Tisdag och sjukskriven!

Upp och skjutsade Boppa, Alex fick vara hemma , inget större fel förutom förkyld och hostig! Det har han varit ett tag han hade ont i hövve idag. Städade och fixade sen blev det ett avbrott för fika med Bästaste Leffe , han kom och hälsade på. nu är det bara att sätta fart igen, har källaren kvar ska torka av alla maskiner i gymmet!
Mat idag undra sa flundra vad det ska bli. ??
Ska ner till Handlaren och skicka tillbaka bluff-fakturan rek i brev! Nu ska dom få de svinen! Ett jävla bökande med massa problem väntar jag mig men ger mig INTE!!!!
FÖRRESTEN; VAD DET VAR ROLIGT ATT FÅ EN KOMMENTAR!!!!!!! TACK VÄRLDENS BÄSTA EVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Färdigt och klart med rek brevet. Hämtat Boppa och nu är vi ny-Ätna också! Ska försöka rodda i Gymmet så det blir klart någongång! Först duscha tror jag ! Ja ja , jag vet fel ordning men jag BEHÖVER DET !!!!
Jaha, inte fick man någon ro länge, INGET AVLOPP IGEN!!!! Satan! Orkar inte med detta längre, nu blir det filmning av rören! Något är helknas! SOV GOTT!!!! HÄPP!!

Måndag och fortfarande inget fungerande avlopp!!

Varför är man så pinknödig HELA tiden när det är ett helt företag att gå på muggen! Kanske för att då tänker man på att man måste, annars bara gör man det. Kan det vara svaret? Troligen!
Iallafall så har det inte fixat sig ännu, de ska komma under dagen har de sagt, vi får väl se! HOPPAS HOPPAS!!!!
Jag har iallafall tagit beslutet att inte jobba imorgon utan försöka ha denna vecka ledigt och kurera mig. Jobbar nästa pass på söndag så jag får ett gäng dagar på mig! Torsdag har vi möte som jag måste åka på så det ska jag väl släpa mig till .
Snart hämta killarna och skjutsa Alex till gitarr lektion, ev fotbollsträning idag vem vet kan väl tycka att det är för kallt men vi får se.
Gitarr och fotboll blev det, en kund berättade att de hade haft en VARG nere på sin baksida. En hel buss och chaffis hade sett den också på Viksjöleden stod det i tidningen. INTE KUL!!!
ALLA såg den och sa att det INTE var en hund de är helt säkra på att det är en varg, men inget kort på den inget erkännande!
AVLOPPET FUNKAR, det var stopp enda ute så nu hoppas vi att det är löst.
Ett jävla företag Scandinatvian Media corputation AB , ska ni passa er för , de försöker att tvinga mig att betala 11290 kr för något jag INTE beställt, fakturan kom idag, jag har pratat med polisen och de har talat om hur jag ska göra. JÄVLA IDIOTER orkar inte berätta utan googla så får ni se , sök på deras namn. Nu ska jag sova. Gymmet börjar ta sin form och Alex hostar hör jag får se om den killen inte ska vara hemma ett par dagar. Vi får se imorgon! Han har hållit på ett tag, tycker jag, att hosta och hacka och snorig är han också! HÄPP!!

Vår vanliga jävla tur*!!!!

Upp kl 8.30 , käkade frulle och myste. Städade av golvet och Bernte slängde sig i duschen. Sedan blev det min tur! ÖVERSVÄMNING  i rummet under köket. GENERALKNAS PÅ AVLOPPET!!! Ingenting att göra , vi fick ställa in vårt Skälbymarknad besök. Rummet nere fick packas ihop , vilket skulle ha skett iallafall inom de närmsta dagarna!
Nu är det bara försöka hålla näsan ovanför vattenytan, JULKLAPPAR??? GLÖM DET!!!!
I år blir det nada!!!
Kjelle, Kerstin, Eva och Göran kom in på en fika i röran. KUL mormor hade undrat om dom skulle dyka in och det gjorde dom.
Nu blire Kebabtallrik idag för att slippa laga mat i röran! Kan ju funka!
Imorgon får vi veta vad som är felet. Hoppas på nåt billigt! Det märks!
Jaha, mat i magen och nu har vi tömt rummet. BARA HOPPAS PÅ ATT DET ÄR NÅGOT SOM GÅR ATT ÅTGÄRDA!!!!
Beck på tv men jag orkar inte se på´t mord och våldtäkter usch orkar inte med sådan skit idag! Mår lite bättre?? !! Men man ska inte ropa hej har jag hört! God natt! Fortsättning följer................
HÄPP!!

