Måndag igen!!

Uppe och i full gång, killarna är iväg, jag och mormor har käkat frulle, nu är det dags att fixa med det vanliga. Idag ska vi växla in pengar på FOREX, sola på lite och försöka att förbereda för att allt ska klaffa när vi är borta. När jag kom hem från att ha skjutsat killarna så kom det ett gäng ,10-12 svanar och flög över huset. NU ÄR DET HÖST!! Känns väl så där, fast jag gillar hösten , tycker nog att det är skönt med växlande årstider, lite vemodigt är det dock tycker jag. Skönt att få sätta på sig en tröja och tända lite ljus och den höga luften gillar jag. Snoret i näsan skulle jag klara mej utan .
 Ingen som har något kul att berätta.....???
Inte jag heller , mer än att jag mår bättre , har väl landat i allt. Känner mej inte som en labil person men ibland kan man undra, behöver snacka allvar med mej själv ibland så att jag styr upp saker och ting. Jag har i alla fall skält på mej själv och talat om att nu jävlar skärper du dej ,....... annars vill jag inte vara polare med dej.

Personlighetsklyvning!!???? Yes, men det bjussar jag på.
Nu ska jag ta tummen ur häcken och sätta fart. Mormor behöver tvätta lite och jag måste hjälpa henne, har förklarat 100000000 ggr hur maskinen funkar men NEJ, det går inte in. DEN KAN JU EXPLPODERA OM HON GÖR FEL. Återkommer...................
Det gick undan idag, klar med städningen och tvätten påsatt och det torra undanplockat.
Rosa den lilla skiten tror att min nya matta är en gräsmatta , så hon använder den till att skita på. Hon smyger in när man inte ser och uträttar det hon behöver, Ändå har hon varit ute och rastats på morgonen. MÅSTE passa henne minutiöst så att det blir ett slut på dumheterna.
ELSA är förresten till 99 % dräktig , NÅGON SOM ÄR INTRESSERAD?, de kommer att födas i mitten är Oktober och vara leverans klara vid 8 veckors ålder som tidigast.
Ska bli kul med en kull igen, detta är hennes sista , sen är det stopp, då har hon haft 3 st kullar och det får räcka för henne. ROSA, skiten, ska också paras och det ska bli jätte spännande med tanke på hennes färg.

Nu har Bernte och jag varit i Kista och växlat in till Euro, solat har vi också hunnit med. Vi vill ju inte se ut som lakan och sen som kräftor.
Jag har precis klippt häcken klart och gräsmattan tog jag innan, Bernte och Boppa är på fotbollsträning, Mikaela har fixat käk, fiskgratäng och kokt potatis. Alex ligger och slappar och glor på TV. Mormor har varit med ute och kollat så att häcken blev ordentligt klippt.

Gav Mikaela ett erbjudande som hon inte kan missa, tycker jag, Hon får låna eller jag betalar hennes körkort och då menar jag lastbilskort. !!!!!!! Bruden har bestämt sig för att bli en trucker.!! När hon får jobb så får hon en avbetalnings plan på lånet, låter det inte bra ?? Om hon tar kortet så har hon garenterat jobb hos en åkare vi känner, om han bryter det så får han ALDRIG mer några smörgåstårtor gjorda till det billiga priset han brukar få . Då kommer jag att salta räkningen rejält!!! Så det så G.son!!!!!!!! Fast du har väl inga mer studentungar.
Hon behöver inte ta något annat lån , vilket hon inte får heller utan inkomst, och hon kan söka jobb eller jobba under tiden. Vilket är bra om man inte vill vara fattig !!! Nå vad säger du??????????????
Nu ska jag fixa med käket , packa och ev köra en sväng.....

Nu har vi varit ute, handlade lite på Willys sen fick hon köra runt lite som hon ville i Järfälla. Det enda som jag gjorde var att kommentera om hon gjorde något fel eller om det var något hon skulle ha tänkt på. Ingenting vad jag vet gick dåligt, hon skulle köra så som om jag inte var med i bilen . Gick kanon!! Det här kommer du att fixa galant.
 Nästa vecka gnugga teori allt vad du är värd.
Nu ska jag packa för ev jobb i morgon, Boppa känner sig lite dålig, vi får se.!!
HÄPP!!!!!!!!!!!!!!!!

Söndag om 1 vecka är vi på SAMOS

Kom hem vid 7.15, käka fika och sen väckte jag upp resten. Städade DUSCHADE tack och lov för vatten!! Nu har Göran och Eva varit på en snabbvisit. Snart är det fotbollsmatch. Idag får det bli rester, korv och pannkaka kvar så det måste ätas upp.
Fotbollen gick bra 2 matcher 2 vinster 7-3 10-3 kanon grabbar. Nu har vi ätit och ska ut och köra. Har köpt 2 st stora och 2 st små resväskor för 399 kr setet. Tack för det!!!!
Nu drar jag och Mikaela. Kanske jag kommer igen!!!!
Ledig i morgon jobbar tis.
Vi åkte till Å-berga och sen via Sjöberg till Vallentuna.
Lämnade en ring till Linnéa som hon glömt när hon var här sist, sen morsade vi på morsan och farsan, vidare hem genom Upplands-Väsby- Stäket -motorvägen och hem.  Allt gick bra nu är klockan 21.27 och jag ska sova, upp 6.30 i morgon och skjutsa killarna.
 Devil en valp till Elsa (förra kullen) ska vara här på Ons-tor , tror jag . Hundvakten backade ur och Björn och Cissi ska gifta sig. Klart man ställer upp!!
Skönt att Sam mår bättre men var uppmärksam på blåmärken och ev oförklarliga näsblod, du vet Kram på´re!!!
 Häpp!!!

Lördag jobbar

Jag kan bara säga ,somnade innan jag hamnade på kudden. Helt slut. upp idag 5.15, duscha och iväg till kneget. Sitter här nu och vi får väl se vad som händer idag.
 Simba och Timon ska hem idag, kl 10 kommer en kanin inackordering, Boppa ska på laserkalas och sen kommer jag inte ihåg mer just nu.....................
Klockan är 13 orkar inte vila längre, Katta med Sam på sjukan, han har fått konstiga blåmärken, och ont i benen, befarad blodsjukdom. Ej leukemi, ev virusbetonad åkomma. Provsvar kommer. Det löser sig Katta!!
Bernte och mormor har klippt sig, nu är Mikaela och Bernte och handlar en ny lur till henne den gamla är helt fuckt up. Lånar av mej tills i veckan.
Lite kaffe kanske!?
Klockan är 14.36 2 koppar kaffe senare och ett besök på muggen.
Då var man redo igen att inte göra någonting.
Sitter och kollar på nyheterna på datorn, och tankarna vandrar till Katta och Sam, jag blir lite orolig, tänker om det skulle vara mitt barn. Jag skulle vara jätte rädd, nu ska man väl sitta här och inte komma med de tankarna till dej Katta men du känner mej. Man KAN ventilera ALLT, Jag kommer att finnas här och du kan säga vad som helst ,skrika ,gapa bryta ihop, VAD SOM HELST , jag kommer att vara kvar. Nu tror jag väl att det inte är så farligt men OM , tanken måste ut och man får tänka den. Har själv grinat lite bara för att. Ja ja ni som känner mej vet att jag inte pallar när någon mår dåligt, men det är smällar man får ta, det löser sig kemiskt sa han som sket i vasken!!
Funderar på att göra ett försök till att väcka herrn i huset, med risken att han blir grinig!!
Yes, vaken och glad. !!!
Han har käkat, jag ska käka sen blir det soffan och filmer.
Han sover och har gjort hela tiden, jag har läst en halv bok, kommer nog kanske läsa ut den inatt vem vet.
Alle har hämtat hundarna , han hade stängt av strömmen när han åkte för 2 veckor sen och hela köket flöt av vatten och blod från frysen, hoppas av misstag och inte av snålhet..... nej, back to the book...........
Klockan är 01.00 boken är kklar och ännu inte en ansträngning att gå i säng 
HÄPP!!!!!

