Fredag innan 2 mördardagar

Upp 7.30, sovmorgon, kaffe och fixa alla djuren. Killarna och jag ska äta frulle nu, sen kommer 3 st småbrudar och ska lajja med Boppa!! Alla flickors lilla Andreas. Återkommer .........Alexander fick hit En kompistjej också, 4 små extra brudar här idag. Till lunch fick dom mackisar och stekt korv och köttbullar. Dom åt som hästar.
Morsan och farsan var här och fikade,
 Elin kom på sin namnsdag och lämnade HUBBE, i morgon ska hon till ett kloster i Frankrike och reflektera över pappa Tommys död. Hon åker själv , STARKT AV DEJ GUMMAN, kram på´re tycker om dej. Elin hade lovat mormor och mej att köra en dans ur sin Bollywood stil, hon dansar Bollywood, och hon hade kjol med sig. Tufft tjejen att dra av 2 nummer för oss alla, det var ju inte bara mormor och jag hemma utan ALLA + alla kompisar till killarna. Fint !, och man förstod att det är något man vill säga i dansen ,hjärta och smärta märktes det att det handlade om.
Mormor har åkt till Leffe och Helene , hon ska vara över natten i vilket fall som helst. Jag ska jobba hela helgen och nu är det dags att packa och sova .
Sist men inte minst , NU ÄR DET KLART, MIKAELA HAR FÅTT JOBB PÅ BERNTES JOBB, EN ANSTÄLLNING, FAST SKÖNT. GRATTIS BRUDEN!!!!!!!!!!!!!! 06.30 på Måndag smäller det då är det dags att komma in i verkligheten. Nästa vecka ska vi börja hård övningsköra, så att du,Mikaela, får ditt kort nån gång.
HÄPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Torsdag ledig

Killarna är på Tom titts med Brudarna!! Jag klev upp vid 7.45 dom drog kl 9 ,Solokvist hemma skönt. Synd bara att jag inte kan utnyttja det med att steka vid poolen, nej full fart. Nu ska jag fortsätta med spektaklet.
OCH NINA ELLER HUR!!!!!!!!!!!!!!???????????????
Har gjort rent alla burar , flyttat om, ställt undan och flyttat över. Tur att man är stark, kan själv. Alla marsvin är också fixade och nu ska jag duscha.
Neta har varit här och lämnat bil och mormor , hon är på väg , har säkert kommit fram till Kjelle i Rättvik. TRÖTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En kopp te skulle inte sitta illa sen efter tvagningen HÄPPPPPPP!!!!

Onsdag eller var det ond-dag

Hem kl 7 trött som ett ålbete, har inte sovit. Fixade fåglarna sen marsvinen och sist kaninerna. Några ska hem, några ska komma.
Kl 13 var jag iväg till tandläkaren....AJAJAJAJ fan va ont det gör med spruta, jag BAD om en idag. Trodde aldrig att det skulle inträffa, det ilade så in i h-vete. 1 1/2 timme i stolen. ,
Hem lagade mat , hade visning av verksamheten ! JUL/NYÅRS bokning idag!!!???? Det ska böjas i tid det som krokigt ska bli.
Nu är kl 18.23 och sängen skriker efter mej, måste lägga killarna bara först kan ta ett tag.
 Bernte kvartar redan . Jag säger HÄPP----------------------------------------------............................................
och rätt åt er alla som jobbar. Sommaren är slut!!!!!! Nej då , det kommer mera...............................Sov gott!!!!!!!!!!!!!!!!

Tisdag åter på jobbet

Klev upp 5.15 trött som ett helvete. Duschade ,hängde tvätt och gav mej iväg. Mikaela fixar biffen idag. Låg på soffan till 10 , tokdog direkt, helt slut, hövvevärk, och ingen syreupptagning . Stackars mej, nej då, man känner att man har gjort nåt man inte brukar, festat och varit uppe länge , inte sovit i sin egen säng. KUL VAR DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sitter nu och kollar mina mail, några från kunder och lite annat smått och gott!
Det kommer mera.....................................1 bokning till, nu har jag städat här och sitter på min feta röv igen. Chrisse ringde och berättade att dom målar och tapetserar om i sovrummet. Nytt golv ,riktig parkett, ska det bli också. Dom ska köpa loss sin hyreslgh nu när det blir bostadsrätt. Bra pris får dom.
Pratade med mormor , hon och Neta var ute och åkte bil. Vira bruk var avklarat och nu skulle det bli Norrtelje, tror jag. Hon kommer hem på torsdag, jag är ledig ons-fre , jobbar hela helgen öken!!!!
Nu har jag handlat och ätit middag , en halv grillad kyckling med grillsallad. Apmätt, inte skönt, salladen var konstgjord och fet, nu vet man det och behöver inte testa igen. !!!!!!!!!!!!!!!!!

Hemåkning från V-vik

Både Bernte och jag hade resfeber och kunde inte sova , vi ville hem. Klockan 5 klev vi upp klara 6.10 då stack vi. Resan gick bra, vi var hemma vid 11 snåret.
Fixat och tvättat , städat och plockat.
 Djur hem och djur hit.
Björne var in en sväng ikväll, han hade tänkt fråga mormor om hon ville med upp på landet ett par dagar. Hon är ju hos Neta så det får väl bli en annan gång, vad vet jag .
Bernte är på jobbet och startar upp det hela långa dagar för honom nu .
Jag ska packa inför jobbet imorgon. Mikaela sköter ställningarna här hemma . Sen är jag ledig i 3 dygn och jobbar 2 , hela helgen, kliver på 7.00 lördag morgon och av måndag morgon 7.00.
 Tungt som fan men vad gör man inte för att få nästan 3 veckor passfria!!?? Därefter är jag ledig i 9 dygn.
Nu ska jag fixa på så att jag kan gå och sova.
Det har varit en kul helg i alla fall, men nu är jag trött. HÄPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fick kort på Natta och Maddes rumpor , jag hade köpt trosor åt dom , och dom visade upp hur det blev. Kanon!!!!!!!!!!!  

Segdag, för vissa!!