Lördag!

Hade planen att jobba imorgon men det går inte, ont i magen! Bernte och jag hjälptes åt att städa i källaren , tvättstugan och i badrummet. Under badkaret etc etc etc. NU ÄR DET STOPP IGEN I AVLOPPET!!
Ringer på måndag igen, skit!!
Vi fixade klart i hela huset och storhandlade.
Chrisse och Elin kom hit på eftermiddagen , de käkade här.
Chrisse hjälpte oss att hämta Boppa från ett kalas.
 Sedan såg vi på en film som började kl 19.30 Med hon Wooppie?? Guldberg! Skit bra älskar hennes filmer!
Kaninerna åkte hem med Elin och den ena ska kastreras och sedan kommer de tillbaka!
 Nu sova
HÄPP!!!

Upp och skottade!

Ont i magen men skit i det! Fixade och grejade, hämtade Bernte , NOT! När jag kom dit provade han en gång till att fixa kopplingen och lyckades, han tog SEATen hem. Åkte och hämtade killarna , sen till Åkersberga och hämtade min lagade bil. Till V-tuna och grattade farsan. Mormor åkte med oss hem, hon hade blivit avsläppt av Göran hos morsan och farsan! Hemma blev det lite glögg och sen satte jag upp kransarna på övervåningen. Boppas rum , hallen och HELA KÄLLAREN ska städas SEN är det klart! UNDER BADKARET ÄR DET 5 HUNDAR SOM BOR TROR JAG! och MASSOR med damm i hela tvättstugan! Nu sova så att jag orkar. HÖLL just på att kräkas, av smärta SKIT!!!! HÄPP!!!!

Icke jobbardag!

Skulle jobba men vaknade med tokont i magen och mådde illa. Fick ringa kl 5 och sjukanmäla mig, det har aldrig under alla åren där hänt. Finns inget värre än att sätta andra på pottan när de vill gå av sitt pass, men vad hade jag att välja på?? Ingenting!
Avloppet är rensat av proffs, det satt som berget, papper och massor med lera grus etc ??? hur det nu har kommit ner i det avloppet. Troligen från tvättmaskinen, och grus från utsidan! Stenhårt satt det iallafall. Tackar för hjälpen, skönt med kontakter gratis blev det!!!!
Ska försöka att fixa lite smått men det får bli i lugn takt, inte så uppkäftig idag kan jag lova. Lönen har rullat in , tackar för det och min bil är nog klar idag! TACKAR ANDERS för att du hjälpte mig. !!!! Blev MYCKET billigare än det hade varit med försäkringens självrisk! TACK TACK!!!!
Försäkringsbolaget ja, det är helt ok att fixa småmuggarna behövs inget våtskikt, eftersom att det inte finns golvbrunn där. Nytt handfat och golv + väggar är det bara att fixa till. Bra där!!
Hämtar bilen imorgon! 
Nu har jag vilat och vilat, blir inget bättre så nu kör jag på, har inte ro att ligga där och glo! Satte upp gardiner till mormor och ställde en adventsstake i hennes fönster!

MATHILDA!!!!

NYMARK med sin lilla dotter Mathilda!!!!

Bernte hämtade Alex direkt efter jobbet, Andreas gick hem med en kompis. Vi stack till Bauhause och handlade 4 st små kramsar till killarnas rum och hallen uppe. Några Amaryllis och lite andra  blev det också.
Sen fick Alex välja vilken resturang han ville gå på PIZZA HUT! blev det. Snacka om att den killen har massor med grejer som inte kommer ut om man inte lyssnar, jag tror att även Bernte uppfattade det ikväll. Man skulle då och då gå med dem själva så mycket att prata om så det är inte klokt. HIMLA KUL var det iallafall.
Alex YOU ROCK!!!!!!!
Älskar dig min stora kille, du är så smart och rolig att umgås med!
Alla sover jag har tittat på tv och nu ska jag försöka att sova jag också! Vi får väl se.
 Ont i magen fortfarande! Som ett redigt håll, om jag inte andas när anfallen kommer så går det ok men det funkar ju inte så länge , andas bör man annars dör man.
Häpp!!!

