Valborg

Hämtade killarna tidigt, innan hade jag varit och fixat hos tandläkaren. Bedövningen tog inte som den skulle så det ilade som fan, stod ut hellre än att få ett stick till. Vi åkte till Stadium och köpte en basketkorg till grabbs.
 Bernte nere och fick remiss till att klippa strängarna, bara vänta nu då, *Danderydssjukhus kommer det att bli.
Nu ska vi äta salladsklämmor, sen så småningom ska vi till Skälby gård där elden ska tändas. Häpp så länge!!

Onsdag, skulle jobbat

Hemma och kliar mej, kl 11 ska jag till v-c hoppas på hjälp. Vaknade med ont i halsen, imorgon ska jag till tandläkaren, ringde och frågade om jag fick komma med tanke på ontihalsensmitta, inga problem. Dom har ju handskar ,visir och munskydd så dom är inte rädda. Bra!! han har så dåligt med tider så jag vill ta dom jag får så att det blir klart nån gång. Mitt försäkringsbolag har begärt in ytterligare uppgifter från mej och tandläkaren för att dom ska kunna göra en bedömning om dom kan ersätta något. Ja ja kommer inte att hända, men dom kan ju få nåt att jobba med, är innerligt LESS på allt vad myndigheter är.
 Jag har förresten fått min deklaration klar, jag ligger på + i alla fall, men jag får ju vänta tills i december på mina pengar det blir ett kanon tillskott på ett 2 siffrigt tusental JIPPI!!
Nu ska jag ladysucka och klia mej lite mera, .......................
Fick salva den hjälpte sådär, får prova mera. Fotbollsträning med Boppa , Alex hemma och cyklade. Hälsa morsan Milo, hoppas att det reder sig. Kul att han fått jobb, hörde att Dan också skulle gästa? ! eller fatta jag fel? Nu ska jag sova , tandläkaren i morgon blääää, men nödvändigt. Har ont i halsen och ni vet, äppeljuice, eller kaviar , ketcup etc riktigt SVIDER i halsen . HÄPP!!!!!

Tisdag

Upp, har inte sovit en blund, håller på att klia ihjääl mej. Jag fick utslag efter båtturen, dom använder så starkt tvättmedel antagligen med klorin i och det funkar inte för mej. Hela kroppen är som ett stort kliande myrbo. Förra gången jag fick så här ,men inte lika mycket ,det var när jag badade bubbel sist. Man tillsätter ju klor då och den gången funkade det inte. Ringde till V-C fick en tid 11.45 men den vart de tvungna att ta tillbaka, imorgon kl 11 är det dags, kan inte jobba imorgon finns inte en chans att jag klarar av det, kliar mej konstant. Kortison är det enda som hjälper men man kommer inte långt på en tub som innehåller 30 gr mer får man inte köpa utan recept.
Bernte och jag skjutsade mormor till snuten så att hon fick hämta sitt nya id-kort. Bernte gick med in och jag cirkulerade med bilen och kliade mej. Det är ett helvete att hitta parkering där. Jag tror att dom var borta i ca 5 min allt som allt, om de skulle ha letat parkplats så hade det tagit minst 1 timme.
Tillbaka hem , på vägen åkte vi in på MC-Donalds och tog en cheeseburgare och en glassbägare med chokladsås. MUMS!!!
Ett helt lass med sand är levererat, Björne var här en sväng, fick med sig grejer till Molly. Killarna och Bernte ska klippa sig idag, jag ska till djuraffären och köpa hundmat, sen köpa 1 tub Mildison till. 3dje idag.

Ja du Maria!, prova jobba och håll på HELA tiden i högt tempo så förstår du VARFÖR man måste sova. Visst finns det mycket att få ut av livet och att göra men man har ingen nytta av allt om man inte får sömn. Får inte jag sova så kan jag GARANTERA att DU INTE vill umgås med mej, jag är ÄNNU ( hur det nu är möjligt) otrevligare då!! Men jag förstår vad du menar men det är nog inte (som jag ser det) sömnen som är boven i dramat utan prioriteringarna vi gör.

Åkte och kollade efter BMX cyklar till killarna, när vi kom tillbaka var Micke Polis här och hälsade på, kul! en av mina favvokussar, har några stycken.
Fixade mat, Bernte och grabbs åkte och klippte sig dom vart jättefina, Bernte fick flukt på jonnar. Efter maten åkte han och köpte dom, Killarna blev SÅÅÅÅ glada Alex grinade, och Boppa bara sa yes,yes,yes hela tiden. Dom fick åka till Skälbygård och prova dom på banan , vi åkte efter i bil. dom hoppade och trixade. Kul, nu kan dom vara ute och röra på sig mer, försöker att få bort det här stillasittandet, funkar faktiskt bra med restriktioner, stavas det så, skit samma ni vet vad jag menar. Tv tiden är väldigt begränsad. NU ska jag SOVA, MOOOOHHHHHAAAA Sov gott alla !! Häpp på´re Maria.

Måndag

Iväg med grabbs, hem städa, sen duschen, mormor och jag åkte och shoppa på Kappahl, jag hittade 2 toppar och ett par knacks. Mormor 2 toppar och lite kläder till lilla Molly, Sabines( min kusses) lilla dotter som är 1 mån .
 Hem käka, följde med Bernte till käftis ute på Ekerö, men jag vart så trött så jag satt och sov i bilen när han var där.
Hem, fika , ut på tomten och plockade iordning lite, Bernte hämtade killarna , jag fixade vidare.
Alex och jag vattnade när Boppa och Bernte var på fotbollsträning, det är sååååå torrt. Spolade alla gångar rena från lera och bööös. Nu ska jag sova.

Söndag

Upp klockan 8 iväg på fotbollsfotografering. Sen hem och iväg på 2 st matcher i S.T Erikscupen dom vann båda , Boppa gjorde mål, och kämpade som ett djur hela tiden. Hem då hade Neta, Erika, Erik och Gutta dykt upp på fika, Göran och Eva kom också, Boppa duschade i 390 och iväg på kalas. Fikade med dom när jag kom hem, Bernte gjorde klart taket på spiktorna. Jag hann inte göra något idag utan har flängt runt som en tok hela dan känns det som. Nu orkar jag inte skriva mer. Häpp!!

