sista oktober!

Massor har hänt, jobbar, Chris,Elin och Olle har flyttat. Just nu bor de hos oss i källaren. De ska renovera sitt nya hus först. Massor att göra ute trappen klar. Tack Gör-Han. Nu håller vi på att rensa och röja på vinden, v måste isolera där så att vi inte får massa is på taket och värme som försvinner. Idag är det jobb dag! SÅÅÅÅÅ tråkigt!

Passa Olle dag!

Upp och iväg med Boppa, hem fika och stack sen till G-urraberg. Passade Olle den finaste. Så roligt att få vara delaktig i hans liv. Hem igen och blev raggad på av flera st i BILEN. HADE MÖSSA PÅ MIG, ALLA SOM SET MIG I MÖSSA FATTAR VAD JAG MENAR. får väl ta det som en komplimang ... Middag och sen fotbollsföräldramöte. Nu softa och sen sova.

Shoppa idag!!

Försov mig för första gången på kanske 15 år !!! Hann ändå, hem igen efter att ha lekt skolskjuts som vanligt, kaffe!!! Städade och sen ramlade morsan och farsan in. Hon skulle följa med på en shoppingrunda. Kan bar säga att hon har INTE svart bälte i shopping som jag har fått för mig. Några handdukar och lite kläder till Emil och Molly blev det iallafall. Hem, fika sen kom Denise. Alex , jag och hon åkte på möbelletning. Klar och på banan sånär på en soffa men den är på G. Hem, mat, badminton, tv, duscha och nu sova. SKA UMGÅS MED OLLE NÄR ELIN ÄR HOS TANDLÄKAREN IMORGON... KUL!!!! En grej på fb kusinshopping har uppstått, skitkul om det blir av!!!!

Måndag

Upp och iväg hem, trött som attan . Hemma igen, iväg med Boppa och sen hem för att fika , städa etc. Mormor och jag åkte till Plantagen för att handla lökar. Göran här en sväng. Denise och jag har letat möbler lyckades ganska bra.

Upp och skittrött var jag

Till jobbet och la mig på soffan direkt , tänkte att lika bra att vila medans man kan. Nu är klockan 14-41 och jag har inte hört något ännu, bara assen innan mig som vaknat . Dottern, kl var då 13.20 . Hoppas han inte kliver upp alls idag TACK isåfall. Glo på burken lite nu tror jag ! Kl 15 blev det morgon för vissa, nu har vi käkat hämtmat, KINA! Gott , lite mer burken tror jag !

Lördag och bara trädgårdsarbete och, jo , städning för mig.

Klev upp ganska sent, Alex blev skjutsad till badmintonen. Han har turnering idag 3 matcher, 3 förluster men det är inte med så mycket längre. Bra kämpat killen. Bernte och jag fixade alla burar, och hela baksidan, redskapsskjulet, sopor etc. Bernte och Boppa stack på turnering i Djucket, Djursholm. Jag fixade på, bara framsidan och trädäcket kvar nu. Skönt!! Match i 0-4, match 2 5-1 och match 3 förlust men Boppa gjorde 1 straff.. Bra mammas kille. Jag gick in klockan 18 för att städa, packa, ge djuren, tvätta och duscha. Nu sitter jag här och är klar. Jobba dygn imorgon, ingen hit men va fan det får gå. Nu ska jag slappa.

Ställa undan hojen dag! :(

Upp iväg med Boppa, tog emot en kund, frulle och städat alla 3 planen. Snart ska jag och Bernte köra över våra hojar för vinterförvaring. TRÅKÌGT att det redan är dags. Fick en besiktningstid den 5 DECEMBER på hojen, hur fan tänker man då. JA JA det går väl på automatik men va fan!!! ??
Snart kommer Elin och OLLE !! Städat alla 3 planen. , när Bernte kom hem så stack vi direkt, fan va jag frös om händerna. Tog gamla vägen från Bro. In med våra bågar och sen hem. Elin stack iväg lite själv , jag och Olle mojjsade med välling och lajjade. Birgitta kom hit, Bernte hämtade Boppa. Vi tog en fika sen blev det dags för Elin, Chris och Bernte att köra ut jänkarna för vinterförvaring. Olle och jag stannade hemma , han sov och jag lagade maten. Birgitta skjutsade och var med på Boppas fotbollsträning. Tack för hjälpen. Alla kom på plats tillslut och då hade jag hunnit ge Olle 1 burk mat och en halv banan. Åt som en häst. Farmors duktiga kille. Vi åt,men innan det så hjälpte jag Boppa som skulle på ferre med håret rött och blått i stripes. Dammsugaren funkade bra att göra dom med. Nu har alla åkt och alla har kommit hem från div, aktiviteter. Duschat och slappar i soffan. Sova snart. Badmintonmatcher och fotbollsturnering imorgon. Jobbardygn på söndag.

Torsdag!