Jaha!

Nu är det ny dag och inte fick jag någon energi från sömnen. Trött och kommer inte igång! TUNGROTT!! Skulle fixa övervåningen men det tar stopp. Har ingen lust att grotta in mig i det, så mycket att göra och så liten lust! Killarna har så mycket kraffs så man kan bli galen! DE BEHÖVER RENSA OCH GÖRA SIG AV MED MASSOR!! I källaren ser det ut som en katastrof i rummet. SKITIGT OCH LUKTAR SKIT!
Avlopps stopp dessutom fixas imorgon! Jobba torsdag! Häpp!!

Nu jäklarns!!

Upp skjutsa grabbs, hem på med kaffe och sen körde jag på!!
Har satt upp gardiner i kök, matrum och vardagsrum. Adventsljusstakar och kransar i fönstrena. STÄDAT OCH DAMMAT ALLA STÄLLEN!!!! Fixat med blommorna och slängt gamla tråkiga!
BERNTE och jag har äntligen gjort ren ugnen den har nog varit äcklig det senaste året! Har bett om hjälp men inte fått det. IDAG BLEV DET AV, NU!!!! ska det hända nöjer mig inte med ett " Ja , jag ska" !! SKÖNT.
Nu får det vara bra för idag. Imorgon skulle vi till farsan som fyller 78 år men det blir inget av med det, vi åker på fredag istället. Killarna ska simma och är inte tillbaka förrns kl 17.00 så det blir för sent. Jobbar Torsdag så jag behöver den tiden att sova på. Häpp!!!

Ny vecka!!

Började dan med att skjutsa killarna till plugget. Snackade med mormor innan hon åkte till Neta igen med Go ran.
Städade och tvättade, stopp i avloppen nere i källaren, Bernte har försökt att fixa men Go ran ska få ett samtal, vi får inte till ett ordentligt.
 Gitarrlektion och inställd fotbollsträning pga snö! Vi köpte 3 st kransar till köksfönstrena som jag hängt upp nu ikväll. I själva köket får det bli utan gardiner ser inte klokt ut annars.
 Började dan bra men blev grinfärdig till slut på allt snåplock , skit , prylar , tjafs som ska ligga överallt. JAG HATAR när det inte är rena ytor och lättstädat. Så mycket skit som är framme BEHÖVER DET INTE VARA: !!!!
Tar nya tag imorgon och hoppas på bättre ork! Nu ska jag sova,
HÄPP!!!!

TIDIG MORGON!

Klockan 05,20 ringde min telefon och det blev dags att hämta nybliven 18 åring från krogen. Nattbuss till Vallentuna sen kom snälla , bästa jag och hämtade. Grattis tjejen!
Hemma vid halv åtta, lite tidigare tror jag  , kaffe i lugn och ro sen upp och pussade på Bernte! MIN GOS!!!!
Frulle med alla och sen duscha, städa och baka. En citronkaka fick det bli idag! INTE OFTA som jag bakar men nu blev det.
Chrisse och Elin kommer hit en sväng och ikväll ska min bil till Å-berga på lagning. Passar på att skjutsa hem Linnéa samtidigt!! Innan blev det middag!
Chrisse åkte med och lämnade hem Linnéa och min bil!!!!
Chrisse och Elin har åkt hem och snart blir det sängen!
Eva och Göran har varit här och fikat, imorgon så ska mormor med Göran ut till Neta igen!!! HÄPP!!!!


Snö och halt!

Upp tidigt, jobbet efter att ha halkat fram, ej plogat och 2 hjulspår fick man hålla tillgodo med. Sitter här , har just tänt en brasa, skottat och burit in ved! Vad händer nu då??
Inte mycket. Mikaelas låda har dragit, tjacka en lott!?? Mikaela ska flytta, kul! Vuxenlivet börjar på riktigt.
Totte är här och de är prat på hög nivå. Skönt att inte vara inblandad! Hoppas på en tidig natt , men jag ska åka och hämta Sarah inatt i Vallentuna!
HÄPP!!