1dygn i frihet!! Iiiiihhhhhaaaaa!

Så himla kul att vara fri, vi kom till terminalen ungefär samtidigt som hela gänget.Tompa skjutsade oss tack för det! Tyckte att en brutta var väldigt lik Milo, kan berott på att det var hon. Blindstyre!!
 Klev på och satte oss och hinkade lite, så himla kul att träffa mina älsklings människor i hela världen. Skit att vi bor så låååångt bort från varandra, skitsnack, det är bara tummen i arslet som hindrar, man är lat och bekväm.!!!! .
Klockan 21 var det vår tid att käka buffe, gott men tyvärr var det lite sent man var utsvulten och lite lättretlig, allt ordnade upp sig med lite käk. Bernte tröck förövrigt en halv STOR godispåse innan buffen , han höll på att svälta IHJÄL, han är som en småunge om den inte får käk, grinig kinkig och gnällig. Det ordnade upp sig.
Efter maten blev man trött, hade velat vila lite men om jag hade gjort det hade jag inte slagit upp ögonen förrns dan efter. Allt ordnade upp sig och alla vart på banan igen.
Vi var runt lite och i början satt vi i Puben mest för de gamlas skull, När dom gick i säng så blev det party party. Klev vidare upp i dansbaren kommer inte ihåg vad den hette men det var INTE styrdans TACK FÖR DET. Bra musik, AC/DC metallica, ETCETCETC.
Bernte, Milo och Kerstin KERSTIN! jazzade häcken av sig. Jag var tråkig som på sista tiden, hade så himla ont i höfterna och fötterna. Det ordnade också upp sig allt eftersom att alkoholen rann in. Bernte och jag kom inte i säng förrns vid 05.30 som det ska alltså!!, jag tror att Emil var nog den som var tuffast kl 07.00 kvarta han in .
Förresten alla ni som går på pissoaren , man ska pissa I rännan inte på golvet. 2 av er har fått en gratis lektion av Dan och Emil, lyssna och lär. Jag säger bara RÅDENMALMARE. Tänk på gamla moster också !!
 Dan och Emil , jag älskar er också. Puss!!
Tony , man ska inte tjafsa med vakten kl 4 på morgonen man kan aldrig vinna. älskar dej!
Gittan jag blir avundsjuk jag vill också det du blivit.
 Therese tur att du finns du är störtskön,var alltid den DU är!! 
Camilla vad skulle vi göra utan dej?.
Mia? och Kenneth, KUL!!!!
Benny, keep up the good work, hälsa tjejen.
Anton, jag säger bara 1,5 meter längre än mej.!! Lessen men jag kommer inte ihåg vad din tjej heter, men jag tror att det är Camillas bästa kompis. Kram på´re
Björnes mamma och pappa ni är sååå fina,
Lena,!! jag har aldrig träffat en person som verkar så GENOM god och vänlig, så skönt att se att det finns sådana människor, men vart tog mannen och dottern vägen?.
Carina och Janne?? kul att träffas nu vet jag vart det var Zingo lärde sig att INTE pissa inne.
BJÖRNE!!!! Hoppas att du är nöjd, om du minns nåt, med din 50 års kryssning, vi är i alla fall nöjda och kan bara säga du är störtskön!!! Tur att Rådenmalmarna har dej, du behövs som motpool till min tokiga syster som jag förövrigt avgudar, för hon är MIN!!
 OM jag glömt nån så , förlåt, ge mej spö nästa gång sov gott och kram på er alla!!!!! Bernte hälsar också!!!!!
Just nu sitter jag här hemma och försöker att suga på karamellen ett tag till, killarna har haft det bra och Berit och mormor har fixat detta galant, nu ska jag softa. HÄPP!!!!!

Fredag åka båt dag

Gjorde det vanliga, ikväll ska Bernte och jag åka till Åland med Nyköpingsgänget och gratta Björne som fyller 50 bast. Kul som fan!! Berit ska vara med killarna , hon hämtar dom från plugget och följer med på Breake dance. Vi kommer hem i morgon eftermiddag. Tompa kör oss till båten , skönt då slipper vi gå . Nu ska jag städa och bädda rent så hon slipper sova i vårt slem. Ska försöka hinna ner på Kappahl också. Häpp!!!!

Torsdag (nästan slagsmål) fan det hade varit skönt att få avreagera sig.

Skjutsade killarna och åkte efter frulle till Willys . Mormor och jag handlade, i kassan så stod jag och plockade ner i påsar och mormor upp ur vagnen.
 En gubb jävel skulle till kassan brevid och kom inte riktigt fram då mormor stod lite ivägen. Vad gör gubbfan??!!
Jo, puttar undan mormors vagn som tur var kom den inte på mormor då det var en rejält hård putt.
Jag frågade vad han höll på med, du kan ju inte putta omkull äldre människor fattar du väl! Du kan ju be henne att flytta på sig.!!
Hon står ju ivägen så jag inte kan komma fram.
Då kan du öppna munnen och säga åt henne eller hur??!!
Du kan ju inte bara putta undan henne.!
Nu tycker jag att du ska hålla mun för din egen skull säger gubbfan.
 Det skulle han inte ha gjort, Är det ett hot eller ? din jävla idiot.
Nu ska du vara tyst annars!
Annars vadå ??
Jag har träffat på större skitar än dej förut , så skrämma mej det lär du inte lyckas med.!!! Ful är du men mej skrämmer du inte!! Jävla idiot.
Gubbfan går emot mej för att skrämmas , nån som tror att han lyckades????
 Nopp. !! Inte en chans, jag tror att han fattade det också för han backade, och betalade muttrande sin bal skithuspapper. Jag kunde inte hålla käften så jag svarade på hans mutter med inte så fina ord tillbaka heller.
Den sista idioten är inte född ännu. Tur för honom att mormor inte ramlade, då hade jag sänkt fanskapet.
 
