Sportlovets första dag!

Upp kl 7.30 SJÄLV. Fodrade alla djur och sen tog jag en kopp kaffe! Städat och försökt att få igång ett marsvin som inte vill käka. Vi får väl se kan ju inte trolla med knäna! Den var lite dålig innan han kom hit och hade varit hos vet men som  inte hittat något fel på den! Vi får väl se. Snart ska killarna på bio, jag ska duscha och ikväll kommer en goja ! WIRRE SKA BADA, imorgon ska han trimmas ÄNTLIGEN! han ser ut som en Afganpudel!
När killarna stack på bio åkte mormor, jag och Bernte till Jakan och käkade på Kinaresturangen! GOTT!! hem och drack kaffe sen blev Wirre badad och fönad! Tog emot skrik gojan, inte sååå kul!
Denise var här en stund ikväll, jag försöker att få marsvinet att överleva men jag tror nog inte att jag lyckas! Tyvärr! Veterinären kan inte hitta något fel på henne så om jag får henne att börja äta så kanske men jag har inga stora förhoppningar!

Leffe, En mindre bil typ SEAT Leon, Ibiza eller liknande , nyare än den jag har. Tänker ev byta innan min förlorar för mycket i värde . Som det är nu så gör jag inte det fick den ju billigt! Känns lite onödigt att ha 2 stora Dieselbilar ganska dyr i skatt är min också . Nu är vi ju bara 5 med mormor så det behövs inte 2 stora . Har några på G , ska bara försöka att laga min värmare och farthållare som inte vill funka . Kravet är diesel, värmare och fräsch. Ca 140 kanske!


Hoppas på en ROLIG dag med ÖVERRASKNING imorgon GÄRNA NU!!!!!
HÄPP!!

Ännu en söndag!

Upp vid Nio , käkade frulle sen hjälptes Bernte och jag åt att fodra och organisera allt i djurrummet. Städade och Bernte åkte och storhandlade. Vi stack efter att 2 marsvin hade gått hem till Gurraberg för att äta middag och träffa bästa Sonen Chrisse och bästaste Elin! INGEN OLLE vill komma ut, förr eller senare, just nu senare verkar det som!
Mormor ville inte hänka hon skulle sitta hemma och uggla, ibland är hon för svår att få med sig! SYND!!
Har börjat tänka på att byta in min bil medans jag kan få något för den, gör jag det snart så kommer jag att tjäna på den,
 HMMMMM vad ska det vara istället ??
En SEAT LEON?? sugen som attan på något mindre nyare billigare i skatt! Vi får väl se, kul att titta iallafall , vi får väl se hur jag gör!
Har betalt alla räkningar och gjort lönen, det gick ihop denna månad också, trots 30 rök i kvarskatt!!
Som förövrigt är betald!
YES!!
'Nu ska jag sova!
HÄPP!!
Förresten, VÅRT KÖK ÄR FÄRDIGRITAT, Bästaste GÖRAN eller var det HANS-GÖRAN? hahahaha har ritat MÄSSINGBOLAGETS KÖK!!!! hahahaha, det är bara han som säger det och alltid har sagt det! KUL!!!

Hemma igen!!

Hemma igen! Bernte har fixat allt SJÄLV alldeles utmärkt!!!! Tack ÄLSKLING!! Din tattoo blir av 1/4 !!!! Har haft en kul kryzz med trevliga människor, lite oroligt när man vet att det är TOK mycket hemma att göra! Orkar inte blogga mer idag! HÄPP!!!

KRYZZNING!!!

Upp och iväg med killarna, hämtade Katta i Brottby. Fikade och gjorde rent till djur , tog emot lite djur och städade,. Just nu har Katta blivit skjutsad till Jessica av Mikaela, hon ska frippa till sig!
Snart in i duschen och iväg! Bernte är hemma och håller ställningarna. JAG ÄLSKAR DIG BERNTE ,  MIN BERNTE!!!!
Hemma i morgon eftermiddag HÄPP!!!
SKÅL!!!!!!!!!!!!! Ni ska se att OLLE kommer BERGIS ut nu när FARMOR inte är hemma!!!!