Vaknade kl 10, nästan, Bernte fixa frulle, vi käka och sen skrev jag om gårdagen, ALLT FÖRSVANN, Bernte somnade och jag tog med mej datan och gick ut och skrev om allting. Milo och Björne klev upp 12 då knallade dom ut på prommis. Återkommer om dagens bravader senare............................Bernte och jag drog ut på stan, hittade 2 par dojjor. Ett par sandaler och ett par finare gympadojor. Fikade och det gratis på ett ställe, dom glömde att ta betalt för 2 kaffe, dom glömde även bestik till Milos och Björnes mat. Puckon inget trevligt ställe. Nu ligger vi på rummen och slickar såren ett tag, ikväll ska vi ut och käka igen!!!! fortsättning följer.....................Har varit på stan och käkat allihopa, avslaget läge, jag tror alla var trötta. Åskat och blixtrat har det med, himlen öppnade sig, som tur var när vi vilade på lite. Nu är det bara att packa iordning och sova sen bär det iväg hemåt. Ska faktiskt bli kul att åka hem. Vi har haft det skitmysigt med alla och detta gör vi gärna om, men kan inte låta bli att längta hem till sitt och sina. MINA GOSUNGAR ÄR JU I SKÄLBY, förresten , pratade med Boppa, mormor åkte till Neta peta idag och kommer åter på torsdag . Nu ska vi packa HÄPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lördag i Västervik

Vaknade klockan 8 och låg och drog mej till 9 , en bokning ringde och bekräftade , + att en till har bokat. Det rullar på . Nu har Bernte och jag duschat , Björne har varit och köpt frulle så nu ska vi frulla. Återkommer........Efter att vi fräschat så klev vi ner på stan och ökade på och förbättrade vätskenivån på Harry´s . Milo, Natta och jag shoppade loss lite. Bh, trosor  och strumpor blev det. Bernte och Björne satt kvar och fyllde på nivån.

Bernte och Natta käkade lunch på Donken, Bernte fick sej en lektion i diabetes, Natta har det hon är 13 år och VILL inte ha diabetes, hon sköter det inte så bra och skiter i att ta vare sig blodsocker eller insulin som hon ska, vad jag fattar det.

MILO!! Du måste tagga mer, hon kommer att vända sig åt helt fel håll, Jag förstår att du är orolig, men du måste ta henne på nåt annat sätt , använd hjärnan och prata med henne på något annat sätt, så att du NÅR henne, som du gör får du henne bara att dra sig undan och BLI 13 År precis som hon är. Hon känner att du är PÅ hela tiden och det vet både du och jag att du är, för du är sån som vill att alla ska må bra och att ingen ska göra fel val. Visst i hennes fall är det livsavgörande att göra rätt val, men använd hjärnan gör på något annat sätt. Hon kommer att göra rätt , bara hon får chansen att försöka. Och som hon säger ,HON HAR FÖRÄLDRAR. Låt dom vara föräldrar och backa lite. ALLA vi vet att det är för att du är orolig!!! PUSS SYSTER DU ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR DEJ; Du var fin igår trots min min. MOHHAAHAHAHA!!!!!!
  Kl 3 intog jag den minsta löjromstaosten ni kan tänka er, PINSAMT!! 3 TUGGOR SÅ VAR DEN SLUT  98 SÄNN!!! Och inte nog med det, när vi satt där så var det en kärring som stannade sin bil och tutade, 8 GÅNGER, Till slut så blev jag tvungen att hjälpa henne så jag skrek, DEN FUNKAR!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drog väl på mej ett och annat skratt. Folk på serveringen hade då lessnat på henne. HON ÅKTE!!!! Bernte och jag gick "hem" till lägenheten, handlade lite krubb på väg hem, alldeles för mycket , man ska inte handla hungrig.
Vi ökade på nivån lite till, Therese har en kusin som jobbar på en resturangbåt SIMSON tror jag den hette, hon hade bokat bord där kl 18. Vi drog dit efter att ha bättrat på vårt yttre. Bernte och Björne sitt inre.!!! Hur trevligt som helst!!!! God mat, mycket mat och trevlig personal, Någon i personalen kommenterade mitt modersmål, STOCKHOLMSKA!!, hon tyckte att jag lät jätte vackert, södersnack, de du !!!!
Vi hördes mest och bäst på hela båten, skulle ha tagit glopeng , då hade jag finansierat hela kvällen!!!!!!!!!!!!!!! Jag fick följa med Natta på muggen och kolla blodsockret, intressant, men aj, va ont med stick i fingret, fick ont i arslet,hon är duktig hon. Beundrar verkligen alla tjejer och killar som har diabetes.
Den trevligaste stunden var på båten, man kan prata , skratta och man hör vad alla säger. Dan och gäng gick till båten , vi fortsatte ut till Gränsö för att höra på konserterna . Mätt och ännu mättare efter en cider, då slog alldelesförmättkänslan in , blä!!!!StockholmsCowboys, och sen CANNED HEAT, ett bluesband från USA, OM JAG HADE VARIT FÖR ATT RÖKA HASCH SÅ HADE DETTA VARIT ETT BRA TILLFÄLLE, gubbarna hade lirat på WOODSTOCK, ja tack det märktes!!! NI HAR JU FÖR FAN INTE ÅKT DÄRIFRÅN!!!!!
Bernte och jag köpte oss en varsin tröja, Bernte köpte 4 st ringar. fina!!!!
Klockan 00.50 ruttnade jag då var jag trött hade ont och var helt enkelt less. Jag tog bussen hem, de andra stannade kvar. Bernte ringde när jag satt på bussen, - Det känns inte bra!- Varför, har du ont?- Nej att du åker hem själv!- Men för   fan karl, jag är stor flicka och kan ta vara på mej själv, stanna kvar, ha kul, vi ses sen!!!
Dom partajade vidare med Anders, och jag somnade gott i min säng!!!! Skönt, Ont i höften och benen som fan, jobbigt att stå i nerförsbacke det känns i fötterna kan jag lova, och det var inte bara jag som kände så det så. HÄPP!!!!!!

Fredag sååååååå kul!!!!

Sitter just nu i rummet brevid Milo och Björne, Dan Therese, Natta och Madde sitte i rummet utanför, Jätte kul att träffa alla Madde och Natta har blivit sååååå stora. Jätte fina tjejer. Gick upp tidigt och visa alla djuren för tjejerna sen åkte vi vid 10.10 . Resan gick bra. Vi träffade Björne och resten vid gästhamnen. Nu sitter vi på rummet och ska ut och svira. Återkommer . Madde hälsar!!!!!
Klockan är 01.41 vi är tillbaka, har varit ute på Gränsö och kollat/lyssnat på Sahara heta nätter. Milo och Björne är kvar på stan, vi banga trötta. 
Jag tog emot en bokning mitt under konserten de ni, still in the game.
Mer blir det inte.
HÄPP!!!!!!!!!!!!!!

