Torsdag!

Upp och iväg, hem igen och fika. Städade , duschade och stack iväg till Tandläkaren, skrapade tandsten och fixade lite. Behövde inte betala har 19 kr tillgodo nu . Kommer att kosta mer på måndag så jag tappat 2 st lagningar för att jag borstar för hårt!
Mormor har hämtat sina 2 par brillor, hon ska använda dem hela tiden men känner jag henne rätt så kommer hon INTE att göra det. TYVÄRR, det blir ju så mycket bättre då. Hon sa att hon hade blivit snurrig av brillorna till en som ringde, men det KAN hon inte ha blivit FÖR HON HAR INTE HAFT DEM PÅ SIG!!!!!!
Hon säger mycket som inte stämmer , om någon vill veta HUR det ligger till så hoppas jag att ni ringer mig! Det Snurrar till ganska ofta, närminnet är inte bra, och hon gör EGNA historier av det hon hör! Tur att man vet så man kan korrigera!
Annars pigg som en lärka.
Vi har satt alla lökar i jorden idag. Får vänta till våren då, det enda man kan göra! Imorgon ska jag HOPPAS JAG, få reda på vilket kön som jag ska bli FARMOR till. SÅ SPÄNNANDE!!!!!!!!!!!!! Måste sova snart så det blir FREDAG!!!!!!
Nu ska jag packa och sen kvarta, Jobbdygn väntar. Funderar på att börja med GI metoden på Lördag! Var tror ni om det!?? HÄPP!!

Plock dag!

Upp och skjutsade killarna, städade och tog en dusch, Bernte hemma tidigt han fick ju åka kl 01.00 inatt till jobbet. Elin kom hit och vi åkte till Bergianska och hämtade stolarna, handlade 3 krukor och 3 blommor också! Sen till Barkarby och köpte dynor. Fina som sjutton . Hem med kina mat i påpsen, åt lunch och sen satte vi fart att sortera och slänga grejer. Har prismärkt 5 st kartonger till loppis. SKÖNT !
2 st annonser en tvättmaskin och en stor fågelbur utlagda på blocket! KANON!!! Chrisse och Elin käkade med oss. Nu är det bara resten kvar. Sova nu eller!??? Mormors glasögon ska hämtas imorgon och jag ska till käftis! Häpp!!


SEGERNS SÖTMA!

Upp och skjutsade killarna till skolan, hem städade och duschade. Mormor och jag stack till Plantagen, lyckades få tag på min egen present till mig själv. Ett nytt trädgårdsbord! " stolar fick jag tag på efter lite detektivarbete på Plantagen i Bergianska. De gjorde ett intern köp så att jag fick allt för det rabatterade priset som utlovats fast det inte fanns i Barkarby butiken. Klart bra service!
Imorgon ska jag hämta möblerna. Elin kommer hit och ska hjälpa mig lite imorgon! KUL!!!
BOPPA OCH HANS LAG SPELADE DEN SISTA SANKTAN MATCHEN IDAG. DOM VANN MED 9-1 . HELA SANKTAN KLARADE DOM OBESEGRADE!!!!!!
Så himla kul , det är inte många lag som går obesegrade genom en hel cup!!!!
Strongt och de spelar så snygg fotboll, inget fult spel överhuvudtaget!!!! Så rolig fotboll. Grattis Magnus som får träna sådana stjärnor för det är dom allihop!!!! Dom har tur som har dig som tränare!!!! Nu ska jag sova!!! HÄPP!!!!

Hemma redan klockan 7

Kom hem klockan 7 , Nilla som löste av är lika tidig till jobbet som jag är. SKÖNT!! Inte så mycket bilar vid den tiden. Skjutsade ungarna till skolan och sen hem och fikade med mormor. Hon hade haft det jättebra i V-tuna, hon tyckte att det var skoj att vara på marknaden. Hon hade klippt sig också UTAN att göra kärringpermanent, bra tycker jag. Hon ser mycket livfullare eller vad man ska säga utan kärringkrull som ALLA tanter har. Hon var nöjd det är huvudsaken.
Städade och tog det lite lugnt, trött så in i bomben. Något skit i kroppen har jag nog alltid brukar inte vara så förbenat trött.
Alex på gitarrlektion, det gillar han, jag skjutsade Boppa till träningen och åkte sen till Apoteket och hämtade min medicin. Sen till träningen för att kolla på killarna . Idag fick de kämpa.
Bernte klippte gräset så nu är det kort och snyggt!  
Imorgon är sista matchen i Sanktan, om de vinner har de vunnit alla sina matcher , grymt!!! 2 mål till och de har gjort 100 st i Sanktan!
Mikaela lagade middagen , panerad plattfisk och potatis i ugn!  
Pelle gick hem och Maja har varit ute med Elsa och Rocks!
Nu ska jag sova för att orka .
HÄPP!!!!

