Måndag återigen!

Vaknade kl 04 och undrade varför inte Bernte gått, det var ju så ljust och det brukar det inte. Tänkte eller kanske inte, ja ja han har väl en anledning till det . MEN för första gången i världshistorien HAR BERNTE FÖRSOVIT SIG!!!! Han vaknade kl 5 och fan va det blev bråttom!!!!
Killarna till Ängsjö idag!
Klockan är 9.18 och det är färdigstädat!! Snart klippa gräsmattan!
Klart med mattan fixat jättefint!!
Bernte och jag stack iväg en sväng  sen åkte jag till gången på Willys och kollade på blommor, tjejen som jobbade hade inte haft matte i skolan och sa att Blodlönnen kostade 50 kr, till en kund, jag tog 2 st fort som fan, och lite annat det skulle ha kostat 980 kr för det jag handlade men hon fick det till 400 kr jämnt.
Fort,fort ut i bilen och lastade in skämdes i ca 5 min sen så tänkte jag , skyll er själva.
Tackar för det.
Boppa cyklade till träningen Mikaela åkte dit tills det började och var kvar. Sen åkte hon hem när det var slut. Boppa cyklade hem.
Bernte och Berit har varit på möte om Siv, med Siv.
 Hennes lägenhet är uppsagd och hon väntar på ett äldreboende .
Berit åt hos oss. Nu sova jättetrött!!
 HÄPP!!

MORS DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagen började kl 7.30 med kaffe på sängen och en rostad macka med kalkon på. ALEX hade fixat det till mej!!!! Sen blev det puss och kram kalas.
Mer kaffe i köket med resten, ner och tog emot en inackordering.
 Städade och Mikaela drog till IKEA och inhandlade en till grind!! Bernte stack till GRYTTJOM på hojen för att titta på fallskärmshoppning, G-son och Larsson.
Björne kom hit och lämnade en blomma till mormor. Chrisse och Elin & Argos kom också . Jag fick en stor morsdagsros!!! OCH JORDGUBBAR!!!!!!!! Det har jag fått ALLTID av Chrisse på morsdag!!!! Jag ÄLSKAR jordgubbar!!!!
Von Björcks kom hit och grattade mormor på Morsdag!!! BRA!!!! Synd bara att det inte sker mer spontana intittningar.
Leffe kom på hojen och käkade smörgåstårta med oss, Elin hade också kommit då, min kusse Elin alltså!!!!
 Efter att vi käkat så dansade Elin Bollywood dans för oss. KUL!!!! Fina kläder, hon hade haft uppvisning på östasiatiska innan .
Alla åkte hem och Bernte dök upp hemma igen. Vi slängde i oss lite käk och bestämde oss för att gratta Morsan i Vallentuna också, Alex , Boppa och jag stack dit. Elin & Chrisse hängde på dom också. Bernte stack upp till Siv .
 
När vi skulle åka så kom Göran och Eva till Skälby, mormor fick rå om dom själva. Jag tror att de kom på hemvägen från landet.

TONY, brorsan, var i Vallentuna. Han var på väg från sitt ställe i Korskrogen och hem till Nyköping.
KUL!!!! Alex och Boppa fick träffa honom och Alex kommentar var häftig.
 -Du var ju cool!!!!
Inte så ofta de träffar sin morbror. Synd!

Morsan fick en ros hon också av oss.
 Hem och slängde ungarna i duschen och sen isäng. Handlade matsäck på väg hem, dom ska på utflyckt i morgon. Nu sitter jag här och ska lägga ner för dagen!
HÄPP!!!!


Skön LÖRDAG!!!!

Vaknade kl 8 och låg kvar i sängen och gosade med Alex . MYSIGT!!!! Jag vill inte att dom ska bli större!!!
Upp , käkade och Bernte och jag hjälptes åt att röja, Mikaela tog nere i källaren.
Duschade och sen åkte Mormor och jag till ARNINGE och hämtade 2 st smörgåstårtor. Tror nog att vi får äta tårta flera dagar!!!!
Hem och satte på kaffe. Morsan och Farsan kom hit och vi firade MORS dag i förväg!!!! GODA SOM FAN var tårtorna!
Mormor fick Lövkoja och rosor av Morsan men det gick inte , hon blev riktigt slut i hövve av dom, helt avtrubbad . Blommorna fick flytta upp till mej! Det är så med vissa blomster , mormor tål dom inte.

Chrisse och Elin var förbi i 3 min, dom skulle på 40 års ferre i VÅRDKASE KYRKAN!!!!!!!!!!!!!!  

Nu har vi ätit grillat, DET VAR SUPER GOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Resten av kvällen blir det softa av! HÄPP!!
VÅGA VÄGRA MELODIFESTIVALEN!!!!
HÄPP!!

Fredag hela veckan!!

Fick sova tills kl 8.00 , Bernte skjutsade killarna han är hemma och är sjuk! Fikade och åkte sedan till vet och tog bort stygnen på Deppen! Skönt för honom att slippa tratt!!!!
Snart kommer Katta och Sam och tittar på sina valpar!!! Ska lägga in kort på dom här så att ni får se!!