Torsdag dan innan det smäller!!!

Ja, gör det Milo! Lycka till idag det kommer att sälja tokfett. Jag har varit uppe från kl 7 fixat alla djur, och städat nere . Fikat med mormor, och varit ute med hundarna. Killarna sover , nej, nu vaknade Alex jag ska gosa lite återkommer.............
Det ska jag Milo, ses i morgon.
En inackordering har gått hem , 2 nya har kommit. Idag har det varit lugnt.
Jag och Mikaela plockade av de mogna hallonen, Mikaela gjorde paj.
Denise, Alex , Andreas, Mikaela och jag plockade ner ca 15 liter körsbär. jag har gjort SPRIT på allt. Det finns massor kvar som också ska ner, får ta det sen.
 Mormor har klippt sig Denise skjutsade henne och väntade kvar  och sen åkte dom hem igen.
Allt dill är inplockad och även persiljan, allt ligger nu i frysen och väntar på att bli använt.
Har varit och solat, handlat en Martini på bolaget. Den kan vi dela Milo.
Djuren är fodrade och brudarna vet vad dom ska göra, nu håller jag på att packa. Eftersom att vi åker bil så kan man ha med sig massor med ifallutavattgrejer. BRA!!!!
Datan ska med också, vi har hyrt en lägenhet . Vi delar kök med MILO och BJÖRNE kanon!!!! Det ska bli så skönt att få åka bort ett par dagar. Vi hörs!!!!!! HÄPP!!!!!!!!!!!!!
Dan och Therese och tjejerna ska dit också. Anders Jansson är där också, Birres och Linneás Anders alltså!!

FULLT UPP SKRIVER SEN

Har slutat jobba kl 7 , befinner mej hemma . Återkommer.
 Har haft fullt upp hela dan, städat, djur hem , rengörnig av burar, tagit emot djur. tandläkare , städat igen fodrat , fixat mat. Birgitta och Linneá var här och hälsade på, Linneá ska bo hos oss 14 augusti - 17 augusti. KUL!!! Det var länge sen man fick ha den lilla (snart15) skiten.
 Alex häller på att springa på bandet och jag ska ta´t lugnt skriver i morgon istället. Skit trött.
Bernte har tvättat och städat min bil , tack för det televerket!!!! Chrisse ringde, han och Elin hade fyndat på loppisar i Delsbo !!!
Pratade med Milo , hon ska sälja sina smycken i ett stånd i morgon, LYCKA TILL STORA SYSTER!!!!!!!!! Det kommer bli skitbra , dom är ju kanonfina !!! Jag vill ha fler. PUSS på dej!!!
HÄPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bytt jobbdag

Yes, Greta var namnet! Avundsjuk?? Vi sticker nog ganska tidigt på fredagen tror jag.
Klev upp i morse med magont, jag har sovit dåligt och massa konstiga drömmar har jag också. Jag hade en kompis som fått barn, barnet såg ut som ett barn men var helt rabbiat galen. Den var en grävling som var inställd att döda allt som kom i dess väg. Jag fick tok hålla käkarna på den, det var så svårt eftersom att det såg ut som en bäbis men det var det minsta den var. Jag ville ju inte skada barnet , jag hade också ett flickebarn som var ca 2 år och kunde prata jättebra, jag ville inte ha in henne i huset så att hon blev skadad. Då stängde jag in henne i en lada med halvdörr. Hon pratade och sa - Jag förstår att du måste ,med tårar i ögonen, men jag kunde inte stänga in henne där så jag tog upp henne i min säng för att kunna skydda henne. SNACKA OM MAGONT!!!! Undra var man får allt ifrån. Bäbisen som var en grävling tror jag kommer från BATMAN, pingvinmannen Han var så äcklig. Jag ska inte se sådana filmer tror jag.
Sitter på jobbet och lär inte göra något annat idag. Måste ringa veterinären , har en kanin som har svullna variga bihålor. Har pratat med ägaren dom har givit klartecken. Får inte heller glömma tandläkaren i morgon 13.40 .
Denise och Mikaela får sköta alla djuren i dag, har skrivit mina så lappar och instruerat dom. Återkommer...........Bernte ringde vet. det blir troligen en kostsam historia, ägarna får fixa det själva. Tänder beror det oftast på, utdragning av övertänder och sen motsvarande i underkäken , operation , sövning etc etc. Nej, ingenting som jag vill lägga ut pengar för. Ägarna är informerade och tar tag i det när dom kommer hem. Förlängde vistelsen hos mej, 1 vecka, så ja ja, det är deras hövvevärk.
Har legat på soffan och softat, 1 till bokning har kommit. Nu ska jag göra            INGENTING!!!!!!!!!!!!
Nu har jag gjort ingenting i 4 timmar till.
 Jag ska se mej om efter ett natt jobb, nån som har nåt tips?? Vad som helst, jag tänker stå ut tills jag hittar det jag vill ha. Svårt att söka tycker jag , vad kan jag, hur ska jag profilera mej, vad är jag bra på, man blir lite nedtryckt när man inte har varit i den öppna marknaden på länge, men det är bara jag som trycker ner mej själv.
Jag ÄR jäkligt bra på mycket. Har försökt att spåna hur jag kan utöka min egen verksamhet, men har kört fast. Någon som har några idéer där med. ??????????Jag funderar på att ta emot hundar för inackordering????, men då tror jag att det måste bli i liten skala med tanke på mina egna. Alla mina inköpta burar som kommer att stå mestadels tomma i vinter , finns det någon marknad för det nåt man kan göra med dom. ????Många frågor är det??

Nu är klockan 17.40 och det har vaknat, spännande att se hur resten av dygnet blir NOT!!!!!
Käkat middag, hämtat dotter , spelat maxiyatzy, SKITSPEL, och snart hoppas jag att det är sängen . Är helt slut, jobbigt , faktiskt jobbigare att inte göra någonting alls hela dagen . Jag säger häpp nu!!!! 22.41 är klockan


Måndag

Bernte började jobba , jag klev upp 6.30 och utfodrade djuren.
Nu är klockan 10 och jag har tagit emot 1 kanin och lämnat hem 1 kanin och ett marsvin.
Dags att göra rent en del burar. .........Nu har det gått hem fler djur och några ska komma. Bokningarna fortsätter i en ström. Argos, Chrisse och Elin har varit här ,Elin och mormor har plockat av röda vinbären och de svarta fast det var max 2 dl svarta. . 
Mormor har plockat hallon 2 liter blev det . Hunden ska till vet. idag vi får se hur det går. Jag har fått blommor av Alex och Boppa idag och även av Bernte. KUL!!
Lagat mat, packat inför jobbet i morgon, instruerat brudarna om hur dom ska göra med djuren.
Chrisse och Elin kom hit igen och nu är dom på väg till Delsbo. Hunden får vi se hur det går med, han ska i alla fall göra en titthålsoperation.
Fler bokningar och gratulation från mamma , tack detsamma!! Jobbar sista dan innan Västervik har bytt för att inte behöva förlora stålars. Nej, nu ska jag softa och sen lägga mej.
 HÄPP!!!!!!!!!!!!!!!!