Jobba kommer hem Måndag morgon!!!!

Upp, trött som fan, sitter här nu och surfar runt. Fick ett kort på mobilen på 2 st sovande sötnosar . I MIN SÄNG!!!!
Boppa har match idag, vi får väl se hur det går!  4-0 dom har 2 match kvar i Sanktan! Vinner de den så har de vunnit ALLA matcher.
Dan är snart slut, hoppas på soffan snart! Kollat en film den var ok . Trött Häpp!!

Lördag 25:e september!

Upp sent kl 10. Skönt att sova ut ont i hövvet. Städade och fixade. Chrisse Elin och Denise kom hit. Siv och Beirut kom 15.00. Av Siv fick Bernte 3 grejer efter sin far, av Denise och Mikaela en spökvandring med 3 rätters middag för 2. KUL!
Jag har pratat med BÄBISEN, den ville hälsa på Farmort. En rejäl spark och sen lite kill på handen, MÄKTIGT!!!!
Nu ska jag packa , jobbar imorgon! Häpp!!


Stan idag igen men denna gång för middag med famjen!

Upp och skickade iväg killarna. Hem och städade av, morsan och farsan kom hit och då åkte vi till Jakan för att prova bågar med mormor. Morsan , jag och mormor. 2 st par blev det. Fina tycker jag att hon ,mormor, valde! Nästa torsdag ska vi hämta dem.
Hem fikade och då hade fördelsdagsbarnet kommit hem. Han fick pengar till en extern håddisk utav mig som han ska ha musik på. Parfym av mormor och pengar av morsan. Killarna hade också köpt en varsin parfymflaska så nu ska han väl dofta gott! Det gör han vanligtvis också, han doftar Bernte <3<3<3<3<3 min Bernte!!!!
Bernte och Mikaela stack till stan för att köpa en gitarr åt Alex, mormor följde med morsan och farsan hem till Vallentuna . Eva och Göran kom förbi och skulle säga hej till mormor innan de sticker till New York men hann inte!
Hämtade killarna och nu har de duschat och Chrisse har kommit från jobbet. Han ska duscha och sen väntar vi bara på Elin som ska komma och då ska vi sticka till stan och glida lite. Vi ska käka middag på Texas Long Horn  DET SKA BLI KUL!!!!
Återkommer sedan tror jag.
Pratade med Tottes ägare , han saknar mig! Vi får väl se i förlängningen hur det blir!
Hemma igen, maten blev på ett annat ställe, kommer inte ihåg vad det hette, på det andra stället så "GICK" det inte att få bord helt plötsligt, jävla östermalmf***a! Så snorkig och dryg , det var skönt att vi fick gå!"
Kvällen har varit kanon , avslutade med en kopp te hemma. Nu sängen HÄPP!!!!

Dags för stan!

Upp och skickade ungarna till plugget, hem kaffe och sen åkte vi till stan. Mikaela fick åka med och ta hand om bilen när vi var hos ögonläkaren. Gula fläcken hade mormor problem med , ett ålderstecken som ej är något att göra åt! Hem och fikade och sen blev det Plantagen för att handla 2 st cykelställ. ÄNTLIGEN!
Plockade och fixade , städade och trixade. Tog fram en dubbelbur åt Pelle som kom idag. KANIN!
Krattat klart på baksidan , och dona lite, duschade och sen så blev det lite trav. Nu ska jag lägga mig. Berntes födelsedag imorgon! Häpp!!
Vi ska till optikern och prova nya bågar imorgon, morsan ska med så slipper jag stå där med hundörat, skönt! Häpp igen!

Ledig igen t.o.m Lördag!!!