Upp och iväg med Boppa, städade och sen kom morsan och farsan och fikade. Plockade och förberedde maten. Kjelle och Tjoran kom in en sväng innan de åkte till Görhan och Eva. Vi fick massa lingon , Tackar för det. Denise kom hit efter jobbet, hon står på 1:a plats på 2:an hon sökt. HOPPAS HOPPAS, hon ska bara bli godkänd så är det klart!
Mycket som faller på plats, och OJ vad jag kommer att springa på IKEA!!:))))) KUL!!!
SOVA SENT , killarna är också uppe för de ville ju med träffa syrran!!

Dagen efter!

Hem redan vid 6.50 bra att jobba efter vissa, de kommer ALLTID i tid, och då menar jag inte exakt då man börjar utan i GOD TID! Tack för det. Städade , fixade , handlade, bakade morotsbröd, lagade middag.
Leffe här och fikade. Arga snickaren har jag glott på. Honom ska jag gifta mig med i nästa liv fast han ska vara Bernte! Pratat med Elin , ev ska jag passa min älskings Olle några timmar i veckan, hoppas hoppas!!
Nu sova, trött less och urblåst. Tappade sugar finns det gott om men JAG TÄNKER INTE!!! tappa min. Bit ihop!

Fredag den 7/10 - Måndag den 10/10

Fredag , Bernte jobbar, ingenting speciellt händer på hela dagen. Birgitta kom en sväng och hälsade på, hon var i närheten. Vi var och kollade på Chrisses och Elins nya hus. Skulle mugga lite bakom knuten, 20 cm från huset hittade jag trattisar just där jag tänkte pinka. Fick flytta mig ! hahaha 

Lördag, Jag fyller år, har köpt smörgåstårta för många. Det var inte så många som kom. Känns så där. SKIT I DET. Ska sluta att bry mig om alla andra runt omkring mig BARA de som bryr sig om mig!
Fick fina halsband av Boppa och en lukta gott Parfym av Alex. Massor med rosor av Chrisse, Elin och Olle. Pengar och presentkort av resten. Det ska förvandlas till jord och lökar någon dag när jag hinner. En blomma av Denise också! KUL!! En blomleverans fick jag också! TILL VÄRLDENS BÄSTASTE ANNA FRÅN DALARNA! DET BLEV JAG GLAD ÖVER !!
 
Söndag, slappade och fixade hemma sov till kl 9.30 Bernte jobbade en sväng mitt på dagen. Görhan och Eva kom med en kasse trattkantareller TACK!! Mormor, Boppa och jag satte oss och rensade på kvällen. Ungarna isäng tidigt, Skoldags imorgon. Jag förvällde alla svampar och frös in.
Snart kommer Olle med Päron att bo hos oss ett tag. Det ska bli spännande att få träffa honom mycket.

Måndag. Göran här och fortsatte, Wirre på trimning jätteskönt, Frågade Susanne om jobb på hunddagiset, hon behövde någon på timme ibland, då ska hon höra utav sig. Boppa på fotbollsträning och jag följde med Denise för att titta på en lägenhet. Hoppas att de andra tackar nej så hon får den. KAN HON JU BEHÖVA! Mohahahaha. KUL KUL. Sova tidigt blev det jobba igen imorgon.

Måndag! Jobba, har varit på DS och röntagat och till ortopeden. Käkade lite under väntan. Hem och nu har vi glott på burken. Ann ringde och hade ev ett extra jobb för mig. 5 timmar 2 dagar i veckan, valfria!?*? Vi får väl se !! Spännande. ! Bokningar rullar in! YES!!

Skulle jobbat men är sjuk!

Inget speciellt har hänt, åkte och köpte Sverige spelet Junior . Alla har spelat flera gånger, kul. Massa frågor , ett BRÄDSPEL!!! YES, något att göra tillsammans. Gör-Han har varit här och byggt. Boppa har lagat sin specialare, KöttfärsJansson med rotfrukter och kryddat med den hemliga kryddan KANEL!! Kanon-Gott!! Duktig grabb.
Beställde en 20 bitars Smörgåstårta tills på Lördag. Det får räcka, inte så många som kommer. Imorgon ska Bernte jobba, han är INTE frisk men det fattas 2 gubbar och då går han dit. !? JA JA , hans val.
Killarna hemma imorgon också! Nu sova HÄPP!!

Onsdag! Alla sjuka!

Klev upp kl 9.30 när Gör-Han kom in genom dörren! Frulle och sen började de riva entreén . Leffe kom hit och fikade. Inget speciellt har hänt . Hämtade Berit vid jobbet och skjutsade henne till Kungsängen för att hon skulle hämta sin bil.
Väntade på en kund som tjatat och tjatat på att få komma TROTS att en av undulaterna mådde lite dåligt. Fågeln frisk och de skulle komma kl 19, 19.40 skickade jag ett sms och undrade var de var. OJ, vi glömde höra utav oss, vi hittade en annan som kunde hjälpa oss så vi kommer inte.
 JÄVLA PUCKON! RING för fan och avboka , trött på att vänta på kunder som inte ORKAR AVBOKA.
 TACK för att de INTE kom. Lika skönt det.
Nu sova Killarna blir hemma hela veckan!