Ledig och det är så skönt!!!!

Vaknade upp hemma, suveränt!!!! Skjutsade killarna och sen hem och drack massor med kaffe!!!! Städade och min älsklings älskling kom hem tidigt! Vi fikade igen och nu planerar vi resten av dagen . Slappt tror jag att det blir!!
Det blev IKEA för att titta lite på nytt kök, ABSTRAKT blir det grått eller vitt det är frågan!!!???? Går ju ihop med mörksvart, ljussvart och mellansvart + VANLIG SVART!!!!
Sen hem och då kom mormor hem, sticker troligen iväg igen på måndag! KUL för henne!!!!
Linnéa kom hit idag ska stå ut med henne hela helgen Tack o lov att jag jobbar lördag!!!! ;)
NYMARK OCH KARIN HAR FÅTT EN DOTTER IDAG!!!!! ÄNTLIGEN!!!! Som vi har väntat på den lilla tösen. Vi blev så glada både Bernte och jag att vi grät en skvätt!!!! :))))))))
Efterlängtad av alla!!!!
Nu ska jag packa och tyvärr sova tidigt tror jag , vet ju inte vad som väntar imorgon på jobbet! SURT sa räven, men snart är november slut med dubbla pass, blir bra i december 2 heltidslöner, kan ju behövas. På söndag blir jag av med bilen igen, Anders ska fixa min buckla och repa! TACK O LOV ATT MIN ANDERS FINNS,  VAD SKULLE VI GÖRA UTAN HONOM!!!????
HÄPP!!!!

Och så sitter man här igen!

På jobbet och har legat på soffan sen 7 nu är klockan 10.30 . Igår hade han sovit hela dagen. Tyvärr så kommer det nog att bli så tråkigt som det var innan hösten igen här. Inga byggare ingen Jönsson . Kommer inte att hända ett skit! Hoppas att jag har fel!
Upp kl 12 , sen har vi eldat så det knakade. Ingenting har hänt förutom att jag har städat kåken som vanligt. kl 22.30 åkte jag hem . Nu ska jag sova HÄPP!!

Ledig Onsdag! igen!

Upp kl 7 , klockan ringde halv 7 och jag sa till Alex att det var dags. Han svarade vi sover till 7 , inte mig emot! 
Skjutsade dom och fikade i min ensamhet. Städade och släppte hem en inackordering! 1 kvar går på lördag! 
Städade av trappan ute, nu vill jag inte ha någe mer SKIT på den! INGA SKOR!!!! 
Softade och när Bernte kom så fikade vi och efter det handlade lite. Hämtade killarna , Alex gjorde middagen , det blev jätte gott! Nu har jag duschat och ska packa iordning , ett jobbdygn framför mig. OCH JAG HAR FÅTT INFO OM ATT DET TROLIGEN INTE KOMMER ATT BLI SÅ KUL!!!! USCH!! 
Vi får se ! 1500-2000 kr kostar det att fixa bilen på mörken! kul skit kul!!!! HÄPP!!!!  

Hemma igen ett par dagar!!

INTE roligt när man VET på kvällen innan på jobbet att man ska få stressa och ändå inte hinna morgonen efter!!! Jag visste och sa åt honom att den som avlöser mig kommer att komma försent så att jag inte hinner. DET GÖR HAN ALLTID!!!!!!!!!!!!!!! Mycket riktigt kl 07.20 fick Conny ringa och undra var han var någonstans. Frugan svarade i GÄVLE i hans telefon, alltså hade han haft bråttom imorse för att han försov sig. Glömde telefonen hemma. HALV ÅTTA kom han inglidande . Alltså hann jag inte skjutsa killarna , Bernte fick åka ifrån jobbet denna morgon också för att göra det. Så jäkla dåligt , folk har ingen respekt med att passa tider längre. Jag blir galen på folk som SKITER I ANDRAS TID. Börjar man jobba kl 7 så ska man fan vara där i tid! 7 ska man vara ombytt och klar för att kunna BÖRJA arbeta DIREKT!!!! Klantarslen!!
Tur att det är personalmöte den 2 / 12 vissa kommer att få sina korvar varma, surkärringen är på G igen!!!!
Fikade med mormor, Grattade Eva med sms , städade och tvättade.
Göran komoch hämtade mormor hon ska vara ute med honom hos Neta ett par dagar! Kul för henne!!!
Middagen på spisen och snart ska jag hämta killarna.
Klart och när vi var på parkeringen upptäckte Boppa en lång repa och stor buckla på min bil!!!!
Fanns inte där i fredags och igår är det OMÖJLIGT att den har kommit till! Bilen har stått parkad så att det inte finns en MÖJLIGHET till att det har blivit då! TRÅKIGT! 3000 kr i självrisk! KUL!!!!
Nu sova HÄPP!!