- 34 GRADER det är inte klokt!

Upp och ut och startade bilen , kände att det inte skulle bli lätt!! Efter 3 försök och ett batteri som började säga upp sig så släppte jag inte nyckeln förrns bilen hoppade igång! - 34 grader, varför ska jag jobba på den kallaste platsen i STOCKHOLM!!??
Hem iallafall och skönt var det. Jobbigt dygn! och LÅÅÅÅNGT!!!
Iväg med killarna sen hem och fikade med mormor, flera bokningar och 2 avbokningar, de hade fått influensan och fått avboka sin semester. Stackar´s dom.
Leffe kom hit och hämtade mormor som skulle till öron idag igen, hoppas det funkar bättre nu!
Fikade när de kom tillbaka, har förberett allt nästan, det blir nytt varje dag! KUL!! 
Fixat med Kattas skjuts till frissan och hit, Mikaela hjälper till, skjuts in får vi också.
Mikaela ska hjälpa Bernte med alla djur , fredag och lördag. Det lär han behöva, han ska SLUTA ATT STRESSA. Det var inte så lyckat att vara borta just nu, men det var inget annat att göra eller att säga nej till bokningar,
VEM hade kunnat ana att det skulle vara såååååå många!!!`?????
Snart blir det KEBABtallrik, ingen orkar laga mat idag! GOTT!!!!
El Solo guuuuuuud va skönt!!!
Inackorderingar och 2 till bokade!
Bernte mår lite skit, stressar förmycket, INTE BRA. Mikaela är här fre och lör för att hjälpa honom. DU SKA TA DET LUGNT BERNTE, vi hinner det vi ska om vi bara gör det i lugn takt. Prioritera det som måste göras och delegera det som går att delegera!
Känns lite kymigt att åka , men det fixar sig nog!
Snart sova!!! Häpp!!

Joppa Joppa!

Till jobbet, han var sjuk, inte uppe på hela dan, 4 bokningar till, kollat tv och fb ! HÄPP!!

MASSOR ATT GÖRA!!

Upp efter att ha sovit skitbra!!! Hade kläder på mig så kroppen gillade värmen, ska nog ta det som vana.
Skjutsade killarna och sen hem, frulle och kaffe med mormor.
Stack till banken och fixade nytt kort mitt chip vill inte alltid funka. Boxade pengar för första gången, spännande att se hur och OM det funkar!
Förberett alla uteburar och plockat fram nya. Bäddat alla och namnmärkt dom.
Bernte har kört sopor och jag har varit på Öppet hus i plugget.
Tagit emot de första inackorderingarna och fixat klart nere i djur-rummet.
Hoppas nu att Bernte får till det ordentligt när han ska vara CHEF för ett dygn! Jag ska till Åland och svira , ska bli kul!
Snart ska jag hämta Alex hos Aria och sen sova järnet. Först packa ihop tills imorgon!! HÄPP!!
INGEN OLLE ÄNNU!!!!

Måndag morgon och det rullar på !!

