Torsdagen innan Rättvik!

Upp kl 6 , fixade marsvinen, Kund kom kl 8 ,Maja kom 8 för att jobba, hon tog kaninerna ute och bäddade burar. Städade och fixade iordning.
Packade till Boppa som skulle till Poppe över helgen. Elin och Olle kom och hämtade honom.
Alex och jag åkte och handlade på ICA.
Hem och då kom Maja tillbaka . Skjutsade Bernte till Bredden för att hämta hojen.
Göran var här en sväng på en fika.
Björne likaså!
Tog emot kunder och nu är Bernte och köper mat, ingen har lust / ork att laga till något idag.
Mikaela och Rille lånade släpet och lämnade Deppen här , de skulle på IKEA, GRATTIS!!! Flyttar nog in i helgen tror jag!

Snart blir det packning av , systemet avklarat, CHECK!!

Tidig dag igen Onsdag!

Upp och ner och började fixa med fåglarna, Mikaela kom en sväng , tog kaffe med henne! Kul! Inte så ofta längre. Maja kom och tog tag i ute djuren och marsvinen. Alla fick mat och rent. Städade och sen åkte jag och Hämtade Bernte på jobbet, han åkte hoj imorse  och den var inte klar. Johan servar och ställer in mojänger på den. Vi stack till Vallentuna för att titta på en VOLVO En XC70 D5 , klart Nästa vecka så hämtar vi den! KANON!!!
Hem, tog emot djur , lämnade hem djur. Bernte började med att bygga om burarna , Chrisse kom en sväng efter jobbet och fixade med fälgar. Boppa på fotbollsträning och Alex på Badminton. Middag idag fick bli Sill och Potatis. Killarna fick k-sås och makaroner.
Hämtade killarna och Bernte var på uppdrag. Klippte gräsmattan och mitt i pajja drivningen. SKIT!! Fick skjuta den framför mig istället. JA ja några gram gick man väl ner . Nu är alla djuren nattade och jag ska i bingen också. FÖRST ska jag visa min nya släkting!
EMIL!!!! Sabine, min kusins, lilla grabb Född 25/6 tror jag att det var! SÅ SÖT!!!!!!!!!!!!!!
Grattis kussen och kram på dig! HÄPP!!


7.00 upp!

Tidigt idag också, Maja fodrade men det skulle komma ett djur kl 8.
Städade och fixade, betalat räkningar, boxat stålar, sytt upp gardiner på trädäcket.
 Givit djuren massor med vatten och sista djuret kom 16.00 .
Hade tänkt åka en sväng på hojen nu på kvällen men då fick Bernte 6 timmars övertid. Det sket sig alltså.

Killarna har spelat badmionton och Alex har sommarjobbat! Han har rensat rabatten bakom spaljen mot Swane! JÄTTEDUKTIG!!! Han ska fortsätta med något imorgon! Bra att han lär sig jobba!
 Nu får det bli sängen.
Har pratat med MILO idag! KUL!!
Det var länge sedan!
HÄPP!!
Berntes nya fru!!!!

Måndag den 27/6

upp kl 7 för att fixa alla djur, när det var klart kom Maja och tog över ett tag. Städade och stack till IKEA för att fixa gardiner. KLART! Köpte en stol till Olle också som han kan ha när han är hos Farmor och Farfar!
Käkade en macka när jag kom hem och blev illamående direkt. Sov en stund och vaknade med lite feber. Tror nog att det var korven!
Middag blev Yogurt för mig. Tatti har fixat grillar och kol tills i helgen, skönt då slipper vi ha det i bilen hemifrån!!!
Boppa på fotboll och snart är det kväller här i Skälby. Erbjöd mig att skjutsa mormor till Leffe på en fika , han fyller år , men hon ville inte! Slipp då.
Djur hem och djur hit!
El Roggan kom hit med sin dotter, hon bokade plats för sina marsvin i en vecka. Sen blev det fika med dom. Alex och Josefine är lika gamla och kommer gå i samma årskull i Björkeby. De verkade klicka , hon ska hit och lajja någon dag snart igen! KUL!! Nu ska jag sova God natt!!  
Just det Alex var ner på gatan och kollade på ett rådjurskid som låg på vägen, en kille hjälpte det in på gräsmattan . Mamman och syskonet hade redan tagit sig över men denna parvel fixade inte muren! Ska se om jag lyckas lägga in korten på den!
Gillar inte rådjur här i området men denna var så söt!!



