Jävla Bernte!

Blev väckt kl 3.30 för att Bernte blev tvungen att ta min bil till jobbet. Han var inparkerad. Jag skulle till tandläkaren så han visste inte om han kunde eller om han vart tvungen att leta rätt på nycklar till den felparkerade!
Kunde inte somna om på lång stund!
7 väckte han mig igen!!!!????
 Då kom han hem och hade jobbat klart!
GRRRRRR!!!!!!!!!!!!!
Upp och käka frulle, till tandläkaren och lagde ett hål. Bedövad i halva skallen, jobbigt!!
Iväg till Övergran och lämnade grejer till Chrisse, grillade korv och hämtade Denise Byråer!
 Stannade på K-rauta och köpte en sandlåda till Skälby och grejer till poolen som ska sättas igång imorgon. Då får vi även sand till filtret levererat.
Bernte köpte jordsäckar och jag städade.
 Denise och Oliver kom hit. Han är för go lillskrutten.
Man tycker att Olle är så stor när man ser Oliver. Men han är FARMORS LILLEKILLE och kommer alltid att vara det.
 Älskar honom så mycket!!
Denise stannade och käka med oss, åkte hem vid 21.30 tiden.
 Killarna till brasan men vi glodde burken! Imorgon ska det vara en OLLEDAG och jag ska fixa ute i trädgården.
 Tror att mormor sa att morsan och farsan skulle dyka upp.
Nu sova Gnatt gnatt!!

Kunde inte sova och nu blev det Söndag!

Vi gick i säng ganska sent, KUNDE INTE SOMNA!!
Speedad, låg och planerade vad jag skulle göra på tomten. Många bra fina grejer vill jag fixa.
 Någon som har en hundkoja eller kan bygga en åt mig!? .
Upp kl 8.30 frulle och sedan satte jag fart med att städa.
Bernte åkte till Willy´s och handlade mat.
In med allt och sen iväg till BAUHAUSE! Hittade min tunna, skulle ha rör i plast med ett omfång på ca 1/2 meter, fanns inte, hittade en regntunna som rymmer 300 liter. YES! Bara hem och fixa iordning.
 Släpet var fullt med sopor så vi kunde inte handla, vi har mätt och räknat ut vad vi ska ha i staketform och i spalje grocks! Bernte åker imorgon efter jobbet direkt till tippen och sedan till Bauhause och köper det vi tittade ut. YES!

Hem och småplockade, lite irreterat och grinigt från alla håll. TRÅKIGT!!! Det lugnade ner sig senare , killarna blev satta i arbete så fick de annat att tänka på.
Middag, fläskgryta som Bernte lagade iordning.
 MASSOR AV TVÄTT HELA TVÄTTSTUGAN BLEV FULL OCH DÅ HAR JAG INTE HÄNGT DEN SISTA MASKINEN!!

Tog mormor under armen och gick ut med henne på baksidan så hon fick se alla lampor när de lös. Det måste ju vara mörkt för att de ska tändas!! FINT , tyckte hon. Synd att det inte funkar att ta kort på det, jo kanske om man stänger av blixten? ! HMMM det ska jag testa!
Nu sova!
TANDLÄKAREN IMORGON!!!

SOVMORGON!

Kl 9.45 klev vi upp då vaknade vi !! Skönt behövdes. LITE LITE värk kvar!
Käkade och det höll på att braka åt fel håll, bråk men det gick över . Bra grabbar!!
Mormor skulle med Leffe och Helene, hon stod påklädd i fönstret i 40 min. BEREDD! Vi städade av, folket åkte till huset för att jobba. Alex väntar på Aria som ska sova över.
BERNTE OCH JAG GICK UT OCH RODDADE PÅ vi gjorde KLART!!!!!! YES!!!! Duktiga vi är!





Duschade och sedan tog vi Pontiacen och åkte och käkade.Det blev Thairesturangen i Stäket. Killarna UTOM BOPPA, åt på Lilla Röd. Boppa gjorde bort sig rejält och fick göra sin egna mat. Det var väl fan då!!!!
Efter det så åkte vi hem, hämtade Boppa och stack upp till Denise för att lukta lite på Oliver.

