar inackorderingarna och hjälper till med resten , Nina hjälper Bernte med min bil som ska få en dieselvärmare monterad i Åkersberga.
Boppa ska på disco 18-21 och Alex har breake dance mellan 19-20
KOSTAR ATT LIGGA PÅ TOPP!!!
 Så ja MILO , nu får du vila , vet ju att du blir helt slut bara av att läsa vad jag gör MOAHAHAH!!!!!
Klockan är 9 och nu ska hundarna få pissa av sig en sista gång innan KaTTA OCH RESTEN AV PATRASKET KOMMER VID 9.30 , oj, skriker visst , hinner inte ändra!
HÄPP!!!!!!!!!!!!!!!

Valparna


Första lilla tiken!


Valp nr 2 en tik


3.dje tiken


4:de tror jag hanne


Gängbild


En av dom , hjärnan funkar inte


Sista STORA TJEJEN


HELA HÖGEN SAMLADE!!!!!!!!

Turdag?????

Kan det kanske vara så att HUNDFAN VALPAR IDAG ELLER?????? Har ingen lust att sova på soffan en natt till , ont i hela kroppen.
Boppa är hemma från skolan idag för observation, han har varit oförklarligt trött i flera dagar. Han somnade till skolan i bilen igår och från skolan 2 dagar i rad. Håller honom hemma så att jag får se vad som händer. Jag skulle ha jobbat egentligen men det kan jag ju inte , skulle ta ledigt men det blev vab istället. Gjorde ju ingenting om man nu säger så......
Status på hunden är 36 grader har tempen gått ner till det är tvunget att göra det så att ett hormon i kroppen kan börja jobba, det styr öppningsförberedelserna och mjukar upp bäcken etc etc. Detta har jag väntat på men jag kan ha fel, det kanske dröjer något dygn.
Jag ska åka till Ullared på fredag morgon , någon som vågar slå vad om jag kommer iväg eller !!??
Killarna ska få en ny garderob men just nu verkar det som att de inte kommer att få någon.
Skjutsat Alex har jag gjort och druckit kaffe med mormor, Boppa vaknade till och ska väl försöka få i sig något.
Nu är klockan 14.23 och Boppa äter för 4 gången idag , han käkar som en häst. Elsa ligger i sin korg med 35.8 grader och bäddar och fryser allt är bra tecken. Det vore väl fan om hon inte får idag/kväll/natt!!

Har bestämt mej, jag stannar hemma , inte schysst mot de andra att inte veta. Kommer bara känna mej stressad om jag åker. Ska jobba dubbelpass mån 07.00- ons 07.00

Det blev en TURDAG!!!!!!!!
Elsa började föda kl 19.30 och var klar kl 20.42 då hade hon klämt ur sig 5 (fem) st ursööööööta valpar. Orkar inte skriva mer nu men sätter in några bilder om jag får till det !!!!
HÄPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ULLARED HERE I COME!!!!!


Onsdag!

Ingenting under natten!
Har suttit och kollat kalendern, jag tror att vi börjar närma oss rätt datum för nedsläpp, hon blev parad, trots att det inte ska funka, alldeles för tidigt i löpet. Hon är en slampa! Datumet för parning när det "tog" är nog 3-6 dagar senare än vad första parningen var. Hon mår bra och har nu visat sen igår em att något är på gång. Den som lever får se!

Idag blir det inge mer , helt slut i pallet, no more!! Häpp!

TISDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inga valpar ännu, jag tror att hundfan tycker att det är så mysigt att sova tätt ihop med matte så att hon håller sig bara därför. Hon blev parad så tidigt i löpet så jag tror faktiskt att nu börjar det bli dags. Hon är en riktig slampa vad det gäller hanar när hon löper så jag tror nästan att hon "släppte till" bara för att. Jag har aldig hållit på att tempa henne förut och det är väl det som man lurar sig på. Hon mår bra är som vanligt men FET och det sparkar konstant i magen. Ska ta henne på en långrommis idag, hjälper det på tanter såååå.................?
Nu ska jag städa först och sedan ta reda på svamp som vi fick av Björne, han hade varit ute och plockat en kasse trattisar till oss, SNÄLLT!! Tack Björne!
Känner mej förövrigt ganska ok, men lite nedslagen i dojjorna, troligen för att man VÄNTAR. Har lite funderingar på att söka utbildningen i Västerås men att kanske satsa på Upplands-bro i stället. Samma utbildning men närmre. Om jag söker kan jag ju välja lite mer och har inte missat något i alla fall , har då lite beslut att ta. VARFÖR ska jag vara så omständig. MEN ni ska veta att jag är väldigt GLAD FÖR ALLA SNÄLLA MÄNNISKOR I MIN NÄRHET SOM TROR PÅ MEJ OCH PUSCHAR MEJ ATT VÅGA!!!! Tack ! Leffe, Helene, Kjelle, Tjoran, Musen och Eva. Tycker om er så mycket!!  Milo och Tony puss på er!!! Mikaela, Nina och Denise !! Ni är heller inte glömda! Och morsan , det trodde jag aldrig att du skulle tycka var en bra idé! !
OCH framför allt min älsklings gulligull MORMOR!!! DU ÄR BÄST!!! Älskar dej så mycket !!!!!!!!
Dej också Bernte!! Fast att du är knäpp, men du är min knäppis, tur att jag är lika knäpp, och jag förstår vad du menar faktiskt, jag är osäker själv på hur det ska gå, och BRA att du undrar då visar du att du bryr dej om OSS ALLA.
Och mina fina killar små som tycker att det är roligt att mamma vill börja skolan igen. Chrisse och Elin som också hejar på. Puss på er alla.

