Jobbdygn!

Jobbar och har varit med på begravning. Kände bara människan lite men usch va jobbigt! Man vet ju vad som komma skall! Orkar inte skriva, tog mer än vad jag trodde det skulle göra! HÄPP!!

Körning igen!

Upp kl 6 ska köra idag tidigt och måste hinna det jag behöver innan. Boppa som sett matchen igår kväll är faktiskt vaken nu 6.15. Morsan och farsan kommer en sväng idag!
INGENTING funkade idag tycker jag, KörNisse tyckte att det artade sig! Så jävla trött på krypet, kan ju bero på att tankarna är på många andra håll idag!
Vet inte riktigt hur jag ska göra med firman, känns inte någe kul längre , Länsstyrelsen har ändrat sina regler och nu ska jag ha tillstånd att driva. Tanten går inte att nå förrns på tisdag så det är bara att stå ut tills dess. Om det börjar att knöla så lägger jag ner, och skaffar mig ett annat extra jobb. Inte värt att ha hela sommaren bokad och jobba arslet av sig, inte kunna vara med familjen och bara hemma. OM DET KNÖLAR , blir en MERKOSTNAD etc etc . Vi får se, ännu har jag inte langat in handduken men det är nära nu!! Tänker inte kämpa i motvind, det finns annat att lägga energi på!
Bernte har pajjat ryggen, Boppa är på Strömvallen och Alex på badmintonträning. Göran snickrar och mormor slappar!
Bernte lagar även mat just nu! Skönt då slapp jag det.
Jobbdygn imorgon!
Har lämnat ut New Body till Chrisses jobb, morsan har tagit sitt och Netas BARA resten kvar!

Onsdag!

Upp och iväg med grabbs, städade efter kaffet och sen blev det sortering på högsta nivå. Alla New Body klädert har kommit, sorteras in i rätt påse till rätt köpare. Lämnade opel till lack, och sen ut med Hyndan till kamremsbyte. fotbollsträning och hem emellan. Helene kom hit och hämtade sina kläder, Bernte jobbade över till 19.00 . Nu blev det sängen tidigt, ska köra 9-11 imorgon! HÄPP!!

Vanlig dag återigen!!

Killarna till skolan! Frulle med kaffe i massor. Gjorde rent i alla tomma burar i djur-rummet. Städade. Göran var här och byggde runt poolen! Virke ska inhandlas till resten av byggnationerna! Mormor rensade lite land och Boppa hjälpte mig, efter att han åkt med Alex som sällis till badmintonen, att spola rent i alla burbottnar! Bäddade och bar in alla burar igen. Han var sååå duktig. En fika med Göran och mormor sen gick vi in och Boppa lagade köttfärssås. Så himlans duktiga killar jag har! GOTT VART DET OCKSÅ! Massor med djur har gått hem idag, TYVÄRR hade ett marsvin dött idag . Vet inte varför , Tråkigt när sådant händer. Massor med nya bokningar och jag måste nog fundera på att ta mer ledigt i sommar. Kommer inte att kunna jobba när det är fullt ös här hemma! . ALLA NEW BODY paket har kommit ,fattas 2 förresten. Så nu ska jag bara sortera upp allt i påsar till alla kunder sedan är det dags att leverera! Nu sova HÄPP!!

Annandagpåsk!

Hem efter en tuff natt! Frulle och satte fart att städa och ge djuren. Massor med hemgångare idag. Morsan och farsan kom hit en sväng, Birgitta och även Chrisse, Elin och OLLE . Fick gosa ett tag det var skönt , har ju längtat efter den lille mannen! Så fin min lilla hjärtegull. Tänk att man kan känna så mycket kärlek till sitt barnbarn! GODINGSUNGE!
Denise blev hämtad för att sköta ställningarna här när Bernte och jag stack iväg till Väster-Haninge för att köra GO-KART, Nymark fyller 50 och det var en överraskning åt honom. Massor med gamla vänner och släkt var där . Bernte blev 3:a i sitt heat, 5:a totalt! Bra kämpat! Jag hoppade körningen tyvärr, det skulle bli så många så jag steg åt sidan! SYND!!!! En annan gång!
Smarriga mackor blev det efteåt. Nymark blev jätteglad! KUL!!
Nu hemma igen för att sova God natt! Skola imorgon och jobb för somliga ! HÄPP!!

Påskaftonsjobb!