 En sådan fining han är ! GOS-KILLE!!!!! Nu sova!!






       

Fredag och idag ska vi få träffa OLIVER för första gången !!

Boppa åkte buss till skolan, jag har fortfarande värk i hövve. Låg en hel dag igår, det får räcka. Frulle och sedan satte jag igång i LUGN takt med att städa huset. Har inte kunnat andas inatt pga allt damm!
Bernte kom hem och vi åkte och hämtade KILLARNA efter att vi städat klart och duschat. Morsan och Farsan kom hit med skithuspapper också!! hahaha
Handlade blommor och lite annat sen MOT KS!!!! Finaste lilla killen OLiver.

 Så söt!! SE OCH NJUT!!!! STOLT MORFAR!!!!



DENISE OCH HENNES OLIVER <3<3




OLIVER i egen hög person!!



Mormor !

NU ska jag , Softa runt tog mig ett glas DAGENS och hoppas på att resten släpper också!

Stolta MORBRÖDER och en Fräsch Denise som just fött barn!

20120426 KOMMER VI ALLTID ATT KOMMA IHÅG SOM EN GLAD DAG!!!!





Vaknade och hade spränghövvevärk kl 3 i natt! Sov till 9.30. BARA SLÖAT hela dagen! Boppa åkte buss till skolan! Olle och jag tittade fast vi sov faktiskt till Bambi!
Bernte och jag på bankenoch la om lånen och flyttade lite hit och dit!!!!! 6000 kr mindre i MÅNADEN kommer vi att betala , det ni!!!!
Middag och fortsatt slöa, svimmat och hållit på idag. Bernte sjukskrev mig. Lika bra tror jag.
DET BLEV EN KUL DAG IALLAFALL <3<3<3<3<3<3 



OLIVER föddes idag!!!! Grattis Denise till din lilla kille!!!! Och du Oliver, du kommer att bli så gosad av alla, VÄLKOMMEN!!!!!

49cm  3450gr   KL19.48

5 timmar tog det från att värkarna började! Bra jobbat!!


Roddig dag!

Upp och tog emot Deppen, han ska vara här idag. Ikväll ska han bli intervjuad av EXPRESSEN!!! Kändis hund. Hoppas han kom ihåg mig och gjorde reklam. ;))
Mormor iväg till Vårdcentralen på blodtryckskoll, hon hade glömt det så jag fick skynda på henne.
 Eftersom att hon inte kommer ihåg så gick jag med in idag, hon har INTE högt blodtryck INTE heller lågt som hon fick det till.
Trycket ligger som det ska , undertrycket varierar ju beroende på vad man gör och hon hade klivit upp ur sängen precis. Hade vi kollat på eftermiddagen så hade vi fått ett annat värde.
Att hon mår annorlunda är inte så konstigt ju, från att ha gått omkring med lågt blodtryck till att ha fått högre. SJÄLVKLART märker man det och mår annorlunda.
Hon ska DÄRIMOT röra sig mer!!!! Inte bara sitta och hänga utan vara ute , en liten prommis etc. RULLATORN använder hon numera!
Bra jobbat!!
Musen kom en sväng och lackade något , fika , käka fika igen.
Bernte och jag till Alex skola på utvecklingssamtal. SÅÅÅÅ DUKTIG; jättebra i matte och gympa , de andra ämnena? hur stavas det ? var också mer än godkänt i !!! BRA DÄR Spanskan får vi återkoppling i , gammalt omdöme!

Boppa hämtades , hans telefon fixad.
Till fotbollen med honom och sedan till ICA för att köpa grönsaker. MASSOR blev det.
Hem och lagade en gratäng , sallad + grillat. MUMS!!!
Softat och pratat med valpköpare vars tik ESTER, valpade, 5 st hittills ett kort på den första får ni här!


NU SOVA! Banken imorgon!!

Kom hem igen!