Nu när jag sitter här hör jag hur Elsa har börjat krafsa i korgen och försöker bädda . Ett gott tecken!!


Mikaela och jag åkte till skogen och tog en promenad med hundarna. Sen till MC och köpte käk. När vi hade ätit och satt vid datan hörde jag hur Elsa bäddade runt i korgen uppe som hon delar med de andra. Jag gick dit och Rosa och Rocks följde med, Elsa blev TVÄRFÖRBANNAD och flög på Rosa!!!! Ett bra tecken!! Skiljde hundarna åt Elsa får vara här nere med oss och de andra där uppe. När Nina kom så morrade hon åt henne när hon kom in i vardagsrummet, hon låg i mitt knä då. Allt är bra tecken, hon visar att hon har ont ,vill vara ifred och att det kommer framåt i processen!!  Fortsättning följer..........................

Nu är klockan 19.57 hon har börjat att svassa runt och leta, panik vill ut snabbt ska det gå ...........pinka åhhhh skönt!


Måndag

Trött , inga valpar, hunden har legat brevid mej i sängen hela natten . Hon får ALDRIG annars vara där. Nu får det ta och hända något. Skjutsa killarna sen hem , ikväll kommer en kanin.
Jodå Milo, dom kan valpa närsomhelst. Sist satte hon igång på em vid 15-tiden nån gång. Just nu är statusen stiltje men lite slemmig avföring.
Min tanke var när jag städat av hemma att, Jag sätter på en film, Män som hatar kvinnor, för då kommer Elsa att börja valpa mitt i filmen så jag blir tvungen att avbryta. MEN NEJ, ingenting. Klockan är 14.15 det enda som avbröt var en kund som ringde och ville boka för 2 marsvin. ELSA KOM IGEN, jag är bara ledig i morgon också. Idag är det det 66:e dygnet. FAN!!!! Vill inte vänta längre,
OM ni inte sett filmen , GÖR DET!!! den var skitbra, nu är det "Flickan som lekte med elden " på att se listan.
Ni kan få låna den av mej , Män son hatar.... alltså!
Elsa mår fint, du vet väl själv hur det kan vara att vänta och vänta. Eller kanske inte Milo , ingen fara med henne. Hon tar lite tid på sig, har bytt pass med Jonas HAN behövde byta. Jobbar då torsdag om hon fått annars, ja, vad gör jag då!!?? Nu ska jag lägga mej , hon är lite mer orolig ikväll än vad hon varit.
 HÄPP!!

Söndag och vi väntar fortfarande !

Natten har varit lugn , inget har hänt!
Städat och fikat med Kjelle,Tjoran, Göran och Eva! Alltid kul när dom kommer , tycker om dom såååå. 
Linneá verkar att missa hela valpningen denna gång också, tempen har gått ner och är på väg upp igen men Birgitta ska hämta henne sedan så frågan är,  HINNER HON!!???
Tänker som sjutton på det här med att plugga och jo, det känns helt rätt, jag måste bryta som Eva sa, den onda spiralen nedåt. Japp, nu vill jag UPP.

Mikaela fick ett samtal kl 6 i morse det var en kompis Simon som ville sova här för han orkade inte åka hem. Mikaela hämtade honom i Barkarby , hon kom upp när vi åt frulle och berättade att han var här. Till saken hör att idag är hans födelsedag, SJÄLVKLART tyckte jag VI GÅR NER ALLA OCH SJUNGER OCH HURRAR FÖR HONOM. Mikaela höll på att pinka i brallorna men hon var PÅ direkt. Vi har aldrig träffat honom och inte han oss, VILKEN CHOCK !! 5 idioter som står och sjunger ja må han leva........... människor man aldrig har sett!!! Han tog det KALAS; jag slog i en bira & 3 chokladbitar man måste ju få paket också.
 Nu ska jag softa och gosa med Elsa hoppas det kommer igång snart.
Linneá stackaren har åkt hem, ingen valpning för henne denna gång heller. Det har gått troll i det hela.

