Sov till 9

Upp , grinade mig genom fodringen. SÅ ont i pallet. Frulle som killarna gjort, de hjälpte mig med utekaninerna! TACK! De var jättegulliga idag. Ganska ångerfulla! BRA!
Duschade och sen åkte vi ut till Huset och tittade. Göran som var över en sväng hänkade, kul. Han körde så det var skönt att slippa. Väl hemma igen så började jag städa uppe men fick panik när jag inte fick någon luft i dammet. Gjorde bara en del. Ska ta hem ben från Denise och se till att få hjälp med rummen. NU SKA SKITEN UT. Inte en endaste onödig pryl ska ligga framme. DET SKA FAN VAR LÄTT ATT STÄDA!!
Tog emot BOSSE, kanin, sen stack vi till Denise på middag! MUMSIGT GOTT VAR DET: Lax i ugn med potatis. DU KAN JU TJEJEN OM DU VILL!
Här är lite kort från hennes lya. JÄTTEMYSIG LÄGENHET!
 
 SVARTA GARDINER BLEV JU BRA  SKÅPLUCKORNA HELT OK BADRUMMET SOVRUMMET GARDEROBEN UPPE! VARDAGSRUMMET SOFFAN
VY ÖVER GAMLA IBM VAD MONNE DET BLI????

Jobbdygn som bara blev 5 timmar!

Upp och iväg, mådde inte vidare värst bra. Kom fram och kraschade på 2-sitsen. INTE bättre när klockan blev 11 så jag ringde vikarie. Hon kom 12. Hem och drack te. Mormor mår också dåligt. 38 i feber, hostar och är hängig. Måste orka kolla henne också. Hon har ju lättare att få lunginflammation. VILA NU!
Lite bättre , det blir hämtmat från Kina idag! Killarna är hos Denise och har yokkul. Bad och i kväll bio. Imorgon ska Bernte och jag dit på middag och sedan följer killarna med hem. De var så uppspelta och förväntansfulla så de hade timer på klockan när hon skulle komma för att hämta dem. Det var länge sedan de var så glada!
Kina mat som smakade illa blev det.
Killarna blev hemskjutsade utan att ha varit på bio. Så kan det gå. Får väl hoppas att de lärde sig något. Jag blir så matt, vad ska man göra?
Finns nog inget som tar på krafterna så mycket som när de bråkar. Vet varken ut eller in längre, känner mig bara helt urblåst och färdig med detta. Jag ger upp!
Så glada som de var till så ledsna som de blev. VARFÖR kan de inte lägga ner sitt dåliga beteende? Kan inte vara kul att det blir så här hela tiden, det är väldigt påfrestande tycker jag. Känns som att ingenting hjälper.

Måndag!

Sportlovets första dag! Jag jobbade med städ , snart slut hoppas jag. OLLE är TOKSJUK. Skrek många timmar inatt. INTE för att jag hörde men jag blev informerad om det. Elin tog honom och åkte till DS , blev dåligt bemötta tycker jag.
Alex och jag åkte på DATE till korvmojjen i Vinsta. KUL! Hem och mormor hade tagit hand om golven nere och Alex om de uppe. Fotbollsträning, handlade lite stödhandling och sen hem för middag! Denise käkade här också. Chrisse också BRAKFÖRKYLD. Man kan nog räkna med att åka på skiten! Nu sova. Jobbar imorgon! I ANGARN!

7 en söndag?

Upp 7 för att ta emot kund kl 7.30 . 4 st avklarade innan klockan blev 9 . Frulle och sedan stack vi iväg för att köpa hö på Ekerö. STÄNGT?? Brukar aldrig vara det. Hem städade , fixade och tog emot fler kunder. Sedan stack vi igen, då hade vi ringt och kollat om det var öppet. Hem Birgitta kom, OLLE sjuk. Hög feber! Betalade räkningar och blev fattig igen. Killarna till simhallen och sedan till kompisar i Skälby. Inget speciellt, skulle ha plockat med loppisgrejer och solat men det blev inte av. Nu slöat framför burken. SOVA och sedan jobba med städ imorgon. Fredag säger jag upp mig . God natt!

