Måndag igen! Andreas har namnsdag!!!!!!!!

Grattis mammas lilla gullunge!!
Jag är på jobbet igen, känns inte som om jag gör annat än jobbar just nu! Förhoppningsvis händer det nåt. Mikaela ska till sitt ev nya jobb och provjobba på timme idag, nu hänger det bara på dej att visa vad du kan. Det där fixar du!
Och vad har vi idag då?? Jo, regn,regn och åter regn!! PISS!! Det är såååå tråkigt blött och kladdigt och skitigt. Har det inge bättre att bjuda på ???
Började jobba??!!!! kl 8.30, upp iväg till spinalis , grisspruta, sen vidare till dotterns plugg vid Globen, hon går hotell-resturang linjen . Idag jobbade hon i serveringen och vi åt en 3 rätterslunch som eleverna fixat. Förrätt, Kantarellpaj med Västerbottenost, Kalv med sockerärtor och potatis till huvudrätt, Jordgubbsformage valde jag. Helt ok, formagen kunde ha varit fastare bara.
Sen till Rindab som ligger i Orminge och där var vi i 2 timmar. Hem åkte vi över Rindö-Waxholm kul dag när det händer nåt.
Har fixat byte , jag jobbar tor och lör denna vecka så blir jag ledig i 9 dagar. Kanon!!!

Mormor hade varit ut med soporna men INTE stängt locket, sopor och skit över hela gårdsplan, minnet är inte riktigt vad det brukar.
Hon brukar hjälpa oss med att släppa ut hundarna så dom får kissa i 3 min på dan när vi jobbar länge båda två. Idag hade hon glömt det, dom var RIKTIGT NÖDIGA när Bernte kom hem kl 16.30, sist dom var ute var vid ca 9.00 .
Hoppas att hon inte slutar med järntabletterna , då kommer det att ligga på mitt ansvar att hon får i sig mat och järnrik mat, FILMJÖLK är väl det som hon äter, OM hon kommer ihåg när jag inte är hemma.
Imorgon ska jag skjutsa henne till tandläkaren, bra , så att hon kan tugga igen. Närminnet börjar bli riktigt kasst nu, man närker det mer och mer. Jaha, det är väl så det är. Tur att det inte är nåt annat. För det är ju i alla fall, inte så farligt .

Hoppas på en tidig kväll, men man vet aldrig, har funderat på julklappar och bestämt mej för .....................att det inga blir.
Moahahahahaha!!! You never know!!
9/12 ska jag ut och käka med Katta på Kina i Täbban!! ,det var länge sen, bara hon och jag.

Funderar på att hitta någon paketresa , en kort en, till Bernte och mej någonstans, Flyga, ha dan där, hotell, ha dan efter där och sen hem med flyg! Eller en Ålandsresa han och jag som förra Nyår!! FÖRSLAG !!!!
Eva, ni är ju globetrottrar!!!????

Nu är klockan 22.00 och jag ska göra det sista sen sova. Alexander har feber där hemma, vi får väl se imorgon hur han mår!!
 HÄPP!!

Söndag mellan jobbdygn!

Hemma vid 7.45 jag var på gravarna och tände ljus och snackade med morfar en stund , hälsade från Gurra och Barbro och grina lite. Precis innan jag skulle kliva ur bilen spelade dom "Tänd ett ljus" på radion och den fixar jag inte att höra utan att grina , så jag var redan i det "moodet" !
Hem och fika med mormor, hon hade svårt att käka , gommen har spruckit igen. Jag klippte en renskavsmacka åt henne som var lagom hård.
Städade och sen kom Helene, Roger, Limpan och Lukke hit och hälsade på , skitkul det var länge sen, Helene är en gammal jobbpolare från Brottby och dagmammetiden.
Bernte stack till jobbet och när Helene och gang stack så kom Eva och Göran , de hade med smörgåstårta som vi tog sen till middag.
Alex har haft Breake dans och grabbarna´+ Lukke har varit nere på marknad på Skälbygård.
Nu ska jag softa och sova tidigt , jobbar imorgon igen!!
Tungt.!!!!!!!
 Häpp!!!!

Lördag jobbar dan innan 1:a advent!

Uppe och skittrött, nu vila på jobbe för att se om nåt händer så småningom.
Klockan är 15.32 kollar burken , min bil har både åkt och kommit tillbaka, värmaren fixad!? Bernte skulle ringa, vi får se vad han ville.
ALDRIG!! att jag säger det eller att jag sagt det , Mikaela!
Nu har jag blivit bjuden på en kebab i bröd med starka såsen på. Sved om läpparna , men oj så gott, min mage tyckte inte om den men va fan.
Feber och mår urrigt, nåt är det som går här på jobbet , Gunwald ringde och sjukanmälde sig idag , skulle jobba imorgon och därmed lösa av mej. Vi får väl se om jag kommer härifrån , inte säkert. Jonas mådde skit också idag när jag löste av honom.
Min bil blev INTE fixat, det går inte att ställa in , den går tillbaka till ursprungsläget direkt. Killen ska ringa tillverkaren och fråga i veckan så det blir till att gå på den igen. Värmaren är ju ny!  
Hoppas på en tidig kväll.
Handpenning på Esther betald. Nu är det bara 4 kvar, ja, 8 hundar kanske det blir. Måste boka tid för besiktning och chippning åt valparna. KOM IHÅG!!!!

SOVA NU KLOCKAN ÄR 20.44 tack för det televerket!!!
HÄPP!!

Fredag, valpvisning och julbord för Bernte och Mikaela!