Fredag efter en lååååång natt!!

kl 3.30 kom vi hem vi hade varit på lokal  och sett Robbans band spela. En Rock klubb på Sveavägen. Världens drag!!!!
Connys pappa, Ritva, Bella, Ronny, Monica,Conny , Bryan, och jag. God mat och en sjuhelvetes fest. Hit ska man gå civil någon gång. Bra drag och schysst musik.
På vägen in tyckte jag att bilen betedde sig konstigt, det skaka och drog till höger som sjutton och det blev bara värre tyckte jag. Han hade satt på nya bredare däck och det var obalans sa han.
 På väg hem så KÄNDE jag att detta står inte rätt till . Stannade vid Täby på motorvägen och gick ur och kände på däcken och hjulbultar. Kändes som att det satt fast. Åkte igen innan hade jag kört i 60 från stan. Nu förtsatte jag till avfarten i 40 km , ur igen och försökte kolla det svuschade och krängde, Jag ville ställa bilen men NEJ, den skulle hem. Sagt och gjort 20-30 km i timmen från Täby -Vallentuna. Kröp fram, 4 ggr var jag ur och kollade , sista gången vid Bällsta, då var vänster fram varmt. Hem skulle vi , kröp resten av vägen 10-20 km i timmen .
Hemma väl så isäng med alla och upp igen kl 6.30 .

Jonas som kom på morgonen fick i uppdrag av mej att kolla och när jag hade kommit en bit på väg hem ringde han. VÄNSTER HJUL FRAM SATT LÖST. BULTARNA HADE GÄNGAT UPP SIG. Jag kände på bultar och däck, bilfan väger 3 ton så att jag inte kände att däcket satt löst är ju inget konstigt i sig, men att bultarna gängat upp sig så pass var konstigt att jag missade . Hade kommat tappa däcket. TUR att jag insisterade på att krypa hem med bilen. 1hjulbult var tappad.

Det komiska i det hela är att jag och Jonas diskuterade hjulbytet så sent som för 4 dagar sen, -Dom sitter väl fast ordentligt, gubben som har satt på dom är lite ofärdig. !!???? Jonas har efterdragit bultarna AV den anlednigen!!
 Inte fan hjälpte det. !!!!!!!!!!!
Allt gick bra som tur var. Skjutsade Boppa till skolan , Alex hemma rosslig och hes , ingen feber men lite rutten. Nu har jag fikat med mormor och berättat vad jag bestämt mej för . ATT FORTSÄTTA JOBBA SOM JAG GÖR . Det är det bästa av anledningarna som jag skrev igår. Jag tror att mormor tyckte beslutet var skönt. 
 Nu ska jag duscha , och städa av , idag blir det nog en lite delsovning på sofflocket, trött som sjutton!!!. Ska ju jobba i morgon också!!!!!!!!
2 boknigar har rullat in !!
Hämtade Mikaela på jobbet och körde Sollentuan-Brottby-Hacksta-Målsta- Karby-Sättra-Riala-Norrteljevägen-Rosenkälla- Sollentuna-Hem. 2,5 timmar med det mesta inbakat. Smalväg, kurvigväg enfiligt,grusväg, rondeller etc. Allt gick skitbra, inte ett misstag.
Solade jag och Bernte, åt, nu ska jag sova HÄPP!!

Torsdag och jobbar!!

Sov ingenting i natt, orolig , tankar etc etc. När det var dags att gå upp kl 5.15 så vaknade Alex också han hade ont i halsen och var lite snorig, 37,7 i feber.  Det hade varit väldigt lätt att bara vabba men jag kan inte hålla på så, Alex och jag kom fram till att han skulle försöka gå i alla fall, han visste inte om han kände sig sjuk eller om han bara var trött eftersom att det var så tidigt på morgonen. Han hade dessutom legat under mitt duntäcke där det var väldigt varmt. 
 Kl 10.30 ringde Bernte han hade fått hämta honom för att han kände sig lite dålig. 

Har tänkt och tänkt, och tror jag kommit fram till att jag ska försöka hålla ut på jobbet.
1. Mormor blir inte yngre, hon kommer att behöva mer hjälp och då är det bra att det är var 5:e dygn som jag behöver hjälp med det.
2.Killarnas träningar och matcher kommer jag inte att kunna gå på. Det känns inge kul!!
3.Smådjurspensionatet  kommer inte att funka i den utsträckningen som det gör idag!
4.Hämtning, lämning skjutsning etc
5. Jag tror inte att jag kommer att må bra heller av att missa allt.
Jag tror att jag får SE TILL att det blir en dialog om problemet med att inte få ut sin lön och bortplockning av pass, jag vet att fler irriterar sig på det. Hoppas bara att dom VÅGAR säga något när det är dags.

Conny är uppe, vi ska på lokal i kväll och kolla på Robban och hans band som ska spela.
Återkommer......Monica som var med till Thailand är här , riktigt roligt att träffa henne igen.
Jag ska jobba på lördag , han har inte sagt ett ord om saken, så jag går hit så får vi se.
Skriver kanske sedan...................

Onsdag

Uppe 6.30 , göra det vanliga, skjutsa killarna . Boppa vaknade med ett morr. Fika och hänga gardiner. Panikångest över i morgon!! 43 snart och pallar inte läget det är bra eller hur. Kunde tro att jag var 12 och ska gå till tandläkaren för första gången och dra ut en tand . Samma ont i magen och oro. SATAN!!!!!!!!!!
12.30 ska jag hämta Mikaela från jobbet och skjutsa henne till doktorn.
Städat klart, tvättar ätit lunch , hängt gardinerna , tvättat fönstrena (mormor) förberett middagen nu ska jag hämta Mikaela.
Milo, förslag 2 såg skirare ut, men båda var fina tycker jag
Hämtat Mikaela, och killarna med vidhängande kompis. På väg hem ringde Katta , hon hade KLARAT C-kortet!!!!!!!!!!!!!!!!! och fått lånelöftet. Kul som fan.!!!!
Nu är det så här att jag söker jobb här på min Blogg, OM någon känner till något ledigt , vad som helst hör utav er , städ , vård, köra bil, etc etc VAD SOM HELST:
Nu ska jag laga middag , fotbollsträning idag 18-19  middag innan . Skjutsa hem Christoffer då också.
Mikaela röjer på rummet och jag ska hänga tvätt nu .
Mikaela och jag har suttit och kollat jobb på nätet, nu ska jag packa och sova! Häpp!!
TOKÅNGEST INFÖR MORGONDAGEN!!!!

Tisdag och dags att få gaddar!!

