Lördag och snöväder

APtråkigt väder. Snö när man vaknade men det var väntat. Frulle . Tog emot djur. Ja det är lördag och stängt men jag är för snäll. Ska sluta med det. Städning i kåken väntar, 3 våningar. Tagit hand om tvätten, Boppa och Bernte på fotbollscup. KUL FÖR DOM!!! De vanna båda matcherna igår. KUL KUL !! Klar med städningen, jag drar. Ett hett tips, Skaffa inte barn! Du får bara höra att du är tjatig, en idiot, ljuger, tjatar och är dum i hövve. Det är du inte värd. Spelar ingen roll vilken ålder de har , du går fet bort. Attityd är något som de självklart har RÄTT ATT ha emot dig. Du ska bara ta det! Och det spelar ingen roll om du tycker att de har det mot alla i sin omgivning. DU ÄR BARA EN IDIOT! Enda gången som du är värd något är när det är något de vill. Då är du jävligt bra men bara tills de fått som de velat eller de uppnått sitt syfte. SÅ JÄVLA TRÅKIGT!

Kom hem och iväg direkt!

Hemma och vände med Boppa i bilen och mormors pinkprov. Skolan sen VC. Hem och äntligen kaffe. Städade och stack iväg och handlade kassanotor + lite annan skit till företaget. Bernte kom hem, lunch sen iväg till Willy´s för storhandling. Olle och Elin var med. Jag och Olle sjöng för alla. LOL . Hem in med allt Elin lagade mat. Bernte och Boppa iväg på fótbollscup. Vi andra ska se Yrrol! KUL!! 24:e gången tror jag , alltid lika bra! Har ändrat lite på hemsidan och fixat lite. 14 ton grus har kommit och ska skottas ut. NÅGON??????????????? Nä , trodde väl det! Får göra det själv! :( Nä, nu ska jag ta emot kund som kommer snart.

Torsdagjobbdygn!

Iväg till jobbet. när jag kopplade upp datan så funkade inte internet. BERNTE MIN ÄLSKLING KOM HIT OCH FIXADE , JAG FICK HANS ISTÄLLET DÅ DEN JAG HADE INTE VILLE VARA SAMS MED DEN NYA DATAN!! Tack älskling! Inget händer, hoppas på tidig soffvistelse. Imorgon kommer gruset. HÄPP!! Nu kan man köra hårt på bloggen igen. Köpte en liten dator som jag får med i packväskan:))

Tisdag -Onsdag

Massor att göra, ingen dator, den gamla kraschat. Köpt ny, deklarerat:)))))))) , det kommer grus, hämtat hoj bråkat med ungar. Roddat inför påsken med djuren.

Måndag!!

Upp och iväg med Boppa, solade på hemvägen. Fikade och städade. Gick ut en sväng , Göran här och fikade. Boppas sparkcykel kom idag, han bliv lycklig. Mäklare sökes med kännedom om Skälby!!!!! Trumlektion och fotbollsträning. Bestämde mig för att göra gångar och möblera om burarna på baksidan för att å det mindre lerigt.Ganska bred så burarna får plats och en gång. Kommer bli fint Bernte har kört trädgårdsavfall till tippen. Nu kaffe och softa.

Olledag

Kom hem och fick fika. Olledag idag, päronen målade i huset. Städade och fixade lite på tomten, fint blir det. Trött, tog emot lite kunder som ville titta. Solade lite men FAN va kallt det var i skuggan och när det blåste på lite. ställde ordning lite på trädäcket. Glanade tv och sen sova. Min data har kraschat. 47.0000 kr mer i vinst sa bokslutet. FAN VA DET KÄNNS SKÖNT. SNART KAN JAG SLUTA JOBBA. 121.000 i vinst!!!!!!!!! YES!!!!!!!!!!

Lördag och jobbar!