Uppe och ska iväg med mormor och ungarna!
Hemma igen efter vårdcentralen, allt bra  blodtrycket 140/70, hjärtat hade ett litet blåsljud som antagligen kommer sig av tidigare högt blodtryck. Annars lät det bra, blåsljudet inget att bry sig om. Prover järn och blodstatus, han tyckte , efter att mormor gnällt om magen, att hon kunde sluta med järntabletterna om värdet låg bra! Inget jag tycker då det var det hon gjorde förra gången och då blev dålig. Hon tycker att magen blir trög, men är inte förstoppad, skiten kan ju inte ramla ur häcken , man får ju hjälpa till lite om det ska ut !?
Samma gamla visa, när hon har låtit bli tabletterna , järn, så har värdet gått ner. Vi får väl se.
Nu ska jag äta något.
Städat klart, Mikaela och Bernte har promenerat hundarna , Elsa var med, skällandes på brevlådor och annan fast materia.
Jag och Bernte har fått en förtidig julklapp av Mikaela och Denisé plåtar till KIZZ, kul ! 12/6 smäller det.
Har betalat alla räkningar så nu är man fattig igen!!
 Volvon är såld, BRA!! Lite stålars åter där!
Bernte är och tankar min bil och handlar pizza till oss ikväll, min bil ska fixas klart imorgon. Värmaren ska ställas in co-halten på.
Farsan var förresten hit med 10 ringar falukorv igår. Så nu blir det mycket korv framöver. Inte min favvo men de andras verkar det som.
Avundsjuk på dina FULA puppor!?? Tror inte det. Mikaela har köpt nya puppor och tror att jag är avundsjuk på henne,!? Icke, dom var snygga men det tänker jag inte säga, inte högt i alla fall. OPPS nu gjorde jag det! IGEN!
Skitballa!
Fyllskallarna har åkt, lugnt i stugan igen! Nu väntar vi på valpspekulanter, hoppas dom vill ha en. Nina ska hjälpa mej med grabbs till Break dansen, sen hämtar jag , det krockar som vanligt med nåt annat.

1 valp såld, ESTER!! Jätte trevlig familj från Tyresö, mamman sjukpensionär i max 40-års åldern, trafikolycka!Hemma 2 barn 3och 7 år gamla. En hund 9 år Powder Puff!!
Nu Idol och packa ,sen sova jobba i morgon.
Häpp!!

Torsdag efter jobb med en ej för lyckad kväll!!!

Hemma och igång. Städat ätit lunch. Nu väntar mormor på Gurra och Barbro, kul att dom kommer!
Främmandet var här, roligt att träffa dom , har nog inte gjort det sen morfar dog.
Imorgon kommer en familj från Tyresö och tittar på valparna. Hoppas att dom bestämmer sig och att det känns rätt, / telefon var det klockrent!!
Har pratat med ledningen , cheferna på jobbet idag, dom ringde upp mej, NU har de fattat galoppen. Sent ska syndaren vakna!!
Lagar mat, Bernte och Boppa är och tar spruta, Mikaela hämtar Alex och sen är det mat som gäller, Kyckling , sås och potatis med Greenpeases.
Boppa klarade det galant, det kändes inte mamma , du vågar också, lillplutt. Ja fy fan, om jag nu ska ta den!?
Ätit , busat med valpar och kollat lite på burken.
Nu sova .
Med mormor till vårdcentralen imorgon kl 9.
 HÄPP!!

Joppet!

Sitter på joppet och kan inte göra annat än gilla läget, vila kanske!?
Färdig vilat, kl 15.45 bär det av till stan , vi ska på Systerobror på Stå up! Kan bli kul
Några intresserade valpköpare har mailat, 1 har ringt, Ebba är det som du är intresserade utav. En tjej ,Carina Svensk från Tyresö ska ringa mej i morgon kl 9 Vi får väl se.
 Idag vill inte krattorna lyda överhuvudtaget, tappar och fumlar HELA tiden.
Fick ett sms av Eva, hon hade fått "skramlingen" bra! Ett smyckt till minne skulle det visst bli.
Nu har jag städat här, ingen hade lagt nåt bud, imorgon är det visst en nu visning. Om en timme ska vi bege oss in till stan, Mormor och Bernte storhandlade idag, va skönt då slipper jag göra det imorgon.

Bilen startade inte, kom iväg en halvtimma försent, men det var lugnt i alla fall. Sen har man numer nekat inträde på Systerobror, antar jag, Vissa människor SKA INTE dricka. Om jag säger som så , jag är glad att jag fixar biten med att inte skämmas!! Det får folk göra själva när de beter sig så jäkla dåligt!!!! Inte mitt problem. Samtidigt är det TUR att det var ELAKA JAG som jobbade, hade inte varit kul för en liten "brutta"på 21 år.
Chefen var också närvarande och jag säger bara , SUG PÅ DEN DU!!!! NU kanske du fattar galoppen!!
I säng och det ska jag också. Tyvärr han jag bara se hälften av stå uppen , men det jag såg var sjukt roligt, kan rekommendera detta.  
HÄPP!!!!!
Hur gick det för ELIN!?? Inte hört nåt bådar inte gott!!


Tisdag och fortsatt plockande!



Upp klockan 6 och körde Chrisse till jobbet, han hade ingen bil igår och orkade inte åka kommunalsnöret hem till Gurraberg! Hem och skjutsade småbröderna till plugget och nu har jag precis svalt taggtråden och ska börja igen med att försöka bli klar någon gång!
Elin belin kör upp idag hon klarade teorin igår, hoppas att hon klarar det , borde inte vara nåt problem vad jag förstår.
Lunch och nu kaffe, köket snart klart.
Nu är huset klart, "bara" garaget och källaren, det tar jag tag i på Torsdag. Orkar inte nu!
Jag har hittat Boppas tappade mobil!!!! Vi spärrade den igår har varit borta i över 1 vecka!! Vid granen ute på tomten, han har säkert klättrat och tappat den. Trots regnet så hade den klarat sig, bara att låsa upp och köra på. Alltid något!!
Snart ska kaninen gå hem, sen är det lugnt på den fronten ett tag.
Hundarna har varit ute på prommis och nu badar Wirre och blir borstad. Den 8 ska han trimmas, from nu får han ha overall på sig ute. Behöver få tag på till de andra också, dom blir så skitiga och det är inte bra för dom eftersom att vi går mycket på gatorna runt omkring här. Avgaser och annan skit . '
Har ringt och grattat Gubben 77 bast idag!!
Imorgon är det joibb igen och då ska hela företaget på Syster & bror på STÅ UP!! Bra , då händer det något i alla fall.
Nu har valparna åkt ut på annons igen med nya kort.EBBAENYA
FARI


ESMERALDA
ESTER

SKIT,Elin missade ett nytt försök i morgon kl 9.00.
Killarna sover och det ska jag med. Jobbar imorgon och ska på STÅ UP med kneget, kan bli kul.
 HÄPP!!