Imorgon förresten ska jag hämta 2 st smörgåstårtor som vi ska ha, DET ÄR JU MORSDAG PÅ SÖNDAG!!!! Så om någon känner sig manad så ring mormor!
Nu ska jag fixa med div.
Chackarina och Sam har varit här, Cindy var väldigt vaktig mot dom. En grind hade hon med sig som vi ska sätta upp. Cindy ska vara i köket på dagarna när vi har koll och uppe i vårt rum när vi inte har det. Lättare för henne att springa ut och kissa!!
Ingen, INGEN!!!! FÅR GÅ FRAM TILL HENNE!!!!
Nu ska vi snart äta middag. Bernte gör iordning min bil IGEN!!

ALLA 4 BÄBISARNA OCH BESKYDDANDE MOR!!!!


UPPIFRÅN 1:A AFFE, 2:AN ADA, 3:AN ASSAR & 4:AN ADAM


LILLA AFFE!!


LILLA ADA NÄR HON FÖDS MED BAKTASSARNA FÖRST!


ADA!


AFFE & ADA!!!


Maten klar, kebab snart vankas smågodis!!! För en gångs skull!!!!
Skönt att softa lite grann!!!
Vi har kollat på en film , EL Roger har varit här och ska köpa en bur av mej som passar marsvin.
Nu blir det sängen!!!! HÄPP!!!!

Barnmorska!

Cindy började valpa vid 22-tiden igår kväll. Nu är klockan 7 och 4 st fina har fötts under natten. Jag ska skjutsa killarna nu!
1 Tik och 3 st Hanar! Hon var jätteduktig!!
Nu har jag städat överallt, ska ner i duschen för att bege mej till Angarn på möte. URK!!!! Inget jag vill göra idag! Killarna har marknadsdag och jag vill hinna se Alex uppträda också!
NÅGON SOM HAR EN BARN/TRAPPGRIND!?????????????
Har varit på kurs 13-16 sen assmöte i 20 min sen blev jag tvungen att dra!
Hem och sen iväg till uppvisning med killarna! Alex sjöng och dansade!!! Alla var så duktiga. Kolla ordentligt och försök se vad detta kort föreställer!!!!!




TORPET fick detta kort av Ejvind!!!! Kul som fan!!!! Nu softa  och sen lägga mej, väntar på sönerna som är på DISCO!!!! Lång dag för alla här. Bernte kom hem sjuk klockan 11 ska vara sjukskriven i morgon!!!! HÄPP!!!!


Ledig Onsdag!!!

Trött , tröttare , tröttast!!!! Jag är inte ett dugg pigg när jag vaknar! Skulle vilja sova någon morgon tills jag vaknar själv. Kan det vara möjligt att få göra det!????
Iväg med killarna sen hem och fika med mormor. Hon hade sovit HELA natten som en stock sa hon! BRA!! Pigg och på kanonhumör, SKÖNT!!!
Jag hade en klipp tid hos Christel kl 9 och mikaela besökte Käftis samma tid. När jag kom hem , då hade jag lämnat in mitt trasiga däck och fått det lagat, så hade Mikaela just städat klart uppe och nere. SKÖNT!! att slippa det idag. Tack!
Vi fikade igen och sedan gick vi ut och fixade och inventerade djurprylar. Vattenflaskor, matskålar, hö, karbinhakar, Deppenmat, fågelmat 3 sorter+ lite annat. Man kan säga att jag tömde Djurmagasinets lager på vattenflasker.
Gjorde en deal med henne och blev storkund, vilket innebär rabatt 7% vid alla vanliga köp på allt. Hö fick jag också ett bra pris på. KANON!!!
Åkte till Vinsta och köpte 800 kr mat till Deppen! LYX HUND!!
Hem och fixade iordning allting. Käkade Köttfärs Jansson! GOTT!!
Ut med hundarna och sen till ÖB och kollade lite, när vi kom hem hade Alex kokat kaffe till oss. Bernte hade köpt nya telefoner till mormor hennes drog när åskar var ute och gick senast! OM vi inte hade haft strömbrytare som slår ifrån så hade vår TV också dragit!!
Boppa var på träning och nu är jag helt slut!! Ska sova tidigt idag!! HÄPP!!

Tisdag och ganska sliten!!

Vaknade när killarna kom och pussade på mej. Somnade om och vaknade när Bernte kom med kaffe. Han stannade hemma idag, har ju inte sovit så bra, han skulle åka till jobbet när vi kom hem egentligen! . Ja ja , smällar man får ta.
Alex hade glömt regnkläder så Bernte fick åka tillbaka till skolan igen, han skulle till Medeltidsmuseet! på väg därifrån lämnade han in däcket.
Hem då ringer ungen igen , har glömt drickan, va fan är det med ungar , föds dom utan hjärna eller!!?? . Till Barkarby station och väntade på att dom skulle komma med bussen.
Hem käkade frulle och då ringer däckgubben och talar om att däcket är klart. Vi åkte och hämtade det 1350 kr fattigare, men det var det värt!
Sen till Bro och hämtade min bil som är LAGAD OCH FUNGERAR!!!! När jag skulle backa kom Bernte och skrek, PUNKA!!!! VA FAN ???? Ska inte köpa en lott denna vecka iallafall.
Fixade det , pyspunka, måste lämna in sen. !!
Hem och drack kaffe från den nya maskinen som mormor och Bernte skaffat.
Gott kaffe! Görans fel!
Mikaela , Denise och Bernte har åkt för att kolla på en ny bil åt Denise.