Boppa tog bussen, min stora lill-kille! Fikade och sedan blidde det Olle-dag! Morsan och farsan fick nys om det och det tog inte många röda innan de var här!
Städade och prommis med Olle.
Skjutsade Mormor till fotvården, innan hade jag lagat lunch till de 2 benta! Passade på att sola medans mormor fick fötterna fixade.
Hem och fikade igen med folket.
Elin stack och handlade jag skottade grus  med Olle hejjande brevid!!! Han fick provsitta hojarna , det var skitkul tyckte han.



 
En Svärmorstunga som BLOMMAR!!!! Visste inte att de kunde!

En underbar kväll.
 Åt kassler, och grönsaker till middag, folket fick göra sin egna blandning. 3 st var vi som gillade det, Elin, jag och Alexander. Han var på träning idag Badminton.
Boppa tappade mobilen idag, spräckt framsida, fixar det imorgon! Han ringde hem och talade om det, stackarn, så ledsen. Jag blev GLAD? ! att han ringde och talade om. OLYCKOR KAN HÄNDA inget han gjort med flit.
Han blev lugn när han märkte att jag inte blev arg, VARFÖR SKULLE JAG? sådant händer.
Shit happens!
Snart sova, massa bokningar att göra imorgon! Gnatt Gnatt!!

Kaninerna trivs!!

Jobbar, fy fan vad det tar emot.

På jobbet efter en skitnatt, sov nästan ingenting. Mådde illa efter tabletterna imorse. Halvrutten iövrigt. Vi ska tydligen springa på IKEA  ieftermiddag. Jippi NOT! Livet är fullt med tappade lustar, har någon sett min? När kommer finare väder, detta är bara deprimerande! Kan det snälla bli en tidig kväll så det tar slut snart?!
Upp kl 9 klev han men fortsätte att sova, nu är kl 14.38 och inget har hänt.

Jag har slöat också och försökt att sortera hövve lite. Har nog kommit på en början på lösning, vi får se hur det funkar. Måste börja må bra och för mig är det att jobba på så jag får ordning på allt. Bara bita i . Funderar , HÖR OCH HÄPNA, på att börja löpträna. Har inte gjort det sedan jag lirade fotboll och slutade väl i 19 års åldern helt med det. Men jag drömmer, på riktigt om natten, ATT jag är ute och springer. Får se hur det går. Vill ha tillbaka gymmet, hoppas det blir ledigt snart.
Kosten är prio också. Det är bara att sätta fart Vad som är jobbigt med den biten är mormor och hennes , det ska vara som det alltid har varit. Om man kunde göra samma till alla så skulle det vara lättare. Det är tidskrävande att göra olika, MEN det är bara i tanken. Det jag behöver göra är ju bara att koka lite potatis , pasta , ris eller vad det nu ska vara och GE FAN I ATT ÄTA DET SJÄLV. Hejja grönsaker.
NÅGON SOM TROR PÅ DETTA??? Vi får väl se.

Måste försöka att se möjligheterna INTE svårigheterna. Om man inte kommer över ett hinder, GÅ RUNT! Hur svårt kan det vara. FOKUS ANNA JOHANSSON BRÄNNSTRÖM!!!!!!!!!!!

16.00 ska färdtjänsten komma och vi ska till IKEA i Barkarby!
INGEN UNGE ÄNNU!!

På jobbet igen, mat blev det Köttbullar! Nu softa hoppas på soffan snart!

Söndag, mulet och grått!

Kl 8 kom en OLLE upp med flaskan . Päronen ska åka och jobba i huset. Vi låg och mös tills klockan blev 9.30 . Frulle och sedan lite plockande byte av bajsblöja och sovdags igen! Sitter här och bara slappar. Tänker på att imorgon är det dags för jobb igen. Känns sådär men det funkar.
Varit med Olle hela dagen, det var mysigt, resten inte så mysigt. Kusin Fredde och fruga + barn här och fika, det var kul. Nu sova!!!! SKITDAG!!!! Jävla väder!!

Lördag!


MINA SNYGGINGAR!!!!




Blev väckta av vårans fina OLLE! Alla kom in i vår säng och mös!!!!
Upp frulle sen satte vi igång. Bernte hämtade hö i Brottby, jag fixade med städningen, Päronen och Olle åkte till huset. Killarna fladdrade runt lite överallt. Marie , Poppe och Hugo kom och hälsade på. Fick en jättefin PELARGON av Poppe och Marie!!