Måndag igen!

Boppa vaknade först?! Inte vanligt, han kom och väckte mej och Alex. Upp och bäddade och sen på med kaffe och iväg med dom till plugget.
 Pratade med Bernte , han hade majorträningsvärk.!!!!! Han spelade fotboll igår och trodde väl nästan att hans sista stund var kommen. Han har bestämt att han ska promenera en lång snabb runda med hundarna varje dag. Vi får väl se, har hört den förut. Hundarna skulle bli glada om inte annat och jag med så att det inte är bara jag som promenerar dem varje dag.
Jag ska fortsätta med hallen och sen muggen uppe i min jakt på ORDNING!
Nu är övervåningen klar, det är väldigt konstigt vad ensam man är egentligen, all skit och allt på tex tomten är tydligen MITT skit. Jävligt underligt, då måste det ju vara bara jag som kan nyttja ALLT!!?? ELLER????

Gör ett studiebesök här i 2 veckor så får du känna på själv!!! Det är ingen jäkel som har påstått heller, MEN det med att hjälpas åt FUNGERAR INTE, kommer inte att bli en sån som står och PEKAR med hela handen till VUXNA människor.
Hinner?? , Det beror väl på vad man PRIORITERAR, ELLER???? Man hinner nog fan mer än man tror om man bara tar tummen ur arslet. Det finns alltid NÅT man kan göra för att hjälpa till !!" SÅ, VÄLKOMMEN OCH KOLLA LÄGET OCH DET ÄR INTE HELPENSION!!
Återigen så är det ingen som har sagt att man måste hänga med i MITT tempo, för jag är extrem, det vet jag. MEN man kan ju göra nåt självmant UTAN att bli tillsagd eller???? Alla behöver äta eller?? alltså kan man fixa mat, ALLA vill ha rent ELLER!!?? alltså kan man dammsuga. Torka sig i arslet vill man väl? hoppas jag, ALLTSÅ får man fylla på SKITHUSPAPPER om det är slut!? ELLER!`??
Egna ansvarsområden, kommer aldrig att hända, det är ju för fan inget jäkla dagis!!! '
Om hunden skiter tar man väl upp det ELLER!??
Taggtråd???? en hel rulle och inte lär det bli bättre imorgon!
Allt skulle gå så mycket lättare , vara så mycket trevligare om man kunde hjälpas åt alla VET vad som behöver göras och det kan ju inte vara meningen att jag ska behöva BE om HJÄLP!! HJÄLP att ta hand om VÅRT skit, mat etc etc .
Nu ska jag sova och JAG VET HUR DET BRUKAR LÅTA PÅ ANDRA STÄLLEN!! PÖSS!!
HÄPP!!!!!!
Leffe och Helene har varit och hälsat på , KUL!
Häpp!!

Söndag och fortsatt röjande !!

Milo, jag har en fotonisse i släkten och han har en bekant som varit där, hon köpte skivan med kort och när han skulle printa ut ett kort så blev det skitdåligt. Han tyckte att hon blivit lurad.
Idagt så sov jag tills klockan vart 9 skönt, frulle med massor av kaffe och sen tog jag tag i fortsatt röjande. Killarnas rum klara nu och det får bli en pause nu för Alex har breakdance och sen ska vi på fotbollsavslutning med Boppa. Mormor hart fixat skinkpajer till det.
Kråkan och Roffe kom hit en sväng och glana på valparna, Mikaela ska käka med dom ikväll, så hon ska inte med till avslutningen.
Mormor har vi tagit bort en bit skinkpaj åt, hon lär få i sig nåt i alla fall , OM hon nu kommer ihåg att äta, inte självklart att hon gör. Jag får kolla henne sen.
Ont i magen och urrig idag med , får nog ta mej en ordentlig BLÄCKA ikväll. Återkommer.............. 

REGN,REGN och åter regn, helt dyblöt. När vi var på avslutningen så hade vi match , föräldrar och killar 3-1 HA!!!
Riktigt trevligt men kallt, vi hade knytis, denna grupp både killar och föräldrar är skitbra, riktigt roligt att det inte finns en enda knäppis i detta lag!

Killarna har duschat mormor petat i krubbet, nu ska jag dricka te med killarna. Bernte sover och det ska grabbs också göra efter. jag ska kolla på burken ett tag med mormor sen slagga. Orkar inte fixa mer idag, fortsätter i morgon.
Valparna har nyklippta klor liksom grabbsen. Bernte får fixa den biten själv.
HÄPP!!

Jag lyckades att se, BONES, Cold case och Law & Order. Jag fick titta själv mormor palla bara 2 st , tunnis, nu är det gondolen.
 HÄPP!!!!

Lördag Äntligen!

Äntligen Lördag, för imorgon kan jag få sova om jag vill. Nu är det idag och då ska jag försöka bry mej om den dan först.
Kom hem vid 7.30, satte på fika och gick ut med hundarna, alla ligger  och trynar bara jag är vaken. Plockade ner valparna och satt och tittade på dom ett tag, Alex kom ner och gjorde mej sällis, mormor kom också upp.
Snart är väl hela huset igång!
Jag ska inte åka och fira/överraska Anna G idag, är alldeles för trött för att orka. Dom får klara sig utan mej och det är nog inga problem.
Vi får väl se vad som händer idag, ev kommer morsan och farsan hit och hälsar på, Boppa och Alex ringde och sa åt dom igår att det var dags att komma hit.
Ta med Svartvinbärssaft!!
Rätt, vad har man annars mormor och morfar till. `?
Vi satte fart och började röja, vi är fortfarande i vårt sovrum, svårroddat.
Musen och Eva har varit här ett låååååångt tag! KUL!! Dom hade haft det bra i Rom, eller var det Köpenhamn!?
Nu har vi ätit Dansksill låda , skitgott, om nu skit kan vara det, gott alltså!
Nu fortsätter spektaklet.
Jag gjorde det sista i rummet , nu lägger jag ner, orkar inte mer idag. Bernte hällde upp en dagens så nu sitter man här efter ett halvt glas vin och känner sig PACKAD. Kan det vara sömnen!? eller bristen på den?
Ev kommer min stationära dator att få en ny ägare, BRA, jag behöver inte 3 st datorer, känns väldigt onödigt använder den inte och har bara använt den 3 ggr, på 1 år.
Jag ska fixa resten av huset och då lägga grejer i lådor som jag ska sätta ut på blocket. Istället för att slänga det, inget fel på prylarna men jag behöver dom inte.
Eva kom med konstruktiva synpunkter på min hemsida, sånt gillar jag.
 Milo, ja, jag kanske så småningom fixar det. Just nu under uppbyggnad och jag är ju ingen "hacker " som ni märker.

