Började helt fel!

Vaknade kl 7.10 , min telefon fick batteritorsk igår och jag tänkte inte på att klockan ställt om sig. Den var INTE6.18 som jag trodde när jag vaknade! PANIK! Idag som det inte får bli fel. UNG satarna rent ut sagt, jag älskar mina barn , dessa är INTE MINA, bråkade och knölade med både det ena och det andra. Boppa var tvungen att vara på skolan senast 8. Han hade inga byxor helt plötsligt, (!) par i garderoben). Inget bröd som dög åt honom. Ingen bäddning och div plock.
Alex hade en skitattityd, skrek, oförskämd och dryg! Väntade på honom för han skulle få åka med till skolan, det tog tid. Ringer in och då skriker han så att hela huset vaknar, han snubblade på mattkanten 4mm hög!
Väl nere vid korsningen upptäcker jag att han inte har sina gympakläder med sig. *Vänder och han får skena in och hämta. Då brast det , toktjurade hela vägen till och från plugget, så jäkla trött på ALLT.
Boppa hann precis. Hemma igen slängde i mig kaffe för att sedan åka till städjobbet. Hem Efter och fikade med mormor, duschade och sen till Jessica och gjorde om mitt hår. JÄTTEFINT blev det.
Alex på träning, Boppa på fotbollsmatch SENT start 20.20.??
Firade Elin när han kom hem. Nu sova!
Ledig och studiedag imorgon, tänker sova!

Måndag och galet förbannad!

Kom hem från jobbet -17 grader var det i Angarn BURRRRRRRRRRRRRRRRRRR! Iväg med Boppa och sedan hem för att få i mig kaffe. Det såg ut som en krigszon här. Jag blir så jävla trött. Ingen respekterar att jag INTE vill plocka skit efter alla. Killarna missbrukar mitt förtroende å de grövsta. Bernte är fråntagen posten som biträdande BESTÄMMINISTER. Klarar man inte av posten ska man inte heller ha den befattningen ;) helt ok från hans sida. Kommer att nominera honom igen när det är uppstyrt. JUST NU ÄR DET JAG SOM BESTÄMMER OCH JAG KOMMER ATT VARA HÅRD. SÅ TRÖTT PÅ ATT ALLA BARA SKITER I DET JAG SÄGER. Säger bara OK punk, make my day!!! Städat som sagt, köpt ny duschslang INGEN hade sagt att den var trasig! KUL skitkul med betoning på SKIT! Pratat med Milo tills telefonen dog, hahaha, som vanligt! Köpt present till ELIN , Mohahahaha. God mat blev det Thai curry med kyckling och ris. Boppa har haft träning , jag och Alex allvarliga snack! NU SOVA HELT SLUT !

Angarn verkar vara mitt andra hem just nu!

På jobbet i Angarn igen, känns som att jag bor på jobb just nu. Får väl se i slutet av februari om det lönar sig. Dags att ta ett beslut om hur länge jag ska jobba så mycket som jag gör 2,5 heltider. ?? ÄIngenting har hänt men kan ju kanske hoppas på ett tidigt sänggående , klev ju upp kl 8 ? Imorgon är jag faktiskt ledig och det ska bli skönt. Har ett konstigt tryck över bröstet och ont i armen. Ja jag vet att det är tecken på hjärtinfarkt men jag tror nog att det är något annat, har haft det lite tjockt att andas och överansträngt armen. Ja, jag tänker inte bara låta det vara, blir det värre så åker jag in. Jag är inte dum i örat. Har suttit här och surfat nästan hela dagen, inte mycket att surfa på och om men bättre än Top Gear iallafall. See you tomorrow !

Lördag

Upp kl 9.45, frulle. Mormor stack med Leffe och Helene , städade. Elin tog med sig Alex han skulle köpa skor. Hans gamla hade gått sönder . Han fixade HELT själv så att han fick lämna tillbaka de gamla som var köpta i samma butik betalade bara mellanskillnaden på 100 kr. DUKTIGT! . Passade Olle som är sjuk när Elin och Chrisse var ut och käkade för att fira Elins 25 årsdag den 31/1 . Han skötte sig trots att han är sjuk. Nu har jag packat och ska sova. Jobbar dygn igen. Boppa har åkt snowboard med en kompis som också sover över här inatt. Mormor har inte kommit hem ännu.

Fredag, ledig !

Upp iväg med Boppa , hem fika och sedan stack jag ut till Chrisse och kollade hur långt han / hon hade kommit. En bit på väg, längre än vad jag trott. Hem städade och sen blev det laga mat. Sängen och det efter tv tittande ett tag!