Upp och iväg till jobbet, vilade tills klockan blev 9.30. Upp med honom , iväg till Bålsta på påskmat hos släkten. GOTT TREVLIGT! Fikade hos smac och sen till Danderyd för att hämta en flaggstång! Nu sitter jag här och väntar på att få lägga mig på soffan , TRÖTT klockan är 22.06 HÄPP!!

Påskafton!

Bernte och jag klev upp kl 8 , drack kaffe för att sedan göra rent till alla djur. 2 marsvin åkte hem, 1 kanin och 2 hamstrar likaså. Bernte har byggt grindarna färdiga, ett lås på den ena bara , skönt! Fixat med grejer ute, spolat av hela trädäcket. Boppa och jag sågade ner 3 st grenar till Kimbas sittställning som han ska ha i trädgården när han är med oss ute. Bernte byggde klar den , han är bättre på sådant!
Blev kanonbra!




Nu är det duscha för att gå och lägga sig tidigt, jobbar imorgon och det känns sådär, kommer att befinna mig i Bålsta iallafall så det händer något ! HÄPP!!

Låååååångfredag!

Upp klockan 8.15 och ner och satte på kaffe, medans det rann igenom så gjorde vi klart djuren! Inackorderingarna för dagen hade alla kommit kl 10 , skönt! Nu vart det ledigt resten av dagen , utan folk som ränner här! Städat klart och i full gång med att slappa, NOT! Mormor ska iväg till VON BJÖK och vi ska grilla med Katta och Sampan! Bernte ska börja med att bygga grindar till uteplatsen! Skönt att det blir klart snart! Killarna är i Badmintonhallen, ska nog sätta fart på poolen också! Nu jäklar!
Betalat räkningar, gud va tråkigt!
Mormor har åkt!

Påskkärringsdagen!

SKYLTEN ÅKER UPP!!! För er som inte vet så är det en Påskkärring med ett kryss över för alla kärringar som ränner här!!!!
Upp kl 7 och ut och fodrade, kaffe och sedan städning! Snart klar, mormor och Bernte är och handlar! Parasoll hoppas vi på att hitta, blir lite jobbigt i solen för mormor hon behöver lite skugga också!
Klar med städningen och duschat har jag. Fel ordning kan man tycka men nu ska jag göra rent i några burar eller ......inte. Vi får se hur orken hamnar!
Nä, hade ingen lust , GOSADE OCH LUKTADE på OLLE istället innan han for iväg till Delsbo med päronen!
Glott på dumburken och pimplat lite vin. Nu sova !! HÄPP!! Ny dag imorgon med mer jobb!! HÄPP IGEN!!

Onsdag!

Upp och tog emot djur, städade , körde hoj, Ska boka landsväg och stadskörning imorgon! Göran här och snickrade! Möte på jobbet om byten blev som vanligt skit när fel person lägger sig i! Det löser sig nog iallafall. Hem käka tog emot djur, klippte en kanin i häcken som inte verkar må hundra! Vi får väl se! Nu sova Trötta barn Alex feber och Boppa allmänt ledsen , trött kan jag tänka mig. Fick inte som han ville då gick hela VÄRLDEN under för honom. Tänk vad Jordnötsringar kan orsaka när man inte får äta det en Onsdagskväll i sängen! HÄPP!!

Tisdag och sjuk!

Vaknade 9.30 Skönt! Feber 38,5 på morgonen. Tog emot några bokningar och städade det tog tid kan jag lova! Imorgon MÅSTE jag vara bättre, jag ska köra och sedan är det möte om semsetern som jag har tjatat till mig på jobbet. Inte läge att vara sjuk då kanske!
Snart laga mat, Bernte kör sopor och jag ska softa ett tag tror jag . Går ut i solen fast jag har feber , skitsamma !!

Måndag och första dagen på Påsklovet för killarna!

Upp på morgonen och satte fart. Hämtade Aria som skulle vara här idag! Städade och sen iväg till hojkörningen, gick bra ! Göran och mormor åkte till VC för att få ut någon skit ur mormors öga. Jag hade bokat en tid kl 15 men det hade mormor glömt! De hittade ingenting iallafall. Droppar som ska lindra trötta grusiga ögon fick hon och det känns bättre säger hon. Lagade mat och tog emot en fågel, nu ljuger jag förresten, vi åt salladsklämma för att jag inte ORKADE laga mat! Därimot så gjorde jag 2 st smörgåstårtor åt Krause som fyller 60 bast! Han skulle bjuda på dom på jobbet! BINAB.
Feber ont i hövve och snorigt på kvällen, sjukskrev mig 39,5 inte att jobba med tror jag!
SOV FRÅN 21.00- 9.30 SÅ SKÖNT! HÄPP!!