Alex berättade att 3 ungar är dumma mot honom på skolan.
När han går ner till klubben för att vara där när han slutat skolan , står dom och väntar på honom . Sparkar honom på smalbenen och kallar honom massa fula saker.
Han säger att fler råkar illa ut men att ingen har sagt något. Han förstår det för att en del har ont i smalbenen men säger inget dom heller men han förstår.
 NU JÄVLAR!!!!!!!!!!!!!!
 Hade det varit min unge som behandlade andra barn illa så hade det tagit hus i helvete, jag hade velat veta. Jag ska in i plugget imorgon och röja lite. !!!!!!! Ska ta ett snack med Heidi , en fröken som har just virke i sej.

Klockan är 21.29 kom igen då lilla hunden!!!
Klockan är 23.16 nu går jag och lägger mej!! Häpp!!!!!


Lördag och vi väntar tålmodigt!

Inga valpar, sov tills klockan vart 9 skönt! Gunwald skickade ett sms och undrade var jag var, Conny hade inte fixat någon vikarie för mej jag har SEMESTER. Vem fick skit tror ni ???????????? Rätt, men Gunwald tog fram svart på vitt och plattade till honom så han fick motvilligt ta på sig skulden . HA!
Bernte och Mikaela ska fixa med bilarna idag, Mikaela fick åka till Apoteket och in handla kalk till Elsa. Rosa fick vara med idag VÄLDIGT NYTTIGT!!!!
En till lampa (maskros ) har inhandlats på IKEA. Snyggt blir det!
Boppa på kalas och vi har väntat och väntat och väntat!!!!!! Tempen har gått ner till 37,3 vilket den gör när förlossningen är på G  valpningen brukar sätta igång inom ett dygn. HOPPAS så att Linneá får vara med.
Har pratat med både min store syster och min storebror idag. Ville "breafa" med dom om mitt tankesätt angående utb. GO FOR IT!!!
Tony gav mej lite tips om fonder , jag visste att han hade lite koll på sånt så jag ringde honom. Ska grotta lite i det. "alla dessa fonder.se " för er som har lite tid över och vill hjälpa en stackars människa i nöd!!!!!!!!!!!!!! Hahahahaha.
Hjälp behövs!
Klockan är 23.33 nu går vi och lägger oss, Elsas temp hade sjunkit,37,3 var den när jag tog vid 20-tiden. Nu 37,6 på väg upp, snart händer det kanske något. HäPP!!!

Fredag och middag med Leffe och Helene ikväll!!

Uppe och kallt är det som sjutton men detta är bara förnamnet, kallare lär det bli. Nu ska jag städa och ringa till UBG. Klart med städ och dusch, kaninen har gått hem.
Linneá ringde och ville vara hos oss i helgen om hon fick för sin DAMP-morsa. Det gick, Mikaela och Nina åkte och hämtade henne i Å-berga. Aria kom med hem efter skolan. Mikaela och Nina skjutsade Alex till dansen, och sedan hem med Aria efter.
Leffe och Helene kom hit och käka och åkte hem kl 24.00. Riktigt trevligt. !!!
Micke och Linda kom hit och fikade på dan, DOM ÄR MED BARN.
MIKAELA OCH JAG HADE RÄTT;
1-0 till oss.
Kjelle och Tjoran kom in en sväng på vägen till Göran och Eva. Vi fick 2 säckar potatis, dom kommer in en sväng på söndag när dom ska hem.

Utbildningen jag vill gå börjar 25 januari 2010 JAG VILL KOMMA IN. Körprov skall jag göra i nov tid ska bokas, jag har mailat om tider.. Tyvärr så är den i Västerås med det får funka 1 timmes resväg enkelresa. ca 9 mil.
CSN ska jag ta tag i Emma har givit mej lite info och tips, måste bara sätta mej in i det hela hur det funkar. 
JAG VILL SÅ GÄRNA BÖRJA I SKOLAN OCH UTBILDA MEJ TILL TRAFIKLÄRARE DET KÄNNS HELT RÄTT.  
Hoppas hoppas att allt hamnar på plats!
HÄPP!! 

Torsdag!

