Onsdag och lite krassligt i hela huset!

Började med att kolla tempen på Boppa, ingen alls men han är "däppt" i näsan han skulle gå i alla fall. Alla på skolan verkar vara lite förkylda, så va fan, lärare som elever, orkar han så varsågod!
Nu måste jag sätta fart möre i stan kl 13 , blä!!!
Morsan ringde, hon ,Birger och mormor ska upp till Delsbo i morgon. Birre hämtar mormor efter jobbet och sen bär det av. Jag är klar och väntar bara på att gå till bussen 11.45 går den. Hoppar nog av vid Karlberg och får mej en lite promenad till Odenplan.
 Göran har varit här och hämtat släpan , han skulle köra ris från Gunvor, vet .tanten, han tog över att sköta hennes trädgård efter morfar.
Jag fick skjuts av Göran till Odenplan, han skulle ändå hem. Jag promenerade till Karlberg istället och kom precis hem. På vägen hem försökte jag att komma på något sätt att lösa den 31 okt, om jag kan göra en "trekant" med Jonas och Ronny så kan jag vara ledig den helgen som jag behöver. Annars ser det kört ut för min skull med "ferre"!!
Nopp ingen vill eller kan byta, då återstår bara att antingen bita i det sura äpplet eller förlora 3000 pengar!??????? Vad göra!?
Packa nu och få alla i säng , plocka fram kläder och gympa grejer etc etc etc. SOVA TIDIGT I ALLA FALL!!!!
HÄPP!!

Tisdag den 29/9 !

Upp, trött som fan, killarna sega hade ont både här och där. Kallt! 3grader usch!
Fikat och håller just nu på att leka örondoktor med mormor, hon har världensvaxpropp!! Inte komstigt att det är dövtv här på kvällarna. Hon säger inget men jag MÄRKER att det är något, sa till henne att ta ur apparaten så att jag fick kolla . -Nej, det är så bra så. -Ta ur apparaten!!!! NU!! och mycket riktigt ett stort lock var det där. I med revaxör och nu får hon gå med det ett tag sen ska vi spola så vi får bort SKITEN!!!
Det är då fan att man ska ha 3 UNGAR HEMMA, men hon är söt i alla fall, hon vill inte vara till besvär, så därför säger hon inte något. KÄRRINGAR!! Jag vill ju bara hjälpa henne , HON ska väl för fan ha det så bra som hon kan. Lilla mormor , ÄLSKAR JU DEJ!!!!
Nu ska jag passa på att städa uppe innan operationen.
Klart och färdigt , nu hör tanten ett tag till.
IKEA here we come!! Hyllor till klädkammaren och flaskor till körsbärsvinet.
IKEA avklarat, 20 1 liters flaskor till vinet, 4 hyllplan , 8 konsoller till klädkammaren. 4 st matlådor , 3 skohorn varav 1 tappat, skit, 1 matta till POLLY-Molly. Sen var vi på turkshopen i Veddesta och inhandlade 2 tjocktröjor var till killarna och 1 fodrad tjocktröja som de kan ha som jacka tills det blir kallare var.
Det slank ner 2 cheesburgare var också.... hahahaha.
Fikat har vi gjort och nu ska jag åka och hämta killarna , handla lite på hemvägen.
 Bernte har byggt lite runt poolen .
Har hämtat killarna inte den lilla skrutten ville vara kvar det var ju fotbollsturnering. Jag hade glömt det . Bernte är och hämtar honom nu , han har även slängt sopor på tippen.
Alex ville handla en blomma till Mikaela idag för att hon har namnsdag, mormor skulle också ha en för att han tycker så mycket om henne. GULLUNGE!!!!
Presenter och middagen avklarad. Mikaela och jag drog direkt efter middagen ut och körde, mötte Denise, HEJ DENISE!
Hem tappade upp 18 liter körsbärs likör. Kollade lite IDOL, skiten är ju på TV, nu sova!!
God natt!!
Häpp!
Ev är Boppa sjuk i morgon hade lite feber på kvällen, jag ska på möte 13-15 vi får se hur han mår i morgon bitti !!
HÄPP 2!!!!!

Måndag igen 28:de sep

Upp 6, ville ligga kvar, REGN, jag struntade i att leta svamp. Jag vill inte gå med en dräktig Elsa i skog som är blöt hela förmiddagen. Skjutsade Mikaela till Gillinge sen hem och käka frulle. Bernte kom hem och skjutsade Alex och Boppa till plugget. Nu ska jag bädda och fixa på. Bernte hämtar Mikaela efter jobbet han slutar 11 .
Jag har fått svar från Birgitta Magnusdottir på facebook. Jag ska fan ta en tripp till Island. tor-mån eller nåt, så fort jag får råd. Dom har förövrigt en sommarstuga i skåne som dom besöker 2-3 ggr / år. Kanske att vi kan sammanstråla där någon gång. VORE SKIT KUL!!!!!!!!!!!
Seg idag har inte lust med någonting, kanske träna???????
Göran och Eva har varit här och fikat. Bernte och Mikaela är på ingång, fika nu igen!
Bernte och jag åkte iväg på uppdrag sen hämtade vi killarna.
 Alex hade varit låg idag sa Heidi, han har varit det i 1 vecka minst. Han vill inte vara på klubben, det är inget som hänt säger han , jag har försökt att få fram utan att pressa . Det enda han säger är att det skriks så mycket där. !? Vi jobbar på det.
Nu är Bernte och Boppa på träning, Mikaela åkte med för att lämna in sina stövlar på BREDDNING, haha rätt åt dej!! Jag lagar mat. Vill ha en lugn kväll idag , vi får se, troligen det skitdåliga programmet IDOL på burken i Skälby, ALLA är helt galna i det även mormor.
Maten avklarad, hundarna har varit ute, killarna ligger i sina sängar och jag är skittrött. 31 okt när vi ska ha fest så jobbar jag , ingen kan byta med mej , som vanligt, måste ta semester. SURT sa räven, det är en röd lördag med bra betalt. Får se , kanske jobbar jag i alla fall.
Häpp!!!!
Mikaela ca 2500 kr efter skatt förlorar jag om jag måste ta semester. Det är problemet!!