Lördag.

Blev väckt av att OLLE kom upp i min säng! Kaffe med Bernte och honom. Sen stack vi iväg och handlade grönsaker till djuren. Fyllde på våra solkort. Bokade också 2 st bord till den 11 mars på loppisen!!! Hem städade och när Bernte skulle lyfta fram spisen så gick luckfan sönder, glas överallt. En ny sådan alltså. Shit happens! Iväg till BINAB för att tvätta VOLVON , hämta sand och Denise vinterdäck. NÅGON SOM ÄR SUGEN PÅ ATT KÖPA SYRIANSLÄDE!????? Fin BMW till salu! Hem duschade sedan iväg till Övergran för att se huset som växer fram, RIKTIGT FINT BLIR DET.
Underbart trägolv!!

Vidare till Lucky House en kina resturang i Bålsa. Jättegott! Anna betala då vart det godare för resten tror jag! Hela ligan var med. Trevligt och OLLE var nog den som njöt och åt mest!!!! I vilket fall som helst i förhållande till storlek! Gullunge!! Hem och kaffe blev det hemma! Nu sitter alla och glor på burken , killarna på Melodifestivalen och resten ska kolla Bond tror jag. Själv ska jag surfa runt lite!
Kollat lite på nya MC kläder! Detta ska jag testa!


Fredag och full fart direkt.

Hem och iväg med Boppa, Djur kom det flera stycken direkt på morgonen. Hann faktiskt duscha mellan. Elin städade så det slapp jag nere, hon stod även för maten idag !!! SKÖNT. *MASSOR med djur har det kommit. KUL KUL KUL !! Och firman går bra. Lite cider fick det bli. Hämtade de nya glajjerna idag, fan va konstigt det känns. AGGRESSIVA glas. Känns som jag är full . Det kan tydligen ta 14 dagar innan jag vänjer mig. SOMNADE OVAGGAD!!

En Torsdag på jobbet som alla andra dagar!

På jobbet och ingenting speciellt har hänt. En tripp till Vallentuna själv. Vårkänslor ute. SOVA NU !

Onsdag febrig och trött!

Till jobbet efter att ha lämnat Boppa och fikat. Sjuk igen, men det SKITER JAG I ! Kan inte vara hemma mer nu! Städade det jag ska göra och gjorde alla mina sysslor sen kvistade jag hem. SVINSNORHALT!!!! Slog på arslet brevid bilen och hamnade UNDER!! Inte skönt för häcken kan jag lova. Hem och roddade klart med alla burar. NU KAN DE KOMMA!! Elin städade mellanvåningen och lagade lasagne, JÄTTEGOTT! Packat och tagit emot första kunden! Nu packat och klart inför morgondagens jobbdygn! NATTI NATTI!!!! Regn regn regn! Simtävling på gräsmattan ska jag nog ordna på sportlovet tror jag! Men men , skiten smälter så det är väl bra kanske! Synd bara att det blir så halt!

LEDIG!!!!

Upp och iväg till plugget med Boppa, sen direkt till vårdcentralen för att lämna prover. Gick väl sådär IGEN, fan att de inte kan sticka. 4 ggr hackade hon utan att få en froppe, tillslut sa jag till att får jag kanylen. Nej, du måste ha handskar????? Ska jag smitta mig själv eller??? Fick tag på den och satte den själv, så nu kan du börja jobba. Att man ska göra allt själv! Och jag som är spruträdd. Hem och drack KAFFE!!! Iväg med Elin och Olle till huset för att kolla. MASSOR GJORT och nu går det undan! Handlade hundmat och Kimba mat i Bålsta. städade efter att morsan och farsan hade åkt hem, Göran var här en sväng också. Olle käkade med mig medans Elin kolla tapeter. Fint som snus blir det. Roddat lite här och där. Nu sova SKITTRÖTT! Jag jobbar med städ imorgon igen, sedan MÅSTE jag rodda burarna klart. Första kunden kommer imorgon! God natt!

Återigen en måndag!