Klockan är 7 har varit uppe ett tag , bäddat och matat fiskar etc. Ska skjutsa killarna och sen fika efter det bär det av till käftis, nu ska dom in, SKÖNT !! Här sovit gudagott!! för omväxlingsskull.
TÄNDERNA PÅ PLATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kanon skönt , behöver inte se så jävlig ut där i alla fall.
Varit och shoppat gardiner till vardagsrummet och mormorsrum, riktigt fina, på BAUHAUSE, ja dom kan dom med och inte dyra heller.
Några nya blommor blev det också, nu ska jag städa och börja sätta upp gardiner, mormor tvättar fönster jag hade hellre låtit bli det är det värsta i städväg jag vet så det GÖR jag bara inte.
Hämta Boppa och en tjej kompis ska jag också göra 13.50.

Ja MILO , magkänslan säger nog Erik. Då kan du kanske åka med utomlands igen!?
Aspnässkolan var det som barnen skadade sig i , ligger i Jakan. Hemskt!! Farsan ringde också och undrade, jag hade inte hört det .
GRATTIS Milo delvis , ta bort Marie så blir det rätt.
Slutsumma på gaddar 30 loppor!! JÄVLA F-KASSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KL 14 skulle Denise ner och kolla födelsemärkena , Bra initiativ!!!
Det var inget farligt tydligen, men jag skulle hålla stenkoll på dom ändå!
Denise kom hit en kort stund och hälsade på, gör en längre stund nästa gång. Killarna saknar dej.

Mikaela och jag övningskörde till IKEA, köpte 4 st skarvsladdar, och hittade en I-PHONE , heter det så?. Jag ringde det nummret som var mest använt och efter ett tag ringde en tjej upp och det var hennes pojkvän som tappat den när dom provsatt en soffa. Killen såg helt förstörd ut och sen chockad över att någon lämnade tillbaka den. Jag ville inte lämna in den till info, litar inte på någon annan än mej själv i ett sådant läge. Han blev glad, och jag fick göra dagens goda gärning.
Har kollat om jag ska jobba på lördag, fick till svar , INTE VET JAG. Jag skiter i vilket, jag har rätt att få betalt för hela passet om han byter ut mej. Schema ändringar skall talas om i 14 dagar i förväg INTE 7 dagar. Tänker INTE byta och jobba något annat pass. Och absolut INTE dubbelpass.
 Nu ska jag dricka te med kidsen, har förresten hängt upp gardiner i kök och matrum . BLEV KANON!!!!

Kollat på tv och när vi satt där så ringde Denise, hon hade fått rutan inslagen i bilen och sin glömda väska med ,bankomatkort, nycklar, plånbok, allt man har i plånboken, leg etc etc hade de snott. Jävla apor!!!
Hon och Emelie tog en promenad nere vid Säby och då passade de på, Emelies nycklar låg också i väskan.
Polisanmälan, och till försäkringsbolaget imorgon ska det göras anmälan.
Häpp!!

Måndag igen!

Upp kl 6.30, bäddade och ner för att sätta på kaffe ut med hundarna och iväg till plugget med killarna.  
Städat och duschat, står i valet och kvalet, OM Erik har något jobb till mej VAD ska jag göra, känns lite som pest eller kolera. Köra buss kanske, ? Vad tycker ni bussfolket???????? Hjälp jag vet inte vad jag ska göra, måste bara tänka över min situation på jobbfronten.
Nu ska jag till RUSTA och kolla lite ................  
 Har köpt en rya matta till vardagsrummet för 400 kr, gardiner till matrum och kök för 200kr ,mat,mjölk och lite annat krafs som man behöver typ påsar,flaskborste, schampo etc. 
Lunch har vi pillat i oss och även kaffe.
Nu ska jag ,ja........... , jag vet inte hittar säkert på någonting.............     
Hämtat killarna , snart är det fotbollsträning kl 17.00-18.00, middagen blir efter men jag ska förbereda den så långt det går nu............ 
Bernte är på fotbollsträninga med Boppa.
Jag har fått svar från Erik, JAAAAA, du får gärna komma tillbaka skriver han.  ,skriver han , nu direkt,
PANIK!!!!!!!!!!!!!!!! Vill jag? Blir det bra?? Kommer det att funka??? Tusen tankar i hövve!!!  Kan folket här hemma ta större ansvar för hemmet än vad de gör nu???? Vad blir lidande?? RESOR???? Kan och har någon lust att åka med när det är jobb på Gran can ??????
Fan va det blev rörigt!!!!!!!!!!!!
Ja Tatti, jag har tänkt på det , mupphem, men hur fan ska man komma in i den branschen??
Just nu så känner jag att jag bara MÅSTE byta innan jag går in i väggen totalt. Vantrivs så in i bomben och grinar ibland på väg dit, för att jag känner mej fångad i ett helt DYGN med någonting som jag inte VILL göra. Inte trevligt NÅGONTING alls.
Jag tänker så här , byter jag till något där det i alla fall händer någonting så har jag chansen att söka och kolla upp andra vägar när jag i alla fall mår bra. För det gör jag inte nu, vet inte om jag tänker fel men jag tror att jag tänker så..... fatta va snurrigt det är...
Appropå ingenting I MORGON FÅR JAG MINA GADDAR,, slipper se ut som en drogare i truten. 9.05 är det dags. Sen är det bara att börja om med undersökning och laga upp resten av truten som har fått slita ont när jag inte har kunnat tugga som folk utan slitit på ena sidan bara ,Ja ja vad göra.
Nina , ja, jag är en kaka, en syltmunk, lika fet och pluffsig.!!!!
Jag och Mikaela har övningskört , vi drog och köpte en matta till som ska vara i vardagsrummet under det andra soffbordet. Det såg konstigt ut med bara en vid tvn. Sedan fortsatte vi upp på golanhöjden och där träffade vi på Denise som stod och väntade på Emelie, dom skulle sola. KOLLA DINA UTSTÅENDE FÖDELSEMÄRKEN BRUDEN, dom HAR ändrat sig. Snälla!!! så att du upptäcker det i tid om det är farligt.
Nu ska jag sova!!!!
HOPPAS JAG!!!!
HÄPP!!!!

Söndag och nyss hemkommen!!

Klev av 7 varit vaken sen 4, kattjävlarna började jama och när jag klev upp så trampade jag i kattpiss. En av de två skiter bildligt och bokstavligt talat i att använda lådan. Förrut var det bara i tvättstugan och då gick det , man kunde ju hoppa i ett par träpjuck som stod där. Nu får de inte vara i tvättstugan så nu använder han kök/vardagsrummet som STOR låda. Skaffa aldrig katt. Dom är fina men oj så jobbiga. Nu ska jag bädda och sen duscha av mej lukten från jobbet. Har ALLTID ont i hövve när jag är där pga, katterna ,lukten och vantrivsel, ska börja leta efter någonting annat på allvar nu någon som har något förslag ???????????????
Skrev ett mail till Erik precis, vet inte om det är ett bra alternativ men det känns som ett bättre i alla fall. Nu ska jag se om jag kan koka lite saft.................massor med saft blev det, och blir det, inte klart ännu.
Undert iden har jag gjort 2 degar med morotsbröd, kan ju lika gärna göra någonting medans man väntar på att saften ska safta av sig.
En Tacopaj av resterna från igår har jag också kirrat.
Aria är här hos Alex och Elvis har varit här hos Andreas, Magnus och Christel har varit på BINAB och fått låna våra sommardäck till VOLVON deras var HELT SLUT, trafikfarliga, så dom fick låna 4 st som bara låg och skräpade. Bernte ska fixa nya åt dom.
Vi ska käka KEBAB idag ,mmmmmmm GOTT ska det bli!!
Maten avklarad, allt undanplockat ,killarna packade och rena, Bernte fick övningsköra med Mikaela han skulle ialla fall ut och åka för att hämta Denise så hon kunde hämta sin bil som han delvis har lagat. Nu tänker jag inte göra någonting mer !!
HÄPP!!!

