Hemma igen! Såååå härligt!

Iväg med Boppa, hem , städade uppe, Göran kom . Duschade, åkte till apoteket, paxade 11 våtrumsskivor, handlade elementfärg, snickerifärg och besökte ICA!
Lagade Flygande Jakob, för lite sås men GOTT!
Föräldramöte ang klassen. ALEX.
Föräldrarna redo att ta i med hårdhandskarna!
F.r.o.m nästa vecka schema, 2 föräldrar i skolan på halvdagar! RÄTT! Rektorn pratar med klassen imorgon om vad VI bestämde tillsammans med skolan. HÅRDHANDSKAR!
Många hårda ord och pajkastning först men jag som bestämt mig för att hålla mun kunde ju inte det.
Ifrågasatte om en 12 åring har mer socialkompetens än alla VUXNA i denna fråga!?
 HAN undrar ju varför gör ingen vuxen något och VAD är det denna kille mår så himla dåligt över. ??
KAN INGEN VUXEN GÖRA NÅGOT ÅT DET ?
HAN BEHÖVER JU HJÄLP!!!
 Dessa ord kommer från MIN *ÄLSKADE ALEX !
 Han förstår nästan bättre än alla vuxna tillsammans gör.
Berättade det och det blev genast en annan stämning i rummet!
Tack!
Vi får väl se hur det artar sig! ALLA i klassen måste ju få kunna gå till skolan och känna sig trygga med det ÄVEN denna vilsna själ!
Rektorn berättade att den specialpedagog skulle komma efter nyår, INGEN ville vänta på det utan NU måste det hända något!
 Han fick ändra sig och ta tag i det NU , imorgondag!
Fortsättning följer!
Nu ska jag sova ikapp ALL sömn som jag inte fick inatt!
Göran har jobbat på KANON; slipa och måla? kanske imorgon, han kommer iallafall. HAN ÄR DUKTIG MIN MUS!!!! OK ´da EVAS mus men MIN med!
Sov gott!!  
OLLE!! <3<3<3<3 och mina 3 fina!!Chris, Alex och Boppa  <3<3<3<3<3<3<3<3<3 + BERNTE<3<3<3 Jodå, Mikaela och Denise också ! ÄVEN min bonus tjej OLLES MOR Elin <3<3

Jobbdygn igen 1 av 4 detta år! :)

Till kneget, inget hände. satt ,låg, sov 1 timme, jobbade. 2-sits inte skönt! Hem 7.oo SKÖNT!

Shopping!

Iväg med Boppa 2 ggr fick vi åka hem , första gången hade jag glömt att Bernte hade mitt kort, anra gången hade Boppa glömt sin hockeyklubba.
 Fikade ,duschade och städade.
Göran kom vi stack ut på letning, hittade till bra pris handfat, skåp och spegel. Golv, väggskivor valda.
Hem , fikade, skjutsade trummor och gitarr.
Sedan fotbollsträning, Bernte och jag åkte och betalade och beställde handfaten, köpte blandare, lim och färg. Även fågelmat. Handlade för 5000 kr och fick ett presentkort på 1000 kr .
YES! Det betyder att blandaren upp till toan med duschmunstycke BARA kommer att kosta 1200 kr. Bra där. Hämtade Boppa på hemvägen och sen middag.
Skrivit handlingslista, och packat nu sova snart!
JOBBAR Tis 07.00 -Ons 07.00
Nya jobbet ringde och ville skriva papper, jag sa vänta tills jag är godkänd från snuten.
 MAN VET JU ALDRIG!!!! ;)
God natt!!

1:a advent!

Bernte och jag satte fart och gjorde resten, nu är det klart bara källaren kvar. HELA HELGEN har gått åt till att städa och fixa iordning. Göran och Eva kom in på en fika, Denise kom hit efter jobbet. Nu är jag helt färdig och slut som artist. Imorgon börjar en ny vecka och Göran och jag ska åka och kolla på grejs till toaletterna. Massor med annat att fixa , bla trummor och gitarr. Fotbollsträning etc God natt !

Lördag och bara fortsätta!