Upp och skjutsade iväg killarna. Frulle och sen kollade jag mina mail, hade fått svar om en trafiklärarutbildning i Västerås!!?? Hur långt är det dit, kan jag pendla!? Snabbt gick det i alla fall. Nu ska jag städa sen sätta mej vid datorn och grotta lite igen. Sidan 43 utav 276 är jag på en jobbsajt. Har lite framför mej alltså.
Jag tror nog att det lutar åt trafikskollärare, det känns som det som ligger bäst till i tankarna, Buss kan nog också vara ok, kortet kan ju vara bra att ha , eller !?
1 timme enkelresa ca 9 mil. Västerås! Den utbildningen börjar i jan 2010

UBG börjar aug, 2010 !? Samma utbildning.
Fick ett sms från Cissi idag Busslink söker personal i sommar med eller utan kort. HUR FAN SKRIVER MAN ETT CV????????????????????????
Hjälp har aldrig gjort det, Mikaela , Nina  eller nån, ni vet HJÄLP MEJ!!!!
Nu ska jag i duschen och sen köpa potatis och mjölk.
Klart, ätit fiskgratäng med råstekt potatis, kanon gott!!
Ja Maria, jag fick dom. Tack!!
Nu ska jag softa och sen sova!!
HÄPP!!

Onsdag!

Jag har i alla fall 2 brudar som tror på mej, jag har fått tips om Swebus och busslink. Swebus har kostnadsfria utbildningar. Vi får se , fortsätter att grotta i det.
Upp som vanligt och skjutsade killarna, idag yr det lite snö i luften.
Mormor och jag satt och fikade, hon skulle vilja besöka Island, jag sa javisst kan vi åka dit, i juni är perfekt för dej, en lång weekend, hon och jag ev Vera. Inte gör det mej nåt att släpa på 2 st snart 90 åringar.
 Kan det förgylla deras existens så är jag helt klart PÅ. Nu är det försent på året att åka för dom, kanske vi får se, kallt och blåsigt, men 4 dagar i juni skulle vara perfa, hotell och så hyr vi en bil,i bilen är det ju varmt, som jag kör, Birgitta kan kanske vara vägvisare eller så skaffar jag en bra karta , har ju varit där förrut och kan nog sjutton hitta dit vi ska om jag bara vill.
Tatti och jag åkte runt med Birgitta mycket och vi hyrde en egen bil också i 2 dagar.
Nu ska jag städa sen åter ut på nätet.

Leffe och Helene blir det nåt eller??? Vore jättesköj!!

Städat och Bernte skjutsade mormor till Frizzan när jag duschade, ska åka dit om ett tag. Har skickat efter utdrag i brottsregistret, undra hur DET går, !!????? och skrivit ut ansökningar till SWEBUS. Måste bara hitta alla jäkla betyg och grejs så jag kan skriva ner det på ansökan sen åker den iväg med posten så fort jag fått svar från snuten!!
Utbildningen på Swebus är kostnadsfri , passar mej bra !?
Hämtat mormor och killarna , nu ska vi bara äta snaaart väntar på att Mikaela ska komma hem!!!
Ätit allt annat klart också, kallt som fan, ungarna griniga och trötta, skrik och gap, uppkäftiga etc etc. Dom känner väl av hur en annan mår. Ungeför som dom låter, förjävligt!!
Det känns i alla fall skönt att ha börjat vandringen mot nytt jobb i alla fall, vad det än månne bliva!! Jag kanske slutar som politiker, tänk att få prata skit och ha bra pröjs för det. Behöver ju inte ens stå för det jag gör!!

Pratat med Helene, dom,Leffe och hon, kommer på fredag och käkar med oss. KUL!!
Har suttit och letat utbildningar och csn-stöd hela kvällen känns det som. Hittat en del.
NU SOVA !!
Häpp!!!

Tandläkar dag tisdag

Upp och iväg med grabbsen, hem och fikade sen blev det strömavbrott, så jag slapp städa. Gav faktiskt fan i det hela dan!! OTIPPAT!!
Till tandläkaren och fick en arbetsorder på truten, ca 8000 kr i renovering, jag blir så trött. Det har rasat plomber för att jag bara kunnat äta på ena sidan,, och hål UNDER gamla lagningar. FT i V-tuna har klantat sig.
 Hem och stekte pannbiff med MYCKET persilja i till middag.
Har pratat med Leffe SKA praktisera på hans jobb något pass han kör, han är för er som inte vet Busschaufför. Jag ska fan i mej ev ta busskortet. Vi får se hur det blir planen är i alla fall att göra NÅGOT annat. Jag gillar att köra bil och varför inte!??
Jag har även skickat efter information om att bli trafikskolelärrare. !? Vi får se, nu ska jag softa har inte så stor lust med nåt, är i klinsch med gubben, men han är söt ändå. Blir bara så in i helvete förbannad på honom ibland. Känner ingen som är så rädd för förändringar. Och som det fan inte går att prata med.
 Pratat med Katta idag också hon var hemma med sjuk SAM han hade nåt med magen.
Nu har jag halvsovit framför dumburken, pissat hundar ,klockan är 21..32 och jag känner mej DÖD nu ska jag sova, Elsa kanske ska sova med matte inatt. Det närmar sig hon är väldigt mattig.
 Häpp!!