Måndags jobb!!

Vaknade 02.30 och där låg jag och försökte somna om, ICKE!!!! Upp 5 och duscha, till jobbet , var här 06.23 lite tidig kollade fel trodde att den var mer än den var. Softa tills kl 8 .
Vi har varit i Vällingby och sen blev det hem till Angarn. Nu sitter jag här och gör inte mycket !!
Nu har Jönsson flyttat hem, han fick nog. Tänk om man kunde göra detsamma! Hoppas på sovdags snart! Häpp!!

Dagen efter !

Upp kl 10.30 skönt! Frulle kaffe och städade av, duschat och fixat. Katta har åkt hem. Nu blire soffan och KOPPS !!
Käka och packa sova tidigt . HÄPP!!

FEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi sov tills klockan vart 9 sen låg vi kvar tills klockan 9.30 bara för att vi kunde!! SÅ SKÖNT ATT INTE SLÄNGA SIG UPP!! Frulle och sen satte vi fart med det som skulle avverkas. Mikaela fick sticka och byta skorna som vi köpte igår. Handla, godis läsk , hundmat, Hyra film och tjacka skor till Boppa. Gottet ska Killarna och mormor få roa sig med i kväll Filmen blev KOPPS!!!! Kan vara bra , den ska jag seg-glo på imorgon! FARSDAG imorgon då! CHECK!!!! Mohahahahah!!
Bernte gör maten tills ikväll Köttfärssås med spagetti, lättspytt!!
Katta kom , gjorde oss iordning och käkade, kl 20 åkte vi iväg.
Fest och rockande hela kvällen och halva natten. KUL SOM FAN, svettades som en gris, inte van med tjockt hår!! Hemma kl 02.00 Taxi 200 kr från Kolboda!
Häpp!!

FREDAG HELA VECKAN!!!!

Uppe och iväg med ungarna. Städade och tvättade. Conny, Jönsson och Cissi kom hit och fikade. Leffe bästaste morbrorn kom hit också just som de andra åkte! Nu ska vi snart sticka och hämta killarna och sen handla dojjor och täckbyxor ev. Systemet ska få lite besök också inför morgon dagen! Alex lärare ringde och de har haft ett snack, BRA! Så nu hoppas vi på en förändring i plugget!
Hämtade killarna och till slut kom vi iväg till Coop i Rotebro bara för att upptäcka att det inte fanns något klädes eller sko plan längre. SURT!! Åkte till Skopunkten i Barkarby istället. Hittade 1 par kängor till Alex när han skulle ha dom hemma sedan så visade det sig att dom var för stora. JA han provade i affären, men det är inte så lätt att känna hur de sitter med ett 15 cm band mellan dojjorna!! Middag och sen softa snart sova! Häpp!!

Vår bil är klar!!??