Ledig t.o.m Onsdag!!!!!!!!!!!!! SKÖNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hemma har fikat med mormor, väckt de andra nu är det duschen sen städa!! Övervånningen är snart klar, samtidigt har jag hjälpt killarna med läxorna. Dom skulle ha gjort dom igår så att det slapp bli så jobbigt. Dom har ingen rutin på det och INGEN annan heller. Som det är nu så blir det bara pip och grin. Nu är dom gjorda i alla fall, allt går bra bara dom skärper till sig. Jobbigt att det ska vara strid på kniven varje gång bara.
Snart är Boppa klar så att jag kan komma in och göra hans rum också. Bernte ska fortsätta med trappan runt poolen, kommer att bli fint som snus, Boppa och jag ska på match i Viksjö 13.15 tror jag det var samling, ska kolla upp det.
Jag och Boppa åkte, Bernte fick snickra och skjutsa Alex.
Dom vann båda matcherna , första var inte rolig, tränaren i upplandsväsby betedde sig väldigt illa. Laget spelade FELT, och dommaren började gråta. Det kommer att resultera i en anmälan. Rätt åt honom, killarna i det laget tyckte jag synd om som får lära sig sådan fotboll.
Hem fikade med Berit och Siv + resten Chrisse och Elin var här också.
 Vi övningskörde till Kairo med Mikaela, Chris se och Elin och Även Argos var med. På hemvägen mötte vi Nina och Denise vid JET-macken , vi handlade salladsklämma.
 Hem käkade och sen pratade skit, alla åkte hem vid 21-tiden.
Jag och Boppa läste en bok och nu är det dags för sängen, jag ska skjutsa Mikaela till Gillingebanan för halkkörning i morgon. Jag ska nog ta med hundarna och gå ut i mina gamla marker och leta svamp.
HÄPP!!!!

EV

 Den här liknar det jag skulle vilja tatuera men INTE på magen , axel-skuldran kanske.

Här är bar dojjorna!! Hahahahaha


Jobblördag!

Blev taggad igår på facebook som Ninas smartaste vän!? Ja vad säger man , flickebarnet försöker bara vara snäll. Men det är ju positiv kred så man får väl suga i sig så länge det varar... Hahahaha. Hade inte blivit förvånad om det hade varit som stans satkärring.
Sitter här igen och ska nog ta och kolla i världen vad som hänt! Brukar ju inte vara så kul, men kan ju alltid hoppas på att det finns NÅGON GLAD nyhet.
Bild finns på bar-dojjorna!!!!
Nu var tidningen avklarad, en sak gjorde mej positiv och det var att, POLEN vill kastrera pedofiler. HEJA POLEN!!! Inte en dag förtidigt.!!!!
Sätt dom på ÖPPEN ANSTALT, så kan det självsaneras också kan vara ett sätt att spara in lite på kemiska substanser till kastrering.
Imorse förresten så fattade jag inte att det var JAG som skulle kliva upp, skulle precis putta till Bernte när jag fattade att det var jag som skulle jobba. SURT SA RÄVEN! Trodde att han hade försovit sig , vilket han aldrig gör.
KLOCKAN ÄR 9 OCH DAGS ATT BÖRJA JOBBA??????????
 Är uppe med nytvättat hår, frulle på G, 1 timme från rop till mackorna i ugnen, varma, bra jobbat !! Bästa assen i hela världen!!!!!!!!!
Sitter och glor lite, har plockat tvätt och inte så mycket mer. 17.00 tror jag att vi ska vara på BIG MEET! I RIMBO!

Maria, syrran, tyckte för övrigt att det var för snällt att bara kastrera, hon föreslog, att bedriva forskning på dom , försöksdjur, fast de är inte djur, utan de lägst stående i näringskedjan. Bra förslag!! 
Nu var lunchen avklarad, kina-mat. Alltid gott!! Imorgon ska det komma folk och gratta Bernte , jag har inte tid vill ut i trädgården, Boppa har match också, jag tror att det är den sista 5-manna matchen för laget. 7-manna here they come.

Har just hittat Birgitta Magnusdottir , brorsan hennes och mamma Benna på facebook. KUL!!!
Klockan är 19.20 och vi är tillbaka i Vallentuna, jag var björnfärdig när vi åkte men det funka inte, nu har det gått i baklås, SATAN!!!! Det är inte roligt!
På hemvägen från Rimbo åkte vi förbi LÖVLUND, i Angarn, H skulle titta på ett hus där. Jag hade mina misstankar om vilket det var. RÄTT!!!! Birgitta Magnusdottirs familjs gamla. 6 miljoner var utropspriset, finns på hemnet. Vallentunakommun. På den tomten , huset är rivet och ett nytt flådigt uppbyggt, tillbringade jag mycket tid hos islänningarna. Det var där jag lärde mej islänska, vilket jag glömt nu totalt. Klantigt!!
2 ggr idag har hon poppat upp i hövve. Hoppas hon svarar på facebook så jag får kontakt med henne igen.
Nu är klockan 22.43 ska lägga mej och hoppas på att natten blir lugn.
 HÄPP!!