Upp och iväg med killarna , hem fika och sen gav jag benet. Städat klart , nästan . Nu kaffe igen och sen ner i källaren. Flera bokningar idag , har fått för första gången säga nej till kunder JAG HAR FULLT INNE!!!! Marsvin går att trolla plats till men kaniner vill jag inte ha i huset , de luktar så jäklarns mycket. Många av dem hoppar och pissar längst väggarna och det vill jag inte ha kvar som markering sedan.
Har skicat mail till fågelns, Kimbas ägare nere i Dubai fick tillbaka direkt att han var jätte nöjd. Therese som är svägerska ringde och undrade precis som jag tröck iväg mailet till henne, lustigt! Nä, på´t igen!
Lunch och kaffe igen , sen stack jag iväg och handlade och köpte revaxör till mormor. HEm och plockade in allt, Bernte hade hämtat killarna och Alex stack på gitarrlektion. Nu är de iväg på badminton och fotbollsträning. Mikaela och Rille ska käka middag här. Det ringde på dörren och kunder stod utanför, de bor i närområdet. 2 bokningar till. !! KANON!! Acke ska komma också, en stammis goja.
2 till bokningar för utekaniner och 1 kund har jag fått säga nej till, det är ju fullt.
Uteburarna fixar jag imorgon, hinner inte idag.
Letar efter 1 hane att para hunden med 2 eventuella aspiranter har jag ! YORK eller Chihuahua!????? VEM VET!!??

Har fixat mormors fötter, klippt tånaglarna och smörjt in dom, även öronen fick revaxör , hon hör INGENTING!!!!
En överbokning som får ha med egen bur! 2 marsvin!

Imorgon är det 22/2 -2011 och jag skulle gärna vilja prata med en viss liten gosse! Vi får väl se!! HÄPP!!

Söndag och full med jobb!!

Upp kl 8.30 , frulle och storstädade!
Ner till djurrummet och roddade klart allting , skrev kvitton, incheckningslappar, lappar till resp mat! Fixade iordning alla burar och tog emot inackorderingsbokningar. NU ÄR DET FULLT!!!!
Inne är burarna bokade finns inga kvar att boka. Ute kaniner går det fortfarande att boka för . Även hamstrar och fåglar!
Solat och nu är det sängdags, så trött! Tur att mormor ska till öron på torsdag, apparaterna funkar inte så hon har den gamla och inte hjälper den NÅGONTING!!!!
HÄPP!!

Lördag!!!

-29 grader! Varför ska det alltid vara så kallt i Angarn, ett jäklarns köldhål  är vad det är! Bilen gick igång iallafall. Hem fika och sen åkte Bernte och jag för att sola. Hem och då kom Katta, fikade och duschade sen stack hon och jag till Jakan, hon hittade det hon skulle och jag kunde inte låta bli att köpa en pyamas åt Olle. KOM NÅGON GÅNG DÅ!!!!
Hem och då hade Chrisse och Elin kommit, fikade igen sen låg jag Chrisse och Elin i vår säng och tittade på massa gamla kort. KUL!!!!
Dom käkade här och åkte hem på kvällen. Boppa på fest , han är en riktig festprisse. Snart blir det kväller för mig trött efter att inte ha gjort någonting idag, ingen idé heller för mycket hundar här, Deppen passar BERNTE?? eller hur! Häpp!!!


Fredags jobb!!!

Upp och iväg, inte kul! Nu sitter jag här och kommer så göra tills imorgonbitti! Har städat hela huset, skitgrisar. Nu sitter jag här och svarar på massa bokningar! KANON!!!!
Katta kom till jobbet och fikade en sväng !!HÄPP!!

Torsdag!

Trött på morgonen ! INTE kul! Vill vara pigg!
Skjutsade killarna och sen hem och fikade med mormor. Bäddade och sen stack jag iväg till solningen, så skönt för kroppen! Hem och städade , då ringde Elin och ville ha sällis till BABYLAND, vi stack dit och sen blev det matkoma på kina i Viksjö!!
Hem fixade iordning i Djurrummet , idag börjas det på allvar med inackorderingar!
Nu packa inför jobbdygnet. Får se om datan funkar denna gång i Angarn, förra gången gick det inte! HÄPP!!

Onsdag den 16/2 och jag väntar!!!!