Kanske ska vi bort den 18/ dec det skulle vara JÄTTE TREVLIGT, med människor som jag tycker MYCKET OM. OCH som grädde på moset, LIBANESISKT, så gudagod mat! Love it!!!! Jag röstar på hemma hos er, Eva, med hämtmat.

Milo, det har hänt 2 roliga saker sista dygnet, så kul när det är trist. Jag ser fram emot den 27/2 ska bli roligt, om inte annat att träffa er!!!!!!!!!
Jag har tänkt mycket på lill-Janne får honom inte ur tankarna, vill låsa in ungsaten och slänga bort nyckeln så att bara jag kan ge honom mat. Sånt slöseri!!! Jag måste säga att jag beundrar dej , er , som orkar, men va fan ska ni göra. Jag tycker att det är jobbigt och vad ska inte då NI tycka`? Nej, inget pip och grin!! SÅÅÅÅ, borta!!
Man ska nog passa sig för att handla korten , det påstås att det är VÄLDIGT dålig KVALITÉ när man vill skriva ut dom den.

Jag är nog fan lite "lurig" känner att jag babblar, slutar ett tag , skriver när dag tar slut , tror jag.

Jobba igen !!

Uppe och duschat, sovit som en skit som vanligt. Åkte iväg i spöregnet och anlände till jobbet efter en krävande körning (trött). Nu är klockan 15.10 och inte mycket har hänt, vi sitter här vid varsin data och roddar runt. Milo ringde , den 27/2 ska hon, jag, Natta, Mattan och Kerstin till The Studio på Stureplan och bli modeller för en dag, sen ut och käka. Ska bli riktigt sköj, tror jag, inte min grej med va fan, man får väl prova. Kul att träffa storesyster i alla fall. Kul att du tänkte på mej, love you !!
Börjar bli lite nervig med valparna, kanske sitter jag här med 5 små om ett tag. Ska ta nya bilder och lägga ut i annonsen, så får vi se.
Imorgon skulle jag bort på äventyr men just nu känner jag mej ICKE redo för det, ont i hövve och bara urrig! Om natten blir bra kanske jag orkar, annars skiter jag i det hela!!
Jag ska städa tror jag, eller NOT! Har ingen lust till något, kanske inte någonting eller!??
Hoppas att det blir en tidig natt i natt, e de du e de jag och vi följer ........ Så bäng.så det är inte sant!!
Kan inte få något ur händerna skulle behöva göra en lista och realistiskt sätta upp mål på när och hur saker ska göras.
1 Garaget, rensas och slängas massor. Lägga i bakluckeloppis lådor till försäljning.
2 Sortera alla papper och slänga skit som inte behövs, sätta in i pärmar.
3 Ta kort på grejer som ska säljas.
4 Fotografera och sälja den stationära datorn som jag aldrig använder, någon intresserad. Använd 2 ggr.
5 Fixa min moppe , sätta ut annons och sälja.
6 Byta sofföverdraget.
7 Städa alla rum och rensa, slänga all skit. 
8 Rensa garderoberna och slänga all gammal skit.  
9 Rensa lekstugan.
10 Ställa in några blommor ,snarast i garaget.
11 Städa vinden, rensa  och slänga , lägga i lådor det som ska säljas. 
12Klippa mej!  

En liten nätt lista , undra om jag får hjälp!?

Hörru Nina, jag skriver upp ditt och Mikaelas namn när jag är där så får ni också erbjudande om att pröva!? OK!?

Tandläkardag idag igen!

Uppe och har käkat frulle, killarna är skjutsade till skolan och nu ska jag till tandläkaren igen!
Igår satt jag och snickrade på min hemsida, gå gärna in och kolla vad ni tycker. Mikaela fick hjälpa mej i början sen fick jag till det relativt bra tror jag !  www.annasmadjurspensionat.se
Det är alltid svårt och veta om det är bra eller dåligt, kom med åsikter ris eller ros, så att jag kan förbättra eller så!
Tandläkaren avklarad så nu är man både bedövad och bedrövad. Inga julklappar i detta hus tyvärr. När jag kom hem stod kalopsen på spisen, det tar sig. Nu ska jag försöka att få något i mej sen sätta fart med städningen , ingen ide att låta bli när jag ska jobba imorgon. Hoppas bara att NÅGON tar tag i det imorgon!!
Ok, Nina VAR!? kan inte hitta några!? Man blir blind.
Maten snart klar har legat på soffan och slöat, kan inte fatta varför jag är så trött?!! Lägga mej tidigt idag tror jag!

Onsdag!

Vad väntas av denna dag?? Först VAKNA, är trött som ett h-vete. Fixa hemma, göra rent i bur och förbereda för en inackordering, utvecklingssamtal och promenad med dogs. Arga snickar´n ej att förglömma. Sen sova!! Antagligen något mer som jag vill breefa. Återkommer!!
Mormor och jag har varit på ICA och handlat lite. Nu ska vi fika, sen blir det hemmagjorda hamurgare med tillbehör till middag!
Middagen avklarad och Arga snickarn, nu ska jag sitta framför datan resten av kvällen och fixa.
HÄPP!!