Nu är alla varor inplockade och mormor ska ha skjuts till tandläkaren. .......innan vi åkte hade en underlat rymt, fick fånga den och sätta tillbaka i buren, som tur var så hade den inte upptäkt att köksfönstret stod öppet. Nog med drama i dag tycker jag. Har städat och ätit lunch nu dags för övervåningen sen ut ett tag tror jag.
Bernte och jag hämtade ungarna , han hade köpt tak till "spiltorna", Göran kom hit på väg hem från landet, Grattis Göran , han fick ett sms tidigare idag. Snopet va?? Nu har vi ätit middag och ska bege oss till Viksjö på städdag med klubben. .....skriver ev sen.........
Tillbaka killarna städade skitbra sen blev dom dumma sura griniga och skittrötta. Duscha och sen i säng jag vägrar att ta skit från en 9- åring och en 10-åring. Nu får det räcka för idag. HÄPP!!
Dom bad om ursäkt och vi blev vänner. Skönt!! ALDRIG kul att sluta dan på det sättet!!

Onsdag

Inte fan var det nån sommarvärme idag heller, riktigt kallt när jag skjutsade killarna. Ska till Micke idag kl 13.30 och gratta honom i efterskott, han ska få en gris gissa varför!? Nej då, Sättpotatis och en kruka med gräslök, en sillburk och gräddfil sen får han låna jordfräsen om han behöver. Då förväntar jag mej att bli bjuden på sill och pärer i sommar. Smart va?? Spriten får han stå för.
Nu ska jag fixa klart så att allt flyter sen när vi kommer hem igen, fotbollsträning, äta mat , vilken faktiskt redan är klar, ugnspannkaka. Bernte körde brudarna till Arlanda i morse kl 04.00 dom var rätt spaka första utlandsresan själva, Turkar ! here they come. urk. Skriver sen......
........förresten nån som har lust att ha reklam på bilen ? Bilmagneter, som en övningskörningsskylt fast större ??????Min firma ,hallå någon?? Tack brorsan du är en ängel, Katta Tack, du med. Någon mer????
Bra tips Milo, men jag avstår ser nog dumt ut med skylt OCH papperskasse på roten.
Har varit hos Micke och Linda nu ska jag ut och måla planket. Bernte drar på fotboll......Jaha, du tänker sååååå, gjorde själv en tankevurpa.
Har målat planket klart och instruerat Berit om fre-lör, hon ska bo här och passa kids och dogs+ inackorderingar
Nu ska jag sova.........HÄPP!!!! ,undra när fan båten går från land på fredag, kanske bra att ta reda på....??????????

Tisdag

Klockan 07.30 kom jag från jobbet, hon som skulle lösa av mej kom försent. Inte ovanligt tyvärr. Killarna hann i alla fall, sen dom byggde tunneln så går det fort hem ca 30 min , förut 1 timme.
Mormor ska inte åka till Dalarna över 1 Maj, helt plötsligt så var det bättre om stackars Von Björck kunde åka istället hon behöver ju komma iväg.Hon kommer ju aldrig ifrån honom annars! ÅHHHHHHHHHH &&%¤¤#"¤&(=??/%¤¤ Ursäkta men, jag blev förbannad!!!! Passa på nu när du är frisk och kan åka, när du minst anar det så sitter du som en morot och kan inte göra nåt och bara lallar.!!!!! Von Björck är VUXEN och gör sina egna val i livet och behöver inte daltas med. NU RÄCKER DET!!!
Ska skjutsa mormor till tandläkaren, tanden har släppt igen. Städat, nu ska jag duscha.
Gick ut på tomten och plocka hundskit, nu är det klart jag FLYTTAR!! Dom jävlarna har varit här och snyltat. F.ro.m NU kan ni hälsa på mej på min nya adress...... UTANFÖR KÖKSFÖNSTRET, RÅDJURS JÄVLAR, gå och ät på nån annans tulpaner. Jag gör en Runar, middag hos oss i helgen Rådjursstek.
Nu är det lunchdags Dansk sillåda blir det.
Nu har jag varit med mormor , hon får hämta gaddarna på torsdag. Hämtade ut reklam grejerna , en besvikelse, dekalerna var som vykort ej större syns knappt. Bilmagneterna helt ok, Marlene får väl ta en sån i fönstret istället. Hon valde det.
Lagade mat, städa ur bilen och lyssnade på läxor. Bernte lastade av allt virke , och det var MYCKET, för hand. Nu har han åkte han till jobbet för att tvätta min bil . Kanon!! Jag ska lägga mej tidigt idag men nu umgås med mina söner tänkte jag. HÄPP!!

En liten blomma behövs när det är så jäkla kallt.


Måndag jobbar

Kom hit vid 06.30, börjar 07.00 kommer alltid tidigare än vad jag behöver. Skönt att inte behöva stressa i trafiken och kan käka min frulle utan att slänga i mej den. Får väl se vad som händer idag, troligen ingenting. Har inte tid med detta, vill vara hemma.
 Inatt kom vår leverans med Nisse nypon från Dalarna, Bernte skjutsade honom till Årsta sen, hemma vid 00.30 Pust! Mycke virke var det. Nisse nypon behövde nån säker plats att ställa lastbilen på här nere i några dar, som tack för hjälpen så fixade han med sig virke till oss, han bor granne med en såg.
Berit ringde precis hade glömt att skjutsa killarna idag, hon kommer men senare, fick tag på dom och kunde berätta att hon var sen. De stod ute vid grinden och undrade var hon var.
Nu ska jag lägga mej och glo i taket ett tag. .....................
Har just käkat lunch kl är 12. Tvättat lite och plockat lite, nu är kl 14 har inte gjort nåt speciellt förutom skrivit lite mail .
Pratade med Bernte han hade hämtat Paco som ska vara hos oss tills på sön, killarna var hemma, falukorv och makaroner blev det idag. OTIPPAT!! Nähe inte ett dugg.
 Fotbollsträning för Boppa mellan 17-18 klä på er det är skitkallt.
Imorgon ska jag nog måla tror jag, onsdag gratta Snutskrället, han fyller i morgon men vi kunde inte komma då tant grip sover, jobbar natt, så det får bli på onsdag istället. När jag går av i morgon är jag ledig enda t.o.m tis. Skönt!!
Fredag till ÅLAND Cinderella here we come. Vad kan man ge en snut då, om inte en minigris??!! Dom bor ju på landet, den heter PIGGE MIKE. Passande.!!
Måste faktiskt städa bilen i morgon den är superskitig invändigt och utvändigt. Trååååkigt!! Bernte får ta utsidan moooohhhha .Trååååkigt..............................................vill hem.................nu.................eller sova................Bernte ringde , jag har nog fått mina bilmagneter och fönsterdekaler att hämta på Handlar´n .
Nu är klockan 23.08 nu ska jag sova hoppas jag. HÅPP!!!!