Upp och trött som attan, det är inte bra att vara ute och slarva på kvällarna. Städade och fixade med det som skulles fixas med. Laddat fällan och hoppas på fångst!
Morsan och Farsan kom hit för att fika, då ringde Gert-Ove från Delsbo och talade om att Klint-Olles hus har brunnit ner. Kolalde på svt/play och där intervjuar de brandmannen Magnus Westerlund, min kompis, och man ser hela kåken brinna. Som tur var inte Olle hemma, men alla dragspel, gamla grejer, etc ett riktigt kulturarv har gått upp i rök! TRÅKIGT!!!!
Jag var ute med hundarna på tomten och hittar en STOR råtta död brevid itappningen till OLJAN, vi får väl se om det finns någon mer! Den hade dött av sig själv.
Lagat mat och väntar på att Alex  har haft träningen klart och att Boppa har kommit hem från plugget.

Ringde indrivande företaget på ena bluff-fakturan. har fått ett mail om att de inte längre har några fodringar på mitt företag! SKAM DEN SOM GER SIG!!!! YES!!!!!!!!!!!!!!!

Maten äten slöglott på dumburken, nu sova snart! HÄPP!!

Date med Maria S i UPPSALA

Uppe , skjutsa killarna sen städa fika och duscha. Därefter UPPSALA, kan bli bra!
Städade , duschade och sen iväg till Uppsala, käkade lunch med Maria och Kickie .
Sen diskuterade vi AB ´s vara eller icke vara. När alla kvitton är genomgångna så kommer vi att bestämma utifrån det. Kommer även att dra igång min andra firma!
BEHÖVER lektioner i fakturering, rutavdrag, och kassa registrering! PHUU!!!!

Väl hemma så kom Mikaela tillbaka från vet med DEPPEN, han var uttorkad, har spytt och skitit vatten i ett par dagar. Han fick medicin och ett snällt foder , hoppas att han blir bra nu!

Efter middagen så åkte jag och hälsade på Katta i BROTTBY, så sällan jag träffar mina vänner, det blir aldrig av. Jag har lovat mig själv att bli bättre på det.
På väg hem åkte jag in till farsan och morsan och hämtade en råttbur som Birre hade tagit hem från jobbet. NU SKA JAG TA DEN JÄVELN!!!! INGA MER RÅTTOR (hoppas jag) INTE LÖSA IALLAFALL:
Bara de som pröjsar för sig!!!
Nu ska jag sova
HÄPP!!!!

HÄR ÄR KIMBA !!!! 2,5 ÅR ska han vara hos mig SNÄLL som sjutton, kul!!!!

-31 jävla grader!!!!

Fy fan, -31 grader var det i Angarn när jag skulle hem imorse. TVINGADE bilen att starta det gick på 3.DJE försöket!
TACK OCH LOV!!!! Hade inte velat vara kvar där.
Kimba fick sitta och käka frulle med oss på morgonen, en snäll fågel, kommer att bli bra. Skickade ett sms till Ali och berättade hur det gick, han svarade att det kändes kanon att lämna till mig!!!! BRA DÄR!!!!! Nu ska jag städa, ont i hövve idag , får det på jobbet, tror nog att det är dålig luft ventilation i huset. Har ALLTID ont efter 1 timma inne där!

Städat och fixat, varit och köpt hundmat och alla hjätandagsfikat med familjen! Mormor fick blommor av mig , Bernte fick blommor av mig, killarna gelé hjärtan av oss. Jag och Bernte  fick Choklad hjärtan och mormor fick gelé hjärtan av Alex och Boppa!!! En riktig godisdag medandraord!
Morfar fick tänt ljus och tullisar av mig!
Till middag blir det salladsklämma som mormor bjuder på idag! GOTT!!!

Kaninen som jag hjälpte att avlägsna träck på häromdan, åkte hem. Jag fick en blomma och ett tack kort!! KUL KUL!!!!
Nu ska jag in i duschen!
Ätit, softat gosat och nu är det sängen. UPPSALA snart är det dags! 
HÄPP!! 

JOBBAR SÖNDAG!!!