Torsdag!

Vaknade och kände mig skitrutten. Fick bli en ledig dag till. Sa ifrån mig städningen idag. Fixade lite hemma sen stack mormor och jag till MC Donalds och käkade därefter till IKEA. Handlade lite handdukar till toaletterna. Hem och började rodda med BOKFÖRINGEN, inte kul! Nu är klockan 23.22 och jag har kommit så långt att jag ska börja redigera och kolla bokningarna.. Sedan ska det bara sorteras in med ALLA kvitton i datumordning. NU SOVA!

Onsdag och ledig för en gångs skull!

Hem vid 7 har inte sovit mycket FAST jag hade kunnat. SKIT! Skjutsade en dumgrinig Boppa till skolan , rök ihop med Alex innan han kom iväg! Ingen planering, helt hysteriskt. SATAN! Blir så trött , dags , eller rättare sagt HÖG TID att de får ta sina smällar själva. Hem igen och kaffe gjorde min dag. Ollepassning idag, han är så duktig så, vi har gjort kokt kyckling och lunch till Göran och mormor. Olle klämde 3,5 pannkakor!?? Hur får det plats? Städat den skitiga kåken, INTE roligt att det ALLTID är så JÄVLA SKI*TIGT speciellt när jag kommer från jobb. Man kan tro att det bara är MIN skit här hemma. Sista kunden har gått hem, imorgon ska jag jobba med STÄDNINGEN, Fredag ledig och då ska jag förbereda burarna inför nästa rusning. SPORTLOVET! Sova snart!

Konstigt att det flyter på när det är mycket jobb!

Upp och iväg, trött med det funkar. Inget speciellt har hänt idag, nu är klockan 18.54 och jag ska lägga mig på soffan och slappa REDAN!! Hoppas att natten blir lugn! HÄPP HÄPP!

JOBBARDAG MED STÄDNING!

Upp och skjutsade Boppa , hem och slängde i mig kaffe, iväg till städjobbet och sen handlade jag på hemvägen. Städade hemma och lagade mat. Buffés Pannkaka med kassler och spenat. INGEN HIT! Smakade ingenting. Nu bädda burar sen packa ihop inför jobbdygn! Toan uppe SNART KLAR!! Duktig MUSEN!! Sova tidigt, först ska WIRRE bada, stinker skit!

Söndag! Olledag igen!

Upp och käkade frulle, sen röjde jag av hemma. Stack upp till Denise men först en tur på BAUHAUSE, Olle var med. Fixade och grejade i lägenheten, Olle provsov Olivers säng. HAN ÄR SÅ SNÄLL ATT HA ATT GÖRA MED: Käkade middag hos Denise, Mikaela och Rille var där också. Killarna kom med bussen. Hem och isäng , jobbar imorgon !

OLLEDAG!!!!

Upp ganska tidigt, Boppa iväg på cup, Bernte skjutsade dit honom. Alex iväg till Eriksdalshallen på stortävling i badminton. Jag och OLLE hjälptes åt att städa ur skafferiet, han slängde kartonger och jag hällde i burkar och kontrollerade. Mormor hjälpte också till. Lyssnade på barnsånger och sjöng för full hals gjorde vi också. Han är så lätt att ha att göra med , bara han får vara med. Duschat och nu väntar vi på att Alex ska komma hem så att vi kan åka till Mikaela för att gratta henne , hon har fyllt 21 bast. Ska plocka upp Densie på vägen. Päronen hemma igen. Imorgon ska vi ha OLLEDAG igen, då ska vi till Denise och hjälpa henne ! Hemma igen, kräksnö hela vägen hem. Jobbigt att köra i men det går om man tar det lugnt. Kul att träffa Mikaela och Rille och MÖRDARHUNDEN Deppen!! Synd att det blir så sällan., Alex grät när vi kom hem dels av trötthet och att han saknar Mikaela. Gulleplutten! Sova får det nog bli snart! Natti natti! Kan bara säga Mohahahahahaha, varför?? Ja det ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATTIS till er! !!!! pling pling pling!!! Mohahahaha

Ledig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hemma igen, iväg med Boppa och sen hem och drack kaffe med mormor. Göran kom, nuer i duschen för att sedan åka till Vallentuna med Elin, Olle och Mormor . VI GRATTADE MORSAN SOM BLEV 68 bast idag! Åt Rut Johanssons kaka med massa gegga, den åt jag upp. MOHAHAHAHAHA . Hem och då stack Bernte och jag iväg och storhandlade. 5250 kr senare var vi hemma. FY FAN , inga roliga pengar att betala. Pyttipanna till middag. Tog det lugnt och chillade hela kvällen. !!