Nu dag, sovit som skit men det är bara att gilla läget. Bokningar trillar in, kul! Nu ska jag sätta fart! Klar! Duschat och fixat middagen, Chili con carne! Elin och Chrisse kommer hit, Mikaela och Wirre, Deppen och ROSA är på djurgården och promenerar!
Hämtat killarna , dom har handlat present till Bernte, mötte upp Elin utanför affären och vi tog en varsin korv innan vi åkte hem. Det blir middag efter träningen slltså sent. Bernte har kört ris, spolat ren poolen och fixat på. Efter maten kom en inackordering, fler har bokat idag! KANON!!!!
Behöver en vinterförvaring åt bilen.
Chrisse fick en stereo till raggarbilen utav oss, han blev glad! Snart ska jag isäng, tidig morgon imorgon , ska åka till stan med mormor , hon ska vara där klockan 10.20 , hos ögon! Måste hinna till apoteket och ta ut min nya medicin som jag ska börja knapra! Det suger!!
HÄPP!!

Jobb-tisdag!

Upp tidigt, vaknade kl 4 skit, är så jäkla trött på att göra det när jag jobbar, behöver sömnen mer än vanligt då för att orka!
Ganska kul iallafall på jobbet.
Nu har man käkat hemlagad köttfärssås med massor av kryddor!! Sitter har med varsin dator, jag och Jönsson. Den andra sitter brevid, surfar runt överallt! Snart blir det sängen tror jag, Bernte har handlat Färg som vi missade igår så det blir väl målning när jag är ledig! Ny lampa till Pontiacen är också inhandlat , OCH sist men inte minst ÄNTLIGEN nytt lås till grinden på framsidan!!!! Snart blir det sängen här !!! Häpp!!!!

Hemma igen !

Nu dag, satte fart med det vanliga , när det var klart så klippte jag klart träden! Killarna hem tidigt och sen hade Alex sin första gitarrlektion. Middag och sen köpte vi kläder till killarna och skor! Tidig säng för att invänta jobbet! Häpp!!

Hemfärd!!!

Upp klockan 06.30 , frulle och fixade ordning på Torpet, och Torpa. Klockan 11.00 gav vi oss iväg hemåt, killarna i Pontiacen och jag och hundarna i Hyndan med släpvagnen! 80-90 km/h gick det i! Kanon bra!!!! Vi kollade hur mycket den drog på hemvägen 1,3 l/mil inte illa för en V8:a!!??*??
Chrisse och Elin kom hit för att kolla och jag fick godkänt av KOTTE, kul, det betyder mycket vad han tycker.
<3<3<3
Nu har alla gått och knutigt sig och jag ska göra detsamma. HÄPP!!!! 

Köpa Pontiac Chiftian 4 dörrars ht -57

Upp klev vi kl 6.15 trött som fan. Käka frulle och stack iväg till Kramfors och hämtade och köpte bilen!!!!
Käkade med killarna på hotellet vid Högakusten bron, det var en höjdare!!!!
Nu är vi hemma möra och goa. En Ingerfärsöl och snart lite krubb!!!!

Fredag!!

Vaknade hemma, fick åka hem kl 23.00 skönt! Fixade hemma , packade och sen klev vi in i duschen allihop, fast inte samtidigt!
Hämtade Boppa och stack direkt iväg! En hemsk olycka på vägen upp, vi fick åka förbi som sista bil. Hade nog ganska nyligen hänt, en helt demolerad bil på taket , en tjej på bår och någon mer fastklämd! USCH!!!!
Uppe vid 18 tiden. Klippt lite gräs och kört moppe!!!! Sitter nu och ska strax upp och borsta tänderna!! Sen sova upp tidigt i morgon! HÄPP!!

Torsdag på jobbet!

Jo då Bernte det är våran , du sköter om den och jag kör! Älskar dig!!
Är på jobbet och det är riktigt roligt, Vaknade med en smäll åskade som fan 05.13 .
Imorgon ska vi till topra men det blir nog tufft, Bernte har feber och vi måste upp!!! Hoppas att han kryar på sig!
Hela dan har faktiskt gått fort. Snart är det natt och sova , ska bli skönt! En stilla önskan , LÅT det alltid vara massor med folk här det är så mycket roligare att jobba!!!! HÄPP!!

Superseg Onsdag!