Upp vid 8.45, frulle med gänget och sen roddade vi på. Bernte och jag jobbade så svetten sprutade , nästan klart. Vardagsrum, mormors rum, hallen , 2 toaletter och källaren kvar. FINT SOM ATTAN. GARDINER och Bernte putsar fönster, första gången överhuvudtaget. ALDRIG putsade. Jag önskade mig det FÖRRA året i present , NU inkasserade jag den! Bra där Bernte!! Glott på burken men NU orkar jag inget mera, klockan är bara 21.36 och jag tänker kvarta! Skälby marknad imorgon! OCH FORTSÄTTA.
Chrisse och Elin åkte till kåken och 15 kom de hem och lämnade av Olle, för fortsatt färd till DS akuten, han har så jäkla ont i knät. Inflammation , penicillin och värktabletter. Bra där, vad var det jag sa!?? Olle hjälptes Boppa, Alex och jag åt att vara med . HAN ÄR SÅ FIN OCH SNÄLL DEN UNGEN!!!!

Ultraljud med Denise.

Som vanligt på morgonen , förutom att jag inte gjorde något förutom att äta och duscha. Bernte kom hem tidigt och vi åkte med Denise till KS för att göra ultraljud. Ja så var det klart, en POJKE! KUL KUL KUL , 27 april är han beräknad till. Ska bli spännande, så roligt att se den lilla grabben på kort redan nu.
Denise lilla kille 17+6

 Åt lunch vi 3 på PIZZA HUT. Köpte tapeterna till toaletterna och sen hem för att börja vår storröjning av damm, och annat. Adventsstjärnorna upp. Boppas och Alex rum blev klart sen orkade vi inte mer. Fortsätter i morgon! Fint och RENT blir det. Bernte och jag är ett jäklarns bra team !

Farsans födelsedag! 79 bast blir gubben

Upp och iväg med Boppa, köpte spolarvätska åt gubben i present och ett gäng bullar för att kunna fika ordentligt. Han trodde jag glömt att han fyllde , lite sur när han klev in genom dörren. Sen skämdes han lite när han insåg att jag inte gjort det. Morsan ,jag och Elin åkte en sväng till Vällingby, inget inhandlades utav mig. Hade ingen lust.
Hem och roddade på sen blev det burken och sängen!

23/11 och det är onsdag!

Som vanligt på morgonen, kaffe och sen satte jag fart. Klockan 13 träffade jag den personen som jag ska EV jobba åt. Allt gick som smort, Blev erbjuden mer än det jag hade hört från första början. KUL, gjorde intryck och det är ju det som räknas. Vad jag förstod det på alla inblandade så är saken biff, ska bara själv bestämma mig för om jag vill eller inte. Helsmutt, easy paper, no danger on then roof! Eller hur var det INGO sa. ?
10-15 timmar i veckan, allt ska ha sin gilla gång först sen är saken biff. Brottsregistret ska det komma papper ifrån, och papper ska skrivas. Kan fortfarande inte bestämma hur det ska bli men det löser sig. EXTRA är inga problem men sen............VEM VET! ?
Köpt lite leksaker åt KIMBA! HAn verkade gilla det. Imorgon kommer morsan och farsan, en tur till VÄLLINGBY för att glutta lite. FARSAN fyller även år imorgon , han tror att jag glömt det men tji fick han. NU SOVA!!!

Intervju!

