Jobbar sista dygnet för i år!!

På jobbet, vaknade 2 timmar innan klockan ringde 5.15 piss!!
Iväg och sen soffan tills klockan blev 10 SKÖNT!! Städat och tvättat och inte gjort någonting! Surfat och kollat tv, Hoppas på en tidig kväll, troligen inte , det märks!
Totte har varit här idag och då händer det något iallafall! HÄPP!!!
Handla imorgon med Bernte tidigt , han har fika klart när jag kommer hem imorgon bitti!! ÄLSKLINGEN!!!!

Dag före jobbdygn igen!

Denna dag har gått i ett, hela tiden något att göra! Det började med att DHL ringde kl 8 och sa att min massagefotölj var på G , JIPPI!!!! Som jag längtat! Den kom i samma veva som djur skulle lämnas och hämtas. Det har varit så hela dagen, massor med att göra, inte en lugn stund. SNODDE till mig en kvart och provade stolen, himmelskt!!
Boppa och Bernte var till stan och Boppa köpte sig ett trumset för sina sparade pengar! Aria och Alex har hängt här idag, ute har de varit MASSOR, så skönt och bra för dem!
Nu är klockan 19.24 och jag har just lämnat hem det sista djuret för idag, ska packa och sen in i duschen, sova tidigt för en gångs skull, kan inte säga att jag längtar efter att kliva upp 5 i morgon, TACK BERNTE för att du tar hand om djuren åt mig så jag slipper gå upp tidigare för att fixa innan jag åker! Förresten så ska du ju ha del av kakan när du tatuerar dig igen! Ganska bra med extra stålars va?? Alex har fotat massor förresten!!
Over and out! HÄPP!!

WE WILL ROCK YOU!!!!

Idag är det dags! Upp kl 9 och fodrade och käka frulle, städade och stod i , Bernte och grabbs åkte och handlade kameran! Göran kom hit och kollade status på grejerna, godkänt, fattas bara annat när han hade ett finger med i spelet! Alex hur lycklig som helst!!! Tack göran , Du är bäst sa Alex och grät en skvätt. Känslig kille!!!! Nu ska vi snart äta och sen åka till Cirkus för att se Queen musikalen!!!! Ska bli kul!!!!!!
Nu är vi hemma , HELT TOKBRA, GRYMT SA GRISEN, SNACKA OM ATT ROCKA FETT!!!! VILKET DRAG I PIPORNA!!! KUL SOM FAN! NU SOVA!  Häpp!!
Och Helene,  Tyckte nog att det var tidigt!

27/12

Killarna , Bernte och Göran är på rean, Alex ska försöka hitta en systemkamera. Mormor ska bort på julmat , vi ska inte göra någonting !!
Ingen kamera idag men i morgon kanske!?? Nu är det fotbolls träning och sen blir det mat! HUNGRIG!!!!
1 marsvin ska hem försenade ALLA är tydligen ute och åker både kommunalt och med bil! De kommer när de kommer!!
Mat idag blir Salladsklämma!!! Mormor har åkt kommer hem ikväll!!
Mormor kom hem tidigt! Vi har kollat på 3 st CSI på rad, nu kollat djuren och sova!!!! Imorgon We will ROCK you!! På Cirkus med grabbarna !! ska bli kul!! HÄPP!!

En annan dag !!

SLAPP SLAPP SLAPP!!!! Ingenting förutom att slappa gjorde vi . lite städ i och för sig!! Bernte böt olja på opeln! SLAPP SLAPP SLAPP!!

Juldagen!!

Mormor och jag stack iväg på Julotta, Chrisse och Elin kom de också, trodde att de struntade i det för de var inte vakna . Det var bara klockan som inte ringt, men de hann ialla fall. Köp varm korv spelade de i kyrkan och ett larm gick , nä det var bara organisten som ville väcka oss trötta fromma. Kul var det, men jag fixar inte att INTE skratta när alla är så allvarliga .
Denise och Mikaela kom hit och fick sin klapp, käkade här också. Jag läste boken "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" . Väldigt länge sedan som jag hade tid att läsa en bok. Häpp!!