Lördag jobbar

Så var det dags igen, sov taskigt som vanligt. Kan inte fatta varför ,är trött men det går bara inte att sova. Inget hände förrns kl 11.00, nu sitter jag här och skriver.
Chrisse ska hämta akvariet idag, han ville ha det. Va bra så blev vi av med det. Återkommer senare ............Ingenting speciellt har hänt.
Boppas lag vann matchen. Han har varit och köpt ett DC spel, fråga mej inte vad det är för jag har ingen aning.
Kollat på Du är vad du äter det är väl det mest spännande som denna dag bjudit på. Ska läsa tidningen på nätet nu tänkte jag ............nu är klockan 22.43 och jag ska snart lägga mej på das soffa, strul med pass, vill att jag ska byta men jag har ingen lust. Dessutom ska han 14 dagar innan meddela schema ändringar ,detta rör sig om 7 dagar. Jag har rätt att få lön utan att jobba passet, men det fattar inte vederbörande. Har ingen lust att bråka men heller inte att ge mej, jag har fan rätten på min sida. Vill inte jobba igen ett pass som jag inte velat bli av med från början.
Skit i det nu ..... snart får jag gå hem.!!!!!!!!
Häpp.................. om 9 tim och 15 min
Häpp2!!

Fredag

Klockan är 7, skjutsa killarna, hemma igen . Kaffe sen ta tag i det hela igen. Ja, ut med gammalt skit och in med nytt. Nej, jag har bara lagt allt på hög och inte dammat så mycket i sommar, har funnits annat att göra. Nu är det dags känner jag, och fint blir det. Ska gå från rum till rum. Källaren och garagen kvar.
Va bra ,inte dåligt för armband ,Milo, jag ville ha blå  & vit. armen kommer inte ihåg heller hur långa får mäta någon dag. Nu är det kaffe som gäller.............
Dammsugit och torkat golven , tänkte lägga på de rentvättade mattorna men jag skiter i det skönt utan mer lättstädat. Allt tvätt är fixad och lunch i magen nu ska jag dricka kaffe IGEN. Bernte har tagit bort fläktremmen på Denise bil och ska byta den. Sen är det källaren som gäller.
 Nu har jag bara gjort matkällaren ,tagit hand om sofftvätten och dammsugit upp det värsta i källaren. NU SKITER JAG I RESTEN , NYA TAG PÅ SÖNDAG!! Jag jobbar i morgon och har ingen lust idag bara en evig väntan på 5.15 lördag morgon.
Katta , Ge inte upp, !!!! det fixar sig nog. Om inte annat BYT till Norrtelje banken. Fattar inte varför de ska vara så jäkla tröga!! OM DET INTE GÅR, det kommer nya objekt!!
Steken är klar, såsen är klar bara koka pärer. Nu ska jag duscha tror jag, Bernte är och hämtar delar och killarna.
Ätit middag och softat på , killarna har provat dojjor och kollat vilka de kan ha. Nu ska jag packa och sen knyta mej. HÄPP!!

Torsdag skolan börjar 20/8 kl 9.00

Pluggdags!!! Jag ska skjutsa killarna sen hem och fortsätta grotta, idag stora andningsproblem, stopp i näsan!! 
Killarna iväg och NU SKA jag börja , det tar emot , tvätten hängd och soffansöverdrag ska bytas...........en kopp kaffe kanske!!!!!!!!
Städade hela nedervåningen grundligt.
Bernte hjälpte mej att byta på soffan.
Sköt ihop bordet i matrummet så det blev mer plats, skrotade det stora akvariet och bar upp det lilla till Alexanders rum. Tvättat,tvättat och tvättat!! Hela pannrummet/tvättstugan är full av tvätt.
Nu är fanimej allt rent.
Och ni som tror att jag tänker ge mej!!,fel,fel,fel hela källaren och garagen ska jag ge mej på också. Start i morgon!!

Denise kom hit med bilen , Bernte ska byta fläktrem den tjuter konstant.
Mikaela och jag övningskörde Sempervillage, Spånga, Jakan och Viksjöleden hem. Gick som på räls. 25/9 Gillingebanan, kl 12.45.
Nu har jag glott på burken med mormor en stund CSI Miami, nu är det sova .
 Killarna var nöjda med sin första dag, BARA upprop 45 min , sen lek för hela slanten . Imorgon är det back on track som gäller.
Sista Rabbiten har gått hem.
Häpp!!!

Onsdag städ dag

Klockan är 7 nu ska jag fortsätta efter en väldigt god och andningsbar natt, JÄVLA DAMM.....Alex klev upp 6.30 ville känna hur det blir att gå upp till skolan i morgon. För honom är det inga problem han är pigg som en mört alltid!! Boppa trynar , honom är det värre med , han är en riktig tröttmössa!!
Klockan är 13.02 och jag är inte ännu klar på övervåningen, det tar en jäkla tid.
Har slaktat tavlan, TACK NYKÖPING 3200KR som kommer att vara fickpengar på SAMOS.
Bernte och killarna har åkt och storhandlat, mormor har bakat fil- limpa BRA HULDA!!!! Inget fikabröd, Alex önskade sig det igår!!!!
Mikaela ligger i sängen och känner sig rutten, du är rutten, !!!!, hon kom hem med Bernte,hon har känt sig frusen hela dan. Inte konstigt eftersom vi är fler som gör det.
Nu ska jag fanimej bli klar!!!!
Jag säger bara ,FY FAN VAD DETTA ÄR TRÅKIGT!!!!!!!!, övervåningen klar håller på i hallen , men först ska varorna in. Det tar sån tid när man är själv och roddar , man skulle vara 2 !?? eller ha 14 armar.
Nu är klockan 21.46 men det känns som att den är 2000.00 trött som sjutton.
 Eva och Göran var har och hälsade på ett tag.
Bernte köpte hem pizza efter fotbollsmatchen som dom vann 7-4 så duktiga!! Inte den optimala middagen men jag ORKAR inte laga mat idag.
Nu ska jag sova!
Kaninen förlängde 1 dag till förresten.
 Underlaten har åkt hem och nu f.r.o.m i morgon kl 13 är det bara 1 nymf kvar.
Imorgon kl 9.00 börjar PLUGGET !!!!!
Jippi!!! Tycker både jag och grabbs.
Häpp!!!!

Tisdag städ dag (vecka)

Klockan är 9 , nu är det Alex tur att få röjt. Nu är klockan 17,49, Alex rum klart och vårt nästan klart. Orkar nog inte mer nu , ska duscha sen övningsköra. Kanske att vi åker ut till Leffe och kollar nyrenoverade rummet. Vi ska köra mot Bålsta i alla fall. Leffe har varit här och fikat idag.
 Återkommer ...............
Nu är vi hemma igen, rummet blev jättebra!! Lugnt och mysigt, nu har ni bara resten av kåken kvar.....Moahhhha. Körningen gick kanon fint, faktiskt inte en enda miss som var värt att beakta. Fler timmar och mer tragglande så flyter det på gott ska du se.. 

Boppa, ringde när vi var ute och körde och frågade om jag ville dricka det med honom när jag kom hem!? Självklart lilla älskling ville jag det !! ,,,,, nu är det bingen och sen upp tidigt för att fortsätta med spektaklet.
HÄPP!!!!!!!!!!!!!
Förresten 17 oktober ca, blir det valpar igen . Elsa är påsatt och klar, nu väntar vi bara på att Rosa ska börja löpa!!
HÄPP 2!!!!