Söndag fucktigt och klibbigt!!!

Med fucktigt menar jag blött, men inte på DET sättet. Anlände till hemmet vid 7.30- tiden, Bernte hade fixat kaffe. Mormor var också vaken, jag fick en fin skål från KOSTA BODA av henne. Hon har ju varit på äventyr.
Fixade med alla djuren , gjorde rent och fint till alla som skulle gå hem, roddade så att det skulle bli lätt och smidigt. Hela dan har gått i hämtningens tecken och 1 lämning.
Katta och Sam dök upp vid 13-tiden och var kvar tills klockan blev 20.30 KUL inte ofta vi ses. Killarna badade och lekte. Vi käkade pizza ihop, blev äckelmätt. Ska inte äta det igen gott men jag mår alltid dåligt efter att jag ätit. Katta hjälpte mej att göra rent i de tomma kaninburarna , det var som på den gamla goda tiden. Hon och jag har hjälpts åt mycket mest med mina bestyr kan jag erkänna, jag har alltid haft fullt upp att göra och hon hängde hos mej. Hon var alltid den som Chrisse ville ha som barnvakt och hon ställde alltid upp. En toppen böna med andra ord. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imorgon är en ny dag med hämtningar och lämningar, fler bokningar har inkommit , det rullar på. Nu ska jag softa innan det är dags för att sova , känner mej trött . Ledig i morgon men jobbar tisdag har bytt för att vara ledig på torsdag innan vi sticker. HÄPP!!!!!!!!!!!!!!!!

Jobbdag

Natten har inte varit god, grannarna hade fest, det lät som om dom satt nedandör sovrummet på vår baksida. Fattar inte varför fyllskallar måste skrika så in i h-vete. En brud vrålade vid 03- tiden trodde nästan att fanskapet satt fast någonstans, vaknade flera gånger och jag sover i vanliga fall skitdåligt ändå när jag ska upp till jobbet.

Nu är klockan 14.06 och jag har varit här sedan 6.45 i morse. Han har gått upp redan kl 9 så det var lugnt med den saken i alla fall, vi har inte gjort något utan softat , kollar tv just nu.
 Bernte har tagit hand om alla djuren idag, skönt att han fixar det , vi har ju nytta båda två av stålarna så varför inte.?!
Snart ska vi till Västervik och om 8 veckor till SAMOS ska bli hur kul som helst , båda grejerna. Första gången Bernte och jag åker bort mer än ett dygn blir nu på fredag. Det var på tiden. I måndags var det 13 år sedan vi träffades så det är med andra ord hög tid.
Ikväll ska Bernte ut med ett gäng polare på stan , kul , kul för honom tänk inte på mej , nej, skit i mej bara ,. Jag får jobba och dra in stålarna hmmmmmmmm. Hoppas ni får det bra gullgubbe, men det ser ju inte du i allafall , du läser ju inte om vad jag skriver. Det är väl inte intressant. ?????????
Mormor kom hem i går kväll vid 23-tiden, Bernte väntade uppe på henne , jag hade lagt mej tidigt pga jobba, men det sket sig som ni hört.
Ska bli kul att få höra vad hon gjort i morgon , nu ska jag tat lugnt ett tag till mohhahah..........Återkommer.....
Och här sitter jag och kan inget annat, booring...........

Fredag sista dan i frihet!!!!!!!!!

Två marsvin ska komma kl 7.30 , så jag klev upp kl 6.45. Fixade och fodra alla djur, städade och ska fortsätta fischla på. Nu har jag greppat masklittan, klippt gräsmattan, menar jag .
Plockat hallon till en paj, de börjar mogna nu dags för duschen.
Har legat och slappat i en baden-baden skönt, ätit och tagit emot djur och lämnat hem djur.
Nu ska jag vila ett tag igen.
Mikaela och Bernte drog en repa å hojen sen lagade hon en hallonpaj.
Nu är brudarna på bio i Heron city. Dom skulle käka ute då får dom ta det vi åt i morgon . Jag hade lagat mat för ett helt kompani.
Allt klart för kvällen, nu ska jag lägga mej.
Sov Gott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Häpp!!!!!!!!!!!!


Torsdag näst sista dan innan jobba!!!!!!!!

Klev upp 7 satte på kaffe och började med djuren. kl 8 började bokningarna strömma in. 3 st innan klockan vart 10 . YES!!!!!!!
Bernte och jag fikade och nu har jag städat och han är och hämtar halm och spån på  Ekerö. Jag ska i duschen. killarna vaknade 11 tröttmössor. Snart blir det andra bullar då börjar plugget. Tog emot lite djur och lämnade hem lite djur. Fler bokningar. Denise och Mikaela kommer hit och Nina också,

TJABAAAAA, Nina här. Det var bara det.
Nu har hon hälsat själv också. Vi ska grilla i kväll men  innan åkte vi en tur på  Berntes nya hoj och betalade vår resa. Sen tog vi en liten svän,.eller ska jag säga omväg hem, Mikaela och Denise fick fixa bitarna hemma. Kul att åka , den mullrar mulligt men fan va oskön att åka bak på. Hjälmen klämde inte lika mycket som förrut, ska nog våga ta en tur på min någon dag.
Chrisse och Ernst( Christian) var här och fixa med Chrisses husvagn, dom tog den med sig sen. Han ska tll Strängnäs på Hotrod någonting ?? En höbal ska han få av mej och ha på taket på Chevan, redneck , det är bara geten som fattas och en höna i bur på flaket. Vad har man gjort för ont som har fått en sådan son?? han blev som han vart när han inte blev som han skulle. Men jag älskar honom i alla fall. Skitunge!!!!!!!!!! Man ska va som man känner, skönt att alla inte är lika. Han är min i alla fall .
Argos har slitit av ledbandet och ska opereras, INTE ROLIGT!!!!!!!!!!!! Hoppas det går bra , han har tokont, Morfin plåster mot smärtan har han på sig. Usch, inte kul alls!!! Stackars hund!!!!!!!!!!!!.
Nu är klockan 23.22 och jag med fler är lite lulliga i mössan, har pimplat lite vin, fast mest trött tror jag. 7.30 kommer första inackorderingen. Häpp!!!!!!!!