Upp och ont i hela hårbotten eller iallafall det som är nedanför mest skallen.
 Iväg med Boppa och innan vi åkte kom Chrisse hem, svullet knä och skitont.
Frulle med kaffe och 2 alvedon så var man på banan igen.
Duschade och sen iväg till Mörby på anställningsinertvju, gick lysande, ett 10-15 timmars extra jobb i veckan.
Kan säga så mycket att de blev intresserade iallafall.
 Fick frågor om en annan vakant tjänst som INTE rörde Assistentyrket MEN har med samma grej att göra. MER åt Säljyrket.
Vi får väl se. Har ingen lust att slänga mig in i något om jag inte får något som lockar till 1000 % .
Extra kneget får räcka tillsvidare OM jag nu bestämmer mig för om jag vill eller ej. Kommer INTE att sälja mig billigt. För gammal i gamet och för medveten, som tur är , om min egen kapacitet! BRA DÄR.
Imorgon ska jag träffa kunden.
Käkat och gullat med världens finaste Olle! Mysigt som attan.
Glanat på burken , en skitfilm, tokfjantig men ändå glodde man på skiten.
Nu sova, en dag imorgon också. MASSOR med bokningar , imorgon ska jag kolla in och göra lite pappersarbete i djur-rummet efter att jag varit på möte.
Spännande, tror att det är fullt nästan. KUL KUL KUL!!!! Det går bra nu!
Detta gör att det inte känns som läge att lägga ner, passar mig bra att jobba som jag gör TROTS ALLT.
Sov gott !!

Fan , jävlar och skit!

Jag HATAR när jag inte kommer iväg när jag slutar. Fick börja dagen med att söka efter avlösare, det skulle vara löst men inte fan var det löst.
Sur grinig med en jävla hövvevärk och pissgrinig blev jag . 4:de gången i rad som det är tvivelaktigt om jag kommer hem eller inte. OCH DET FÅR HAN LÖN FÖR ATT FIXA SÅ DET FUNKAR: Fungerar inte ett JÄVLA DUGG.

Hemma vid 10 tiden, då hade jag med hjälp av andra assistenter lyckats få tag på en vikarie.

Pussade Olle innan han åkte iväg iallafall det var tur det.
Städat och det HELA HUSET, såg ut som en skithus! Fullt med lera och rörigt ÖVERALLT. INTE MIN DAG IDAG!
Skjutsat Alex till gitarren , Bernte plockar upp honom på hemvägen från Trummorna.
Sen ska vi åka och köpa tapeter, titta på handfat och handla mat på vägen hem.
JAG SKA PÅ ANSTÄLLNINGSINTERVJU IMORGON, bara extra så vi får väl se om det är något. kan bli mera då får jag ta ställning till det då. DET RÖR PÅ SIG iallafall.
Boppa får hoppa fotbollen idag, hostar och fortfarande snorig.
Tapetprover hämtade och 2 av dom valda, mormor, Alex och Bernte prickade in de jag bestämt mig för, Chrisse 1 av dom, den andra var han och nosade på men trodde att jag hade den redan, fast det var ju en liknande på Basunvägen.
Letar handfat som en tok, max 50 breda och 30 djupa, med underskåp 2 st inte en förmögenhet vill jag lägga på dom. även 2 st spegelskåp med helst 2 dörrar och speglar på insidan, så man ser hur man ser ut därbak!!!!
Alla tjejer fattar.
Nu sova, Denise var med oss och kollade. Sov gott!!


Jobba!

Upp och lika trött som när jag gick i säng. På jobbet och sitter/ligger här och längtar hem. Hoppas på att det inte blir uppgång ALLS idag. Klockan är 16.35.
Vill hem.

Barnbarnsdag!

Klockan 7.40 blev jag väckt av en liten Olle som kom upp i min säng. Päronen skulle ut och jobba på sitt hus tillsammans. Alex kröp ner han också. Alex låg och spelade och pratade och Olle tittade på och lutade huvudet mot Alex arm och gosa. Boppa kom in efter 40 min och då gick jag upp och fikade med Bernte som var hem en sväng mellan jobben. Frulle till alla ink Olle, gröt i stora lass. Sedan blev det sova med Boppa i hans säng, det tyckte båda var mysigt. Jag passade på att städa och duscha. Morsan och farsan kom på besök. Olle fick en flaska i vagnen och vi gick på en ganska lång promenad runt i Skälby, Boppa drog vagnen hela tiden. När vi kom hem så hade Bernte jobbat klart. Fixade med maten och Olle fick riktig mat. Sedan efter ett tag till så blev det dags för sussa igen, Jag hör hur farfar och Olle ligger och snusar där inne, FARFAR SNARKAR som vanligt. Själv ska jag försöka förbereda maten lite mer. Boppa är hos en polare och Alex snackar med polare på datan. Mormor sitter och hänger , lite men inte mycket bättre idag. Klart, middagen uppäten , Päronen hemma, Olle ska sova. OCH DET SKA JAG OCKSÅ, jobbar dygn igen. BARA 5 st kvar detta år !!!! YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sjukstuga!