Jag har duschat och pratat med mormor, hon tyckte att det var förargligt allting och ville inte att vi skulle berätta något för någon.
 Jag sa att jag tänker INTE börja ljuga, har jag inte gjort det förut så tänker jag inte börja med det!

MEN alla kan väl försöka att inte TJATA om det, hon tycker att det är jobbigt! Hon mår bra och jag har koll på henne. Jag är dessutom ledig tills den 2: juni!

Skulle vilja ha en snabbtelefon som hon kan ha hos sig, så kan hon bara trycka om det är något. En del hos oss och en ner till Mikaela. Dåå slipper hon ta sig till trappen och ropa OM det är något!
NÅGON SOM VET OM NÅGON BRA MODELL!??????????????
Middag äten , Bernte fixade. Vi var sedan på fotbollsmatch , DERBY mellan Viksjö och Kallhäll. Viksjö krossa med 10-1 iiiihhhhhhhhhhhhhhhaa!!!
Det lönar sig att spela REN fotboll utan FULA grejer! Bra killar!!
Magnus, kussen min ringde och undrade hur det var med mormor, kul att prata med honom det var jättelänge sedan.
När vi kom hem kom jag på att Alex skulle ha 25 st bullar med sig till plugget imorgon. Så det var inget annat än att ställa sig och börja baka! 50 st nygräddade ligger det här och bara väntar på att jag ska äta upp iallafall, 10 st av dom.
Nu ska jag sova! Häpp!!
Imorgon klippa mej , Tackar för det TELEVERKET!!!!
HÄPP!! IGEN!!!

Sista passet på 9 dygn!

Trött imorse, höll på att sätta klockan på snoooozzzzzeeeeee men kom på att det var jobbdag! Tur det annars hade jag legat kvar ännu!
 En lymfa har svullnat i halsen den är som en liten barnnäve nu, känns jatteäckligt. Det är som om tungan har något med det hela att göra. Om jag gäspar blir den större, om jag trycket på den och DRAR i tungan går det lite tillbaka. ?? Konstigt!!
Sitter här igen iallafall, och kan inget annat göra, får väl se vad som händer idag!

Jag sa till snickar´n att han fick sätta igen dörren till badrummet där det dammar med en MASONITSKIVA inte plast. Sen skicka jag ut Conny och satte fart att röja.
Jag har städat , möblerat, planterat om , packat upp, och ställt iordning. Sovrummet, köket, vardagsrummet ,assrummet och hallen!
 INTE EN PRYL FINNS DÄR DEN INTE SKA VARA!!!! Den som stökar till SKJUTER JAG!!!
Möte på tor och det skall jag då hota med!!!! Men det är inget hot utan ett LÖFTE!!!
När klockan var 23.00 ringde Bernte, jag var precis klar med allt!!!! 

Mormor hade känt det som en explosion i höger arm, och var alldeles kall och skakig! Jag sa ring ambulans och det gjorde dom. Conny ringde efter tjejen som skulle lösa av mej kl 07.00 och hon kom tidigare , jag slängde Conny i sängen och han klarade sig själv tills Nilla kom. HAN ÄR SUPERBRA  på det sättet. 

Jag kände när jag staratde åkturen att jag hade punka, Connys jävla skit som ligger överallt. MEN jag SKET i det, inte läge att byta däck med mormor i plingplong taxi på väg till DS. 
Jag var där ca 20 minuter innan dom. 
Väl inne så tog dom EKG och tryck och puls. EKG`t såg ok ut tyckte jag, och jag hade rätt, Pulsen var 120 och trycket var 200/120 . Mormor var skärrad därav trycket och att hon skakade. 
In på ett rum och sen kom en hjärtspecialist som hette Emil men jag kallade honom för NISSE, för jag hörde inte vad han hette.
Mormor skrattade och tyckte att jag var tokig! Han frågade hur hon kände sig och så och lugnade ner henne med att hjärtat såg jättefint ut och infarkt var det inte. Däremot så hade hon överansträngt sin arm och säkerligen fått en nerv i kläm .
Hon har ju en längre tid klagat på höger arm att hon haft ont och så.
I lördags stod hon som ett upponer vänt V och rensade och igår hade hon bakat KUBB, förhand
!!! och inte konstigt att hon hade ont!!  
Att hon skakat och så berodde troligast på att hon blev så skärrad.
 Han frågade henne hur hon bodde och hon svarade
-MED DOM! och nickade åt vårt håll.
"Nisse " såg frågande ut och frågade igen hur hon bodde, mormor sa,
 -Jag bor hos dom!!!!
- Vilka är dom ? sa han och tittade på mej.
 -Vi!, svarade jag .
 Jag är barnbarn och det där är min man.
Han såg först frågande ut , sen sken han upp och sa,
-Va bra!!
Vanligt i mitt land , OVANLIGT HÄR!
Han kollade trycket igen och det hade gått ner till 160/80 så det var på tillbaka gång.