Söndag

Sov dåligt i natt en natts diskution tär på krafterna.
Idag gick sista påsklovs djuren hem, en del folk skulle man vilja sparka i arslet, dom ringer och säger vi kommer om en halvtimme , sen tar det 3,5 för dom att dyka upp. Det klart dom var ju från Tyskland och kan inte språket så bra, tydligen inte engelska heller.
 Chrisse och Elin här tidigt på morgonen Chrisse och Bernte köpte mer virke. Elin tog en lång snabb promenad med Rosa, Elsa och Argos, jätte nyttigt för mina, dom är lite hariga för honom. Nu hade de inte en chans att fjanta. Elin är duktig med hundar. Elin, Boppa och jag åkte och handlade mat, Chrisse åkte och hämtade Siv, mormor fick underhålla henne. Roligare för henne att sitta här och ha nån att prata med än väggarna i lägenheten.
Sen skottade vi ut, alla hjälpte till, resterande grus där det ska ligga , nu kan flera bilar parka utan att köra upp i leran.
På morgonen gjorde jag en köttgryta som fick stå och puttra på i flera timmar , den avnjöt vi alla efter utfört dagsverke. Chrisse och Elin var här i 10 timmar tror jag , kul!! Bernte skjutsade hem Siv och körde sen med Denise, hon ska köra halkkörning på tis tror jag.
 Ikväll kommer vårt virke direkt importerat från Dalarna. Nu ska jag packa och sen sova. Jobba i morgon !! HÄPP!!!!!

Fotbolls lördag kallt som fan SNÖADE!!

Upp tidigt och fixa till djur, tog emot djur och iväg på första matchen kl 09.30 dom vann med 7-0, hem käka pannkaka som mormor gjort under tiden, iväg till nästa match vann dom med 6-1. Skitduktiga. När vi stod på första matchen så började det snöa, inte kul.Till den andra matchen fixade jag kaffe till alla föräldrar + te , killarna och syskon fick festis och bulle. UPPSKATTAT!! Det var ju så kallt så jag tyckte att vi behövde det.  
Bernte skottade grus i gropen och där boden ska stå. När vi kom hem så stack Bernte och jag till Bauhause och köpte färg till allt. Blyertsgrå fick det bli, provmålade det blev skitbra. Tog det lugnt och softa hela kvällen nu ska jag glo på burken. HÄPP!!
MILO, farsan och morsan vill vara med på present också. . jag fixar det med våran!!

Fredag stressdag inte en lugn stund

Upp, skjutsa killarna, skjutsa mormor till Frizzan, medans permanenten tog klippte hon mej , det var inte meningen men behövligt. Hem fika, till kyrkogården och plantera på mormor Agdas och morfar Knuttes grav. Tog bort gravlycktorna. Till Willys och handlade, hem käka  ut planterade. Berit hämtade killarna och käka på MC Donalds med dom, vi åt lasagne, till Break dansen, hem , till Bauhause skulle köpa färg till boden, planket och kojan hade inget hemma. Hem gjorde rent i akvariet och la upp planen för helgen , SJUKT mycket som måste göras. Fotbollsmatcher 3 st. Pust. Resten av helgen kommer att förtsätta likadant. Sov gott ska ta en Cider nu!! HÄPP!!

Milo,Vilka är det som åker då??

T Orsdag

Upp, ingen lust skjutsade killarna. Alex och Boppa diskuterade vad dom skulle göra om dom vann 60.1 milj. Boppa skulle sätta in pengar till sina barn så att dom kan köpa vad dom vill när dom blir stora. Jippi, jag kommer att bli farmor.!!
Hem började rodda med deklarationen efter att jag käkat frulle, den ska iväg till min revisor. Risken är att jag får tillbaka 80 rök som jag betalat in till reavinsten, har ju inte tänkt på att jag har uppskov till 12 mars 2010, i och med firman.. Skit, sitter på mitt skattekonto till skitränta, ska kolla läget, och flytta till ett med Bra ränta. Fan att jag inte tänkte på det, kom på det idag när jag såg mitt + på kontot. Så mycket pengar och ingen ränta sen juni-08. Klantigt. Men det drabbar ingen fattig.. mmmooooooaaahhhhhhhh.
 PISS!! Satan, jag hade haft mer användning än staten av MINA pengar.
Mormor till snuten för att få id-kort skjutsade henne. När jag hämtar killarna , köpa nya fotbollsskor till Boppa . Ska även sponsra killarna på 2 par nya målvaktshandskar till laget.
I morgon ska mormor permanenta sig kl 9 , skjutsa henne. Har ni sett det ordet SKJUTSA förrut??, börjar kunna det ordet nu.
Käkat, nu ska jag göra ingenting, ev glo på burken, ingen lust med nåt. Göran har varit här. HÄPP!!!!

Onsdag

Kom hem vid 8 efter att ha skjutsat änglarna till plugget. Trött, käka, städa,duscha fixa djur. 2 inackorderingar hem idag, åkte till djuraffären och skulle fixa rätt kvitto på burarna, fick mej en liten överraskning. Marlene har from söndag ett erbjudande med 200 kr rabatt om man köpte utebur, JAG köpte mina förra veckan MEN jag fick också den rabatten /bur 1200 kr på ett presentkort att handla varor för ex hundmat. !!!!!! Tackar väldigt snällt , hon hade inte behövt att göra det men ville det för att jag är storkund. Schyrre!!!!!!
Hämtade killarna , Sandviksdagen med öppethus på skolan , var med 1 timme gick tipspromenad med Alex och var i ataljén med Boppa. KUL!! Tyckte dom och jag.
Hem Bernte hade fått grävmaskinen hämtad, grus levererat och var nu på Byggshoppen och handla virke. Fotbollsträning med Boppa, frös som en hund 1,5 timmar.
Hem käka , duscha och glodde på Dreeeegan, Roomservice, blev skitcoolt. Nu ska jag sova.
Japp måste fixa till liket, kan ju inte se ut hur som helst, blir ingen skillnad men vem fan bryr sig inte jag och inte ni!!
Puss syster ska bli så kul att träffas, DU!!!!!!!!! vad vill BJÖRNE ha???????? Ge mej tips. HÄPP!!!!

