Hemma!!

Jag fick en strulig natt!! Klockan 7.15 ringde jag till assen efter mig, han lät , ja vadåra det är ju tidsomställning!!!! -Just det sa jag klockan är enligt fröken ur KVARTÖVERSJU!!!! - Åhfan! kommer!!!!
Tur att det var en helg, så jag inte hade bråttom hem för att skjutsa killarna. Tog en fika med Jönsson istället i lugn och ro!!!!
Väl hemma pissade hundarna och frulle. Städade av, Bernte skjutsade Alex till en kompis ska sova där i natt ev  även imorgon natt!
Till Chrisse och Elin på födelsedagsmiddag!!!! Gott som attan, Champinjonsoppa till förrätt, sen pajen till huvudrätt och kola kaka till kaffet!!!! TREVLIGT TREVLIGT!!!!
Mormor och Mikaela var med också!!!!
Handlade lite på hemvägen till filmen ikväll!!! HÄPP!!!!

Lördag och jobbar!

Upp till jobbet , har inte sovit någonting, Alex sov i våran säng, han hade sett på Criminal tv INTE BRA!! Stackarn drömde mardrömmar och kunde inte sova!! Rädd krake!
Sov i soffan tills 8.40 då kom Jönsson och gav mig kaffe, tack snälla du!
Vi har varit på turné , Jönsson har sålt sin bil, sen blev det kinaresturang i Täby, nu sitter vi här!
Lite tv och snacka skit, nu soffläge. HÄPP!!!!

????

I brist på rubrik så blev det denna!
Upp 7 , trött, skjutsade killarna . Hem frulle och städade av , det går segt idag. Fixat djuren , Bernte kommer tidigt! Nu då!!????
En skit dag!
Neta kom hit och hälsade på, vi var till kyrkogården innan hon åkte hem,, hon vågade inte själv!! Det var kul med besök. Sova tidigt!! Häpp Det blev inte tidigt! men kunde inte sova iallafall.

Återigen Torsdag!

Upp fast jag inte ville, har sovit relativt bra ?! TROTS Berntes nattliga ljud!!!!
Skjutsat killarna och druckit kaffe. Snart ska jag bege mig mot Arninge för att köpa ett gäng säckar med spån! Kanske besöka outleten idag för att leta jacka åt Alex !!!!!
Klart med spånhämtningen, in i duschen tror jag, mellanlandade på BINAB och åt en Ostburgare med Bernte, gott men fort överstökat. ¨
Kött i marinad och många tankar på vad vi ska äta till!!!!!!!!!!???????????

Grisen och hans kulting är på väg hit!!!! Det var inte igår!!!! Micke kuuusinen alltså!!!! oink oink!!!!
Puss och gos kalas med IDA , vilken unge , så söt!!!!
Bernte kom hem och vi drog alla till STADIUMS Outlet i Barkarby , hittade en jacka på InterSport!! Den hade kostat 2200 kr TVÅTUSENTVÅHUNDRA KRONOR ??????????? Det är fan inte klokt! Nu var den nedsatt VÄLDIGT mycket till rimligt pris!
Åt mat , antrikotte med rostade grönsaker och mosarella ost på . + FÄNKÅL, kanon gott! Mikaela fixade själv har jag aldrig ätit det men det var inte sista gången , skitgott faktiskt! . 4 djur kom på kvällen och sen blev det lite tv, till 22 , Denise kom hit en sväng. !! Imorgon ska jag nog beställa tid!!!!
HÄPP!!!!

Ledig tills på lördag morgon!

Hemma igen efter ett segt dygn. Inackorderingar kommer , bokar och går , KANON!! Jag blir ledig med lön under höstlovet, det tackar vi inte nej till. Nu ska jag städa! URK!!
Storhandlat lite lagom, lagat Kräftstjärtspaj med spenat, feta och purjo!! Kanongott!!Pajdegen fick massor med torkade örter i sig!!!!
Fixat ordning till alla djuren, väntar på inackorderingar. Betalat räkningar, det var INTE kul denna månad.
Bernte har varit ner med Alex jacka igen, vi fick tillbaka pengarna för den gick sönder igen! Måste hitta en annan , kan ju inte byta den varje vecka! Han är INTE ovarsam, DÅLIG KVALITÈ !!!!
Han fick pengarna tillbaka, så nu är vi på jakt igen efter en jacka till grabben!

MATEN BLEV SÅÅÅÅÅÅ GOD!!!!
Har fixat till alla djur , förberett och tagit emot inackorderingar.
Kollat på Arga Snickar´n och nattat killar.
Bernte tog det 1 min för att somna , undra hur jag ska kunna göra det i oljudet, MÅSTE komma på en lösning på snarkeriet, jag står inte ut!!!! EGET rum kommer det att bli och det är ju ingen hit!
Jaha , ny dag imorgon, jag ska åka till Granngården och köpa kutterspån!!!!
HÄPP!!

Dags igen!

