Regn idag!

Sitter på jobbert i Angarn, Alex ska till parken Zoo med Aria och familjen. Jag tänker vila en stund!, Inte blev det nåt regn!! En lika het klibbig dag som det varit många dagar av. Inte hänt någe speciellt, försöker få ledigt den 7/8 men lyckas sådär! Ingen vill ställa upp, ska nog sluta ställa upp själv också!
Snart ska vi hämta 2 st katter, som om inte det räcker med den varan. Vill hem, massor med jobb väntar och bokningarna rullar in!!!!!! Så kul!!!! Allt rullar som det ska . Måste bara palla dessa veckor med 3 dubbelt jobb!!!! Troligen HÄPP för idag!
JIPPI DET BLIR CRUSING! Sarah tar mitt pass, gulleplutt!!

Dan efter jobb igen!

Hem och började fixa med allt, Bernte hade satt på kaffe så det var klart när jag kom hem. TOK TRÖTT. På eftermiddagen sov jag i 3 timmar , så jobbigt varmt idag så det är inte sant! Bernte fixade bitarna och tur är det så jag orkar jobba ett dygn till. Grillade på kvällen och Alex var på träning. HÄPP!!

Fredag- Tisdag!

Massor att göra fredagen och sen kom mina 3 killar hem, grillat skött djuren och varit ute på en liten raggartur till Gurraberg för att fika hos Chrisse, Elin och Olle!! Förberedde för att börja jobba igen, som om jag inte har gjort det hela sommaren. Idag sitter jag här igen och man kan väl säga att det är vilodag, har inte gjort mycket inte. Jobbigt att ha sitt eget jag hemma, armar och ben utan hjärna!
Kommer att jobba torsdag och Lördag denna vecka , då har jag tagit igen sommaren till hälften det jag varit ledig! Detta gör att jag kan gilla läget och fortsätta jobba med detta.
Snart sova hoppas jag för det kommer att vara bristvara denna vecka. OCH BOKNINGARNA RULLAR IN!!!!! Skitbra!! HÄPP!!

Toktröttdag!

Regn och rusk hela dagen, lite kunder hit och lite kunder dit! Chrisse , Elin och min underbara Olle kom hem, stannade till en sväng här. TUR FÖR DOM. Gosade med Olle , jag tror han kände igen mig. Nu är klockan massor och jag ska sova! HÄPP!!

Onsdag!!

Upp kl 7 och satte fart. Linneá fick bekänna färg! Massor med mockning och övrig städning. Vi stack iväg och köpte hö på Ekerö igen, denna gång tröck vi in 6 st balar i bilen. Linneá fick dammsuga MOhahahahaha . Birgitta kom hit efter jobbet och då fikade vi med Rut Johanssons kaka, GRATTIS TILL MIG !! Mera jobb och så blev det kalopps till middag ! MUMS!!! Nu är allt klart och det blir duschen för andra gången idag. Boxat idag igen, KUL KUL KUL!!!! Häpp!!

Frissan Jessica idag!

Upp tidigt för att hinna klart med alla innedjur. Maja kom och jobbade, jag klev in i duschen och sen åkte jag till Bromma och fixade barret. KANON! Hem , mormor hade lagat Dansksill-låda som var klar när jag kom hem, kanon. ! Stack till ICA och handlade lite , helt tomt i skåpen!
Elin kom och hämtade HUBBE! Nu är det snart färdigt för idag och jag ska åka till trollen i skogen för att hämta hem ett annat troll. Mat ska jag få där också. Mormor skulle med men bangade i sista sekund! !!
Middag blev det Ugnsstekt falukorv med spagetti!
Nu har jag och min lilla trollunge Linneá givit alla djur vatten och hö, sängen kallar på oss God natt!! Lång dag med massor att göra väntar!

Måndag!

Massor att göra städade tog emot kunder . Morsan , Farsan och mormor kom hem. Mormor och jag åkte till Majas grill och käkade, ingen av oss orkade laga mat på kvällen. Mormor lite pratsjuk, vi kröp i  sängen kl 22.00

Fullt ös!

Upp tidigt , jobbade hela dagen, Birgitta kom och vi käkade ihop. Leffe här och fikade , Göran och Eva en sväng in för att hälsa på mormor men hon är inte hemma! Tidig säng efter gräsklippningen!

Lördag!

Dagen började med en mardröm! Drömde att Chris, som var i 10-11 års åldern dog , försvann och alla pratade om det som att stackars mig. GRINADE SOM EN GRIS när jag vaknade! Hoppas han bara klämmer fingret eller något. FLERA gånger när jag drömt så händer det något. bara inbillning och tillfälligheter men ganska läskigt ändå!
Maja här och jobbade, jag letade burar på blocket och lyckades hitta i Gottröra! Pratade med henne och bestämde att jag skulle åka dit för att provmäta!
Sagt och gjort, Maja fixade klart allt och jag och hundarna drog iväg. Kom dit, hon var jättetrevlig . Driver ett Kattpang och det var ju en kollega till mig, :) KUL. Utbytte lite erfarenheter och tips!

