Tisdag

Bägge grabbarna till skolan idag, hem käka frulle, iväg körde 2 timmar mad Denise, Bålsta och runt Håbo-Tibble. Funka bra , bättre planering bara och finslip. Apoteket, ta kort ,banken och sen Willys PHU!! Paco hem idag kl 18.30 , killarna hämtas 16.00 skriver sen.............

Sömndag & Vidhängande Måndag

Trött trött trött , på söndagmorgonen, Bernte betongkeps. STÄDA städa städa, dammade uppe nu när vi var 2, det tog sin lilla tid. Andreas hade feber så i dag mån blev det VAB stackars mej. Mooooaaaahhhhh . Yes!!
Neta kom hit på kvällen och Chrisse med Elin, hon hjälpte mej att klippa klorna på Lilla Grå. Astma som hette duga på kvällen .  
MÅNDAG
Fortsatte att fixa på övervåningen, bäddade rent och hängde upp nya gardiner. Vilken jäkla tid det tar. Dammade igen! och fixade golven. NU ÄR DET SÅ DAMMFRITT SOM DET KAN BLI. SKÖNT!! Klockan är nu 14.10 ska skjutsa mormor till tandläkaren,hon bet sönder sin gom i går. Sen hem och fixa undervåningen sen blir det bara den vanliga städningen framöver. Bernte kör sopor och hämtar Alex, hundarna är med i bilen, dom ska gå in en i taget sen rätt in i duschen. Skitiga som fan och dom kommer inte in annars för då skitar dom ner igen.
Min bils koppling har inte kommit ÄNNU, ska det vara så svårt. Jag vill ha tillbaka den nuuuuu!! Den lånebilen som jag har är sååååå jäkla tråkig. Bernte har förresten varit ute och övningskört med Denise, gick bra . Boppa till plugget i morgon ska bestämma tid med Denise nu om i morgon bitti köra mot Bro tror jag........skriver sen
tillbaka från tandläkaren, satt kvar i bilen och passade på att prata med Milo i telefon, bra när man inte har nåt annat att göra. Hem började med maten, och städa klart, överlät källaren till hon som bor där. Bernte hade badat alla jyckar och höll på att föna Wirre när jag kom hem. Nu ska jag vila, imorgon är det apoteket,  korttagningoch banken som gäller med mormor. Hon måste ha nytt id kort det gamla har gått ut. Ev åker hon till Neta på onsdag, i helgen ska Morsan, Mormor , Neta och Nilla till Rånässlott och sova över. Den berömda plåsterpåsåretresan. Nu är det mat.......
Bernte övningskörde med Mikaela, jag kollade jobb, natt jobb ? hur låter det? Vanan finns, går att kombinera med panget.
Nu har jag sett Jordan på burken ,dags för sängen. HÄPP!!

Ledig lördag

Hemma kl 7.30 hann dricka kaffe med Bernte och Andreas innan dom drog till fotbollen?, det är teflonsnö ute på småvägarna och där det inte är väg. Man glider bara runt, som en klick smör i stekpannan.
Ska fischla på här och umgås med Alexander. Jag och killarna börjar bli lite förkylda, rossliga och snor kombinerat med täppt näsa och nysningar. Skriver sen.............
Alex och jag åkte och löste av Bernte vid 13 tiden. Han åkte hem och fräscha ska ju på lokal idag , dagen till ära hade han ett par, hör och häpna, nya jeans på sig. Han gjorde för en gångs skull som jag sa och köpte 3 par nya,dum vore han annars, när man fick det 3:dje paret gratis på Dressman.
 Boppas lag spelade till slutspel förlorade sista matchen, då var dom trötta 5:e matchen. SKITDUKTIGA!! Jag kan bara säga att det var KALLT för alla där nere idag, men nu är det ledigt i morgon skönt ändå att ha klarat av det redan. 
På hemvägen så köpte vi chips och dipp, vi ska ha mys ikväll, dom fick välja. Istället för veckopeng valde dom en varsin skiva, dom är ju inte dumma. 
Mormor hade gjort köttfärssås och det åt vi när killarna fräschat till sig i duschen. Nu ska vi inte göra nåt förutom att mysa, prata skit, guitarr hero, släcka ner halv 9 till halv 10. 
Jag har bytt bur till underlaterna, mycket mysigare för dom.  Kanske skriver jag mer, annars Sov Gott Häpp!!

Fredag

Jobba, klev upp kl 05.00 hängde tvätt innan jag duschade. Sen till jobbet,åkte till hans morfar och hjälpte honom att betala räkningar och handla mat,  vi gjorde i alla fall nåt på dan han bjöd på lunch på Vallentuna Wärdshus. Nu sitter jag här och skriver, har kollat lite i tidningen , fått 1 bokning på påsklovet, fått mail om att det inte var den "gubben" som de trodde. LETA VIDARE och passa alla barn. Ikväll blir det Let´s dance sista gången Heja Magnus, kan alla andra hålla på sin favvo och inte på den som dansar bäst så kan jag. Han är väl den som utvecklats mest i och för sej. Skriver mer sen.......
Sarah kom hem , riktigt kul att snacka med henne, hon har hövve på skaft den tösen 16 år, synd att det inte uppmuntras bara , riktigt tragiskt. Hon kan få flytta hem till mej så att hon får känna att hon finns och är bra, duktig älskvärd. Jag peppar henne i smyg, har ju inte med det att göra men va fan medmänniska får man väl vara eller?? Ikväll blir det massor med dricka , har redan börjat... fy fan........VILL HEM!!!!!!!!!! Ska skjutsa Sarah till pojkvännen hon stod inte ut, 1,5 timme fixa hon. Har inte varit här på 4 veckor.
Huvudvärken har inte givit med sig helt, min mage bränne , jag tror att det är magkatarr igen på G. Fick mitt efterlängtade avslag från f-kassan. Dom skulle behöva få tänderna utsparkade själva så de vet vad dom snackar om och vad dom sitter och leker gudar över. SVIN! ROND 3 jag tänker inte ge mej förrns "The fat lady sings." Försäkringsbolagen nästa, f-kassan kommer jag inte längre med.
Ska förresten ringa till facket i nästa vecka, min jävla arbetsgivare har fått för sig att alla ska ha sjukintyg från första (1:a) dan. Några i vår firma är sjuka ofta, men detta låter som kollektiv bestraffning.eller? Vem ska betala merkostnaden, vilken läkarstation vill ta emot nån med t.e.x magsjuka? Allt detta är för att han vill ha sina EGNA regler, en riktig fuling, ville att Conny skulle säga upp och inte anställa folk som är med i facket. Detta sa han på ett möte vi hade, tror ni han fick skit ? och gissa av vem?? Jag är den enda fackanslutna i vår grupp. Dessutom sitter fanskapet och flörtar PÅ mötet, jag kunde inte låta bli att fråga om han behövde hjälp att ta ut skräpet ur ögat.. Om jag säger så här så ligger jag INTE i topp på hans lista, tack o lov. (Han sitter också som en morot i rullstol.) 
Idag om man jämför så har det varit ok att jobba ändå, jag tror att jag inte fixar sysslolösheten, 26,5 timmar utan att ha NÅGOT att göra, någon att prata med är bara för mycket,är ju van med fullt ös. Dygnet tar så lång tid innan den tar slut. 
KÖR försiktigt mer LAPPMÖGEL HAR KOMMIT. ca 2 cm på 2 timmar. Bort bort bort, vill inte ha!!!!!!!!!
Snart är det tv som gäller..........MAGNUS VANN men Baggan var värd att vinna men skit i det nu.
Imorgon har Boppa FOTBOLLSCUP???? Hur fan kan man lägga en cup i slutet av mars UTOMHUS???? Det snöar isbjörnar och det ska bli spännande hur detta ska bli i morgon. Burrrr!!
Bernte ska in till stan och träffa Micke snut, David? och morbror (min) Göran, dom ska prova Görans wiskey, och ut och käka på GREKEN. Hoppas dom får kul. Själv ska jag vara ledig och släcka ljuset vid 20.30-21.30 och bara pussa på mina barn, det lär inte dom tycka är kul men det struntar jag i , så det så. Tänk om ALLA stängde av och släckte 1 timme i veckan det som gick, vad vi skulle spara energi. Nu, ska jag packa ihop mina grejer och lägga mej på soffan Conny ligger men det blir nog spring i natt. HÄPP!!!!