Måndag och vabbar!!

Vaknade kl 7 efter en jobbig natt, snorigt ,Alex snurrade i sängen och hundarna gnällde. Kl 01.30 så tog vi upp Elsa och Simba till sovrummet, Elsa är inte van att vara instängd och gnäll/skällde hela tiden. Eftersom att Mikaela sover nere brevid garaget så är det ju inte så bra , hon behöver sömn för att orka jobba. Inatt får vi pröva något nytt från början. Jag tror att om de är i närheten av mej så blir det lugnare.
Linnéa har åkt till doktorn på KS , kommer tillbaka sen igen.
 Killarna och jag ska försöka röja i deras rum idag.
Vi är alla lite småkrassliga, mormor sov till 8.30 inte vanligt, hon är också lite småförkyld. Igår var hon väldigt trött, när hon kom hem, hon har ju inte kunnat småslumra som hon brukar på dan , eftersom att hon varit borta. Vaken, mycket folk, mat etc etc . När hon pratade i telefon med Eva och Nilla tyckte jag att hon sluddrade lite. Ringde Neta och morsan och kollade om dom märkt något, det hade de inte gjort. Troligen bara tröttheten som gjorde det, ingenting har märkts idag, jag håller koll. Bra känns det i alla fall att jag är hemma denna vecka.
Morsan har tagit ledigt när jag och BErnte är på SAMOS, så då kan hon vara med mormor , känns tryggt. Då kan jag koppla av, killarna och djuren fixar Mikaela och Denise.
Nu ska jag städa.  Mittenvåningen klar nu är det dags att röja med spade i Andreas rum, slänga gammalt skit  och försöka få någon struktur på det hela.
Struktur fasche japp!!!!
Hela resten av dan fixat och röjt i Boppas rum.
Middag och sen övningskört,Ninas sträcka på uppkörningen, sen hem med Nina. Lurade henne lite och börnade loss lite.
Hem drack te och nu är killarna i säng och jag ska snacka med Linnéa lite hon ska hem sen ikväll, tråkigt, kul när hon är här.
HÄPP!!!!

Snorig dag!!

Klockan är 8.30 och jag är vaken, snorig känner mej lite risig.
Mormor ska till Neta, farsan kommer och hämtar henne klockan 11.
Kaninerna har fått sitt 2 ska gå hem. Marsvinen de sista ska gå hem och hamstern. Från och med idag är det bara 1 kanin och 2 fåglar kvar. Nu ska jag bädda och städa och fischla på.
Bernte betongkeps men får vara uppe ändå, skyll dej själv.......JAG har 38,5 i temp, och då menar jag inte i Poolen.
Alla djur som ska hem idag har gått.
Nu ska jag och resten käka lunch....
.Denise kom hit en sväng och hälsade på, jag körde SEATEN till Binab , Bernte ska byta startmotorn som varit trasig i 2 år minst.
Hem vattnade ute och skottade upp körsbär 1/2 skottkärra blev det.
Mormor kom hem , middag , djuren mat och glo på burken. Inget speciellt alltså.
Vabbar i morgon ,Alex och Boppa ont i halsen, mormor verkar lite risig också.  
SOV GOTT!!
Häpp!!

Pip och gnäll natt!!

Simba och Timon har gnällt och pipit inatt . Inte bara efter Elsa utan Simba vill till mej också. Inatt blir det sovrummet  med deras korg. Då behöver jag inte säga till genom hela huset utan har dom på plats så att säga.
Annars går det bra , bilen alltså.
Klockan är 8.30 , Bernte och Boppa på fotbollscup, jag ska upp och dricka kaffe.
Ok, Milo , jag tyckte att du sa att namnen skulle stå i blommorna. Ja, det blir för plottrigt!
Vi åkte och hämtade Katta vid Danderydssjukhus, innan vi kom iväg fick vi vänta för Simba och SlampElsa satt fast. 2 ggr idag vad jag vet om.
 Mikaela fick köra bilen går skitbra, NU är HON SKIT full, är på crusing, klockan är 01.01 och jag sitter och skriver om dagens bravader.
 Katta och jag åkte ner på fältet Weels , sen hem igen, handlade ett gäng tröjor.
 Käkade middag och rasta hundar och gav dom mat.
Pendeln in till stan allihop, kollade bilar och träffa folk som man känner, Alex dansade på gatan , han är såååå modig , Boppa klämde i med lite luftgura.
Boppas cup förresten gick bra 9-1 , 0-4 , 11-0 , dom är duktiga grabbarna.
Har precis kommit hem från Brottby, Crime village, har kört hem Katta till Eva och Uno, mor o far.
Nu ska jag sova
HÄPP!!!!

Blivande tattoo!!??


Fredag innan crusingen

Vaknade kl 7 , väntar på att Linnéa ska komma, gav kaninerna och nu är det kaffe som väntar men först muggen. Hundarna skällde ut en hund och gubbe som gick förbi , fanskapet STANNAR, och ser grinig ut för att hans hund gnällde när mina skällde. Gå förbi bara, stanna inte och fjanta!!! Jag blir så trött på folk.
Lyssna ALDRIG på tonåringar som säger att dom ska komma på morgonen. Det borde jag ha lärt mej. KLOCKAN 11 ska hon komma, undra vilka tidszoner dom lever i!! Hon ska få pisk, min sovmorgon försvann.

Milo! Tattet blir snyggt tror jag, färg? Ja, jag är inte så mycket för färger , tycker att svarta, skuggiga tattons är snyggast , det blir så plottrigt annars tycker JAG. Men det är inte jag som ska ha den, vilka färger hade du tänkt? Jag tycker formen är bra som den är.
Nu har jag fixat färdigt hemma , ska i duschen och sen kl 12 ska jag hämta Simba och Timon, eftermiddagen ska väl innehålla burrengörning och ev övningsköra eller vad säger du Mikaela?? Ont i kopplingsbenet??!! Mooahhhah
Killarna ,jag och Linneá hämtade hundarna. Bruno(Timon) har blivit jättefin!! Vi plockade upp Mikaela på vägen hem , hon slutade jobba kl 13. Innan tog vi en burgare och en milkshake.
Burarna är rengjorda 2 st burar med kaniner kvar bara, 1 marsvinsbur och en hamster, 2 burar med fåglar varav 1 ska stanna länge. ev 2 månader.
Klippt gräsmattan och krattat upp körsbär. Hundarna har träffats funkade utmärkt, jag får passa Timon bara för Elsa löper ju. Mor & son inge bra!!
Käkade middag och sen övningskörde vi till Bro, morsade på Linda,(Micke jobbade)  och sen till Tompa och Ammi.
Nu har jag duschat och orkar inte sitta och glo på tv ska nog sova snart, har bäddat i bäddsoffan åt Linneá !!
Körningen gick kalas , hon är duktig, men bli inte kaxig nu bara!!!! Det går skitbra och bra att du lyssnar och ändrar det som är mindre bra!!!
Men det beror nog på att jag är bäst!!!! Moahahah !!!
Imorgon ska jag och Katta ,BARA VI, på Barkarby, Katta har friplåtar och jag får 1 tack tack, väldigt snällt av dej.
Sen på kvällen ska vi alla in på Crusing ska bli kul!!
Boppa har fotbollscup i Sollentuna mellan 9-13 tror jag det var Bernte får åka.
KATTA , JAG HÅLLER TUMMARNA PÅ ATT DET BLIR SOM DU VILL!!!!!!!!
Ses i morgon !!
Häpp!!