Vaknade som vanligt och då kom Boppa in och sa att han mådde dåligt, snorig ont i halsen och risig. Sjukanmälde honom och låg kvar till kl 9. Mormor risig också. Sjukstuga hela dagen. Städade och fixade , Bernte kom hem senare än vanligt på fredagar. Elin och Olle kom från ön. Olle är också risig. Folket kom hem och vi åt middag så småning om. Musen och Kjelle tittade in på en fika. Tv hela kvällen med lite vin och chips. Mår urk nu Chips är inte bra och det vet jag, varför låter jag inte bli skiten när jag vet att jag mår skit av det? . Alex på disco i plugget och nu sitter vi och väntar på att han ska komma hem. Imorgon ska jag passa Olle och Bernte ska jobba. Chrisse och Elin ska ut och göra ett krafttag i kåken. BRA! Längtar efter sängen nu! God natt!


MÖTES DAG!

Upp och det var trögt, lite småsnorig och urrig! Boppa hade ont i halsen, Alex kände sig dålig! MEN det sista berodde nog på att idag är det möte i skolan och han ska vara med!
Inga problem att få dem till plugget. Passade Olle när Elin duschade och sen stack de ut till ön. Hälsa mormor!
Städade och har bara källaren kvar. Ner till skolan på ett KONSTRUKTIVT KRITIK MÖTE, kommer nog att bli bra om man jobbar på det. KAN BARA SÄGA ATT JAG ÄR STOLT ÖVER MINA VERBALT MOGNA BARN. Bra möte med en väldigt duktig Alex som förde sig väldigt väl i samtalet och kom med motfrågor och raka svar. Även när det blev jobbiga grejer. SÅ STOLT!!
Nu ner i källaren och städa klart! Mormor skalar potatis . Alex var helt slut så han hoppade badmintonen idag. Bernte fixade middagen, jag gjorde stuvningen. APGOTT! Glanat på burken och nu är klockan missinassen IGEN 23.15 inte bra ! God natt!

Hemma och ledig igen!

Kom hem och kallt som attan var det på morgonen! Skjutsade Boppa till plugget och sen hem och drack kaffe! Duschade och stack till Veddesta med Elin och Olle. Företagsvaruhuset och handlade lite kontorsprylar. Till Apoteket och hämtade ut medicin till mormor. Kände att Kinakäk skulle passa bra till lunch så det fick det bli. Musen kom när vi skulle äta så han fick sig lite han också! Elin fixade maten och städade så det slapp jag idag! Suttit och glanat på dumburken, beställt en personlig almanacka. Nu är jag mör! Jultidningarna har kommit och dessa får jag någon dag snart! *Nu sova!!

Jobb Tisdag igen!

Sitter här och är snor trött. Inte mycket sömn , ska stödvila nu!
Uppe igen kl 9 sen en tur till södra stockholm, lunch i Flempan, nu hemma i huset igen. TV sen sova hoppas jag !


Och så blidde det Måndag!

Upp och iväg med Boppa, IKEA med Elin, Olle och Denise. Betalade och beställde Denise soffa på Chilli. Hem och fika, Gitarr, Trummor och inte fotbollsträning! Birgitta skjutsade Linneá till oss, hon ska soca i Skälby, föreläsning i Jakan imorgon! SOVA TIDIGT!

Söndag!