Julafton!!

En lugn och stilla julafton hade vi, Chrisse Elin och Olle i magen. Hundarna , mormor , killarna och Bernte och jag!!!! Mat och mat , klappar och slötid!!!! SKÖNT!!

23/12-10

Killarna har jullov så det blev lite sovmorgon! Upp och fixade alla djur, Bernte hem tidigt och sen var det jämn ström av inackorderingar HELA DAN!!!! Kanon kul!!!! Elin och Chrisse kom  och vi har ätit, provat skinkan som Bernte griljerat och då fick alla en liten försmak på julklappar av mig lotter alla vann ca 50 kr , hade varit roligare med mera men men . NU ÄR DET SÄNGEN; har tok ont i händer och fötter!!!! HÄPP!!!! Veterinärskan kom hit med en blomma också!!

MORMORS födelsedag 20-12-22 fatta 90 år???!!!! Det kan man inte tro!

Killarna och jag sjöng för mormor på morgonen innan plugget. Iväg med dom och sen storhandla direkt. Klart och då blev det städa . Massor av djur har kommit under hela dagen . Eva och Göran kom och fikade och firade mormor igen, Björné och Amanda kom i dörren med en blomma . Gunilla och Tommy kom och fikade och gratta.
Helt slut på kvällen lade mig tidigt! Häpp!!

Tisdag 21/12

Upp och iväg, hem fika och satte fart med städ, och matlagning. Jansson klar, köttbullarna klara purjo & kräftlåda klar!!! 
Tagit emot djur hela dagen , nu börjar det bli många:)) Sista djuret kom 20.30 och det var en sköldpadda som fått åka buss hit. -17 grader har vi nu, hundarna får kramp när de går ut , ELSA TOK VÄGRAR!!!!
Kort inlägg nu sova och upp i morgon för att sjunga för mormor som fyller 90 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HÄPP!!!!

20 DECEMBER!!!!

Ledig, städat, förresten så fick jag en blomma igår av Göran och Kjelle, morbröderna!!!! Kul, det händer inte ofta så gulligt tycker jag 2 av de bästa morbröderna!!!
Skottat snö och fixat och donat, Djur har kommit och nu börjar det rocka ordentligt! Göran kom hit idag med släpkärran och så blev det lite fika! Bernte och jag åkte till stan och köpte en bur som jag hittat på annons, till Gojor! KANON!! Nu blir det sängen! Ledig t.o.m 29/12 SKÖNT!!!! HÄPP!!

Fredag-lördag och söndag!!!!

Elin och Chris kom i fredags och har varit kvar tills idag , söndag! Firade Boppa igen i fredags med Taco fast han var inte hemma utan på fest!!! Lördag, FIRADE MORMORS 90 års dag med tjocka släkten i Vallentuna!! Idag bakat, Eva, Göran,Kjelle ochTjoran var här och fikade!!!! Nu är det snart sängen orkar inte skriva idag eller i helgen!!!! HÄPP!!

Andreas Daniel (Boppa) Brännströms födelsedag idag!!! 16/12

Upp klockan 6.45 och sjöng för Boppa, Alex gav sitt paket och fick en kram som tack! Det händer inte så ofta att man får en kram av honom var hans reaktion.
Till plugget och då började det snöa snöbillar stora som hönsägg!
Hem fikade , gick ut och täckte burarna så att det inte blir fullt med snö i dom. Boppa bad mig ringa till mormor och morfar för att säga att han inte ville att de skulle ut på vägen idag. Huvuvdaken är att dom lever sa han, tyckte inte att morfar skulle köra i snöstromen. GULLIGT tycker jag!!