Ny dag nya fasor

Upp 5.00 och gjorde det jag ska för lönen, inte mycket alltså. 7 bar det iväg hemåt, Bernte till Norrtelje sjukhus med Denise får se hur det går. Jag har städat efter dygnet som vanligt och nu är det duschen som hägrar Ska till tandläkaren 16 urk!!! Bedövning är inte min starka sida , gummiklubba hade varit bättre. Sen övningsköra till Gurra berg med Mikaela och hälsa på Chris och Elin.
Har varit på Plantagen och köpt lite nya blomster de gamla har tagit slut.
 Nu är det HÖST blommor som gäller, låter väl så där kan jag tycka, vill ha läääängre sommar.
 Leffe är här och fikar och jag ska snart dra iväg och bli torterad.
Har blivit torterad och gjutningen blev klar, råkade grina illa , och DIREKT var han där med sin förhatliga spruta med bedövning, var nog lika bra, men fan vad det är jobbigt rätt upp i gommen.
Käkade middag sen drog vi iväg.
Vid BROMMA FLYGFÄLT så blev det stopp, KÖ!!!!!! Ett körfält på Essingeleden var blockerat, 2timmar och 50 minuter tog det till Gurraberg. max 50 min i vanliga fall. KRYPKÖRNING behöver vi inte träna mer i alla fall.
 Det går kalasbra, lite bytafil, kolla mer i speglar och planering annars kör du jättebra , med tanke på hur många gånger vi varit ute och hur mycket  du kört manuell bil.
KEEP UP THE GOOD WORK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sovrummet blev skitfint!! Fika och vände hemåt, då upptäckte vi att lyset inte gick att skruva på , ett uppdrag för Bernte omgående. Halvljuset funkade men inte så att man kunde ha helljus på. Nu är klockan 23.06 och jag säger HÄPP!!
MILO, jag svarar dej i morgon ,men jag tycker att den ser fin ut. Lycka till med försäljningen , Bernte undrar över sina armband.
HÄPPnr 2 !!!!
Hon fick operationen, Denise, men LÄR DEJ ÄTA RÄTT ANNARS BLIR DET INGEN PERMANENT FÖRÄNDRING, DU KAN INTE LEVA PÅ H-BURGARE ,PIZZA OCH ENERGILÄSK!! Du kan om du bara vill en kurs i matlagning kanske i julklapp!!!??????
Ja, Katta skitkul och vi måste göra det oftare, hoppas att du kommer närmare, och kul att Sam hade det kul!! SES PÅ LÖRDAG !!
Häppnr3!!!!

Jobba

Mikaela det där tomma , konstiga , bomullslika i hövve på dej det kallas hjärna. Det är den som du är slut i hahahahha.
Klev upp 5.15 efter en hemsk natt. När man behöver sova ordentligt så går det bara inte. Duscha , Mikaela tog ut hundarna , jag gav djuren . Mikaela åkte med mej till jobbet , hennes alltså, hon skulle köra men var för seg, gjorde nog ingenting jag var inte så pedagogisk just vid den tiden heller tror jag.
Fortsatte till mitt kneg i V-tuna, kl 11.30 började det hända någonting, resten av dan har jag läst ut en bok, " Du visste aldrig att jag fanns". Tragisk , om en kvinna som hamnat på mentalsjukhus efter att ha blivit våldtagen. EJ att rekommendera, jag grina, och ville krama mina barn och gubbe när den var slut.
HÖVVE VÄRK, jag fattar inte varför jag får tokont i huvudet när jag är här, det händer VARJE gång!!!! Har tagit en Panodil och en voltaren och nu som först har det släppt lite.
 I morgon ska jag till tandläkaren mitt skelett till bron har kommit, Farshid vill prova så allt stämmer innan det bränns på porslin på den. Han ringde mej på mobilen och jag får ringa upp i morgon bitti och bekräfta att jag kan komma. KL 16. URK!!
Elsa löper , lagom till att vi ska vara hundvakt till Simba och Timon, kan bli ett väldans liv, men bra för parningen, Om bara Rosa kunde komma igång också när vi ändå håller på. 

Övningsköra till Gurraberg i morgon och kolla Chrisses och Elins nyrenoverade sovrum!??????
Troligen åker vi om allt går som planerat.
Bra Milo att allt går som på räls med armbanden, KUL!!
5/10 uppkörning och teori !! Ja ja vi får se , ska nog gå bra vi får lägga på ett kol bara.
Nu skiter jag i detta och plockar ihop, vill sova nuuuuu, HÄPP!!!

Tisdag före jobbdygn!

Upp kl 8 ,gjorde rent till alla fåglar, fika, marsvinen och kaninerna fick sitt.
Städade och vattnade alla blommor ute så att regnet kan göra någon nytta om det kommer, det gjorde det, men inte så mycket som hade behövts.
Killarna är inte roliga att ha att göra med idag heller, uppkäftiga och dumma. SNART BÖRJAR FRITIS OCH KLUBBEN JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!
Conny ringde om extra pass som finns som är lediga, om det inte blir dubbelpass så kniper jag dom. Behöver extra stålars!! Inte så kul men va fan, det kostar att ligga på topp!! Är man bäst så är man. Man får ju offra sig för konsten !!

Bernte behöver nya tröjor och halva priset på DRESSMAN  blir ju perkekt.
Korv gryta med massa grönsaker blir det idag till middag, ev övningsköra med Mikaela om vi orkar och tid finns.
Lägga sig tidigt är ett måste om jag ska jobba , vilket jag ska . Ska kanske packa redan nu så jag har det gjort , då kan jag bara hoppa i bingen när det är dags! .
Mikaela , du anonyma, SÖNDAG ÄR SOM SAGT INGEN BRA DAG ATT ÖVNINGSKÖRA PÅ, DET ÄR JU SÅ MÅNGA FD FYLLSKALLAR UTE PÅ VÄGARNA , JUST DEN DAGEN !! TROLIGEN DU MED!!!!
5 burar med kaniner , 2 burar med marsvin och 4 burar med fåglar + 1 hamster är vad som är kvar efter sommarens skörd. Flera har frågat om i höst så jag väntar fler bokningar , Paco har redan bokat lite över 1 vecka.
Just nu har jag pratat med Nymfens ägare, eller rättare sagt han som är brorsbarn till den gamla tanten som äger den, och han har bokat ytterligare 3 veckor för att tanten har inte fått något boende ännu och det verkar dra ut på tiden.
Ligger och väntar med Boppa i sängen på att Bernte ska komma hem, vi ska sticka iväg en sväng. Tror jag.
5 t-shirts och ett par badshorts, 400 kr som hittat . Rea på Dressman 50-70 %  Kanon!!!
Handlade på Hemköp, i NINAS kassa , vilken häxa!! Brrr blir nästan rädd!!!!
Hon hotade med att kidnappa Mikaela, vi får väl se...
Ingen av oss orkade köra, jag trött och Mikaela hade inget i hövve som vanligt, bra att skylla på...... Vi tar det i morgon bitti kl 6.15 istället. Hon ska åka med mej till jobbet, då får hon köra dit, så fortsätter jag till missär och förnedring sen. Torsdag kommer Linnéa hit. Kul!!
Nu ska jag fixa klart allt så jag kan slänga mej i bingen!!
Sov gott !!
Hoppas Theo vann, Tatti!!!
HÄPP!!!!