Ny dag, fredag

Uppe kl är 7, har roddat lite med pengar ska skjutsa killarna nu, idag är det räkningar på programmet. URK!!!! Vore roligare om man fick ha kvar alla stålars själv.
Ska nog, tror jag, åka med Mikaela och Nina till Stinsen, killarna behöver jackor. Killarna är iväg jag ska städa och sen göra mej iordning, ja, jag ska med till Stinsen. Kan ju vara kul som omväxling när man nu FÅR följa med. Kan ju hända att jag hittar något att shoppa!!!!
10.15 ringde Alex lärare , han hade ramlat och slagit i hövve, jag fick hämta honom. Han såg lite blek ut men jag tror inte att det var någon fara, han fick åka hem och bli lite kollad idag. Bernte kommer snart då ska jag dra vidare. Lunchen avklarad.
Stinsen blev avklarad ganska snabbt, Mikaela och Nina Shoppade, jag tanka bilen. Dojjorna som Mikaela spanat in fanns inte där men i Nacka forum, så dit åkte vi också. Det enda jag shoppade var en disktrasa med texten " Din mamma jobbar inte här":P. Snopet va!? Jag hade inte shopping radaren på tydligen. Bernte och mormor hade lagat mat den var klar när vi kom hem , nästan.
En liten tanke bara " undra när Mikaela ska använda sina pumps med 14 cm klack" 
Bernte hade en just idé sockeplast till baren , byta till pumps, stå still hela kvällen , sen byta tillbaka till sockeplast. Låter som en bra idé!! Men dom var snygga, MIN STORLEK!!!! Hahahahahahah

 Nu har jag varit på Break dance med Alex, han var helt ok, nu ska jag packa och hit the sack,
 HÄPP!!!

Berntes födelsedag!

Uppe, klockan är 7 ska skjutsa killarna sen hem och fika. Ner på graven och städa står på programmet.
Solade på väg hem, nu ska jag sätta fart, städa och sen tar jag med mormor och åker till morfar. Tänkte inviga gymmet idag, vi får se hur det blir , sugen som sjutton i alla fall. Nu har vi tuggat i oss lunch och på toppen en sockerkringla mmmmmm va gott!! Morfars och gammelmormor Agdas gravar har fått sig lite nya blommor det blev fint. Köpte Ljung till grindstolparna som jag tänkte plantera men det får bli en annan dag SPÖREGN blev det när vi kom hem. Undra vad Bernte säger om sina presenter speciellt ___________. Moahhhahah.
Hämtyade killarna och handlade på ICA på väg hem.
Nu har jag invigt, grymt skönt, först rodd i 15 min sen styrka. Så skönt. Duschat och väntar på att Bernte ska komma med käket. Mikaela bajs, skrämde mej , lurar i öronen på HÖGT och plötsligt står UNGFAN!! där.
 Hämden kommer när du minst anar det.!!!!!!!!!! 
Bernte får inte presenterna förrn´s efter käket eller !!??  
Mikaela det BÖR du vara, rädd alltså!!!!!!!!!!Grrrrrrrr
Bernte fick vänta tills vi hade käkat maten, då fick han presenterna. Han blev nöjd tror jag . En klocka av mormor, skinnväst jag är trött på att se honom i min 25 år gamla. Parfym, kallingar, nyckelring, tjocktröja, örhängen, Rock skiva och duschkräm AXE och ett plyschhjärta Boppa hade gjort själv.
Tårta har vi också klämt i oss. Denise kom hit en sväng efter jobbet, hon käkade lite kina mat.
Imorgon ska jag, gamla tanten, få en utflykt till Stinsen med Brudarna. Nu ska jag sova!!
Häpp!!!!

Onsdag nu då ?????????????

Hemma, har skjutsat killarna och fikat.
Imorse när jag åkte hem blev jag lite fundersam, lever jag i en tecknad film????????????? Ankeborg var det första som slog mej, RÅN MED HJÄLP AV HELIKOPTER????????!!!!!!!!!!!!!! MÅSTE SÄGA ATT DET VAR VÄLDIGT KREATIVT. Höll på garva läppen av mej, blev tvungen att ringa Chrisse och fråga honom vad han gjort på morgonen. Inte flugit hellikopeter va!!!!! ASG hahahahah. Skrattade så jag grina.!!!!!!!!!!!!!1
Tänk er, på väg till eller ifrån jobbet, farbror Joakims kassavalv med ett stort hål på toppen, Vit hellikopeter, med snöre vinschande upp säckvis med stålars. Alla farbror blå på marken med batongerna i högsta hugg!!!! Ja ja , vi får se hur det slutar. 
Nu ska jag bädda, städa, ta hand om tvätten och sen köpa present till BERNTE som fyller år i morgon tor 24/9 .
  Mormor och jag har varit på tur, fick tag på det vi skulle ha.
 Hämtade killarna tidigt och sen iväg igen, dom har köpt från sig och jag har hittat det jag skulle ha tag på. Nu ska jag börja med maten får bli pytt på påse idag.
I morgon blir det kina mat för hela slanten. Fotbolls träning idag, ska se om Bernte kan åka så jag får tid att slå in ALLA paketen. Moooaahhhahah.
Jag har köpt en _________ och _________och __________ och ________. Boppa en _________ och __________. Alex en _____ och ______. Mormor har köpt ______. Imorgon ska jag fixa _______.
Vi ska ner på morfars grav och fixa i morgon, sen ska jag nog ner på eget uppdrag.

Boppa har blivit av med sitt DS, telefon och strömsladden till TVn. Nu är det nog på uppkäftiga ungar. Han ska få bevisa LÄNGE att han kan uppföra sig. Nu har han skitit i det blå skåpet. Man kan inte ostraffat kalla mej för både det ena och det andra, bli uppkäftig när det är polare här och inte fatta när det är dags att lägga ner. Varför fortsätta om man nu VET att det blir så här ?? Ungar är fan dumma ibland att driva det så långt, men kom igen du din lilla söta skitunge, du vet inte vem du är i krig med. JAG GER MEJ ALDRIG!!  Fatta!!!
Nu är det te sen ska jag nog sova. HÄPP!!!!!!

Tisdag som syster sa ej Onsdag och början till en förkylning!?

Upp och jobba , duschade och matade Paco innan jag åkte. Mikaela fick skjuts till Binab, hon får sova ett litet tag längre om hon åker med mej, jag kör ju ändå den vägen så det vore väl dumt annars. Nu sitter jag här på jobbet och undrar vad dagen ska bjuda på. Kattskit luktar det, måste leta........... tillbaka BREVID lådan låg det en liten saftig hög. KATTJÄVEL, påminn mej om jag får för mej att skaffa katt, LÅT BLI!!!! Ev ska jag och Jonas byta lör mot sön nu i helgen. Det är BIG MEET och jag kan inte få in Conny i JEEPEN. Vi får se................
Mikaela och Nina ska till LOndon, dom fick lite hjälp av mej så att dom kommer iväg.
MILO!!! Tips om parkering 2-7 November!!!!
Nu har jag suttit och kollat igenom Gunwalds blogg och tittat på hans nya lilla bäbis, en riktig goding sååååå söt.

