Söndag och arbetar igen

Klev upp direkt när klockan ringde 05.15 vågade inte annat är så trött. Sov faktiskt himla bra i natt trots att jag skulle iväg och jobba(brukar ju inte det ) . Gav Vallmo, en kanin, fäska maskrosor innan jag åkte och hon mumsade i sig direkt tydligen en höjdare. Uppdaterar min dag vartefter, häng me. Nu ska jag vila tills klockan blir 9 ........mysiga bilder va?????
Klockan 12 åkte vi till Strängnäs och köpte en minichopper, eller rättare sagt Conny köpte, på hemvägen åkte vi gamla vägen Enköping etc. Den är mycket finare. Stannade och köpte matjesill, färskpotatis, dill, gräddfil och gräslök hade han hemma i landet. Skit gott!! Sommar, 29 grader var det när vi åkte förbi Bergshammra. TRÄDÄCKET ÄR KLART, jippi!!! Det blev skit fint ska ta kort i morgon och lägga in, staket och skärmar kvar och div inklädnad. Ont i hövve orkar inte mer nu!! HÄPP!! 
Förresten träffade Ronny idag, sååå kul det var ett bra tag sen, Connys brorsa och fd kollega till mej.
Bra Milo , Heja, heja friskt humör skjortan hänger utanför!!!

Elsa tycker också att det är skönt att vara här!


Invigning Jag, Neta, Mormor, Sara, Mikaela, Nina,Boppa, Alex och Bernte.


Bernte njuter , snart är det klart.


POOLEN sedd från terassen, Mormor och Neta pratar med grannen Gunilla. Dom tycker att det blir såååå fint.


Mat delen sett uppifrån


ÄNTLIGEN, SOM JAG HAR LÄNGTAT , Alex


Yes, jag doppade mej!!


Sara Mikaela och Alex i plurret, fy fan ser inte varmt ut 20 grader


ROCKS jag me, ja me!!


MIKAELA


Lördag

Vaknade kl 8.00, Bernte hade gått upp vid 07.30 och satt på kaffe, vi fikade uppe på terassen. En superskön morgon. Hade ett konstigt lugn för en gångs skull, INTE ont i hövve bara i munnen.
 Bernte drog iväg och hämtade våra 3 hjälparbetare, nu kommer det nog gå undan. Vi får väl se! Jag ska på match i Fresta med Boppa kl 12.30 är det samling.
Ska fixa i trädgården idag skriver sen...........Boppas lag vann med 3-2 denna gång var det på håret, dom brukar vinna med stort marginal. Bra för dom skulle behöva torska egnntligen är lite för kaxiga.
Morsan och farsan kom hit och fira mormor ,MORS DAG I MORGON, Björne kom hit och lämnade en blomma till mormor.
Jag fick en gurkplanta av Birger som morsan planterade. Chrisse var här ett tag,
Neta kom och vi grillade, hon var kvar så vi invigde trädäcket tillsammans med henne. Killarna ,Mikaela med polare, BADADE premiär dopp, 20 grader UTAN värmare, nu ska jag packa och sova HÄPP!!

Fredag

Upp kl 8 , Leffe kom hit 8.30 tror jag. Han var här HELA långa dan och hjälpte Bernte , DU är snäll DU lilla morbror.
Jag övningkörde med Denise till Vallentuna fick en tröja av Mamma , och hämtade en Chiliplanta och en Paprikaplanta som dom hade fått av Birger. Allt gick bra, hoppas du får kortet direkt, vore väl skönt? 
Hem och började djupdykningen på övervåningen, så skitigt så man mår illa (av  pollen),, rensade, kastade och fixade iordning på kläder och grejer i killarnas och vårt rum. Mikaela hjälpte mej när hon kom hem, hon fick vara springschaas och sopgubbe!
När allt det var klart så åkte vi och köpte pizza. 
Därefter så fortsatte jag nere och då fick Mikaela gå med hundarna ut på tomten. Upp med dom till hallen och sen källarens tur. NU ÄR ALLT FAN I MEJ RENT!!
I morgon ska jag ta kort på trädäcket så får ni se hur det växer, dom har jobbat på som sjutton idag med stolpar och golv. Imorgon har vi "lånat" 3 jobbare mmmmooooaaahhhh. Det kommer nog bara vissla till då " det brukar göra det när såna jobbar".
Förresten ringde fackkillen upp mej idag (hade sökt honom) han ska få alla mina papper och se om han kunde göra nåt. Han snackade om länsrätten?? vi får väl se, räknar inte med nåt. Jag var ganska snurrig när jag pratade med honom så hoppas att han fattade vad jag sa.
Tatti! Jag kom ihåg att jag pratat med dej , men inte om hunden kommit tillrätta då fick jag tänka till ordentligt. Vilken tur att ni hittade henne , och du
 ,lite skrämmande med henne som sa som hon gjorde, mediet alltså.
Mormor baka Rut Johansson kaka jag åt upp ALL smet gegga smör och socker, sååååå gott. Och så nyttigt sen!!
 SES i morgon och Helené är du beroende?????Häpp!!
TACK LEFFE!!!! KRAM

Hemma igen, toktrött men vid ganska gott mod. Torsdag

Hemma igen , Bernte hade fixat stektägg på macka, han har semester, han ska vara hemma och bygga. DET REGNAR, kan inte hjälpas ut och bygg !!! Leffe ska komma hörde jag och hjälpa Bernte, Schyrre!!
Nu ska jag duscha, återkommer .......
Vi var på JULA och handlade mej ett par jobbarshorts, slangprylar, borrar och 2 spaljér till vinrankan som jag fått av Elin. Nu ska vi dricka kaffe ,IGEN, Bernte fick ett regnställ,moooaaahhhhahah.
Leffe kom hit för att bygga , snällt morbror, kul för Bernte att få hjälp.
Jag och mormor åkte till ÖB på väg dit hittade jag brallor 2 halvlånga eller halvkorta välj själv, på mej alltså långbrallor. 2 par cykelbyxor. Kollade runt lite på ÖB skulle köpa runda kuddar till 2 st stolar UTE, i gjutjärn, hittade sådana som såg ut som fotbollar. Alltid retar det någon!!
Bernte ringde när vi fortsatt till Plantagen, försäkringsagenten skulle komma om en kvart, hade helt förträngt det, blev sådär det mötet, inget förberett, det är det värsta jag vet, man ska inte ta upp någons tid med att komma oförberedd. URSÄKTA MEJ!! Kommer att boka ett nytt på hennes kontor där allt ska vara planerat i detalj så att vi kommer nånstans. Det handlar om pensioner, försäkringar som ska kollas etc etc. Lite fixade vi i dag men det blev inte allt. Nog om detta!!