Vi fick åka hem igen och mormor mådde bra lite generad för att hon hade orsakat problem FÖR OSS!!! Som vanligt.
När mormor gnäller, DÅ ÄR DET NÅGONTING! Med en snart 90 -årig människa , CHANSAR MAN INTE!!
Mormor gick och lade sig när vi kom hem, jag sov på soffan ICE .
Innan vi gick isäng så tog vi en macka!!!!
HÄPP!!

Söndag ledig med regn!!

Vaknade kl 9 och hörde regnet! Bernte mindre glad, han skulle ha åkt hoj upp till Gryttjom och kollat när G.son och Larsson hoppade tandemhopp (fallskärm). Det blev ingenting.

Frulle och sen blev det PLANTAGEN, massor av blommor så nu är man fattig igen!
Ut och planterade innan det small till, tokregnade och åskade med blixtrar som hette duga. Satan i gatan vad det smällde!!
Ut igen och gjorde klart efter regnet eller var det emellan kanske!?
Snart mat, och sen packa inför jobb imorgon!
Har mulat godis i sängen allihop. NU MÅSTE JAG PACKA SEN FÅ ALLA I SÄNG !!!!
HÄPP!!!!

Lördag och solen skiner!!!!

Jag är ledig!!!! Solen skiner och det är sommarvärme!!!! Kan det bli bättre!!!!????
Kom hem lite senare än vanligt, stod kvar och pratade lite med Maria! Kaffe och macka och sen satte jag fart med att städa.
Bernte körde jordfräs och jag klippte gräset. Har fixat ute hela långa dan!! SÅ SKÖNT !! Nu ser det ut som en park.... bara älskar detta ställe!!!!
Alex har haft Aria här och Boppa har haft Tove här.
Klockan 17 skulle Boppa och Tove på kalas hos Carolina. Hon hade något SUMOkalas!??
Mormor har rensat och hon är helt slut sitter och glor på burken med resten.
Boppa och jag är här uppe. Jag ska följa med honom ner och duscha.
Klockan är 21.20 och jag är skitnöjd med dagen!
Ska ta mej en Cider nu sen sova tror jag!!!!
HÄPP!!!!

Fredag och jobbar!!

Jobbar igen, helt ok faktiskt. Kul eller vad ska man säga iallafall när han är vaken. Vi har inte gjort något speciellt, Bernte kom hit och fikade Totte var här också. Nu är klockan 18.30 och jag sitter här och bloggar. Fint väder som satan!!!! Pratade med Bernte nyss det åskade hemma, INGET REGN i helgen tack. !! Jag är ledig jobbar måndag igen sen ledig t.o.m 2 Juni!
Nu är klockan 21.42 och jag ska besöka soffan i ryggläge, hoppas på en lugn natt!
HÄPP!!

Torsdag mellan jobb!

Idag kom jag hem sent, fan vad jag avskyr när folk inte passar tiden. Släntrar in kl 7.20 och det första de gör är att tända en cigg,grrrrrrrrrr 7 SJU, börjar deras pass och mitt slutar då.

Städat och ska in till stan på undersökning. Får bli kommunalsnöret.

LILLAN, Tack nu vet jag det, och lär inte glömma det heller. Är inte ett DUGG avundsjuk!!!! Ja, planen att åka och hälsa på er finns där, tänkte att din dyslektiker till syster ska vara på plats då också. Jag måste även ha någon som sköter firman under ett dygn då också, men det löser sig nog. Drar jag tidigt på morgonen och åker hem sent på kvällen så funkar det.
Ja, det skulle jag vilja göra, vi får se om det lyckas också, måste bli en fre-sön då jag nog bara kan få hjälp dessa dagar. FÖRHOPPNINGSVIS får Mikaela jobb i sommar och då är det väl helgen som gäller!!
Nu har jag duschat och ska ge mig iväg, fy fan för buss och pendeltåg!!

Min bil är inte lagad ännu, de har bytt allt som går att byta men felet kvarstår!!!!!!!! Jag blir galen utan bil snart!!!!
Nu har jag fått reda på vad det är, ???? tror inte ett skit på´t!
När man byter koppling på min bil måste man sätta tillbaks det EXAKT rätt annars blir något svänghjul skevt. Det ser man inte utan att näta på något sätt och det har inte gjorts första gången för ett år sedan när den var inne på lagning. NU har de talat om att så är fallet. Kopplingen håller ca 1000 mil om man inte byter svänghjulet också, det är nu det vi väntar på . !!!!