USCH! Upp tidigt och trött eftert att inte ha sovit någonting, väl på jobbet så fick min data ingen kontakt med nätet, skit ingen kontakt med omvärlden! Åkte till Sempervillage och handlade och sen till Kista för att gå på BIO , Vi var tillbaka kl 19.30 i Angarn! TRÖTT och sängen blev det kl 22.30 !

Lördag sovmorgon!!

Upp kl 9.30 så skönt att sova ut, chocken kom i morse, grinade lite och tänkte. Slog bort det hela så det ordnade upp sig!
Städade och sen kom Chrisse och Elin med magen! så rund och fin, 10 dagar kvar!!!!
Vi fikade och väntade på att Grå Jacon skulle komma. Det gjorde den , en snäll fågel. Ska vara här i 2,5 år!!!!
Vi stack till Nymark, Karin och lilla Mathilda 3 månader. SÅ SÖT UNGE!!!! Fick lite fisksoppa och bär till efterrätt, GOTT!!
Därefter åkte vi till Chrisse och Elin för att äta huvudrätten, LASAGNE + HALLON PAJ!!!! MUMS!!!!
Så mycket bäbis och mage idag så man blir alldeles salig!!!
Hemma kl 21.30 , nu ska jag plocka ihop för att sen sova upp 5.15 imorgonbitti , jobbar dygn, vi ska tydligen till SEMPERVILLAGE och sen på bio. KUL att det händer något! HÄPP!!  

Fredag som höll på att bli den sista i vanligt skick!!

Upp när Bernte ringde och sa att jag skulle överväga att inte åka med Grabbarna idag. Kollade ut och bestämd mig för att INTE låta dom gå idag!! KAOS var bara förnamnet! Bilar stod både här och där på vår gata, ingen kom någonstans. 1 meter drivor att forcera!
Vi käkade frulle och sen blev det ut för att skotta så Bernte skulle kunna köra in bilen när han kom hem. Det lyckades han med.
Jag promenerade till Handlar´n för att handla mjölk, på väg hem när jag var nästan vid busshållplatsen här nere så hörde jag ett konstigt ljud. Slängde runt hövve och fick se en bil som kom sladdande emot mig! HOPPADE allt vad som gick åt sidan in i diket och han missade mig med 10 cm!!!!!!!!
Fort som fan gick det.
Killen hoppade ur bilen och var helt chockad ,
-Gick det bra ???????
- Nej , svarade jag!
- Var VAR träffade jag dig!
 - NEJ, det gick bra alltså. Trodde han frågade om han kört på mig!
HAN VAR  UPPE PÅ TROTTOAREN MED HELA BILEN I SNÖDRIVAN. Han fick kast i snömodden , drivorna och bilen bara for iväg mot mig.
I skräcken så bromsade han och drog i handbromsen så han fick en jätte sladd.
Han hjälpte mig att samla ihop mina varor som jag tappat och sen åkte han iväg,
TA`T LUGNT VAR DET ENDA JAG KOM PÅ ATT SÄGA: STACKAR`N skulle nog åka hem istället!
Denna gång gick det inte att ha ihjäl mig!
TACK & LOV!!!! Finns väl bättre väder att mula i!!
Chocken kom ett tag efter , skakade ett tag.
Tog en varm dusch och sen kollade vi på " I rymden finns inga känslor! " BRA FILM!!!!
Killarna fick en AHA upplevelse!
Nu är det matlagning på G och Boppa ska på fest!

Fredag är det inte alls utan TORSDAG !

Upp och skjutsade killarna, städade , frulle med mormor, TRÄNADE 45 min gångbandet, lite armar. SÅ SKÖNT!!!! Käkade lunch och sen stack jag iväg och solade! När jag kom hem så dök Eva och Musen upp, fikade med dom och sen blev det duschen. Bernte kom hem och hade hämtat killarna, skjutsade dem till Komethallen för de ville spela badminton. Han åkte hem och duschade och sen stack han dit för att hämta hem dem igen! Mormor har lagat Rotmos och fläskkorv idag. JAG har polisanmält 1 till företag för blufffakturor, det tog ca 1 timme. PUST!!!! Det förra har jag gjort en till-läggs anmälan mot, fick en ny faktura igår! SATAN I GATAN VAD DET ÄR PÅFRESTANDE; JAG GER MIG ALDRIG!!!!
Nu ska jag softa!
Har kollat på antikrundan med mormor nu ska jag sova! GOD NATT!! HÄPP!!