Åkte och hämtade killarna , dom blev glada att få åka hem, i morgon har dom studiedag. Dom såg lilla mc´n i garaget och frågade direkt vems det var , jag höll fast vid storryn att pappas hoj stått för nära mammas. Dom såg lite fundersamma ut ett tag. Boppa åkte upp och ner för backen i säkert 1 timma ,rullandes utan att den var igång. Dom blev jätte glada.
Fixade middag ,skjutsade Alex till Breake dansen, och hem och tog emot en kanin, dom skulle komma 17 men dök inte upp förrns 18 dåligt. Det visade sig att det var en klasskompis till Denise från låg och mellanstadiet, jätte trevlig mamma. Hon hade en son som var med som hade Down syndrome. SUPER MYSIG KILLE. Han älskade motorer så jag tog med honom ner i garaget så han fick se motorcyklarna , han blev super glad. NU VET JAG , JAG SKULLE VILJA JOBBA MED UTVECKLINGSSTÖRDA, har gjort det förrut och tyckt att det är skitkul. Det ska jag ta tag i sen när allt fallit på plats.
 
Vi käkade middag och Leffe kommenterade att nu är vi lika många som förr i tiden morsan.!! 9 st!! ALLTID !! Det var tider det. Pratade med Neta Peta i telefon, hon hade haft grillkväll på dagis och var helt dränkt av regn.  Hämtade Alexander och gav honom käk, Denise behövde skjuts så hon fick köra hem. Vi ska köra i morgon till Vallentuna och hämta 2 plantor till Alex och Boppa från Birre. NU orkar jag inte mer . Ha det bra ,sov gott. HÄPP!!

Jobb dag

Ja, Helené kom och inspektera. Ha det kul i Helsingborg.
Upp i morse kl 05.15 orkade inte duscha hade sovit skitdåligt, som vanligt när jag ska jobba, kl 01.00 vaknade jag och kunde inte somna om.
 Vi åkte och köpte tyg( fuskpäls) till hans katt- klätter- anordning som han håller på att bygga. Snart får han hem kattungarna, 2 hannar på 12 veckor. Main cone tror jag det var. Efter det åkte vi hem till mej och fikade vi var i närheten, mormor hade bakat bullar.
Det går riktigt bra att jobba, men jag har ont som fan, inga värktabletter på flera dagar, jag blir knäpp av dom har hellre ont. Gillar inte känslan att inte vara jag.
Håller på att laga middag till gänget och återkommer.
Milo! Ja, det blir hur bra som helst, ni får komma och hälsa på i sommar över ett dygn , vad sägs om det???? 
Middagen klar och uppäten, sitter här och bloggar lite, har köpt en liten mc till killarna. Tänker ställa den i garaget och säga att pappas mc stod för nära mammas.
Nu blir det inge mer har ingen lust!!!! HÄPP!!!!!!

Dagen före jobb igen!

Kom iväg redan 7 till plugget, killarna uppe tidigt, mormor och jag fika sen ut och planterade blommor, jag håller på nu att fixa på terassen ska ta kort och lägga in så ni får se både här uppe och nere på framsidan där det nästan är klart. Det ska bara fixas hem lite mer sjösten.
 Mormor och jag käkade lunch ute i "paradiset" som mormor säger, kul att hon är nöjd. Det var ju för hennes skull jag fixade till det nu , skulle ha gjort det senare i sommar hade jag tänkt. Hon behöver en lugn plats att vara på nu när det är lite "stökigt" på resten av tomten .Tycker jag i alla fall , där kom kan sitta och läsa böcker och göra korsord när vi andra far runt som skållade troll.
Ett till provosorie släppte, orkar inte mer, ringde tandläkaren fick en akut tid till en tandhygienist som ska trycka dit den igen. VÄGRADE ha klantarslet som jag fick sist som sa direkt när jag sa att det var för högt:- Jag har inte gjort nåt fel ,jag tog jätte lite cement. Fick en annan tjej, hon vågade inte fixa det som han klantade sig med, den skulle gå sönder sa hon. Hon skrev en lapp till min tandläkare att han SKULLE fixa fram en tid snabbt. Vi får väl se. Jag grinade hela tiden, kanske bra vad vet jag, kunde inte sluta i alla fall. Nu ska jag till Breake dancen med Alex, orkar inte äta.

TATTI  !!!!! Självklart får du det!! Bloggandet är som en terapi, det gör att jag trots allt håller ordning lite grann på hövve, om inte kan jag ju läsa själv vad som har hänt och vad som ska göras i både det ena och det andra fallet. KOM NÄR DU VILL DU ÄR ALLTID VÄLKOMMEN DET VET DU!!!!

Nu har jag packat inför jobbet, 2 djur till bokade idag inför sommaren och 1 för helgen som kommer. Ska sova HÄPP!!
KORTEN INLAGDA FINT VA???????


Vy över tomtens framsida vid körsbärsträdet och hallonlandet


Blivande trädäck bakom huset


Poolen och trädäcket nu 26/5 kl 15.27


Nästan hela, 2 solstolar syns inte i bild . Superstor!!


Solstolarna på terassen HELA dagen varmt som attan


Lite blomster


Terassen kvälls sol till kl 21.30


Nya framsidan ej helt klar men användbar


Min nya vackra ros


POOLEN OCH BODEN


Ny Måndag

Ska åka med killarna sen får vi se , det gamla vanliga frulle, röja och promenera ett tag med dogs som alltid. ........pust helt slut , dessa morgonpromenader tar kål på mej, hundarna är helt spattiga och springer huller om buller hela tiden. 4 st att hålla reda på urk.. bättre när dom är lite rastade på tomten ett tag. Då går dom åtminstonde på samma sida nästan hela tiden, inte så mycket skäll bara 3 ggr från Elsa och 1 ggr från Rosa. Det tar sig.
Städade, åkte och handlade studentpresent, hahahah tänker inte skriva vad det är, handlade massor av blommor.
 Köpte mej själv en helt klart FÖR DYR rosbuske, men det skiter jag i den var så snygg, helt perfekta rosblommor sååååå fin. Blev helt kär.
Denise kör upp 8.45 skrivning och 11.40 uppkörning när? talar jag inte om men relativt snart. inom 1 mån.
Bernte har varit och köpt mer virke, kemikalierna har kommit och ska hämtas ut. Boppa fotboll, Alex sommar skola i Breake dance Mån-tor denna och nästa vecka.
Håller just på att fixa middag, kyckling och färskpotatis+ kantarellsås. Fluffi kanin ska gå hem om 10 minuter.
Klockan är 22.30 duscha sen sova Häpp!!