Till jobbet i Angarn!

Upp och iväg, har slöat på soffan . Klockan är nu 12 och ännu inget liv från de inre regionerna. Får väl se hur jag ska slå ihjäl denna dag/kväll/ natt! Orkar inte sitta och hänga och glo, städar väl lite då ! Blev klar vid 16-tiden, då klev han upp. Nu softa och slappa hoppas jag , trött, soffan lär det bli sent att få begagna tyvärr.

Onsdag och jobbstädade idag också!

Städade idag igen, hem fortsatte. Mat blev det idag också korvstroganoff! Hämtade hem spjälsängen som Bernte fixat till Oliver eller vad det nu blir för namn. Körde upp den till Denise och sen hem och fikade. Tidig säng idag ! GOD NATT! Trött på ALLT!

Tisdag och jag är ledig för en gångs skull!

Ledig dag idag, men det mister sin charm när man har 10000 saker som behöver roddas med! Städade av uppe som har varit eftersatt bra länge. Elin lagade maten , Chili cin carne! Gott ! Tog emot 2 st inackorderingar, en goja och en rabbit. Mormor hänkade med upp till Denise på kvällen för att spana in lyan, hon tyckte att den var jättte fin. Göran här och jobbade. Leffe och Björne här och fika. Alex till träningen /buss. Skönt när de kan börja ta sig själva till sina aktiviteter. Bernte började att träna igen på Farings. Bra där. Nu sova , jobbar med städningen imorgon ! GOD NATT!!

Trött, ....

Hade svårt att somna. Många djupa tankar, Bernte och jag gick upp igen och drack en kopp te kl 00.00 . Det var Bernte som hade funderingar på livsfrågor. Bättre idag men det ligger och lurar i vassen. Jobbat med städköret, agerade ASS också. Hem efter att ha handlat på hemvägen. Kaffe med mormor och Göran. Mormor och jag hjälptes åt att göra middag. Städade av nere innan. Kulturskolan har börjat, förutom trummorna, de startar nästa vecka. Ingen träning idag, de hade inte skottat planen. Träning ja, Bernte börjar på Farings igen i morgon. Bra där. Önskar jag kunde och hann också. Barnvakt åt min älskade Olle ikväll. Vi duschade och sedan somnade han i min famn. Mys på hög nivå. snat sova , ledig imorgon, ska tömma skafferiet och leta MOTT.

Dygnsjobb i Angarn sen rodda hos Denise

Jobbat ett dygn, idag är det söndag. Jag och Bernte åkte upp till Denise lägenhet för att ställa iordning allt efter renoveringen. Lena och Roffe kom också dit en stund. Nu är allt som går att göra klart färdigt. Fint blir det. Sängen ihopskruvad och madrassen tvättad. Tvättmaskinen på plats. Alla möbler står där dom ska. Förberett bokhyllan för uppsättning. Hatthyllan färdig att hängas upp den också. Köpte lite färska TULLISAR på ICA, fint som snus. Gardiner , någon hylla i badrummet och stänger, duschdraperi, lampor och lite annat småtjafs fattas. Helt beboligt. En riktigt fin lägenhet är det. Skulle kunna tänka mig att bo så själv t.o.m . I ett annat liv kanske, ska nog fixa detta liv först tror jag. Tänk om man kunde ha detta som yrke, massa jobb och slit men fan va kul det är att fixa iordning. Kan jobba länge i sträck , bara mal på utan att känna trötthet. Där kommer min envishet till sin rätt, jag GER mig inte förrän jag är nöjd och allt ser bra ut. Blir inte trött utan bara skönt tillfredställd med att pula på. Nu ska jag försöka att få in Wirre som inte vill, han har varit ute ett tag själv nu på tomten. Sova sedan, jobbar med städning imorgon. God natt!! Katta Patta fyller år idag , grattis kärring!

Jobbar på extra jobbet!

Upp och iväg med Boppa, hem, fika och sen iväg och städade . Hem fortsatte hemma Hängde upp lamporna i köket igen. Göran har kommit långt på muggen uppe, skönt, ser en ljusning. Kollat burken och nu är det sova tidigt igen, jobbdygn kommer.
En kund som inte är så psykiskt stabil har kommit och ringt på dörren idag. Hon var här i somras och låg på min gräsmatta HELT utslagen.  Tänker inte ta det här men varför dras alla knäppisar , utvecklingsstörda, fyllskallar och andra utsatta människor till mig? Jag kan inte rädda världen och göra så att allt blir bra. STACKARS människa! 
Ska ta och forska lite på de uppgifter jag har tror jag.
 God natt!!  