Upp tidigt för att åka jobba! Stödvilade lite tills klockan 8 , han ville inte upp då. Fikade med Ronny och Lenny, Storchefen kom hit, så jag har varit tyst i flera timmar. Är det någon jag ogillar så är det honom. Nu hoppas jag på soffläge snart! Häpp!!!!


Ny Måndag!

Sov inte så bra, somnade efter 12 och då blir det inge bra! Upp skjutsade killarna efter att bilen fått stå på ett tag , ISBARK, som inte gick att skrapa loss. Frulle och städa, snart klar, en kopp kaffe till. Gjort rent åt alla fåglar. Denna vecka börjar det att droppa in inackorderingar så smått!! Höstlovet är ju i antågande!
Lite hövvevärk men det går väl över, mår även lite illa, tror nog att det är pga medicinen! Vill inte äta sån skit! Bara gilla läget!
Idag är det träning och Gitarr lektion! KUL! Imorgon jobbdygn, mindre kul fast jag jobbar tis, lör och ons tror jag sen är jag ledig några dagar! & ska vi nog bort en sväng det ska bli kul! 31/10 ska vi fira Chrisse, bjudna på middag! Det ska bli alla tiders!
Krattat lite löv och käkat lunch. Satte mig vid tn´n ett tag. Ont i hövve och när Bernte kom hem hade han hämtat killarna . Han skjutsade Alex på gitarren och jag kvartade in lite på soffan. Nu vaknade jag klockan är 17.09 Bernte har åkt med Boppa på fotbollsträning. Jag ska förbereda så att maten blir klar tills de kommer hem. Mormor låg också och vilade såg jag!!
Ätit, och fixat till alla djur. Tagit emot en hamster och druckit te med grabbarna! Jobbar imorgon och det får väl gå! Resten av veckan kommer det massor med inackorderingar! HÄPP!!

DET BLIR INGET IDAG!!!!

Har skrivit ett långt inlågg men det försvann, har ingen lust att skriva igen! Har firat PONTUS på 13 års dagen!!!! Nu softa! HÄPP!!!!

Morgonstund har guld i mun! Skitsnack!

Vaknade av Berntes klocka när det började pipa kl 7 ,mindre roligt. Tur för honom att han inte slängde sig upp direkt! 8 kändes mer lagom. Frulle och sen drog han och Alex iväg till BINAB för att ställa Pontiacen på plats, byta till vinterdäck åt höger och vänster. Jag tog tag i djurrummet och en utebur som ska få en gäst idag. Har skjutit på det i 2 veckor nu, va fan, nu är det hög tid att ta tummen ur häcken. Har inte haft någon som helst lust och när det inte har legat på så har jag helt enkelt skitit i det. SKÄRPNING!
Ska ta tag i städningen och väcka Boppa kl är 10 . Vi ska på avslutning på fotbollen ikväll, VAD SKA VI HA MED OCH ÄTA!???? Alla tar med sig sin mat och jag har ingen fantasi på vad vi ska ha. Gillar INTE kall mat!! Tror nog inte att killarna blir glada över en SMOOTIE för det skulle jag kunna klara mig på. NEJ, detta går inte sätt fart!
Det blev 4 st pizzor, det var nämligen knytis och vi gjorde det lätt för oss.
Hemma igen efter en jättetrevlig kväll med fotbolls polarna, föräldrar och killar. Bernte och jag hjälptes åt att dricka vin! Gott! Det var länge sedan!
Hade ett familje snack om hur det ska bli och fungera hos oss, Det blev bestämt att vi skulle och ska fortsätta som vanligt FAST BÄTTRE MOGNARE OCH ÄRLIGARE. ALLA VAR MED PÅ DET!!!! NU hoppas vi på en bättring på alla punkter och denna gång tror jag att det faktiskt kan funka, för det har inte kommit från MIG. Utan alla har fått tala om och ta steget till att förbättra vår allas relation. Det är det jag velat länge att alla ska ta steget till att få detta att fungera !!!! KUL!!!!
Mikaela har fått ett heltidsjobb from 1/11 GRATTIS!!!! och JA, jag ska vara hundvakt. OM det nu blir så att allt funkar, vilket det VÄL ska!!!!
Gick och knoppa 00.30. HÄPP!!!!

Fredag hela veckan !

Jaha, ny dag sov ca 2 timmar , rekord denna vecka , i sträck! Varför har man alltid somnat som skönast när det är dags att kliva upp!? Fel tycker jag.
Killarna vaknade med ett vrål. Alex skrek SNÖÖÖÖ innan han hade hunnit klart så stod Boppa upp och kollade ut genom fönstret. Han har väl aldrig vaknat så fort. KUL FÖR ALLA BARN, synd att inte lappmöglet ligger kvar . Finare, renare och mysigare. MEN DET BLIR JU BARA BLÖTT OCH SKITIGT MED DET FÖRSTA SOM KOMMER!!
Städat och varit iväg till Djurmagazinet och handlat ett tikskydd till. BÄGGE LÖPER! Synd att det inte ska paras. Hade passat jättebra att ha båda samtidigt! men men .
Systemet fick ett besök också, köpte TATTI;LILLAN OCH MONICA VIN, 3 Apor. Tatti hade köpt det och det smakade gott med Russian! hahaha .
6st Ingefärsöl blev det också! Och ett nytt moppskaft. Har köpt nya moppar men fel 3 ggr i rad och sen inte orkat köpa skaftet också. Men nu ska den gamla äckliga ut!