Tandläkardag nr 1

Upp och iväg med kidsen, hem kaffe och sen tandläkaren. Fick vänta i 20 min som vanligt, lagade 2 hål, 1 utan bedövning och sen 1/2 utan, sen blev det dags för spruta, inte skönt!! Det ilar i en tand som de inte lagade bara man öppnar munnen, hoppas han tar den på torsdag när jag ska dit igen. 
Nu städat och ska ut med dogsen, SKITVÄDER så man har ingen lust alls att stoppa ut nunan. Men va fan, kissa måste dom göra och antagligen 2:an också.......Käkade lite och sen drog Mikaela och jag ut dogsen, dom visste inte vad som väntade!! ! timme i kallt äckligt regn, skönt när man kom till bilen igen.
Nu ska jag laga fördigt maten, Bernte och Mikaela hämtar killarna och jag ska swischa ihop, Kyckling potatis och Apelsinsås!! MUMS!!!!

Om jag säger som så, KEXCHOKLAD!! med silverpappret på!!!! Så känns det när jag äter eller dricker och det spelar ingen roll om det är kallt eller varmt! Jag skulle vilja veta vad han lagade tanden med! Skitobehagligt, detta ska han få göra om, bort med skiten , nog för att jag kanske skulle behöva gå ner i vikt men NÅGOT måste jag ju kunna äta!
Har kollat på burken och gosat med valpar och killar hela kvällen, en lugn och skön kväll! Nu ska jag sov, imorgon är det utvecklingssamtal med Boppa!! Mikaela ska besiktiga SEATen kl 6.40 HA!! vilken tid!! HÄPP!!

Måndag och ledig t.o.m torsdag!

Kom hem vid 7.30 , skjutsade killarna , hem frulle och sen städa. Duscha och satte Mikaela på att fixa med bokföringen, tidsödande så det är bra att få hjälp meddet. förberedde Chili con carne, och sen iväg och hämtade killarna . Dom hade inte gjort läxan som de skulle och fick komma hem direkt efter plugget för att fixa till det. Boppa fotbollsträning och Bernte åkte, Innan gick han , Alex och Mikaela en sväng med hundarna. Alex och jag satt och kollade lite på naturprogram under tiden . När de kom hem så dök Joanna upp och kollade valpar, hon föll för Esmeralda, OM hon bestämmer sig så har hon första tjing på henne.
Nu ligger killarna och de har båda fått börja om på ruta 1 vad detr gäller att få tillgång till spel, ds, mobil etc etc. Gränsen är nådd, de har betett sig skit illa i söndags när jag jobbade och nu är det nog. Känns som att jag har sagt det förrut. NU SKA DET BLI SÅ och det bestämmer JAG!!!! Svårt med flera kockar i en soppa. Får göra som vanligt och gå in och ta över! HÄPP!!!

Söndag!

Sov som skit som vanligt när jag ska åka och jobba. Det är ju då jag verkligen BEHÖVER sova ordentligt. Upp och iväg, fick knacka en stund innan jag blev insläppt, hon som jobbade sov som en stock, ingenting skulle hända förrns tidigast 11 så jag vilade på lite. Nu är klockan 12.39 och ingenting har hänt ännu. Tror att jag ska försöka ta nåt att äta.
Det som hänt är att Jonas har ringt sig sjuk och ingen vikarie ännu!!
Nu har vi fått tag på en stackare som ska jobba 3 dygn på raken, avundas dig inte!! Händer ingenting speciellt nu ska jag kolla runt här lite.
Tog ett varv med ladysuckern istället det behövdes, torkade golvet alldeles svart vart vattnet. . Klockan 20.00 ska jag titta på Bones hoppas jag.
Imorgon kommer Joanna och ska titta på valp hoppas hon vill ha en , hon har redan en NOVA 75% are.
Nu vill jag sova HÄPP!!!!

Grå trist Lördag!!

Upp med tuppen, drack kaffe och sen satte Bernte och jag fart, mest Bernte, vi röjde i ena garaget och tog in burar så att allt ska vara fixat inför julen och vinterns förvaring av inackorderingar. En ev inackorderings objekt kom hit och kollade , 3 st kaniner, ringer ikväll och meddelar.
Nu håller jag på att städa och har bara källaren kvar. Bernte och Mikaela har åkt till firman med bilarna för däckbyte och tvättning av den nya. Killarna åkte med , jag ska förbereda kyckling wraps.
 Imorgon kommer den första valpspekulanten hit och tittar, Bernte och Mikaela får fixa det , jag jobbar.
Struntade i källaren, satte bara på en maskin tvätt, jag tog mej i kragen och gick ut och plockade, krattade etc på tomten istället. Försökte att ta mej upp i granen och körsbärsträdet för att plocka ner segelduken vi har där MEN insåg min begränsning och frågade klätterapan Boppa istället. Han fixa biffen galant.
 Musen , Eva och Kjelle kom hit och hälsade på. Fikade med dom och Gosade med valparna,Eva är lite sjuk på Esmeralda! Musen är allergisk så det funkar inte tyvärr, där skulle hon få det TOPPEN!!!
Förberedde för kyckling Wraps och innan vi åt duschade Bernte och jag, sen middag idag.
 ALLTID när det kommer någon hit så är jag skitig och oduschad, ALLA måste tro att jag är en skitgris.
 Käkat mat och är mätt som bara den.
Nu håller jag på att packa inför jobbet och sen blir det tidigt i säng. TRÖTT redan, jag tror att det är vädret.
Jag säger HÄPP redan nu och ha en bra ledig söndag ni som kan, själv ska jag jobba.
 HÄPP IGEN!!!!

Fredag den 13:de!!

Vi klev upp kl 5.30 och duschade, fika och gav oss iväg till Bromma flygplats.
Upp i luften och iväg, kl 9 var vi i Umeå! 1timme tar det att flyga dit, helt otroligt!! Killen hämtade oss på flygplatsen och vi åkte hem till honom. Han bjöd på fika och det snackades skit, som vanligt, när Bernte är med, han var jättetrevlig. En typisk norrlänning. Lugn och sävlig!!!! Han berättade allt på bilen och var väldigt noga med att det skulle kännas bra och att allt kom fram.
BILEN VAR ÖVER ALL FÖRVÄNTAN!!!! Utrustad upp över tänderna. Bara stolarna var extra utrustade, för 30.000 kr .
Ner på banken och genomförde köpet och sen drog vi hemåt, vi stannade och käka vid höga kusten bron. SÅ GOTT DET VAR !! Kul att se den i verkligheten, har aldrig varit högre upp en Sundsvall, Östersund och Åre. Just nu är vi mellan Sundsvall och Hudik, ARMSJÖN närmare bestämt, jag sitter i bilen och bloggar . Teknikens under. 2 st bokningar som jag ska ringa när vi kommer hem. Kanin och Hamster, återkommer..............
Hemma kl 19.15 ringde och bokade djuren kanonbra! Nu har vi kollat på Idol och ska väl snart lägga oss, musten har gått ur tror jag! HÄPP!! MASSOR att göra imorgon!!