Återigen måndag!

Skjutsade killarna , Alex stekte 2 ägg var till sig och brorsan som frulle , gulliga honom. Fikat med mormor och ska försöka ta mej ut i trädgården, beställt tid för permanent.............................................åt mormor. HA, trodde ni va!? Hon gillar stuket, seutsomallaandrakärringarstuket.
Humöret är sådär, kunde varit bättre.
Har börjat att fixa på tomten, Bernte på fotbollsträning, jag gjorde läxor med Alex, duschat och nu glo på burken. !! Häpp!!

Slö dag!

Vaknade 7.15 men somnade om efter att ha varit uppe på muggen. Upp ut med hundarna ,Mikaela hade kommit hem från jobbet och sov på lite. Elin,Chrisse, killarna, mormor och jag åt frulle. Bernte kom hem en stund efter.Dom åkte vid 4.30 tror jag till jobbet. Hela dan gick för min skull i sparläge, Bernte satte upp lampan ,maskros, åt mej. Jag skjutsade Alex till dansen och Mikaela och Elin var en sväng till Stinsen. Chrisse byggde på kojan och nu är väggarna klara. Mikaela åt med kråkan , Denise och Roffe. Elin och Chrisse åt här. När dom åkt hem så städade jag av efter all helgens skit. Pratade mad Leffe om konserten de var på ingen höjdare, synd , när ni äntligen tog tummen ur häcken och gjorde något. Hoppas dom kan komma någon kväll i veckan och käka vanlig hederlig middag med oss, äta ska ni ju i alla fall. ELLER!??
Idag är jag på skithumör,
 Fattar inte varför en del folk inte kan lyssna klart på det man har att säga utan att SÅGA allt på en gång.
Det betyder ju inte att man har tänkt klart och bestämt sig för nåt utan bara att man har en idé man vill "breafa " med någon för att kanske komma fram till något.
Hatar att bli stoppad redan innan jag själv har tänkt klart.
Det kan få mej att bli 15 år igen och bara för att någon SÅGAR en vid fotknölarna kan det få mej att göra tvärt emot bara för att.!!!
INGEN jävel ska säga åt mej vad jag ska välja eller göra. Lyssna för i helvete klart och se objektivt på saker och ting. Allt är fan inte bara vitt det finns svart, grått och en massa andra jäkla färger.
 Man kanske kan hitta något som funkar om man HJÄLPS ÅT!
 FAN!!!!
Ska jag bli busschaufför, lokförare, Bilskollärare, eller vad! ? Utbilda mej till något annat, !? Hur klarar man sig under tiden!? Vafan!! Är ju som en åsna!! Anna för i helvete ryck upp dej , du kan fan mer än vad du tror! Skärpning.

Leffe jag såg för sent att du ringt , ring i morgon !
 HÄPP!!!

Lördag

Uppe klockan är 8.30 har varit vaken sen 7.15 då Bernte kom från jobbet, gick inte att somna om. Idag kommer morsan och farsan sen i kväll ska vi grilla med Chrisse & Elin.  Denise ska visa sig här också. Nina är väl här och träffar sin fru, undra när dom ska gifta sig, och resten av "kongkarången" är också hemma. Nu KAFFE!!!!
Städat och fikat med morsan och farsan, jag fick mammas gamla väska som jag tjatat om i 2 år snart. HA!! Pengar till en lampa från IKEA som Mikaela, Nina (eller var det doktor MUGG) ? ,Denise och Alexander är iväg och köper den till mej. Maskros heter den , skit ball!!
Boppa är på kalas på lekpalatset. Snart ska jag börja att laga iordning mat, vi ska grilla, Chrisse och Elin kommer runt 18-19- tiden.
Middagen avklarad ,nästan. Elin fixade förrätt, vitt bröd med parmaskinka mosarella olja och timjan gratinerat i ugnen. Gott som attan. Sedan grillat kött med potatis, Nu fixar Chrisse äppelpaj med vanlijsås. Detta sköljde vi ner med vin eller läsk. 
Nu är klockan 23.37.
 Mikaela och Bernte nannar ska jobba imorgon. Upp 04.30 rätt åt dom. 
Denise och Nina har åkt hem .
Chrisse glor på burken och Elin sover.
Alex och Boppa nannar också skönt i sina sängar.
Mormor gick precis och knöt sig.
Bara jag kvar och jag säger
Häpp!!  