Idag ska min Pontiac få gå och lägga sig tills det blir vår/sommar igen. Skönt att ha det avklarat. HAN FRYSER JU!!

Jaha, så var det delvis avklarat ett avslut eller ett nytt försök. Vilket det än blir kan det inte bli värre!

Boppa på fest till 21.30, Bernte ställer undan Pontiacen eller förbereder tills imorgon! Alex sjunger för full hals. Mormor läser och gör korsord! Snart IDOL, urk! Tänker inte titta , skitprogram tycker jag. Förnedrings tv , även om de är med på det själv gillar jag inte när man förllöjligar vare sig själv eller andra!

Sjukskriven!

Hade glömt att ställa om klockan, just när jag somnat så började fanskapet att pipa, äh jag snoozar ett par gånger! 4:e gången så tittade jag på klockan och den var 5.46.
Jag hade ställt den på jobbtidsgåupp!!!! SKIT! Då funkade det inte att somna om.
Har varit hos läkaren idag! Hjärnirritation, virus. Inget att göra. Vila och ta det lugnt.
MEN JAG FICK GÖRA DET JAG ORKAR! Då sa jag till henne att jag gör allt bara för att det ska göras , vare sig jag orkar eller inte. Hon gav mig order om att bara göra 1/2 av allt , kul! Vem ska göra resten? Boppa har lovat att hjälpa mig! Gullunge!!!
Min vilo puls var 120 inte så bra kanske, har faktiskt känt på natten att den inte är ok, det var fakstisk därför jag gick till doktorn. Kolla kan man väl alltid eller?

Jag var faktiskt inte så trött idag, men det är mycket skit runt om som spökar.
Killarna har varit fantastiskt lugna denna vecka inte så mycket kiv! Skönt! Jag har varit hemma och försökt att få dom att vilja när tillfälle bjudits att vara nära både mig och Bernte. Vi satt alla i soffan häromdan och tittade på nåt tråkigt program men det var mysigt så ingen ville gå och göra något annat. Hoppas att det kan fortsätta så. Något att jobba på kanske!

Mormor och jag åkte iallafall och storhandlade i sakta mak. Vilken jäkla tid det tar. Skulle kunna betala för att få det nerplockat i påsarna. ALLA verkligen FLYR kön EFTER mig jämt. Inte konstigt med tanke på att det är ca 10 kassar fulla varje gång.
Som jag sa igår fick jag ett linne av mormor igår. Ett svart. Hade det på mig idag, jätte fint MEN upptäckte att det är LILA melerat eller vad man kan säga. INGET SOM GÖR NÅGOT , men jag blev så paff, satte ju på mig ett svart och det blev lila i dagsljus. Fint och skönt var det iallafall.

Bernte fick hjälpa mig att lasta in varorna. Hade tajmat det bra. Gjorde morotspannkakor till middag med bacon och sen var det dags för sista matchen i Ersancupen. Har aldrig sett dom så sega. Spelade bra och rent men fick inte till det någon gång. 0-2 Så kan det gå. KOM IGEN KILLAR OCH PÅ`T IGEN TILL VÅREN!!! Ni är bäst iallafall tycker vi. Så skönt att ni inte spelar fult när motståndarna gör det. MEN deras lagledare var bra han sa till sina killar FLERA gånger att SÅ där gör du inte. SLUTA SPELA FULT. DET ska han ha heder för!!!!

Nu ropar sängen och hoppas att det går bättre än sista veckan!
 HÄPP!!

Onsdag!

Upp efter en natt utan sömn, börjar bli en vana. Iväg med grabbarna, hem satt och läste tidningen till klockan 9.20 sen hjälpte jag mormor med håret. Hon ska iväg på shopping idag! Ska väl börja så smått med det jag behöver göra. Hövve värker och det har börjat vara. Kommer ju bli ett snyggt ärr. Hoppas bara att inte infektionen går in i skallen! Men va fan, orkar inte bry mig om det också. Den som lever får se, eller inte! ?
Boppa har match på Lidingö ikväll, De åker direkt från plugget vid 15.30 så de kommer i tid, trafiken och så menar jag. Hoppas på ICKE hala vägbanor här omkring. Imorgon ska jag jobba både skönt och inte!
Fortfarande hövvevärk, och JA, ALLT är mitt fel!
Det blir inget jobbande för mig, har försökt att få tag på´n men icke. Kan inte göra så mycket mer än det jag gjort, får ringa tidigt i morgon bitti också!
Har varit ensam hemma hela dan nästan, och halva kvällen. Mormor har lekt med Eva och Göran, de har varit på Stinsen och ute hos Micke och Ida. Kul för mormor. Jag fick ett skitmycket fördyrt Linne av mormor , jätte snyggt men onödigt dyrt! Hade verkligen inte behövts!
Hon är go hon min mormor. Men jag tycker att det är bättre att hon slösar pengar på sig själv , hon har ju aldrig kunnat det förrut. Nu ska jag sova! Har kollat på Arga Snickar´n och gottat mig i hans bra grejer han säger, sen är han ju snygg också! Häpp!!