En till Torsdag!

Uppe, frulle , Alex gör en bortglömd läxa, skjutsa dom till plugget.
 Nina, jag vet skulle bara suckta dej lite, eftersom jag hörde att du blev lite blöt i ögat sist. Mohahaha!
Idag vet jag inte vad som händer, ska fixa till gallret dom är så små så jag måste sätta pappskiva innanför så att de inte fastnar med hövve!
Idag är valparna 3 veckor gamla, dom försöker sig på att gå . MYCKET vingligt kan jag säga. Dom är så söta så jag vet inte om man kan sälja dom, förresten så kanske ingen vill köpa så var DET problemet ur världen. Då har jag ett nytt problem 9 hundar!! Det löser sig.
Killarna bråka och tjafsa på morgonen, jag blir så matt, fan att dom inte bara kan vara tysta och göra det som dom ska. Ljuddämpare kan det vara något? Kul att dom har åsikter men va fan, måste dom ha det om ALLT!!?? Äpplet ramlar inte långt från trädet eller hur var det man säger?
Nej, nu ska jag fischla på..............
Mikaela och jag har pantat burkar och flaskor över 200 kronor blev det. Transaktionen på fonderna klar, imorgon 08.00 lyfter planet till UMEÅ för att hämta hem bilen.
Hämtat medicin till mormor och träffat Margrete, vår gamla granne, lagat mat och Bernte har varit och slängt sopor på tippen. Flera inbokningar nu inför julen, nu börjar det ordentligt. Berit kom hit och käka middag och kolla småvalpar. Mikaela skjutsar Chrisse till Å-berga och nu ska jag titta på tv.
Killarna har varit jättegoa, tråkigt att man ska behöva bli förbannad innan dom fattar.

22.20 nu sova BUMS!!!!Häpp!!!!


Onsdag!

Hemma igen efter en jobbig och kort sovnatt! 3 timmar!!
Ja, Milo , tjacka till mej också, kan behöva det. Tråkigt väder, ingen ork! . Har städat efter jobbdygnet, och nu har Bernte och jag just kommit hem från storhandling, INTE KUL!!
 Åkte förbi Plantagen också och köpte kompostgaller till valparna dom har börjat kravla omkring och smiter ur sin korg. SÅÅÅÅÅÅ SÖÖÖÖÖÖÖTTTTTTTTTTTAAAAAAAA! 
2 st intressenter på valp, får se vart det leder.
Birgitta fick Linneás persent vi hinner inte dit för att gratta henne.
Så fort vi kan ska vi sticka till UMEÅ och hämta vår nya bil. Bernte och jag flyger upp och turas om att sträckköra hem. Det ska bli kul!!
Nu ska jag laga mat, Bernte hämtar killarna som ska få städa sina rum, kommer väl att bli världskrig men det skiter jag i, DET SKA STÄDAS!!!! Mikaela fick ta tag i källaren!! HELA!!!!!!!!!!!!! 
2 kaniner bokade av en JÄTTETREVLIG ÄGARE, Vi pratade i ca 1/2 timme. Hon gjorde 3 st olika bokningsperioder. Sådana bokningar är kul tycker jag. Hon hade ringt ett annat ställe men fick taskiga vibbar av den människan, provade mej och det kändes helt rätt sa hon !! KUL!!! Hoppas att hon skriver på Eniro om det också, behöver reklam, vill att detta ska sprida sig mer!
Nu matlagning...............
Vi har ätit och svarat på mail om djurpassning, just nu sitter vi alla här uppe och häckar förutom Bernte som har åkt till jobbet för att fixa gallret så att de passar. Jag tror att 3 st av valparna kommer att bli långhåriga, Fari och Esmeralda blir nog korthåriga.
Dom växer så det knakar, NINA! en liten valp kanske!??? En liten söt EBBA i julklapp åt syrran MOHAHAHAHA!!!! Eller en ENYA eller en ESMERALDA????????
Nu ska jag gå ner och fixa lite till Lilla Grå som bor i källaren, förresten har kollat på ytterdörr på BAUHAUSE vi ska sätta in en dörr i ena garaget istället för garageport. Där hojarna står får det bli en garageport så småningom.
Har pimplat te med alla mina "grabbar" och kollat på burken med mormor, arga snickar´n , honom skulle jag kunna gifta mej med, och två program till , Persbrandt och Law & order! Nu är klockan 23.14 dags att sova !! Häpp!!

Jobbar tisdag!

Upp och iväg till jobbet. Gunwald var kvar och hjälpte till för idag skulle det vara fotografering inför husförsäljning. Massor att rodda med. Nu är det klart och här sitter jag.
 Har lagt ut valparna på annons och redan fått 1 svar om intresse, det är förtidigt att säga ännu hur det kommer att gå.
Har lagt ett bud på en bil till Bernte, får se om dom tar det. Hur somhelst Fari är inte såld så han åkte ut på annons också.
Boppa skulle ner ochh ta vaccinet med det var slut, stora skyltar satt på dörr´n som berättade detta. Konstig ordning de har på detta med vaccinering. På nätet står det att dom har men det stämmer inte med verkligheten. 
Ett till mail om intresse av valp har kommit in, brukar vara så sen lägger det sig och man tror att man sitter där med alla osålda, gäller att ha is i magen! 
Någon som vill köpa en moped!? Inte EU moppe utan vanlig plast gris! Ska sälja den , den står bara och samlar damm finns ingen som använder den nu i alla fall och det dröjer många år innan killarna kan köra den , i alla fall lagligt. 
Vi har hittat en ny bil i UMEÅ, Bernte och jag flyger upp så fort vi kan , ska bara sälja av lite fonder först, sen är det bara att renovera upp VOLVON och kränga den. 
Ska försöka att börja ta tag i allt bråte hemma, ska skaffa kartonger och lägga grejer till Loppis i , någon som vet nåt bra ställe att kränga prylar på förutom Blocket. !?? Typ bakluckeloppis !? 