Torsdag

Känner mej som skit men försöker att funka som vanligt, åkte hem och skjutsade killarna , Alex hade stekt 2 ägg till frulle, duktig kille han är bara 9 bast. Drack kaffe och sen kom pannkillen och ska fixa det sista, bättre drag i pannan  märks det att det är. Bäddade uppe och såg hur jävla dammigt det är på övervåningen igen, behövs en djupdykning. Det får bli när det går att flytta ut grejer på altan, behöver plockas undan massa små prylar som står överallt. Denise ringde jag sa ifrån orkar inte , men ringde tillbaka igen, va fan jag fixar det när jag är klar med detta. Hon får ju aldrig det där jäkla kortet om jag inte hjälper henne. Skriver sen ......Körningen gick bra första gången på "riktigt". Hämtade Boppa på hemvägen, åkte och köpte läsk och godis till discot När vi kom hem var det fullt på parkeringen Chris , Leffe och Helene var här och hälsade på.  Chrisse skulle prov svetsa, funkade bra . Bernte hämta Alex han hade haft idrottslyft igen, simning, Käka sen fick Bernte och Boppa sticka till discot. Alex och jag gick ut med hundarna. Var ett tag på tomten med alla hundar och även Argos. Funkade fint. Nu ska jag packa. sen sova så snart som möjligt. Tung dag framför mej. Huvudvärken går bara inte över!!!!
Dom tog GUBBJÄVELN som satt i en vit skåpbil vid killarnas skola, han har försökt att locka barn. JAG skulle vilja PERSONLIGEN ta hand om fanskapet. Jag skulle inte vara mild kan jag ju tala om. DJÄVLA SVIN. Häpp!!

Onsdag

Vaknade kl 4 och kunde inte somna om igen hade ont i magen och huvudet , 05.15 ringde klockan, gick upp, duschade gav alla djuren mat och åkte till jobbet. Har inte gjort något vettigt på hela dan, sitter här nu, tog med mej datorn så jag  har nån kontakt med världen utanför. Fick sticka iväg ett tag för dom behövde vara själva (mitt initiativ), åkte till morsan och farsan, Birgitta kom dit och hämtade Alba, så jag fick träffa dom också.
 Hövvet har värkt kopiöst hela dan, det går fan inte över har tagit tabletter men det hjälper inte.
 Hemma har vi fått en ny panna insatt, cirkulationspumpen funkade inte som den skulle fixas i morgon sen hoppas jag att det är klart,typiskt att det var -13 grader i morse då jag åkte.
 Bernte lämnade hem marsvinen och 2 nya kommer att boka plats i morgon. Hade fått mail om 2 kaniner i sommar v 29-33, kanon fler såna tack!!
Boppa har fotbollsträning ikväll, och om hövve lugnar ner sig ska Denise ut på riktig väg och köra i morgon ,alla papper har kommit.
Jaha, här sitter jag och kan inte göra nåt annat, slöseri med tid, och energi.Ska lägga mej på soffan ett tag och försöka boka hövve, skriver mer sen......Nu är klockan 22.08 och jag har gjort det som jag ska . Nu tänker jag lägga mej , kommer att få springa upp hela natten tror jag. Milo skriv inte som anonym obs ett tips kryssa i rutan som frågar om du vill spara. Ledig i morgon jobbar fredag igen BLÄ Sov gott HÄPP!!

Tisdag ångestdag

Usch, vaknade och kände att det var SISTA dan i frihet. Snälla, jag kan väl få vakna först innan du, ångesten , knackar på. Vill verkligen inte fortsätta jobba som jag gör. Jag ska jobba ons, fre och mån känns övermäktigt, jag blev tvungen att byta för att kunna vara ledig när vi ska till Åland. Semester är bara att glömma det har jag inte råd med.
Bernte var hemma på morgonen tills pannkillen hade varit här, nu får vi se vad dom kommer fram till. Han skulle åka hem och räkna på det så vi får ett pris, gamla pannan är helt slut.
Jag ska hjälpa mormor med håret nu och sen kommer resten av dan gå i väntans tider , vår bod levereras idag någon gång. Skriver här lite då och då under dagen....................
19.000 kr går pannbytet på. JIPPI!!!
 Har precis gjort räkningarna och kan konstatera att vi lär hålla oss flytande denna månad också. Får inte glömma att sätta över pengar till kontot den 15/4 så att gotlandsresan kan bli färdig pröjsad. Den dan lyckades jag inte byta, så tyvärr så blir det semester då obetald, 26,5 timmar försvinner skit! Har inte råd med det men sent ska syndaren vakna.
 Idag är det kallt som attan ligget på - grader hela tiden och blåser uppe från Lapphelvetet. Björne (morbror) kom hit och hälsade på, när vi river boden ska vi försöka att göra det försiktigt så kan han ta den till landet. Den röda alltså.
Handlade med Alex ,hundmat , mjölk och fågelfrön, idag blir det nåt hopkok av det. Nej, Lax och räk gryta med pasta. Boppa ska leka med en Christoffer och hämtas kl 19.00. Bernte och jag måste röja i källaren inför pannbytet i morgon.
Boden kom med en annan firma än bestämt, så Bauhause kan glömma fraktkostnad , eftersom vi fick fixa det själva. Tur för dom att jag var ledig idag har väntat hela dan. Inte kul med förlorad arbetsinkomst.Röjt och klart bara sätta igång i morgon.  Nu skiter jag i detta, är på ett jävla humör skulle kunna pissa på nån, så som hundar gör när dom inte finner nån annan utväg. Häpp!!

En förhatlig måndag

Sov skit i natt vaknade när Bernte gick och la sig kl 23 jag hade sovit sen 21.30 och sen var det kört gick inte att somna om . Kl 01.00 kom BOPPA, han kommer aldrig på natten men han hade väl drömt, sen var det dags igen Alex kom smygande kl 03.00. Då fick Bernte hjärnsläpp, började gorma, så jag körde bort honom från sängen, han fick gå till Alex säng istället. Ligg för fan inte och gapa på natten, då blir jag Hulken, 03.30 tittade jag på klockan sista gången. Då hade jag fixat allt i trädgården som ska göras ca 7 ggr.
Klev upp 06.30 och skjutsade killarna, nu efter kaffet sitter jag här ska ner i duschen sen, behöver åka vid 9.30 till jobbet, ska köpa fikabröd först. Sen käftis urk!! Vill inte riktigt nervös, men det kommer aldrig att göra så ont som det gjorde när jag hade infektionen, inge kul i alla fall. skriver i kväll........
Har varit på möte gick så där min väg, något pass som jag behöver ta semester. När vi ska till Västervik t.e.x. det löser sig. Jag blir bara så trött på honom med stort H. Jävla lekstuga, kunde lika gärna jobba på dagis, kommentarer etc BBBBLLLLÄÄÄÄ!! nog om det.
Tandläkaren funka fick ingen bedövning, tack o lov, Farshid, min tandläkare, skruvade fast en guld grongka i en tand som bryggan ska sitta fast i sen blev det överläggning med en annan tandläkare och det visade sig att de tänder han hade dragit ut INTE var de tänder han trodde????!!!! När jag var liten hade de antagligen dragit ut 4 st tänder för att jag hade sk. draculatänder, jag hade tandställning kommer jag ihåg . En ståltråd bakom framtänderna, hur som helst, Jag påverkas inte och priset påverkas inte, det enda är att Farshid måste prata med F-kassan och korrigera sina felaktiga namngivna (med siffror) tänder. LYCKA TILL det går inteatt prata med dem det vet jag. En samling inkompetenta nötter jobbar där, som tror att de betalar ur egen kassa.
Hem laga mat (mormor hade förberett) Bernte kom hem samtidigt hade hämtat killarna.
 Käka, hämtade Paco, Tur att man är ärlig, Farbror Hans, mannen i familjen skulle betala mej 450 kr men tog fel på 100 kr sedlar och 500 kr sedlar, han ville ha tillbaka 50 kr på 2500 kr. Han förstod nog inte ens när vi åkte vad som hände, måste ringa frun i huset sen och förklara, stackars man. Han trodde jag fick för lite pengar och ville betala mej igen.
Gjorde rent till en kanin , fick en bokning till nej förresten 2 till, en stammis kanin, FEMMAN, och en ny kakadua. KUL!!
Drack te med killarna och nu ska dom gå och lägga sig. Alex ska läsa en ny bok. Boppa ska lyssna lite på musik. Tack för i dag slut för i dag. HÄPP!! I morgon levereras vår nya bod förresten och pannkillarna kommer hit och rekar inför bytet.