Fick komma till jobbet kl 8 skönt. Städat efter grisarna som jobbar här. Bernte och Boppa har röjt bort alla stockar och allt ris framför hojgaraget. Nu är det bara att hämta hem. Alex ringde nu, kl 15.36 han hade förlorat alla sina 3 matcher, synd att det är så ojämnt i badminton. Han mötte den som tillhör de bästa i klassen. MEN han utvecklas trots att han inte fattar det. HÄan spelar mot 15 åringar är ju bara 12 själv. Nu äta.........2-sitsen kom så skåning om. Katta kom och fikade.

Fredag och idag är det OLLE DAG!!

Elin kom och väckte oss, mig och Boppa med Olle. Han är ju för go! Frulle och sedan stack Elin till huset för att måla i Olles rum. Boppa och jag hjälptes åt att kolla Olle och städa. Sedan gick vi ut och lagade nätet. Nä, vi satte upp nytt, på grinden vid brevlåan. Rosa smet där igår. när vi höll på kom morsan och farsan. In och fikade sen ut och lämnade hem 3 st marsvin. Morsan, Boppa och Olle gick ner till blomnasaren. Jag tog bilen så vi skulle få hem allt. Väl hemma igen började jag röja i trädgården. OLLE sov! Planterade blommor, fikade och röjde. Hela vägen från stubben till Hallonlandet klart! YES! Det rör sig. Softat och packat, jobba imorgon.


Onsdag och Torsdag!

JÄTTEFINT väder! Så skönt att det blivit varmt och skönt ute. Idag Onsdag gjorde jag inte något speciellt , städade och åkte och STORHANDLADE:. Alex hjälpte mig. Bernte hämtade en fyrhjuling som vi ska låna och köra bort träden framför HOJGARAGEDÖRRARNA så att vi kan få hem dom. Elin och Olle kom hem hit. Olle hade fått sin 1 års spruta och mmådde skit. Var ledsen och fick feber. Torsdag! Upp tidigt och duschade, en tittkund skulle komma. Fika och sedag ut och gjorde rent i en bur i djur-rummet. En kund kom och hämtade sin kanin, stannade ett tag och pratade hade en vuxen dotter med sig . TREVLIGT! Göran kom , vi började att sopa undan gruset SKÖNT. Tittkunden kom sen blev det fika och ut igen och sopa. Göran stack sedan till Micke. Boppa hjälpte mig att jobba. Bra att se hur pass bra han är, blir hemma imorgon också då får han 3 dagar till sen vore det väl fan om det inte ska vara över. 2 april ska jag på undersökning igen kommer inte ihåg vad den hette men det är på vårdcentralen. 5 april telefonmöte kl 12 med läkaren. Allt uppsopat, krattat och fixat vid gruset fram till stubben är det klart. Har klippt bort grenar vid syrenen. SEDAN TOG JAG TAG I STENPARTIET. Ska ta bilder imorgon så ni får se. ÄR TOKNÖJD. Softat och nu är det dags att sova . OLLEDAG IMORGON: Morsan och Farsan hotar med att komma hit! Hämta hem Pontiacen också! NATTI NATTI

Segt!

Lördagkvällen blev bra. Hemma vid 2 tror jag. Chrisse hämtade oss. Söndagen gjorde vi bara det nödvändigaste, inge Hangover men ingen lust att göra något. Vi for alla till STINSEN och fikade, mormor var hemma. Denise, Elin och Olle hängde på. Hem och käkade middag. Måndag JOBBADE!!!! Tisdag, Boppa har haft svårt att andas inatt. Skällhosta och feber hemma igen från skolan. Åkte till VC med honom. VIRUS, hämtade hostmedicin och handlade kvittensblock och lite på COOP. Hem, möttes i köket av en mormor som inte ville ha lunch, hon hade gjort 2:an som var som 1:an. Mådde illa osv.Blir så jäkla trött, Boppa Virus, mormor har magsjuka när vi kommer hem. Någon mer som vill flytta in och få alla sjukdomar man kan få????? Jag har varken lust , tid eller ORK. Försöker att fokusera på att bli hel själv. GÅR SÅDÄR när jag får ta hand om ALLA andra också och alla andras skit! Vill emigrera ! En utlandsresa 1 vecka är vad jag vill ha NU!!!!!!!!!!!!! Kan jag inte få vinna en SNÄLLA!:)))) Ser ni någon som planlöst vankar omkring någonstans med ett fånigt flin, naken och med röda träskor maniskt vinkande LED HEM MIG. Sammabrottet är nära! Nu ska jag städa och fixa i djur-rummet, komma på middag och boka in djur. 2 kunder kommer på besök på torsdag! Ska komma på något så jag slipper jobba utanför hemmet och kunna bli lyckligt oberoende. TÄNKER inte jobba-pension-dö! Tagit det lugnt ikväll, glanat på burken och tagit 2 cider. Why not? Nu sova, mormor har sovit mest hela dagen! Imorgon ska hon få vätskeersättning tror jag.