Titta så söt!!!!

Vanlig dag igen!

Upp kl 7.30, fixade alla djuren, 1 kanin hem kl 8.30. Fikade och drack kaffe. SABINE HAR FÅTT EN PÖJK!!!! Min kusse är Sabine, kul en av varje är det nu i huset!
Städat alla våningar och hunnit duscha. Alex och mormor på promenad till Handlar´n , snäll kille! Nu ska jag ut och fixa med lite burar. Olle och päron kommer hit idag! IKEA kanske! Djur hem och djur hit! Bernte fixar med poolvärmaren!
Knut Rattlås kom och pussades med farmor! Poppe och Hugo här hela dagen. IKEA sket vi i apmycket med folk. Middag med hela högen, och nu är det kväller. Bernte har målat och fått värmaren att funka. Alla burar ute fixade, NU SKA JAG SOFTA i några minuter! HÄPP!!

Midsommar dagen!!

Upp kl 8 för att fixa djuren, det började naturligtvis att regna när jag höll på! Gav katterna mat och försökte att få in den ena som inte velat, inte nu heller . VAR HUNGRIG DÅ!!
Frulle och sen städa. DÅ ringde en som varit och tittat på min Hynda! De ville ha bilen och skulle nu fara hemöver till Tärnaby och då ville de ha bilen med sig! YES!!!! SÅLD och klart!" Det går bra nu!!!
Sen kom det 2 marsvin som fått lov att komma fast att det var lördag. Bernte fixade sill-lunch och efter det så kom Rille och Mikaela för att hämta tvättmaskinen. Vi bestämd när de just åkt att vi skulle sticka dit och kolla på deras nya hus som de köpt! KUL!! Fint, det kommer att bli kanon, mycket bra tomt som man kan göra mycket utav. Ligger schysst och fint!
På hemvägen så köpte vi oss varsin LYXMILKSHAKE på Max. MUMS!!!!
Birgitta ringde och bjöd in sig ikväll! Så nu väntar vi på dom.
De kom , fikade och åkte. Chrisse , Elin och Olle kom också! Pussats jättemycket! Ev åker de till Rättvik också, DET LUTAR IALLAFALL ÅT DET HÅLLET!!! Kul!!
Mat idag blev pyttipanna! Djuren gjorda, snart blir det sängen tror jag, imorgon mycket rengöring i burar! MÅSTE BÖRJA BYGGA OM DEM OCKSÅ!!!! HÄPP!!

Midsommar afton!!

Dagen började med att Berntes klocka ringde 03.30 , KLANT!!!! Han hade glömt att stänga av larmet. Alex vaknade och kom och kröp ner hos oss. 05.00 trodde jag att det var dags att gå upp blev till att pinka bara. 08.00 klev jag ur sängen, orkade inte att ligga kvar längre!
Djuren hjälptes vi åt med och jag gick upp och gav grannens katter mat . Den ena vågade inte komma in , får se om jag lyckas ikväll. Frulle med alla sen duschade de och drog iväg till GRÖNA LUND!!
Jag städade överallt och sen blev det duschen. Helene ,stackarn, hade åkt på borelia och fick en tid hos läkaren 15,15 synd . Vi skulle ju sy gardiner. Sitter här själv med mormor , lite konstigt att vara själv på midsommarafton! De kommer ju hem senare men ändå!
Mormor och jag har pulat lite med det ena och det andra. Just nu tvättar hon potatis och jag ska nog hänga en maskin tvätt som är klar!
Hjorten´s kommer hit sedan. Här kommer lite kort på GRÖNAN FOLKET!!!
Katta! Här med SKÅL!!

Roggan och Katta SKÅL PÅ ER DÅ!!