Onsdag

Klev upp kl 8, gjorde rent åt fåglarna och gav dom mat. Bernte gav kaninerna. Städade uppe, nere och i källaren.
Bernte åkte till V-tuna och hämtade 5 st balar med hö. När han kom hem så gjorde vi rent till marsvinen och möblerade om lite där, de som ska gå hem i helgen flyttades fram.
Ätit lunch och nu har vi ätit middag.
En kanin bokade nu och kommer om 1 timme. 1 kanin bokade nästa vecka.
Bernte vaxar sin ögonsten, undra om jag kan få vaxning i kväll också steciellt axlarna och ryggen , dom värker. Men energin har nog tagit slut på nummer 1. Eller vad tror ni!???????????? 2:an får nog ha ont.
Återkommer. .
Efter att en panik lämning av en kanin skett, kaninvakten hade backat ur i sista stund, så drog vi till Micke och Linda och våldgästade ett tag. Kollade på deras utbyggnad och fikade. Skönt att komma hemifrån ett tag. Dom drar till Gotland i morgon och är där till nästa lördag tror jag dom sa. Allt fixat och klart här hemma nu, jag ska softa ett tag. "bokningar när vi var hos Micke och Linda. Ännu har dom inte gett sig.... bra!!!! HÄPP!!!!!!!!!!!!!!

Bernte har haft havandeskapspsykos i natt

Kl, 01.20 vaknade jag av att Bernte stod vid sin dator, jag orkade inte bry mej och somnade om . Jag har hört honom stånka och stöna HELA natten. Kl 04.20 vaknade jag av att han låg och glodde på mej, ingen idé att somna om , han var hur pigg som helst och vill bara ge sig iväg för att hämta sitt lilla barn.
Upp, käka och drack kaffe , mata djuren och iväg kl 6.00 vi kom upp till Järvsä vid 9.30. Betalade och vände hemåt.
På uppvägen försökte jag vila men vaknade av att jag började snarka.
Vi stannade på MAX i Bollnäs och käkade varsin burgare sen fortsatte vi, va tråkigt det är att åka själv!!!!!!!!
Innan Uppsala började det regna, Bernte bliv blöt hahahah rätt åt honom. Det kunde han ha som inte lät mej sova.
 Jag stack direkt till tandläkaren och fick ett nytt provororie.
Hem och städa och käka spagetti och köttfärssås som var kvar sen i förrgår, den enda maten jag gillar som restmat. Allt annat är äckligt.
Bernte gav djuren medans jag fixade till inne med alla andra djur etc.
Just nu står han och tvättar det lilla barnet , han/hon blev ju smutsig i regnet. STACKARN!!!!!!!!!!!!!! Jag har blivit degraderad till 2:a tror jag. Ja ja smällar man får ta.
Pratade med Milo i telefon, snart ska vi träffas , det ska bli sååååå kul. 24-27 /juli ska Bernte och jag ner till Västervik. JIPPI!!!!!!!!!!
Nu ska jag ner i källaren och fixa med tvätten,
 Mormor förresten , reser med lätt packning, hon glömde att ta med sig sin packade kabinväska som stod i hallen. Inte förvånande, hon behöver hjälp att komma ihåg numera, glömmer ganska mycket, sånt man pratar om och sånt hon ska göra. Förlåtligt när man är 89 år eller???. Man får helt enkelt hjälpa henne att komma ihåg, och dubbelkolla som med barn. Hon får uppsöka ett Apotek och en klädaffär, det går ingen nöd på henne.
Återkommer kanske annars HÄPP PÅ ER!!!!
Har spelat tärning och finns i sjön och poker med killarna kl är 21.30 NU SKA VI SOVA GOD NATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ny härlig måndag!!

OJ, jag märker att tonen i det jag skriver är annorlunda. Mycket gladare och kanske till och med lite det löser sig kemiskt utan att bara vara nåt man säger. Nu fattar ni inte nåt men det gör ingenting . Huvudsaken att jag gör det mohahah . ....
Klockan är 7.45 och nu ska jag ut och ner och ännu längre ner och fodra. 
Fåglarna klara, frulle , kaninerna, marsvinen och hamstrarna. + sköldpaddan fixade. Jag och Bernte gjorde rent till alla kaniner.
 Imorgon ska vi sticka till Järvsö och hämta Berntes nya hoj. En Kawwa, MeanStreake 1500 cc.Snygg!!!!

Vi håller på att kolla resa till Samos, vår försenade bröllos resa som får bli vår 3 åriga bröllopsdags resa istället. 090909. Yes!! Vi bokar nog idag. !!!!
Kollade på våra ticket biljetter och såg att dom går ut 090907 , vilken jäkla RÖTA, vi trodde att dom höll i 5 år men det var bara i 3 år. BONNTUR!!!! Tjacka en lott kanske.!!!!!!!!!!!!
Piss nisse (Denise) får vara här och fixa med ruljansen, imorgon och även på vår kommande resa....Återkommer.. Mikaela är här också, Alex har klämt sitt finger i Chrisses bildörr, dom var på MEDIA MARKToch Net On Net med honom när det hämde, bilen gick i lås så Chrisse blev tvungen att låsa UPP bilfan igen. Allt slutade bra med fingret och Alex men ont gjorde det.
Mormor ska med Leffe och Helene till glasriket och söder över i morgon, hon trodde över natten men det blir nog tills på fredag? tror jag.
Göran var här en sväng och kolla läget. Nu ska jag sova vi ska upp 5.15 i morgon bitti så vi hinner fixa alla djuren på morgonen. HÄPP!!!!!