Alexanders dansuppvisning


Uppvisnings Söndag

Snoozade till kl blev 8.30, hade inte tid med det, men det tar emot att kliva upp. Ont , tänker inte ta värktabletter, hövve känns det att jag har ett , även om det inte funkar tillfredsställande.
Upp, frulle ,duscha och kl 11 ska Alex vara på genrep. Mormor, Chrisse, Elin, Denise, Mikaela, Boppa, Bernte och naturligtvis Jag ska kolla på när han och hans danspolare kör ett pass Break dance. Ska bli kul, Alex står i mitten längst fram. Han är tydligen den som är säkrast på stegen och fixar det bäst, samtidigt så läggs ett stort ansvar på honom . De som inte är lika säkra kan luta sig lite mot honom och klara stegen. Han fixar det.!!! Låter som en lite nervös morsa eller??
Bernte bygger på som vanligt fortsättning följer ............................ska försöka att filma ,om jag lyckas, med min kamera och sen lägga ut det här ,om jag fattar hur man gör.
NU FINNS DEN DÄR Nina hjälpte mej, tur var det hade inte fixat det själv. Dom var så duktiga, allihop 1,5 timma tog hela uppvisningen. Få höra nu vad ni tycker och ser ni vem Alex är??? Det är han , för er som inte vet, som gör första solot.

Har ätit, Chriss och Elin också, nu är kl 22.04 ska sova.
Bernte har tagit semester ons,tor och fre . BRA det behöver du även om du tänker bygga som en galning, du ska tänka på hjärtat ,sluta stressa. Alla tror att det är jag som jagar på Bernte men det är han själv som jagar på sig.
Jag har fullt upp med att jaga på mej. HÄPP!!

Lördag

Vi sov tills kl blev 9 , skönt som fan att inte stressa upp ur sängen.
Tyvärr så blir dan kort och jag börjar känna mej stressad, Boppa på Kalas, Alex på extra träning, regn, regn och regn. kl 3 var jag klar med det som rörde skjutsning, sååå trött på det.
Tog mej en vit dag från Citodon, ont i truten men va fan jag blir ju dummare i hövve än vad jag är på riktigt.
Mormor till Leffe och Helené på middag , Leffe hämtade henne vid 2 tror jag, jag var ej hemma. Vi får se när hon kommer hem igen.
Vi käka kebabtallrik, gott som sjutton.
Killarna i duschen, jag ska städa av, sen duscha och försöka få Bernte att göra helg han med. Han har hunnit långt, duktig gubbe käka lång mask.
Imorgon är det åka hit och dit som gäller, genrep och 2 st föreställningar i Break dance. KUL!! Nu blir det inge mer HÄPP!!
Hämtade mormor vid Jakans sjukhus Helenés mamma och pappa fick hon åka med dit. kl 22.20

Fredag

Hade ställt klockan på 7 , klev upp och ringde till tandläkaren efter att jag varit ute med hundarna. Fick en tid kl 9 till en tandhygienist, Sopa!!!! Det blev för högt, jag sa till, han slipa och fick det att låta som att det var mitt fel att det var högt . Han hade minsann bara använt LITE cement. Skiter i vilket, i min mun funkade det inte i alla fall det var för HÖGT, jag kan ju inte bita ihop tänderna på motsvarande sida. öööööhhhhh. Fick bita på sånt häringa papper som färgar av sig, det syntes ingenting. Han slipa igen, för högt, till slut sa jag att han fick skita i det , själva provosoriet är inte hur tjockt som helst. Ville inte att han skulle sabba hela för då skulle jag få gå med ilningar hela helgen. Jäkla klantarsle. Kan ge mej fan på att han har satt skiten snett eller åt fel håll.
På vägen hem ringde Birger hon undrade om jag kunde hämta trädet själv , jag åkte diurekt var ju på G i alla fall. Vid Barkarbybron där det är rödlyse, körde jag mot RÖTT!! Jag såg att det var det men det funkade inte i skallen, så jag åkte ändå, vilket resulterade att jag mötte alla bilar i kö mitt på bron, dom tutade undra varför. ?? Jag börjar bli dum i hövve.
Hämtade trädet och sen hem utan fler missöden.
Leffe var här när jag kom hem, bra att Bernte får hjälp, han kan inte hinna allt själv även om han tror det .
Är ju helt klart värt en flaska Wiskey.
Storhandlade på Willys med mormor, skjutsade Alex till Media markt han skulle köpa nåt spel, för egna pengar. Denise gick med in och hjälpte honom, under tiden pratade jag med min vän, Helene Hjort, vi är gamla kollegor från dagmammeriet. KUL, synd att dom inte bor närmre dom är så mysiga hela familjen. Dom har flyttat och jag har inte lyckats se huset när jag åkt förbi till jobbet, kan bero på att jag tittat på fel ställe. *Sopa på mej!!
Hon sa att min hjärna sorterar bort information som inte behövs, men i mitt fall har inte hjärnan fattat att det är OVIKTIG information som ska bort. Detta med rödlysen ska kanske tas på allvar, eller??
Kom hem gjorde mat , städade , käkade, det regnar och har gjort halva dan. Vi käka och snart är det dags för Breake dance, jag skjutsar. Bernte och Leffe kom en bra bit på väg  bara resten kvar.
Sen ska jag ut och plantera träd . Idag blir det nog inget mer skrivet tror jag HÄPP!!
OBS!! Kul alla ni som skriver kommentarer så ser man om någon är intresserad av mitt lilla ynkliga liv i STORA universum!!

Torsdag och alla lediga!!