Upp och iväg med Boppa, hem kaffe och sen järnet iväg. Alex åkte med mig till skolan. Jag tyckte att han verkade lite rutten, han kändes varm. Han sa att han inte kände sig så bra men han ville försöka gå iallafall. Kl 10 ringde han, då var han på g hem. 39 graders feber. Det var väl det jag trodde. Jag snabbade mig allt vad jag kunde och smet iväg tidigare när jag var klar med all städning. Hem. Elin hade dammsugit och torkat golvet nere. Tackar för det. SKÖNT!!!!!!!!, att inte behöva fortsätta med det när jag kom hem. Iväg och skjutsa Boppa till trumlektionen, köpte Milkshake åt Alex . Ont i halsknölen, imorgon ska jag ner och lämna prover och den 1/3 ska jag till doktorn. Den svider och sticker. Varje gång jag sväljer, dricker , äter eller gäspar så blir den större. Som mest som Boppas knutna näve!? Elin hade fixat middag, jättegott! Massor med folk som jobbar i deras hus, nu går det undan. KUL KUL KUL . Bernte och jag pantade flaskor 348 kr fick vi ihop!!!! Sedan stack vi och köpte OLLES PRESENT Mohahahahahah!! Grymt fin! Nu ska jag softa lite och hoppas på fika snart! Sov gott!

Hem och sedan loppis!

Kom hem vid 7, fika, duscha fixa lite och duschade sen iväg. Bernte och killarna var där redan , de tog med sig grejerna. Vid 11 stack de hem och lämnade mig kvar själv. + 650 kr innan lön sådär får man väl vara nöjd med. Lämnat hem 2 kaniner och de har bokat på igen. KUL KUL!! Nästa vecka drar det igång ORDENTLIGT: SPORTLOV!!! Skulle behöva någon som kunde jobba lite , jag har massa annat jobb också! 11 mars är det dags igen för loppis. Den gången ska jag ha mer grejer med, Porslin hade ingenting av det denna gång. Leksaker ska det med också! Så det är bara att krypa upp på vinden och rota igenom 1 kartong kan man ju ta iallfall, DVD filmer av div slag! Sköna hem , ALLERS !! etc etc . Tankat bilen, det var lotteri om jag skulle komma fram till macken, har nog aldrig varit så tom någon gång. Skjutsade Bernte till jobbet för att sätta igång allt. Boppa ville mysa framför burken med morötter och dipp, självklart. Vi alla 5 satt där och mumsade. MYSIGT!! Nu väntar jag bara på en kund som ska hämta sin kanin, har fått lov att komma vid 21.30. Sedan sova, ska plocka iordning inför morgondagen så allt är klart och löper smidigt imorgonbitti. Jobbar ca 9-14 med städ! TISDAG är jag LEDIG!!!!!! Då ska jag rodda iordning inför sportlovsdjuren som invaderar!

5.15

Inte en skön tid att kliva upp direkt. Kom till jobbet och då vart det bara börja jobba direkt. Har gjort köttgryta och städat. Ev kommer Jönsson på middag! KUL att träffa honom. Kolla tidningen ett tag tror jag! Massa sportlovsbokningar, skulle behöva bygga ut, FRISTÅENDE GARAGE ÖNSKAS!!!! Jag är full, och då inte på alkohol. Har varit iväg och hämtat korv och 2 skinkstekar i V-tuna hos morsan och farsan. Jönsson och Helene har vrit här och käkat + fikat. KUL KUL KUL att träffa dem igen! Nu softa och SOVA TIDIGT PÅ 2-SITSEN hoppas jag !

Ur spår!