Slaggade tills klockan blev 9 Skönt var det! Upp ut med hundar, frulle och sen satte vi fart med det som skulle göras. Städade gav djur, lämnade hem djur och duschade. Bernte skjutsade mig till Hjortens för att hämta hem min bil, när vi ändå var i faggorna så fick Farsan sig en ruska på Fars dag! Alex var med mig. Hem och svängde förbi BINAB på vägen för att kolla på en nytvättad husvagn, fin blev den! Nu förbereda maten , mormor hade kommit hem .
Tillslut blev det middag och sen bar det av till Willys med Chrissekottman för att handla mat, storhandla! Väl hemma igen så hjälpte Elin , Chris och jag åts att plocka in skiten. Bernte hade lyckats att klämma fingret i Alex säng? Bra jobbat, vi får väl se hur det fingret mår imorgon!? Såg inte bra ut. Fikade och firade BERNTE!!
Mormor, jag , Kotte och Elin satt uppe ett tag och läste lite på SLANGOMEDIA Skitkul! Slang snack! Nu sova !

Lördag och den började bra!

Sovmorgon tillsammans med min Bernte, inte varje dag det händer.
 Frulle och sen var vi igång.
Familjen , den lilla, har åkt.
Jag har städat klart, Bernte är på Apoteket Röda Näsan, killarna gör läxorna tillsammans.
Snart till ÖB och kolla efter en grej, sen duscha och göra sig klar, visst jag killarna måste ha något att äta. De ska ju vara hemma själva. Får hitta på något. Pizza kanske för att göra det lätt för oss. Kul att vi ska göra något, synd att vi inte har skjuts för att kunna vara ledig på riktigt men skoj att träffa vänner ska det bli och vilka vänner sen då!!!
Synd att mitten av dagen blev sådär, duschad och klar.
Det är ju klart , VI LÄMNAR ju en bil där och hämtar den imorgon!! Vad är problemet, vi får ju hämtning! 
Kvällen var kanonbra! God mat och dryck, badtunna och massa skitsnack! MYS PÅ HÖG NIVÅ!
Hoppas att de hänger med till Turkiet! Nu sova!

Husvagnsköpsdag!

Hemma igen, iväg med Boppa. Hem kaffe och sedan blev man barnvakt. Besiktning på G. Städade och Alex hjälpte mig. Han var hemma idag ICE, han gick hem med magont igår. Inget fel på honom utan säkert nerverna. Han och jag åkte till skolan och hämtade läxböcker, sedan till BINAB och åkte med Bernte till Jonte och köpte husvagnen av honom. Nu är jag husvagnsägare då! På väg till Å-berga så ringde vice rektorn och vi bokade tid , torsdag kl 13.00 ska de få sina korvar varma . Hoppas på en snar förbättring. Vagnen var kanon fin en -83,a Kabe Safir Grand de Lux . Åkte till BINAB och ställde den, tvättade min bil och vagnen. Hem och sedan iväg för att hämta hem Boppa. Matlagning och nu sitter vi här efter middag och denna dag och glor. Ska nog göra mig en San Fransisco? Lyckas inte stava detta men ni förstår vad jag menar. Tidig morgon och sen bortbjudna imorgon kväll. KUL SOM FAN!! Skjuts till kyrkbyn önskas.


Sitter på jobbet igen!

Sitter på jobbet igen och kan inget annat göra! Får väl se hur denna dag avlöper. Sova ett tag på soffan tror jag ! Till klockan 10 fick jag vila, ont i hövve. Varit en sväng till Vallentuna för att handla mjölk. Träffade på en gammal jobbarkompis från Granåsa. Gun-Britt hon är nog sjutton 70+ nu. Go tant! Sitter igen och glor på burken

Hårfixar dag!

Upp och iväg med Boppa. Kaffe och macka , pussade på Olle min gullunge. Struntade i att göra någonting. Åkte till Jessica och fixade mitt hår, blev nöjd. Bernte slängde löven på tippen sen åkte vi och köpte jacka, skor och inneskor till killarna. Alex på ett jävla humör, världskrig. Ordnade upp sig , tidig säng. Jobb imorgon!