Sov ganska länge!

Upp och käka frulle kl 9 , städade av inne och sen gick jag ut och krattade lite. Musen och Fru Mus kom på en fika. MODIGT, nä, jag tror nog inte att det finns någon smitta kvar i kåken. Softade och stack iväg med Bernte i smyg och käkade innan duschningen och Ferren. Får skjuts dit och hem av Chrisse. Ikväll ska vi bara vara Anna och Bernte! HÄPP!!

MAGSJUKA!

Här har ingenting hänt förutom att Bernte legat 2 dagar utslagen i magsjuka och feber. Boppa kom hem igår från skolan efter halva dagen och hade spytt. Alex gick hem efter skolan och skulle byta om till träningen, kände sig lite dålig och började kaskadspy. Själv hade jag feber men ingen magsjuka!???? Svalde en näve ,ca 20) vitpeppar KORN. Tvingade i mormor det också . Fan vet om det inte funkar!! Känner mig inte ett dugg sjuk. SNARARE PIGG OCH ALERT! Har därimot rensat efter de andras nattliga skit och spyövningar. Tröstshoppade en tv till sovrummet igår. Satte upp den idag och har premiär tittat på HANGOVER! Får se om det blir en till innan natten tar mig ! SOV GOTT OCH LYCKA TILL TATTI!!!! MOHAHAHAHAHAHA

Hemma

Bernte magsjuk, han har hållit sig uppe och vi har separata muggar. Hoppas slippa sover på soffan inatt. Städat, alla våningar, varit till VC och tagit blodtrycket 145/80 . Trött, Helene och Leffe här en sväng, modigt. Fast de visste inte. Lycka till! Sova nu!!

Jobbdygn!

Iväg til jobbet idag igen, har bytt och trixat inför läkaren på onsdag. Ska göra en undersökning av hjärtat bla. BLÄ!!!! Upp med kamera från ljumsken! Han har sovit hela dagen, jag på uppdag till SODEXO, och Willy`s i Arninge, sen har jag slappat på soffan och tänker återta den platsen nu. Alex har haft friluftsdag i Bjursås åkt lift bla , han hade haft kul tror jag ! HÄPP!!

Loppis igen!

Upp lö 6.30 för att göra mig iordning för Loppis . Iväg , Bernte hjälpte mig att kånka alla grejer . 2 bord bokade, Katta och Sam var med också! Dagen gick bra 1100 kr i vinst! Tompa , Milla, Helene och Roggan kom och hälsade på i hallen. KUL! Elin och Olle och killarna slank också förbi. Hem och där var det fullt drag, Eva och Göran , Birgitta och alla andra var hemma. Men lugnet lägrade sig senare. Denise och Bernte hade varit och köpt en ny bil. En FORD. Nu ska väl barnvagnen få plats!? . Birgitta, Olle och Elin hade varit på Trädgårdsmässan i Kista. Denise bjöd på mat, tackar för det. Sova tidigt blev det skulle ju upp och jobba.

Fest i Torsholma!