Sampan!
MINA FINA KILLAR!!!!

Helene kom hit vid 16 - tiden. Då blev det VM i gardinsömnad! Vi fick eller läs hon, fick klart alla innan de folket som varit borta kom hem.
Ej fördraget!!!!
Och om man vill ha kvar värmen, ej ha blåsten så drar man för FUNKAR SKITBRA!!!!

Helene hämtade dem vid tåget. Grillat och ätit och pratat skit! Ganska tidig kväll, alla var jätteslut! Nu är det dags för mig också! HÄPP!!

Torsdag innan midsommar afton!!


Blommor på trappen!!


Upp klockan 7 för att hinna med allt. Maja kom hit för att hjälpa till. Fixade allt i spöregnet, tog emot djur , bokningar, städade och roddade på. Bernte till systemet efter jobbet och poolnissen fixa grejer till värmaren. Även fixade han vajerlås till min gardinupphängning på trädäcket. Maja fixade bitarna medans vi stack och handlade. När vi kom hem fick hon sluta för dagen. En kanontjej!
Dammsög av IGEN, och Boppa bakade en kaka. Pizza till middag och sen ut med hundarna och satte upp gardingrejset. Fler inackorderingar sista kom 19.30 , nu kommer inga förrns 12 på midsommardagen. De har fått lov att komma trots att jag inte har vare sig lämning eller hämtning på lördagar längre. Måste få en dag till att göra vad jag vill utan folk som springer här hela tiden! Med allt pass som det innebär!

Möbelgruppen som Boppa slipade!
Nu på kvällen var jag ut och knäppte kort på  mitt älskade Skälby, Det här är nog svar på varför jag och Bernte jobbar så hårt ! Man kan inte annat än toktrivas! Kolla va fint min söta rara morbror GÖRAN!!, har byggt åt oss.

Berntes GRILLHÖRNA UNDER TAK!!!


Här ska vi sitta många gånger,
gardiner ska sys imorgon. Gasolvärmare införskaffas snart


 TUR för oss att vi har snälla släktingar som kan och vill hjälpa till. Leffe när vi flyttade in och nu Lilla MUSEN!!!!

Snart sova, ska bara dricka upp mitt glas med DAGENS, Jordgubbarna har jag redan svalt! HÄPP!!!! GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLIHOP!!!!!!!!!!!!!!!!  
Hämtade förresten min PONTIAC- SKINN -JACKA IGÅR !!!! SKITSNYGG!!!!


Knäppt från trädäcket!!


Detta är ett mysigt ställe på tomten!

Uppdrucket SOV GOTT...........,,,,ZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...........................................error

Onsdag igen !

upp kl 7 och började med djuren, kaffe och sen satte jag fart på allvar. Maja kom och jobbade lite. Förberedde till inackorderingar som ska dyka upp idag. Lunch och sen till Djurmagazinet , kanin hus inskaffade 80 st!!!! 175 kr styck skulle de kosta. GLÖM DET! Fick dom för ett par 10:or styck! Någon jävla ordning ska det väl vara! Jag kan använda dem till hus åt marsvinen också! Kaniner ska nämligen ha en utsiktsplats i buren också enligt länsstyrelsen.
Jag säger bara TÄNK OM DE SKULLE GÖRA HEMBESÖK HOS VANLIGA PRIVATPERSONER. !!!!!!! NÄSTAN INGEN HAR MÅTT ENLIGA BURAR OCH DEFENITIVT INGA HUS TILL KANINERNA! 
Tagit emot djur och krattat gräsmattan, en ev köpare på Hyndan har varit här, väldigt intresserade men jag tror på`t när stålarna sitter på kontot!
Snart mat , Bernte har åkt till tippen med sopor det blir nog 2 svängar. På hemvägen så ska han hämta 20 st säckar med hö! Behöver någon som har BRA FINT ÄNGSHÖ!! Detta blir så dyrt. Någon som vet någon!??
Boppa cyklade till träningen , Alex cyklade till sin. Jag tog emot djur och hämtade ut min SKITSNYGGA PONTIAC JACKA!!!
Massor av djur har kommit och 1 har gått hem. Rille och Mikaela hämtade släpkärran, de ska hämta en soffa . Nu en cider sen sova! HÄPP!!
Fan Tatti jag glömde det , just det 26 var det!!!