Slö dag

Sov tills klockan var 10.15 så himla skönt, jag gick och la mej kl 22 . Frulle och sen det vanliga i maklig takt. När vi var klara med det vi skulle göra åkte vi till Sportex och köpte sparkcyklar till killarna, vanlig cykel är det för tidigt för tycker jag. Gruset ligger i drivor och nä, inge bra helt enkelt.
Chrisse ringde och sa att dom skulle komma över, middag med andra ord, köpte laktosfri grädde eftersom att Elin inte kan äta annars. Det är bra att veta i förväg då kan man ju fixa så att det funkar för alla.
 Hittade det vi skulle ha och såg även en roddmaskin som vi kommer att köpa nån gång. Hem och skruva ihop jonnarna, den första var det fel på , Bernte fick åka och byta.
Chris och Elin kom ,han har en Golf nu och åker i, har sålt Volvon. Den där ungen tjänar pengar på sina skitbilar fattar inte hur ?!! Volvon var fin ingen skitbil men hade gått skit långt.
Fixade maten (förberedde) och sen gick vi ut och planerade för killarnas koja , kommer att bli ett skrytbygge, kul.!! Andreas hade lånat massa med Metallica skivor av Chrisse så dom började bränna, det fixar han själv, en annan vet inte hur man gör men han fixar det galant. Elin lärde killarna att fläta kransstommar av äppekkvistar, det var jätteintressant tyckte dom.
Argos var med men idag var han inte 180 i mankhöjd, han har blivit lugn sen han kastrerades. Våra, 3 av dom höll på att skita på sig, dom är så fega för honom . Sist de träffade honom och då hade de precis börjat tycka att han är väl ok, då hade han ett prasslande täcke på sig Rosa fick panik!!!! , och nu blir det träning av igen, han är ju snäll och vill dom inget ont. Så fort det 10 cm flytande lagret av gräsmattelera har satt sig på plats och torkat då är det dags.
Hittade en ny bokningskalender äntligen , har suttit och fixat med den. KL är 21.30 nu tänker jag lägga mej, möte kl 10.30 hos Conny om semestrarna, tandläkaren kl 14 och hämta PAco kl 18 . Fullt upp i morgon alltså. HÄPP!!

Helg, Lördag

Kom hem från jobbet kl 7.30, fikade med mormor resten av ligan låg och trynade. Berättade alla planer jag har i trädgården, har ju tid att tänka på jobbet. Typ inte mycket annat att göra, och va fan jag har ju betalt för att göra ingenting, försöker tänka så för att stå ut. Resten vaknade och käka, Bernte och jag fejade bort leran inne. sen gick vi ut, Bernte åkte till jobbet för att hämta nya pannan som ska in så fort som möjligt, Jag och killarna klippte alla 5 STORA äppelträd. Fina blev dom och himlarns va duktiga killar jag har. Bernte fixade lunch vid 14 och det fick räcka med den maten idag (lagade alltså)  nu ska vi käka toast med te. Har duschat och dammsugit och torkat IGEN. Det är ett lerhål hela gräsmattan så alla drar in massor med skit. Nu ska jag softa  god natt Häpp!! 
GRATTIS HELEN!!  
Obs!! SKA SOVA IMORGON BITTI!!

En solig dag till ! Trodde jag.

Trött , trött  jag har varit ute och gått med Argos fast Argos var en häst som var 190 i manken. Argos är Chris och Elins Rottis. Ingen trodde jag skulle klara det, men jag visste. Sen var det en dålig träbro som Linda, Mikaelas ex kompis, dom tjafsar som fan just nu , skulle spränga när jag och Bernte gick på den, Kevin Borgh var i mitt hus också och väntade på mej??? Visst han sjunger bra, men hallåå??
Lite frulle kanske hjälper.......Frulle fick bli kaffe enbart och en nutrilett jag mådde illa. Nu ska jag fixa hemma och sen är det Granngår´n i Arninge som gäller ska kolla på kaninburar behöver fler, Bernte ska ut på Ekerö och köpa spån och hö det är tvär tomt.
 Inga burar blir det därifrån, små som sjutton, skulle inte använda de till mitt djur, då ska inte inackorderingar heller behöva sitta där. Letar vidare, Nu ska jag storhandla urk!! sååå tråkigt.
Handlatt, inplockat och klart 2 timmar, usch vad det är booooring.
Mormor och jag fika då kom Bernte hem han hade köpt spån på Ekerö, hö fanns inget blir tvungen att handla i djuraffären , skitdyrt men men inget att göra. Chrisse kom och fika ,kul, nästa gång SKA han få göra ritning på kojan som ska byggas. Killarna ser fram emot det jätte mycke, Chrisse är bäst. Han erbjöd oss förresten att låna pengar till pannan om vi behövde, han visste inte att vi hade köpt en redan. Tur att han lärde sig att spara och placera alltid nåt som man gjorde rätt. Det var väldigt schysst av honom tycker jag.
Bernte och jag åkte och tittade på en ny bod . Nu har vi bestämt vilken det blir skönt att det beslutet är fattat. Kommer inom några veckor eller tidigare.
 Hämtade ungarna sent ,Alex var i simhallen på Idrottslyftet, så han var sen tillbaka , dom hade dessutom missat en buss så dom var ännu senare än vad dom skulle vara. Kl 18,10 åt vi middag, försent för mej, vi brukar äta vid 16-17 tiden. Innan vi hämtade ungarna var vi på djuraffären och köpte hö, pratade med ägaren om burar och hon ska höra av sig när hon vet de nya modellerna, hon vet att jag är intresserad av minst 5 st nya. Bra pris, går nog att pressa lite till. Hon hade slut på visitkort så jag lämnade en ny bunt, de går åt som smör i solsken. Skit bra, tänk om alla som tar ett kunde ringa också.!!
Nu ska jag packa fy fan , jobbar i morgon . Helgen går åt till att städa ute och klippa äppelträden tänkte jag. Sov gott ha det , nu ska jag gosa med mina barn . HÄPP!!!! 