Sista dagen på veckan

Vaknade kl 0645, släppte ut hundarna och gick upp och sov igen till kl 8.20 SKÖNT!!!
Tjena Maria, God morgon på dej också     http://fajjomilo.blogg.se är Milos blogg adress.
Nu är klockan 13.30 , jag har med mormor i släptåg givit alla fåglar, kaniner, marsvin, hamstrar, sköldpaddor , råttor, gerbiler och hundar mat och daglig genomgång. Nu ska jag ta emot 2 st nya inackorderingar och sen kliva ner i duschen. 1 fågel, 1 kanin och 2 marsvin gör entré . Städat har jag också glömde jag det . 4 kg har jag gått ner, bra med mycket jobb, jag tror att avsaknaden på hormoner i kroppen gör sitt till också. Trivs som fisken i vattnet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snart kommer mina älsklingar hem 3 mil från Gävle var dom just nu!!! PUSSKALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Återkommer ....
Nu har dom kommit hem och vi har gosat, fast inte mycket, jag ska tvångspussa dom ikväll. Dom hade så mycket att fixa med , cykla, prata titta på alla djur så dom hann inte gosa med sin gamla mamma .
Ätit middag, Chrisse har ställt sin husvagn här ett par dagar, han ska laga den. Han hade haft intjack och då så slog kravallknotten (troligen ) sönder 2 rutor och släpa ut prylar ur vagnen. De snodde brandsläckaren och en platta bira och lämnade sina 2,8 :or utanför.
Nu ska jag fortsätta med cirkusen. återkommer ..
Killarna har duschat och är rena nu efter i vecka lite drygt. Bernte och jag har suttit på terassen uppe och druckit vin och snackat.
Han har hittat en hoj som han vill ha, och varför inte !? man lever bara 1 gång. Sälj den du har och lägg emellan eller??
OCH jag är INTE övertalad utan det var jag som sa det. Pengar ska rulla , jag ska inte ha med mej nåt när jag dör!!!
Nu ska killarna i säng , det blir alltid sent, en ny dag i morgon. Häpp!!!!!!
IMORGON ÄR DET  13 ÅR SEN JAG OCH BERNTE TRÄFFADES.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lördag och massor att göra.

Cindy, Elsas valp, är här och hon började gnälla kl 5. Hundskrälle. Jag tror nog att hon sover i sängen med någon?! Jag vaknade i alla fall och gick ut med hundarna, inte ville hon pinka i alla fall utan bara ha sällis. 7.30 gav jag upp och steg upp ur sängen.
Fixade alla djuren , tog emot Råttor , hamstrar , kaniner och sen kom morsan och farsan. Innan hade jag städat nere och käkat frulle som Chrisse hade fixat. Poppe och Hugge dök också upp.
Skickade Chrisse och Elin på uppdrag att köpa hundmat och plocka maskrosor och gräs.
Fikade , Tog emot en sköldpadda och fler marsvin . NU ÄR DET FULLT:
Elin lagade middag och Poppe och Hugge käkade hos oss också. Elin hjälpte mej att fodra alla djuren nu på kvällen,   jag ska städa igen!o
Chrisse bygger på kojan. Återkommer...........
Nu är jag helt slut!!!! Elin hjälpte mej också med att klippa alla klor på marsvinen och kaninerna i garaget. TACK ELIN!! DU ÄR EN KLIPPA!!!! Vi får som sagt försöka baka in den servicen i "panget".
Nu ska jag soooova! Tänker inte kliva upp förrns kl 8, HÖR DU DET CINDY????
 Häpp!!!
Imorgon kommer mina älsklingar hem , jag längtar efter att gosa med dom!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredag och det är tidigt.

Klockan är 06.30 och det är dags att börja dagens spektakel. Nu är klockan 12.12 jag har gjort rent alla burar och hunnit duscha, nu ska jag fika och sen åka och köpa nya kvittensblock. En ny bokning idag, det rullar på med andra ord. YES!! Bra som fan nu när jag ändå inte kan åka någonstans i sommar, smällar man får ta.
Tatti, vi får höras om det på telefon, jag vet inte om jag kan men ska kolla.
Milo, ja dom var för söta, såg kort på dom . Det ska bli skitkul att komma iväg ett par dagar. Återkommer ska städa inne. ........
Nu har jag varit och handlat kvittensblock. När jag var på väg till Viksjö så såg jag en farbror som hade ramlat och låg på rygg som en skalbagge, Jag stannade och backade tillbaka. En kille på motorcykel hade också uppfattat vad som hänt. Jag erbjöd mej att skjutsa hem honom  och först var han lite orolig men när han fick se mitt körkort och den andra killen noterat mitt personnummer så gick det bra. Han var lite chockad tror jag. Han kom hem och frun blev jätte glad och skulle bjuda på kaffe men jag tackade nej. Till det bästa , jag blev kallad lilla vackra flicka!!!! Det var inte igår.
 
Chrisse och Elin har varit här och kommer åter snart, Elin hjälpte mej att klippa klorna på alla kaniner. FOLK GÖR INTE SÅNT TYDLIGEN, en del var 3 cm långa, INTE BRA!!!!!!!
Cindy har kommit och ska vara här i 1 vecka , Katta är i Danmark. Mina tjejer sa inte NÅGONTING, dom som brukar skälla. Verkar som om halsbanden fungerar.
Nu är jag helt slut och ännu är inte dagen slut , en kanin på hemgång och fodra är kvar att göra. Kanske återkommer jag .
Chrisse och Elin sover kvar, Elin kinesar i din säng Mikaela, och Chrisse tar Alexanders säng ok?? Försent redan gjort!!

Lillan, så kan det gå när inte gummit är på!! Mohhahaha. Jättekul för dej tycker jag , jag blir avis, skulle också vilja ha en BÄBIS till, men men, det får bli barnbarn man får längta till. Jag tänker INTE bli en ELAK farmor i alla fall. 
Nu säger jag HÄPP!! SKIT trött.  

REGN REGN REGN sova sova sova.

Kl är 7 ut i regnet och fixa till kaninerna. Ja, Maria , jag läser varje dag om du skrivit något. Har varit lite klent på sista tiden...............
Nu är jag duschad och färdig att ta emot dagens skörd av djur, Paco är på ingång. Har fodrat, och gjort rent åt 2 lortgrisar. Det regnar som sjutton hela `jäkla tiden, tråkigt, vi får väl se hur denna dag artar sig.... har inga större förhoppningar..... avskyr regn..... om det börjar så slutar det ju aldrig.....
Paco är installerad, Han säger; Paco är snygg. och när Acke vrålar så säger han åt honom Usch, vad gör du??!!
En kanin har kommit och 2 är på G , en hamster och en underlat är också på ingång.
Jag har varit i väg på solsemester till el solarie skönt med värme. Denna kropp vill ha mycket sånt, just nu har jag tokont i alla leder jäkla regn och kyla.
Nu ska jag fischla på lite, mormor och jag har precis svalt en delad portion kina mat, 4 små rätter , gott som sjutton. återkommer.......Nu glimtar det till ute solfan på himla helvetet försöker att ta sig igenom !!!!
Har tagit emot djur och rastat hundarna, dom har antiskällhalsband på sig, 2 dan funkar ganska bra. Ett sånt med ljud vid oönskat skällande. Styrs av vibrationer i adamsäpplet. Vi får se.
Chrisse kom hit och visade upp sin nya bil (igen) en SEAT, han har inte haft bättre bil än SEATEN som han fick av oss. Sent ska syndaren vakna.
Nu ska jag sova . Första djuret i morgon kommer 7.30, sen 3 st till på em, kvällen. HÄPP!!!!