Upp iväg med unge, hem, kaffe iväg till städjobb. Tidigt idag så jag kunde gå hem tidigare men jobbat mina 5 timmar. Bernte hemma , Birgitta kom och då stack vi till Övergran och tittade på huset som går framåt med stormsteg. Chribbe fixar biffen , han är noga, duktig och jobbar på ordentligt utan maskande och fusk! Kunde jag ha talat om, han är lik sin syster. KATTA!!!! Själv känner jag mig ganska ur spår. Mycket tankar, försöker rycka upp mig. Hem och Bernte stack iväg och fixade lite saker, hämtade upp Boppa på hemvägen gjorde vi förresten. Köpte mat, Birgitta käkade med oss. Efter det så åkte vi till MI möbler hon och jag. Har förövrigt hittat Olles present !!!! Bernte och killarna får ta med den när han ska firas. Nu packa och sova , söndag ska jag bara järnet duscha sen till loppisen där Boppa , Alex och Bernte redan är då ! Sov gott!

Jävla dag !

Försov mig! Skulle bara räkna till 100 . Vid 32 sov jag igen med John Blund. Alex ringde och väckte oss, Boppa skulle iväg på skridskoåkning. Vi hann som vanligt. Det är väl det som är själva grejen med att ha gott om tid på sig. Hem fikade och satte fart med det jag skulle och brukar syssla med. 13.30 var jag på möte med städjobbet i Mörby. Hem iväg med Alex, iväg till ögonläkaren och sedan till Optikern. Kul skitkul !!!! Början på starr (grå). Sedan till Optikern, måste numera ha progressiva glas. 7500 kr fattigare. Det går bra nu. Jag hade nog på känn att jag inte bara fått sämre syn. Varför bokade jag annars tid hos läkaren innan?? Undermedvetet kanske, vad vet jag? Hämtade upp Alex på hemvägen, tittade en stund på träningen, duktig är han. Försöka smälta och ta in detta . Jag har iallafall bestämt mig, INGEN ELLER INGET ska diktera mitt liv. Det gör jag själv!! Kolla burken med mormor, återkommer........Folket kom hem. Sedan Cribbe, Kattas brorsa börjat jobba för Chrisse är det massor gjort. De har gått framåt med stormsteg. Kul . Nu händer det grejer. Snart sova, om jag kan. Imorgon jobba med städ. Snart säger jag upp mig. God natt!! Förresten, nu känns det ännu viktigare att göra det jag vill

Jobb igen

Massor att göra idag. Upp kl 7. Iväg med Boppa , hem, fika, till städjobbet. Röjde upp där , har inte varit där på en vecka vilket säger allt. Hem, SKOTTADE, städade, duschade sedan bar det av till föräldramöte i Boppas klass. HELA dagen har jag hållit på . Nu på kvällen käkade vi glass när jag kom tillbaka. Denise hade köpt med sig det OCH NOUGATSÅS!! JÄTTEGOTT!!
Kollat på burken ett tag och nu är det sängen som hägrar. Denise och bäbis mår bra, ca 7 kilo har ungskrället gått upp. TILL SKILLNAD MOT MINA 32 pannor. Ja ja , jag hade ju inte opererat mig. SOV GOTT!!!!
INGEN MER JÄVLA SNÖ NU "GURRA" amen!

Alla hjärtansdag

Klev av mitt pass kl 7 åkte hem och möttes av ett bus, Boppa hade hängt alla tavlor i köket på sniskan! Skitunge!! Kul!




Iväg med killarna och sedan hem för att få i mig kaffe. Olle stack med mamma så han får sitt hjärta en annan dag!
Planera så att man kan vara med och hinna det man ska , kan jag bara säga att det funkar inte. Lägger ner den verksamheten, man tror att man är ute i god tid för att styra upp, sedan skiter det sig iallafall.

Mormor ville klippa sig så vi tog en sväng till Jakan. Birgitta kom och fikade sedan stack vi till Tygaffären.
Denise ringde och frågade om jag ville följa med kl 9 imorgon och lyssna på hjärtljuden, JAG JOBBAR ,  SKIT!!!!

MINA SOM JAG FICK AV BERNTE!!!! Han fick en parfym av mig!
Hem och städade kåken, alla tror tydligen att det gör sig själv. SÅ JÄVLA TRÖTT på att vara någon jävla hushållerska , min MORMOR 91 år hjälper till mer än vad friska unga och relativt unga människor gör. Tamefan PINSAMT!!