Det går faktiskt ovanligt bra att jobba, riktigt trevligt , skitso eller!!?? Troligen, jag har i alla fall bestämt mej för att söka Upplands-bro utbildningen i höst 2010.  Magen är så där, lederna helt åt helvete! Ont som bara fan. Jag ska få nåt av Eva och Göran mot Artros för att se om det hjälper, nåt med räkor!?? Ska tydligen funka om man har det, Artros alltså. Värt att prova, det ligger ju tydligen i släkten , hade ingen aning om det.

LITE BILDER FRÅN I SOMRAS NU NÄR DET INTE ÄR LIKA TREVLIGT UTE!

MORMOR,MORSAN & NETA PÅ GOTLAND

FOSILIER STAVAS DET SÅ?  PÅ ETT RAUKFÄLT

MORMOR I SOLEN

Sista tv programmet hoppas jag, Pang i bygget, avskydde det förrut och även nu!! Jag får krupp på karlfan!! Hoppas att sängen hägrar snart!
HÄPP!!

Kan det vara Måndag!?

Sååå tråkigt med rubriker, samma varje vecka!!
Uppe i alla fall, ska försöka få tag på vårdcentralen och hjälpa mormor och beställa medicin och höra om vaccination. Skjutsa ungarna nu.
 Hemma igen och har plöjt igenom tidningen och druckit kaffe. Städat har jag gjort också, nu är det gryta på G . Har beställt medicin till mormor, det tog 40 min att komma fram och sen vänte tid på 50 min . Vårdguiden har jag varit och kollat för att se var och när Boppa kan få sin spruta. Mormor har jag bokat tid åt för årlig kontrollbesiktning.
PUST!!!!!
 Kostar att ligga på topp. En liten genomgång av mej själv också. Magen, kan ju inte vara så bra att skita blod eller!!??
  Och nu vill jag inte höra , ta det lugnt, du måste dra ner på tempot, etc etc. Det är nämligen så att ska man få nåt gjort så får man ta tag i det själv. Sorgligt men sant!! Och det är inte därför magen krånglar DET VET JAG, det finns annat som stör.
Idag ska valparna ut till försäljning på nätet. TRÅKIGT, skulle gärna ha kvar allihop. De är så söta men men, kan ju inte bli en hundsamlare, kanske 1 eller ??
Har varit på utvecklingssamtal med Alex lärare, allt bra inga problem, skönt!!! Tog upp det jag ville och gjorde dem medvetna om vad jag tänker på och att dom får vara mer uppmärksamma på moods i klassen. Nu ska jag sätta mej med firman ett tag , fixa i bokningskalendern lite.

Ännu en söndag!!

upp vid 8 och tog ut hundarna, blev ingen prommis då utan vi tar den ikväll. Käkade frulle med ALLA för en gångs skull, Ägg på macka, GOTT!!
Städa och mitt i ladysuckningen kom NETA, på med kaffe och sen dök 2 till upp. Musen och Eva. Fikade och pratade sen stack dom hem alla, Musen och Eva åkte med Neta hem , musen skulle hjälpa henne med någon belysning.
 Bernte har dragit till jobbet för att sätta på vinterdäcken på Berits, Denis och min bil. Ev Mikaelas jag vet inte riktigt säkert. Mikaela skjutsade Alex till dansen och Boppa hängde med dit, mest för att slippa göra läxan tror jag. Jag och mormor är hemma , har förberett mat, Räksås med spagetti blir det idag.
MIN KÄRA SYSTER HAR GÅTT MED I FACEBOOK, VÄRT ATT NÄMNA HÄR!!!!!  Bra Milo!!! Nu är det bara Maria,  Birgitta , Tony och Poppe kvar med det lär väl inte hända.
Valparna ja, Ebba ligger väldigt löst till för att INTE få flytta ur detta hus, hon är så söööööööööööttttttttttt.
Måste sätta ut en annons på dom nu, min hemsida är på G förresten, ska bara fatta hur man gör. Får väl be något proffs om hjälp. www.annasmadjurspensionat.se inget finns där ännu men snart. Nu ska jag fixa lite , duscha tror jag faktiskt sen hämta Alex kl 15.00 Återkommer.........
Middagen avklarad, DIF vann, nu är killarna duschade och klara i säng. Kollar på flyg till Umeå. Sen slappa framför tv´n .
 Mormor och jag kollade på "någonting" Polly, var så där , sett den förrut men kom inte ihåg i alla fall hur den sluta, ALLTSÅ inge bra!! Fastnade inte kan man säga!! Nu är det dags för sängen en ny dag i morgon!
Häpp!!!

Lördag och ska till Chrisse och gratta honom!

Upp vid 8 och ut med hundarna. När jag kom ner till köket ringde mormors telefon och jag väntade på att hon skulle svara. HON SOV som en stock och hörde ingenting. Kollade numret och det var morsan. Då undrar man ju lite varför HON ringer så tidigt, ringde upp men inget svar. 5 min senare ringde vår telefon och jag såg att det var från V-tuna. Morsan i luren ,
 -Hej, sov ni!?
- Nä!
-Jag ville bara att du skulle ge Chrisse lite pengar från oss för vi kan inte åka, farsan har ont i ryggen och kan inte sitta så länge!
Va fan, trodde nästan att det var något annat. När hon ringer så tidigt.
Vi stack efter att vi hade duschat och fixat lite vid da 11.00. Mötte en trött Mikaela och Nina i grinden. varit vakna alldeles för länge, från puben till flygplatsen, Tackar Syrran för skjutsen av de små liven! OCH ja, bloggen är tråkig just nu , det är jag med. Ingenting händer och skiter blod så det är på "topp" men va fan det går väl över. ÖNSKAR MEJ EN PLÅTMAGE I JULKLAPP!!!! 
Alla valpar har öppnat ögonen , såååååå söta , Fari har bara öppnat det ena han ser ut som en sjörövare.
Hos Chrisse var det skoj, fint har dom fått det i lägenheten.
 Elins mamma, Monika var där med sin hund, en Toypudel. !!!!!!!!!!Värsta hunden jag vet, blåhårigkärringhundfrånöstermalmhund,,,,,,,, MEN med stora bokstäver, MAJA är riktigt trevlig och söt, 2:a gången jag träffar henne, SKITTREVLIG HUND, måste jag säga. Man kan alltid ändra uppfattning!!!!