Fatta det är 7 månader + lite till innan vi ska till Turkiet. Ja ja man får försöka fylla tiden med annat, ska väl inte vara så svårt..... eller !?
Nu har Bernte kollat på ett annat hotell, 6000 kr billigare, vi får se har lite tid på oss att bestämma.
Fryser, är det hösten som knackar på kanske!??
Nu är klockan 19.42, vi har tittat på ett hus i Kälboda och varit och köpt en Korv 1, i Enköping. Mat på kina resturang blev man bjuden på tackar för det. Höll på att hungra ihjäl.
Bernte har kollat upp resor och den vi prel. bokat är den som tidsmässigt, med tanke på skolan, och den som faktiskt låter bäst . Även rekommendationer från folk som bott där talar för.
Nu ska vi , Totte jag och Conny fika. Hoppas på en tidig natt jag är trött.
Det blev inget jäkla fika för mej, HÄLLDE UT SKITEN ÖVER HELA BORDET ISTÄLLET. Mitt gamla vanliga jag är tillbaka, SKIT!!!
Nu är kl 23 och sänggåendet avklarat. Nu ska jag koja !!
HÄPP!!!

SOV MORGON!!!! Det var länge sedan!

Klockan är ca 8.30 jag har legat i sängen ända tills nu , super skönt!!! Alex och jag gosade och pratade lite från kl 8 så mysigt , min lilla goskille. Nu är det kaffe som gäller sen får vi se. Vi käkade frulle tillsammans, inte vanligt en Måndag, sen stack dom ut till cykelbanan. Dom skulle träffa en kompis som dom lärt känna , Lukas.
Jag har hängt tvätt och skall nu ge mej i battle med golven , Acke ska gå hem kl 13.30. Golven och resten klart. Killarna har träffat ett gäng ,typ, 4 st nya polare, verkar vara justa grabbar. KUL!!! 

Chrisse ringde och var jublande glad , han hade fått löneförhöjning med ca 5500 kr / mån  på Snickeri ett. BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bernte har bokat Turkiet resa till oss 8-16/5 kommer vi befinna oss där. Katta och Sam ska med SKITROLIGT!!!!!!!!!!!
Killarna har varit med polarna hela dan, nu har jag och Alex gnuggat engelska glosor och svenska ord. Kämpigt men det går. Han kan dom bättre när han bokstaverar än när han ska skriva ner dem. NÅGONTING HÄNDER OCH HAN BLIR SÅÅÅÅÅ FÖRTVIVLAD. Gäller att få honom att ta det lugnt och tänka efter.
Boppa är på fotbollsträning med Bernte , Mikaela sitter i rummet och HOPPAS JAG, pluggar teori!!!!!!!!!!!
Tänkte HYRA Mikaela till djur och hundar när vi är i Turkiet. OK!!!????
Mikaela och Nina fick  ett snabblån av mej tills på Fredag. Dom ska till London och resorna var på väg att ta slut. Nu ska jag packa och sen ska jag lägga mej och sova, jobba imorgon!!
 Häpp!!

Ny dag

Kom hem vid 07.30, fikat och nu är det dags att röja järnet, SKITIGT, kan inte fatta att man inte kan vara borta UTAN att det MUGGAR igen!!! Jävla grisar, jag är så trött på att plocka skit efter er alla. Ska det vara så jävla svårt att plocka undan efter sig. ALLA saker har sin plats och MATRESTERNAS ÄR FAN I MEJ INTE I DISKHON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OM man har suttit vid bord, soffbord eller lagat, skurit mat, etc etc torka för fan av efter er!!!!!!!!!!!!!!!! SKÄRPNING!!!!!!!!!!!!! Och vad gör avtagna kläder i vardagsrummet, dom bor väl för fan inte där. Tvättkorgen eller på en stol i sovrummen. Ska väl inte behöva skriva adresslapp på allt eller!!?????????????
Ni är 3 st VUXNA minst, så det måste väl för i helvete funka??????????? Nu har jag sagt mitt och förväntar mej att ni fan LYSSNAR, vill inte tjata mer om detta . Det är 1000000000 gången  jag säger till. DETTA ÄR INGET JÄVLA HOTELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Försöker att byta bort mitt pass i morgon men det går så där. Killarna har studiedag och är hellediga, Bernte jobbar sent och Acke ska hem. Känns som att det rör ihop sej!
Klart och fixat med passbyte, Jonas jobbar och jag för honom på tis, skönt!
Har städat klart, nu väntar jag bara på att Paco ska komma och bli lämnad, sen ska jag ut och klippa gräsmattan.
Paco har kommit, gräsmattan klippt. Nu ska jag bara vänta på att Mikaela kommer hem ,hon har skjutsat Alex till Breake danse, med Bernte. Hon ska få hjälpa mej att ställa alla burar på plats igen.
Chrisse och Elin har bjudit in sig på middag idag, pannbiff får det bli . Kul , det var länge sedan man såg dom. Mikaela och jag slet med burarna, blev riktigt bra ser ordningssamt ut.
Chrisse och Elin dök upp , Argos har 1000000 milliarder spring i benen och kan inte, ledbandet hänger på en tråd. MÅSTE vara lugn. Han vill sååååå GÄRNA springa omkring och röja.
Hela gymet på plats, nu är det bara dags för finjustering där nere. Fint som snus!!
 Duschat, fixat och trixat med allt och alla.
Nu ska jag snacka mmed mormor ett tag och i morgon ska jag sova till 8 i alla fall.
SOVMORGON!!!!
HÄPP!!