Tisdag efter långledigt.

Grattis Tiburtius?? nån som känner honom? kunde inte låta bli. Nej då Milo, försöker att inte låta det äta sig fast men det är inte lätt, känner mej lite smått aggressiv. Skulle kunna om man säger, LÅTA BLI ATT BROMSA.Min bil levererades med icke alltid fungerande bromsar.  
Det blir skitbra hemma, ni vet ju hur vi är kan inte sluta förr´ns det är klart.
Och firman går bra, skylten har lockat till sig kunder, folk har fått upp ögonen om vad det är jag håller på med, dom har nog undrat. Nu är det säkert flera som ringer skattemyndigheten och kollar om jag betalar skatt. HAHAHA, snopet va,? Trodde ni inte. Vilken otur för er som hade hoppats på annat.
Sitter på jobbet igen, han är febrig igen har varit bra nån dag, satt sedan ute hela dan utan nåt på överkroppen kan inte bli annat.
Ska lägga mej på soffan ,trött som fan vaknade kl 03.45 och kunde inte somna om.
Nu är klockan 11.29 sitter och äter lunch, låg i dvala ett tag, det får räcka.Nu är klockan 15.11 inget nytt förutom att jag har hjälpt Elin, kusse, att leta mormor, hon sitter ute och läser och gav fan i telefonen den ringer aldrig i alla fall. Elin befann sig i Skälby och tänkte hälsa på mormor, nu kan hon det. 
Bernte är på tippen och kastar skräp. Sen skulle han hämta killarna, längtar hem, detta bådar inte gott för natten att han sover så här länge, vi får se. 
Pratade med Monica som var med till Thailand, hon kommer upp i maj och kommer, om det passar, och hälsar på mej. KUL!! Himla mysig tjej.  
Denna vecka ska jag gå och klippa mej också Milo, håret är som svinto, tänker dra med Bernte också.
 Fredag ska vi skjutsa Siv till Transtrand. Bernte och jag åker, Berit får ta hand om killarna med hämtning och Breakdance. Ev. en liten solningsorgie också, så är man i alla fall inte gröngenomskinlig och kan spela pigg och fräsch.
 Klockan är 17.08 booooooring. dags för middag.  
Han vaknade till liv vid 20-tiden, kl är nu 23.05 och han ska sova och jag börja jobba, har ju bara varit vaken sen 03.45 usch vill inte. Imorgon bitti hem 7 sov gott ni som kan.

Annandag Påsk

Klev upp 08.30 , gjorde rent till Hamstern som ska hem på morgonen, käka, fortsatte att göra rent till djuren och placerade om lite i hemgångsordning.
Igår kväll när vi badat klart öppnade Bernte balkongen och då hörde jag ett larm , ut och kollade , på berget var det i det oranga huset som det lät. Vaktbolaget kom och knallade runt med ficklampa, lite senare kom en kvinna med nyckel och gick in ,vet ej om det var ägaren. Snuten kom också. 1,5 timmar senare var det fortfarande aktivitet runt huset, i morse kom Polisen igen och fotade och grejsa. Undra vad som hänt !
Bernte till jobbet och hjälpte Berit att byta däck , djur hem och djurägare som ska hälsa på sitt djur som bor länge. Roddig dag ,inte på topp!! Skriver sen.............. Berit kom hit med Laxpudding som vi alla åt till middag, Chrisse hit ett tag, djur hem hela dan. En tjej som bor en bit in på gatan stannade och hon hade sett skylten om djurpensionat , hon hade burar att sälja, fick mailadress ska skicka bilder på dom . Duscha, sova, jobba imorgon, trött.!!!!HÄPP!!!!!!!!!! 

Påskdagen

Vi klev inte upp förrn`s kl 08.30 skönt att bara låta bli. Nu blir det frulle sen ut och börja bygga tror jag.
Bernte började med det som ska se ut som spiltor, cykelställ , spadar, etc etc , skottkärror mmmmmmmm.
Jag gick in för insidan fixade till alla djur, dammsög och dammade.
 Sen klev jag också ut , lastade släpkärran med ris , klippte hallonbuskarna.
En kanin gick hem, eller åkte bil då om det ska vara så petigt. Krattade och fixade.
Morsan och Farsan + Bamse kom hit och fikade, mormor och morsan satte anemonlökar,frön eller vad man kallar dom, hoppas det blir nåt dom är så fina.
 Denise, Mikaela, Sarah och Elin som inte heter Elin utan Nina, kom hit och käkade vi grillade. Fattar inte varför jag inte kan få in rätt namn i hövve.
Leffe kom hit en sväng på motorcykeln, Berntes står i molekyler så vi kan inte åka ännu, han ska fixa den i veckan tror jag . Imorgon ska han åka till Yamaha och köpa delar.
Bernte har gjort hela baksidan av spiltorna klart, flyttat massor och nu tror jag att det är klart med grävmaskinen, tur att vi fick låna den , bra med kontakter. Fast att vi är överallt och grottar på tomten så ser det inte skräpigt ut, skönt att vi håller ordning och delstädar vartefter.
Nu ska jag slänga mej i BADET med en cider ska bli så skönt. HÄPP!!! SOV GOTT!!!!!
OBS!!!! JAG HAR INTE KÄKAT ANTIRÖKTABLETTER PÅ EN VECKA OCH DET GÅR GALANT.