Undra hur vissa människor tänker, Varför ringer man inte och grattar Även om man inte kan komma / har lust att komma!?????? Hur fan ska jag svara när ungarna frågar , varför de inte hör utav sig*???? Det är fan det minsta man kan göra tycker jag!! Skulle vilja se reaktionen omvänd, vilket jäkla liv det skulle bli, bryr mig inte för egen skull men killarna har fan inte gjort något! OCH faktiskt INTE jag heller !!!!
RUTTET!!!!

Nu ska jag sätta fart, Boppa har önskat sig Tacos men det får bli pannkaka idag kom vi överens om, TACO får det bli i morgon!!
Pannkakor och soppa blev det till middag! Boppa glad och nöjd med presenterna, inga andra här än vi. Snart ska vi fika!!

Dagen innan det smäller eller vad säger du Boppa!!??

Upp kl 6.30 sjukt trött! Iväg med snälla? ungar. Hem fika och planerade i hövve vad som stod på schemat idag! Mockning, URK, det är ju inte direkt värmebölja kan jag påstå. Fryser satan om händerna! Ont i dom så det strålar men bit ihop! Bädda först sen på`t. Alex ska hem tidigt, klubben show och måste hinna käka innan. Bernte ska tömma kärran så att Göran kan låna den på fredag för att frakta bord till mormors tillställning! Boppa är i simhallen med klubben , idag blir det roddigt!!!! Fredag ska vi till simhallen och fixa årskort med foto åt killarna , det tycker jag ska bli skoj. Vill hitta en simbaddräkt till mig inte ett lätt projekt. Har provat ett gäng man ser ut som en val i dom. Får man bada i mjukisdress i simhallen , ? det är ju ett alternativ!
Mockat burarna och bäddat rent, fan va kallt det är. Frös som en hund! Städat och snackat skit med mormor liggandes i sängen båda två i källaren! Mys på högsta nivå!!!! Sen tog vi en kopp te, nu har vi bestämt middagsmaten . PIZZA! Så får det bli!
Showen var jättebra! Alex dansade när Montana spelade gitarr. Sedan sjöng han en låt som jag inte kommer ihåg vad den hette, själv på Engelska! strongt!!!! Här är lite bilder!!

Alex sjunger (Never say never? ) Ev kommer det att redigeras!

Alex bakgrundsdansar break dance
MONTANA

Nu sova Boppa fyller år imorgon ! GRATTIS GRABBEN 10 år!! HÄPP!!

Tisdag!

Inatt har jag haft en nervig stjärngosse i sängen! Alex kunde inte somna . Han fick sova hos mig då gick det bra helt plötsligt! Iväg med dom och sen fixat och donat.
En amazonägare kommer snart för att glutta! Sen så blir det antingen saffransbrödsbak eller julklappar vi får se. Lucia ikväll med Alex ska bli skoj att se.
Det blev julisar!
Nu har vi ätit och ska dra snart, fick en ny faktura , gjorde en tilläggspolisanmälan idag!!!! Dom tror att dom kan trötta ut och skrämma mig till betalning, bring it on!!!! ALDRIG jag ger mig!!! Skall bestrida denna också! Hoppas nästan att de ringer mig titt som tätt så jag kan anmäla dom för ofredande!!!
Det sa polisen till mig!! Måste kräva namn på karlfanskapet, han presenterar sig inte! Bara det är ju SERIÖST,? NOT!!!!

Lucia var bra, mormor var med hon HÖRDE att Alex sjöng!!!! KANON!!!!
2 st bokningar bara nu ikväll!!!
Nu sängen och ny dag imorgon!!!! HÄPP!!!!
???????? blev inte sängen fastnade framför burken , NU har jag lyckats kräla upp för trappan. HÄPP!!

Pepparkaksbak! AV mormor!!!!! MUMS!!!!