Vågar väl inte riktigt tro att det är sant, massor av veckor har den varit borta.
Hemma igen iallafall  ett tungt jobbdygn! Nu är det städning som gäller och förhoppningsvis hämta bilen!
Har skickat ett mail till Alex lärare om hur han har det i skolan, nu får det fan vara nog. Har sådan lust att ta tag i det själv och skrämma brallorna ur de jävla ungsatarna!!
Kan inte fatta att en del människor inte funkar i grupp utan att bli dumma i hövve! Varför ska man få skit när man BARA står för det man tycker och för det man är!???? Jävla ungar och jävla föräldrar, OM jag fick veta att min unge betedde sig dumt mot någon annan så skulle han få stå för det också. Jag skulle släpa med ungen till den han var dum emot och sätta mig ner med den andres förälder och reda ut problemet!
Har gjort det förrut flera gånger med Chrisse och det funkade. Folk är så jävla flata med sina kidz idag, min lilla Lasse skulle väl aldrig göra något!! JO, och han gör det!! ÄVEN MINA änglar är BÄNGLAR IBLAND; det är ju det som det handlar om att utvecklas och att växa upp. ELLER????
FÖRBANNAT, får ont i magen när mina barn mår dåligt!!!! SATAN!!
Nu sätta fart!
Klar, städa burar och duscha är nästa projekt. Snackat med Katta och roddat inför lördag!!
Bernte och jag hämtade killarna och skjutsade sedan ut Bernte till Bro för att hämta bilen, äntligen!! Alex lärare hade pratat med Alex och bestämt att imorgon skulle han och Alex ha ett samtal. BRA DÄR!!!! Det händer något när man ryter i !!!!
Alex och Boppa var iallafall på disco på klubben ikväll, nu sover alla som stockar och jag också snart hoppas jag!!!! Ledig t.o.m Söndag!! HÄPP!!

Onsdag!

På jobbet och det är bara så det är!
Har åkt gamla Norrtelje vägen till stugområdet PARIS för att titta på en båt. Hem igen gamla vägen över Penningby till Åkersberga -Brottby! Nu sitter vi här , vill sova trött! kl 20.26 . HÄPP!!

Hemma!!

Hemma, snöväder på G . Städat, Göran har varit här , softat. Nu sova! Häpp! Jobbar imorgon !

Jobbar återigen!

Upp kl 5 sov dåligt. Här ser det ut som ett bombnedslag. Tur för vissa att det finns assar!
Städkärringen åter i tjänst. Att det ska vara så jävla svårt att plocka upp efter sig, och att göra det som är ens arbetsuppgifter!!! PINSAMT, det är vad det är!! Klar iallafall, städat och torkat hela kåken! Nu ska jag surfa runt lite!
Handlat , kattmat, kattlucka, Willys och på RUSTA! Hämtat ett barn, lagat mat TRÖTT!!!!
Pensionärsjävlar klart ! Nu sova Häpp!!

Söndag, sista dan i frihet!!

Upp kl 8 och drack kaffe med Bernte som skulle åka och jobba. Fixat med djuren och städat, nu är jag klar och ska ner i duschen. El Solo blir det sedan! Inackorderingar hem idag, men fortfarande djur kvar!
Fräschad och färdig! Ska kolla igenom skåpen , misstänker att det behöver handlas sedan, URK!!!! Inte min favvogrej!
Storhandlat och solat. Nu packat klart , ätit och släppt hem djur ! SÄNGEN ROPAR!!!! HÄPP!!

Lördag med wirreprovning!

Upp kl 8 , Bernte fixade frulle. Städade och sen till El Solo. Chrisse och Elin kom och hämtade Argos, dom hade haft det mysigt på hotellet. Jag och Bernte ska snart åka till Eva ochGöran, Mikaela och killarna har tagit min bil och åkt till Linnéa för att gratta henne!
Micke och Linda kom och hämtade oss. Mat och vin med bästaste Göran och Eva. Söta jättegoa Ida skötte sig exemplatiskt! Även Micke! BERNTE vann, alla rätt!!!! 4:a 4:a nu ska man höra det tills nästa gång!!! Micke har ju haft sitt ÅR!!!! Vi skulle ha en vandringspokal!
Hemma efter en kul kväll 00.05 Bernte sussade gott kan jag lova! HÄPP!!

Dagen D !

Elin backade in kl 7 på går´n, vaknade och klev upp. Drack te med henne och sen satte jag fart med mockning av burar! Klar, sen blev det städning, åkte till Jessica för att fixa håret. Elin hämtade Chrisse och sen stack dom efter att Chrisse duschat till Uppsala, de ska bo på hotell. Jag ska passa Argos tills imorgon. Så här blev håret skitnöjd! Nu sova tror jag! HÄPP!!

Torsdag!