Onsdag

Upp 6.30 ska fixa och trixa som vanligt. Till Plantagen och botanisera,köpa blommor till Ulrika, hon är min kusin Fredriks fru och fyller 40 är i morgon, mormor vill att jag ska skjutsa henne dit i kväll så jag får väl göra det. Systemet och köpa en flarra till henne också,bokhandeln och skaffa bokningskalender den gamla är snart slut. så ser min dag ut.Sitter här och orkar inte ta tummen ur häcken och komma igång, skulle vilja lägga mej ett tag och lura på lite men nähä funkar inte , kallt som fan ute fast solen skiner från klarblå himmel, det blåser en vind från Lapphelvetet tror jag. Behåll ert kalla väder , vi vill inte ha det hit !!!! Reflekterade när jag bäddade att om man är inne så kan man nästan inbilla sig att det är varmt och skönt ute, för det SER varmt ut genom fönstret , om man kniper ihop ögonen till springor. Märks det att jag vill ha vår ??Skriver mer sen MÅSTE sätta fart....... 
Jag bestämde mej i duschen, jag ska sluta med p-sprutan. När jag började med den gick jag upp 15-20 kilo på 3 månader, och hur jag än gör äter rätt låter bli sötsaker och motionerar så går jag inte ner ett gram. Jag skaffar ett barn till i stället........Nu blev ni rädda va ?? Nej, jag ska sterilisera mej . MILO!! Du är den mest hjärnskadade i vår släkt, vi andra fejkar bara , jag behöver råd , du vet varför. Ring mej när du har tid!
 Jag blev ännu mer motiverad när jag pratade med Marianne, min vän i Skåneland, hon fick , och det blev konstaterat , cancer av p-sprutorna hon tog. Min olust till både det ena och det andra beror säkert på sprutorna. Jag är väl fullpumpad med konstgjorda hormoner, att jag orkar beror endast på att jag är en elak jäkel, Jag ska fan vinna , Röker gör jag inte heller, så va fan, det ska gå!!!! Om ni bara visste hur långt ner på "må bra skalan " jag befinner mej skulle ni bli rädda. Och det är stundvis, växlar lika fort som man blinkar , helt plötsligt är allt på topp. HEL sjukt. Nu är det nog!! Tur att man kan se klart och har distans till sej själv, annars skulle jag nog ramla ner i hålet. Jag hatar hål. Detta är skitbra terapi. Nu ska jag åka iväg kommer sen.......
Hemma , gav fan i att städa innan vi åkte så nu är det dags, mormor ska gå till Handlar´n och lägga på kort då passar jag på att ladysucka, köpte förresten massor med frön på Plantagen. Nu har jag röjt runt nere struntar i övervåningen nu, jag går ut i stället, ska bara på muggen först. ....Jag har sopat bort gruset och ätit middag nu ska vi åka till Fredde och Ulrika.
Fint litet hus att sätta tänderna i , det riktigt kliar när jag ser hus som behöver tas omhand, jätte fint var det med renoveringsbehov, nedervåningen hade dom gjort men mer kvar att göra. Kul som sjutton att träffa Fredrik det var länge sen , han var precis som vanligt , jag sa åt dom att komma och hälsa på och det skulle dom. Ungarna hade blivit jätte stora Tova var nog 3-4 mån när jag såg henne senast, Anton hade blivit stora killen. Så söta!! I morgon skulle Fredde och Ulrika gå på resturang själva och fira hennes födelsedag , det vill jag med göra nån gång. Nu blir det inge mer från mej, ni får klara er HÄPP!!!!!


Nu DÅ??? Det vore väl sjutton

Pannan fixad igen, brännaren utbytt. Nu ska det funka eller? Ska fixa det vanliga sen åka till Håbo-Tibble till paret GRIP. Dags att dra först en ruska tullisar sen en varsin han burgade, sen mot landet. Nu har vi varit och fikat hos Micke och Linda, våren har kommit även dit nu, det porlade ordentligt i dikena. Nu håller jag på med lax i foliepaket med kokt potatis. Denise ska äta middag hos oss sen blir det övningskörning. Bernte ska byta muggen vid köket, skönt när det är klart. Björne kom hit en sväng och prata med mormor, han hann med en kopp kaffe.
Pannan läcker vatten och det droppar lite olja från ett filter som det är gängpaj på så himla kul ,INTE, nu får det räcka. Kan tänka mej att det blir ett kastbyte av panna framöver, troligen inom en snat framtid. Fick ett kort på lilla Devil, Elsas valp, han var så stor och fin, en riktig sötnos. Milo har fixat en blogg , bra syrran. Camilla har även hon fixat en blogg. Det rör sig nere i Sörmland vill jag lova. Nu skiter jag i detta för idag kanske jag skriver innan jag lägger mej.

Värmen åter, (not)

Igår sön jobbade jag, drygt som fan, kl 18 klev han upp.URK!!!! Bernte var på fotbollsfest med grabbarna och sen grattade han Berit (syrran ) som fyllde år. Han blev tvungen till att jobba ett gäng timmar på kvällen, slit och släp.
Mormor hade besök av Leffe occh Helene, Göran och Eva.
Idag återkom värmen , panngubbe här och fixade igen , vi får väl se hur länge den håller nu, hoppas att det blir någon månad i alla fall. Vi vill ju inte byta pannan just nu utan när det blir lite varmare ute.
Micke Polis ringde, jag och mormor ska hälsa på i morgon tyckte han , han tycker så mycket, men va fan när snuten kallar så är det väl lika bra att rätta sig i ledet. Vi får väl köpa en ruska tullisar till snuten och hans snuttjej, för övrigt så är dom skitbra ,bara så att ni vet, kul att slänga käft med Micke bara. Han är min kusin för er som inte vet.
Nu är det övervåningens tur. Sen duschen det ska bli skönt vill jag lova, handla behövs också men jag väntar på att vår POOL ska levereras idag 10-14 ska den komma.
Ingen som har ett nytt jobb åt mej, "jag kan dansa också"??!! ........
Nu har POOLen kommit, ett litet nätt paket, en jävla tur att den är betald, för nu börjar kassan att tryta, men ännu finns det cash, tur att vi har gjort smarta placeringar utav våra lgh affärer och husförsäljningar genom åren och tur att jag inte lyssnade på alla besserwissar när jag flyttade från Lindgårdsvägen en gång i tiden.Det betyder att vi kan satsa allt som vi vill på numera vår dröm, inte bara min.  Jag säger bara heja HM!! Trädäck och friggebod står nog på tur nu. Pannan köpte vi ju i somras. .............
Från och med nu tänker jag bo i mina hojbrallor, dom ska bli sköna innan säsongen börjar så det så.... ska lämna dom till skräddaren och korta av dom en halvmeter bara , så är läget när man är TAX. Får skylla på morsan.
Fatta va skönt det är att bli REN, kan inte förstå folk som frivilligt duschar 3 ggr/vecka eller mindre, jag känner mej som en ny människa. Nu ska jag förbereda middagen , Korvstroganoff med ris, ev åka och handla om jag orkar, det är ju sååååå trååååkigt. Handla får vänta har ingen lust ,nu ska jag läsa tidningen på nätet...
Nu är middagen avklarad, vad upptäcker vi om inte att.. PANNAN HAR STANNAT IGEN, ÄNNU EN KALL NATT!!!!!!!!
IMORGON ÅKER BRÄNNAREN UT OCH IN MED DEN NYA , SKIT! INTE EN HEL DAG FUNKADE DEN. Ja ja vi börjar bli vana.
Hundarna är lyckliga, dom har fått ett märgben var, det knapras och vaktas förfullt. INGEN får ta mitt ben, Wirre försöker göra sin vana trogen och samla på ALLAS ben och sen ligga och vakta dom men han har inte lyckats idag, benen är för goda så dom andra ger sig inte. Rosa löper förfullt, Wirre luktar förfullt och ingen dusch att använda, HAN är glad för det i alla fall.
Måste handla......näpp, har inte lust ..........Jag har tur som har Bernte , han åkte utan knorr, bortskämd med en sån gulligubbe, eller så vet han hur sur jag blir om jag måste åka eller om det inte finns nån mjölk till kaffet i morgon.
Alla utom jag och mormor kröp i säng kl 20 vi såg på spårlöst försvunnen, det var från Chilé jag kände igen flera ställen i Santiago skit kul, jag var där i 3 veckor för ett par år sen . Nu ska jag sova.HÄPP!!