Upp och iväg med utvilade SNÄLLA barn! Tackar för det. Städat och gottat mig  i pepparkaksdoften som finns i hela huset. Mormor har kommit igång med sina mästerverk!! SÅ GODA OCH HÄRLIGA!!!!
Många är sugna såg jag på fejjan!!
HITTAT en dumstrut ÄNTLIGEN!!!! Alex ska vara stjär(t)ngosse imorgon på skolan, de har sitt tåg då! Letat som en galning efter en inte lätt att få tag på.
Snart ska jag hämta killarna och Alex kommer att snabba sig ner till isen vid Skälbyskolan för att åka grillor, sur som ättika att han inte fick igår när han såg att isen var spolad!
Hittade en strut så nu är det fixat! Pepparkakorna är färdiga och jag har levererat som tomte till Lilla Magnus som inte kan hälsa på oss!!!! Allergisk!!!! med TOK framför!
Hoppas att han blir glad. Killarna åker grillor ,SOM de väntat, Boppa fick hoppa fotbollen idag till förmån för grillor! Glad blev han! Man måste ju få göra annat också eller hur!????
Snart blir det käk, Bernte får fixa Ostkorv och han tog på sig det hela, själv ska jag pilla mig i naveln ett tag på soffan tror jag!
Häpp!!

Söndag och ledig!!!!

Upp och ner i soffan hela natten , inte mycket med vila här i magsjuke dagar!! Hemma igen kl 7.30 skönt!!! Fika , städa och duscha framförallt!! Väntade på en kanin som skulle dyka upp kl 14.00 . 13.30 ringe de från Norrköping och talade om att de fått ställa in resan, sjuka, eller hur, man ringer inte från Norrköping en halvtimme innan man ska vara på plats. Ring och avboka istället i tid, Bättre det så hade vår middag inte blivit toksen!!!! Vi handlade och sen till STADIUM för att köpa skridskor, täckbrallor, löparskor till Bernte och sen hem. Middagen blev kl 18.30 MASSOR MED FÖRSENT!!!! Killarna trötta , hungriga och griniga! Ett jäkla pipande kan man säga . TRÅKIGT AVSLUT PÅ DENNA SÖNDAG!!!! Det funkar inte om de får mat så sent det blir KOMA och då inte mat koma utan svält koma!!! Nu ligger de i sina sängar för de behöver sova !! Ny dag imorgon!!!! HÄPP!!

Jobb idag igen!

Upp kl 5 till jobbet kl 6 och nu är klockan 10.23 . Vi blir nog här hela dan , måste säga att jag vill inte ut och rodda på vägen med 1 sommardäck och punka på ett framdäck. Känns nästan som att det var för att jag skulle slippa!!
Sov som skit inatt också inne på 3 dje dygnet. Snart (imorgon) är jag ledig länge igen t.o.m den 19/12. Jobbar 20 sen ledig t.o.m 29/12
Klockan är 17.10 och ALLT är lugnt!!
Klockan är 20.18 och ALLT är lugnt!
Vill kvarta tror jag gör det snart!! HÄPP!!

Alexanders födelsedag!!!

Hem och skjutsade en 11 åring och en blivande 10 åring till skolan. Fikade och städade, morsan kom efter tandläkaren och Bernte och jag åkte och handlade ! Stekte SPENATPANNKAKOR som Alex önskat till födelsedags middag!! Morsan och farsan åkte hem, vi väntar just nu på att kunna börja käka. Pengar , årskort på badet och strumpor har den stora killen fått!!!En bok om Gitarr ackords bibeln, så nu jäklar!! Marängsviss så det sprutar ur öronen , nu ska jag packa ihop och gå och lägga mig . Hörs från Angarn imorgon bitti, jobbar igen HÄPP!!

Jobbar

Upp kl 5 efter att varit vaken sen 2 så trött, Alex vaknade 5 han också, han hade en kompis vars bror hade varit hemma när 5 snubbar gjorde inbrott i deras hem. Han gämde sig under ett bord, läskigt, Alex var ganska skärrad för det, lite läskigt att vara hemma själva.
På jobbet blev det frulle och sen soffan till 10 , så skönt men bara svårare att komma igång . Vi har inte gjort något idag , glott på tv och inget mer. Nu kom Totte och hälsade på skönt att något händer . ImorgonFyller min älskade ALEXANDER 11 år!!!! Fatta 11ÅR sedan han ploppade ut och ploppade var helt rätt ord, de fick fånga honom i luften.
Tack Eva och Göran för Anna hälsningen! Ev så blir det inget mer idag här så jag säger HÄPP!!