Sista dagen på skolveckan

Upp 6.30 , drack en kopp kaffe med killarna innan Bernte skjutsade dem till skolan. Trött men ändå på bra humör, killarna var sprudlande glada, undra varför. Det smittar av sig, att höra av Alex " -Mamma, jag älskar dej och vi bor så bra, det är så kul att bo med mormor". Det känns i hjärtat. Boppa sa, - Det är som att hon är våran extra mormor. SÅÅÅÅÅÅ roligt att höra.
Nu ska jag bädda och försöka ta mej ur den lunken jag hamnat i, trötthetslunken, ontikroppenlunken. Får ta och sparka mej själv ordentligt i arslet.
Städat och klart i hela kåken, Bernte och jag storhandlade. Jag slocknade på soffan i 2 timmar , SKÖNT!!!! Nu lagar Bernte mat och jag sitter här .
Maten avklarades, Breake dance kl 19-20 sen IDOL och Wallander med mormor. Nu sova HÄPP!!

8 oktober 1966 föddes en liten satunge som fick namnet Anna.

Blev väckt av mina älsklingar kl 6.30, jag fick paket på sängen, Örhängen från Bernte , nyckelring och mobilsmycke från Alex. En nyckelring från Boppa. TACK FÖR ALLT:)
Somnade om tills Bernte kom tillbaka från plugget efter att ha skjutsat killarna, han hade köpt färska frallor och bullar + tårta nere på vårt kondis , BULLE TILL FRULLE hur låter det. ? Gott var det i alla fall. Mikaela hade skrivit en grattis lapp, Tack för den :) 
Nu ska jag städa och bädda, vi ska försöka orka med att sätta upp Boppas nya säng idag. 
 Sängen är uppe, Siv och Berit har varit här och nu är det lugnt i stugan igen, telefonen har ringt hela dan, Kul men oväntat.!!!!
Mormor hade köpt 2 skinn till mej, på IKEA, Berit och Siv en tröja med väst till , jättesnygg! 
Blommor från Mormor och Berit och Siv !!!!
Jag valde mat idag BLODPUDDING BACON RÅRIVNA MORÖTTER OCH LINGONSYLT:) Nina trodde det hade brunnit. Potatisbullar till de klena!!!! Mohahahaha
Massor med grattis på FB, kul!! Nu ska jag styra ihop allt inför sängen!!!!!!!Håpp!! Häpp!! menar jag.

Ond dag hemma och är sjuk

Ont i morgen, ryggen, lederna, hövve och mår i prinsipip SKIT!!
Jag fick sova tills klockan vart 10.15, Bernte fixade killarna och jag fick sova ut. Käkade frulle och nu ska jag försöka ner i duschen så kanske jag känner mej lite piggare.Nu har jag duschat och är lika svettig som innan, blir helt SLUT som artist när jag rör mej. Kanske ett tecken på att man ska ta det lugnt eller?
 Får väl se om jag lyckas med det.
Ja du Maria, det är kul att få lite låtar och att du läser min blogg, det är ju den kontakten vi kan ha, och jag tycker i alla fall att det är rolig,t du är ju Syrra  hur som helst, och syrror ska väl ha kontakt eller hur! ? Vore ju roligt om vi kunde ses någon gång.
En slö dag , fick reda på något tråkigt som rör jobbet , berättar en annan dag.
Kort och gott, om någon vet om ett ledigt jobb, till mej , skrik till eller kom med tips allt mottages tacksamt.
Nu ska jag titta på tv lite grann sen sova.
HÄPP!!

Tisdag ledig men jobbar imorgon istället!

Upp 6.30 skjutsade killana , frulle med mormor och Bernte, han är hemma hela veckan.
 Mikaela fixade hela biten med körkort, GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skönt nu öppnas många dörrar. Åkte till hennes jobb med hennes bil, Nina körde hem mej sedan.
Till IKEA och handlade en säng till BOPPA, 5 st lagerhyllor till förrådet. 1 kanin bokning from i morgon, nu ska jag dricka kaffe. Har sovit i ca 2 timmar , fryser och mår skit. Det där med att jobba imorgon ähhhh NEJ skulle inte tro det känner mej som levande död. ont i kroppen och grinfärdig hela tiden. PISS vill inte vara sjuk, men varför ska jag klara mej när resten har varit dåliga!?
Killarna är med Bernte och klipper sig , det behövdes kan jag säga. Nu ska jag sova,
Maria, det var snällt sagt, sköt om dej också! 
HÄPP!!!!!