Upp och iväg med Boppa, hem städade och åkte sedan med mormor till öron på Jakans sjukhus!!
 Apparaten var endast 12 år efter bästföredatum. Hon har haft den i 16 år!!!
OCH som jag tjatade om för 2 år sedan så skulle hon på återbesök dit . Vi var där och kollade hörseln och den var sämre då, hon var lite förkyld vid det tillfället och skulle komma tillbaka när hon piggat på sig . MEN ICKE MIN MORMOR, HON HADE SKITBRA HÖRSEL. 
 UNDRA var det envisa kommer ifrån och det har ju inte smittat!!

Nu på eftermiddagen körde Bernte bort kvistar till tippen och jag fixade nya när jag klippte 1 äppelträd, ska ge mig på 1 till , för nu har det slutat regna för en stund sedan!

Tisdag!

Inte ont i hövve när jag vaknade, strålande!!! Fixade med det jag skulle, Alex hemma idag också, tror nog att det blir hela veckan! :( . Tottes ägare kom och han hade skrivit överlåtelse papper , jag mer eller mindre övertalade honom att prova att ta hem honom. OM han inte funkar eller om han någon gång behöver ett nytt hem så är han välkommen. När ägaren kom så klev Totte demonstrativt upp på min axel för att gosa. Sen lät han honom klappa. Jag tror att det blir bäst för både Totte och Ägaren att först försöka och att sen ha mig som en livlina! Vet inte om det är rätt beslut men det känns så, saknar det lilla "krupet"!!
Göran var här och fikade! Bästa Goran!
Boppas lag vann 11-0 !!!! Mikaela åkte dit med honom , Bernte och jag fixade burar! Maja har varit här och fått instruktioner om hur hon ska sköta fåglarna i helgen. Tänkte försöka att få in henne som hjälp när jag vill vara ledig!!! En kanon tjej!!!!
Pratade med Katta ! Kul stå på dig tjejen, fortsätt som du gör , det kommer att bli skitbra!!!! <3
OM allt går som planerat så har jag köpt en Pontiac på lördag! OM killen håller det han lovar så är den min!!!! Så fin , kolla kortet!!
Nu ska jag sova !!!! Mormor ska till öron imorgon 10.30 hoppas på NY apparat!!!!
och att mormor INTE säger " det går bra som det är!!!!!"
FÖR DET GÖR DET INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Häpp!!!!

Ledig med hövvevärk!

Upp körde Boppa , Alex sjuk fortfarande. Städade sen vila på soffan , glodde på TV . Nu ont i hövve , ska sova , OCH hoppas på att INTE bli störd inatt! Häpp!!

Söndag och ledig efter ett kort jobbpass!

Hemma , har givit djuren och fikat i lugn och ro! Chrisse och Elin ringde och undrade om jag ville följa med till IKEA. Sagt och gjort, handlade påsklämmor 2 påsar och det var det enda jag köpte. Dom köpte skåp till badrummet. Hittade ett skitsnyggt kök som jag skulle vilja sätta in här. Ska ta med Bernte och visa. Högblankt grått, skit snyggt!
Hem gjorde ingenting, och sen lagade vi mat och käkade, flygande Jakob fast med kassler och lite modifierat. Fikade och klippte klorna på hundarna!
 Nu är det sängen som hägrar. Alex har fortfarande feber , han blir hemma ett par dagar till.
Maja ska passa Fåglarna när vi är i *Torpet i helgen som kommer. Bra att köra in henne , då kan hon få jobba åt mig ibland så jag kan vara ledig. En kanonmysig tjej, väldigt lyhörd och djurintresserad. Kan vara bra för kommande tider, skulle vara kul om det funkar.
Katta fick en Förrymd intern på halsen igår när jag lämnat henne, orkar inte berätta hela historian men hon och halva Brottby ringde snuten så de kom och sög in honom.
TOKHÖG var han . och hängde på Katta när hon var ute. Obehagligt. Kan ju säga att hon sov med larmet på inatt!
Nu skiter jag i detta ,
HÄPP!!

Ledig med lön!:)

SATT OCH LEKTE PÅ FEJJAN LITE!!!!