Onsdag och dan innan jobbdygn! ÅNGEST!!!

Upp och iväg med killarna . Hem och fika nu ska jag städa. JOBBÅNGEST; måste hitta på något annat att göra . Vet bara inte vad, skulle vilja utveckla pensionatet men har inte kommit på hur! ???? Troligen är det svårt, kan även tänka mig något som går att kombinera med det, doggywalk???????? Prenumeration på tjänsten, hunden hemma 1 eller 2 promenader /dag!?? Hel eller halvtid, ?? Bestämda postnummer områden! ? Mycket att tänka på.
Nu har jag fixat Alex presenter iallafall, tror nog att han blir glad, ett steg närmare sitt mål med en systemkamera! Nu till städningen, Leffe ska skjutsa Mormor till öronfixet idag! Grattis till FREDDE förresten, han fyller idag och imorgon är det Anna dagen!
Mormor har fått 1 ny apparat, den andra kommer den 20/1 , hon hade rört ihop det som vanligt! Hon hade alltid apparaten i när hon sov, ICKE sant!! -07 hade hon fått nya apparater ICKE SANT!!! Nu ska hon få ny till det andra örat också. Synd att man ska vara med och rodda för att det ska bli rätt!!!
NU HAR JAG ANMÄLT SCANDINAVIAN MEDIA SOLUTION AB, FÖR BEDRÄGERI!!!! FANSKAPET RINGDE MIG OCH IFRÅGASATTE VARFÖR JAG BESTRIDIT FAKTURORNA. NU HADE HAN FÅTT PAPPER FRÅN KRONKALLE OCH SKATTEMYNDIGHETEN, ELLER HUR!!!! DE PAPPRENA KOMMER TILL MIG ISÅFALL !IDIOT!!!!
polisanmält och klart! JÄVLA IDIOT!!!!
Man blir så förbannad, polistanten sa åt mig att VAD SOM ÄN HÄNDER BETALA INTE!!!!
Håller på och packa inför ett jobbdygn!! Har bytt så att jag kan vara ledig på det flyttade lucia firandet hos Alex . Kommer att vara ledig 12-19 /12 och då kan jag vara med på , Alex födelsedag, lucia, klubbensshow, Boppas födelsedag, mormorsfest och mormors födelsedag! KANON!!!! Nu får ingen ändra något datum iogen för då skiter det sig för 3.dje gången!!!!
HÄPP!!

Utvecklingssamtal!

Upp på morgonen och gjorde det gamla vanliga! Bernte kom hem tidigt och då stack vi och fixade lite klappar. Utvecklingssamtal med båda kidsen, det gick bra. Alex fick bara beröm, Boppa också men han har ett år till att mogna på sig med attityder etc. Det går bra i skolan men han måste lita mer på sig själv att han kan. Det är väl det som är kruxet. Annars BARA BERÖM, fina killar vi har! Man blir så glad när man hör lovorden från lärarna. RIKTIGT STOLT ÖVER MINA KILLAR.
Sen var det hem och mormor hade börjat med att steka kotletterna. Tidig säng blev det. HÄPP!!

Måndag den 6/12

Upp och det var inte roligt! Trött som attan , skjutsade killarna , Alex också till plugget idag, och det var han lycklig över!!
Städat nu efter kaffet och snart blir det till att åka till Apoteket med mormor sen tänkte vi kolla lite på födelsedagspresenter och julklappar. 4st är redan klara!!!!
Gitarr och fotbollsträning idag om det är skottat vill säga. Gitarr behövs ingen skottning till.
5st trötta och snöiga hundar efter promenaden!
Apoteket och lite annat fixat ,alltid en början! Mat och träningen vart inställd pga oplogat! Snart duschen sen sova tidigt!