Alex på badminton och Boppa hos kompis, snart middag!
4 av mina 5 fina killar har fått alla hjärtanspresenter idag
 
KUNDE INTE LÅTA BLI!!!! En tokfan till jobbarkompis, till Bernte,  har myntat detta.

Första gången jag förstod att jag kan få vem som helst att göra saker som dom absolut inte vill.
För någon sommar sedan gick jag lite lullig genom stan.
En svart polis stoppade mig och sa inför massa folk, jag känner igen dig.
Jag säger, Nej du känner inte igen mig.
Han fortsätter och bråkar.
Till slut får jag nog och säger, du kanske känner igen mig för att jag gick från din mamma i morse. Hahaha. Och ...där fick jag en smäll.
Hans kollega stoppade allt.
Men det är folk som sett allting och protesterar.
Det kommer en till polisbil till platsen.
Dom vet att alla har sett allt,  dom vill veta om jag vill göra en anmälan.
Jag tittar på killen som har lite ånger.
Och säger, Nä inte fan kan jag anmäla min svärson. Hahaha.
(HAR NI SETT EN RÖD NEGER NÅGON GÅNG?)
Det va han som börja!!!!!

Till saken hör att han är så här på riktigt tydligen!! hahahahahaha

När Bernte kom hem med Alex såg de en räv utanför vårt staket vid kaninerna. ÅHHHH, jag har varit förskonad från sådant. Tog ut hundarna och de spårade runt där och pinkade in ordentligt. INGA RÄVAR HÄR TACK!!!!
Snart sova, jobbar med städ imorgon! God natt , kommer att sova hoppas jag om jag inte får en räv på hjärnan!


1:a dagen efter ruttna veckan!

Sov ingenting inatt. Typiskt när man behöver det som bäst. Veckan började inte bra. Vilade på jobbet tills klockan blev 10, sen har det varit tv . Nu är klockan 18.56 och det får bli mer tv ! Hoppas på en tidig 2-sits ikväll!

Söndag och en strålande sådan med + grader!

Upp ganska sent 9 . Frulle och sedan hjälptes Bernte och jag åt att städa. Eva och Musen kom hit på en fika. Storhandlade gjorde TEAM Brännströn/Johansson . Fan va bra det går men det är så jäkla tråkiga pengar att betala. Hem in med allt i skåpen, Bernte lagade k-sås. Lämnade hem 2 djur och duschade . Nu vila ett tag för att sedan packa. 
Jobbar mån 07.00 - Tis 07.00 ,
ledig!!!! 
ons 9-14,
möte torsdag,
Fre 9-14,
lördag 07.00-Sön 07.00
SÖNDAG LOPPIS IGEN! Mycket nu, kostar att ligga på topp.

Så ser väl veckan ut i det stora hela.
Nu är klockan 20.33 och jag tänker lägga ner för denna dag! Upp tidigt imorgon!

Vaknade !

Upp klockan 8 , hörde att Olle var vaken. Frulle med 2 av mina fina, Chrisse och Olle. Mysigt att bara få vara med dem. Bernte på jobbet fast han kom hem redan vid 9.30 skönt! Full dag blev det för honom. Fixat lite med loppisgrejer, ska fortsätta sedan . Nu städa, sedan blir det tidig mat, vi ska på fotbollsmatch i Bro .
Lunch  har det ätits!

Så trött på blivande tonåringar som redan är där.... garvar, attityd, och bara dryg när man säger något. Det behöver inte ens vara något negativt. INGEN DATOR,INGEN TELEFON och ingen badmintonmatch tittning imorgon! Det vore väl fan då!
Svaret blev, när det talades om att det var det som skulle hända om han inte lade ner sitt skit att,
- Jag får ju inte gå ändå så jag tänker inte göra läxorna!
Blir så matt....... DU stakade just SJÄLV ut din helg. NÄR ska du lära dig att vara smart!
Konflikten med honom verkar bli långvarig. JAG GER MIG ALDRIG!!
Snart ska vi åka till Bro på fotboll, Alex ska med . MEST för att han inte vill och är han hemma så gör han bara det han inte ska.
Skit de hade matchen men förlorade med 2-3 mot Hammarby!