Ledig igen! JIPPI!!!!

Hem och iväg med killarna, kaffe med mormor och sen satte jag fart med det som skulle göras. Bestred fakturan IGEN! Jävla idioter.
Orkar inte ens lägga mer energi på att bli förbannad, SKA inte göra det. MÅNDAGEN gick fetbort PGA detta!
Mormor och jag åkte till ICA och handlade grönsaker. Duschat och snart ska Bernte och jag följa med Alex på Badmintonträningen. Boppa vill vara hemma! Sedan blir det mat, Grönsaker i ugnen och KÖTT!!!! MUMS!!!!
Träningen gick kanon, innan vi åkte kom Leffe hit och fikade, kul!! Maten vart kanon nu är det duscha för Bernte och sen tidig säng för alla. Bernte funderar på att börja träna på Komethallen, passar ju bra eftersom att då kan han göra 2 flugor på smällen när Alex tränar och när Boppa är med och kör lite! PERFA!!!! HÄPP!!

Tisdags jobbe!

Upp och har faktiskt sovit ganska bra , otroligt, inte något jag brukar göra inför ett jobbdygn! Snöar , slirigt , ska lägga mig på soffan ett tag tror jag!
Klockan 10 satte det fart! Fikat och plockat grejer. Snart är klockan 15.15 och det börjar bli dags att äta någonting! Lite tv först tror jag. humöret är bättre idag , tack & lov!
Tror det blir en relativt tidig kväll, hoppas hoppas.
Hade tydligen fått en ny faktura, en idiot ringde igår men presenterade sig från ett annat bolag. Faktura kom idag och en kreditupplysning var gjord på mig igår! *IDIOTER GE UPP JAG GER MIG ALDRIG!!!! HÄPP!!

Ny vecka!

Uppe har snozzat sen 6.30 inte kom viljan att kliva upp för det! Nu iväg med killarna och sen hem och dricka kaffe!!
Kaffe intaget,, städat, och lagat mat! EN SKIT DAG!!!!
Har inte kommit igång ännu och det är redan eftermiddag, trött seg , grinfärdig, inget är roligt, deppar och tycker allt är tråkigt!
Mormor känner sig trött och frusen, men hon är inte sjuk säger hon, tror nog att det är det som drar ner mitt humör. Hon ser ut att ha sålt smöret och tappat pengarna och går runt och ser ut som om himlen rasat ner i skallen på henne!
Själv har jag inte lust eller styrka att peppa upp henne heller just idag. Känner mig inte glad själv heller! 
Man får ingen styrka när någon annan går runt och ser ut som en ledsen hund och man själv inte känner att man orkar, Nä, nog gnäll ta tag i skiten!!!!
Snart kommer grabbarna hem och då är det Gitarr, badminton och fotbollsträning. Maten är ju förberedd så det behöver jag inte tänka på. Ska nog ta några minuter framför tv`n tror jag!
Nä det blev det inte, skjutsade Alex till gitarren, Bernte fixade klart middagen, sen drog han och Boppa till fotbollen och jag och Alex till Badmintonträningen.
Alex var jätteduktig.
 Boppa tränade på som sjutton.
Bernte åkte och klippte sig under tiden.
Nu har vi druckit te och killarna har duschat. Tidig säng idag och hoppas på en scenförändring tills imorgon . JOBBAR
Häpp!!

Ett EXTRA viktigt inlägg!!!!

Vill bara tala om att jag TRIVS så himla bra med mitt liv! Har träffat den bästa i hela världen. Jag älskar honom så himlans mycket massor!!!! BERNTE !!!!