Fick ett samtal igår kväll från Conny, jag behövde inte komma förrns han ringer på eftermiddagen . Han skulle på JEEP träff i Eskilstuna och behövde inte min hjälp . Skönt! Sov till 9,30 och sen gav jag upp det. Trött iallafall, har nog fått sömnsjukan fast jag inte tagit vaccinet!
Städa fixa , plockade , pratade med Milo och Katta i telefon. Boppa och Bernte på fotbolls match Viksjö - Bromma pojkarna 9-0 . KANON KILLAR!!!!
Nu är klockan 14.39 och jag kan inte direkt börja med någonting när han ringer så är det 1 timme tills jag ska vara på jobbet! Vi får väl se. !
Kl 20,00 var jag på jobbet! Middag snacka skit och sen sova! Häpp!!

Återigen Fredag!

Upp och var lika trött som jag var innan jag lade mig i sängen igår!:( Hostat hela jäkla natten. Blir väckt varje jävla natt! Ett jävla spring ! Wirre på trimning , så snygg han blev. Har storfixat i djurrummet när jag var klar inne. Sopat hela garageplanen. Nu blir det pizza!

Ingen Värmlands resa!

Bilen var såld, men det känns som om det kvittar!!  Vi har 4 -årig bröloppsdag idag! Det ni!!
Kollar på mer bilar har 2 till på G . Morsan har namnsdag! ANITA!
Nu kaffe, Alex vaknade inatt med 39,6 i feber stackarn!
Kollat på en bil till Tack men Nej Tack! Trött och sliten God natt!! Häpp!!

Trädgårdsdag!!!

Upp iväg med kids, hem fika ,städade och fixa. Elin kom hit och morsan och farsan var på väg. Vi stack till Plantagen ,Elin och jag. Handlade mycket lökar!!!!
Morsan och farsan hade kommit när vi kom hem, fikade med dom. Sen började vi fixa i en hörna av trädgården! Ska göra en djupdykning tänkte jag.
Pratade med Svane om att få låna deras tomt för att lasta på jordhögen , HELT OK. Synd att de ska flytta . Bra grannar!!!!
Chrisse och Elin åt här sen stack de och hämtade Chrisses nya bil, en LUPR -02 automat diesel. Kanon!!!!
Kom tillbaka och visade upp den, fin som sjutton!

Imorgon är det vår bröloppsdag 4 år!!!!
 
Vi firar det med att åka och titta på en raggarbil som jag vill köpa !!!! Den som lever får se!!!!
Hämtade Alex från skolan vid 12.30 han mådde dåligt blir nog hemma imorgon!!
Firade mormors namnsdag i morse , köpte även en blomma åt henne. Det är ju HULDA idag!
 hahahahah
Häpp!!!!

Chevrolet Impala Coupé -60

Så var det Tisdag igen!

Hemma efter att ha skjutsat killarna. Fikade , städade och tog emot marsvin. Ringde och kollade läget med Totte! Ev kommer han att bli min, ägaren vill överlåta honom på mig! Vilket jag tycker är ok, han är så kär i mig så det vore synd om honom att byta bostad och partner igen! Papegojor är lite kinkiga på det viset!
Till saken hör att Totte har bott hos oss sen i FEBRUARI!!!!!
 




Inte gjort så mycket mer idag, trött och lite slak.
Imorgon ska jag efter städningen ta tag i trädgården!
Bokningar idag har det ramlat in. KUL som fan!
Jag vill ha bort högen på baksidan och sen köra hit ett gäng lass med matjord för att fylla ut och göra gräsmattan jämn på baksidan! Ska fråga om det går bra att stå på Svanes infart och lasta med gripskopa!? Så slipper vi skotta. Då får vi väl köra dit ett lass med grus om det blir förstört!

Nu sova snart!
Ska köpa årskort på simhallen nån dag tänkte jag!
Häpp!!

Ny vecka igen denna gång i september!

Upp vid 5,15 hade ingen lust att duscha , så trött. Tog en raggardusch. Det får duga kommer ju inte att lukta hallontårta där jag är. Kom till jobbet och här sitter jag nu.
Fick en bok av Elin och Chrisse igår som jag ska fylla i. "hej, barnbarn , här är mitt liv! "heter den. Jag ska fylla i allt möjligt i den om MIG SJÄLV. Den ska klimpen ha sedan. Kul grej, något sådant skulle man haft!
Göran har klippt våra häckar! TACKAR FÖR DET.
Klockan är 16.12 och jag är så trött!
Helt plötsligt så skramlade det till och in kom Jönsson, vilken lirare, så jäkla lik FRAZZE . Han var så himla rolig, har inte skrattat på jobbet så mycket på länge.
 Vi åkte till Max i Arninge och käkade, han höll låda hela tiden .
SVULLO, var hans kompis. Nu sitter vi här och kollar på varsin dator. Han och jag LEKTE med samma tjej när vi var små. Här i ANGARN! HAJA vad världen är liten.Anna Fogelberg , bodde brevid Birgitta Magnusdottir .
Snart sova hoppas jag !!
Häpp!!