Vaknade kl 8.30 men klev inte upp förrns klockan vart efter 9 sååå skönt att bara ligga kvar.
Vi åt frulle och sen började jag städa av . Bernte skjutsade Boppa till Carolina, dom skulle leka hade dom bestämt. Bernte började koppla slangar och grejor till poolen.
Jag fortsatte att fixa med uteplatsen på framsidan, skottade dit allt grus efter att jag lagt på markduk. Det blev så himla bra men gruset räckte inte, blir tvungen att köpa extra säckar på Bauhause.
 Morsan och farsan kom hit med 2 st lönnar som jag fick ,just nu är de i buskform men kan bli 3 meter höga. Jättefina inte vanliga utan helt enkelt ovanliga, kommer inte ihåg vad de hette.
Morsan ringde och talade om att hon hade köpt ett träd åt mej, Purpur Apel, ett sånt med rosa blommar på , jag förstod inte att det var till mej. Birger ska komma hit med det i morgon, jag blev tvungen att ringa morsan och fråga VARFÖR Birger skulle komma hit. Hade inte heller uppfattat att jag skulle få trädet, som tack för Gotlandsresan. Jag börjar på allvar undra varför jag inte kommer ihåg nåt längre, kan det vara smärtan som gör det?? Har FÖR hög smärttröskel, men någonstans måste ju även min gräns gå!??
Leffe och Helene kom hit och hälsade på, jag fattade det som om dom hade bråttom hem, så när mormor frågade om dom skulle ha kaffe så sa jag nej. Börjar bli trög fattade inte att Helene skämtade med att hon  ville hem för att börja fixa i deras trädgård. Dom fick kaffe!! Skit i det nu.
Leffe kommer hit och hjälper Bernte i morgon, jätte snällt morbror.
 Jag planterade och fixade lite, mormor stod för matlagningen idag skönt att slippa så jag hann klart.
Denise kom hit efter jobbet och på väg hit plockade hon med sig Boppa från Viksjö.
Nu har vi smaskat Chilichips med smält ost, och spelat Jenga. NU ska jag ta´t lugnt och sen sova. HÄPP!!
Förresten, tappade en plasthatt som satt som skydd för min tand, måste ringa tandläkaren och komma akut i morgon, kan inte äta eller dricka ilar som fan!!

Onsdag

Ja, Milo helt rätt , glömde Är det åldern? Hade den i tanken men den kom inte ut i fingrarna. Idag började dagen jättebra jag fick snooza till klockan 7 då kom änglarna och väckte mej , dom var klara för att åka. Hade ätit, borstat tänderna och klätt på sig.
Nu ska jag duscha och sen fixa nu får det räcka med att TA DET LUGNT, massor att göra.
Ett kundbesök kl 11 tex., jag kan ju inte vara sjuk hur länge som helst ..................nere klart nu dags för övervåningen sen källarn pust...........källaren sket jag i hade ingen lust och orkade inte.
Bernte och jag hämtade min bil, dom hittade inget fel, men luftade systemet. Jag kände skillnad, så lätt har det aldrig varit att få i växlarna. Hoppas nu att det var det som var problemet, annars kommer dom att få tillbaka den igen. Tills dom hittar felet.
Hämtade Alex kl 12.45. Hem och började sätta upp kant där jag ska lägga grus, blev klar. YES!! Tokjobbigt, kanske inte så intelligent att hålla på med infektion i kroppen, men men nu har jag gjort det.
En kanin och ett marsvin har kommit. 2 kaniner bokade i sommar, och kundbesöket resulterade i 22 dagar Blåpannad Amazonpapegoja. Ägaren var jätte lyrisk, hon hade kollat på fler ställen och inte varit nöjd. KUL!!
Bernte åkte till tippen efter att han hämtat Boppa, sen till Bauhause och köpte lite virke.
Jag har övningskört med Denise gick bra, lite finslip återstår.
Vi har spelat Jenga och Domino kul, En härlig dag med Alex och mej, han sa det själv att det var jätte mysigt, jag tror att det gick upp ett liljeholmens igår. Älskar dej unge!!
Nu ska jag sova , massor med jobb i morgon HÄPP!!!

Tisdag sjukskriven

Vaknade kl1 i natt och trodde att skallen skulle sprängas , 02.30 klev jag upp, fråga inte varför jag väntade så länge, och tog en till citadon. Efter 10 min försvann värken, Varför ligger jag kvar och tror att det ska försvinna av sig själv? Korkat!!
Skjutsade killarna till plugget dom har friluftsdag i dag och Alex ska vandra från Kalhäll till Skolan, 8 km tror jag att det var. Andreas ska vara vid Hummelmoraäng och ha lekar. Kul för dom ännu har det inte regnat men det hänger i luften.
Har städat nere och tvättat , hängt tvätt och tagit upp lax ur frysen det får bli nåt sånt idag till middag. Feber status, 38,5 med Alvedon, ännu hänger man kvar.
Fåglarna (ute) fick sig ett skrovmål på gammal äppelkaka som legat i frysen länge, det bara rassla till så var det slut.
Nu är det dags för en ny tablett känner jag, jag ser ännu jävligare ut idag det är mer jämntjockt. Med andra ord lika tjock från hårroten till tånageln. Fortsätter sen..............förresten i morgon kommer en ägare till en blåhuvad amason och kollar läget, Sid(marsvin ) kommer också och en kanin.
Nu är kl 19.30 middagen avklarad blev jätte gott. Björne var här och hälsade på idag.
Alex fick ett av sina berömda, han sa att han ville att jag skulle dö, cp-mamma världens dummaste hoppas jag dör direkt.etc etc . Allt för att han inte fick åka till rampen när han kom hem utan var tvungen att äta först, maten var nästan klar. 5 minuter återstod. Han fick gå upp på rummet, sen när jag lugnat mej och det gått ett tag gick jag upp och pratade med honom , han har en jätte tråkig attityd mot mej,käftar emot hela tiden fast han borde ångra sig och verkar inte fatta vad som blir fel när han säger och gör som han gör. Efter mycket pratande och grinande från bådas sida så tror och hoppas jag att vi kom fram till något konstruktivt. Känns jobbigt och tråkigt att både han och jag ska behöva hålla på så här.Försöker att bena ut VAR problemet ligger  jobbar på ! Är det hemma? Är det i skolan, bland kompisar, ???
Gick ut på tomten och plockade skräp i släpvagnen, Alex var med , trevlig och som han är när han är på bra humör.
Nu ska jag spela Jenga med killarna innan dom ska gå och lägga sig HÄPP!!

Måndag och hemma igen!!