Tisdag

Upp och trött som attan, iväg med Boppa. Hem frulle, sen stack jag, Elin och Olle iväg. Vi skulle till Willys i Arninge men hamnade först på Barnenshus i Barkarby. Olle fick en sittvagn!!!! Sedan full fart till Arninge, hittade inga skor men köpte ett par lätta till mormor. Tror hon blev nöjd. Inte så tunga att gå med och varma. Hem lunch och sen slappa lite, ont i hövve. Alex hade ringt till Bernte och vågade inte gå hem. En unge hade sagt att han var en tjallare och att JAG???och läraren hade sagt att ingen skulle vara med honom. Jag visste knappt att ungen existerade. Och alla som känner mig vet att jag brukar värna om de som mår dåligt och det måste han göra. När ska det ta slut??? Alex skulle hälsa , SIN FETA MAMMA ATT JAG SKULLE DRA ÅT HELVETE! Läraren hade han sagt till att hon skulle hålla käften. Problemet är nog att Alex är verbal och säger ifrån, och han hade sagt att han berättar för mig när han känner sig utsatt. Vid ett tillfälle hade Alex sagt att om grabben inte slutade så skulle jag komma till plugget och prata med honom. Tror nog att grabben är RÄDD stackarn att jag den fete ska komma. Allt var ganska rörigt och kryptiskt, ringde läraren och ville ha en förklaring då jag ej förstod vad det handlade om. Hon förstod inte heller. Fortsättning följer, ett snack med grabbens pappa senare i veckan och då får jag väl höra om vad som händer. Ätit, lilla familjen har åkt till Enhörna, hämtat Alex och nu sitter vi här och pratar. Duschning för träningskillen och resten, jag är redan klar. Glo på burken med mormor. Färdig glott och familjen har kommit tillbaka. Nu får det vara nog! God natt!

Utedag

Upp och iväg med Boppa, inte lätt idag han var toktrött. Hem, drack kaffe sen ner i djur-rummet och mockade. Massa djur hem idag. Färdigt och då blev det mer kaffe och sen ut för att kratta och ta bort alla löv. NU ÄR ALLA BORTA OCH LIGGER I HUVAR I SLÄPKÄRRAN. SÅ SKÖNT!! Elin fixade middagen, skönt. Birgitta kom och hälsade på ikväll, så kul att ha fått tillbaka sin syster. Snart sova!

Ut till BANJOLAND !!

Hemma ganska sent, men det gör inget när det är helg. Roddade på med allt, Bernte och jag jobbar bra ihop, det går i ett jäklarns nitti! Klart på 3 röda. Duschade lämnade hem 2 djur och sen stack vi till Banjoland och firade Chrisse med grillad korv och kaffe ute i deras nya hem. MASSOR MED FOLK. Elins mamma, syrra med fam , Brorsa med fam, kompisar med liten Li = Olles tjej! Morsan , farsan G-mormor, Jonte, Eva, Angelica, Jimmy och sen vi då, jag Bernte , Alex och Boppa. Just det Poppe, Marie och Hugo var där också. Trevligt trevligt, Hemma igen och snart blir det matlagning. Slö söndag, SKÖNT! 2 st kaniner som ska hem nu vid 16-tiden! Middagen JÄTTEGOD, Denise kom med tårta för att fira "brorsan" KUL!!!! Satt vid köksbordet och pratade SKIT och bara massa tok med Chris, Elin , Denise Alex och Bernte var med ett tag! Boppa kom ner senare när det vart dags att knyta sig! KUL!! Köpa Husvagn!???? NNNNJOOOOOOO! Troligen! Imorgon börjar plugget igen , skönt, jag ska rodda på i djur-rummet och massa djur ska gå hem! Slut för denna gång! Söka ledigt 3 dagar också! 25/11 , 10/12 och 25/12. Lite ledig ska man ju vara! Sov gott!!

5:e November och sitter fast på jobbet.

Började sådär,hade plockat åt mig dygnets föda och upptäckte när jag skulle betala att Bernte fortfarande hade mitt körkort och betalkort i sin plånka. SKIT!!! Det löste sig så att han kom förbi med det jag skulle ha när han och grabbarna + mormor åkte till Å-berga för att gratta Linneá som fyllde 17 år igår. Tack för det. Nu fortsätta sitta och dega! Hoppas på en lugn natt!