Pontus mellan grabben sen finns Hampus stora killen 14år 17/5 men han ville inte vara med på bild


Brorsan , ja, ni ser min släkt dom är som dom vart! Nu förstår ni bättre varför jag är som jag är eller?? Bäst menar jag alltså!!


Hugo, brorsans minsta snart (aug) 2 år


Ja, vad säger man ? !!!!

Sov gott som sjutton, för min del får det gärna hålla 18 grader inne som det gör nu, jag har blivit nedröstad av alla andra frysskitar. Frulle vid 9.30 sen det vanliga, försökte lite av slentrian att starta om pannan det GICK, i 15 sekunder, sen slår den av igen. Vi bestämde oss för att ge oss till tåls tills på måndag, då får dom komma hit igen, har inte lust att pröjsa 3000-6000 kr bara för att det är helg.. Vi skiter i att elda med ved, kör värmefläktar emellanåt det får räcka. Det man märker mest på att det är kallt är på golvet och toaletterna, man vill inte gärna slå ner arslet ingen långsittning kan jag lova.
Poppe, Hampus och Hugo kom hit och hälsade på KUL, det var länge sen. Morsan och farsan kom också så vi vart många i klump.Klippte klorna på Bamse, och tog mina i bara farten.  Bernte och killarna har nu åkt till Berntes jobb för att duscha, jag ringde Conny och kollade om jag kunde duscha hos honom i morgon , helt ok.
2 marsvins bokningar har rullat in , nu börjar det bli fler och fler som bokar även när det inte är lov eller helgdagar, JÄTTEBRA!! Ska åka nån dag och titta på nya burar kommer att behövas i sommar, samtidigt släpar jag med mej mormor så att hon kan köpa en tröja som hon tjatar om . Hon , Neta , Nilla och Morsan ska på Rånäs slott och svira och sova över den 4 April. Nu ska jag laga mat..............Kotlett och kokt potatis med sallad och sås och Äppelgelé hem
gjord.
Glömde äppelgelén skit, tar den en annan gång. Vi lá in en Asti i kylen, den ska vi klämma nu, så vi håller värmen. Tyvärr är det melodifestival i kväll, det mest tråkiga program jag vet ,tror jag, men jag kommer väl sitta där jag med och glo för resten ska väl titta antar jag.....................SLUT det var inte svårt den rann ner.
 Nu är det strax dags för det hemska programmet, jag ska packa inför jobbardan i morgon, har förresten försökt att byta den 24 april, annars har jag lagt in om semester.Gnutten behövde vara ledig 27/3 och då kan ju jag ta hennes om hon tar mitt pass.  Vi ska ju gratta Björne" you know". Det ska bli sååååå kul, för ni är inte kloka någon av er men jag älskar er i alla fall Puss Milo and gang. Milo kan du inte ge mej Camillas länk hittar inte hennes blogg. ....Behövs inte jag har fått napp!!! Packat klart ska sitta ett tag uppe sen nanna, ska nog knäppa en cider tror jag . Sov gott alla och vi hörs på måndag tror jag fortsättning följer för den som vill.........NU LÄGGER JAG MEJ tack o lov att inte UGGLAN VANN hellre OPERANISSA.


KALLT FORTFARANDE

Vi testar att elda med ved tills det blir vardag, jourtid inget man vill pröjsa om man kan undvika det.Ved köpning i morgon gäller!! Let´s dance är slut även värmeljusen, mormor fick en värmefläkt, hon är väl den som fryser mest. Jag och Bernte sover i scooteroverall, ungarna i vinteroverall. Hundarna ligger på varann och överst ligger "Lilla Grå" kaninen som är inackorderad , för att hålla värmen. Underlaterna ligger under bursanden och skakar. OCH sist men inte minst RÅDJURSJÄKLARNA käkar upp fågelmaten för alla småfåglar ute. Jag måste flytta ut senare bra träning nu då med kylan, jag vill ju inte att dom ska äta upp alla mina nysatta tulpaner. Eller så får Wirre flytta ut han vill ju aldrig gå in i alla fall. eller Rosa hon är ju skitbra på att skälla. Sovadags i morgon kanske det blir fiskpinnar tillagade i brödrosten till frulle.

Kallt!

Bernte väckte mej 03,30 och talade om att pannan hade slutat funka, KUL! GRATTIS! Det var bara det som behövdes också, igår upptäckte jag att listen på ugnen hade lossnat och gått sönder. Ingen värme och ingen mat! Jättebra vi har vunnit ett popcorn!!
Sov vidare och skjutsade killarna , Boppa gnällde att det var kallt, jasså säger du det, ?
Panngrabben kom hit vid 8.30 för att se om han kan fixa felet, varför händer sånt här när det inte är så lämpligt? kunde ju vara varmt ute. MEN VA FAN, ingen idé att hänga läpp, bara gilla läget. fortsättning följer.................
Pannsaten är fixad xxxx antal tusingar, värmen återvänder. Städa, Bernte kommer hem tidigt det är fredag, längtar efter honom, men bara lite, skönt när han slutar tidigt så vi har lite tid själva.
Rosa löper,och blodar ner mina nya mattor i köket, för andra gången , i höst ska hon paras vid tredje löpet.
Nu är det snart dags för Break dance, Bernte jobbar ett par timmar, sen ska vi ta det lugnt och kolla på dansköret på tv´n. Imorgon ska jag SOVA länge, fan ta den som väcker mej.
PANNAN SÖNDER,FAN DET BLIR EN KALL NATT!! Blir till att kalla hit tekniker nu i kväll, åhh va bra en fredagskväll, jag tror att jag går upp i atomer snart.

En dag igen!

Gjorde det gamla vanliga på morgonen , trött ville inte gå upp , det var så varmt och skönt under täcket. Ont i munnen "alla?" tänder verkar röra på sig nu när de inte har nåt stöd av de som är borta. SKIT!
Har lekt hårfrisörska och hörapparattekniker nu på morgonen, snart även ledsagare och taxikurir. Mormor ska på fotvård i Jakan.
En till bokning vecka 13 det rullar på, måste köpa nya burar det kommer inte att räcka i sommar, GRANNGÅRDEN ska jag titta på tänkte jag. Nej, nu ska övervåningen och källaren få sig en omgång sen är det duscha som gäller, måste köpa ny bokningskalender den börjar ta slut. Ikväll är det disco med Alex som gäller, mormor ska få göra Rotmos med fläskkorv till middag. ses...............
Igår var Chrisse här " long time no see!! " han hade tänkt att skotta av med snöslungan , han kom i firma bilen , synd bara att det var skottat.
Fotis avklarad, sen letade jag efter en ny bokningskalender , hittade NADA, får göra en egen i år igen. Den behöver vara stor så att jag får plats med många bokningar på samma dag. Mormor lagar mat, killarna ska hämtas, äta, sen disco vi får väl se om jag eller Bernte åker med. Bernte åker, det var ok för Alex, jag får vara hemma och ta emot inackordering. Avbokade 1 timme innan , resan inställd , barnen sjuka. Sånt händer. Discot var kul Alex hade bjudit upp en brutta som jag inte tänker nämna vid namn, har lovat det, kul det ska böjas i tid det som krokigt ska bli. Sov gott!!