Hemma från stan, en lugn och skön promenad till Riddargatan från Klarabergsviadukten. Fel dojjor så mina fötter håller på att dö kan jag säga. Dö är inget jag har planer på just nu iallafall enligt Hjärtultraljudet,  så har jag ett TOKFRISKT hjärta utan något fel alls tydligen. Trodde inget annat heller. Nu är det genomgånget och klart , lägger det åt sidan och koncentrerar mej på ortopeden istället.
 Värken i fötterna , sendrag stup i ett. etc och min haltande gång .
 Folk börjar säga,
 - Anna? ja just det hon som haltar!  
Nu ska jag packa inför morgondagen jobbdygn! Tack Lillan för uppmuntringen! Iförskott! hahahaha
Alex var till tandläkaren, inga hål, i läxa att vicka på 2 st så dom lossnar.
Boppa är hos Carolina och lajjar. Bernte och jag ska dra till Bauhause och köpa klor och ny sand till poolen som vi satt igång. HÄPP!!!!

Ond dag, jobbar!

Tack Lillan, sparka på en som redan ligger!!!! hm

Uppe tidigt för att duscha, plockade hundskit och mördarsniglar innan jobbet. Kom hit rörigt , inte mycket mer gjort sen jag åkte hem innan Turkiet.
Milo skickade denna på lilla Millie, Ragge och Alexandras lilla nya tjej, och Nellies lillesyster.
GRATTIS TILL ER!!!!!!!!!!!
Bernte är ganska knäckt, han tycker detta med mamma är skitjobbigt! Ja vad gör man , hur tröstar man, ? Finns nog inget bra sätt. ? Killarna skriver som läxa , Sagan om Farmor! Tycker nog att det är bra så att de får bearbeta det som dom inte förstår!
Snart ska jag till Sibylla och handla mat!
Sitter här och kollar tidningen på nätet, snart hoppas jag att det blir sängen!
Imorgon ska jag vara på Riddargatan kl 15.50 och göra ultraljud på hjärtat! Känns väl så där, hur ska jag ta mej dit i rusningstrafiken, kan ju inte påstå att kommunalsnöret lockar , men va fan!
Nu ska jag lägga mej på soffan, Boppas lag vann med 5-2 kanon.
Häpp!!

Tisdag!

Uppe och på G , skjutsa killarna , Apoteket och sen hem och röja. Katta kommer en sväng och kl 12 är det dags för ARA´n att komma på inackordering!
Suttit och väntat på att Apoteket skulle öppna, tillbaka kl 9 . Katta kom och vi fika och fixade med mat till Cindy, visade Katta lite inför sommaren.
 Min namnregistrering på företaget betald och inskickad!
Snart kommer det en fågel!
KENZO är inkvarterad, jättevacker!! Låter lite men det blir nog bättre när han vänjer sig!

Aria kom med grabbarna hem idag och nu har han åkt hem.
 Bernte är och hjälper Siv att få sin rullator och rullstol. Hon är på Kastanjen och ska där bli tills de hittar ett annat boende åt henne. Hon är helt slut idag, hon försökte ju att undkomma sina förföljare på egen hand igår. Polisen såg henne inte om de inte hade krupit in under trappen.
Tänk att det kan gå så fort! ? Hemskt egentligen!
10 våningar ner hade hon tagit sig för att sedan sitta under trappen och kura för att gömma sig!!
 Inte samma person längre .

Massor av bokningar till sommaren har strömmat in idag, KUL!!
Jag ska packa inför ett jobbdygn, första på länge, ons, fre, och mån  ska jag jobba nu sen är jag ledig t.o.m 3/6 JIPPI!!!
Snart sängen hoppas jag , min bil har jag inte fått ännu!:( den är på G tror jag ?
Ses imorgon , HÄPP!!

Måndag!

Nu har allt blivit som vanligt igen! Skjutsat killarna till plugget och druckit kaffe med mormor. Mikaela har åkt och lämnat Deppen hos veterinären , han ska kastreras idag!

Satt hur länge som helst och fixade med bliggen. Har tagit hand om all tvätt och dammsugit. Mikaela och jag åkte ner och handlade blommor till ALTAN!!!!!!!!!! Så fint blev det! .
Bekräftat lite bokningar, pratat med revisorn, 30 TUSEN i restskatt!!!! INTE KUL!!!! men jag hade väntat mej det för att firman gick så bra förra året. Måste nog göra en bolagsombildning, kommer upp i statlig skatt inte bra!!

Mitt företagsnamn är på G att namnskyddas, inte en dag försent!!
Mormor rensar ogräs och killarna och Bernte och Mikaela är på fotbollsträning.
IDAG BLIR DET KORV MED BRÖD TILL MIDDAG!!!! Det ville alla ha!!!
Leffe har varit här och kikat in, en kortis bara! FARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fick ett kort på mailen igår av nya ägarna!! så fin han blivit!!!!!!!!!!!!