Hoppas på bättre tur idag!

Började med ett bråk i köket, ungsatar! Någon smaskar för mycket, någon svär förmycket. Någon hjälper inte till, HÅLL SAMS!!!!
Iväg med dem till skolan, och hade uppläxning på väg till skolan! Hoppas att det hjälpte, vi hade ett givande samtal, tror jag. Det märks!
Fikat och nu bädda, kl 12 kommer en tomte och kollar på buren!
Han ringde och talade om att han inte kunde komma idag!!???? Första gången som någon meddelar! Glatt överraskad!
Åkte till Bernte och fick däcken pålagda på bilen. Tack för det! Sen får vi väl se vad som händer idag, troligen inte ett skit!
Nej, INTE ETT SKIT!!!! Nu är gränsen nådd med råge!
God natt! HÄPP!!

Måndagjävel!

Upp och det var inte roligt, hade velat ligga kvar. Iväg med killarna och sen hem. Välte ett glas Tranbärsjuice över hela bänken och köksgolvet, INNAN, kaffet. Städade och fixade all tvätt. Till lunch så välte jag ut en halv liter mjölk I kylskåpet, skitkul!!. Tog reda på det och gjorde sen lunch, skulle dricka en kopp te också men det ville jag tydligen inte, hällde ut skiten över hela bordet istället. Gav upp och gick upp för att plocka in tvätten i garderoberna, välte kaktusen som stod i sovrummet. DAMMSUGA IGEN.
Duscha , då kan inget mer bli fel, JO, skulle byta soppåse i badrummet, NÅGON JÄVEL HADE LÄMNAT SPEGELDÖRREN ÖPPEN!!!! Det var jag!
Bankade upp ett 3 cm stort jack i pannan, blödde som en gris. SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DETTA.... Nu är klockan bara 13.30 och jag hinner nog fibbla till något mer, BRING IT ON!!!!!!!!!!!!!!!!
Acke ska gå hem snart, och 3 st nymfar + 1 kanin! Hoppas att ingen dör!
Måste ner och byta Alex jack som gått sönder , krockar väl på vägen dit!
Skulle nog ha sytt!! 3 cm , 3mm brett och 4 mm djupt. Äh va fan tryck ihop skiten, ska inte bli modell ändå!!
Jackan bytt, Bernte fick lämna in den för lagning hos skräddare, sen när vi var på väg hem ringde dom och sa att vi skulle få en ny, det blev för dyrt! BESTÄM ER!!!!!!!! Alex gitarr lektion, läraren hade sagt att han valt HELT RÄTT INSTRUMENT!! En naturbegåvning. Mamma hans är ju en jäkel på "Kalle Johansson " . Nu har Boppa haft träning också och vi ätit mat, ska gå och dö ihjäl i soffan och hoppas på det bästa resten av kvällen! Förresten fick paper cut över 3 knogar när jag öppnade posten, sa jag det?
Kaninen och de 3 nymferna blir kvar lite längre!

Kurser för män 2010

Folkhögskolan fristående kurser för män HT- 10

Kurs 1

Hur man fyller på ispåsar
Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder.
950:-

Kurs 2

WC-papper. Är det sant att toalettpappret växer ifrån pappershållaren?
Diskussionsgrupp
1500:-

Kurs 3

Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering?
Och hur lägga ner den igen efter urinering?
Mycket praktiska övningar
2000:-

Kurs 4

Efter middagen: Flyger de smutsiga tallrikarna själva till diskhon?
Lösningar och exempel på videoband.
2500:-

Kurs 5

Lär dig att hitta saker, börja med att ställa dem på de rätta platserna
istället för att gapa och vända upp och ner på hela lägenheten.
Öppet forum
1900:-

Kurs 6

Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa
Bilder och ljudband
4000:- begränsat antal platser!!

Kurs 7

Våga fråga efter vägen när du inte hittar
Berättelser ur verkliga livet.
1500:-

Kurs 8

Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör bilen?
Körsimulator
7500:- obegränsat antal.

Kurs 9

Lär dig skillnaden på fru och mamma
Rollspel
1900:-

Kurs 10

Hur man lär sig att älska shopping?
Andningsteknik, meditation samt mental träning.
500:-




Alla anmälningar är bindande


Hem mitt i natten!