Snödag

Onsdag idag, igår tisdag åkte jag till jobbet, snö snö snö åhhhhh kan inte skiten komma ner när det ska vara vinter ,typ till jul, så kan det väl låta bli. Halt som fan, gjorde ingenting på jobbet, dammsög, torkade och bonade golv bara annars i tråkhetensnamn. Idag ännu mer jävla snö, vilken tur egentligen, då kan man ju gnälla lite. Ännu halare i morse och folk kör som om det var första gången i vinterväglag, varför är alla dårar ute där jag är????
Det gamla vanliga ska jag göra, och ta hand om all tvätt som blev efter byte av gardiner och sofföverdrag, Bernte har fischlat på så det är inte så mycket kvar att tvätta men det ska tas om hand. Först ska jag nog ta en kopp kaffe till. Skriver mer sen ......Alla ni som inte har sett kommentarerna ,Anonym har skrivit en klockren om oss tjejer. ............Nu har jag fixat nedervåningen, och skottat. Tvätten är det 3 maskiner kvar att fixa, fattar inte hur det kan bli så mycket. Mormor gjorde Rut Johanssons kaka och jag tog hand om smeten som blev över, JÄTTE MYCKET, hahahahah nu fick du inget denna gång Bernte, tänk på att jag måste tänka på vikten, oj , kanske åt fel håll mohhahha.Skit gott smarrigt mmmmmmm.
Nu är det övervåningen sen duscha och åka och handla , det får bli ICA idag mormor behöver på Apoteket. Jag tänker köpa massor med tulpaner jag vill ha VÅÅÅÅRRRR.Fiskgratäng med potatis blir det till middag.......Kommer sen .
Handlade och var på apoteket började laga mat när vi kom hem , idag är det fotbollsträning kkl 18 så det måste bli tidig middag. Bernte hämtade ungarna och läxläsning stod på schemat, brakade ihop ordentligt, jag och Alex ska inte räkna matte ihop, inte när han är så trött som han är när han kommer hem. NU BLIR det så som jag sagt lör och sön ska läxorna göras. Det är de enda dagarna när det funkar utan att dom är trötta och griniga. Inte kul att jobba på helgen men det är det enda som funkar.
Nu ser det lite vårigt ut inne köpte massor med tulpaner, förresten ringde Paco, duktig fågel va som kan prata i telefon,  en grå jacko som brukar vara här och bestämde med matte när han skulle hämtas och lämnas, 2 tillfällen bokade, fler kommer. En sommarbokning har kommit in , Yes!!, bra som sjutton . TV´n ropar, men först muggen , hej hopp få se om jag skriver mer idag annars haré.


Mån dag

Dags igen, klev upp och åkte iväg med killarna till plugget. När jag skulle öppna min lånebil så gick det inte, provade med nyckeln funkade inte heller den gick inte ens in i hålet. Blev tvungen att byta bil och ta SEATEN i stället. Ringde Bernte och talade om att det inte funkade, suck och stön, kanske att jag borde börja cykla i stället. Pratade med honom igen om hur man byter batteriet i fjärrkontrollen på nyckeln, DÅ, ähhh ¤%&/&&/((%¤"# VILKEN nyckel använde jag. Jag använde  en dosa, på denna bils nyckel sitter knapparna PÅ nyckeln. Till alla er då JA, !!!!!!!JAG ÄR DUM I HÖVVE. JAG HADE TAGIT MIN BILNYCKEL TILL HYNDAN KLART SOM FAN ATT DET INTE FUNKADE.Ringde Bernte och talade om vad jag gjort, han höll på att pissa på sig, så nu kommer jag väl få höra det i evighet, och alla på BINAB har säkert garvat läppen av sig. Varsågod, jag bjuder på den!!!!
Snart är det dags för tandläkar´n vill inte, ska fixa klart hemma först 11.10 ska jag vara där ..........
Började med att storstäda kåken, böt soffklädsel, det var dags för 2 månader sen såååå skitig, dags att åka.
Tandläkar´n avklarad. funkade men fan vad jag ville springa iväg när sprutan kom.
Hem käkade en försiktig lunch, bedövad i hela näsan och höger sidan, Hängde upp nya gardiner och torkade av , putsade hjälpligt av rutorna, inte roligt. Tänkte gå igenom hela kåken nu, dags för en lite grundligare genomgång , plocka undan massa krafs som bara står och samlar damm.
Nu är klockan 20 och jag tänkte ge mej för idag, ska lägga mej och bubbla ett tag sen sova ska jobba imorgon , blä har inte tid, vill inte, onsdag ska jag fortsätta fixa och dyka ner i skiten. Måste packa HÄPP!!!!  

Söndag

Kom hem i Lördags morse, gick med hundarna och sen käkade vi frulle alla för en gångs skull. Bernte och jag hjälptes åt att fixa städningen, sen drog vi i väg och handlade på Willys killarna var med och hjälpte till. Övningskörde med Denise och Mikaela på SAAB parkeringen, funkar bra , dom fick köra min lånebil KIA Ceed, lättkörd som sjutton. 1 timme var sen var jag mör , mycket att tänka på och förklara som man bara gör automatiskt.
Tommy och hans nya flamma Annelie kom hit och lät sig väl smakas utav Berntes moosaka som han skrutit om. Den var god!! Satt uppe och snackade skit och pimpla cider och öl tills klockan var 00.00 då gick dom till tåget , dom bor i Kallhäll, plockade av och kröp i säng. 
Vaknade kl 9.00, frulle med alla, innan jag klev upp fick jag en bokning, kaninkrake som behövde passning 10 dar , kanon. Bernte och resten drog iväg till BINAB för att fixa bil och Tompa skulle tvätta kranen. Jag hemma och när jag gjort det vanliga gick jag ut och gjorde rent i burar, plockade lite och städade på tomten 2 timmar var jag ute. Bernte kom hem och lämpade av folket sen hämtade han Denise och Tommy och Annelie så att dom kunde hämta sin bil.
En kund som har prel. bokat plats i Påsk kom och kollade in hur det såg ut här, tydligen godkänt för dom bokade klart.
Tompa kom hit och fikade han hade med sig Ozzy, Elsas helbror, han tyckte att mina hundar var äckliga. Jag stack med jäntorna och övningskörde idag igen, nu SEATEN, funkade bra. Skjutsade hem dom och åkte hem, då var maten klar, käkade, killarna duschade och städade ordning på sina rum nu ska dom få provköra symaskin. ...............Obs fortfarande inte ett bloss..........................
Killarna tyckte att det var jätte kul att få "övningsköra" symaskin, dom ritade ett streck på ett papper och sydde sen efter det. Boppa gjorde en stor nyckel och Alex bara ett mönster på frihand. JÄTTE DUKTIGA VAR DOM ! Sedan te och sängdags. Jag tittade på Bones och sen klev jag ner i duschen, jag har fått sånadäringa utslag som jag och Alex begåvats med när det är kallt typ +-0 och vi är ute längre än 15 min. Så jäkla jobbigt kliar som fan, det enda som hjälper är Mildison. Gissa VART de har satt sig???? Just det , NYLLET!!!!!! Imorgon ska jag till tandläkar´n igen burrrrr vill inte. Hoppas det inte gör lika jäkla ont denna gång, tror inte det , vi får väl se. Sen ska jag börja städa på tomten, ska bli intresant att se vad som kan hittas. Sov gott .......Häpp!!

Tors dag fortfarande

Klev ut och gick runt på tomten och plockade hundskit, det som göms i snö..... en hel del kan jag tala om. Vilken lust jag fick att kratta, men det skulle se himla dumt ut bland snön och isen , får nog ge mej till tåls ett tag till. Mormor var piggare när hon kom tillbaka , hon hade gått till Skälby gård, LUFT och ute ÄR modellen . Kan känna det själv att man blir gladare, vi tog oss en kopp te när vi kom in och då ringde Leffe, han och Helene kommer och hälsar på snart. Sen ringde morsan och bestämde möte i morgon med tillhörande Kålpudding, passar ju bra när jag jobbar , att dom kommer hit alltså, kålpudding är gott. Morsan ringde mej i morse och sa att hon ev skulle ta ledigt fredagen , så jag visste om att dom kanske skulle komma .
Nu har dom varit här och fikat hade med sig semla, den förra var godare tycker jag. Vi har just svalt middagen , Kycklingkklubba med rotsaksgratäng, så jäkla gott! Åt alldeles för mycket är proppmätt nu!!
Jag fick en lånebil , på tis börjar dom att riva kopplingen och resten. 13.000 kr senare SSSKKKIIITTT!!
Jag är så trött på utgifter, men det var väl bara för att jag fick vinst i mitt företag, då ska man bli av med stålarna direkt!