Påsk afton

Sovmorgon till 8 , frulle med ägg, som vanligt, gav alla djuren mat. Bernte drog iväg till tippen med skjulet, han var inte ensam kan jag lova. På väg hem hämtar han burarna, jag ska ut och gräva, ska flytta rabarberna nu, ...............har mest gått runt och småpulat idag, planterat om lite blommor och fixat och trixat. Bernte har grävt för poolen och flyttat runt massorna ,mycket blir det , imorgon ska han flytta lite till så att boden får plats.
 Mormor har varit lite låg, jag frågade om det var jobbigt i går, hon visste vad von T:B sa och att han inte ens kan säga hej. Hon sa att ingen av de två kan uppföra sig, von G.B hade förstört påskmiddan genom att tjata om pengar och HUR vi kunde ha råd med det vi gör. Hon tror ,SOM VÄNTAT, att det är mormor som betalar det vi gör och köper. SUBBA, vi har väl för i helvete EGNA pengar. Mormor sa inte själv vad hon sa, men jag visste och slog hövve på spiken direkt, otippat???? NEJ!!  men det klart som man känner sig själv känner man andra. Vill bara klargöra, VI BETALAR SJÄLVA!!!! Det är väl ingen jävel som vet vad jag har på banken och ingen har med det att göra heller. Jag skiter i vad folk gör med sina pengar , vem som har stålar och vad folk gör med sina stålar, det är ju inte min sak utan deras ,  vi lägger våra i Skälby. DET ÄR FÖRDJÄVLIGT ATT HON SABBAR MORMORS GODA HUMÖR OCH CHANS TILL ATT UMGÅS MED TEX BARNBARN SOM HON INTE TRÄFFAR SÅ OFTA, genom att vara en subba, hon är ju för fan sjuk, helt skruvad, hon ska skämmas hur hon behandlar mormor.!! Mormor är ju för fan 88 år och ska inte behöva ta sån skit från sin dotter. Hoppas du vaknar nån gång och fattar vad du gör och har gjort, men det lär aldrig hända. SÖK HJÄLP!!!
Nu ska jag glo på tv och umgås med resten Häpp!!!

Lååååååååååång fredag

Yes, ledig!! Åkte hem och käka frulle, duscha, gav djuren mat städade av, ingen hade dammsugit på torsdagen ,tok skitigt på golvet. När man springer ut och in på dan här, speciellt när man varit på gräsmattan, så drar man in så mycket skit i hallen, sen drar hundar ,ungar och vi runt det i resten av huset, oundvikligt.!!!
En kanin med tyska ägare kom, har aldrig sett så bortskämd unge förut, han/hon vet inte vad det var, slog på burarna, akvariet gick in med skor. Sa till den på engelska att det kunde hon göra hemma men INTE hos mej, HÄR BOR DJUREN. Den fattade inte, så jag blev tvungen att RYTA I, DÅ fattade den och PAPPAN. Hemska männinskor. store syskonen  10-11 år,var jätte gulliga och bad om ursäkt , dom var raka motsatsen.
Ut i trädgården, Bernte och Chrisse + killarna åkte och köpte virke, sen rev vi det gamla skjulet i molekyler, flyttade vinbärsbuskar och Killarna med Chrisses hjälp byggde koja, ramen är klar. Vi flyttade även pallkragarna och planterade luftlök,gräslöken i dom.
Mormor åkte på middag, hon skulle bli hämtad ringde de och förvarnade om, hon skulle gå till grinden, hon trodde det var grannens son som stod vid grinden så hon gick inte dit, den manlige blåblodige blev tvungen att flytta sitt klena arsle ur bilen och gapade till mej:- Är hon ute ,eller?? - Ja vid lekstugan. Skulle ha funnit mej och sagt du får väl leta. !!
Fanskapet har inte ens folkvett att börja med Hej, är hon ute? Ska skita i dem, men fan va svårt det är, dom stör mej, men nu SKIT I DOM!!!!
Ett marsvin kom med ca 2 timmars varsel, sonen hade tvingat föräldrarna till att passa det när han och flickvännen åkte till Japan, BÅDA tycker att marsvin är äckliga men kan inte säga nej. Varje gång har dom anlitat mej , lite kul faktiskt.
Hämtade Elin vid tåget och stack och köpte kinamat, mums gott!! Elin hjälpte mej att kklippa buskarna sen fräscha dom och stack in till stan och skulle fredags crusa, vi kollade på talang sen nåt annat, nu ska vi sova , Bernte snarkar redan. HÄPP!!

Torsdag jobbdag

Upp 05.00 fy fan, skulle vara förbjudet. Ner i duschen, utfodra alla djur och iväg till jobbet. Sitter nu fast här till kl 07.00 på långafredagen. Detta blir en lugn dag pga sjukdom, tänker lägga mej på soffan och glo i taket ,kanske att jag kan slumra till lite skriver lite då och då.......... nu är klockan 14 ,han klev upp vid 11.30 och la sig i soffan Har käkat ,surfat glott på burken. Vill hem, gottsugen en chokladkaka skulle inte sitta illa. Ja vad säger man ,ingenting kommer upp försöker igen om några timmar...Bernte håller på att såga ner träd hemma, varför kan inte den här dan ta slut, vill hem. Avslag från afa försäkringen också ang tänderna.
Snart ska jag glo på ett nytt trädgårdsprogram på tv4+ hoppas det är bra , behöver nåt fint och kul att titta på. Helene och Leffe passade på igen när jag inte var hemma och hälsade på, som vanligt. Imorgon ska virke och grejer inhandlas till koja och spiltorna. ÄNTLIGEN!!
Nu är klockan 23.09 ingenting nytt har hänt. Nu ska jag lägga mej på soffan. Häpp!!
 

Onsdag, mulet inget regn ,ännu.