Måndag igen!

Nu ska jag upp klockan är 8.35 mycket sovmornar på sista tiden. Jag lade mej vid 21 tiden och har sovit ganska bra tills nu. Skönt att bara slappa lite.
Nej, detta håller inte, kan inte klvia upp så här sent. Nu först är jag klar med det som ska göras, halva dagen har ju passerat. Kl 14 ska jag skjutsa Siv så det blir inte mycket över till annat, mer än att fara hit och dit hela dan. Fotbollsträning också , idag är det ingen bra dag. Känner mej JAGAD!!!!!!!!!!!!!!!!!
Måste bli ändring. Detta är en av de dagar när jag SKULLE ha kunnat ta det lugnt, inga djur varken hem eller hit. Men ICKE!!!
Denise och Emelie och hennes snubbe kom hit och hälsade på . Nu har dom dragit igen, snart ska jag åka på uppdrag, urk, har sålt bort hämtning och handling till Bernte , det är ju hans morsa. Jag sticker på fotbollsträning stället.
Får se om det blir nån övningskörning i kväll, vore ju bra.
Floppsy ska hem kl 20 det får Bernte ta i såfall annars kan vi inte köra.
Trött och seg imorgon är det 7 som gäller så man hinner något.
Onsdag är det jobba igen och i helgen är det crusing i stan, vi får se om det blir nåt, Simba och fd Bruno, numera Timon kommer hit och ska vara i en 2 veckor. Alle och Sabrine skall utomlands och jag ska passa . Betalningen blir gratis påsättning ,  2 parningsvilliga tikar tror jag,
Nu har vi skjutsat tanten, nu blir det lunch /middag för att hinna med allt .
Jag och Mikaela övningskörde efter att Boppa och Bernte kommit från träningen, går bättre och bättre, 1 kärringstopp!!! . Nu är vi hemma och alla har lagt sig , jag ska glo på burken med mormor sen sova!! En kanin har förlängt sin ackorderingstis till 19/ 8 tackar för det televerket.
Häpp!!!!!

9 Augusti

Låg kvar i sängen tills klockan vart nästan 9 , Katta tog hundarna. Jag är tröttare när jag sover längre än när jag går upp kl 7.
Grattis Emil, mosters lilla ponke, tida fyller du år!!!! Nu ska jag dricka kaffe!!!
Städat och nu har jag legat och stekt nästan hela tiden, ett par djur har gått hem.
Katta patta är på hemgång, roligt att du varit här.
Boppa har fått nya foppatofflor och gympadojor. Alex är iväg nu för att kolla dojor, hoppas han hittar några.
Bernte är sur och grinig vilket gör att vi alla blir griniga. Han känner sig förkyld och dålig, SOV DÅ FÖR FAN , låt bli att förpesta för oss andra med ditt dåliga humör. !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Nu ska jag i duschen. !!!!!!
1 rabbis har gått hem nu kl 17.30, de djur som skulle gå hem i morgon har stuckit idag, skönt då blir det ledigt i morgon, SKIT, jag ska skjutsa Siv kl 14,hämta kl 16.30 och sen handla med henne, det hade jag förträngt, jag som ville slappa i morgon också. Ja ja det kostar att ligga på topp!!!!
Idag blir det ingen middag , ingen är sugen på något, så då skiter vi väl i det. Jag har stoppat i mej för en hel vecka känns det som så jag står GÄRNA över.
Har glott på burken , nu är klockan 21 sängen SKRIKER
HÄPP!!!!!!!!

Lördag

Vaknade klockan 8 men snooooozzade tills klockan 8.45, då hade Bernte givit alla djuren och kaffet var påsatt.
Käka frulle ,Katta, Sam , Alex Bernte , mormor och jag.
Städade och sen skulle jag ut och sola men då kom Anna och Kevin och fikade; våra gamla grannar, Elliot var här och lekte med Alex och Boppa. Det är deras son.
Katta och jag åkte till Brottby och kollade ett hus Katta är intresserad utav, och lämnade Sam.
På hemvägen handlade vi på Willys, grillade och käkade. Gott, men mätt mätt!!!!!!!!
Katta och jag snackar skit om alla och dricker vin på terassen uppe. KUL!!!!!!! Inte varje dag jag har nån polare här!!!!!!!! Vattnade alla blommor.  !!
Får vara bra för idag
HÄPP!!!!!!!!!!!!!!!

Fredags grill i dag med kul folk!! Delvis!?

Uppe nu är klockan 7 dags att sätta fart.......................städade alla  burar, marsvin och kaniner. Katta och Sam kom på förmiddagen . Vi fikade och jag städade inne, sen tog vi poolen i besittning, vilade på i en stund innan vi fixade maten grillade allihopa, sen snacka skit och singstar för hela slanten kl är nu 1 på natten och vi har fått ungarna i säng efter mycket om och men.............Häpp!!!!

Torsdag

Klockan är 7 och jag är vaken. Aria kommer hit 7.45 han ska vara här idag också.
Jag satt uppe och väntade på mormor tills klockan vart 23.30 igår , trött idag ,är inte van att vara uppe så länge?! Von Björck , med ck, hade hälsat till mej!!????????????? Direkt tror jag på förändring MEN det är bara korkat att göra , jag vet, fast det är så jag är skapt.
 Nu ska jag dricka kaffe. Zebrafinkarna har gått hem , jag har hämtat Carolina och druckit kaffe med mormor. Städat uppe och nu ska jag grädda lite pannkakor till ungarna.
Sola är något som ligger i planen får se hur det går med det. Ikväll ska vi till Kråkan och kolla på bilder från Samos och få lite tips om vad man kan göra.................så fort jag tog av mej och skulle sola gick FANSKAPET i moln.
Jag gjorde 2 äppelpajer istället .
NU fort som fan gör jag ett sista tappert försök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikaela passade killarna när vi var hos , mycket tips och fina bilder ser helt ok ut.
 Nu har jag vattnat alla rabatter och spolat av gången från getingar och nerfallna körsbär , sängen ropar.
Katta och Sam kommer i morgon förmiddag och ska vara kvar över natten.
Göra rent alla burar står på programmet i morgon, övningsköra med Mikaela, hämta henne från jobbet så får hon köra hem. Jag vill ju hinna umgås med MIN vän också.
Slappa SKA jag göra sen, får väl se hur det går med den saken .
Kråkowitch och Roffe bjöd in sig på en grillkväll hos oss. Får väl se när det kan funka. Jag VÄGRAR vara hos Kråkowitch i alla fall.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hon lever i en plastbubbla just nu.................... hela huset är en kokong, balkongbyte och utbyggnad. Stackars sate!!!! Jag lider med er , Lena och Denise. vill inte byta.
HÄPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Förresten om Sara ska omplaceras så tar jag henne.
Häpp igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Onsdag

Upp kl 7 duschade, fixade fåglar och hamstrar, kaniner och marsvin.
Paco har åkt hem, återkommer i oktober.
 Hämtat Carolina och Aria.
 Bernte har besiktigat bågen, gick igenom. Nu är han och sätter upp en hylla till Morsan sin som hade brakat ner , konstigt !, 500 kg pallar inte en garderobshylla. Skriver mer sen ............
Mormor och Neta har åkt till Von Björck, för att gratta henne på 60 års dagen några dagar förtidigt. Dom ska även gratta Magnus ,kusin, som fyllt år. Dom fick med sig en pava med Champange till Mange från oss. Vi hade skramlat till Nilla 300 kr lade vi, det får räcka , alltid retar det någon.
 Sara har åkt hem, jag fick en förfrågan om att överta henne, en väldigt trevlig fågel, tänker på saken. ..........................JA om det blir på tal så tar jag henne, hon är tam, 5 år går som hon vill i trädgården och lätt för alla att ha att göra med.
Hamster och kanin hem också..... snart är det fotbolls träning.
TOK varmt idag fuktig värme som attan.
Hörru Häxan, Sara är en Grå Jacko som har varit inackorderad hos mej.
Middagen är avklarad, killarna tar kvällsdoppet sen ner och tvaga sig, själv ska jag dit ner också. Sedan hägrar sängen. Jag lägger mej på soffan och tar emot mormor när hon kommer alltid trevligt när någon väntar på en.
 Ses i morrn
HÄPP!!