Ham från jobbet, städade, duschade , fikade sålde Denise bil och åkte till Torsholma . Olle, Alex, mormor, morsan, Bernte och jag. Firade Elin som blev 30 år! GRATTIS KUSSEN!! Hon fick en fin lampa av oss, Tyckte vi iallafall. Hem och Olle skötte sig exemplariskt! GULLUNGE! Plockade ihop loppisgrejer tills imorgon. Softat lite och nu ska jag sova. Boppa var på båtmässan och kom hem trött och grinig. Han åkte i säng! Kan man inte uppföra sig så ska man inte vara bland folk! Natti natti!! Morsade på Monika på hemvägen. Det var länge sedan! Chrisse och Elin har målat köket!

Jobbar!

Upp kl 5 , iväg till jobbet. Var i V-tuna och storhandlade själv. SKÖNT! Fick ett besked från Fjällen att Alex kanske kan komma in där men Boppa antagligen inte. 50 st i kö! Jag bruter ihop snart. VILL inte att killarna ska gå i Björkeby. *Inget förtroende för den skolan längre, överhuvudtaget. Fortsätta att glo på burken och sen hoppas jag på en tidig natt. Så less, varför kan det inte vända snart. TACK , jag har fått min del av skit så det räcker. Bernte har städat alla burar i djur-rummet och bäddat nytt. Tack älskling!

Halv sovmorgon!

Passade på att sova tills klockan blev 8 eller i vilket fall som helst så låg jag kvar och snooza! Idag är det Olle dag. Elin är i huset och jobbar. Städat av när han sov och haft morsan och farsan på besök. Snart är det middag och sedan dags att packa inför jobbdygn! Pratat med världens bästa Tatti 10.19. Hon skulle ringa 10.17 med misslyckades med att nå mig på hemluren;) Ganska trött och slut. Förkyld har jag också blivit. Klart. Omändringar av nästa vecka. Jobbar måndag, Gunwald behövde vara ledig. Han tar min onsdag så då blir det att jag är ledig på onsdag när jag ska till DS ALEX OCH BOPPA SKA INTE GÅ I BJÖRKEBY LÄNGRE. TÄNKER GÖRA ALLT FÖR ATT DE SKA HAMNA I FJÄLLEN! Nu är det nog! Alex kommer hem och beskriver sista lektionen som var värre än apberget! Han vill också, det är för att han inte velat som vi har försökt att fortsätta men nu räcker det. Sova nu ! Jobb fredag, Elin 30 på lördag i Torsholma, Loppis på söndag , jobba på Måndag igen. PUST!!! Andas långsamt!!!! Ev så hänger Olle med oss till Torsholma. SOV GOTT!!

Vårdcentralen

Upp och iväg till vårdcentralen. 120/80 tackar för det. Medicinen hjälper som tur är. Hem och fortsatte rodda i Alex rum. Birgitta kom och har varit här hela dagen. Linne'a kom också efter jobbet. Musen här och fixade med något. Nu är det kväller och jag är helt klar i Alex rum, har även påbörjat vårt rum. Inte så mycket kvar. 14/3 kl 9 ska jag vara på Danderyd sjukhus och kolla knölen på halsen. Skönt att det gick fort. Sov gott!!

Upp klockan 8 efter att Wirre hade roddat på och gnölat en timme.

Han blir så speedad när han trimmas. Fullt ös medvetslös. Kul men jobbigt ibland. Kaffe , djuren , tvätt och städa. Brorsan kom hit en sväng, Neta ringde och sa att hon skulle komma. Leffe dök upp och Musen slank in. Kan fan trio att någon dött!
Lämnat hem 2 marsvin som bokade på direkt igen i Påsk. Många har gjort det. KUL KUL KUL . Nu fortsätta i Alex rum. Han kom förövrigt hem alldeles nyss, min fina kille!!! Älskar dig. Fortsätt så här det är så mysigt med glada , hjälpsamma och trevliga killar. Ni är så fina mina hjärtebarn!