Måndag

 Jag kom hem kl 7.30 skjutsade killarna sen frulle med en förkyld Bernte, och mormor kom lite senare Tröttmössa. Städade uppe och duschade, sen iväg med Mikaela,
hon klarade INTE teorin, hon gick tillbaka och rättade sig själv, vilket fan aldrig ska göra. 2 poäng ifrån. Uppkörningen gick däremot galant. Skriver igen imorgon. Nina och jag var nödiga ihop när vi väntade på henne. Göran och Eva var här och fikade. 
Vi var iväg och tittade ut en ny säng till Boppa hans har han haft i arv från 3st innan, nu har den sagt upp sig. Imorgon ska vi köpa den nya , en dagbädd.
Alex klarade glosorna galant när han kammade till sig, det går bättre och bättre.
 Jag ska inte jobba imorgon utan på onsdag, Jonas behövde byta. Sen har vi gjort div andra byten också, tur att han och jag kan fixa sinsemellan.
Ja, Helene, han mår bra förutom som de flesta andra är han förkyld, men inget svinigt tror jag utan som de flesta andra verkar gå omkring. Nu ska jag sova har precis gosat med en ledsen Boppa, han har ont överallt , hövve, foten, fingret  och håret!?? Som vanligt när han är trött, det tog 1 sekund så sov han efter att han lugnat ner sig. Ja, Maria !! Skicka på du!!Häpp!!!! 
Har förresten fått en bokning och 1 förfrågan om 2 kaniner tills i vår, ska sova på saken innan jag svarar.
 Och firman går bra!!!  Häpp2!!!!!!!!!!!!!

Slödag! Jobbar!

Hade ingen lust att kliva upp i morse när alla låg och trynade. Klev väl upp i alla fall, Bernte klev upp och drack lite te med mej innan jag åkte. Han har lite ont stackarn, men vad gör man inte för konsten!? Han ska nog vara hemma imorgon från jobbet , klokt beslut!
Ja, Milo, jag såg båten! Not!, det enda jag såg var snubbens - - -. Du då!? Inte fan såg du nån båt eller simmare!? En till valp eller ??!!!!  
Sitter här nu och kl 9 är det sagt att det ska sätta igång, vi får väl se. Inte troligt men man vet inte under har skett förrut.
Men inte idag. Sitter här och glor, har kollat runt på ALLA tidningars sidor och nu vet jag inte vad jag ska sysselsätta mej med. Ni som har bloggar kan ni inte skriva något så jag har nåt att göra...
Bra Maria! Den behövde jag idag när jag sitter här på jobbet och glor.
Tack Katta återigen, hon kom med en pizza till mej  då jag glömt matlådan, det är vänner det .
Milo!!Vi är nog fan blinda!!!
Nu kl 17.30 händer det äntligen något. DET RÖR PÅ SEJ!!!!
Bernte stackarn ska vara hemma och vara förkyld i morgon !! Klockan är 21.07 och nu stänger jag för idag orkar inte mer ska vänta på att få gå och sova!!
Mormor is back in d house!
Häpp!!!!

Sovmorgons lördag!!

Sov till klockan blev 8 klev inte upp förrns 8.30 så skönt att ligga kvar. Frost ute men varmt inne. Nu är det frulle med ägg sen köra med Mikaela till Norrtelje, har ingen lust att åka bil med henne längre hon är "TRÅKIG".
Det gör jag gärna Lillan, dom är ju för goa de små "luktisarna".
Kul Milo! , Farmor igen. håller tummarna.
Vi är tillbaka från Norrtelje, fikade och snackade skit, kul, det här var SISTA HOPPAS JAG, körningen innan körkortet.Ca 3,5 timmar i bilen med alla sorts vägar och körning som jag kan tänka mej, det vore väl fan också om det inte ska gå!  Jag jobbar i morgon och på måndag blir det bara till uppkörningen. HOPPAS VI FÅR ÅKA DÄRIFRÅN UTAN SKYLT!!!!!
Nu ska jag fixa i klädkammaren.
Jag har hjälpt Elsa att boa i klädkammaren, resten får hon fixa själv, hon börjar bli riktigt tjock. Elsa och Rosa var med till Katta idag och träffade Cindy, dom skötte sig bra, Elsa mådde lite dåligt när vi kom hem bara. Spydde!

Paco har åkt hem och jag har städat av efter honom, han har suttit och jävlats med Mikaela när hon suttit i soffan och pluggat teori. Han har skakat burbotten och raffsat runt bland tidningarna ALLT för att jäklas med henne, BEHÖVER JAG SÄGA ATT HAN LYCKADES!?? Mikaela tycker inte om honom och det känner han direkt. Paco är en Grå Jacko för alla som inte vet.
Killarna har gjort sin läxa utan gnäll, Alex hade glömt Engelska boken , så han har att göra på måndag. Läxförhör på tis.
Nu ska jag packa jobbar imorgon !!
HÄPP!!

Fredag dan med ett livsavgörande beslut! Modigt!