Nu har vi grillat och kollat på kort från London, deras polare hade missuppfattat när de skulle komma så dom har bott på hotell för 3000 kr i 4 nätter. Synd, annars hade det blivit en billigare resa för en arbetslös men men, Nu har dom lärt sig att klara av sånt också!!!! Återkommer.............
Promenad med hundarna , fick med mej Bernte för omväxlings skull vi gick runt bilspedition sen hem Ekvägen  , på´n igen i morgon bitti.
Nu ska jag sova !!
HÄPP!!!!

Fredag

Hemma igen,ledig t.o.m Mån , har inte gjort någonting speciell. Bernte har köpt skor och killarna också. Björne var förbi en sväng, jag och killarna + Bernte åkte till graven och tände ett ljus för morfar idag, han och mormor har bröllopsdag idag, min dopdag är det också och Chrisses dag när han kom hem från BB. Har ingen lust att skriva mer. Häpp!!!!

Torsdag jobbar!!

Upp kl 5 och fixade med alla djur, ut med hundarna och hängde tvätt, duschade och begav mej till jobbet. Här har jag nu varit och klockan är 17.36 inte mycket har hänt. Hoppas dan tar slut snart så jag får åka hem. HÄPP!!!!

Onsdag före jobbdygn!

Upp kl 7 , skjutsat killarna, frulle och nu tänkte jag hänga på låset på IKEA. IKEA avklarat, vi fick tag på det vi skulle ha och lite till som vanligt! Handlade på Willys på väg hem. Plockade in allt och sen var det dags för lunch, fick bli leverpastej macka med kaffe , hade inte lust till något annat. Jag har ett konstigt tryck över bröstet, vetefan vad det kan vara, känns som håll fast placerat över bröstet. Ja ja det går väl över.
Maria, jag har inte din blogg adress kvar , kan du skicka den till min mail ? Jag tog bort den när du sa att du skulle lägga ner bloggen.
2 mattor i fyndhörnan vart det bla. 45 kr st .
Imorgon är det jobbdags, känns ganska ok, han ringde och undrade om vi skulle äta ihop. Han blev tydligen helt såld på laxen jag gjorde sist och vill ha det imorgon igen. Nu ska jag städa uppe, nere är redan klart och bara att fortsätta.

Tisdag !! 3/11

Uppe igen som vanligt, körde iväg killarna sen hem för att röja. Elsa äter sin mat ordentligt nu får kalk i maten istället för i vattnet, funkar bättre. Hon käkar så det knakar i kåken!!
Ut och krattat har jag varit, det som ramlar ner sen ska jag försöka att klippa sönder med klipparen tänkte jag , om inte snön hinner komma före.
Alexander ringde från skolan, han hade diarre och varit på muggen 8 ggr , ont i hövve och urrig! Hämtade hem honom . Duschat och nu håller jag på med maten.
Klockan 15.30 kommer min kusse Fredrik och hans barn Tova och Anton hit och hälsar på ska bli kul, de har inte varit här sen vi flyttade hit, JÄTTE ROLIGT ATT DOM KOMMER::::  Alex får hålla sig uppe.
Valparna har inte öppnat ögonen ännu, men man kan se att de kisar lite. Kanske kommer Fari att stanna i familjen , vi får se hur det blir med den saken! Skulle vara riktigt roligt.
Fredde och killarna var här , ungarna hade skitkul, lekte kurragömma med Alex och Boppa, inte ett dugg blyga. Fikade och sen när de åkt åt vi middag. Mormor och jag har glott på tv , resten gick och la sig 8 . Bernte fick sms från Mikaela och Nina , dom hade det great i London, sög på en öl just nu och har kollat stora Ben i circus etc etc .... Bra att ni njuter. nu ska jag sova är trött som ett h-vete. Sportlovs och julbokningar börjar rulla in , JIPPI!!!!
HÄPP!!!!

Söndag! efter fest!!! och Måndag efter lov!!

Upp kl 8 . hela dagen gick i slöfart. Chrisse körde buss, Bernte mådde skit och hade ingen röst. Pizza till middag och sen åkte Mikaela och jag till Åkersberga och hämtade min bil och Rosa som hade varit med Birre och Linneá i torpet. Bilen vart äntligen klar , dieselvärmare monterad. Skönt att sätta sig i en varm och isfri bil när man har bråttom hem från jobbet. Jag når ju inte upp för att skrapa rutan fram. Chrisse föreslog en stege som det billigaste alternativet men det vete fan, vart ska jag ha stegen!????
10.000 kr monterat och klart fick bli ett bra pris.

Måndag morgon, upp kl 7 och skjutsade iväg killarna , städade av och tvätta , duscha och sen kom Elin och Chrisse, jag hade köpt goda mackor till frulle. Elin hade fixat en tid hos tatueraren till Chrisse, han ska dit idag. Argos skall få vara med mej här och jag ska skjutsa Siv till fotis.
Mikaela och Nina är på väg till London, hoppas ni får det kul, kommer hem på lördag igen. Antagligen åker de till Gurra-berg direkt från Nyköping och firar Chrisse.
Skjutsat Siv , hämtat killarna, innan jag åkte kom Leffe och Helene och fika. Nu läxor snart hämta tanten igen och skjutsa Andreas till träningen. Bernte har truck kurs idag, kommer sent. Maten äten , tanten hemma, träning och läxor fixade, Chrisse och Elin har åkt hem. Tattosarna var fina 2 st svalor. Kollat tv nu sova!!!!
HÄPP!!

RSS 2.0