Lördag jobbdag

Igår kväll kröp jag ner i sängen redan kl 20.30 , trött och frusen ,skulle ju dessutom jobba så det fick bli en tidig kväll. Pratade med Helene (Hjorten) i telefon , kul , det var länge sedan, kanske att jag kan förpassa mitt feta arsel och titta in på en fika nån gång. Det är ju inte så att hon bor på Grönland utan i VALLENTUNA. Lat och hjärnslö, kan inte skylla på nåt annat. Pratade en sväng med Katta också, fan att det inte kan bli uppstyrt nån gång med kåkbyte och dyl. Jag väntar också förstår dej Katta om du blir galen. DET SKULLE JAG MED MITT TÅLAMOD BLIVIT.
Nu sitter jag här på jobbet och mår ganska risigt, svid och med lite feberskak. Blev bjuden på kaffe innan Malin, arbetskompis, gick av sitt pass, det är sånt jag saknar, att ha jobbpolare. Nej, slappa lite på soffan tills klockan är 10 sen får vi se vad dan bjuder på.
Försöker att vila men det går inte , börjar plocka lite här och där istället. Imorgon, tror jag , kommer min söster hem från Rhodos, hoppas du har haft det bra Milo!!
Tänkte precis en bra tanke, VI FLYTTAR NYKÖPING TILL SKÄLBY, då har vi närmre varandra , bra va!!?? Skulle vilja ha större möjlighet att umgås med mina fina ny- ko-pings bor. Nu blir det fan aldrig. !
Händer nåt?? Nä, ingenting!!!!!!!!
Ska ta tag i tomten tror jag på söndag, klippa gräsmattan och fixa lite. Behöver också tömma tvättstugan/pannrummet för det ska bli ett gym/tvättstuga/pannrum. Grejerna bara ligger och väntar på att bli monterade. Kul, ska bli skönt att komma igång med träningen igen. Roddmaskin och gym med vikter + gångband bara står där och skriker efter att bli nyttjat.
Skulle vilja ta mej ut i skogen och plocka kantareller också, mycket man vill.

Helene! Så jäkla smal är jag inte, kameran ljuger, Ja du det var länge sen men känns som häromdan, jag saknar dej med. Balle kommenterar jag inte, men ja, det stämmer!!! hahahah .

Bernte håller på hemma och fixar med gymmet, bra initiativ, Kjelle och Tjoran kommer och hälsar på i Skälby idag , som vanligt är jag inte hemma. Typiskt! Jag måste jobba jämt eller så passar alla på när jag INTE är hemma. VAD TROR NI!?
6/12 ska Elin ,kusin, dansa bollywood dansuppvisning då ska jag kolla.
Bernte kom hit en väldigt kort stund! Typ 5 minuter!
Gymmet färdigmonterat blev bra tror jag , har bara sett det på bild.
Nu vill jag sova febern tränger sig på, klockan är 22.51
Vi får väl se!
HÄPP!!

Trött en fredag!

Uppe klockan är 06.30,skjutsa killarna står näst på programmet. Bädda först.
Skit trött jag går och lägger mej. Sov tills klockan vart 12.00.
 Leffe kom och hälsade på och fikade han hade med sig blommor till mormor.
Vad passar inte bättre så här på ORVAR dagen än en liten urinvägsinfektion!!??  Hade känning på SAMOS och nu slog det till igen.
 Klockan 13 ringde jag till vårdcentralen 13.20 ringde de upp kl 14.00 fick jag tid kl 14.20 hade jag fått penicillin.!!!! Snabba puckar!! Kanon. !!
Kollade med Conny om morgondagen, han skulle hålla sig hemma , jag måste ha tillgång till en toalett så jag kan jobba i morgon i alla fall. Lite feber, men va fan, behöver jobba för att ta igen det jag var ledig.
Nu är maten snart klar.
 HUNGRIG!!!!!!
Denise ska sova här inatt, hon är utslängd av Mikaela, som ska ha middag hos morsan.
Har ätit, hojen har åkt hem med sin nya ägare.
Bernte och Alex är på Breake dance, jag har packat och ska snart knyta mej, mår skit. Feber och svid i pinkeriet. Ska jobba i morgon. Skriver i morgon , ska ta med mej filmer till jobbet att glo på.
Häpp!!!!

Lite sanning om killar (små) dom kan de små liven!!!!!!!!!!!!!!!



Att lära sig av sina barn   
För dem som inte har barn är det här hysteriskt.   
För dem som har barn som har passerat den här åldern är det här  skitkul.
För dem som har barn i den här åldern är det inte kul.
För dem som har barn som närmar sig den här åldern är det en varning.   
För dem som inte har barn men som vill skaffa är det preventivmedel.


    
DET HÄR HAR JAG (ÄRLIGT) LÄRT MIG AV MINA POJKAR:  
1. En extra stor vattensäng rymmer nog med vatten för att fylla ett   
hus på 100 kvadrat till ett djup på tio centimeter.   

2. Om du sprutar hårspray på dammråttor och kör över dem med   
rullskridskor kan de självantända.   
    
3. En treårig pojkes röst kan på något magiskt sätt överrösta 200   
vuxna i en full restaurang.   

4. Om du hakar ett hundkoppel över en takfläkt är motorn inte stark   
nog för att rotera en pojke på 20 kilo iförd Batmankalsonger och   
mantel. Däremot är den stark nog att, ifall det hänger en färgburk   
från den, att spruta färg över alla väggarna i ett vardagsrum på 36   
kvadrat.
    
5. Det är inte bra att kasta upp tennisbollar mot en roterande   
takfläkt. När du använder takfläkten som slagträ måste du kasta några   
gånger innan du träffar. En takfläkt kan slå en tennisboll ganska   
långt.   
    