Berntes morsa har fått sin diagnos, Parkinson grov!!!! , den värsta sorten man kan ha,  hon blir fort sämre, hallisar, vaneföreställningar och ilska. Just nu är det Berit som får skit.
 Skönt att slippa höra själv att hon önskar livet ur mej och att Bernte  och jag ska skiljas. ÄVEN att mina killar är de värsta ungarna hon mött!! SÅ NU VET NI DET!!!!
Berit mår skit, stackarn, har blivit väldigt mager och ynklig!!
NU ringde Berit , SIV HAR RYMT!!!!!!!!!!!!!! 1 timme har hon varit borta, de ringde från sjukhuset och undrade om vi var där och fikade med henne!!!! Berit vill åka dit med Bernte och LETA!!?? Sätt en efterlysning på henne!!!!
Hon har ringt både Mikaela och Berit i veckan och velat att de ska ringa till polisen för att omringa sjukhuset, någon är ute efter henne!! SUCK!!!!!!!!!!!!!!!!

SIV HITTAD EFTER 3 TIMMAR, hon satt 10 våningar ner UNDER trappan och tröck!! Imorgon flyttar hon till Kastanjen igen! KODLÅS på dörren och ingen telefon !!!!

Deppen hämtad och ska ta det lugnt i 10 dagar! Kastrerad och klar, han var krypto! Större operation än i vanliga fall!!
Nu vila sen sova! HÄPP!!

8 MAJ LÖRDAG -16 MAJ SÖNDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu har allt blivit som vanligt igen! Skjutsat killarna till plugget och druckit kaffe med mormor. Mikaela har åkt och lämnat Deppen hos veterinären , han ska kastreras idag!

Flygresan gick bra, Alex var så nervös så han fick jätte ont i magen. 45 min efter att vi lyft så mådde han illa, försökte gå på toa men kunde inte få ur sig något. När vi landat så skulle han sätta sig på muggen men vände , han kunde inte gå in där det var så skitigt. Jag fick honom att gå in på tjejtoan men han lurade mej och sa att han hade gjort 2:an . ONT ONT ONT . Efter att vi fått våra väskor så återstod en bussresa på 1,5 timmar. Alex somnade och när vi kom fram så trodde jag nästan att han hade gjort på sig, han hade så ont stackaren. Äntligen fick vi nyckeln och upp dörren till hotellrummet, han rusade in och spydde och gjorde 2:an , det stod som en kvast ur honom. Sedan kom han ut med ett leende på läpparna. NU MÅR JAG JÄTTEBRA!!!!  Stackarn var så nervös, han gjorde iallafall dagens bragd, höll sig i 5,5 timmar utan att kräkas eller skita på sig. Boppa tyckte att flyga var toppen!!!!  

Vi solade och badade hela veckan, , pussade på Bernte lite, käkade mat och solade lite mer. Killarna beställde mat och dricka själva på engelska och handlade i affärerna utan att någon var med. SÅ DUKTIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andreas och Alex var med på OLYMPIADEN, och SVERIGE vann guld.DRAGKAMP SVERIGE VANN!!, Vollyboll! Alla grabbar har varit som fiskar i vattnet, och vi har haft det lugnt och skönt.
 JAG KAN BARA SÄGA ATT JAG ÄR TOKSTOLT ÖVER MINA GRABBS, DOM FIXAR ALLT PRATA OCH TRÄFFA NYA KOMPISAR ETC ETC . !!!!!!!!!!!!!!
MINIGOLF!!!!!!Lek i vågorna!!!
MEN FÖR FAN MAMMA!!!!!!! Hörde jag Alex skrika, DÅ fattade jag att jag höll på att tappa bikinin!!!!! hahahahaha

 FÖRSTORING PÅ DETTA!!! SÅ HÄRLIGT KORT!!
Killarna har varit med på aktiviteter,SAM SPELAR MED DANSKA BARN!!, och sportat skitmycket! Vi har bara latat oss och druckit drinkar, 3 dagar har jag varit magsjuk, mindre roligt men va fan det gick över!
Bernte vann en klocka på lotteri och magdansösen ville ha upp honom på scenen men han vägrade, fegis!!!!
Maten var ok, men bjud mej inte på kyckling på minst 4 veckor!!!!  Enda promenaden utanför området!!Städerskan var superb, jättefint och rent på rummet!!!! Hon fick massor av dricks!!!!
  UTANFÖR RUMMET!!!!
Bra anläggning och KANONVÄDER!!!! Vi har lagt oss vid 22- tiden och klivit upp kl 8 varje dag!
Så var vår vecka , kan,orkar, inte berätta allt här , killarna  har hållit sams alla 3 och vi med. Nu ska jag försöka att lägga in bilder!!

 




HÄPP!!!!

HEMMA IGEN EFTER EN SKÖN VECKA!!!!

Nu är vi hemma igen, jag orkar inte skriva idag men imorgon ska jag göra det, sätter in lite bilder då också!!. Har ägnat dagen till att städa och tvätta!
 HÄPP!!

TURKIET

UPPE och klar med allt, snart bär det iväg till ARLANDA!!!! SES om en vecka kanske!!!! KRAM TILL ER!!!! HÄPP!!

Dan innan dan!!