Jag talade om att det är många förfrågningar om kattplatser men att jag har svårt att ge tips om vart de kan vända sig! Skicka dem hit sa hon. JA, om jag själv får titta i kattstallet först så att jag vet vad jag rekommenderar!
JA inget problem.
 Vi gick dit och det var snyggt och rent , luktade ingenting konstigt och ordning var det där inne. Själva stället var lite rörigt men panget var tokfint! Dit ska jag rekommendera kunder , hon ska vise versa skicka andra kunder till mig! KANON!
Hade avtalat med Mikaela och Rille att om de var så att jag skulle köpa burarna så skulle dom åka och hämta dom. INGEN SLÄPA OCH INGEN KROK! Allt är ju i Torpa!

Klart, 2 burar inhandlade.
Skogstrollen hämtade burarna och körde hem dom till mig. MUTADE , lurade, Trollen att skruva ihop 1 bur. Då skulle jag bjucka på middag på Kina, YES , de gick på det!
1 bur ihopskruvad och kaniner flyttade, blev SKITBRA!!!!
Vi stack och köpte maten, då hade även syrran kommit så hon hängde med! Hem igen och åt super gott !!

Fick dom att skruva ihop den andra också när de ändå kom ihåg hur man gjorde, den buren gick snabbt!
Nu har vi fikat och klockan är 00.20 , 07.00 ska jag upp så det är bara att sova kvar!
TACK FÖR HJÄLPEN ÅTER OCH DET VAR JÄTTEKUL MED SÄLLIS OCH SKÖNT ATT FÅ HJÄLP, HADE INTE FIXAT DET SJÄLV! BILDER KOMMER SNART!!!
 Häpp!!

Fredag!

Vaknade med huvudvärk, kan bero på att jag inget åt igår kom jag på. Satte fart och fixa , Maja tog kaniner och marsvin , jag sprang emellan och fixade, klor, tog emot, lämnade ut och röjde på! Nu har jag duschat och hunnit äta lite. Maja kommer tillbaka vid 17, vi ska ta emot enormt många djur och sen åka till Ekerö för att köpa hö!
Handlade hö och sen hem för att sova! Det blir inge Norrtelje imorgon! HÄPP!!

Massor att göra !

Upp kl 6.30 och började med alla djur, en kaffe blev det sen var det bara att öka. Gjorde rent i alla kaninburar , marsvinsburar och fågelburar. Klart kl 18.00 Tog emot djur och lämnade hem djur. Blev tvungen att uppdatera bokningslistan , ingen koll på hur många lediga. KLOCKAN 00.02 blev jag klar med dessa. Duschade och svimmade i sängen! Långa dagar blir det. Surt att vara själv. Men det går, imorgon får jag hjälp av Maja igen!!God nattzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!! 

Onsdag!

Upp tidigt för att börja med djuren, Linnéa tog kaniner och marsvin , jag fixade på inne med fåglar och övrig städning. Massa djur hit och hem. Linnéa , Birgitta och mormor åkte vid 12-tiden. Nu är jag helt solo, inte så kul!! Mormor ska vara hos morsan och farsan i ett par dagar , kul för henne men det blir helt tyst här! Ja ja kul för mormor med miljöombyte! Ska fixa på hemma nu när jag inte har NÅGON ATT TA HÄNSYN TILL. Vårt och Alex rum helt klara, ska fortsätta med Boppas imorgon, funderar på att kvarta in nu klockan är bara 21.03 men jag är trött och kan ju kliva upp tidigt istället. Maja kommer kl 8 . Tror nog att jag gör det , sov gott!!
Chrisse och Elin har flugit helikopter över TORPA OCH TORPET!


 SKIT COOOLT!!! Olle har feber tänder på G??

Tisdag och idag ska vi ut i skogen !

Upp kl 7 . Linneá började med djuren!
Jag skulle till tandläkaren , lagade ett hål och slapp betala det uteblivna besöket som skedde när länsstyrelsen var här och inspekterade!
Ikväll ska vi till SKOGSTROLLEN PÅ MIDDAG! Birgitta ska leka med Mormor , de ska till Vallentuna på middag. Linneá jobbar på !
Sista djuret kom kl 18,00 , då åkte vi ut till Skokloster på middag, tror ni inte på fan att det spöregnade. Vi skulle ju grilla!! Det fick bli grillpanna istället! Gott som attan och Brudarna skötte sig! Elsa satte sig t.o.m i Rilles knä och somnade! Rosa var nästan tyst hela tiden, förutom när Deppen ruschade runt!
Hemma ganska sent och 00.30 kom jag isäng. Kommer att bli en jobbig morgondag!