Har precis suttit och skrivit om södagen och dags datum. Tryckte på nåt så ALLT bara försvann. Försök 2
 
Igår så var det sista dan, skönt hade inte kunnat spela och stå ut en dag till, jag säger bara TANDVÄRK!!
Ingen hade haft någe kul om jag skulle ha grinat ihop och gnällt, det var bara att gilla läget.
Vi checkade ut och drog iväg till Ljugarn och Follingbo raukområde. Det var en lite småmulen dag, men det funka ändå, på väg hem åkte jag ner till Snäck för att visa damerna det,
Vet ni,att ovanför lasarettet finns det ett fik som verkar vara ett övervintrat raggarhak, 50-tals inredning och MOPPE raggare i 50- års åldern på GAMLA MOPPAR Chrisse hade gått i spinn. Samma stuk som på dom "gubbarna" han hänger med. Fina moppar , jag tog kort på dom .
Ner till terminalen och vänta på att båten skulle ta oss hem. Åt middag på båten och gick och satte oss i vilstolarna som vi tagit på hemvägen. Skönt!!
NOT!! Båtens durrande fortplantade sig i min onda tand och jag trodde jag skulle smälla av, inte ännu bet ihop igen. På väg hem från Nynäs var det kö som förväntat, tog tid och ont gjorde det. Väl hemma skulle Neta och Morsan lasta om ALLA TON med STEN, som råkat hoppa in i min bil, sen åkte dom hem.
 Mormor gick och la sig tidigt, DÅ BRAST DET !! Grinade som en tok, har inte haft annat än Alvedon som smärtlindring och det har inte hjälpt. Hittade Citodon i skåpet och tröck i mej en sådan. 10 min sen släppte värken. Sov som en ängel hela natten, med mina killar i sängen dom kom båda två , den största låg redan där, Bernte, kan bero på att det är hans säng också.
Kollade mej i spegeln, jag hade svullnat.
Morgon igen (idag alltså). Upp skjutsade killarna, Boppa bara skrek -Mamma vad har du gjort med ditt öga. Jag fick inte upp det. kinden var lika tjock som näsan sticker ut, jag är inte snygg kan jag tala om . Marie på fritis fick en chock, Bernte blev rädd att dom skulle tro att han spöat mej, så jävlig ser jag ut. 12 till tandläkaren hon kunde inget göra än att ge mej penicillin tack för det, hon hade inte fått PETA kan jag bara tala om. Sjukskriven i morgon. Har så himla ont. Ska vänta på att en lastbil ska komma och leverera sjösten sen ska jag vila skriver mer sen kanske om jag orkar. och lägger in lite kort.
Jaha, så var biljäveln på verkstad igen!! Jag måste fått ett Måndagsexemplar, Neta och jag mörkade det på Gotland så att det inte skulle bli en orolig resa, Morsan kan ju som ni vet gå igång på sånt. Jag fick inte i växlarna när vi var i Slite, det luktade bränt när vi var vid fiket igår, med kopplingen nere så röck det i bilen som om att dragläget var i och det tjöt i en korsning precis som med en fläktrem, men det var nåt med kopplingen då med. Hyr bil igen!! Piss!! Jag gillar bilen men det vete sjutton om jag kan lita på den. Fortsättning följer.......
Bernte åkte på fotbollsträning och fick samma problem med växlarna, bra så att det inte är mej det är fel på.

Shopping Lördag

Upp kl 7.30 idag, fräscha och sen iväg och käka frulle på Strand hotell, vårt hotell har ingen egen frulle.
Hem mugga och sen tog vi bilen till Söderport och parkerade så att mormor och morsan skulle slippa alla backar. Neta shoppade loss, mormor kunde hon med och morsan höll igen lite. Själv köpte jag en grej till Chrisse kottman , kunde inte låta bli. Inget speciellt utan bara en kul grej.
Vid halv 2-tiden fikade vi med Maggan på ett kondis på Adelsgatan, sen drog vi vidare och tjacka en ruska blommor till henne, vi ska dit på middag kl 17.
 Vägen till bilen tog vi på utsidan av ringmuren, hem fräschade upp oss och snart är vi på väg igen.
Pratade med Bernte POOLEN är uppe, han håller på att fylla vatten 27 kubik. Lycka till!!! Chrisse har satt på taket på boden , nu går det undan. Skriver sen...........
Nu har vi varit hos Maggan och Inge, vi fick färsk sparris med skinka till förrätt. Till huvudrätt Lasagne jätte gott allting. Prata, flabba och umgicks, hemma igen vid 23 -tiden. Nu ska vi sova HÄPP!!

GRUNDAREN!!


Neta och Morsan bryter ihop ! Tokflabbar går ej att stoppa!!


Gotlands fredag

Vi klev upp kl 06.30, fräschade så gott det gick och sen ner och käka hotell frulle. Vi hade frukostbiljett som man skulle lämna , när jag skulle lämna min var det ingen där. Morsan gick i spinn, --Lämna den så man slipper skämmas, jag hotade med att antingen gå in och äta en till frulle eller ge den till en uteliggare.
Handlade lite mellis och begav oss upp mot Fårö, Såååå fint det är, kollade på raukarna vid Digerhuvud, Langhammars och Där var vår rauk där vi förlovade oss, PUSS ÄLSKLING!!
Fikade på vägen från Fårö, sen gick färden till nåt som jag inte kommer ihåg vad det hette, Neta ska åka i sommar med Erika, Erik och Gustav på semester.
Vidare till Lummelundagrottorna, åt en uppvärmd lasagne, för 89 kr, alla var vi hungriga så det fick duga. När vi satt där så skulle jag ringa Maggan och kolla om vi kunde träffa henne, nu när vi var här. Ingen mottagning på telefonen, när vi gick till bilen så plinga det till, Maggan hade ringt mej. Snacka om telepati. Imorgon kl 17 ska vi hem till Maggan och Inge på middag ska bli trevligt. Maggan är Micke Polis mamma( för er som inte vet) .
Hem och mugga lite och knallade iväg till Botaniska trädgården. 
Mormor såg en pelare som det ska stå en staty på hon sa,
- Titta där sitter grundaren till trädgården.
På pelaren stod en urna!! - jag sa,
 - Ja fast han måste vara dö och kremerad.
Morsan och Neta fick frispel, BILDBEVIS bifogas.
Dom garva sig harmynta, går inte att återge så att det blir rätt.
På hemvägen promenerade vi efter havet och morsan och Neta gick i numer vanlig ställning, SOM GAMAR, med ögonen klistrade i marken. Säger bara STEN.
Neta och jag letade upp Pizza som vi fick skurna i bitar. Åt på hotellrummet och kollade på kort. NU ska vi sova. HÄPP!!