1:a November- 4:e November

Hemma igen och jättetrött. Ont som fan i leder främst händerna. Skulle just nu kunna klippa av dom. Skit i det, bara sätta fart. Massa djur som ska tas omhand, Fixat och trixat med det. Chrisse har fyllt år, presentkort på IKEA fick bli bra kan nog behövas. Denise har jag och Bernte varit och shoppat möbler till , nu har hon möbler för en hel lägenhet, soffa och soffbord återstår. Man kan tycka att det skulle hon kunnat ha fixat eftersom, men när jag var själv med Chrisse så var det inte så mycket hjälp och jag känner att det har jag lust att göra. De andra får hjälp med allt möjligt och nu är det Denise tur. Chrisse har fått både det ena och andra, Mikaela pröjsade inget hemma under många månader när hon bodde här och inte hade något jobb så det är väl nästan ´Denise tur nu. Idag fyller Linneá år, 17 st närmare bestämt. Stora damen. Alex , Boppa , Bernte , Nymark och lilla Mathilda är på Tekniska museet i stan. En grabbdag, förutom lilla gullet då , undra hur hon ser ut. Vi är skitdåliga på att träffa vänner , måste bli en ändring på det. Nästa helg är vi faktiskt tillsagda att ta våra rumpor till Täbykyrkby på middag och bad i tunna. Det ska bli kul, hoppas att det blir av. Nu ska jag städa och sen vila lite tror jag. eller kratta upp löven i huvar så det går att forsla bort dom. SKIT DÅLIG PÅ ATT BLOGGA har jag blivit också , har inte haft ork eller lust. Mycket sådant just nu! Städningen klar sånär som på inplockning av tvätt. Måste göra lönen också det hade jag glömt, kan ju vara bra tills den 25:e om jag nu vill ha någon sådan. Går och drömmer om en vecka MINST i solen, skulle vara så skönt. Värme, vin, sol, ledigt , ta dagen som den kommer. Funderar på hur jag ska kunna göra en roadtripp på hojen till sommaren, MINST 1 vecka åka runt och hälsa på vänner. DET SKA GÅ, men hur ???? Jo, framdäcket åt det håll jag ska åt! Bara fixa med allt annat så att det är check först. 12 maj blir det Turkiet i en vecka iallafall det är spikat! Kök, tror jag nog att vi väntar med kanske, känns sådär att slösa alla pengar på det just nu! Men det skulle vara skoj och behövligt med ett nytt. Fast det gamla funkar ju så varför egentligen!?*? JO, För att jag vill!! Många tankar är det som far runt i hövve, ser Chrissekottmans och Elins hus framför mig, det kommer att bli så fint, så glad för deras skull att de hittat sitt ställe. Denise kommer det också att bli spännande att följa med en liten knodd, känns faktiskt som att den är min också , LITE IALLAFALL, kommer att skämma bort och pussa sönder den ungen också! Men mormor det kommer jag inte bli, vill inte ta den platsen, vill inte att barnet ska behöva ha svårt att förklara sig när han/hon blir så gammal att han/ hon behöver. Anna får räcka! Milo, längtar jag efter också. Min syster, och Birgitta min lillesyster som jag är lycklig över att ha fått tillbaka. Tony, skulle jag vilja hälsa på också i hans fina hus, det blir så fint, Poppe hoppas jag på att det blir bättre för, just nu är det mycket skit med ben etc . MILO, TONY, TATTI, MARIANNE OCH EN TRIPP TILL NORRLAND ÄR DET JAG SKULLE VILJA HINNA MED I SOMMAR PÅ HOJEN. Allt behöver ju inte vara på samma tripp utan lite utspritt. PÅARP, Nyköping, Korskrogen, Stöde??????? eller Rättvik. Det är väl de platser som hojen SKA besöka i sommar. Se Görhan och Evas ställe vill jag också! Tänkte att jag skulle försöka att leva lite för min EGEN skull igen, just nu känns det som att jag gör det för ALLA andra. Detta är typiskt för mina skov, när jag har ont och INTE pallar med. Dags att rycka upp sig igen för 100000000 gången. Jag kan ju om jag vill. Lönen gjord, nu duscha, men först äta kanske, har ju hört att man behöver det. Jobbdygn imorgon, SJUUUUKT taggad, NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0