Onsdag med full fart från början

Klockan är 7 och nu är det dags att komma igång  med allt. Kaffe först........
Nu är allt fixat för idag, förutom kvällsfodringen, inga fler djur idag, Mormor och jag funderar på IKEA. Nu ner i duschen...........klockan är 12.58.
Ikea avklarat, nya icke gnissliga tallrikar inköpta och lite annat smått o gott. Göran kom hit vi käkade isterband med potatis och rödbetor, GOTT!! Göran käka också, brukar vara svårbjuden.
Alla djur har fått sitt, nu ska jag softa.
Camilla och Emils tik fick 6 st valpar idag, blir så sugen på att mina ska valpa det är så KUUUULLLL!!!!
 Häpp!!

En ny Tisdag

Själv hemma utan mina små killar känns konstigt, jag vill pussa dom. NUUUU!!! OK dá, Börnt också!!!!
Klev upp 7.30 och började stöka omkring, städa och drack kaffe. Nu håller jag på och försöker att få allt att funka med burar och djur som ska komma , det fixar sig , lite roddigt blir det men det får vi ta, annars är det bara att lägga ner. återkommer.........
Har tagit emot djur, flyttat djur, och fler kommer . Bäddat och gjort rent, fodrat och vattnat. Sitter här och softar ett tag ska läsa tidningen tänkte jag. .......
Nu har jag tagit emot fler djur, en ny inackordering har bokats, en grön Kongo papegoja. KUL, ännu har det inte avtagit med bokningar. Jag måste ju säga, fan vilken bra affärsidé. Det som är roligast är att kunderna är så nöjda, tycker att det är väldigt välordnat och rent och snyggt. BRA REKLAM för kommande kunder. Det sprider sig som vinden, många har kommit hit genom rekomendationer från nöjda kunder KUL KUL KUL!!!!!!!!!!!!!
Väntar på en lämning till 16.00 sen ska jag sticka och handla, sista lämningen idag är kl 18-18.30.
Har handlat lite, bla. fler vattenflaskor. Hämtat mer spån och 1 bal hö hos Ann. Nu har alla djur kommit så nu ska jag softa i soffan ett tag .....kommer nog tillbaka ....
Kollat på Uggla och hon ugglas , gillade henne inte förrut men hon har faktiskt något, trodde aldrig jag skulle säga det. Man kan likna henne med DiLeva, honom avskydde jag förrut, sen hörde jag honom i ett sommarpratar program och fick en helt annan uppfattning utav honom. SKÖNT att man kan ändra sig.
Nu säger jag Häpp!! skit trött ska läsa lite i mormors nya ALLERS, sen koja. God natt!!!!
HÄPP!!

Måndag 6/7

Klev upp kl 7.30, frulle, och gjorde rent åt Zebrafinkarna som ska gå hem idag. Duktiga fåglar som ska gå till Danderyd. Brudarna kom kl 9 och sen begav sig alla till Delsbo, jag vill också med, skönt för dom att komma bort en stund till vårat älskade Torpa.
Jag har städat och nu ska jag ut och se över alla djur. återkommer....
Morsan och farsan kom hit idag också, han hade fixat 2 balar hö åt mej. ELLER så orkar dom inte laga mat själva, dom ska få lax med potatis , dillsås och kräftstjärtar.
Käkat , lämnat hem kanin som gjorde en återbokning, Tagit emot hamster och nu ska jag dricka kaffe. .....
Morsan och farsan åkte hem, mormor och jag softade ett tag och sen ringde vi Micke Polis. Vi tänkte svänga över och kolla hur dom fått det i ombyggandet, han var på väg hit så vi la ner det projektet.
Micke kom och vi fikade igen han tog med sig grillen han fått utav oss. Kl 21.30 åkte han hemåt, mormor och jag glodde lite på tv och tog oss en bläcka, nej, en kopp te med skorpor till.
Nu ska vi sova kl är 23.09 Häpp!!!
Imorgon blir en häktisk dag många djur på ingång !!
Häpp igen!!!!

Söndag nu har vädret ändrat sig lite, svalare och lite moln

Vaknade kl 8 , inatt har det varit behaglig temperatur att sova i. Upp och satte på en balja java, ut fodrade och kolla så att allt var bra med de små liven. In drack kaffe och nu ska jag börja röja inne. Bernte monterar burar , i morgon sticker han och grabbarna + brudar till Delsbo, jag blir hemma själv, mormor är nog också hemma låter det som. Acke vill bli kliad , måste gå ner till honom innan han går i spinn, Acke är en kakadua.
Morsan och farsan kom och hälsade på , dom kom hem i förrgår från Torpet, Poppe, Marie, Hampus och Hugo kom också och visitade. Killarna badade och Hugge 3 år snart drog ner brallorna och sket lutad med ryggen mot granen brevid vid lekstugan.... härlig grabb, Faster, man kan bajsa här!!!!!!!!!!!! Hämtade en hundskitpåse och han tittade med stora ögon på vad jag gjorde. Nu är det snart middag kl är 17.35 tokhungrig återkommer.......
Bernte stekte tjocka grillkorvar och fixade pommes.... nu ska jag hjälpa killarna att packa................
Packat & Klart!! nu kan dom sticka när dom vill kl 10 i morgon bär det av. Jag ska pussa mina fina killar massor innan dom lägger sig Hörs i morgon HÄPP!!!!!!!!!!!.