Torsdag

Ja du Helene, klockan var 0745 och tror väl att ni tröttmössor sov, ni som behöver sömn så mycket eftersom att ni är så gamla moooaahhhh. Vi tänkte tanken faktiskt men konstaterade att nej , inte idag heller.
Nu ska jag skjutsa Alex, sen hem och duscha  och sen drar vi. hörs i kväll från ön Häpp!!...........
Båten gick kl 11.05 från Nynäs, framme 14.25. Allt gick bra lugnt och det gick rätt snabbt faktiskt.
Checka in på Lindgårdens hotell. sen gav vi oss ut på stan, Neta peta shoppade lite hon brukar leda ligan hhar jag hört. Käkade på Borgen, gott och trevligt.
 Därefter  letade vi oss bort till Adelsgatan, shoppade igen ( inte jag). sen till hotellet för att lasta ur och ut både det ena och det andra.
Åkte till Högklint och kollade utsikten , kallt som fan. Sen ner till Hoburgsgubben , hann presic innan solen gick ner denna gång också efter det hem och nu i säng trötta kl är 22.50 Sov gott !! HÄPP!!

Onsdag, dan före resan

Försov oss, trodde Alex, han hade inte ställt sin klocka och jag låg och snozzade, drömde att jag vann 8,2 miljoner och hann inte använda dom själv. Jag löste morsan och farsans lån, betalade skulder åt brorsan och syrran, köpte lägenheter till alla ungar och precis när jag själv skulle börja använda stålarna så väckte Alex mej. Lika bra det kanske. Undra om jag är så givmild i verkligheten , hoppas det , vill gärna veta på riktigt . GE MEJ EN STORVINST NUUUU!!!

Åkte med Alex till skolan, övningskörde till Bålsta och tillbaka med Denise, börjar bli löjligt, hon fixar detta , KÖR UPP!!.
Hem och städa , duscha, och ut och började måla , en blivande inackordering kom och tittade på verksamheten, sedan bokade hon 18 dygn, YES!
Åkte till Bauhause och köpte mer färg, och träkant rabattband. Det ska vara till mitt projekt på framsidan, kommer att bli skiiiit bra!!
Nu ska jag ut och fixa sen är det dags att börja packa, imorgon vid ca 8 styr bilen mot Nynäshamn för att åka ombord på Gotlandsfärjan. Ni kommer tyvärr inte att slippa mej då jag tänker ta med mej datan och blogga därifrån.. Häpp!!!

Tisdag och den började bra med vackert väder som övergick i regn.

Klev upp efter en hård natt, Boppa grinade i natt han hade feber troligen ganska hög , fick ligga hos mej. Gav honom en alvedon och sen somnade han om , han hade höga ljud i öronen , det var bilar som körde. ???? Vilka drömmar.!! Jag har ont i truten som fan!!!
Skjutsade Alex och sen hämtade jag Denise hon fick övningsköra till Bro och tillbaka. Hon är nog redo för uppkörning snart. Igår kom papprena på MIkaela att hon och jag får övningsköra, så nu är det bara att ta ur tummen ur häcken och sätta fart. När jag kom hem var klockan bara 9 så jag tog en kopp kaffe och gick upp och gosade med Boppa , TOKSOMNADE. När jag vaknade var kl 11 och Rosa låg brevid mej i sängen och sov, hundarna ligger ALDRIG i sängen här, hon passade på när matte var medvetslös.
Städade och bytte åt djuren, ikväll kommer en försäkringsagent och ska kolla upp våra försäkringar och vår pension. Spännande?? !! man kanske inte har några pengar när man blir gammal OM man blir det.
Avbokade mötet med henne , det finns inte tid just nu, om 2 veckor då kanske.
Nu måste vi sätta fart med det som ska bli klart. Middag står för dörren just nu sen ut och gräva och sätta stolp.
Fixa och trixa lite ute.
Boppa har 39 graders feber ikväll, inte bra, han ska nog inte vara med på cupen på söndag i Kalhäll. Vi vill inte att han drar på sig något värre , hemska tanke. Han kommer bli så himla arg på mej, men det är inte hans beslut. SORRY!!! Nu ska jag sova, imorgon ska det packas bla. Torsdag åker vi. HÄPP!!
En kund kommer och kikar imorgon också klockan 12, övningsköra med Denise direkt efter att jag lämnat Alex.

Fortfarande halvtaskigt väder Måndag

Upp och skjutsade Alex till plugget, Boppa får vara hemma i alla fall idag och i morgon, sen får vi se om han kan gå. Idag ska jag till tandläkaren, kl 10 sen skjutsa Siv till fotis och sen på 2 möten i Vallentuna, pust,!!! Ska försöka att komma ihåg stora fågelburen till Sarah , hon ska ha den till sina råttor. Ev övningsköra med Denise.
Nu har jag legat hos tandläkaren i 2 timmar, om i munnen som fan! Hungrig det får bli tomtegröt, jag tror att jag ska döpa om den till Boppagröt, han älskar den.
Ska ut och lasta i buren och sen försöka hinna städa innan mötet och taxirörelsen. återkommer i kväll,,,,,,,..................
Jag  fick ringa  tandläkaren och ge honom backjobb, tungan tog i hela tiden så fort jag pratade. För er då som tänker , VA SKÖNT DÅ MÅSTE HON VARA TYST,  vill jag bara säga Up Yours.!! Åkte tillbaka och slipade ner kanten , väldigt skönt. Det känns som att minsta ojämnhet är som ett berg om det sitter i munnen. Nog om detta . !!!!!
Åkte till mötet, gick bra 3 timmar långt.
En liten undran i största allmänhet. Vad är det som gör att en del människor MÅSTE tjafsa, trycka ner andra , vägra ha fel, ( ja ja men jag HAR alltid rätt) , MOOOOAAAHHHHH, alltid vara i centrum, ALDRIG FATTA att allt inte rör sig om eller kring den personen???Jag blir så jävla trött på pappskallar. Fy fan.!!
På vägen hem åkte jag in till morsan och farsan, gubben hade glömt sin jacka hos oss igår, nu fick han tillbaka den. Dom har hållit på och fixat på tomten , börjar bli riktigt snyggt, Schysst Birger-Börger. (Syrran alltså) .
Käka middag det fick bli broccoligratäng som mormor hade gjort för min del, kan inte tugga igen. Nu ska jag sova snart. Har förresten fått en hel del bokningar till sommaren . JÄTTE KUL!!!!!!
Boppa 38,6 i feber stackars gullunge, men pigg i alla fall. Häpp!!

Söndag står inför låååång ledighet.