Tisdag den 4/8

Upp kl 7 och ner i duschen, gav fåglarna och sen fika med mormor. 9 kom det 2 marsvin , stamissar, sen drog vi till Viksjö och hämtade Carolina och Aria.
 Nu ska jag softa ett tag tror jag.................Kaniner, hamstrar och sköldis + marsvin har fått sitt................
Mormor och jag åkte och handlade lite nya blommor, för de gamla har tagit slut, lyser nu upp fint i rabatten igen.
Ungarna har tokbadat hela dan även i spöregnet, det var skoj tyckte dom. Det blev så varmt i vattnet sa dom. Jag kommer ihåg att när det regnade när man var liten gillade man att ligga i spat. Just för att det var så varmt.
Kaniner har gått och kanin har kommit.
Gjorde en gryta till middag , supergott, tyckte i alla fall jag, fast det klart jag gillar grytor.
Mikaela och jag övningskörde, tränade mycket på att komma igång UTAN kärringstopp. Tror nog att hon fick till det till slut. Hon kör bra, håller vi på nu och gnuggar vidare så, OM hon tokpluggar teorin så säg ..............om 1 månad så har hon lappfan!!!! Optimist javisst. Men faktiskt om hon ger benet så fixar hon detta galant, och det kommer inte att ta så lång tid , tror jag i alla fall. ALLT HÄNGER PÅ HUR MYCKET , GÄRNA OCH SNABBT DU VILL HA LAPPEN!!!!! Och förstås att jag har tid att köra.
Kliar du min rygg så kliar jag din!!!!!!!!!!!!!!
Kollade på allsång på skansen med mormor och drack lite hemgjort körsbärsvin från i fjol, nu ska jag slagga!!!! HÄPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LEEEEDIG!!!!!!

Kom hem från jobbet vid 7.30, fikade med mormor och tok tag i helgens SKIT.
Gjorde rent till alla fåglar och gav de andra mat.
En långtids bokning kom idag, tanten sjuk 2v-2mån ingen vet.
Carolina kom hit och ska hem efter Boppas fotbollsträning 17-18 nu drar det igång igen , faktiskt ganska skönt.
 Bernte hem tidigt ska nu  åka till Ekerö och fixa spån det är nästan slut. Återkommer
Fixat och trixat hela dan, vattnat ute , alla krukor och land.
Eva kom hit och hälsade på, hon hade släppt av Göran hos Micke och Linda. Han ska hjälpa dom lite med bygget, du är snäll du "Musen" .
Boppa på fotboll , jag lagade mat under tiden, när alla sysslor var klara för dan och killarna hade badat en sista gång fick dom krypa till kojs. Bernte kvarta in direkt.
 Mikaela och jag var ute och övningskörde funkade bra, lite kärringstopp bara , min bil är ganska svår att köra om man inte är van. Det gick bra tycker jag , det märks att hon är van med automat, men men  det kommer att gå fiiiiint sörrö. På´n igen i morgon nu sätter vi fart så du har det eftertraktade kortet snart.
Nu ska jag sova marsvin kommer i morgon kl 9 .
Acke gick hem, nästa gång han kommer ska Tomas ha med en sele till honom så jag kan ha honom ute, han är så snäll, saknar honom faktiskt.
HÄPP!!!!!!!!!!!!!!!

En bit in på det sista dygnet.

Klockan är 9.30 ännu har inget hänt, vänt ett par gånger torkat s--t., legat på soffan hur länge kan en människa sova egentligen, hela natten igår tills 10, från 14 tills nu och har inte vaknat ännu , lever vet jag att han gör , har kollat.återkommer med färska nyheter om ett tag........................ inget nytt ...........fortfarande inget nytt....ska vattna ett par blommor kanske. Vad jag lever på just nu är att jag blir ledig hela nästa vecka och börjar inte förrns på ons veckan efter.. Det är det som får mej att stå ut........öken.
OCH snart ska Bernte och jag till SAMOS och du Bernte JAG är bäst!!!!!!!!!!!!!!
Nu har jag fått upp det, kl är 11.30 Bernte är på väg hit för att säga hej, jag ruttnar annars.
Bernte kom och fikade , kul!!!!!!!! Conny var uppe och fick se nya hojen.
 Nu sitter jag här igen och har gjort min lön, den blir inte fet kan jag lova.Men va fan det löser sig sa han som sket i vasken.
1 pass har jag lyckats att byta bort när vi är på SAMOS, den 11 jobbar jag på ,JONAS , för fan fixa det snälla, det blir så jäkla dyrt annars.
Pratat med Ann, Elin Radloff, Alexander och skickat sms till Milo finns det fler jag kan tirritera!???? Hittar nog på nåt snart............
Nu är klockan 16.00 det närmar sig med myrsteg, Boppa ska på fotboll med Carolina och hennes pappa kul för honom, en jätte go tjej snäll och bra att ha att göra med. Sådana kompisar gillar vi. Alex lekte med Aria igår Som han och Aria har längtat, Aria har varit i Turkiet, familjen har en lgh där , hela sommaren. Dom kommer från Iran. Super trevliga människor, dom finns dom också.
BÄST PÅ ATT VARA SÄMST JA!!!!!!!
Sitter och glor på burken , jag och han. kl är 18.14
Pratade med Bernte , Alexander fick också följa med på fotboll, tack snälla det var schysst.
Nu har jag tryckt i mej en kebab i bröd med starka såsen på, var så hungrig så jag kände knappt vad den smakade.
Bernte och mormor sitter och glor på simningen och "mular" engelsk jävla konfekt, morsan köper det till mormor , undra om hon gör det för att vara snäll, med min vikt i åtanke, eller bara för att JÄVLAS. Sådant äckelgodis fick jag i påskägget en gång , snacka om att dra ner rullgardinen. 2 goda gelé ormar var det i också. Jäkla morsan!!!
Trött vill sova nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu önskar jag ATT han sov  kl 23.52 HÄPP!!!!!!!!!!

Jobbar!!

Upp klockan 05.15 efter att ha vaknat kl 03.30 , behövde sömnen men icke skrev han i brevet. Alex låg hos mej så jag gosade lite med honom , han var lite halvvaken. Mysigt!!!!!!!!!
Kom hit och lade mej raklång eller var det rauklång på soffan till kl10  . Så var det dags igen. kl 3 nästa ryck ev........det kommer att bli en lååååååång helg.
Klockan är 18.17, ännu har inget hänt................nu vänder jag på steken och ser om jag kan hitta något att göra.nehä.........klockan är 00.00 nu lägger jag mej för natten. HÄPP!!!!!!!!!

RSS 2.0