Söndag igen !

Upp kl 8,30 , fikade , tog emot djur och städade! Skjutsade Alex till Aria, Tog emot ännu mera djur. Handlade till Krauses smörgåstårtor. Mikaela och Rille kom hit en sväng . Middag och sen tog vi RAGGARBILEN och åkte till Tompa och Milla och fikade. Först förbi Mikaela och Rille för att kolla var de bor+ hämtade en låda bira! Nu hemma och sova igen ! HOJÅKA IMORGON!! YES!! HÄPP!!

Ledig va skönt!

Klev upp med Bernte kl 7 fast jag ej behövde, han skulle till firman för att tvätta min bil och hjälpa Berit att sätta på hennes sommarsvålar. Berit fick i uppdrag att klistra på mina dekaler, blev skitfint! TACK FÖR DET BERIT!
Tog emot djur och stack ut en sväng på hojarna . Blev inte så länge , min koppling tog för långt ner. Bernte justerade set snabbt när vi kom hem. Neta hade kommit då. Vi satte upp de nya utemöblerna som jag fick när jag fyllde år BLEV JÄTTE FINT!!
Poppe, Marie, Hampus och Hugo kom och hälsade på , JAÄÄT ROLIGT!!! De käkade här vi grillade. Chrisse och Elin och OLLE kom också och käkade . Fick mig lite gos iallafall. Nu är jag helt slut och ska hoppa ner i sängen! Först byta tvättobjekt i maskinen! Tvättar alla dynor !  Upp kl 8 imorgon flera inackorderingar kommer !! HÄPP!!

FREDAG och dags att köra hoj igen!

Upp kl 7 och efter en natt med Boppa liggandes tätt intill så är man ganska mör. Det är inte ofta han sover hos mamma sin så det gäller att passa på att gosa. Han kramas och pussas i sömnen så jag är alldeles blöt när jag vaknar.
Iväg med dom till plugget och kaffet är avklarat. Mormor höll på att skrämma skiten ur mig imorse, hon kom ut och sa att den vita fågeln är nog död! Gick in och tittade men hon RUVAR och ligger blickstilla. PUST!
Nu ska jag städa för att sedan sticka iväg och krypköra, idag ska jag sätta den ELLER HUR!!???

YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Satt som en smäck, om det varit uppkörning hade jag fått godkänt LÄTT sa min lärare! Världsklass sa han även, tror nog att han ljuger "lite" men skönt var det att sätta båda banorna! Finslip och sen landsväg och stadskörning kvar!!!! YES YES YES!!!!
Hemma igen och köpte med mig kaffe för han den snygge Leffe var här och fikade! Krattat hela tomten och tagit bort allt. SÅ SKÖNT, imorgon ska jag koncentrera mig på att ställa ordning på utemöblerna!
VÅR ÄNTLIGEN!!!
Skjutsat och hämtat både här och där! Sista hämtningen utav unge kl 21, han är på dejt!
Nu ska jag softa och ta emot 2 djurägare som kommer kl 19.00 HÄPP!!!!

En mellandag!

Upp klockan 7 , iväg med Alex till skolan och Boppa till tandläkaren. TJATET har burit frukt. FIN FINA tänder!
Nu är kaffet svalt och jag ska sätta fart med städningen. EV kommer min lilla sötkorv hit idag! Då ska här pussas!
Hämtade medicin åt mormor på apoteket!
Morsan och farsan hade kommit när jag kom hem, Göran dök upp också! Fika och sen gick vi ut för att jobba i trädgården, krattade och fixade!
Elin och Olle kom, hann pussa på honom jätte mycket innan han somnade. Fick ge honom mat också, mysigt!
Vi har ställt iordning uteburarna där de ska stå, skönt när de är på plats!
Alex badminton och Boppa teater i skolan. Mormor hängde med och tittade. Nu har vi tagit emot de sista djuren för idag , SOVA NU!!
Imorgon på hojen igen ! HÄPP!!

Studiedag för killarna!