Blev väckt av kakaduan, fågel helvete!!
Marsvin hem vid 8 hon är bra på att passa tiden iallafall. Städat och snart blir det duschen, Funderar på att åka till badhuset när Bernte kommer hem, nopp marsvin på hemgång de fick åka själva. 
 Elin ska ha sina kaniner här i vinter, dom kommer också i morgon !
Morsan och farsan var här och fika.
Middag och sen el SOLO, funderar starkt på att köpa en resa i vår!!!! Slutet av maj åker vi , men den är redan bokad och klar, hade tänkt mig en innan BARA jag och Bernte!! ??
Kollat på tv med mormor nu får det bli sängen  om hunden bara vill komma in, han har varit ute i 20 min nu och jag tänker inte hämta honom. Wirre by night! Han älskar att vara ute och strosa runt! Nu hör jag honom, bara släppa in honom! HÄPP!!!!
Elin kommer tidigt!!!!
Imorgon hårförlängningar!!!! JIPPI!!!!

Onsdags SHOPPING!!!!

Upp tidigt städade , ut med hundarna och sen duscha. Klockan 10 var vi i KISTA, killarna gick och tittade på det dom ville jag klarade av 2 st affärer innan bion. Kläder blev det massor av i de fina färgerna svart, mörksvart och ljussvart!!!! hahahahahaha, ett rött linne och ett lila linne! Färgglada trosor och det fick räcka med färg. Killarnas bio var klar när jag vart klar! Bra tajmat. Hem och sedan åkte Bernte och jag för att hitta läderstövlar åt mig, fortfarande för feta vader så jag köpte 2 st par med lägre skaft! Jätte fina. Nu behöver jag bara hitta bh.ar och mjukisbyxor!!!! Sen har jag kläder så jag klarar mig, en tunnare skinnjacka skulle jag vilja hitta också!
Hem och fixade mat, 2 fåglar åkte hem och sen blev det el SOLO. Bernte hänkade. Denise kom och jag kollade på ARGA SNICKAR`N! mums!!!!!!!
Nu är det sängen. ONT SOM FAN I NACKE OCH AXLAR. Alla kassar är för långa. Jag är tvungen att lyfta upp axlarna så att de inte ska släpa i golvet! NEJ; NEJ ;NEJ och åter NEJ!!!! Jag är inte för kort, möjligen har jag för låg klack på pjucken! Nu sova HÄPP!!


Tisdagshöstlov!!

Upp kl 7.30 satte på kaffe i min ensamhet, djur skulle komma 8.30 , kl 9.40 släntrade han in. VAD FAN ÄR DET INTE FOLK FÖRSTÅR!!!! PASSA TIDEN FÖR I HELVETE!!!! Funderar starkt på att införa FÖRSENINGSAVGIFT PÅ 100 KR !!!! DÅ kanske folk fattar!!!
Städat och fixat med allt som behövs, de stackars fåglarna ute har fått käk också!! Nu till EL SOLO!!!!!
Maja kommer och tar med sig en hund till Järvafältet för promenad!!
Varit på EL SOLO så skönt!!!! Nu ska jag rensa garderoben!!!
Klar med det och kom till insikt över att jag inte har några kläder!!!!
Massor med inackorderingar har kommit, tv med mormor och nu blir det sängen.
Jag gjorde det smarta draget att boka biobiljetter åt killarna i Kista , medans de kollar film går jag och shoppar!!!! Bra va!!!! HÄPP!!

Höstlov!

Både Boppa och jag kvartade till klockan 9 ! Upp frulle och sen ner och fixade djuren, mockade i alla burar. Städade och sen blev det middagslagning. Mormor krattade lite, jag duschade, åt, fotbollsträning och sen hem och hämtade Bernte . Fotbollsföräldramöte, sammanslagning av alla 00 lag! Kan bli bra, det kommer ju att ske förr eller senare iallafall. Alex ringde och hade AKUT mamma längtan, han ville hem, jag hämtade honom. Han hade gråtit stackarn för han längtade efter mig, plutten. 1 natt borta hos kompis iallafall. Bra jobbat!
Tittade på Pensionärsjävlar, så kommer jag att bli tror jag! Nu sova HÄPP!!

RSS 2.0