Denise kom och var här hela dagen och kvällen. INGEN BÄBIS!!!! 6 dagar kvar!!!

Millan och Tompa kom hit och fikade. Bernte och jag flyttade alla stora burar och roddade iordning. KANON!!!! Vilken tur att vi funkar bra ihop. DET HÄNDER GREJER NÄR VI HJÄLPS ÅT!!Det gör det även när jag roddar själv men det är mycket roligare och går snabbare om man är 2.
Fixade mat och käkade alla när folket kom hem. Glanat på burken och nu är det dags att knyta sig. OLLE DAG imorgon!!!!

OBSERVERA, OLLE FÅR ETT HJÄRTA MELLAN ÖGONEN NÄR HAN GAPAR, SPÄNNER SIG ETC ETC . FARMORS HJÄRTEBARN!!!



Ska även skotta grus så jag hoppas på en fin dag! GNATT GNATT!!

Fredag!

Städade av och roddade på, idag skjutsade jag Boppa det var ett jävlans väder. Bernte kom hem tidigt och vi stack till Västberga för att kolla och köpa nya hojkläder till mig. Träffade på en dryg expedit och ledsnade. Till Stan och Bernte gick till SKOUNO och köpte ett par BOOTS!
 
Hem och grabbarna kom hem, vi bestämde oss för att åka till KISTA

 och handla kläder åt dem istället. Vi käkade på FOOD CORNERN. KUL GREJ!! De fick massa fina kläder.



 Hem och ut med dogsen, tidig säng fast vi fastnade framför tv´n i sovrummet. MYSIGT!!!
Ja visst blir det bra Leffe!

Ledig! Tack för det!

Hem på morgonen och behövde inte skjutsa Boppa . Han tog bussen idag igen. ÄVEN hem. Börjar bli stor. Städade efter frulle och sedan tog jag emot en tittkund. Bokning gjord. RÅDJURSJÄVLARNA har ätit upp Tullisarna skit!
Åkte till Angarn på hojen, skulle till Apoteket men upptäckte att jag hade hans leg i plånkan. Kunde inte gärna låta bli ska ju inte dit förrns på Måndag.Tog en fika hos Katta när jag ändå var åt det hållet och hon var hemma.  Hem och när jag svänger in på gården står 3 st JÄVLAR OCH GLOR PÅ MIG!! Tutar,  Gasar, parkerar och springer emot dem, knappt rädda. Penseerna har de käkat upp, massor med Tullisar . Allt kommer att vara borta imorgon!
NÄSTA ÅR SKA JAG SÄTTA UPP NÄT. PINNARNA I HÖST OCH NÄTET NÄR DET BLIR VÅR.  Nu är det nog bara att gilla läget. skit!!
 ALEX PÅ TRÄNING OCH NÄR JAG KOM HEM SÅ STOD DE JÄVLARNA VID BREVLÅDAN, GASADE OCH ALEX SKREK, -NEJ MAMMA!!!! LIKA BRA DET KANSKE RODDADE IORDNING ALLA BURAR OCH STÄLLDE PÅ PLATS! FINT BLIR DET. !


Elin hjälpte mig ett tag. Krattade och satte upp solenergilampor.

 Duschat och druckit te med Boppa som förlorade första Sanktanmatchen idag. INTE glad!! 

Nu sova! Javisst, blir det rent och fint, Helene!

 

JOBBAR!

På jobbet och tråkar, massa tankar och idéer om baksidan i hövve. Hoppas på tidig kväll. Vi får ju se.

Skotta grus dag.

Upp och iväg med Boppa, hem, frulle och sedan ut och jobbade. Skottat klart och klippt bort det överflödiga runt gångarna.





 Iväg med mormor till VC . Hem Bernte fixade mat, sen hjälptes vi åt att göra gruset vid Hammocken.

 In städade , åt och duscha. Tidig kväll jobbar imorgon!