När lockan blev 01.00 kom Conny på att pröjsa taxi till snorisarna som suttit och supit med honom. Jönsson sa till mej, du kan väl köra hem dom till Tyresö och sen åka hem och knoppa så tar jag över! Conny fick komma på det själv tyckte jag, taxi Chaffisen kunde inte hitta rätt så jag sa jag kan köra dom och swn åker jag hem. De hade gjort upp om 900 kr så gubben blev inte så glad över en bom körning. Inte mitt problem. Sagt och gjort jag skjutsade hem dom och åkte hem , GRATIS, då har jag ryggen fri, han har ju sparat 900 kr.
Hemma mitt i natten, sov till 9 någonting och sen frulle med alla. Städade och klippt gräsmattan eller löven rättare sagt. Elin fixade middagen och det var skönt att slippa. Mormor och Chrisse till ÖB för att handla fågelmat, Eva och Göran här och fikade , dom hade haft det kanon hörde jag . KUL, JAG VILL OCKSÅ!!!!!!
Denise här och käkade också , det dög till mormor med , men hon var tvungen att säga , potatis och köttfärs brukar jag ha. potatis i lasagne!? . Vego lasagne vart det, skitgott!!!!
Nu är det lugnt i kåken och killarna ska till plugget imorgon. Jag ska kolla RALLYBRUDAR!! Den verkliga Ursula Wirth hade jag som min Körskollärare, en kanon klämmig dam. Hom och Evy Palm var de första KVINNORNA som Körde DAKARRALLYT, sug på den ni!" HÄPP!!
Nu har man glott på den, rätt bra, lättsam! Funderar på hårförlängningar!???????????? Tror nog att det blir så SNART!! Kan ju vara kul! Inte första gången men första gjorda på salong! Hmmmmmmm Sover på saken tror jag ! HÄPP!!

Jobbar en lördag som denna.

Upp och det var -4 grader ute burr, slaggade på soffan ett tag! Ingenting speciellt har hänt, längtar härifrån, drygt när alla är hemma . Boppa spelade match 2-3 blev det. Nu hoppas jag på ett slut här snart. Det sitter snorisar här och super , lagom kul! Häpp!!
Nu är klockan 22.05 och inte ett dugg spännande, så jäkla jobbigt med alla snorungar , den ena mer korkad än den andra!!

Fredag och Chrisse och Elin med Olle på middag!

Upp sent killarna hemma från skolan. Gjorde inte så mycket mer än att städa .Började förbereda maten, Elin och Chrisse bjöd in sig på middag! Fyllda kyckling fileér med pesto, lufttorkad skinka, soltorkade tomater, och färsk spenat. Till det så åt vi rostade grönsaker grönsaker. Chrisse och Elin sov över. Jag kvartade tidigt eller rättare sagt så blev det inte sååå tidigt.
HÄPP!!

Fredag innan jobba ett dygn!

Skit natt! Bernte snarkade och stank , åt massor av vitlök igår! Boppa skrek mitt i natten , jag gick upp och väckte honom . Han hade drömt att det gick runt någon här och frågade om någon var kissnödig. Boppa var det, men vi hade en toalett bara och den var det jättelång kö till. Jag kramade honom och då sa han mamma jag är jättekissnödig. Varför ligger du här då ? Jag vet inte ! hjälpte honom till muggen och 3 minuter stod han och kissade.
Skulle somna om men det var inte det lättaste brevid Bernte , Ska tejpa ihop hans mun tror jag, det var han själv som kom med idén!
Alex kom på morgonen men blev kommenderad till tandborsten, han hade åtit lika mycket vitlök som Bernte. Marinerade vitlöksklyftor 20 st minst!!  
Frulle har vi hunnit med och nu ska jag börja städa!

Torsdag! SJUKDAG!

Klockan ringde som vanligt vid 06.30 , Alex kom och sa att han mådde skit, hövvevärk och kände sig konstig. Boppa väckte jag och samma där, hövvevärk och hes och snorig. Ringde och sjukanmälde dem och sen ställde vi om klockan på 9 jag och Boppa klev upp 10 . Alex hade fixat värsta frullen åt oss. Han är så duktig !!!!
Städade och sen stack vi till Viksjö och handlade lite , mormor föjlde med. Hämtade Bernte och Deppen på BINAB. Hem fixade mat och käkade. Chrisse kom hit med alla våra fönster. Bernte började måla dom och en strykning till ska dom ha. Snart är det bara balledörren som ska målas och skrapas.
Lilla Grå kom hit och rent till kaninerna blev det. Nu ska jag snart sova! Känner mig trött och sliten , MEN mår BRA , ny kost och det verkar som att det även funkar på övriga. Inte ens mormor gnäller!! Häpp!!

Onsdag!

Upp skickade killarna till plugget. Städade , storhandlade och morsan och farsan var här och grattade mig. Boppa spelade match och killarna fick nya jackor. Häpp!! Jag tror att grabbsen är på G att bli sjuka. Häpp!!

Hemma igen och börjar sakta återfå humöret.