Idag är det Måndag iallafall!!

Upp tidigt, Linneá tog alla djuren, jag tog emot och lämnade hem de som skulle åka hem. Deppen är , Mikaela och Rille till Åland över dagen! Städade ut Alex rum GRUNDLIGT!!!! Jättebra blev det. Det var det som hände idag! Sova sent ganska trött!!

Måndag NOT!!!!

Har gått hela dagen och trott att det varit MÅNDAG!! Det är ju för fan SÖNDAG!!! Upp tidigt som attan och duschade. Linneá har fixat alla djuren kaniner och marsvin. Mat och rent i burar. Massor med djur hit och hem. Chrisse och Elin och OLLE kom hit och bytte bil. De skulle till torpet. KUL FÖR DEM. Birgitta åkte hem och sedan kom hon tillbaka hit! Sover här inatt också. KANSKE att man får med henne till Norrtelje i helgen!?? Skulle vara skit kul!
Nu får det bli sängen , SOV GOTT !!!

Lördag!

Upp ganska sent! Gav alla djuren och sen blev det frulle! Bernte packade ihop sig och killarna och begav sig till Torpet! Vi hjälptes åt att ge djuren! Åkte till morsan och farsan och fikade! Hem och sen blev det Kina resturangen i Jakan! GOTT VAR DET! Nu är det sängen!

Fredag!!!!!!!

Massor med jobb och massor med kunder! Grillat på kvällen och packat. Birgitta och Linneá också! Birgitta sov kvar och vi tog oss lite vin! SOVA!!

Torsdag! och Bur byggande!

Upp tidigt som sjutton för att hinna klart idag. Chrisse med familj kom och hjälpte mig med burarna, ett attans roddande! Köpte en resesäng till Olle som han ska ha här, den var godkänd tror jag . Han verkade nöjd iallafall. Morsan och Farsan hit på fika också!
MASSOR med jobb hela dagen! OLLE har badat i FARMORS pool!!!! Han tyckte nog att det var "lite" kallt. 27,5 grader! Har hämtat Linnea hon ska vara här ett par dagar! Nu sova SJUKT TRÖTT!!!!

Tidig dag igen!

Upp och fixade marsvinen tidigt, Maja kom och hjälpte till. Vi grejade kaninerna tillsammans. Hon stannade länge , tog emot en kund när jag åkte till JULA för att köpa plastbackar. Tänkte att fodringen ska bli smidigare när man slipper springa fram o tillbbaka HELA TIDEN!!
Chrisse kom och började hjälpa mig att bygga om burarna, Bernte har börjat. 4 st helt klara. Flera påbörjade och det ska fortsättas imorgon!
Fodrade , städade , klippte gräsmattan, krattade ihop det klippta från häcken. Bernte körde sopor och var sedan en sväng till jobbet för att tvätta bilen. Varmt och skönt idag. Nu ska jag sova nyduschad . UPP IMORGON IGEN!! Snart blir jag ensam hemma:( På lördag åker de till Torpa!

VOLVO XC70 D5

Uppe tidigt för att hinna, marsvinen klara, Maja fodrar kaninerna och jag dricker kaffe! Fåglarna och städning härnest. Väcka killarna ska jag nu för att se om de ska med till Vallentuna och hämta bilen. KUL!!!! Nu fick Bernte sin VOLVO, bra som fan bara 5000 kr att betala man har ju sålt de gamla bilarna! 
Nä , på`t igen!
Alla djur klara , iväg till V-tuna och hämtade bilen. Stannade till hos morsan och länsade godisskålen. Hem för att fortsätta ta emot djur och förbereda, jobba vidare. Chrisse, Elin och Olle kom hit framåt kvällen, Olle passade på att spy ner hela farmor, det gör ingenting det var bara Ollespya.
Bernte köpte virke till burarna så det är bara att bygga på. En gräsklippare blev det också.
Nu är allt klart för idag, det blir duschen igen. Sedan sova !!

Jobb jobb jobb!!

Upp kl 6.30 , fodrade kaninerna, marsvinen , gjorde rent till Fåglarna och gav dem mat.
Maja kom och hjälpte till att rengöra kaninburar.
Jag städade under tiden. Maja och jag hjälptes åt att klippa klor på alla kaniner! VISSA var inte kul att se, VARFÖR klipper inte folk sina djurs klor???? Gå själv med tånaglar som är som spjut ellet vikta UNDER tårna!

Leffe och Helene var här en sväng och morsade på mormor , hann inte snacka med dem.

Tog emot djur och lämnade ut djur för hemfärd. MAssa bokningar rullade in.
STÄDADE igen och ställde iordning fågelburarna så gott det gick, fler kommer och några ska åka hem.