Jag hade en stor portion av tur i morse, Jonas vabbade och det ringde han kl 6.30 och meddelade. Som tur var så var Ronny nattgäst och han kunde hoppa in och jobba. Annars hade jag suttit fast på jobbet till tidigast 10. SKÖNT!
Skjutsade killarna och hem, drack kaffe, bäddade och fixade lite. Duschat och nu är Bernte i duschen, vi ska vara på DS kl 11.00.
Jag ska på apoteket och inhandla ett litet test. återkommer senare i eftermiddag.
Ja, Milo det är Zingo med sina kullsyskon. Känner ni någon som är sugna på valp så finns det snart här i Skälby!
Hemma igen , allt gick bra , Bernte lite nervös men det funkade, Zeb släng dej i väggen! Pinkat och läst av, ett kryss om man la ihop det.
Handlat , hämtat killarna och nu lagar Mikaela mat så det luktar gott i hela huset, Räkkollijocks med massor av garlic gott ska det bli. Vi ska skjutsa Alex på Breake dansen och under tiden övningsköra. Efter det ska vi ha mys, dipp och grönsaker. Imorgon skulle Boppa ha fotbollscup men han har varit förkyld hela veckan och jag vill inte att han ska anstränga sig, så med risk för att han blir galen så ska han ta det lugnt och inte vara med i morgon.

Ja du Lillan, Bernte har kapat spaggettissarna, jag har haft spänn både här och där mest i lökarna och började fundera om jag satt i din situation, men Nej, tydligen inte. Tyvärr tycker jag och va bra tycker jag. Tvetydigt, har inga hormoner som jag tillför längre så det HADE kunnat vara.
Jag får hoppas på att nån jag känner ynglar av sig så jag får klämma och känna. Nu ska jag sova Kram på er alla.
HÄPP!!

Snart gott folk är det dags för en ny kull mitten av okt. Någon som vet någon som är SUGEN!! ??


Inte är de snygga och ont gör dom men funkar rätt bra trots allt.


Tröttdag!

Ville inte kliva upp när klockan ringde, trött som attan. Kollade status på killarna , ok. Åkte iväg EFTER att jag SKRAPAT rutorna, fy fan , nu är det dags.
Känner mej låg, frusen och trött återigen. Ja, Maria, helt ok att Anneli fick blogg adressen. Nu ska jag vila klockan är 10.36 och det händer inte mycket.
Sitter här och gör ingenting för tillfället, Bernte och mormor har varit och handlat, det behövdes kan jag säga. Råttorna dansade i skåpet, idag ska dom äta tortellini, Mikaela för fan, du kan laga mat när jag är hemma också. JAG VILL OCKSÅ HA skit apor. Jag fick äta rester hur kul är det va, va, va !!!!!!!!!!!!!??????????????????????????.
Mormor har åkt iväg till torpet med Birre och morsan.
Pratade med Neta Peta igår kväll, jag säger bara tur att du finns Neta som försvarar mej mot elaka tungor. Tyvärr så har det gått en säkring i hövve på henne. Jag tycker synd om ´na skulle behöva en psykolog. Kan inte tycka illa om henne , hon kommer alltid vara min lilla Nilla. Men jag tycker inte om hur hon beter sig. ALLA skulle tjäna på om det var annorlunda. Ibland undrar jag hur jag ska kunna reda ut problemet, det går inte, jag får nog dö ifall det ska hjälpa, det verkar vara det enda som kan lösa det hela. Men då säger jag GLÖM DET! inte självmant i alla fall.
Blir faktiskt illa berörd av allt skitsnack, jag försöker inte själv skada människor i min omgivning, inte MEDVETET, i allafall. Känns kymigt att någon vill mej så illa. Får ONT i magen av hela skiten, går runt med en klump i magen och jag VILL inte må så!!!! 
Kanske känns det bättre i morgon!!!!    
Tack Helene! Ja, jag är övertygad att detta är det bästa som kunnat hända för min älskade mormor!
Kan inte hjälpa att det tar på krafterna fast jag inte vill det, det finns bak i hövve trots att man vet att det bara är att skita i. Känns väl så där när någon önskar att man gick upp i en rökpuff. Det känns väl just nu för att man inte är helt ok i sitt mående, har väl kanske en tendens till att måla fan på väggen. Fast egentligen  gör jag inte det i vanliga fall. Detta är nog något som jag har svårt att släppa, bara för att jag alltid har haft en bra kontakt med henne förrut. Jag vill ha tillbaka min moster , detta ÄR inte hon!
Skickade ett meddelande till Lilla Grås ägare, hon,kaninen, mår kanon , hon kommer att vara hos mej i november igen! Kul att hon lever och mår bra, hon bodde på mitt pensionat i 5 månader så det känns kul att hon hänger med fortfarande.
Nu är jag trött och vill sova, längtar hem !
Lägger ner för idag!
HÄPP!!

RSS 2.0