6. Glaset i fönster (även om det är dubbla rutor) stoppar inte en   
tennisboll som slagits av en takfläkt.   

7. När du hör toaletten spola tillsammans med orden "Hoppsan" är det   
redan för sent.   
    
8. Bromsvätska blandat med klor bildar rök. Mycket rök.   

9. En sexårig pojke kan göra upp eld med en flintasten även om en   
36-årig man säger att det bara går i filmer.   
    
10. Vissa legobitar passerar lättare än andra genom en fyraårig   
pojkes matsmältningskanal.   
    
11. Trolldeg och mikrovågsugn bör inte användas i samma mening.   

12. Superlim heter så av en anledning.
    
13. Det spelar ingen roll hur mycket gelatinpulver man häller i   
simbassängen, man kan ändå inte gå på vattnet.   

14. Bassängfilter tycker inte om gelatinpulver.   
    
15. Sopsäckar är inte bra fallskärmar.   

16. Stenkulor i bensintanken låter väldigt mycket medan man kör.   

17. Du vill INTE veta vad det är som luktar.   
    
18. Titta alltid i ugnen innan du startar den; plastleksaker tycker   
inte om ugnar.   

19. Brandkåren har en responstid på fem minuter.   
    
20. Centrifugen på tvättmaskinen gör inte daggmaskar yra.   

21. Däremot gör den katter yra.
    
22. Yra katter spyr upp dubbelt så mycket som de väger.   

23. 80% av de män som läser detta kommer att försöka blanda klor och   
bromsvätska.   
    
24. 100% av kvinnorna som läser det här skickar det vidare till alla   
sina vänner, med eller utan barn.


Hemma efter onsdagsdygnet Idag är det Torsdag

Skjutsade killarna till skolan, hem och käka frulle med mormor. Nu ska jag röja, killarna hade hällt upp o´boy över hela bänken och köksgolvet. Tänkte lägga på mattorna nu efter sommaren så att det blir lite trampvänligare. Ska fortsätta röja nu, har bäddat. Återkommer snart............
Nu är det klart jag och Bernte ska iväg en sväng sedan när han kommer. Duscha står näst på programmet, förbereda middagen ska jag också.
Tillbaka, har varit på ICA och handlat lite nu ska jag ner och shoppa greenpices. Det blir en wok gjord på grönsaker och spagetti sen häromdan.
Bernte hämtar killarna nu. Mormor har promenerat till Handlar´n och lagt kort på lådan.
I morgon ska vi antingen till Stinsen eller Bålsta och kolla på skor.
Maten uppäten och hundarna rastade.
Övningskört har vi till Micke och Linda jag säger bara ooppssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Du vet Mikaela vad jag menar !
Kollat på Criminal minds med mormor nu sängen!!!!!!!!!!!!!
HÄPP!!!!

Snart (mitten av oktober ) blir det en sista kull för Elsa med valpar. SUGEN!???

75%Chihuahua valpar på gång!!

Och , ja!? vad säger man !!?? Knäpp som vanligt!!


Snart får jag pussa Boppa och Alex


Min ring som jag fick av Bernte på vår dag!!


Gatan som gick igenom Votsalaki


En liten by som vi såg som en prick taget med mycket ZOOM


Utsikten från ballen och då menar jag den på huset.


Onsdag och jobbar IGEN!!

Upp som vanligt kl 5.15, kom till jobbet och möttes av 2 kg kattmat utanför dörren. Någon skulle locka in katterna som smitit, tappade burken, men SKET i att plocka upp maten. Ibland undrar jag hur folk har det hemma.
Ja ja, vi åkte till frösunda ,Spinalis, nu är vi hemma. Har käkat lunch och sitter och kollar på datan. Fikat med Ronny och Totte, trevligt!.
Fick ett sms av min älskade syster som befinner sig med sin mamma i Grekland, Rhodos, tror jag. Hon solade och hade det gött. Hoppas ni njuter för fullt Milo och Mary.
Vi sitter och spanar på en ny resa i vår typ april-maj. Vi vill till Turkiet och killarna ska åka med. Eftersom att mitt företag gör att jag inte kan ha semester överhuvudtaget på sommaren, så vore det skönt att komma iväg 1 vecka innan allt brakar loss. INTE All inklusive denna gång, bara en lägenhet eller hotellrum med frulle är vad vi kollar efter Alanya skulle sitta fint. Ca, 14.000 kr har vi hittat resa och boende för. Fortsätter söka. Detta är för 2 vuxna och 2 barn.
Inte därför jag sa det Mikaela , jag kom bara på själv att då fyller han år.
Jag sitter här och har nog gått igenom HELA aftonbladet och Expressens ALLA nyheter. SÅÅÅÅ tråkigt, längtar hem vill att klockan blri 07.00 torsdag.
Banken är fan inte kloka eller rättare sagt myndigheterna i Sverige. Bernte var på banken och skulle sätta in pengar på mitt smådjurspensionatskonto, då vill dom veta VART pengarna kommer ifrån. Ja, vad säger man ? Jag har rånat en bank??. Jag tror att mitt gamla system med byrålådan får duga, jag tycker så illa om överförmynderi. Visst många svarta pengar blir vita och etc etc etc . Men SKIT I MINA, dom är mina!!!!

Boppa har varit på fotbollsträning, jag råkade ringa mitt i träningsmatchen som var väldigt bra tydligen, Bernte var faktiskt otrevlig i telefonen, ÄT SKIT, gubbstrutt.Säg att du kollar på matchen istället, jag har ju för fan inte röntgensyn GENOM telefonfan! MORR!!!!
Alex har gjort sina läxor utan knorr ikväll , bra älskling. Bernte påminde mormor om att lunch kanske kunde vara något. Kvinnan äter inte om man inte påminner henne. Lilla mormor!
Nu har jag lagt in lite nya bilder som synes!

Man märker, från det ena till det andra, att Elsa är dräktig. Hon vill inte gå ut, äta och är extremt mattig. Mitten på oktober får hon sin sista kull, sen ska jag bara ta kullar på Rosa (om det blir bra ) Ska bli kul att få ha valpar igen, det är en upplevelse VARJE GÅNG.
När Rosa ska ha sen någon gång ska det blii intressant att se hur de och hon blir. Elsa MOGNADE enormt efter första kullen , det här är hennes 3.dje och sista.
23-25 oktober ska Katta, Eva (hennes mamma) och jag åka till Gk.s och shoppa ska bli kul! Hoppas bara att Elsa har fått sina små, annars kan jag inte åka, vill inte missa det för allt smör i småland.
Nu är klockan 22.31 och jag ska lägga mej på soffan och försöka sova!!
 Häpp!!