Men den började inget vidare, Jonas var sjuk och det fick jag reda på kl 06.30, 7 ska han komma . Efter mycket om och men kom en tjej ,Linda , som aldrig varit där och skulle jobba då var kl 9.15 ja ja vad göra ingenting . Hjälpte henne med att visa det som jag tror kan vara relevant sen hem.
 Mormor hade öppnat grindarna och satt på kaffe kl 7.15 där fick hon för att hon gjorde sig till. Käka med alla och sen satte vi fart. Typ inte mycket har blivit gjort idag, taskigt väder och rörigt, + ingen lust.
Morsan och farsan var här och inspekterade och jag hörde att super duper morbror varit här igår. (Vi får väl se om han kan ge en kommentar nu).
Eva och Göran kom in på väg hem från landet, och lämnade tillbaka bilningsmaskinen han lånat av Bernte. Dom skulle titta på en lägenhet på söder.
 Nu ska jag göra middag Chrisse och Elin har ingen mat hemma så dom kommer hit, nej då, dom ska hit och då kan dom lika gärna äta också. .......
Maten klar och även allt annat, Bernte snarkar bakom mej och killarna sover, Andreas har fortfarande feber så han ska vara hemma i morgon!!
Nu ska jag sova HÄPP!!

Lördag och jobb dag

Klockan ringde 5.15 jag stängde av och fortsatte sova, men det kändes inte riktigt rätt, vaknade till med ett ryck och fattade att jag skulle upp och jobba. BLÄ! om jag ända hade fått ligga kvar.
Duscha , gav djuren och tog ut hundarna. Tok regnade gjorde det ute, inte skönt.
Kom till jobbet och käkade lite , la mej på soffan och vid 11 blev det jobba av, h vaknade och skulle upp , fikade med kompis och nu är de i garaget. Sitter här och surfar lite, har precis svalt lunchen. .....återkommer .
Middagen avklarad. Har börjat på boken Svensk maffia. Jodu ser du. !! Orkar inte mer idag. I konflikt med Bernte hela tiden. Vad jag än säger så moppsar han emot. Ät bajs!! Ring inte mej. HÄPP!!

forts. Fredag

Lá in lite bilder flera kommer snart, ska ta nya kort på hur det ser ut nu.
 Denise ringde mej när vi var på Breake dancen, hon ,Mikaela ,Sara och Nina hade träffat på von Björcks i Stäket vid bankomaten. Denise hade sagt
-Hej hej till Herr Bjök, när han hastade förbi och skulle lägga post i brevbärarens säck. han hade tittat med avsmak och inte sagt nåt,
 -Känner du inte igen mej ? hade Denise frågat.
-Nä! sa han - Anna och Berntes, sa Denise
- Jaha, med snorkig attityd, det var så många år sen. Fru Bjök kom och spelade lika dum. Hon kände inte igen nån av tjejerna.
 ELLER HUR??Det kan hon lura i nån annan .
- Vad gör ni här da, har ni inte bankomat där ni bor?? med en otrevlig ton.
-Jo, men vi är på väg till Kungsängen där Nina bor.
 - Kan ni inte gå på bankomaten där då??...
Båda tjejerna och deras kompisar upplevde båda som väldigt otrevliga.
 Nu till min undran ! ?? Vad har våra ungar gjort? Hur ouppfostrade och rent av sjuka är dom ?? Om dom är med i klubben HATA Anna så håll er till saken, eller betyder det hata allt som rör mej????.....
Bra tjejer !!!!!!!!! att NI vet hur man uppför sig. Jag är stolt över er!! KANON!!!
Dom betedde sig likadant mot Alex vid grinden vid påsk, låtsades inte se honom , OBS!! Han är nio(9) år??? och förstod att dom inte var trevliga för dom sa inte hej tillbaka.
Nu ska jag packa , jobbar imorgon. Häpp!!

Här grävs det för poolen , där säckarna ligger fast framför(hitåt) , finns nu en timmrad bod, Jätte fin!!


Min bil


Boppa bygger koja


ALEX GER PÅ SKJULET ALLT VAD HAN HAR!!


CHRISSE KOJBYGGARE!!


Så här bor kaninerna hos mej.


Skjul rivning


Fredag

Sovmorgon inget fritis idag, killarna till skolan vid 7.45 , hem och sen åka och storhandla blääää. skriver sen..............bajs tråkigt. Hem plocka in allt, iväg till skolan och hade utvecklingssamtal med både Alex och Andreas fröknar. Boppa går det bra för han är jätte duktig när han väl kommer till skott, trevlig , bra kompis, duktig etc etc etc  Ibland lite okoncentrerad. Alex var det bara lovord om , trevlig ,duktig etc etc etc MEN han behöver lita på ATT han är duktig han kan så mycket mer än vad han tror. KUL KUL KUL fina grabbar fast det visste jag redan.
Hem städa , åkte och kolla skor med mormor, Alex breake dance.

Torsdag

Boppa väckte mej med massor av pussar och kramar kl 06.15. Skjutsade killarna redan vid 7 , hem och sen åkte vi till Bauhause och handlade  blommor, hem och planterade, rensade och fixade.
 Fika och in och städade lagade mat. Bernte och jag åkte efter maten till Bauhause och kollade på sjösten, och rabattkant i trä ,den var slut, åkte vidare men gav upp till slut.
 Göran kom och lånade bilningsmaskinen av Bernte , fikade igen. Orkar inte skriva mer idag . Nu är det natti natti. HÄPP!!