Torsdag och idag får vi vår dom utav Anticimex

Upp och trött som attan, iväg med Boppa och sen hem och käkade frulle med Mormor. Göran kom och fortsatte. Anticimex snubben var här igen och besiktigade kåken. Allt bra. MALEN som vi trott att det var visade sig vara MOTT. Har aldrig hört talas om det men det finns i skafferiet. Lever och frodas i spannmålsprodukter. Alltså gå igenom skiten och släng, skaffa burkar med lock och dammsug + spruta skadedjursmedel noga innan allt ställs in igen.
Lunch och sedan åkte Olle, Elin , Mormor och jag till PLANTAGEN för att botanisera lite. Köpte ett gäng gröna växter till Denise lägenhet!
Boppa på träning, Alex på träning Elin gjorde Falaffel? Gott var det .
Sista djuren gick hem, NYA kommer imorgon. KUL KUL !
Har slängt ut granen och tagit ner kransarna i fönstrena nere. Ska gå från rum till rum och städa när jag får tid. JOBBAR MASSOR JUST NU men det får ta den tid det tar. Skulle behöva hjälp med det. Nu blir det sova , städjobb imorgon, sen 1 dygn hos Conny på Lördag. Söndag ska vi hjälpa Denise igen, HOPPAS att det är färdigrenoverat då. Så hon han BO där.
Ska förresten sortera mina sk vänner. Tror man behöver rensa i den garderoben ibland!

Jobb 9-14

Upp och iväg med Boppa, hem fika och sen iväg för att fixa städjobbet. Funkar, men jag är inte van att jobba varannan dag. Arbetar förnärvarande med 3 st jobb. Ass och städass+ mitt företag! Får se hur länge det håller. Kör på ett tag iallafall.
Syrran ringde nu jäklar blir det mörkt! ;)
Handlade på hemvägen på ICA, hämtade upp Boppa också sen hem och städade iordning.
Mormor hade tagit bort lite ljusstakar i fönstrena. SKÖNT.
Middagen fixade Bernte och sen blev det SKITGOD Äppelkakssmulpaj som Mormor hade lagat. Glanat på dumburkewn och nu ska jag llägga mig.
Göran kommer imorgon , Anticimex likaså.
Efter det så blir det PLANTAGEN för att hansla lite blommor och krukor.
LEDIG imorgon , fredag stätter jag igång igen.
SKULLE behöva tömma burar .
SOV GOTT!

Hemma!

Hemma igen efter dygnet, har funkat. VILAT har jag iallafall.
Grattade min kära vän Marianne på hennes födelsedag har jag gjort idag. En stor fin blomma fick min Guddotter köpa till henne från mig.

 
Städat, handlat grejs till toaletterna, Leffe var här och fika och Göran här och jobbade.
Göran lade in om semester imorgon, hmmm..... OK då. Låt gå för denna gång!
Lyckades rädda Köttfärssås som höll på att bli vidbränd.
Skit, många bollar i luften funkade inte idag!
Nu väntar jag på att resten av dagen ska gå , vi ska till Denise lägenhet och kolla på hur det blev.
Spännande.
 Jobbar på x-tra kneget imorgon.
Sov gott när det är dags!

På jobbet

På jobbet efter långtids ledigt. Har inte gjort ett smack, jo, dammsugit och torkat golvet. Legat och sovit/kvartat/slöat på 2 sitsen. Ont i hela kroppen nu. Klockan är bara 16.45 lååååång tid kvar.

Masshemgång!

Sov dåligt inatt, ingen aning om varför. Passa Olle och många djur har gått hem. Nu packa och jobba dygn imorgon! Sov Gott!!

Lördag!

Bernte och Boppa åkte på cup i Kungsängen, förlust.
Jag , Alex Mormor och Olle tog bussen till Jakan och shoppade BÄBISKLÄDER till Densie lilla Oliwer i magen!Massor med fina kläder blev det.
ROLIGT att shoppa !!  
KUL KUL KUL!!
Mormor tyckte att det var skoj med en liten utflykt!
 Hem igen med bussen och då dök Bernte och Boppa upp. Bernte fick välja på att göra gryta eller sova med Olle , gissa vad han valde??
Grytan blev god, såklart när det är jag som gör den.
Brorsan kom hem från sjukan idag , ROSFEBER IGEN.
Morsan och Birgitta kom och fikade efter sitt IKEA besök.
Angelica och Jimmy kom och fikade på kvällen. Nu sova för att orka med OLLE och kunder imorgon, Päronen ska till huset och bygga.
Sov gott!!
Imorgon ska jag tömma lilla muggen också, GÖRAN börjar på Måndag med den.