Tisdag!

Upp kl 7.30 satte fart direkt med att fixa djuren. Fåglarna marsvinen och hundarna! Städade alla våningar. Maja kom och hjälpte till lite. Birgitta och Linnéa hit på en fika. Gör-Han kom också en sväng. Klippt gräsmattan hann jag också innan regnet. Kratta och klippa häcken återstår. Inackorderingar kommer och har kommit. Göra rent i uteburar återstår också ev tar jag det imorgon! Vi får se. Snart är det middag korv i ugn som Bernte har roddat ihop!

Plaskblöt blev jag efter regnet! Så det fick bli fläta, funkar det med ! Gammal börjar man se ut! :( men va fan, jag ska vara utsliten när de gräver ner mig!!

Maten blev kanongod! Efter middagen gick jag ut och klippte häcken längst vägen på framsidan, killarna kom ut och hjälpte till. Även Bernte så fint blev det. STÖRTREGNADE en gång till just innan vi var helt färdiga med att ta upp efter oss. Vi gjorde klart!




 2 kaniner kom bla, BINAB kaninen!!
Boppa och jag åkte och handlade kaffe och mjölk annars blir det panik imorgonbitti! Nu slappa tror jag! HÄPP!!



Har lyckats bli av med mitt pass på Torsdag så jag är alltså ledig från det jobbet där lönen trillar in från. Det andra som jag basar över själv rullar på. Det är så mycket nu så jag har inte tid att jobba. Det blir så mycket för de som är så OVANA att ha häcken full och de som ej har rutin på att styra upp bitarna! OCH sist men inte minst så ska det bli så SKÖÖÖÖÖÖNT! För jag vill vara hemma ! 

Mannen gick in på ett konditori å sa:
- Jag skulle vilja ha fyra kanelbullar.
Då sa expediten:
- Du får sex för 40 kr.
Mannen svarar:
- Men då skiter jag i bullarna

 GOD NATT! Häpp !!

 

 



Ännu en Måndag! Morfar har varit död i 10 år!

Upp och fikade med mormor, har givit alla djur och nu blir det Yogurt sen på`t igen. Städning och ta emot djur. Ledig t.o.m Onsdag!
Klart med allt.
Tog emot en undulat.
Sen stack Boppa och jag ner till Jakan! Köpte jordgubbar på hemvägen! 1 kanin och ett marsvin har också kommit idag. NU sätter det igång på allvar! YES!!!!

Mormor , jag och Boppa åkte till Morfars grav och planterade lite blommor. Det är 10 år sedan idag sen han dog!

 Saknar dig fortfarande morfar!
Nästa gång som du kommer, väck mig inte utan sätt på kaffe själv. När det är klart kan du väcka mig så ska jag fika med dig , när som helst. Det står på samma ställe som förrut, det gör det mesta. LETA själv!
Bernte undrar vem jag pratar med ibland så väck mig tyst.
 

HJÄRTESTENEN SOM MORFAR HAR PÅ SIN GRAV HAN HAR ALLTID MITT HJÄRTA MED SIG!
Den var nedgrävd, snälla förskingra inte den! Kolla när ni är där så att alla hjärtan finns kvar!!!
Gammelmormor Agda fick också nya blommor!
Fotbollsträning , Alex till Jakan. Pratade med grannen om kattvakteriet. Kul att de frågade. Ska passa dom tor- sön!
Har klippt häcken bakom kaninburarna och även tagit bort allt ! Nu ska jag snart sovatidig dag imorgon! HÄPP!!


Hämta Boppa dagen!!