Söndag och Bollywood dags!

Uppe och ska äta frulle sen blir det att fixa iordning för att hinna hämta morsan, duscha , ta sig till Sempervillage och kolla på Bollywood. Bernte ska skjutsa mormor och morsan till cirkus för att de ska på konsert. Killarna och jag åker till stan, det ska bli kul!
Bernte hämtade morsan, vi fika sen var det dags att bli skjutsade till Vällingby för att ta tricken till Odenplan där Eva och Göran väntade på oss. Showen var kul , satan i gatan vilken kontroll de har på kroppen. Magdanssöserna var tokduktiga! Ska nog INTE bli sådan, ingen risk! Jätte duktiga vilken kontroll på magmuskler, jag har nog några men har inte hittat dom på länge!
Tunnelbana och buss hem , Bernte kom just innan oss, han hade skjutsat morsan och mormor till cirkus. Chrisse och Elin kom hit och lämnade kaninerna , nu är den svarta också kastrerad, hoppas att han inte pissar överallt nu!
Fikade och sen när de skulle åka kom mormor och morsan i taxi hem, 850 kr?????? skitdyrt tycker jag! men det är väl kanske vad de tar, har inte åkt på länge.
Ligan fikade och sen körde jag hem morsan , mormor var vaken när jag kom hem, hon var jätte nöjd. Kul att hon gillade presenten, hon ville inte lägga sig ännu utan supa in kvällen lite längre, hon ville inte att det skulle vara över. Hon tyckte att hela konceptet med konsert, stadsbesök, resa och att få göra något VAR KLOCKRENT!!!! YES något lyckades man med. När jag bokade kollade jag efter på en liten platå, upphöjt för att de verkligen skulle se, och det var bara 3 platser där, jag räknade iskallt med att ingen annan skulle ta den platsen. JAG FICK RÄTT!! De såg jättebra och på den 3.dje stolen hade de sina kläder! KANON!!
Neta och grannarna till henne hade de träffat. KORT SAGT EN KUL KVÄLL !!! Nu ska jag också göra kväller och knyta mig! SOV GOTT HÄPP!!

Lördags mys med familjen!!

Vi sov till kl 9 och Bernte drog iväg och skjutsade mikaela och hämtade upp Deppen! Vi andra började med frulle och sen kom Bernte hem och gjorde oss sällis. Städade av , Bernte skottade med slungan och fixade lite. Maten på G Grilla ute och rotsaksgratäng kommer det att bli! Chillat runt och bara varit! Ganska skönt! Imorgon ska killarna och jag på Bollywood och kolla på Elins grupp när de dansar! Ska bli kul!
ÅHHHH vad det blev gott! Nu tänker jag knäppa oskulden på en pava GLÖGG!!

Fredag !!!

Upp och iväg med Boppa, hem fikade och sen städade jag av. Alex och jag drog iväg till Gustavsberg och hämtade Elin och Argos! SNÖSTORM!!!! Såg inte ett skit förutom LITE av bilen framförs baklycktor. Hem och sen drog Bernte och jag iväg och storhandlade. Väl hemma igen så åkte Bernte och Alex och hämtade Boppa. Sen stack de och handlade presenter till varandra,killarna alltså, ! Jag skjutsade Elin till Chrisses jobb, hon skulle hämta bilen där. Chrisse skulle på julbord med firman och Elin skulle vara här och leka med oss idag!!!! JÄTTE MYSIGT!!!!
Middag och sen bakade jaoch Boppa  bullar medans Bernte tränade och tog ett bubbelbad. Kl 22 åkte Elin för att hämta upp Chrisse på hemvägen, nu ska jag sova! HÄPP!!

Möte på jobbet idag!

Upp tidigt, iväg med Boppa , Alex skulle men jag tyckte inte att han var ok för att gå! Hem drack kaffe med mormor och sen kollade jag in min e.post.
Tatti!
TACK!! Jag började grina , jäkla dig!
Älskar dig också!