FREDAG och 5 timmars jobb

Upp tidigt, iväg och jobbade med städningen, röd dag och allt. Hem och fick i mig en macka. Upp till Denise lägenhet och satte upp en lampa i vardagsrummet, ställde alla grejer/möbler i mitten av vardagsrummet. Hon ska få nya golv och tapetserat och målat i alla rum . INTE golvet i vardagsrummet men resten. Hem och tog det lugnt. Killarna lagade TACOS MUMS!

Torsdag

Upp för att rodda med djuren, massor att göra. Mockade åt alla och städade hemma. Tidig säng.

Extra dag ledig för att hjälpa Denise!

Upp tidigt, fixade allt och sen drog vi till badhuset och lämnade av killarna.
Efter det hämtade vi Denise hos Lena och tog med kartonger.
Till Berntes jobb och hämtade kartonger där.
Upp till lägenheten och sen fixades det iordning.
Bernte hämtade soffan och han och JAG bar upp den 6 vångingar!!!!! INTE LÄTT ! Hur fan kan man bygga hus på detta sätt. Halvtrappor och en hiss som är 70 cm bred och 93 djup?????????????? Inte klokt!
Åkte hem till hundarna och sen fixade jag lite med djuren.
Tillbaka dit och hjälpte till.
Chrisse kom och Bernte och han bar ner sängen, och UPP sängen. ALLT flyttat.
INGEN har behövt ÖDSLA tid på att hjälpa till.
TACK CHRISSE; UTAN DIG HADE DET ALDRIG GÅTT ATT FÅ UPP SÄNGEN!! Jag hade aldrig orkat. Soffan funkade men sängen hade inte gjort det.
Lämnat hem djur och tagit emot djur.
NU SOVA!!
Fixa hemma imorgon och sen dra upp dit igen! *NATTI NATTI!!

3 Januari!

Upp, verkar som att allt lugnat ner sig på magfronten. Gav djuren och städade. Frulle och duschat. Nu får vi se vad som händer. Elin och Olle till ön, vi ska väl kolla vad som ska ske med Denise lägenhet. Alex och Boppa ska ner och köpa simkort, årskort, sen stannar de säkert där ett tag !
Vi åkte till centrum och böt en hövvekliare som jag fått av Boppa . Den var sönder. Handlade grönsaker och sen åkte vi upp till Denise, Bestämde att NU KÖR VI. Hem fyllde släpkärran och åkte upp till lägenheten med grejerna. Allt var inburet på 20 min. Hjälpte till att skruva ihop möbler och ställa in i skåp. Bernte hämtade killarna efter att de varit på simhallen. Bjöd folket på salladsklämma.  Jag , Bernte, Alex, Boppa, Denise och Kråkan satt på golvet i Denise vardagsrum och käkade, det funkade det också!
Vid 21 tiden gav vi upp. Tillbaka imorgon också! Suttit och slappat ett tag, Vi skulle behöva hjälp med sängen och soffan imorgon! DET ÄR BARA DET KVAR. Några kartonger också!  
NU SOVA!!

Hemma

Kom hem efter en dag på havet. Kunde ha varit roligare och friskare men vad gör man? Bara gilla läget, Softat ikväll, killarna mår sådär , mormor likaså. Nu sova!

Nyårsdagen 2012

Vaknade kl 05 och mådde skit, på muggen och där fick jag springa sedan tills kl 6.30. SÅ LESS. Somnade om och vaknade kl 9 , Bernte gick upp, han mådde bra, jag var bara lite trött och hade skallebank.
Alex sprang till toa.
 Vi ska åka till ÅLAND idag på lyxkryssning.
JAG BLIR SÅ JÄKLA BESVIKEN. Inga pengar tillbaka och ingen resa. Grinade av besvikelse. Skulle vara så skönt att få komma undan ett dygn.
Vi resonerade  fram och tillbaka, Linneá fick välja om hon ville eller inte komma till oss eftersom att killarna också mår tjyvtjockt. Hon bangade , INTE.
Vi åker iallafall.
Birgitta skjutsar in oss och det var ett problem mindre, upp i hytten och sen kolla hur vi mår. Vi får väl ligga där och softa i värsta fall.
Jag mår ganska bra, trött och fryser men det får gå! Fortsättning följer.............................

Syrran skjutsade in oss, tack det hade inte gått annars, Linneá passar killarna och djuren. Tack, Denise hämtar oss.
Vi såg hytten , åt lite och sov från 22.02-10.10 , åt i hytten och var i taxfreebutiken. Avkoppling iallafall.


RSS 2.0