Måndag och vanligt lunkande igen

Upp och iväg med Boppa, fika och sen satte jag fart att städa. Till apoteket och hämtade min KOL medicin med apparat. En kund hade tappat en flaska med kletig medicin och kassören torkade men gned bara runt det. Sa åt honom att skägga ut och hämta en mopp vilket han gjorde, jag passade på att torka upp. Då har man städat APOTEKET också då, han blev paff och stum men glad att få hjälp, ALLA skulle behöva hjälpa sina medmänniskor . Livet och världen blir ett trevligare ställe att vara på då.
Hem och plocka hundskit, fick ihop en hel del. Iväg till Vc, får leva med att  blöda som en stucken gris. SKIT SKIT SKIT: Ja ja, inget att hänga läpp för. Trumlektion, fotbollsträning, djurhemgångar och MIN MOTORCYKEL FICK PÅ SIG SINA RÖR IGEN. TACK ÄLSKLING!!!!

FÖRE



EFTER, KLART!!!!!
NU SOVA!!

Bernte luftade PONTIACEN

Fredag-Lördag!

Upp och iväg till jobbet. Det bar emot men vad gör man? Dygnet gick relativt smärtfritt!!! TRÖK TRÖK!!

LÖRDAG!!!!
SNÖSTORM!!!!!!!!!!!!! Under natten har det kommit 15 cm tung blötsnö!!
Klev av kl 7 och när jag skulle åka hem så var det stopp! Jag kom inte upp för backen en gång!!
Jag fick backa upp för att det skulle gå.
Åkte iväg och ca 100 meter ut på storavägen så bestämde jag mig för att backa tillbaka.
Hade ingen styrförmåga på bilen planade PÅ snön! Sladd och kast, minsta lilla jag hade behövt att sakta ner så skulle jag fastna, 3 spår var det på vägen. Idioti att fortsätta med sommarsvålar!!
Bernte som har allrounddäck som sommarsvålar kom och hämtade mig.
 Vi höll på att få en bil i fronten som vi mötte, tjejen fick sladd men lyckades häva den innan den träffade oss.
En bil stod med fronten ner  diket mellan Järfälla kyrka och Akalla, vi stannade jag klev ur och kollade läget.
En kille med sin dotter på 2-3 år satt i bilen. Ingen var skadad , de satt bara där , mitt i skiten.
Både bildligt och bokstavligt, hade parkat i ett dike.
Bernte kom ur bilen och fram och sa- Tjena Parken!! En jobbkompis till honom. Allt lugnt så vi fortsatte hem.

Olle-dag blev det.
Städade och STORRENGJORDE BADRUMMET. Det behövdes kan jag lova!
Skogstrollen kom på en fika, lagade mat , åt och sedan och hämtade hem min bil.
Softat och nu är det sängen. Massa djur ska hem imorgon!!
SOV GOTT!!


En bild från Delsbo TRANOR SOM BETAR! Ser man varje vår däruppe!!

Onsdag och Torsdag

Ingenting speciellt förutom jobbat med djuren och skottat grus. Det kommer att bli jättebra. Morsan och Farsan kom över en sväng, har varit lite barnis till Ollegull. Så här ser det ut nu, fattas grus som kommer imorgon (fredag).

Liten bonus bild på Torpet, Morsan och Birgitta är där nu i helgen. Hade gärna hänkat om jag kunnat.

Vanlig jäkla Tisdag igen!

Har sovit 10,45 timmar, vaknade 7 när Alex klev upp. Han har badmintonläger tis-tor . Somnade om!!!! SÅÅÅÅ SKÖNT! Ner till djuren och nu är det fikat och städat uppe, ska fortsätta neråt sen ut och skotta grus. VILL HA HJÄLP, dels för att det är tråkigt och att det är jobbigt. BARA SUGA I ! Boppa har stuckit med bussen till Viksjö ska vara hemma 14.30 , de börjar bli stora nu!!
SNART är vi framme vid 12 MAJ!!!!!! JIPPI!!!! Innan kanske en unge kluttat ut, fast det blir nog inte så mycket kluttande!! Mohahaha

Annandag PÅSK!!!