Nu ska jag städa klart och sen kliva in i duschen. 12 ska jag vara på möte på jobbet! Sen får vi se vad som händer, som det lutar åt nu så åker jag hem men jag kanske hälsar på Katta . Det beror på om jag orkar vänta tills klockan blir 17.30 tror inte det nu men man vet aldrig!
Orkade inte vänta i 3 timmar på att Katta skulle sluta så jag åkte hem. Röjde ur bastun och plockade in i garderoben! Kanon bra, nu vill jag ha en elektriker och ett bastuaggregat + en lampa till bastun sen är den fit for fight! KANON!!
Jag är ledig t.o.m på TORSDAG nästa vecka, skönt som attan .
Imorgon ska jag åka till Värmdö och hämta Elin och Argos, hon ska hämta Chrisses bil för att sedan kunna hämta honom efter julfesten på jobbet. Kaninerna kommer tillbaka ,den ena kastrerad och klar.
Söndag ska mormor och morsan gå på Cirkus och kolla på mormors 90 års present, jag ska hämta morsan på förmiddagen så farsan slipper halka runt på vägen , känns lugnast så. Sen skjutsar jag hem tanten. Vill åka med och kolla Elins Bollywood show. Ska göra´t också!
Det som ligger på hemma är att ordna till det i killarnas rum så att det funkar, det tar nog inte allt för lång tid. Sedan är det uteburar som ska mockas. Det är roddat iordning överallt då! TROR JAG!! för den här veckan hahahaha.
Bernte har invigt gymmet, ett bra pass har han kört, funkade kanon. Snart sova tror jag HÄPP!!


Onsdag en dag till i Paradiset!

Upp klockan 7 och det var ingen lek, -22 grader och inget avlopp!!
Idag ska de komma någon gång och rensa och sedan filma avloppet. HOPPAS HOPPAS att det inte är någon tokfel, har inte lust med den kostnaden också! Det får räcka nu känns det som.
Ska försöka känka upp sängar och ner sängar så att det iallafall kan bli fix på. Lika bra att sätta fart. Alex är hemma idag också, hostig och snorig, smittar säkert inte längre men är hängig och medtagen av förkylningen , behöver ta det lugnt tror jag!

Tänk om människor kunde se över sig själva innan dom öppnar truten och glappar! Tänk lite och se över det hela tidsperioden,  INTE BARA kortsiktigt, utan över ett LÄNGRE perspektiv!!!!!!!!!!!!!! Jag blir så MATT! Om de bara tänkte lite längre än vad näsan räcker så är det ganska logiskt och självklart!
En sak är säker, jag tänker inte vara så jäkla hjälpsam och förstående längre, det har jag ingenting för har jag märkt.
Ska vara den BITCH som jag anses vara , och BARA se till mig själv och mitt FÖRST! Till det räknas MORMOR bara så att det inte blir några oklarheter med det!!!
SATKÄRRING, JAPP det är jag det!!

Har roddat med sängar , men behöver hjälp att få upp madrassen från källaren, fastnade i trappen halvvägs!
Alex säng flyttad, sargen till nya sängen ditställd och skruvad, Boppas säng tömd och ska försöka mig på att flytta ut den inte lätt när man är själv men det SKA GÅ!!!
VILA lite sen bara öka, snart lunch det fick mormor fixa för en gångs skull.

Avlopps Nissarna kom hit. Spricka i grenröret, rörmockare hit, och lägga om alla rör ut till vägen i sommar! INGET papper i muggen , bara bajs och kiss. FETT sedan FLERA ÅR satt det och stoppade upp allt.
Chrisse kom hit och hjälpte till att bära sängen som jag inte klarade. TACK mammas pojke!!
Små fix i killarnas rum och tvättstugan, TÖMMA BASTUN på dynga det är vad som väntar mig. Imorgon ska jag på jobbmöte kl 12 sen tänkte jag ta egentid! NU SOVA TROR JAG, Alex ska till plugget imorgon!! HÄPP!!

RSS 2.0