Söndag! Ledig en dag till

Upp vid 8,30 då hade vi sovit konstant i 10.5 timmar , skönt!!!!
Städade och fixade med det ena och andra. Chrisse och Elin och Argos kom hit! Vi gick ner till Skälby marknad och oj, vad det har växt sen förra gången. Hem och tog hand om grytan som jag glömt på spisen den hade nästan kokat torr. KLANTARSLE!!!
Nu har jag städat igen efter alla hundar. Totte ,sötnosen , fick vara ute och klättra! Han var väldigt lycklig kan jag säga ! Snart sova, packa först,jobbar imorgon igen!! !
STORA GREJER PÅ G;) SKA JAG ELLER SKA JAG INTE????!!!! 
 HÄPP!!

Vaknade hemma!!

Fick åka hem vid kl 01.00 så skönt, vaknade med ett ryck kl 6 och fattade inte var jag var! Såg Bernte och då ramlade poletten ner. Gick inte att somna om . Fixade och städade av, duschade och hämtade Denise. Hon skulle vara barnis till killarna när vi andra åkte på IDAS dop.
Mikaela körde, dopet flöt på . Hon är så duktig den lilla skruttan.
Hemma vid 19 -tiden. Gick och la oss tidigt. Mormor ganska rutten, förkyld som attan. Kort kommer snart..... Häpp!!


Linda, Micke och lilla IDA!!

 
Mor och dotter!

Far och dotter!

Jaha, är det så man ser ut! ?


Jo du och bilen går bra?


Mats, Kusin, även faster ÅSA ,Eva och Musen!


Musen med 1 bira!!


På jobbet!

Ny dag på  jobbet. STORA saker på G , den som lever får se!!
Bättre med snoret men astma och hövvevärk. Denna dag får väl gå också. Mormor risig tror nog att hon är sämre idag, igår var hon hes och uschlig i halsen. Vi får väl se, ska ringa hem om ett tag och kolla läget. Nu soffan ett tag och samla krafter.
Det vart inte länge, mormor ganska risig, vilar mest. Snorig och hes.
Hon kommer inte åka med till Micke imorgon! Mycket glanande på datan idag. Skickande hit och dit!
Trött ont i hövve och seg i skallen! Hoppas kvällen är slut snart och att det kan bli ledigt i allafall 2 dagar. Måndag är det jobb igen och då är vi tillbaka i det normala igen! Var 5.e dygn!!
Trött, less och uttråkad! Ev kommer mormor åka med iallafall. hon vill så gärna. Vi får hoppas att hon kan. Jag sitter här och glor på datan, inväntar bara att klockan ska bli läggdags! Vill hem!

  BOPPAS FÖRVANDLING!!!!
PARTY,PARTY, PARTY!!!!!!!!

Hemma och mellanlandar!

Hemma ett dygn, sen tillbaka till jobbet igen. Så här kommer det att bli i november då jag tagit många extrapass. Kan behövas. Kan behövas när det är många personer som ska leva på 2 löner! Funkar så där va!
Snoret är bättre idag, hövvevärk därimot som inte är att leka med. Låter som om jag har supit i 1 år minst. Men jag tror nog att det är på bättringsvägen´. Mormor är på G nu istället, inte bra !
Städandet väntar..............
Morsan och Farsans Bröllopsdag idag, 44 år!!!!
Marie-Louise fyller år också!!!!!!!!Grattis älskade syster!!
Städat och klart!
Väntar på att Paco ska komma!
Paco kom, han har varit deppig, varit hos vet i en vecka. Han har förlorat en kär vän, Hans har avlidit!
Handlat en ladysucker till torpa och lämnat hem en kanin som bokar plats igen 3 veckor i nov !!!! KANON!!!! Leffe och Helene hämtade tältet som Micke ska låna!  Nu sova! HÄPP!!!!

Förkylt!!

Snorigt och jävligt!
Jobbar och ..............återkommer imorgon , kanske!

RSS 2.0