Segt att kliva upp!

Har haft en liten gullunge som värmt mig hela natten. Boppa har legat och kramat mig inatt också. Han är fortfarande febrig. Så mysigt men så jobbigt att ha någon klängande på sig på natten.
Har varit iväg med Wirre för trimning och fått en tid till mormor 14.15. Hon är bättre men jag vill att hon kollas iallafall. Det har hon gått med på. Sjukanmält Boppa och sagt till gitarrläraren att Alex inte kommer på mer lektioner. Han vill lägga ner . OK! Han måste ju tycka att det är kul och det gör han inte.
Nu städa på lite.
Wirre blev jättefin! Iväg med mormor och JA , hon hade LUNGINFLAMMATION. Att hon inte kan lyssna. Penicillin och så blir hon snart bra. Djur hem och mat lagad av ELIN KANONGOTT Kycklinggryta med curry. Sååå gott. Snart slappa lite sen sova

Olles födelsedag!!!! 4/3-2011

1 år på riktigt! Han fick en jättefin nalle utav mormor till Vasaloppet, den somnade han med ikväll. GOSKILLEN!!
Upp och rodda med djuren, massor med hemgångar idag. Det har rullat på i en jämn ström. Mikaela och Rille var hit en sväng och lämnade en present till Olle. Denise kom hit och käka. Alex har varit hos Aria i Solna och Boppa har haft 39,5 i feber hela dagen. Han yrar och drömmer mardrömmar. Kom ner och sa att alla hade slängt sparkcyklar på honom. Hukade sig när han gick förbi fönstret så att ingen skulle kunna se honom och slänga fler. Massor med tokroliga grejer. Han är så söt, kan inte hålla mig för skratt när han tokar på. Nu sova helt slut. VC ringning imorgonbitti , hoppas på tid direkt. Wirre ska trimmas och sedan rodda på. Vi får väl se. Sov gott !!  

Vaknade av finaste, sötaste, goaste OLLE!

Klockan blev 9 och jag började vakna till av att solen sken in genom fönstret. Så skönt att vakna så. MEN det som slår det är att få upp EN LITEN OLLE I BARA BLÖJOR I SÄNGEN!
Mys på hög nivå. ALLA kom in i sängen. <3

Ut med hundar och fodrade djuren, Bernte iväg till STADIUM för att handla skor.
Jag klev in i duschen för att göra mig iordning till Olles firande.
Boppa stackarn hade 38.3 i temp. Han var ledsen för han trodde att han skulle missade Olles kalas också. Han missade dopet pga cup i fotbollen!
Klart att han fick hänga på.

Mormor bangade, måndag ska jag ringa vårdcentralen . Hon vill inte men det har hon inget att säga till om. HON SKA. Hostar och det ordentligt , feber har hon, jag har tagit den när hon sovit,  fast själv säger hon att hon inte har någon!

Övergransgården var ett fint ställe, Olle blev firad men det var inte så många där .
Han som skulle "passa" hundarna hänkade med iallafall 
 Pappa Chris och Olle med ny kepa, bil och tavla!

 
BIRGITTA SOM ALDRIG VILL VARA MED PÅ KORT! SYSTER LITEN !! <3

Klanen Radloff föll bort pga magsjuka. TACK FÖR DET. Vi vill inte ha det också.
Synd att ni var sjuka! Hade varit roligt att träffa er!


Olles presenter! Tavlan och sagoboken 365 Godnattsagor var från oss!  
Alla åkte med till huset och kollade efteråt.
På hemvägen stannade vi till och handlade till TACOMIDDAG! Killarna hjälpte till att laga, Denise kom hit en sväng också!
Nu ska jag softa .
MASSOR 22 st kunder dyker upp imorgon!


SNART SNART SNART  dags att boka besiktning!!!!!!!!


MIN FINA HOJ!!!

PONTIACEN, SNART kommer du hem !!

Sov ingenting inatt!