Upp och lite senare än vanligt. Trötta. Fixade frulle och sedan djuren. Käkade lite lunch sen gick vi ut och lade markduk. Berit kom och vi fikade. Nu ska vi till Vallentuna och käka middag.
Åt 2 st snabba stora portioner med Slottstek , hasselbakspotatis och den godaste såsen EVER!!!! Gäller att äta snabbt så man kan backa, sen blev det TVÄRSTOPP!!!
Hem och bara "FLÖT" runt. Tidig säng!

Påskdagen

Klev upp kl 8.30 för att ta emot djur kl 9. Sedan in och käka frulle, det blev en OLLE-dag idag också. Olle och jag mockade och fodrade i djur-rummet. Han tyckte att det var jätte spännande, han satt i sin stol och fick känna på hö och spån. DET VAR SPÄNNANDE!!! UJJ sa han , hahaha.
Han somnade nästan i min famn när vi gick upp. In i min säng med honom och det blev inte många kläm på mina öron innan han snarkade.
En hamster har jag hunnit ta emot också. Nu snart fika och e´sen blir det lunch. Grilla ska vi göra och planen var att fortsätta med gruset men då blev Bernte tvungen att åka till jobbet. INTE GLAD BLEV HAN !

Grillning med alla ungar respektive och Elins mamma. 0145 klev de ut genom dörren och åkte hem. KUL KUL , detta gör vi om.

PÅSKAFTON

Idag är det en OLLEDAG, päronen ska ut i kåken och jobba. Killarna ville vara med Olle , de tog honom på en prommis. Jag passade på att gömma påskägg. MOhahaha och städa. Efter det stack vi ut till Övergran och killarna fick åka 4-hjuling med storebror. Det var poppis kan jag lova. Alex och Chrisse åkte fast i ett surhål.

 hahahah det kan ni ha. Hem och stannade till för att köpa en varsin glass på resturang Gyllene Måsen . Olle vaknade i luckan, en ostburgare tack! HAN KLÄMDE HELA???? Hem lagade mat, lekte , Denise kom, duschade och lekte ännu mer. Han har varit glad och skrattat HELA DAGEN. Tror att han har haft en kanondag!:))
Imorgon blir en till OLLEDAG, Mormor till Olle kommer också hit. Hon ska ut och kolla huset först. Sedan hit och träffa Olle + äta med oss. Kommer bli kul! Vi ska fixa på tomten. Nu tänker jag sova är ganska trött. Alla djuren har fått sitt så nu räcker det.

Så här mycket tycker jag om min farfar!!

2 dagar fulla med jobb!!

Har inte haft ork eller tid att skriva, många kunder och det blir ett evigt passande då. Kul att det rullar på.

Hemma och ledig t.o.m 12/4


MIN NYA!!!!

Hem och satte fart med allt. Djur, städning och mäklare. Massor med jobb. Ruttna ihop på jobbgubben, men han ska få sina korvar varma, var så säker. Orkar inte skriva så mycket mer, nu sova, har suttit och slöglanat på burken alldeles själv, ganska skönt!

Olle med LÅÅÅÅNGA ben!

TJOHOOOOO!!
Bästaste farfar!

MYYYS!

Jobbdygn

Kan bara säga fy ................................................och hoppas det går fort .

Olle dag.

Upp och iväg med Boppa. Olle och jag ska leka hela dagen, mamma ------Elin iväg på lite uuppdrag. Morsan och frsan kom och hjälpte mig 1 timme när jag skulle till VC sista undersökningen hoppas jag på ett tag. Ett possitivt besked på en sjukdom till. Fast det var väntat. Bricanyl och pulmicort . Får väl se vad läkaren mer har hittat på när hon ringer på torsdag. Köpte ny spis, Sen middag, pga träningar och att folk skulle landa hemma. Nu sova, jobb imorgon! Sen är jag ledig tills nästa fredag.

Söndagen

Upp tog emot djur, stack på möte angående semestern i sommar. Hem och iväg till Tompa för att gratta honom. Hem och började laga mat, när spagettin nästan var klar small spisen . gick sönder helt. Bernte fick koka klart på grillen som har platta. Tack för det. 8000 kr fattigare blir man imorgon. PISS! Sov tidigt

RSS 2.0