Upp efter sovmorgon till 8.15 , killarna har studiedag och är hemma. Kaffe och sen var det dags att åka till körskolan, killarna stack iväg benledes till Badmintonhallen. Bra att de företar sig något och inte bARA sitter inne och glor! Alex ska på läger i Fagersta den 4/8-7/8 KUL ATT HAN HAR NÅGOT ATT SE FRAM EMOT. Boppa har träningsläger den 16/6 - 19/6 i ÖREBRO!!!!
Jaha, då har man klotat för första gången, fick till snitsen på banan GANSKA bra , finslip och den sitter nästa gång som en smäck! Fan va svårt det ska vara. Mormor försöker laga byxorna som gick sönder! Nu mat och sen fortsätta med spektaklet! Kommer att ha träningsvärk imorgon som heter duga!
Nu käka och sätta fart med städningen!
Massor med inackorderingar ringer och bokar! kanon!!

BÄSTASTE kussen Fredde hjälpte mig att fixa hemsidan som blivit knäpp! Det tog honom ett par knapptryck tror jag, så duktig vill jag också vara på att fixa , men jag skiter nog i det! TACK FREDDE !!

Middag intaget, duschat och nu hemma igen från fotbollsträningen. Stack och solade medans den höll på , skönt med värme för mina värkande leder! NU SÄNGEN!!!! HÄPP!!

Tisdag!

Fan vad jag hatar krypkörning! Får fan inte till det på banan, imorgon då jäklar!!!!
Skjutsat ungar, städat kört och käkat.
Nu förbereda middag , badminton och fotbollsmatch.
Sen blir det bingen så fort jag kommer hem!

Ihop med knäna, knip, blicken tidigare, fokusera, lagom sakta, åttor, HELA BANAN! SKA bara sätta den imorgon!
TÅLAMOD är inte mitt mellannamn direkt! Har nog lärt min lärare ett och annat nytt fult ord!
MEN MEN , jag har sett sämre idag, och peppar peppar så har jag inte lagt mig omkull , ÄNNU, är väl lika bra att säga!
Avett eller hur det nu stavas bara GARVAR åt mig, han säger att jag inte är klok och att han gillar min inställning. Den gör att jag kommer att lyckas , det känns inte så nu idag iallafall. 

Skönt att höra att du också hade svårt med krypet Tatti! Jag vet ju hur du kör hoj  nu!

Klar med ätandet av middag och duschad och färdig för hämtning av badmintonunge sen till fotbollsmatch.
Känns att jag jobbat med händerna idag, ont i GREPPET!! Kommer att få träningsvärk!

Min Pontiac ska besiktigas den 3 juni då befinner vi oss i Turkiet. Chrisse har lovat att ombesörja detta! Tackar för det!
Vart tog det varma fina vädret vägen? Här har det inte varit idag iallafall.  

Måndag igen!

Fick ett psykbryt på elaka ungar imorse! FAN ta dem om de inte skärper till sig! GAP på morgonen är inget jag fixar. VAR OCH EN GÖR SITT OCH SKITER I DEN ANDRE! De kammade till sig direkt när häxan började vråla med mörka stämman! SKIT ! Trodde att körningen skulle påverkas av mitt ilskna humör men DET GICK SOM EN DANS!
Klarade godkänt på snabb-banan och bromsproven satte jag direkt i 70 och 90 blås!!! YES!!!! Vad jag blev glad!
Krypkörningen börjar också sitta som en smäck, bana i morgon då jäklarns! Åkte innan jag hämtade killarna till företagsvaruhuset och inhandlade en tavla för strukturering! STRUKTUR FACIST SOM JAG ÄR!!
Hämtade killarna direkt efter, gitarr, och förberedde maten, fotboll och sen hem, då hade mormor stekt pannbiffen och kokat potatisen. MASSOR med inackorderingar bara under eftermiddagen! KANON!! Nu sova . HÄPP!!

SÖNDAG OCH LEDIG i 9 dygn!