Sov till 8, idag står på programmet, flytta växter och tomta runt. Kanske åka och köpa några och sätta i krukor, vad jag trivs när man kan hålla på i trädgården . mumma !!!!! Bernte har fått hem en liten grävmaskin och i helgen ska det grävas. Spännande, skriver sen ..........nu har jag flyttat på Magnolian, hoppas den tar sig . Killarna har flyttat och travat upp ALLA blå och gröna tegelstenar det var MÅNGA  jätte duktiga. Jag tror att det räcker till min lilla stenlagda uteplats jag ska bygga. Kul att använda dom , det är verkligen Skälby för mej.
 Mormor fick kort från den enda blåblodiga i dag, kl 15.30 kommer dom och hämtar henne på fredag. Kanske jag ska stå vid grinden vid den tiden. Då åker hon nog runt och ringer från busshållplatsen. Skulle kunna spy på´na, hon har  fått sin kompensation nu, jag har hört 100000000 ggr. Det är ett jävla tjat om det. Ångrar resan, tänker inte göra om någon, känns inte som om det är av rätt anledning, jag kommer inte att känna att det är jag som ska va med. Men, men alltid lärde jag mej nåt, kan ju låna ut bilen så kan Neta köra runt så kan jag strosa för mej själv, kan säkert slå ihjäl ett par dar i Visby, om inte annat känner jag ju folk som bor där får väl våldgästa dom .
Nu ska jag städa övervåningen och källaren sen duscha och när Bernte kommer hem ska vi åka och handla. Ikväll kommer en Guldhamster och en ute kanin .återkommer........Har handlat, ätit mat och tagit emot inackorderingar. Marlene från djuraffären ringde åkte dit och gjorde en kanondeal med henne på burar, beställde 6 st dubbel, ska hämta dom på lördag (påskafton). Kanon!! Conny ringde han var sjuk, så imorgon kommer att bli en LUGN dag. Har beställt fler bilmagneter och fönsterdekaler. Nu blir det inge mer, kanske imorgon om inte annat GLAD PÅSK PÅ ER ALLA KRAMAR FRÅN MEJ!!!! obs!! Nu regnar det skit!! kl 19.48

Tis dag, fint i dag också!

Först vill jag bara säga till Tatti, SKIT NER DEJ, Aldrig skrev hon i brevet. Och skulle jag mot förmodan ändra mej så ska jag bara prata om dej . Kram på´re själv.
Boppa var hos tandläkaren, sen käka vi frulle ,orkade inte innan .
 Gjorde det vanliga, sen ut på tomten, nej, innan åkte vi till toy´s R us, Alex skulle köpa nåt , fråga mej inte , fattade inte vad det var , för ett presentkort han haft länge. Killarna hade kul med prylen HELA dan.
Sen ut på tomten , hundarna var med hela dan , börjar bli riktigt duktiga på att hålla käft. Tikarna alltså. Kratta, samlade ihop, plantera om. etc etc . Börjar bli riktigt fint.
Köpte lite blomster, 377 kr, sa killen Ashmed, han fick 400 kr och jag fick 240 kr tillbaka. Där ska jag handla fler gånger, men jag hade svårt att vara tyst, hade det på tungan hela tiden, men jag gjorde det inte. Jag tror att det var kanske 3.dje gången , jag lär mej, har tagit 42 år bara. Hade lite ont i magen faktiskt, pinit.
Bernte körde ris och sopor, nu är det tomt tills i morgon då kommer mer fram, tar aldrig slut.
En stammis kom. Köpte hö också, snart ska jag välja burar, Marlene, tror jag hon heter, vill ha en fönsterdekal att sätta upp på dörren i djuraffären, fixar det, KANON, bra för mej och bra för henne. Nu ska jag sova HÄPP!!!!

Krattdag

Vet ni vad?!! Jag och resten kanske blir movie stars den 24 april!!!! Jag fick reda på det av Camilla, jag säger bara fy fan... vill inte. Så Camilla, det är lugnt DU får stoppa fram nyllet hela tiden..... mmmmmoooohhhhhaaaa . Jag vill inte. usch, blä fy .. Dom ska alltså filma på båten vi ska åka till åland med , men va fan jag är inte bang vill inte synas bara.
Idag har det gått i krattans tecken trött trött, orkar inte skriva idag det blir så fint och är så roligt. sov gott HÄPP!!!!

Söndag med REGN skit också!!!!

Bara för att jag är ledig eller? , skulle fixa på tomten idag nu när vi var 2 st hemma, inge skönt i regnet. Bernte började byta toalettstolarna istället det behövs det också. Städa och fixa , tog emot djur, förberedde maten , vi ska grilla, Boppa på kalas, Nymark behövde skjuts, han skulle lämna sin hoj på service. Nymark hämtad och han kom hit sen och åt middag med oss.Karin är i Västindien??!!! Vill också!!!!! Grillade och ugnsstekta grönsaker. Mormor kom hem idag. Boppa kalasat klart. Mikaela till kråkowitch. Kollat på Wipeoff, gillar inte komentatorerna, speciellt inte Måns , för mycket ,för ofta, dryg . Ny dag i morgon PÅSKLOV, SLIPPER GÅ UPP 06.30 JIPPI!!!!!!!!

Lördag jobbar dag med bra start

Gunwald skickade ett sms igår kväll och talade om att jag kunde få sovmorgon om jag ville, han skulle kvarta kvar till 10 och jag behövde inte komma förr´ns då. JIPPI!!
 Jag klev upp och duschade Bernte fixade frulle och vi kunde käka tillsammans innan jag åkte 09.15, skulle kunna börja 10 varje gång känns lättare, mjukare start på dan. Gav alla djuren mat, Jeppe, kakaduan skrek lite när jag skulle åka, han visste att det var det som skulle hända, han gör likadant hemma. Bra betyg , då känner han sig hemma hos oss också.
Igår hämtade Bernte min bil, äntligen klar, jag fick åka Volvo idag så att han kan tvätta den. Mina reklamskyltar ska på också ,hoppas att det blir bra.
En inackordering kommer idag Bernte fixar den, imorgon kommer 2 till , det rullar på. Det som är det fina i kråksången är att det är bara NYA kunder, kanon att det sprider sig, känns lite som att folk rekar lite inför sommaren. Har fått några bokningar inför sommaren och flera förfrågningar om plats, dom ska bara ta reda på exakta datum för deras ledighet, känns lovande.
Härom dagen fick jag mms från Birgitta, hon undrade om jag kunde se var hon var nånstans, kände igen mej direkt, Angarnssjöängen och baksidan på Hacksta Gård. Vi har ju växt upp där så det var ju inte så svårt. Ser likadant ut fortfarande. Hon och Alba var där nere och promenerade.
Just nu sitter jag bara här och skriver på jobbet vid 11.30 ska jag väcka Mr . Vi får väl se vad som händer idag, skulle velat vara hemma nu när resten är lediga, har hur mycket som helst att sätta tänderna i ute. Ställde iordning grejerna på balkongen i går blir hur mysigt som helst, förresten kanske att jag skrev det igår kommer inte ihåg . Återkommer senare..................
Vi gick ut och satte oss på verandan , han hade eldat i en tunna igår ,jag VÄGRADE den står 1/2 meter från planket och 1 meter från grannens garage. Tokfarligt, inte en chans att jag gör det , han blev sur skiter jag i .
Pratade med Bernte han kanske ,om han får tag på Mikaela, kommer hit en sväng på min hoj. HOPPAS!!
Bernte kom hit på min hoj, jätte skönt att åka sa han, inte kallt alls.Stannade inte länge men kul var det i alla fall, han kollade på Connys nya JEEP från -60.
Nu har jag surfat runt här på nätet och nu orkar jag inte längre, det är såååå tråkigt. Har läst tidningen ,kollat facebook (skittråkigt ska nog lägga ner det inte kul) längtar hem, blev värre när min Bernte åkt igen, kan inte klockan bli 24 eller nåt så jag får sova då är det bara natten kvar och sen får jag åka hem.