Nu sticker vi till Örebro för att hämta hem Andreas från cupen! LÄNGTAR! Djuren fixade och kaffet urdrucket! Alex och mormor stannar hemma, Maja kommer och jobbar lite!
Hämtade hem en trött och hes kille. Vi var hemma igen vid 12-tiden. MAX blev det till lunch.
Helene och Roger kom och fikade och tog med sig undulaten och Nymfen, de kommer att bli omhuldade där hemma! Vi bestämde också att fira midsommar ihop. KUL!!!!
Helene och Han den snygge kom också och hälsade på mormor. Har ändrat om lite hemma med burar inne, får hoppas på att Kimba låter bli att plocka sig mera. Han började när Ali hade varit här och "lånat" honom en dag! Vi får väl se. NU ÄR JAG HELT SLUT SÄNGEN SKRIKER!!!!

Knut OLLE ´s DOPDAG!!!!

Upp tidigt för att hinna med allt. Djur har gått hem, mormor är till snoffsad i håret och vi är duschade och klara för avfärd. Maja ska fixa burarna idag!

HEJA MARIA STRÖM!!!!! DU ÄR BARA BÄST!!!! "PRISA GUD; HÄR KOMMER SKATTEÅTERBÄRINGEN!!!!!!! " hahahahahahahaha kommer att garva ända till DECEMBER när den kommer!!!

Nu ska vi iväg och döpa älskade OLLE!!!!!! Min fina unge!!!!! FARMORS SKATT ÄLSKAR DIG!!!!!

Så var vi hemma igen! Allt har gått kanon, fina unge, kyrkan var fin och ungarna fick vara barn! BRA!!!! Farfars grav, såg inte så rolig ut men morsan och Birre satte lite blommor där! David Sundström, min farfar död -66
Nu ska jag ta ett pulver mitt pulver och softa ett tag!

Tatti, om jag hade pengar trallalalla lalla lalla skulle jag köpa allt detta till dig. Vinner jag massor någon gång så lovar jag! Dessa räcker inte till det MEN TILL MYCKET ANNAT!!!!!!!!!!!!! Jippi igen!!!!!

Tompa och Milli kom hit och fika! Bernte mekade in stereon i Pontiacen, vi tog sen ÅPELN för att hämta bira hos Tompa! Tänkte åka och kolla på Rille och Mikaelas nya hus men lät bli. Inge kul om man inte kan titta inne! Jordgubbar till middag , nu sova. Hämta hem sonen Boppa imorgon. Jag längtar efter hans gos. Sov gott!!

Fredag!!!!

Nu är det bara att ge benet! Städa , kaffe ta emot djur, åka och hämta tårtunderlägg. HANDLA RADAR!!!! Geting stick ajajajajaj. Skjutsade Bernte till Bredden för att hämta hojen. HAN FICK ÅKA HEM I SPÖREGN!!!!
Hem och tillverkade 4 st stora smörgåstårtor. + en liten utan rekor, REKOR? Ja!!!!! Såna man eter!

 
Fler djur fler bokningar! Det går bra nu!!!!
Klockan 17 hade jag och Alex satt oss i bilen färdiglastade för leverans till Gustavsberg! KÖÖÖÖÖÖ , när vi var i SOLNA vände jag och körde över Rindö! det kröp 2 meter på 5 min. TOTALSTOPP!!!! Essingeleden! FY !!!
3,5 timmar tog det till ÖN!
Framme och pussades lite med en STOR KILLE!!!!!!
Vi kånkade ner allt till lokalen!! TÅRTORNA GICK INTE IN I KYLEN!!!!
Chrisse fick dra fram kylskåpet så att dörren gick att öppna helt! DÅ GICK DET men det var på F....håret!
Hemma kl 21.50. Nu har jag fixat allt inför Majas första dag på jobbet! DOP IMORGON!!!!!! STORA ÄLSKLINGS POJKEN!!!! SOV GOTT!!!!!!

Här går det undan!

Redan Torsdag! Upp klockan 7,30 fixade djuren och åt frulle med killarna.De hade varit vakna ett tag. Brorsanåkabortångest på Alex och resfeber på Boppa tror jag.
Städade och fixade. Skjutsade iväg Boppa till Vallen där bussen kom och hämtade upp killarna.