När allt landat så kom det. Låg hela natten och funderade fram och tillbaka. Grinade och försökte att inte väcka Bernte. Gick sådär. Nu hoppas jag att det är klart med den biten.
Så , inget att hänga läpp för. Det kan bara bli bättre eller hur?

Upp iallafall och tog en fika, iväg till städjobbet. Tog allt i maklig takt, talade om för Bea att jag ville säga upp mig. Hon tyckte att det var tråkigt.
Jag sa att jag kunde rycka in vid semester och ledigheter ev , då ville hon inte att jag skulle säga upp mig utan bara ändra anställningsform. Inte mig emot.
Jag kommer inte att jobba uppsägningstiden utan tar ledigt den tiden.
KÄNNS JÄTTESKÖNT!
Åkte hem och iväg med Bernte och killarna till Gyllene Måsen som det visst heter.
Alex och jag stack sedan till Apoteket och hämtade ut all medicin. INTE LITE , jag trodde att det skulle gå på över 1000 kr men 300 ? kr blev det.
Boppa och Bernte tog tag i storhandlingen.
Hjälptes åt att plocka in varorna.
Fikade med mormor.
Elin och Olle kom hem, stackar´n har öroniinflammation. NÄSTAN hål på trumhinnan.
Elin dammsög nere och jag torkade, Bernte tog tag i övervåningen och jag tog hand om tvätten.
Mat idag vad ska det bli ???? Ingen inspiration!
Vi bestämde just Te och smörgås!!
Nä, Pizza blev det , nu får det vara slut på skitmat!
Glanat på burken och blött ner kroppen. Dags att sova så man pallar fira lillkillen OLLE som fyller år på söndag men som ska firas imorgon! GOD NATT!!!

Upp tidigt!

Fixade djuren och åkte till vårdcentralen efter fikat. Skulle kolla upp knölen på halsen, blev som jag trodde. En remiss till öron/näsa/hals på DS. Troligen en spottkörtel.
Skulle ha nytt recept på blodtrycksmedicin påminde min läkare mig, jag hade glömt bort det.
 Tog trycket 150/100 ???? Inte bra.
 Fick prata och berätta om min historia, farsan hjärtinfarkt runt 60 årsåldern, syrrans alla tiaattacker innan 50 års åldern.
Mitt liv hur jag jobbar, att jag känner mig trött , har tryck över bröstet, ingen ork, anfådd och slut av att gå i trappan ibland.
Att jag stressar vilket inte JAG tycker men många andra.
Jag blir stressad av att det är skitigt och att jag inte hinner med det jag vill göra hemma.
Ha det RENT t.e.x. All damm som får mig att få panik när jag ser det . Svårt att andas på nätterna.
Ont i magen, etc etc.
Jag mörkade ingenting.
Läkaren ville ta ett EKG och det gjordes. Avvikande hjärtrytm?? Känns sådär.
Min dos av blodtrycksmedicin ökades, jag fick trombyl( blodförtunnande.
Mina kolesterolvärden var väldigt mycket förhöjda.
Fick även en medicin mot det.
Bricanyl utskrivet. OCH CHAMIPIX, en jättedos.
Bara ta tag i det igen.
Jag ska gå och ta blodtrycket 1ggr i veckan i 3 veckors tid, sedan på återbesök hos läkaren.
Jag ska på röntgen och till DS för att kolla upp knölen och till vad det nu var för att kolla lungornas förmåga. Känns nästan som att det bara är att avliva !

Hem efter det och tog tag i alla burar, JA , jag gjorde det i maklig takt och fick hjälp på slutet.
 In och käkade middag som Elin hade gjort, sedan ner i djur-rummet för att ta resten.
Djuren är inget jobbigt utan faktiskt avkopplande och rogivande.
Det är när allt annat är kvar som det blir jobbigt och stressade.
Hann inte till apoteket utan får ta det imorgon efter städjobbet som jag förövrigt ska säga upp mig från imorgon! Nu sova!

RSS 2.0