Nu får det räcka för idag, i morgon ska jag jobba, känns lite bättre än förrut, undra varför, hoppas att han håller den linjen han hade sist och sista passet jag jobbade, mycket lättare att orka då. Sov gott och ev lånar jag datan av Conny om det finns möjlighet annars hörs vi på LÖRDAG Hej Hopp!!!!!
Nu vet jag inte ens hur många dagar det är men ganska jobbigt fortfarande.

Tors dag

Morgon igen, tänkte lägga mej i 11/2 timme och vila på lite skittrött, körde med Denise igår då började kopplingen skorra , det klart att nåt händer väl ,den är väl inte van att bli så illa behandlad. Hon kör ganska bra och framför allt hon LYSSNAR.
Nu har jag sovit på mej och känner mej inte piggare, alltså, det hjälper inte men jag känner att det är lite som pirrar till nu när jag sitter med öppen balkongdörr och hör hur fåglarna sjunger det är ett jäkla pipande i varje buske, underlaterna svarar, Plats för eget tänkande....................., ja ett jäkla liv helt enkelt.
Bernte ska köra ut bilfan till HD så att dom får titta på den , urtrampningslager månne???? Jag orkar inte ens bry mej. Tänker inte berätta för Denise, hon har bra självförtroende att köra och behöver inte veta ATT den pajjade. OCH det hade lika gärna kunnat pajja när nån av oss körde, men hon som färsking skulle ta på sig och det vill jag inte.
Undra om mormor har satt på kaffe ska kolla kommer sen ............
Nopp, det hade hon inte, men gjorde när jag frågade. Städade av som vanligt och for runt. Pratade med Marianne i telefon, hon hade det som en annan ungefär äta skita sova jobba , det var säkert ett halvår sen vi hördes, vi skulle åka på en kryssning i oktober från Köpenhamn till Oslo hon och jag. Det rann ut i sanden, ingen av oss har tagit tag i det, hon pga kvarskatt och jag ,,ja vad ska jag säga ? lathet kanske.
Vi bestämde i alla fall att det blir när det blir. Va skönt det är med vänner som man kan va som man är med, alla fel och brister men man är i alla fall vänner. Det kan ta jätte lång tid innan och mellan gångerna man hörs men man vet att den andra finns där ändå, trots att man inte pratar varje vecka. Ingenting är konstigt eller krystat inga förebråelser inga sura miner. Sådana vänner har jag några stycken och NI VET VILKA NI ÄR!!!!!!! Hurra för er, och tack för att ni finns.
Det är bara synd att ni valde ATT FLYTTA TILL ANDRA SIDAN VÄRLDEN!!!!!!!!!! DET ÄR FÖR LÅNGT BORT KOM TILLBAKA!!!! Norrland, Skåne, Halv norrland och Island KORKAT!!!!
Jag frågade mormor om hon kunde fixa lite lunch, hon ryckte på axlarna och såg allmänt bedrövad ut, vad skulle det vara? Föreslog svamp omelett, men hon kunde inte laga det sa hon , så jag fixade det själv. Jag har ätit omelett som hon lagat förut men hon har tappat tron på sin egen förmåga verkar det som Jag pratade med henne och föreslog att hon kunde baka, kakor, bullar, matbröd , laga mat, istället för att bara lösa korsord eller läsa i sitt rum , för att jag tror att hon och hennes hjärna behöver mer stimulans än vad det ger men hon gjorde sken av att tycka att huvudsaken att man håller hjärnan igång med att läsa och göra korsord så räcker det.Promenader ute eller bandet skulle också vara bra tror jag , men det är svårt att motivera henne. Men det tror jag sjönk in för hon har varit ute 1 gång med stavar och 3 gånger på bandet. Får fortsätta puffa henne synd bara att hon inte tar EGNA initiativ.
Nu skiner solen äntligen, det har inte varit som dag förr´ns nu klockan är 13.00.Nu ropade mormor:
- Anna, !
- Ja?
 - Jag går ut ett litet tag!
- Ja, gör det!
Kanske blir hon lite piggare och gladare, det händer inte mycket i hennes liv, INGEN är här och hälsar på särskilt ofta, det händer men sällan. Ingen ringer heller särskilt ofta, OBS Hon har 7 barn....och en jäkla massa barnbarn. Det är precis som att alla har slappnat av och tänker." Anna bor där hon fixar ,vi behöver inte ha dåligt samvete för att vi inte bryr oss tillräckligt mycket och ofta,eller att vi inte hinner för Anna fixar bitarna". JA, det gör jag , men MORMOR behöver KÄNNA att fler än jag och min familj bryr oss om henne. Vi är hennes vardag. TÄNK PÅ DET I TID SKULLE JAG VILJA SÄGA , EN DAG FINNS INTE MÖJLIGHETEN. Jag gör det med GLÄDJE, fast är inte heller på topp jämt, men aldrig att jag ångrat valet. Hon behöver lite Fest också andra människor, man behöver inte göra särskilt mycket för att hon ska bli glad utan bara BRY SIG!!!
HALLÅ TÄNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EFTER FÖR DET ÄR FÖRSENT!!!!!!!!!!!!!
Så jävla upptagna kan ni inte vara så ni inte har tid att bry er om er gamla mamma FAN! Nu får jag väl skit för detta också, men det skiter jag i för det är sant och det vet ni!!!Kram från mej


fortfarande Odens dag

Har förberett middag den blir tidig idag, jag ska jobba ett par timmar, Boppa ska ha fotbolls träning och 2 marsvin ska gå hem kl 19.15. Pust mycke blev det . Jagade ut mormor i luften idag , hon tag sig en promenad runt kvarteret, nu knallar hon på bandet. Micke nöff nöff Larsson kommer hit kl 14.30, oj då nu kanske jag blir anmäld av honom, han är ju SNUTjäkel. Så himla onödigt det jag läste om 15 åringen som fick böter, resursslöseri!
Kul att det puckot kommer det var länge sen, så är det när man är husägare. Kan nån säga vad jag tryckt på ??
Eftersom det är understruken text.?????Fattar ingenting !
wwww
dddddddddddddddddddddddddd
Kolla ! Kan sjäv !! Trodde ni inte va ? Inte jag  i alla fall.