Onsdag dan efter natten innan

Bernte och jag kom hem kl 01.30 i natt, fick ta taxi från Sempervillage, bussarna hade slutat att gå. Denise åkte också med oss hon fick fortsätta hem till sig. 230 bagis inte så farligt tycker jag. Skivan var helt ok, jag och Bernte var de enda "Päronen " som var kvar så länge. När vi gick var det en "Unge" som kommentera -"var det där en lärare , ELLER??  God mat och, roliga skitungar, Kråkowitchs nya snubbe ,Roffe, var trevlig, det är hon med. Kråkan är Mikaela och Denise morsa för er som inte vet. Kråkan kommer av x- krok och är inget elakt även om alla tror det. Jag är van att uppfattas som att allt jag säger är av elakhet, säger ofta det första som poppar upp. bara gilla läget. Kan vara jobbigt att vara ärlig och rak ibland.
En kul grej som Lasse Anrell sa en gång: - Att tala innan man har tänkt, är som att torka sig i arslet innan man har skitit! Sug på den ni!!!!!!
Skit i det nu.
En snubbe i klassen stod och snackade om nåt och sa -Han var typ minst 40!!!! Kunde inte låta bli att lägga in - Fy fan, va´gammalt. !!! Han tittade och blev röd om öronen och försökte förklara bort sig, sen gick han. Stackarn! Kunde ju inte veta vem han hade att göra med.
Maria!; helt ok. men du ska veta att jag tar inte skit och strul det är jag så bra på själv så mer behöver jag inte. För min del är det lugnt. Jag såg att du undertecknat med Marie, fatta att jag har svårt att hänga med vad du heter ,ena dan det och andra dan det. '
Klockan 12.30 ska jag skjutsa mormor till tandläkaren, hon har bitit av tanden igen. Fotboll i kväll och hämta farmor Siv hos frissan. Nu börjar det igen. Taxiservice. Taxi skälby var god dröj!!
Nej, sjutton lite kaffe på detta så ordnar det nog upp sig. SÅÅÅ TRÖTT!! ..........
Sov i bilen när jag lämnat av mormor, hem käka la mej på soffan sov, sov och sov.
Bernte på fotbollsträning , jag ska försöka rycka upp mej och ta emot djur som kommer. Jag har letat som en galning efter en bok till Alexander: Så tecknar du manga. Den är slut överallt även på förlagen och kommer inte att tryckas igen. Fick ett tips av en kvinna på ett förlag att söka på antikvariat och JAG HITTADE DEN. Vill inte säga nåt till Alex ännu , ifall att den inte kommer, han kommer bli så lycklig. Tack Linda på adlibris.com !!! Du är guld värd.
Ja, Maria jag vet att det går att kopiera har gjort det redan.
Nu ska jag sova. Häpp!!

Hemma igen

Tisdag, hemma igen trött som sjutton. Skjutsade killarna , hem käka, gjorde rent till fåglarna , släppte ut Lilla Grå, förberedde maten. Ska till stan i kväll, nu ska jag städa, uppe är det klart. SEG SEG SEG !! Berit passar killarna ikväll.

Måndag efter lång frånvaro

Vaknade kl 01.30 och kunde inte somna om, kom på att jag inte hade friskskrivit mej. Ingen kan man ringa mitt i natten och reda ut det hela, gick inte att somna om. Jag åkte till jobbet som vanligt med risk att nån hade mitt pass , då fick jag bita i det sura äpplet det var ju jag som klantat mej, och i så fall åka hem igen utan lön. Ingen var där, förutom Anna som jobbat dygnet innan och hon hade inte hört att nån annan än jag skulle komma. TUR! men märkligt med tanke på att OM jag fortfarande var sjuk ,vem skulle då lösa av Anna?? .
Vi åkte till Biltema i Uppsala och shoppade, nu är det slöa i soffan sovande klockan är 20.17
Imorgon är det student middag, skulle hellre vara hemma så att "familjen" kunde gå tillsammans istället.
Jag har ju aldrig räknats riktigt och inte nu heller så det känns falskt. Hade varit bättre om Denise kunnat ta min matbiljett det är ju hennes syster. Kl 19 ska vi vara där. Ja ja ......
En nyinflyttad granne kom och undrade om kanin inackordering i sommar , Bernte gav dom visitkortet och dom skulle ringa imorgon. Kul, folk ser min skylt.!!
Jobbar på lördag igen , funkar faktiskt ganska bra, några svackor med ångest men det funkar bättre än innan, jag måste vara helt slut i skallen detta är inte jag. Har väl aldrig hållit på så här förut och haft ångest och panik inför något. Nåt är fel????!!!!! Vi får väl se när hormonerna går ur kroppen så småningom. Jag tror att i juni nån gång ska jag ha en påfyllningsspruta som jag INTE ska ta. 
Den 14:de ska vi åka till Gotland, alltså bara 1 jobbpass kvar, + ett möte den 11:e då ska jag till tandläkaren också.  Kanske skriver jag mer eller annars Häpp!!!!!
Denise hade kört på körskolan och han tyckte att hon hade bra kunskaper men att det skulle finslipas bra betyg tycker jag.

Söndag

Bara att fortsätta.......har städat, Mikaela,Andreas, Alex och Nina är på fotboll. Jag ska in i duschen och sen ut och jobba .......... Andreas lag vann med 9-2 kanon !! Vi har gjort klart boden, mormor har kommit hem, Neta käka med oss. Chrisse och Elin kom hit en sväng, Jag har kört paddan så nu är det så förberett som det kan bli, i helgen ska poolen sättas upp vi får se om vi får nån hjälp, jag jobbar i morgon, och på lördag. Har övningskört med Denise, hon ska gå en intensivkurs i 2 veckor tror jag det var med start i morgon. Nu ska jag packa och sova trött som sjutton. HÄPP!!!!!!

Lördag

Jo, du Maria, om du går in och kollar under de kommentarer du har skrivit så ser du mina svar. Jag har svarat på alla nästan som du skrivit men, gör som du känner. Och nej, hon hade INTE rätt nummer och jag hade inte nån aning om vad du hette nu, du byter ju ganska ofta.  Gör som du vill annars tack och hej från en bekant??? Anna heter jag vad heter du`????

Lördag
En bra början igår på att sätta upp boden, flera varv kom upp nu ska vi käka och sen ut och fortsätta.
Nu är klockan 17.21 nästan hela taket på boden är uppe, jag har shoppat blomster och planterat. Vattnat har jag också för det är snustorrt i backen. Dags att laga middag.........
Efter maten la vi ner, sålde bort fotbollsmatchen imorgon till Mikaela och Nina. Då kan vi sätta fart och fixa klart med "paddan" som vi fått låna, den ska tillbaka på måndag. Ev hämta Mormor och Neta i stan på eftermiddagen.
Alex har varit och träffat Aria hela dan, igår var Aria här hela dan , Andreas har haft Tove här idag igen, hon var här igår , hon ville inte följa med sin familj till Skansen utan valde att vara hos Andreas i stället.
Hundarna har blivit borstade allihopa av Tove och Boppa, Elsa finns nästan inte kvar , jag tror att dom borstade bort halva hunden så mycket fäller hon.
Jag ska inte använda de blå och gröna tegelstenarna till uteplatsen, hittar på nåt annat istället. Det blir grus där i stället i nån böjdform. Det blir mycket bättre och man får bort leran på ett ställe där det alltid är lerigt eller toktorrt.
Nu är det sov dags snart ska sätta mej och glo lite först. Häpp!!!!!!!

Fredag 1:a MAJ

Sov till 9 skönt. kliet har inte givigt med sig helt, nu frulle sen ut i trädgården och böka. skriver sen.........


RSS 2.0