Det finns ingen annan som är som du!!!! Vi funkar ihop och jag blir bara mer och mer kär i dig!!!! Du är bara bäst, så skönt när man vet att man är så himla rätt!!!! Våra fina ungar och det liv vi lever! Skulle aldrig vilja byta ut någonting. Det är inte alltid en räkmacka men ALDRIG att jag tvivlar!!!! Det som är problem och jobbigt LÖSER vi förr eller senare, och vi kommer alltid framåt, trots att det tar tid ibland. TÄNKER nog ganska lika och VILL samma saker på våra olika vis. Oftast kommer vi fram till samma sak fast ibland på olika vägar.
DET är fördelen med att komma bort ett par dagar själva, vi hinner längta till våra liv, och det vi har tillsammans.
ÄLSKAR DIG ALLTID!!!!!!!! PUSS!!!!

Nu tror alla att det snurrat till men ICKE, jag bara kände för det!

Känner också vad vissa , gissa vilka , betyder för mig! 2 st har jag träffat i helgen! puss på er också!!!! HÄPP!! HÄPP!!

Hemfärd!

Efter en natt i hängmatta med spring in i "vårt" rum halva natten så åkte vi hemåt. Klockan 0630 så gick vi upp och borstade tänderna , packade ihop det sista sen drog vi. 7.00 ! Vi var hemma lite efter 10 !!! Resan var kanon, inga bilar att tala om och hela dagen hemma !!!! SKÖNT!!! Vi har haft en jätte skön helg , SÅÅÅÅÅ KUL att träffa Tatti , Danne och Theo. FREDAGEN var roligast när vi slapp dela deras uppmärksamhet!
 
Kul att träffa Lillan och hennes fina barn! Saknar er bägge tjejer!!
 
Killarna hade skött om allt JÄTTEBRA!!!! Boppa hade bakat , Alex hade lagat mat! Skött djuren hade de också fixat galant. SÅÅÅÅ STOLT över mina fina killar!!!! Mormor var nöjd tror jag , morsan alltså!!!
 Farsan var efterlängtad av BOPPA ; han gillar sin morfar och tjatar om att han ska komma. Farsan blev nog lite glad tror jag , jag talade om att båda killarna  men mest Boppa tjatar om att han ska komma!!

Nu har vi fixat klart och ätit middag , duschen står på tur. Sen blir det gratta Denise, Chrisse och Elin skulle komma en sväng hit, om vi inte är hemma så hälsar de på mormor istället!

Papegoja har gått hem och 2 st kaniner, vi har grattat Denise som fyllt 22 år , GRATTIS !!!! Nu är vi hemma igen och snart blir det sängen för folket, jag ska försöka att ringa till min bästa TATTI innan jag kvartar och kolla läget! Så kul att träffa henne, märker varje gång hur mycket jag saknar att bo i närheten av henne! HÄPP!!!!

Vaknade i Vikarbyn!

Efter en SOVANDE natt vaknade vi i Vikarbyn. Har sovit tokskönt! Upp och in och drack kaffe, sen stack Bernte och jag för att hälsa på Madicken och hennes lilla Neo 2 år! Söt unge.
Upp och visade Bernte vart Kjelle och Tjoran bor, klev in och morsade sen åkte vi tillbaka till Tatti och Danne + Theo!
Tillbaka och knäppte en Dagens, det har blivit några stycken! SMÖRGÅSTÅRTORNA VAR KANONGODA!

Snackat skit och spöat Tatti i pilkastning, jag ägde!!!! HAHAHAHAHA BÄST ville bara säga det!
Snart tror jag att det blir sängen om man inte piggar på sig!
Åker efter en skön solig helg hemåt igen.
Hemma har det funkat jättebra! Duktiga killar vi har!
HÄPP!!

Vikarbyn idag!!!!!!!