YES!! Hemma tidigt , direkt på med kaffe och sen ner i duschen. Pussade Bernte och sen blev det frulle, städade och Bernte stack till jobbet för att byta olja och hämta hem Pontiacen. När jag städat klart så gick jag ut för att kratta. Elin och Olle + mormor gick på en promenad. Jag har krattat hela framsidan och tagit bort högarna! Även börjat kratta på baksidan fortsättning följer! Mormor har börjat fixa hallonlandet. Familjen Radloff /Johansson har varit här hela dagen. SÅ MYSIGT!! Gosat och pussat på den sötaste av de söta. OLLE!!!! Han har börjat bli riktigt rolig. Fokuserar och ler han försöker även att prata! Kjelle och Tjoran, Eva och Göran kom hit på en fika! KUL!! Nu är jag helt slut! Kommer att somna ovaggad ikväll, läs snart! Ny dag i morgon!! HÄPP!!




JOPPE!

Upp i morse och det var inte skoj! På jobbet och har legat och sovit tills klockan blev 10 , ingenting kommer att hända idag. Ingen tv funkar så det blir ingen uppgång idag inte. Jag ska packa och städa! Tidig morgon kommer det att bli iallafall, 6.30 kommer bussen och hämtar folket!
Jag blir ledig i 9 dygn JIPPI!! Blåser satan!
Hoppas på kväll snart! HÄPP!!!

Sista dygnet i frihet !

Sista lediga dagen sen jobba dygn, DÄREFTER LEDIG ) DYGN!!! JIPPI!!
Upp och iväg med trötta killar, hem kaffe och prat med mormor. Nu städat klart och ska ta på paltorna för att köra lektion igen . Idag ska jag ha mina egna byxor, deras lånebrallor sitter knäskydden vid vristen på mig! Schysst passform NOT!!!!
Ev kommer Olle och päron hit idag! Vi får väl se!

REGN!!!

Usch, det är det enda jag kan säga om läderveken idag!
Känns sådär att sätta sig på en hoj, men jag ska på`t igen Killarna är i skolan och jag har svalt frullen, nu städa och sen iväg. Denna dag kommer att vara lika häktisk som hela veckan varit! Ska kolla upp det där med när man kan göra skrivningen idag! Börjar bli dags tycker jag. Vi får väl se. Killarna har Disco ikväll, men först badminton. Andreas har INGENTING för en gångs skull!
Blåste som fan, jag hängde som ett snöre efter kändes det som. Nej då det gick bra, fast det var JOBBIGT att styra och parera mot vinden hela tiden!
Har bokat tid för skrivningen, BRA DÄR!!
Solade på hemvägen och sen blev det kaffe när jag kom hem. Stekte fläskkotletter och bakade bullar på 1 liter mjölk!! Till klubben och några hem. Killarna på disco nu ikväll och de är precis hemkomna! Nu sova !
Har sålt 58 paket från NEWBODY!! om någon är intresserad , gå in på hemsidan och kolla den rosa katalogen och hör utav er till mig . Så beställer jag åt er ! BRA GREJER!! HÄPP!!

Har vaknat!

Upp ur sängen efter 10,5 timmars sömn! Det behövde vi alla, slängde ungarna i säng kl 20.15 igår alla var griniga och trötta . Vi behövde alla sova. Nya tag! Nu är kaffet och äggmacka avklarat, städat uppe och ska dyka ner till resten. Sen är det kurvorna som gäller!

PRECIS Tatti och kul som fan hade vi ! I FLERA ÅR!! Längtar tillbaka ibland, fast vi får se till att ta tummen ur arslet och fixa oss, fler roliga år eller hur?? Hur jäkla svårt kan det vara , tror nog att det är mycket latmasken som sätter stopp! ELLER ?
Nu är jag redo, klar med all städning och har duschat. Snart iväg !
Lagt på lite grejer på fortbanan! KUL!! Bokat Risk 2:an , Körläraren säger att jag är duktig!
Badminton, krattat, middag och nu är även fotbollsträningen klar! 18.30 - 20.00 USCH va jobbig tid!
Nu har vi druckit te och ska in i duschen allihop sen softa en stund och ner i sängen. MAJA har promenerat ELsa och Rosa!!  En ny dag imorgon! KÖRNING!!!! HÄPP!!

TATTI MIN VÄN !!!! PÖSS!!