Kom hem ganska tidigt, iväg med grabbarna och sen hem och fika med mormor eller frulla kanske man säger. Nu ska jag sätta fart med det jag ska göra idag. Hoppas på möte i SemberVillage med Eva och flickvän!
Klockan 12 ska jag vara i Vällingby, nu har jag städat. PROMENERAT med hundarna. Ska bara städa badrummet och tvättstugan innan duschen.
Mormor och jag har gjort något som jag tror att inte många har gjort i Sverige. ÄTIT EGENODLADE PERSIKOR. Vi har ett träd på baksidan med 9 frukter på, jag tog in och vi smakade. Som Persika med ljust fruktkött.
Bokningar rullar in!!!
Har varit iväg och träffat Eva och Katarina! Björn och Marianne var tvungna att komma med de också! Hade varit roligare om de kommit själva. Tog en fika och sen stack jag in på Lagerhause en sväng, hittade ingenting!
Hem och började med maten, Leffe kom och grattade mig, fick en GI bok, kanon!!!! Fikade och sen kom Björne och fikade också, kul att de fick träffas.
Nu blir det mat snart, Lax i folie + morotsmos med kokta grönsaker!!
Mätt som sjutton, gott var det även Hulda gillade maten. Killarna ute på cykeltur, jag ska softa , trött nu som attan!!!!
Marianne , INTE HON JAG TRÄFFADE IDAG!!!! och jag ska i April åka Hurtigrutten , ska bli skitkul!!!!
Om jag hittar en billig flygbiljett till Skåne så sticker jag , SNART!!
Klockan är 21.20 nu får det bli  sängen!!!!HÄPP!!

Kort natt, långt pass!

Upp efter en kort sovstund! Till jobbet efter att ha skrapat rutorna. Knoppade i soffan tills klockan vart 9 , sen meka lite , han låg kvar i sängen , dammsög och torkade golvet. Fattar inte att folk inte kan hålla skiten ifrån sig!
Upp med´en sen frulle eller var det brunch. ? Till Täby på möte och sen hem och fiskade upp Jönsson. Till Vallentuna för att äta. Nu sitter vi här och glor. Hoppas på tidig natt, imorgon kommer jag hem tidigt tror jag, Nilla jobbar och hon brukar vara här lika tidigt som mig.
Bernte!!!! Skriver det här också!
 UTAN DIG INGEN MIG!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3
I morgon ska jag fika med Eva och hennes tjej! Ska bli kul!
Nu är klockan 21.30 hoppas på soffan snart! En ny dag imorgon! pust! HÄPP!!

Söndag och hemfärd!!!

Glömde igår att berätta att jag träffade Lillans toksöta dotter också! Therese, ljusthår och bruna vackra ögon!

Upp klockan 8.15 , skulle gå i duschen men det var låst. Tänkte nog att det var Danne som sov där , jag tyckte att Theo låg i sängen. Men det var Theo som var på dass. hahahaha Duschade och fick frulle, gjorde iordning mina saker och 10. 30 tackade jag för mig och åkte till Kjelle och Tjoran och hämtade Mormor . Hon hade haft det jätte skönt! Bra att hon följde med!
Hemma efter nästan exakt 3 timmars bilfärd!
Middagen var klar och vi åt direkt. Chrisse och Elin var här , de hade kommit tidigt , rymde från Gårdsstädning!
Städade och packade upp. Tog emot en kanin och 3 st nymfar. Fick 3 samtal på väg hem om bokningsförfrågningar! KUL SOM ATTAN!!!! Flera har ringt och bokat i helgen också!!
Alexander hade fixat en överraskning åt mig ikväll! Han hade tappat upp ett bad och tänt ljuslyktor i badrummet, köpt choklad hjärtan och nyst till det. HAN ÄR DEN GULLIGASTE OCH MEST OMTÄNKKSAMMA KILLEN JAG KÄNNER: BOPPA OCH HAN PLANERADE DET TILLSAMMANS MEN JAG VET ATT URSPRUNGET KOMMER FRÅN ALEX...............
Nu ska jag sova snart. Jobbar ett dygn , nästa gång denna vecka blir på Lördag! Häpp!!!

Min Födelsedag!!

Klev upp med ungarna och käkade frulle med dom, Bernte var ledig och körde dem till plugget. Jag duschade och fixade iordning allt för att bege mig tillsammans med mormor till Rättvik/Vikarbyn. Tråkväder hela dan. Mormor och jag käkade lite på Sibylla i Rättvik innan vi åkte till TATTI, fika och så kul att vara där. Tatti och jag stack ner och handlade lite, mormor gjorde Theo sällis. När vi var på väg tillbaka ringde Kjelle och talade om att han var i Vikarbyn för att hämta mormor. Han slutade 15 och inte 16 som mormor trodde. Gick bra ändå! Mormor åkte med honom och vi började laga mat. Köttfärssås med färsk pasta. KANONGOTT!!!! Snackade skit och drack lite hela kvällen, man märker inte hur mycket man saknar vissa förrns man träffar dom. KUL att det inte är så långt längre, det får bli oftare man träffas, det tar 3 timmar bara att åka, LAGLIGT!!