Apoteket med mormor och sen blev det kina mat.
Gör-Han var här och fikade när vi kom hem.
Alex fick skjuts av Chrisse till Komethallen där han sedan får åka med Stefan ut till Ängsjö för avslutniong på Badmintonen.
Vi väntar på en hamster för att sedan åka till Berit och fika !
Hemma igen, trevligt med ett avbrott.
Fick ett samtal som gjorde mig så INIHELVETEFÖRBANNAD!!! Din jävla krake, fy fan för fega människor. LJUG är nog det värsta jag vet!
Stå för vad du gör och hur du handlar!
Din feghet får andra människor att må SÅ dåligt och när du skadar människor jag ÄLSKAR då har du FAN skitit i det BLÅ SKÅPET !
Du KÄNNER MIG sedan vi var i början av våra tonår och VET ALLT om mig nästan. Men för den skull betyder inte det att jag håller med eller håller dig bakom ryggen när du beter dig jävligt illa! Så mycket känner du mig! 
RYCK UPP DIG FÖR FAN!!!! SE TILL ATT ORDNA UPP DET DU STÄLLT TILL MED OCH GÖR DET JÄVLIGT KVICKT! MÅ DINA HÅRSTRÅN VÄXA INÅT ANNARS!!!! 

GOD NATT! HÄPP!  

Onsdag!

Upp klockan 7 för att jobba på. Städade och fixade djuren. Mikaela kom hit på en visit det är inte varje dag. Alex och Boppa blev lyckliga! Hon och grabbarna stack iväg och köpte liggunderlag och 2 st tofflor! Bra då slapp jag! Maja har varit här med Sunny, en hund hon ska passa . Den ska vara här när jag jobbar med henne!
Har haft beslutsångest om jag ska köpa 4 st smörgåstårtor eller göra 4st. Det blir GÖRA! Snart ska jag åka och handla ingredienser till dom. ! *Roddar på i missären.
Snart mat sen fotbollsträning! Packa åt Boppa måste göras också!
Packat ocg klart. Handlat. Tagit emot djur. Nu sova!! HÄPP!!

Tisdag och inget regn när jag åkte hem!

Det hade inte börjat regna, kom vid 18-tiden istället tis!
Skönt att komma hem, har hållit på med bokningar och ett försök att få allt iordning. MASSOR med telefonsamtal HELA DAGEN!!! :) Mormor har varit och klippt sig! Jättefin blev hon. Gör-Han har varit här , Bernte har målat det som skulle målas 1 ggr sen kom regnet. Bara taket som ska på !!!!
Helt tokslut, orkar inte tänka men måste kolla handkassan / 20101231! Hur fan ska jag kunna veta det!?? Skatten kan ju sänkas om jag lyckas! Bara rodda på! HÄPP!!

Jobb Måndag!

Premiär efter mycket sållande på vad jag behöver med till jobbet. Maten blev hemma, får bli Nutrilett idag! Blä men alltid något! Första gången LAGLIGT själv ute på vägen med Knarren! KUL som fan!! Halva Skälby vaknade nog när jag startade imorse, men det skiter jag i för jag var ju redan vaken! Nu sitter jag här på jobbet och väntar på att något ska hända!
Nu har jag städat, plockat upp objektet, tvättat etc etc. Fan va svårt det ska vara att sköta sitt jobb tydligen. Jävla sopor!!!!!

Alldeles nyss kom en tant med andan i halsen. Är det din katt som ligger död vid brevlådorna?????
Jag gick ner och tittade, Tyvärr var det så. R.I.P Sambal, det var inte länge man fick känna dig!
SKAFFA INGEN MER SNÄLLA , detta var katt nr 2 som blev ihjälkörd!
Jag hörde en lastbil som tutade 1 timme innan tanten kom, det var säkert då. Inte går det i 50 km/timme förbi här heller!
Jag fick ta hand om det , begravde honom i en fin dunge efter Sjöbergsvägen!
Har klippt buskar längst vägen , fan vad det kliar. Blev tvungen att låna duschen . Nu hoppas jag på sängen och INGET regn förrns jag kommer hem i morgonbitti!!
Gör-Han har varit och snickrat. Duktig du är lilla musen!!