Jag och ungarna hemma och är sjuka!

Sv till kl 8, denna dag har vi inte gjort mycket på, kollat på film när killarna var små och Torpa bygget. Morsan och Farsan var här och käkade lunch. Bernte kom hem och imorgon är han också hemma , TOKFÖRKYLD.
Vi blev tvungna att storhandla , ingenting fanns hemma. Provade Ica Maxi i Häggvil, kan ju funka, bra kött hade de iallafall. Kollat på dumburken ett slag och nu blir det sängen. VILL BLI FRISK!! Har massor med saker jag behöver göra!

Jag och ungarna hemma och är sjuka!

Sv till kl 8, denna dag har vi inte gjort mycket på, kollat på film när killarna var små och Torpa bygget. Morsan och Farsan var här och käkade lunch. Bernte kom hem och imorgon är han också hemma , TOKFÖRKYLD.
Vi blev tvungna att storhandla , ingenting fanns hemma. Provade Ica Maxi i Häggvil, kan ju funka, bra kött hade de iallafall. Kollat på dumburken ett slag och nu blir det sängen. VILL BLI FRISK!! Har massor med saker jag behöver göra!

Första Måndagen i Oktober!

Alex hemma och är sjuk, Boppa till skolan men kom hem och kände sig hängig, båda killarna feber på kvällen.
Boppa hann med trumlektion innan i allafall. Pratat med Tatti under tiden som han spelade KUL KUL KUL !!
Annars så har inte så mycket hänt, djur hit och djur hem. Städat och försökt att hålla näsan över vattenytan. Purrat mormor så att hon käkar lite.
 Det märks att det blir sämre gradvis. INGET kort-tidsminne överhuvudtaget ibland. OFTAST iallafall.
Det är lite skrämmande att se och väldigt sorgligt, när hon inte kommer ihåg om hon ätit eller ej.
TUR att jag har koll.
Känns TRYGGT att hon är hos oss, annars vetefan hur det skulle gå. Som det är nu kan hon göra det hon vill och i sin miljö, TROR nog att det skulle snurra till ÄNNU värre om hon var någon annanstans.
SÅ GLAD FÖR ATT JAG  HÄR DENNA MÖJLIGHET.
Nu när hon var sjuk och då hade hon ca 38,7 kanske i feber så var hon extra snurrig NÄSTAN, lite aggresiv. FAST DET SÄGER INGEN AV ER TILL HENNE!
Hon yrade nog lite bara och det är tur att man är van med både barn och gamla människor och VET hur det kan vara . När alvedonen verkade så ordnade det upp sig.
Synd bara att jag var sjuk själv då också men det funkade, man fick liksom lägga det åt sidan och det är man ju van att göra , sätta sig själv sist. NU MÅR HON BRA ,  lite matt bara .
Chrisse var här en sväng , kul nu smäller det snart. Kommer att bli så kul!!!! Älskar den ungen. OCH hans bröder!
Nu ska jag sova , blir nog hemma denna vecka , ska jobba på torsdag men ska nog se till att jag är sjuk då också. VILL BLI RIKTIGT FRISK med ORKEN tillbaka. + Killarna är sjuka och det tar nog ett tag. SOVA NU !

25/9- 2/10

Ingen ordning alls. Jobbade i Måndags igen första gången på 5 veckor. Gick ok, Hemma tis morgon och på dagen kände jag att det inte var ok, hade snor rinnande, hosta och ont i halsen.
 Sjuk tills idag sön, men bättre.
 Under denna sjuktid som jag då blev tvungen att sjukskriva mig i har jag kklippt häcken, klippt alla äppelträd, rensat och frostat av frysboxen , kokat saft, sylt Fixat och trixat med städning.
 OCH tagit hand om mormor som också blev sjuk. INTE lätt att sköta henne när man själv är febrig. Hon äter inte , dricker inte och vill ingenting förutom att bara ligga ner. Det är inte så bra att hon bara ligger då hon samlar på sig slem och det blir lätt lunginflammation på äldre. Fick henne att förstå det.
Hissade upp huvuddelen så hon kom i bättre ställning.
Igår åkte jag och handlade lite av varje för att lura i henne. Mörk mjölkchoklad, det gick bäst, Actimell,nyponsoppa , clementiner och Honungsvicks. Har även fått i henne , te och Ängamatssoppa.
 PUST!
Idag satt hon med vid frullen, lunchen och middagen. Började frysa lite vid lunchen då hon tog en alvedon. MYCKET BÄTTRE IDAG: SKÖNT!!
Nu ska jag sova och hålla koll på om killarna blir dåliga, Alex verkar vara nästa aspirant på det.
EN KUL SAK FICK JAG ÄVEN VETA FÖRRA FREDAGEN, MEN DET SUGER JAG PÅ ETT TAG!!!!  SOV GOTT !

RSS 2.0