Vaknade av ett trumsolo, TUR ATT MAN HADE VARIT VAKEN INNAN OCH VARIT PÅ MUGGEN. Jag får skylla mig själv eftersom att jag gav honom idén !!
Frulle och det var gott som attan, åkte till Lillan och fikade och träffade Kalle-bäbisen,, Tobbe, Tobias världens sötaste just nu*!! En glad skit verkade han vara. Lillan är sig lik, ser ut som hon alltid har gjort, förresten, det gjorde mor och far också , ingen skillnad. Himlans kul att träffa alla, saknar er tjejer.
Tatti och jag har farit runt och kollat på halva Dalarna tror jag, fint är det. Jag tror att vi får flytta Dalarna lite närmare eller Skälby lite närmare . Va fan försöker de gräva loss Skäne från Sverige så kan man ju försöka att göra det!
Bokningar har jag fått flera stycken.
Idag blir det köttgryta som stått och gosat till sig sen igår. MUMS!!! Fick en vagn av Lillan förresten, undrade vad jag skulle ha den till , jag ska ju inte ha flera barn. NEJ, men du blir ju FARMOR. OPPS, har inte vant mig ännu!
Stissat upp Theo har jag hunnit med också , en väldigt sympatisk ung man. Synd att man inte fått vara med under uppväxten och synd att inte mina killar fått uppleva Tatti och Lillan. men men, *Det blir nog folk av dem iallafall. Nu ska jag försöka vara trevlig undra hur det ska gå*!?

Ledig tills Måndag morgon

Inte mycket sömn i natt, ett jäkla spring skulle man kunna sammanfatta hela natten med . Hemma igen och fick pussa mina älskade barn.
Fixat och duschat. Snart kommer Elin , Acke är redan här. Friden slut. Jag har glömt min plånka hos Conny i hans fotväska, han är på språng och skulle till Järfälla. Han kör hit den, tackar för det. Måste ju ha den när jag åker !
Plånkan här, Elin hade köpt mat med sig som vi åt innan vi stack till Stinsen. Hittade inte det vi sökte men annat. Hemma och snart ska jag börja med maten igen!
Maten blev kanon, jag fick ett GLASHJÄRTA utav mina ,snart 3 bästa!! och en kvast med blommor, ! Nu är jag nöjd. Tänk nästa år får man fira med en liten kille!!
En tårta fick jag också som vi snart ska hugga in på!

Jobb hela dan!

Sov som skit, inte många minuter för mycket tankar i skallen. Ska eller inte. Någon ändring måste komma till skott. kan inte ha det  på detta vis längre, ta tag i spakarna var det någon som sa. Jo, men vart fan är spakarna någonstans.????
Inte det lättaste när man själv VET hur man tänker och vad man kan ta, men när man måste ha massa annat med i beräkningarna också! Gäller ju att få det rätt, men när det inte går vad gör man då!?? Och då menar jag RÄTT för mig med MIN övertygelse!  
Kan ju inte fortgå. Ruttna från insidan är vad jag gör just nu och det har jag ingen lust att göra fullt ut. ALLTSÅ ta tag i skiten!
Men om inte skiten är min vad gör man då?? Det är mycket som är ANDRAS skit och jag vägrar bli delaktig i det. 

Sitter nu på jobbet och har folk runt omkring mig , det känns iallafall skönt!  
Klockan är 18,25 och han har lagt sig för natten! Vi har varit occh käkat på en ny resturang i Vallentuna smakade bra!
Nu ska jag knappa runt här lite en stund. Sen blir det soffan och försöka knoppa lite! HÄPP!!!!

Tisdag och dan före jobbdygn idag också!

Uppe , gick och i säng tidigt men är trött iallafall. Skjutsade killarna till plugget , fikat med frulle och mormor. Städat och har uppe kvar! Tvätten ska väl också tas reda på antar jag! Har ingen lust eller ork att göra någonting. Igår, vet inte om jag skrev det , så ringde mitt gudbarn. Eva, jag har 2 st Ann-Marie också. 
Eva och hennes flickvän ska upp till Stockholm för att hälsa på Evas pappa, en dryg korkad människa. OM det inte går så bra där så ville hon ha en möjlighet att åka därifrån. När tjejerna var små så hade de mitt telefonnummer på en lapp om pappa var dum. Jag tror att jag hämtat dom 4 ggr ifrån honom när det inte funkat! !gång var det bara ett f....hår emellan att jag gav honom spö! Dummare jävel har jag aldrig mött! och hoppas på att aldrig behöva heller. 
Kul att de fortfarande tänker på mig!
Nu ska jag sätta fart och sen får vi se!  
Pratat ett tag med Milo i telefonen, Kan bara säga HON VANN!!!! Klar med det jag ska göra nu är det jag!
Försökte att sova lite , det gick sådär, Leffe kom och hälsade på så jag klev upp. Fikade med mormor och honom. Ska lägga mig tidigt ikväll för jag ska jobba imorgon!
Middagen avklarad, nu ska jag sova. Chrisse var här och visade bild på mitt barnbarn!!!! En kille med största sannolikhet! Kul som fan!!
Jag fick sovmorgon och behöver inte kliva upp förrns kl 6 , hinner skjutsa killarna också! KANON!!!! Men kommer att få sitta i kö, , Smällar man får ta! Häpp!!