Hem från jobbet , har inte sovit mycket. Städade och bäddade rent. Morsan kom , hon ska passa killarna, Vi stack iväg till Vikarbyn, kul att göra något själva. Har haft en mysig kväll nu är jag trött sov gott!
HÄPP!!

Torsdag jobbar!

Upp och till jobbet. Drog upp en stackare ur diket vid Rocksta, han sa att jag var en ängel!!!!
Inte mycket hände , Jönsson var och hälsade på, kul, Skjutsade Sarah till Täbban! Hem på morgonen! HÄPP!!

Igår var det en annan dag!

Upp efter att jag fått massage på ryggen av en trevlig kille vid namn Alex, han sov i mammas säng så klart! Hmmm , är väl HÖG tid att sova i sin egen! När han är sjuk så går han i sömnen till oss, sen fortsätter han i bara farten när han piggat på sig! Måste säga till honom att han inte FÅR komma då gör han inte det. Tråkigt att behöva säga det bara.
Kaffet sprutar ur öronen snart, blev för mycket.
 Den 12/2 kommer en Grå Jaco hit som ska bo i 2,5 år här!!!!
SPÄNNANDE!
Imorgon är det jobb igen och sen på fredag ska vi till bästaste TATTI OCH DANNE, det ser jag fram emot massor!!!!!!! Så kul att få komma bort och att det är dit är ett stort +.

Nu ska jag sätta fart med det jag ska göra idag, ALex ska gå på sin första badminton träning idag, han ska spela , träna , 2ggr / vecka! BRA DÄR , då får han röra på sig med något han verkar tycka är kul. En termin så får vi utvärdera sedan om det var något för honom eller inte! ?
Städat klart och förberett för inackorderingar som kommer i helgen! 3 st kaniner!
Lunch måste intas och sen blir det duschen!
Duschen fick vänta, plockade 2 kassar med dogshit istället.
Göran kom hit och fikade, mormor promenerade till konsum, handlar´n .

Alex var på sin första träning Badminton, urkul tyckte han att det var, 6 st barn, 3 gjorde det som man skulle och skötte sig 3 bara flamsade. Bernte vart tvungen att gå ut han pallade inte med dom.

Instruerat killarna om djuren i helgen , de ska hjälpa till , morsan får övervaka! Kommer att gå galant!
Nu blir det sängen!
Ska jobba imorgon, funderar starkt på att dra igång städfirman på allvar .
Vi får se!!!!
HÄPP!!

*GRÅ DAG!

Tung morgon, killarna ville inte vakna , när de väl vaknade så var det inte några solstrålar som kom upp direkt!
Iväg med dem så det blev lungt! Hem och drack kaffe med mormor. Städade och fixade , sen åkte jag ner till en kund och hjälpte henne att spara 4700 kr! Veterinären skulle ha det för att ta bort intorkat bajs i rumpan på kaninen. Sövning och rakning!!!! Jag fixade det på 2 min med sax, jag får göra sådant 1 ggr / dag på sommaren!
OFÖRSKÄMT måste jag säga , det vet hade sagt var REN BULLSHIT!! Ja ja nöjd kanin blev det iallafall.
Hem och lämnade hundarna efter promenad i skogen. Stack till apoteket och handlade min blodtrycks medicin som var slut, sen in på ICA. Nu sitter jag här och snickrar på ...... ja det ni..... den som lever får se!
Ikväll kommer ett besök  ev 2,5 år ska den vara här! Spännande!!

Lite tråkigt kan jag tycka att det är med BRISTEN på kommentarer här!!!!

Min idé sket sig , piss, men jag snickrar på en ny måste bara kläcka den först!!!!
BRA TATTI just så räcker , för då blir det roligare, PÖÖÖÖÖÖÖSSSSSS på dig själv!
Satan i gatan vad jag blir irriterad på skitSverige, så fjantiga regler som inte rimmar med varandra! Nu ska jag sova snart!! HÄPP!! 

RSS 2.0