Lördag och skjutsa Siv dag

Bernte klev upp vid 05.30  han ska skjutsa Siv till Transtrand. Jag vaknade 6.22 och har sovit skitdåligt. Killarna hade av någon anledning bestämt sig för att sova hos oss i vår säng. TOKvarmt och trångt. Bernte gick till Alex säng i stället , jag plågade mej kvar. När jag vaknade hade jag tryckt upp en fot rätt under hakan på Alex , inte konstigt att han sov gott. Jag undrade vad det var som låg där nere och det var han. Kände något med tårna och det var hans näsa. Hahahah rätt åt dej , sov i din egen säng.
Klev upp och fodrade alla djur, det börjar ta ett tag nu , det är många. Kl 9 kom nya inackorderingar och en till nu vid 14 . Ikväll kommer en till. Phu!
 Fikade och finkulerade omkring ett tag , väntade på att klockan skulle gå så att jag kunde dra igång gräsklipparen.
Nu är det fixat och jag har hunnit fika och snacka skit med Ann också, hon kom och fikade. KUL, det var länge sen , vi har inte fått ihop våra tider förr´ns nu.
Bernte och Berit kommer hem vid 18 tiden, Berit ska käka här.

Denise ringde och fick inte igång bilen. Batteri torsk, fläktremmen slirade lite så generatorn tar inte emot laddning . Generatorn eller batteriet? Dom skulle få hjälp av någon., i morgon kommer dom hem , det blev inget Falkenberg!!!! Jag säger bara , vilka jävla människor det finns, HÅLL ER TILL SANNINGEN, Det är inte sunt att ljuga så man tror sig själv, till slut biter det en själv i arslet.TÄNK PÅ DET!  !!!!

Bernte och killar + brudar sticker till Torpa mån el tis, Jag blir själv hemma , mormor ska nog till Neta. ....nu ska jag handla återkommer..........
Ätit och fodrat , tagit emot djur och nu ska jag duscha. Mormor ska åka bort med Leffe och Helene den 14 ,de Juli, skönt för henne att få se lite av Sverige. Bra initiativ.!!!!!!!!!!!!!
 HÄPP!!!!

Fredag

Klockan 7 ringde telefonen, Denise fick inte igång torkarna på sin bil. Dom, Nina ,Mikaela och Denise är på väg till södra Sverige i en vecka. Ingen säkring fanns det , detta orsakade felet, ett TIPS!! Kolla alltid säkringen först. Vi klev upp, drack kaffe och sen ut och gjorde rent i alla burar, (kaniner och marsvin). Precis när vi gjort rent sista så började det tokregna och åska för fullt. Städade och fixa som vanligt.  Nu är klockan 11 0ch det har blivit fint igen. Regnet behövdes verkligen!!!!!
Käkat lunch och nu ska jag ner i duschen, åka till ByggMax och köpa mer virke. Återkommer..
Nu har vi satt upp segelduken under körsbärs trädet och satt stöttor till krusbären. VARMT SOM FAN!!!! Det blev ångbastu efter regnet. Fler bokningar.......
Middag blev Falukorv och mackisar. Bernte åkte till jobbet för att fixa med bilen , jag och Boppa åkte och plockade maskrosor till djuren. Fler bokningar.
Imorgon ska Bernte skjutsa Siv till Transtrand och jag får främmande !!!!!!!!!
Ann kommer kl 11 och hälsar på, det var länge sen.
Idag blir det sova tidigt,
Leffe och Helenes fåglar får stanna hemma dom kommer ej hit.
Nu får det vara bra för idag
HÄPP!!!!!!!!!!

Torsdag och 26,7 grader redan kl 10

Jag klev upp kl 7.30, fika , fixa burarna och gav djuren mat. Dammsög och torkade golvet. De andra låg och trynade tills klockan vart 10 . En hamster kom och Lilla grå gick hem för denna gång. Jag ska göra rent till kaninerna nu och sen tömma garaget. Marsvinen ska få husera där. återkommer ....
Idag är det HETT!!!!!!! Marsvinen har fått flytta ner i garaget, mycket svalare för dom där, sopat av hela gårdsplan från gammalt böös. Käkat lunch, man behöver käk fast det är varmt känner jag, men bara lite åt gången. Ikväll kommer Micke och Linda hit och då ska vi grilla och dricka bira. Nu ska jag fortsätta med spektaklet, har svårt att sitta stilla men det ska jag också........ibland. !??  Nu har jag solat och badat en stund, orkar inte ligga längre, rastlös.
4 st hamstrar till har checkat in på panget. Hej va de går

Nu är klockan 02.00 Micke och Linda har precis åkt hem. Vi har haft en skittrevlig kväll. Grillat ,druckit och snackat mormor var med enda till klockan var 01.00 KUL!!!!!!!!!Sov gott!!!
HÄPP!!

1 JULI

Mulet nu kl 7.30 men det kanske lättar. Dags att kliva upp och börja med allt spektakel. Frulle väntar.
Frullen intagen, alla djur har fått sitt, fler dur kommer , 2 till bokningar,
Bernte och killarna har åkt och hämtat gruset. Jag ska städa, plocka tvätt och bara fischla runt ett tag. Ikväll ska jag hämta 3 nya dubbelburar,
Helene!?? När var det nu igen era fåglar skulle komma???? Bara så att jag kan skriva in dom.
Nu har vädret ordnat upp sig igen. SOLEN SKINER !!!!!!!!!!
15.30 gäller det ............
NU HAR ALEX OCH BOPPA ÄVEN EN STORESYSTER MED KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yes hon fixat!!!!
Mer kommer sen ska sola häcken....
Med vilja, våld och vaselin går allt!!! Vi hörs på telefon Helene!!!!!
Nu har vi käkat pizza, orkade inte göra iordning mat, 1/2 blev det mormor och jag delade.
Neta Peta och Elin pelin kom hit och hälsade på, dom hade varit på Stinsen, otippat, KUL!!
Känns inte som om jag har gjort något idag men det har jag när jag tänker efter. Städat lekstugan , fixat burar, städat inne , tvättat , borstat och klippt alla klor på hundarna.
 BADAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
När jag hoppat i låg jag där och gapa, för att visa att jag doppat mej, men , mormor sov och killarna spelade spel. JAG FICK GÅ IN OCH HÄMTA DOM FÖR ATT VISA, Bernte trodde mej inte i alla fall. men men smällar man får ta.
Nu slipper vi hålla på med Denise körkortstagande och kan ha semester resten av tiden , skönt!!
 KUL bruden att du fixat!!! Grattis!! Skatten är betald så det är bara simma lugnt, VARSÅGOD!!!!!!!!!!!!!
Neta och Elin grattar till lappen.
Nu blir det inget mer HÄPP!!!!!!!

RSS 2.0