Upp sent 7.10 trött. Skjutsade killarna och sen hem och röjde. 10.30 kom det 6 st finkar . Jag och Bernte åkte och lämnade min bil IGEN!!!! Solade och handlade till folket som ska vara hemma. Mikaela åkte och hämtade Alex som ville hem tidigt, den andra GÖKEN fick vara kvar, dom åkte och handlade simglasögon och en VCT tröja.
Mormor lagar köttbullar, och Mikaela ska snart hämta Boppa.

EVA!!!! Mormor vill gärna ha hjälp att komma till Gamla Stan för att köpa skor!!!

Gott, och så hade vi grön sparris till i smör och salt. mumma va gott det är!!!!!!!!
Nu har hundarna fått mat och varit ute, väntar bara på 2 st papegojor som ska komma sen tror jag allt är fix inför morgondagen , både det har hemma och det som ska med.
Då tänker jag knäppa en CIDER!!!!
Hur ska ni klara er utan bloggen, Undra det!??
Nu har vi kollat eller rättare sagt suttit vid TV´n när Så ska det låta, sändes. Ingen är sig riktigt lik idag. Alex Växlar mellan tokprat och ilska. Andreas är tvär och ledsen, tål ingenting! KAN DET VARA RESFEBER!!!`????
 INGA jäkla moln tack, om det är på hemvägen bryr jag mej mindre i, men inte dit!!!!SNÄLLA!!!!
Snart sova!
HÄPP!!

Torsdag

Uppe och har varit på skolan 2 ggr redan. Alex glömde Carl von Linné papper hemma. Han ska vara Koffsan värd, en ö som Linné besökte, när folk vill göra besök ska han vara guide. Kul grej!
Tatti det måste vara du som kommenterat , du är så feg som inte sätter ut ditt namn utan måste vara anonym........ Mohahahahah. Fast du har rätt i det du säger , det var INTE JAG!!!! Utan grannen , hon som glor!!!!
Nu ska jag städa och sen in i duschen, därefter MÅSTE jag köpa nya trosor, råttan håller på att rymma.

Siv, (svärmor) åkte in med plingplongtaxi idag till Danderydssjukhus, har ramlat. VÄNTAT MEN INGEN FATTAR. Hon KAN INTE klara sig själv. Jag orkar inte engagera mej mer, hoppas att hon väljer äldreboende, bäst för henne är jag helt övertygad om.
Hon är inlagd igen iallafall.

Nu har jag (vi ) kommit hem från Jakan, trosor ett gäng, 3 bh, skjortor och strumpor till killarna.
Nu vila lite ont i hövve!!

Boppa har fått pisstofflor och Foppatofflor! Varsin ny ryggsäck till resan, de gamla var sönder!
Boppa har klippt sig också, så fin blev han.
Nu har vi tittat på TV och gosat lite, Alex somnade tidigt! Nu ska vi gå och sova.
Bernte  sitter och tjafsar i telefonen om Siv, Berit ska ifrågasätta och litar inte på att sjukvården gör sitt jobb.SLAPPNA AV!!!!!!!!!!! Försöker hitta på egna diagnoser, vilket är omöjligt med ICKE kunskaper. 
 Bernte är mer så att låt dom göra det dom ska och sköta sitt jobb. Dom hanterar det på så olika sätt. Synd att dom inte kan acceptera varandras åsikter.
Nu ska vi sova . HÄPP!!

Onsdag och ledig t.o.m 18 MAJ!

Hemma igen, och har fixat hela kåken. Nu är kl 15 och jag ska börja packa. Måste komma på någon middag först! Fotbollsträning 17-18.30 sen middag med andra ord!

MIN LOGGA!!!!!!!!!

Den blir bra , den ska vi ha............
Bernte knåpade ihop middagen snabbt som sjutton så det blev innan fotbollen , Tack för det!
Bernte och Alex åkte till frissan och kuttade håret båda 2, därefter in på DRESSMAN för att köpa kallingar till ALEX???? Dom har börjat med XS och det funkar kanon till Alex. Svårt att hitta fina kläder i hans storlek, för små i 164 ofta och för stora i storlek S . DRESSMAN , tack för kanon initiativ!!!
Packat kläder till Alex, Boppa och mej, jag upptäckte att jag måste till ett shopping ställe imorgon , har INGA trosor UTAN hål i !!!!

Släpar med mej Hulda efter morgonbestyren tror jag. Det tycker nog hon blir kul! Vill ju inte göra så mycket när man frågar men Shoppa verkar vara grejen!
Nu skriker sängen , och jag lyder för en gångs skull .
HÄPP!!

Har läst artikeln , och godkänt den! Första gången sen jag var 4 år som jag blev kallad för RAR!!!!???? och dessutom av någon som säkert var 10 år yngre! "LOL"
En gammal tant kan vara RAR men JAG ? nä tror inte det men va fan det var inte jag som skrev det!!

Tisdag och sista jobbdygnet på länge!