Odens dag

Gick och la mej kl 9 och toksomnade i går men ändå är jag skit trött, behöver vitaminer tror jag . Har sovit 9,5 timmar och det räckte inte , kan lägga mej nu och säkert sova till 11. Ska bädda och sen frulle, så får vi se sen hur det blir. Ska jobba och hjälpa Gunwald ett par timmar ikväll. .........nu har jag tuggat i mej, känner mej som 110 år ont och trött i hela kroppen, hoppas att det inte är nåt skit på gång, utan att det bara är en formsvacka.
Snabeldraken väntar, alla djur har upptäckt att det är vår på G och fått för sig att fälla just nu samtidigt. Det enda som påminner om våren är att FÅGLARNA sjunger tidigt på morgonen. HÄRLIGT!! När man kliver upp utan tofflor eller nåt på fötterna så får man automatiskt tofflor i filt på sig, All päls som ligger, nu är det nog inte så farligt som jag upplever det men jag tycker att det är HUR MYCKET som helst.
Idag ska Bernte till FEEL GOOD ,nåt hälsoföretag som dom har genom jobbet ,och bli besiktigad kommer väl hem och har en förmodad ålder på 63+ kanske?? Min skulle nog bli 64+ om jag gick dit.
 Längtar som fan efter att det ska bli dags att börja fixa i trädgårn och att bygga allt som vi har planer på. Att få sitta här uppe på altan och bara mysa under tak och ha filt och kudde och en stor balja med te eller en stor dagens.
Någon hade skruvar upp pannan så att den stod över 2:an , det behöver den bara stå på om det är -10 grader ute, inte konstigt att man känner sig helt slut, det är ju för varmt inne.
Maria min boksluts nissa ringde och jag fick beröm ,för en gångs skull, om hur bra ordning jag hade på mina papper till mitt företag. Hon hade aldrig fått in nåt liknande, allt i nummer, datumordning och allt insatt snyggt i en pärm. Hon brukar få ett kuvert med massa kvitton i som hon sen ska ta tag i . Kul att man gjort något rätt !
Nu har jag fått tillbaka bokslutet, vinsten blev vad jag förväntade mej första året, så jag behöver inte betala in nåt, eftersom jag får MASSOR tillbaka, jag och firman är samma person. Skönt!! Allt detta + deklarationshjälp när det är dags blev 1125 kr, klart värt att inte grotta med det själv.
Bernte och jag ska försöka bestämma idag HUR och NÄR vi ska ha semester i sommar, I MARS??, känns inte rätt men så är det varje år.

Tisdag

Snöat har det gjort, jag skjutsade killarna och sen frulleoch dammsög & torka gav djuren som är kvar . Marsvinen måste ha rent i dag dom börjar lukta, dom ska hem i morgon också så det ska se fräscht ut. Snart ska jag åka och hämta Denise, hon ska övningsköra med mej, dags för lappen. Nu ska övervåningen få sej en omgång med ladysuckern...........
Hemma igen har kört och även hunnit stoppa in nåt mitt i ansiktet. Gunwald ringde och kollade om jag kunde hjälpa honom i 2 timmar med att passa the muppet, Yes, tjänster och gentjänster. 17.30-19.50 ska jag vara där i morgon . Nu ska jag ner i duschen. ...........nu har jag duschat innan jag hamnade där var jag en satmara (igen).
Mormor skulle boka tid hos fotis i Lindholmen, ca 10 mil t&r, 3 timmar tar det med väntan och åka. Jag sa NEJ!!!!!!! ,hör och häpna ,men jag har ingen lust att skjutsa henne dit, det finns 5 st i bara Jakobsberg som utför medicinsk fotvård, så jag tycker inte att det är försvarsbart att åka så längt. Jag har varken tid eller lust.Eller RÅD!! Hon får gärna fortsätta där men då får hon be någon annan för jag gör det inte. Hjälpte henne att kolla efter nån annan i närheten och MINIMIs medicinska fotvård fick det bli 12/3 kl 11.30 Kvarnplan 1 så var det klart. Vilken bitch man är!!
Nu ska jag göra korvstroganoff med ris till middag.......nu har vi ätit det blev bulgur i stället Alex fick makaroner , han hade ätit stroganoff och ris till lunch. Nu tänker jag softa och göra ingenting tills det är dags att sova, får se hur det går. Boppa ska hämtas kl 19 han är hos en Carolina och lajar, Bernte ska övningsköra med Mikaela och han får hämta Boppa på hemvägen. Ska sova tidigt tror jag, röksugen som FAN, skulle kunna röka dogskit om det gick!!

Nya skor

..............somliga går med trasiga skor, säg vad beror det på..... i detta fall en klantig morsa. Nu har han fått 2 par ett par kängor och ett par gumpadojjor. Kängorna föll han för på en gång 99.- ??? trodde inte det var möjligt. Bernte fick ett par han också, när vi kom hem hade mormor börjat värma lasagnen så det var nästan bara att sätta sig och äta. Ska lyssna på när Alex läser sin bok nu och sen softa kanske spela nåt spel med dom får se om dom har lust. Jobbar inte torsdag utan fredag i stället ,Jonas behövde byta och man ställer väl upp som vanligt. Hade varit ledig fre-mån om jag inte bytt men va fan jag har väl en upp på honom. Bättre betalat på en fredag än en torsdag.

Han utan skor


Vanlig jäkla måndag igen!!

Jaha, så rullar det på igen, vaknade på ett jäkla humör och vet inte varför. Allt är skit och bara jobbigt vill lägga mej och sova igen!!! Skjutsade killarna till plugget, Inatt kom jag på att vi hade eldat upp Alex dojjor och glömt att köpa nya, han har inte sagt något utan använt sina gummistövlar, vilken koll man har skitmorsa!! Så känner jag mej just idag!!
När jag skjutsat dom drack jag kaffe och sen såg jag att mormor hade tvättat håret och frågade om jag skulle fixa till det?! Då sa hon att hon hade tänkt gå in och klippa sig OM vi kom till Jakan, Alltså... Det är inga problem men jag vill gärna att folk PRATAR och TALAR om vad ,när och om dom ska göra nåt eller behöver göra nåt!!! Jag kan ju för fan inte HÖRA vad folk tänker!!!! Sa till mormor att det är inga problem men du MÅSTE säga till mej när det är något ,jag kan inte gissa vad du behöver. Tror att hon blev lite stött ev.. Typiskt mormor att aldrig klämma ur sig vad HON vill eller BEHÖVER hon har alltid kommit på andra plats och det lever kvar. Vill inte vara till besvär etc etc Enda gången hon ÄR TILL BESVÄR är när hon inte pratar och tar för sig. Hon blev klippt och kunde köpa sig en ny läslampa också. Den gamla hade gått sönder för länge sen, vet jag, men hon sa att den gick sönder igår eller möjligen i förrgår. Också ett praktexempel på mormor, att inte tala om när hon behöver köpa nåt nytt. Nog om detta
Gjorde lasagne och tog det lugnt skiter i allt idag JODÅ jag har städat !! Var det nån som trodde annat, nu ska jag duscha, Bernte kommer hem snart han ska ta min bil och åka dit där vi köpte den, fel på batteriet svår startad på morgonen när den är kall.
SEN ska Alexander få ett par nya skor FAN va klantigt!!!!! han fick låna ett par dojjor av mej , tur att jag har små och han stora fötter.

Söndag

Masshemgång bland alla djuren, 3 kvar som ska hem idag. Sen är det bara en långliggare kanin och 2 marsvin tills på ons. Kom hem vid halv 8 från kneget, drack kaffe och duschade. De andra vaknade inte förrns vid 9 , skönt för dom. Städade av allt eftersom att djuren gick hem, mormor hjälpte Bernte att storhandla eftersom att jag måste ta emot kunder. Nu är det lugnt ett tag men snart brakar det till igen .......nu ska jag dricka kaffe och förbereda Lax i allufolie, med potatis och Räksås, kall. MUMS! Kollade sista 7 km på vasaloppet, .....nu är det kväll och killarna är nyduschade och luktar jätte gott!! Nyduschad liten kille är mumma för en mamma. I morgon börjar plugget för dom igen och jag tror att dom tycker att det är lite kul i alla fall, åtminstonde att träffa polarna igen. Jag jobbar igen på torsdag och då vet jag redan nu att det blir fullt upp, ganska skönt faktiskt, då händer det nåt i alla fall. dygnet går fortare då. På lördag ska Bernte sjutton i mej göra sin Mosaka eller hur det nu stavas, han har snackat om den nu allt för länge utan att komma fram med  bevis, nu slipper han inte undan längre. Snart är det Bones på tv det ska jag glo på med en kall cider till,,,, sov gott sen!!!!

4 hela dagar utan!! Jobbigt men det funkar

RSS 2.0