Boppa längst till höger av de blå/vita
KUL var det att träffa många "gamla föräldrar" Kändes som Förr i tiden!
Nu KORV MED BRÖD!

Har spelat tärning med Alex, Boppa och Bernte, fick både spö och vann! Snart sova tror jag ! Inget på burken.

Fredag igen!

Upp och iväg med Boppa , INGA KAFFEFILTER HEMMA!!!!! GRRRRRRR! Handlade på vägen hem. Det är förenat med dödsstraff att inte säga till när det börjar ta slut!
Fikade med mormor sen stack hon och jag ut till Chrisse för att plåta lite och kolla hur långt han kommit med byggandet.
Kattas bror ska hjälpa honom, Bra då går det fortare! Elnisse Roggan har varit där idag också för att instruera hur han ska göra. Det går framåt!
Hem, städade och tog emot en kanin, nu börjar det med kunder igen, kommer att vara en jämn ström ett gäng veckor med ett litet uppehåll innan påsk. Sedan drar det igång på allvar. YES!!

Bernte och jag åkte ut till kåken för att hämta en grej, Elin plockade upp Boppa på hemvägen. Tack för det. Birgitta ch Linnéa kom hit en sväng på kvällen.
Denise också en sväng efter jobbet. KUL!
Bernte gick i säng tidigt, jobbar imorgon vanlig tid. 03.30 upp.
FY FAN!! Nu ska jag sova iallafall.
God natt!

Åhhh så segt detta är!!!

Upp kl 7 , ingen lust. Iväg med Boppa som ska ha isräddning idag på gympan. Burrrrr!
Kaffe och tidningen i lugn och ro, not. Nu ska jag väl försöka rodda på lite hemma. Tänkte ikväll kolla på Alex träning.

 Under tiden tills dess måste jag hitta på något att slå ihjäl denna dag med. Kanske ett besök i Vallentuna? Om jag orkar.
Ringde Linnéa, det var inte hennes tåg , hon låg i sängen och hade sovmorgon. Tack för det!
Jag orkade, stack iväg själv, plockade ihop lite skit hos morsan också till loppis. Fikade och sedan hem. Ringde och talade om att jag inte dyker upp imorgon heller på städjobbet. Det vore väl fan om man inte ska bli ordentligt frisk nu då. Middag???? Det får bli karrékotletter med kokta grönsaker och potatis + sås!


HAR JAG TRÅKIGT ELLER ????????
Isräddningen blev på skolgården i snön!?? Boppa besviken , mamma glad!
Han hade löpträning på fotbollsträningen idag, RÄTT se till att de springer Magnus!
Det blev PIZZA, inte mycket folk hemma och mat för ett helt kompani framtaget, gör skiten imorgon och hoppas på mindre manfall.
Har pratat med 3 av mina 5 syskon idag, inte illa en sketen torsdag. SOV GOTT!