Duschade och fjolla lite i soffan med killarna och ett fat med kex och ost!
NU ÄR DET SÄNGEN.
Imorgon hämtar vi nya VOLVON *YES!!!!

Fredag 1/7-Söndag 3/7



Upp tidigt för att snabbt som attan fixa iordning alla djur innan avfärd! Djur kom och djur gick hem. Katta kom kl 9.45 efter att jag visat henne hur det funkade så stack vi iväg! Första stoppet Kallhäll för att plocka upp Denise och Jessica.

 Sedan blev det Tjursåker i Enköping för att plocka upp Skolken, Ulfi, Uffe ,bara välja namn! 
MOT RÄTTVIK!!!
Pisspauser då vi tankade lite annat än bensin! Framme vid 15.30 tiden. Sibylla måste man ju äta på om man är Raggare så det gjorde vi! :) 
Till Vikarbyn för att hämta grillar som Tatti hade köpt åt oss, + kol, SKÖNT ATT SLIPPA SITTA MED DET I BILEN HEMIFRÅN!! Tack bästaste TATTI!! 
Ner till villavagnarna , vilka förövrigt är sådana som jag skulle vilja korpa med mig till Torpa. PERFEKT gäststuga!!!! 
Gick och käkade och sen hem till vagnen igen efter att ha handlat på ICA. PANNKNACK som hette duga, seg och loj i flera timmar!! SEN KOM REGNET och det var inte lite det kom i ca 1 timme. Jag vilade på mig lite och blev SÅDÄR, pigg utav det. Tryckande värme hela dagen . Fick tag på Tatti efter ett tag, hon hade sökt mig men jag hade stängt av ljudet på luren, orkade inte med alla kunder just idag!  
Klev över till husvagnen där Tatti o gäng satt, sen gick jag hem igen. Tompa och resten hade dykt upp också. Chrisse, Elin och Knutte Rattlås kom också, han är så fin min lilla skatt! Duktig grabb det där! 


Sov ganska tidigt , Chrisse o gäng kvarta hos Tatti , det tyckte dom var kul och gulligt av dig vännen! DIG GILLAR DOM; OCH JAG ME!!!!!! 

Lördag, tidig frulle för att åka in på gräsplanen, där var vi till 14.15 innan de släppte iväg oss. Massor av bilar vet inte riktigt men totalt säkert 200 . Det stod bilar inne och utanför planen.


 Färden började , lååååååångsamt gick det. Käkade och blev serverade av världens SÄMSTA SERVITRIS EVER! BYT JOBB!!!! 
Massa kisspauser och glada människor. Tillbaka i Rättvik vid 20 tiden. 
Gick till Pizzerian på campingen, sen i säng vid 00.00 TRÖTTA!!!!Denise , Jessica och gänget fortsatte satt i rondellen och glodde på bilar tills kl 3. Ser det framför mig men det blev bara kul live så inget jag berättar här. Måste ses!!!!;)  Sängarna var 70 cm breda så idag är vi slut kan man säga! 
Söndag! Hemfärd. UPP KL 7.30 Vi , Chrisse och vi, åkte hem i följe! Stannade på Mc Donalds i Borlänge och käka cheeseburgare! 
Chrisse moonade men jag var ej beredd så jag fick ingen bild. Ringde honom och bad honom att göra om det och japp det skulle han. Strax efter hade farbror GRIP nykterhetskontroll, vi gick igenom med grönt! 
Lite efter det så saftade Elin i igen och körde om, kameran fick jag inte upp tyvärr, FÖR DET VAR DET SÖTASTE MOOON RUMPAN JAG SETT!!!!! Knutte Rattlås moonade för farmor!!!! hahahahaha kunde ju ha räknat ut att de skulle göra något sådant. SYND bara att jag inte fick bild på det!!!! :( Både Chrisse och Elin är lite luriga så där, de passar så bra ihop, mina fina!!! 
Släppte av Ulfi i Tjursåker och sedan brudarna i Kallhäll igen. Hem och här var det folk, Morsan , Neta var här. Poppe , Pontus , Hampus och en kompis kom med Boppa, TACK FÖR DET , slapp åka till Gurraberg och hämta honom. KATTA HAR GJORT ETT KANONJOBB i helgen, inte lätt att pleasa mig!! KANON TJEJEN!!! 
Roddat iordning det jag behövde och nu är det natt. Just det Alex lagade korvstroganoffen , min duktiga kille. Han har jobbat åt morsan i helgen , fick sin lön för kneget. TACK ALEX. Boppa var trött, har varit uppe till 4 på morgonen , otippat?? NOT!! 
nu ska jag sova trött som attan ,mtack folket för denna helg det var kul , det gör vi om.  
Bilder kommer senare orkar inte idag!!!

RSS 2.0