Tisdag och ledig jobbar ons och lör

Hemma, ska städa nu , Wirre ska trimmas och Siv skjutsas.
Nu är jag klar med övervåningen, plockat in all tvätt som var från i söndags .
Nu ska jag ner på mitten och röja. Klar, Bernte hemma , har åkt igen med hunden och morsan.
Jag har duschat och ska nu laga mat. Svårt att få tummen ur häcken när man bara är ledig 1 dygn.
 Ev kommer en gubbe och tittar på hojen idag. Hoppas att han köper den.
Japp!!! Hojen är såld, han hämtar den på fredag.
 Wirre nytrimmad, middagen avklarad, nu försöker jag att få Alexander att göra sin läxa utan att grina,skrika och bete sig illa. Det är ett krig VARJE GÅNG. Nu är det andra bullar från och med NU!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag tänker inte ta hans skit i ett helt läsår IGEN!!!!!!!!!!!! Han fixade det galant, han har inget självförtroende ,tror att han inte kan lära sig , blir hysterisk. Han är jätte duktig på att lära sig saker, måste bara hitta sitt inre lugn och tro på sig själv. Älskar dej grabben !!
Ska packa och sen övningsköra med Mikaela !!
Klar med det också, nu ska jag snacka med mormor lite och sen lägga mej för att sova.
HÄPP!!!

Så här såg det ut överallt förutom vid stranden!


Slingriga vägar ,smala med buss över berg och djupa dalar


Minne på resturangen på Samos!! Votsalaki!!


Klappersten strand


Vår strand, vid båtarna ligger vi!!


Mätta och belåtna!! 3 år det ni!!


Innan utgången KLAR!!!


Innan vi går ut för att fira vår 3-åriga bröllopsdag. Martini på ballen!!


Badande


Bad i Egeriska havet det gick inte att simma arslet flöt upp så salt var det.


Måndag

Arbetar igen, 3 dygnspass denna vecka , där får man för att vara ledig. Funkar bra, en ATTI ,tjej, går brevid mej idag och då går timmarna fortare.

Veckan som var har varit superskön!!! Vi bestämde oss för att INTE göra någonting mer än att sola bada och bara vara. Vi far ALLTID runt och fixar med något så det vi behövde var att ta det lugnt, och det gjorde vi. Ska sätta in lite kort som visar hur det såg ut. Sammanfattning av veckan slappt, mat, vin sol och bad.
Nina och Mikaela kom och hämtade oss på Arlanda , landade 23.55 , hemma och i säng där det låg två småpluttar och sov kl 02.00.
Bernte var, visade det sig, FLYGRÄDD, fegisen talade inte om det utan det var därför det var ADHD varning!!
Nu har hela dan snart gått, klockan är 21.00 och dagen har flutit på, vi har varit och tittat på ett hus som Conny är intresserad utav. Vi var i Bergshamra/Riala. fint hus men långt som fan. Vi får väl se!! 
Atti, Ronny, Conny och jag, vi sitter vid köksbordet och snackar skit. Snart ska Atti hem och jag hoppas att han snart går och lägger sig. HÄPP!!!!!!!!!

Back in town!!

Hemma!! Mer kommer i morgon på jobbet när jag inte har något att göra!!!!

Idag börjar vår resa!!!! Samos here we come!!

Klockan är 8 och faktiskt har Bernte sovit utan att vara speedad. Nu ska vi käka och fräscha, klockan 11 kommer Conny med långa håret och hämtar oss.
Ni får ha det så bra tills om en vecka för nu lägger jag ner för semester. Hur ska ni klara er!!!!?????????????????
Må Gott!!!!!!!!!!!!!!!! 
Häpp!!!!!!

Dagen innan det smäller

Upp med en puss från Alex , han låg i Berntes säng.Otippat. !!
Skjutsade dom och sen hem och visade mormor kort på ett hus Chrisse och Elin är intresserade utav.
Lämnade telefonnummer som gäller nästa vecka till skolan.
Nu tror jag att allt börjar bli under kontroll, Nina, Chrisse, Denise och Mikaela är engagerade till att ta hand om allt med , killar, inackorderingar och skjutsande.
Berit är också backup, morsan ska vara här ett par dagar med mormor.
Nu gäller det att jag ,min strukturfacist, kopplar av också.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bernte och jag ska ner och bränna på en sista gång.
Börjar misstänka att han har en släng av ADHD, han är så maxad och speedad.
 Killarna ska ha med en varsin kompis hem idag, sen ska Boppa på kalas och Alex Breake dance börjar , som han har längtat.
Nej, detta går inte, dags att sätta fart.........
Städat, solat, hämtat Mikaela , handlat väsknamnlapp, nu väntar vi bara på att få åka och handla salladsklämma och ÄTA!!!
Polarna ska gå hem kl 17.00
Mumma, nu har vi tryckt i oss, Mikaela körde med Bernte och lämnade Boppa och sen hämtade de maten, nu är hon iväg och lämnar Alex på dansen och sen ska dom köra ett tag. Nästa vecka blir det BARA teori för fulla muggar!!!!
Nu ska jag softa och snart hälla upp en dagens.
Har softat, killarna har separationsångest gråter och är arga omvartannat. Nu sover dom HÄPP!!!!

Torsdag innan lördag.