Bernte stannade hemma och tog hand om mig idag! <3

Vi sov tills klockan blev 10. Boppa hemma också!
Bernte stannade hemma för att hjälpa mig idag. Gulliga honom. Han hade tid att ta ut som han slösade på mig! Städade av det som behövdes och han fixade med burar.
Morsan och Farsan här och fikade, tror nog att de ville träffa Olle mest men han var inte hemma. Synd! Det var länge sedan som de såg honom.
Ingenting speciellt har hänt iövrigt.
Såg en film ikväll med Brad Pitt bla, BLEV SÅ SUGEN PÅ ATT RIDA. Skit att man inte har möjligheten längre. Fast jag känner ju folk med häst så det skulle kunna gå att fixa. Jävla skitfilm egentligen, alla dog ju! Inte min grej, jag vill ha bra slut fast det var det kanske på sätt och vi fast jag kan inte med sådana , jag vill att alla ska leva lyckliga i 100000 år.  
Just nu känns det som att ingenting blir som jag vill.
Trött och slut i hela mig. Vill ha vår så att jag kan börja ta i med t.e.x trädgården. Jobba mig runt hela och göra snyggt. DÅ trivs jag.
Åka hoj skulle inte sitta illa heller, vill ha hem husvagnen för att göra den iordning.
 Trädäcket för att kunna sitta där och bara mysa.
Nä fan, bara bita ihop, göra upp en plan i hövve och köra på.
Har börjat knapra d-vitamin får se om det är så bra som folk säger.
Sola ska jag också, värmen i kroppen behöver jag. Värker överallt finns inte en led som inte är ond. Försöker att inte visa och låta det ta överhanden. Inte för att det gör något om någon ser utan mest för att jag vill förneka det för mig själv. Nu när jag inte gjort någonting i ett par dagar så gör det helvetes ONT.
Folk tror jag älskar att städa och fixa , delvis men OM jag inte gör det så får jag astma som i natt . Trodde nästan att jag skulle behöva åka in.
Jag hatar att ha det skitigt mår psykiskt dåligt över det och om jag håller igång kroppen så går det onda över. Skulle behöva mer att göra med kroppen. Träna i MITT gym skulle vara bra men det går inte och åka iväg har jag varken lust eller tid till.
När jag har det uppställt så fixar jag att sätta av tid till det. På med musik , högt som fan, i lurarna och sen bara köra.
 Nä, sängen ropar, Boppa till plugget imorgon!
Själv ska jag vara hemma hela veckan har jag bestämt mig för. Tänker bli 100 % frisk denna gång.
Sen jävlar laddar jag om!
GOD NATT!!


Vaknade och hade 39 i feber, skit!

Har ingen lust att vara dålig. Boppa hemma han också. Vi låg kvar ett slag och försökte somna om men icke!
Har softat och handlat mjölk, mitt kort ville inte funka. MEDGES EJ! Fan va jag hatar när det blir så... åkte hem och kollade det finns ju över 10 rök.
 VA FAN ÄR PROBLEMET!!
Tog med kontanter ifall det inte skulle funka nu heller. DET GJORDE DET INTE!!
 Då kläckte han ur sig att VISA hade krånglat idag!
Kul , skit kul, med betoning på SKIT!

80 dagar tills Oliver ska göra sin debut i världen! Kul !



Har plockat med lite loppis grejer, nu är jag helt slut, febern på väg upp tror jag. MAT idag då?????? Inga idéer ingen ork!
Vilat vilat vilat, "TRESMAK" i Häcken, SOMNADE PÅ MOBILEN. Knappsats var det "ÄNDA " (enda) jag fick . Min revisor har varit här och hämtat bokföringen, Tack för det. NU SOVA MER!

Måndag och på G att bli sjuk!

Upp och in i döden trött. Boppa kände sig sådär. Han gick iallafall.
 Hem drack kaffe, ringde till Bernte sen vaknade jag 2 timmar senare med telefonen i örat.
Ingen aning om jag eller han la på. Sov vidare tills klockan blev 12.30.
 Behövde det nog.
MASSOR att fixa med. Jag blir så stressad av att dagen har gått.
 Mormor var borta, det låg en lapp om att hon hade åkt med Leffe en sväng och skulle käka ute.
 Elin och Olle hade åkt till doktorn, han hade virus sänkan var bara 13 .
Städade och tog hand om all tvätt, skjutsat Boppa till trummorna och fått Bernte att gå med på att stå på loppis den 19/2 . Han har vägrat men det var inte så svårt att övertala honom att följa med.
Eva och Göran hade varit här när jag var borta.
Elin fixade käket, mormor har kommit hem och Bernte har åkt på fotbollsföräldramöte, jag orkade inte hänga med.
Ska kolla om jag kan rota fram mer skit.
Jobbar med städ imorgon! BLÄ..............
Glanat på burken, nu sova har tröstat en ledsen Boppa. Inte lätt att vara 11 år ibland! Älskar dig mammas lilla kille!!

Loppisdag!

Upp kl 6.30 för att vakna till innan Katta kom och hämtade mig. Vi åkte till Komethallen för att sälja på loppis ! Funkade kanon +750 kr för båda och då tyckte vi att det bara var skit vi hade med oss. KANON!!