Måndag återigen!

 Eva ringde från USA och talade om att de hade kanonväder!! Inte avundsjuk ett dugg.

Skulle vara skönt med en tripp helt själv, så trött på allt, i helgen ska jag upp till Dalarna och det ska bli så skönt! Släpar med mig mormor till Kjelle och sen sticker jag till Tatti för att vara där i ett par dagar! Ska försöka slicka såren ordentligt då!
Så som det är tänker jag inte ha det längre! Är så jäkla trött på att bara utnyttjas och sen få skit för det. Säger bara till alla ej namngivna ni vet vilka ni är GLÖM den 8:e , passar det inte att delge alla andra 364 dagar på året så ge fan i den dagen också! Jag vill INTE bli uppmärksammad med falskhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är det städat , ska ta hand om tvätten sen duscha och bege mig till tandläkaren !
Duschad och klar för att åka , har hittat ett dokument på Internet som var intressant för mig och min verksamhet. Snodde idén direkt! Så nu var det problemet ur världen!

Mormor är det minsta av alla problem i hela världen, vill bara klargöra det. Jag älskar henne så mycket och det är min mormor. Snart 90 år då får man vara lite snurrig helt legalt!!

Chrisse och Elin gjorde ultraljud i fredags förresten, troligen en kille, OLLE eller SIXTEN! Vi får väl se, jag vet vad jag röstar på iallafall. Farmors lilla ____.
Det är en sak som faktiskt LYFTER min tunga höst, brukar gilla den men inte i år. Spotta i nävarna var det någon som sa , jag får tamigfan ta och göra det.

Lite kul att även okända är inne här och nosar lite, ni får gärna kommentera det är bara kul!
'Så här går det till i en surkärrings liv 44 snart och jävligt less!!!!

En kul grej var att jag lyckats skrapa ihop 185,5 jobbtimmar denna månad kommer att bli en fet lön! November kommer att bli sjukt bra, nästan 300 timmar sug på den ni!

Tack o lov för garanti hos käftis, bara 500 kr idag för 2 st tappade lagningar.

Fotbollsträning med Boppa , fan vad det blåste, mer urblåst än i vanliga fall!!
Mat och allt annat klart nu bara softa och käka kanelbulle det är ju Kanelbullensdag iallafall. HÄPP!!! år rin

Söndag!

Upp klockan 9 och käkade en bra frulle för en gångs skull. Ägg + kaffe frukt och grovtbröd!
Städade och bytte sängkläder, Chrisse och Elin kom hit och sen drog alla utom killarna och Elin och jag till BINAB för att fixa med bilarna. Lagade till en gryta och snart är det middag!
Gott var det, mormor fick åka en sväng i Pontiacen det tyckte hon var roligt! Fikade och gjorde ingenting, Chrisse och Elin åkte hem vid 21-tiden! Kul när dom är här Tycker jag iallafall. Nu ska jag sova klockan är 20 i elva! HÄPP!!

Lördag igen då!

Upp kl 9.30 trött som fan fast jag sovit nästan 12 timmar, troligen för länge. Frulle och sen stack Bernte och jag för att storhandla, TAPPADE SUGEN, vi tog bara det viktigaste!
Hem Städade ordentligt nere och nu är det bara upp kvar, MEN, de små liven har dragit och INTE plockat ordning eller bäddat så jag kan inte göra något förrns det är klart och jag tänker INTE!!!! göra det åt dom.
Tar en dusch innan istället, är på ett jävla skit humör PISS!!!!
Killarna har städat, jag sket i att göra resten , satte mig och kollade på Glada Hudik istället, varje gång jag ser något sådant känner jag att det är det som jag vill hålla på med. Tungt!
middag med Alla Chrisse och Elin här också. Elin och jag promenerade till Handlar´n och köpte glass och hallon som det blir i efterrätt! Snart!
Klart! Nu ska jag sova Häpp!!

Jobbfredag!

Uppe och är på jobbet nu. Frulle!
Jag har fått leka med Jönsson hela dagen, först till Akalla för att gå på Mekonomen sen till honom för att hämta bil. Tumba, Angarn igen och lagade lunch till Jönsson , Lennie och mig! Nu har jag städat och sitter här, troligen får jag åka hem senare!
Jönsson låg på vägen och kollade min bil vad det var som lät, Då kom Bernte och hans alla jobbarkompisar och röt lite, VAD GÖR DU !!!!!!!*?? Jönsson blev lite byxis, hahahahha stackarn, så stor och så byxis! Innan han fattade att det var Bernte hann han tänka div flyckt vägar! hahahhaha .
Jönsson och jag glodde på en film, mitt i ringe han och sa att jag kunde åka hem. Han skulle vara borta i 2 dygn, kunde han sagt tidigare tycker jag, han hade ju packat och planerat det. Ruttet!
Fikade hos Katta och stack hem sedan. Gick och koja efter Titta han snackar! Häpp!!

RSS 2.0