Kom till jobbet och såg att det jag gjort dan innan inte ens syntes. Lade mej på soffan och tänker inte göra NÅGONTING mer än omvårdnad. Klockan 14 vaknade han till liv och bestämde att upp skulle han inte. SKIT I DET DÅ!!!!
Dammigt och astma, katterna skriker , en rymde, telefonen ringer skiter i att svara etc etc etc.
KAN DET BLI ONSDAG SNART!!!!
Nu är klockan 16.46 och upp ur sängen blir det inte idag, vaken och massa folk som springer fram o tillbaka.

Killarna och Bernte har varit och tagit 2:a sprutan idag, Alex tog även stelkrampssprutan i plugget. En pappa i laget har gjort en logga till mej och satt in på lagetsidan, den får duga!

Jag säger bara TACK O LOV för att mina/våra barn är som de är, DET KUNDE VARA VÄRRE!!!!
Har mött den värsta jävla unge som gått eller rättare sagt hasar runt i ett par dojjor!!!!
Klockan är 20 och här händer det inte mycket, vilken jäkla dag, jag hoppas verkligen att det är bättre ordning när jag kommer åter den 19 maj, annars är det nog läge att bryta benet eller nåt!!
Nu ska jag sova , God natt alla TRIST inlägg idag ! HÄPP!!

Måndag och mellan jobb dag!

Upp kl 6.30 och fixade ungarna till skolan. TRÖTT!! Nu har jag städat och fixat med tvätten och alla djuren. Nästa stopp blir djuraffären för att inhandla hundmat, papegojmat och lite annat.
Kjelle och Tjoran var här på besök igår när jag jobbade, undra vad dom tyckte om husets nya look!!?? och djurrummet. Kul att veta skulle det vara!
Nu ska jag dra!
ETT DYGN KVAR PÅ JOBBET SEN SEMESTER TILL 18/5 JIPPI!!!! 2  dagar semester blir så länge för mej!!!!! IIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHAa!!
Tack för det Eva! KUL!! förstod att du skulle kommentera;) !
Nu har jag bunkrat upp med medicin till mormor, hundmat och papegojkäk så att det finns när vi åker.
Utvecklingssamtal i skolan med en SKITDUKTIG Alexander. BARA possitivt beröm i överflöd!!!! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kul att höra, tycker ju att det har varit lite motigt ett tag!
När vi satt där så ringde de och talade om att min bil var klar att hämta!!!!!!!!!!!!!
Tror nog inte att det är sant förrän jag har kört lite och Bernte också provat att den ÄR hel och OK. Jag körde hem och kände att mmm kul, den funkar. Sen efter ett tag tyckte jag att det var lite trögt att få i växlarna och när jag skulle backa in tyckte jag likadant. Vi får väl se vad Bernte tycker, han fick ta den till fotbollsträningen.
TILL FELET DÅ!!!!!!!!!!!!! 4 ST MOTORFÄSTEN SOM VAR AV????????????????????????????
Nu påstår de att det är det som är felet och har varit hela tiden, alltså har de bytt koppling , urtrampningslager, gjort rent lådan , bytt packningar x antal gånger i ONÖDAN!!

Ärligt talat jag skiter i det. Jag tror inte ett jävla dugg på att dom vet, men va fan jag är ju korkad sååååå. 

 Nu pratade jag med Bernte och han tycker inte heller att det är ok, SKIT!!!!!!!!!!!!!
Den är som förrut, innan den kollapsade helt!!! BILSATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bilen kommer att befinna sig på verkstá när vi är i Turkiet!
Nu är det natti natti! Jobbar sista dygnet innan ledighet !!!! 18/5 nästa pass, TACK O LOV!!!!!!!!!!!!!!!
HÄPP!!

Sent inlägg!

Jobbat hela dan tills nu, fick åka hem en brutta är där!
SKÖNT!!
 Klockan är 01.03 och jag ska toksova nu!
 HÄPP!!

1 : MAJ!!

Nu ska jag ut  och demonstrera! Tänkte kräva hmmmmmmmmmmmm äh jag skiter i det!
Uppe för att ta emot en kanin som kommer vid 8.30 , Boppa ska på fotbollscup . Sen får vi se vad som händer , ingen direkt lust med något , TRÖTT ändå gick jag och sov kl 22.

Städat och mitt under städningen blev jag plötsligt HUNDVAKT !???? HADE ANDRA PLANER!!!!!!!!!!!!
Rört ihop skagenröran som ska ätas på rostat bröd idag, nu duscha!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alla kom hem igen, 2vinster 2 förluster bra jobbat utan avbytare. Vi käkade alla och sen drog Bernte och jag iväg till el solo, när vi kom hem hade Chrisse letat fram filmen från bygget i Torpa alla satt vi och kollade på det. Killarna var så SMÅ, och de andra också. Så KUL ATT SE!!!!
Nu har Chrisse, Elin och Argos åkt hem klockan är 19.30.
Nu packa inför jobbdygn, utan toa, vatten och i en omöblerad kåk MED BYGGDAMM. Han är fan inte sann!! Undra vad vårt fack skulle saäga om våra arbetsförhållanden! ??
Tar inte med datorn, vill inte få damm i den. Hörs på Måndag!
HÄPP!!


RSS 2.0