Hem käkade middag och fräschade sen åkte vi till Denise för att fira henne. Nu hemma och ska i säng. LEDIG IMORGON!!!! Vi ska prova på loppis fler gånger, ska börja samla!


Lördag! NY SÄNG!! Jippi!!

Kom hem efter jobbdygn och möts utav en överraskning. EN NY SÄNG!!!! Äntligen! Nu ska man väl endå kunna få sova skönt och vakna utvilad utan ont både här och där. TACK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Städat och fick ett frispel innan. Det blir nog bättre nu , hoppet är det sista som dör. Bernte och jag handlade lite smått, Birgitta kom och käkade Biffstroganoff med oss. Plockat ihop lite loppisgrejer, börjar i liten skala. Har ju aldrig stått förut och vill kolla läget , mest för att det är kul. Satsar på sommaren med bakluckeloppisar. Då blir det släpvagn! Ska börja redan nu att samla grejer i kartong! Nu borsta tänderna och krypa ner i den nya bingen! HÄPP!!

-17 jävla minusgrader!

Hade ingen lust att kliva Upp iallafall och iväg till kneget i Angarn, sov tills klockan blev 10 då vart det dags att kliva upp igen och börja.
Har varit en sväng till V-tuna och gjort ärenden.
Nu sitter jag här och väntar på att dygnet ska rulla klart.
Imorgon ska jag samla ihop loppisgrejer och kl 13 ska jag och Bernte vara på årsmöte i Bowlinghallen med bowling och mat. SKOJ!!
Boppa ska på cup i Täby kl 19.30 samling!???? Va fan!!!! Får se hur och med vem han kan åka.
Söndag ska det bli loppis och sedan på kvällen till Denise för att fira henne.
Nu fortsätta att göra ingenting.

Jobbat idag då!

Upp och järnet iväg med Boppa och hem igen. Kund kom kl 8 funkade bra som fan. Hann i tid och killarna skötte sig.
Kaffe och sen stack jag till städjobbet.
Talade om för min kund att jag TROLIGEN kommer att säga upp mig. Hon blev inte glad, vill ha mig kvar. Försökte att locka med både det ena och det andra.
Men NEJ; jag har bestämt mig, kommer att säga upp mig i slutet av månaden, har lite planer för detta. Hoppas att det går i lås.
Hemma och gjorde klar min bokföring.
YES!
Maria kommer på Tisdag kväll och hämtar så slipper jag köra upp det till henne i HEBY eller skicka 2 TOKTUNGA pärmar!
Nu packat och ska nannakudde.
Jobbdygn imorgon!
Sov gott!

Åhhhh va skönt bara jag vaken!!

Klev upp kl 8 , inte en kotte är vaken. Kaffe, ut med hundarna, gav kaninerna. Nu 9.21 fortfarande ingen vaken tar nog lite mer kaffe! Ska sätta fart sedan! Passa Olle står på schemat. Köpa en fågelleksak likaså!
Städat och käkat lunch , Denise här för att få sin present av mormor, hon vill inte med upp till henne på söndag!
Duscha för att sedan passa Olle, vi struntar i att kolla på Fjällenskolan. Boppa har redan valt Björkeby! Köpa joggingskor åt honom ikväll istället.
Passar Olle med hjälp av killarna som förövrigt skött sig kanon idag! Elin är hos läkaren, Snart kommer hon hem. Bernte anmälde sig som frivillig till att sova en liten lur med Olle. Snart mat hoppas jag!


OLLE

TULLISAR!!!


CHRISSE , ELIN OCH OLLES HUS


Maten blev jättegod. Bernte , jag och Boppa stack till STADIUM för att fixa löpardojjor till Boppa. När vi skulle betala så visade det sig att jag hade en bonus på 1050 kr på kortet. Tack för det, glad överraskning. Blev billigt idag! Fast som Peter sa, - Tänk på hur mycket du handlat för att få den bonusen! Jo så är det , men flera grejer har det bara dragits på mitt kort som jag ej betalat själv utan jag har bara fått bonusen. Thing!

RSS 2.0