Fredag och dags för påsklov.

Upp 06.30 gjorde det vanliga och sen hem och käka frulle. Bytte på kaninerna som kom igår dom luktade apa, under tiden fick dom vara i duschkabinen. Kan bara meddela att de är på G att bli könsmogna så att det är själva kaninerna som luktar. OK, inte mycket att göra åt saken, väntade på att Kakaduan Jeppe skulle dyka upp. Han kom vi 10- tiden en mycket trevlig fågel, ännu har han inte sagt något men han gillade sitt tillfälliga hem direkt sa ägarna, han betedde sig på ett visst sätt när han var tillfreds med tillvaron.
Bernte kom hem vid 10 och vi tog en fika innan vi åkte till ÖB och handlade nya hundsängar, krattor, tejp, tippexband etc etc. Blev också helt kär i ett stort troll, den fick följa med hem den också. Ringde och meddelade att jag ska jobba i morgon URK!!, men det får gå, sen ledig tills ons jobbar skärtorsdagen sen ledig tills på tis. SKÖNT!!
MIN BIL ÄR KLAR, Bernte har åkt för att hämta den, äntligen. Fick mina reklammagnetskyltar om min firma igår så nu ska dom på bilen.
skriver sen...... känns rätt ok att jobba i morgon trots att jag inte vill, skulle varit skönt att få vara hemma med min familj bara, nu när tillfälle bjuds men va fan, man kan inte få allt. Förresten så var det väldigt länge sen jag rökte, ville bara säga det . Har en vecka kvar med tabletter sen ska jag vara utan , kommer gå galant.
Har fixat och krattat på tomten, nu är det kväll Alex och Bernte på Breake dance, sen blir det tacos och burken, sova tidigt jobbar.

Ny dag torsdag

Igår svimmade vi alla vid 20.00 så trötta, kl 04.00 vaknade jag av att Elsa kliade sig så det tjonga i hela kåken, Alex vaknade också och blev lite rädd. Han trodde det var nån på balkongen, han fick fortsätta sova i min säng. Andreas låg redan där, han fick faktiskt ligga där från kvällen, han "kommer ju aldrig ihåg att han ska in till mej och gosa" OK, för denna gång .Orkade inte tjafsa i går kväll, vilken looser man är, skit samma. 
Somnade om kl 05.30 Skit! 06.30 blev det dags att kliva upp skjutsade killarna och sen hem och städa och käka frulle. Kl 10.00 kom 2 st kaniner ända ifrån Gustavsberg.
Sa ifrån att övningsköra idag Bernte kommer hem tidigt och synd att boka nåt när vi för en gångs skull är själva i ett par timmar. Vi får väl se vad vi hittar på.......Vi åkte till plantagen och skulle köpa krattor och kolla läget lite, det blev inte ett jävla dugg. MC Donalds och köpte varsin bägare med chokladsås, sen skulle vi vidare till K-rauta blev inte heller, surt och grinigt. Så bra är vi på att förvalta vår egna lediga bara vi dag. Man skulle ha spö, jag grinig som fan, Bernte inte ett dugg bättre. Åkte hem och surade på varsitt hörn, pratade igenom ,skällde, talade om vad jag kände, talade om vad han kände, nya tag. Nog fan att det behöver rensas ibland men vi kan väl använda andra dagar till det.
 Gick ut på tomten och planerade lite, hämta ungarna och käkade ugnspannkaka som Bernte lagat. Gott!! Blir nog en tidig dag igen, Alex alldeles vit i ansiktet, han har varit i badhuset, brukar vara helt slut då. Vi skulle åka och tjacka nya ryggor till killrna, ingen bra dag när 3/4 av oss inte är på topp. Tar det i morgon istället. Sov Gott!!

Onsdag

Klev upp som vanligt iväg med killarna, hem käka, duscha. Mormor skulle ut till Neta idag, Denise fick övningsköra dit, 2 flugor på smällen.
 Farbror POLISEN stod och kolla körkort och nykterhet mellan Jakan och Kallhäll. Denise fick svänga in, nervös som attan händerna skakade som asplöv. Pelle Polis kollade mitt körkort, Denise papper, mina papper, skylt och bilens uggla. Sedan fick vi reda på att vi var nyktra också. Nyttig erfarenhet, nu har hon fixat det och detta är avdramatiserat.
Resten av färden fortsatte, framme hos Neta fick vi fika sen åkte vi hemåt. Allt gick bra.
 Hem käka lunch med Bernte, åkte och skjutsade hans morsa till fotis, hämta ungar och hem. Nu är det fotbollsträning Bernte åker och under tiden träningen varar så övningskör han med Mikaela.
Bokningar både till sommaren och påsken idag flera stycken. Om jag orkar skriver jag mer sen.....annars god natt.

RSS 2.0