Nu är det dags!

kom hem efter jobbet, skjutsade killarna och hem och drack kaffe. Så nervös så att jag inte kunde äta. Städade och duschade klockan 10 .10 stack jag ner till körskolan. Provade ut stället och resten sen blev det dags att åka till banan. Nervös var bara förnamnet men när det gått 5 min och jag hade känt på hojen så gick det över. DÅ kom magontet, hade inte ätit sen 13 -tiden dagen innan. Så var det med det! ALLT VAR SKITKUL. Kom ikapp 2 snubbar som hade kört 4 lektioner. De ligger efter mig i att hantera och köra hoj. HA !! Kändes helt ok, man ska inte vara så styv i korken. Klarade av fortbanan, undanmanöver och slalom. Behöver behärska det ORDENTLIGT för det kommer på uppkörningen. Skönt att det lugnat sig med nerverna, nu är det bara att kämpa på. Kommer inte att vara nervig imorgon. Så skönt att man känner sig själv! Krypkörning blir det imorgon! SPÄNNANDE!!!
Har varit nere och solat, killarna är hämtade från div aktiviteter. Morsan och Farsan var här när jag kom hem , 10 falukorvsringar har vi fått!
Träna efter maten och sen sova tidigt ikväll!! HÄPP!!!

Jobbar igen !

Upp och iväg till jobbet, lade mig ner på soffan tills klockan blev 10 . Upp med honom, städat och hämtat 8 st däck, det skulle vara 2 små paket. ELLER HUR?? Skitsamma hem hit kom de iallafall. Nu tänker jag inte göra ett endaste skapandes gram till idag! Lite nervig inför morgondagen, men det ska nog gå bra!
Sitter och pluggar teori , alltid något vettigt att företa sig med! Hoppas på en tidig kväll, EV kommer det att inträffa! HÄPP!!

Sova säng!

Vaknade kl 9 av att 2 sötnosar gosade med mamma! Mysigt, stunderna blir färre och färre! Det gäller att ta till vara på stunderna!
Städade och Bernte och killarna stack iväg och tvättade min bil och satte på sommar-svålarna!
Elin , Chrisse och Olle kom hit. Elin och jag stack till IKEA , fy fan , en söndag! INTE ROLIGT!! Köpte en lampa och Elin mobiler till Olle som han kan titta på.
Hämtade Denise i Kallhäll och sen hem och lagade middag! Alla käkade och sen blev det efterrätt. KLADDKAKA!
Alla åkte hem till sitt och vi städade igen, skitigt efter alla hundar med skitväder ute. Nu har jag packat klart inför jobbdygn! När jag kommer hem på tisdag ska jag bara fixa iordning och sen dra till körskolan. NERVÖST!!! Kommer att gå åt helvete, toknervig men JAG SKA BARA FIXAT och det FORT!! Vill så gärna ha kortet! Nu sova HÄPP!!


Vaknade av oss själva kl 8

Upp klockan 8 för att käka frulle, lugn och ro!!!
Bokade 5 st biljetterr till "Hur många lingon finns det i världen" Vi ska på bio 16.20 . KUL KUL !! Fick mormor att hänka också! BRA DÄR !!
Nu städa och sen ut och fixa på tomten, Bernte och killarna är och pantar .
Krattat och sopat ute, grillade korv . MYSIGT! In och fikade, när vi satt där kom Eva och Musen och hjälpte till att fika. Stack till KISTA och tittade på " Hur många lingon finns det i Världen?" BRA FILM , se den, har nog inte grinat så mycket åt någon film!
Hem , Pyttipanna och sen glott på burken . Nu blir det sängen för mig med TEORIBOKEN!! HÄPP!!

Bernte på Torpet resa!

Upp 6.15 för att fika med Bernte innan han åkte iväg till Delsbo. Han skulle dit för att gadda sig igen! Skjutsade killarna och sen hem och städa. Mormor och jag tog en tur till Plantagen och handlade lite blommor. Sen blev det Sibylla vid OKQ8 efter det stack vi till STADIUM för att kolla på jackor jag sett på annons imorse. Dom fanns och inhandlades, + tröjor och kallingar till killarna , alla kläder var till snorisarna.
Hem och fikade igen sen stack jag och hämtade killarna, snart ska Boppa cykla till träningen, jag ska lämna hem djur och ut och sopa tror jag.
Klart med det som jag skulle göra idag, resten tar jag imorgon! SM i duschning har killarna och jag haft! Bernte på G hem. Först kom Elin och Olle och sen Chrisse efter jobbet, tog en fika och åkte hem. Söndag kommer de hit igen! NU BARA SOFTA MED MINA 2 ÄLSKLINGAR! HÄPP!!




MITT FINA TORPA!!!!

RSS 2.0