HÄPP!!

Söndag och hemma igen!

Idag så sätter det fart med djuren, röjde av föregående dygns röra. Massor att ta tag i . Morsan åkte hem, farsan var tidigt här och hämtade henne.  GörHan och Eva kom och fikade! Grillade till middag och sen blev det sängen! HÄPP!!

Lördagen den 11/6- 2011 Eva & Catharina gifter sig!

Vaknade upp av tuppen!!!! Så mysigt. Underbart ställe, man blir nästan gråtfärdig! Kan å det varmaste rekommendera detta ställe, ska sätta in bilder så får nii se. Jätte trevliga människor. Underbar miljö! VILA den bästa sorten!!


Myskankor sådana vill jag ha för att äta mördarsniglar!

Frukost äten i det fina uterummet. Snart sätta fart och ge sig iväg till Rycketofta!!!!

EVA!!!!! Min Gud-dotter

EVA & CATHARINA!!

MIN MARIANNE!!!!!!!!!!!!!

Bloggar nog från bilen sen! Ha en skön dag!!!!
Blev inget bloggande från bilen, jag var lite glad i hatten och Bernte och jag sjöng med i alla låtar högt och ljudligt! Hemma kl 01.30 
Kul Bröllop fösta gången vi åker hem bland de första , men så hade vi längst också!! Häpp!!


Skolavslutning och Alex har gjort mellanstadiet klart!!!

Upp 6.30, ner i duschen och sen frulle med familj. Bernte ledig idag. Avslutning först i Boppas klassrum sen på skolgården. Fika med Alex klass. Hem , morsan och farsan hade kommit. Vi packade ihop våra grejer och sen stack vi till Påarå, fast först till Bed & Breakfasten i Mörarp! Kanonställe, kan verkligen rekommenderas om ni är i Helsingborg!
In till stan och kollade läget , det roligaste var nog VI!! Helt dött. Käkade på kina innan vi åkte tillbaka till SÄNGEN!
Sitter här nu och sen sova gott!! Gängning imorgon! HÄPP!!

Ledig tills på Söndag!!

Hemma igen efter ett helt ok dygn. Skjutsade killarna till skolan och sen hem och käka frulle med mormor. Elsa och Rosa skulle till veterinären för att få vaccination! Dom var jätte duktiga, fick även 30 st cortison tabletter om oturen är framme med mygg, myror etc . Skönt att ha hemma om de skulle få en allergisk reaktion.
Göran kom innan jag åkte , han fortsatte byggandet med tak UPPE påp ballen!! Kommer att bli värsta plejset!
Har förresten bestämt vad jag ska gadda mer på min arm! Det ska bli skoj, hojen ska jag ha och lite text!!! KUL!!!!
Maja kom och vi diskuterade sommaren, skönt nu är det i land. Bernte hämtade Hi-jackers´arna till Pontiacen, de ska nog monteras på söndag!
Ungarna hem, sen skjutsade till plugget igen på avslutningsmiddag , sen disco. Boppa fick också komma kl 19.30 . Elliot var med hem innan de badade i poolen som nu håller 21 grad. Vattnade alla nyplanterade krukor och land. Mormor och jag var och shoppade idag!
SOVA SÄNG!!!!

Jobb igen!!

Upp och lät bli att ta hojen!
Han klev upp direkt när jag kom, glad att se mig. ALLTID ROLIGT NÄR DET ÄR SÅ!!!
Städat vilat, krattat, varit i Å-berga och åkt Sjöbergsvägen hem. MEMORIES!!!!
Planterat och nu sitter vi här en ganska lagom dag. Håller på att tvätta för ingenting hade blivit gjort sen jag gick hem för TVÅ OCH EN HALV VECKA SEDAN!!!! Sorgliga är dom!!
Snart sova hoppas jag !! HÄPP!! Pratade med BÄSTASTE TATTI . ALLTID KUL!!!! Även med lillasyster Birgitta!!

Vardag igen!!

Upp och skjutsade killarna till plugget. Hem och fika sen blev det dammsuga. Till Jessica för att fixa barret. BLEV LÅNGT!!!! Hem, Leffe kom över en sväng, han den snygge!! Hämtade ungar , storhandlade. Killarna fick ta sig på träningarna och matchen av egen maskin! När jag lagade mat SKREK BERNTE. KOM FORT!!!! Kolsvart rök vällde fram över Chickibaljasgamla kåk. Vi trodde först att det brann bakom kullen men det var för SVART RÖK så vi antog att det var i Lnda industriområde. Det var det. Alex som var på väg hem från träningen , Komethallen blev så rädd när han såg röken att han - - - - -i brallan! Stackaren, det såg ut som att det var hos oss det brann.
Allt fixat och planen var att åka hoj till jobbet men det sket jag i , massor på morgonen och det skulle bli så roddigt att byta fordon i flygande fläng! Hämtade ut mitt nya körkort också förresten! SOVA!!!!

6 juni!!!!

Klev upp kl 7.30 och satte fart. Elin , Olle, Chrisse , Poppe, Pontus, Denise , J
Jessica och Nathalie var hos oss Alla utom brorsan och Pontus grillade. En lugn och skön dag!
Så fin han är min lilla 3 månaders Olle, pussas och skrattar och har div ljud för sig! Älsklingsbarn!!! HÄPP Skola imorgon!

TURKIET!!!!

Landade och vi var jättetrötta!! Resan har gått bra och vi har haft det skönt! MEN, BARA TYSKAR och alla pratade TYSKA. Ingen förstod engelska. HÖG musik hela dagen vid poolen och en jävel med visselpipa. Tillslut fräste jag , *OM DU BLÅSER I DEN 1 GÅNG TILL FRAMFÖR MIG SÅ KÖR JAG UPP DEN I HÄCKEN PÅ DIG!!!!  Han flinade och sa DA! men han slutade iallafall. Inte tillmötesgående överhuvudtaget!
TISDAGEN då längtade vi hem.
Orkar inte ens berätta vad som hänt hela veckan!
MEN vi är nöjda med att ha varit lediga i SOLEN och med varandra, har haft kvalitetstid med varandra ALLA 4:a!
Snorklat vid havet och letat snäckor var höjdpunkten. Hotellet i sig var jättefint och även poolen, stranden och maten.
DÅLIGT ordnat för ungar över 3 år!!
BEMÖTANDET VAR DET SÄMSTA EVER!!!! Vi trodde inte att något mer kunde gå fel när vi vart tvungna att checka ut kl 12 när bussen skulle komma 20.45 MEN det kunde det VISST!!!! FLYGET VAR FÖRSENAT 3 TIMMAR  pga blixtoväder på Mallis!! !!!!
Nu har vi varit vakna i 38 timmar och vi har faktiskt hållit igång och fixat hemma hela dagen, så nu blir det sängen!
HOME SWEET HOME!!!! HÄPP!!




Till mina vänner som njuter av ett glas vin eller två ....och även till
dem som inte gör det...
 
Som Benjamin Franklin sa: I vin finns kunskap, I öl finns frihet, I
vatten finns bakterier.
 
I  flera noggrant kontrollerade forskningar, har vetenskapsmän
demonstrerad att om vi dricker 1 liter vatten om dagen, så har vi
efter ett år fått i oss mer än 1 kg Escherichia coli (E coli)
bakterier. Med andra ord, så har vi konsumerat 1 kilo bajs.
 
Den risken finns INTE när vi dricker vin & öl (eller tequila, gin, rom,
whiskey eller annan alkohol) detta för att alkohol måste genomgå en
reningsprocess bestående av kokning och filtrering av alla bakterier.
 
Kom ihåg:
Vatten = bajs
Vin = hälsa
 
Därför är det bättre att dricka vin och prata nonsens, än att dricka
vatten och bli fylld med skit.
 
Du behöver inte tacka för denna värdefulla information, jag ger
den som en service till mina vänner.

RSS 2.0