Alex var den skyldige, grrrr jag ville ha glass. Uppe kl är 6.30, igår kväll var Micke Polis här med polishäcken, det är bra då kan grannarna undra vad vi är för kriminella. Killarna sov det var synd dom hade säkert velat vara vakna.
Nu ska jag ner, killarna slåss förfullt nere i köket. Vad dom slogs för berättar inte historien, nu har de slutat i alla fall. Det här kommer inte bli en bra dag, får försöka vända på den negativa energin som infann sig.
Nina är mörk som natten!!! Jag röstade ju på blont!!
Det vart fint Nina!!
Nu är det städning och fixning , behöver ut på tomten och fixa iordning också. Idag tror jag att tummen har fastnat i häcken , kommer ingenstans, och har MASSOR jag behöver göra. PHHUUUU!
Det du inte kan berätta här Nina , du menar att du är GRAVID!!?? ELLER?? oops råkade bara.
Nu har vi varit och solat, troligen effektivt det ser vi i morgon. Nu ska jag börja packa, har stört Neta i 1 timme , hon var hemma och var sjuk, tänkte att hon ville höra min ljuva stämma. Mormor fixar i trädgården , jag låter henne hållas. NU SKA jag packa , det va väl fan också , tumjäveln sitter fast idag!!!!!!!!!!!!!!!
Jag HAR packat, bara lite kvar som ska torka, middag och hundarna har varit ute. Leffe var här en sväng på Mickes hoj.
Ska övningsköra sen ..........Vi åkte till WILLY´s i Bro, och passade på att storhandla också. Träffade Nina där , hon kom dit, en snygg brutta i långt MÖRKT hår. Schyrre att du hjälper oss när vi är borta .  Kollade på ett hus på Hemnet som Chrisse och Elin är intresserade utav, fint som sjutton. Har uppdaterat mej på dator fronten. BERNTE!!!!!!!!!! Nu ska jag sova!! Häpp!!
Tatti jag VET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Onsdag och ledig t.o.m söndagen då vi kommer hem SKÖNT!!!

Ja, Nina, du är JÄTTEDUKTIG!! Duktigast på alla sätt överlägset bäst!!!!
Jag kom hem sent klockan var 7.45 hann i alla fall skjutsa killarna skoan börjar 8.10. Nu har jag fikat och bäddat sängarna och ska börja med spektaklet. Skönt att vara ledig länge innan man ska åka, Bernte har resfeber och håller på att driva mej till VANSINNE.
 GRATTIS ÄLSKADE STORESYSTER PÅ DIN FÖDELSEDAG!!!!!!!!!!!!!!!!
MORSAN OCH FARSAN GRATTIS TILL ER 43:DJE BRÖLLOPSDAG, fast det ser inte ni för ni är inte här inne, jag får ringa er i stället.
 Ska skjutsa mormor till FONUS, Märta Petterson har avlidit, en arbetskamrat till mormor. Vi skulle åka till henne nu i september , men hann inte.
Man kan inte vänta när det gäller människor som är nästan 90 ÅR när ska man fatta det. Vera ,mormors vänninna har jag tjatat om att få hämta och visa henne där hon bodde förrut i Håbo-Tibble, men det är en upptagen 89 åring.
Leffe , kom till skott , varken mormor eller Vera blir yngre.
Nu ska jag städa.
Klar, lunch intaget, vi åker på lördag. Nu är Denise här Bernte hjälper henne med bilen.
Ikväll ska jag vara på visning 19.15 med Katta, Fotbollsmatch kl 16.45 i Kungsängen , Föräldramöte 19 båda killarna , sola , fonus och hinna laga middag . PHUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mikaela fär var ställföreträdande päron till någon av grabbsen.
Nu har jag läst läxor med en hysterisk Alex, han hade glömt läxorna, fast han var faktiskt sjuk den dan de fick dom. Vi hade inte uppfattat att orden stod på veckobrevet. Alex fixar inte motgångar , han har inget självförtroende vad gäller att han kan, han är sämst , fröken kommer att bli arg , han fattar ingenting. Jag å andra sidan har inget tålamod för folk, ungar, som antingen grinar eller bara klankar ner på sig själva. Jag verkligen försöker att ta det lugnt men när det grinas och skriks vad jag än gör tappar jag tålamodet. Nu har han fattat hur man lär sig glosor och hur man har rätt studieteknik. Han MÅSTE lära sig att tro på sig själv. INTE EN TILL DENISE; eller vad säger du Denise.??
Snart ska jag ge mej iväg till Crime village och gå på visning med Katta. Bernt och Boppa på match. Snart kommer Ann och hämtar sin kakadua. Jag hinner nog ta emot annars får Mikaela ta över. Skriver sen ..........
Nu har vi titat på huset, hoppas du får det Katta , håller tummarna för dej, det gör nog TUMMEN också, kul grej att träffa henne. Var in med en bukett till morsan och farsan på hemvägen. Kollsde på USA.s nr 1.  COOL kille.
NÅGON JÄVEL HADE ÄTIT UPP MIN GLASS SOM JAG SPARAT TILLS IKVÄLL. DÅLIGT!!!!!!!!
Nu ska jag sova SKIT SUR!!!!
HÄPP!!
BTW själv, vad gjorde han mer då,!!?? JO, VISADE KORT PÅ DEJ OCH DENISE. BARA DET SKULLE HA FÅTT MEJ ATT DRA!!!!

Tisdag och ny månad SEPTEMBER!!!!

Upp 5.15, fattade inte vad det var som lät, har sovit bra. Boppa kändes helt ok, Alex lät bättre. Han vaknar allltid när jag går en morgonpigg rackare. Han hade glömt sin telefon i sin jacka i skolan igår och den var satt på väckning 06.30, han hade lite ångest över det. Den kommer ju att ligga på repit tills han stänger av den. Alltid lärde han sig något, fast jag tycker synd om honom han blir så nervös för att få skäll av fröken.
Sitter på jobbet och lär göra så tills i morgon bitti , har inga förhoppningar om att det kommer att hända något idag. 03.30 kröp han i säng. HEJA RÖDVIN!!
Nu ska jag läsa tidningen här återkommer sen ............
Tidningen läst, och vilat på i ett par timmar nu sitter jag här igen. Fikat med Ronny, han sov här, och Totte trevligt. Fick ett ryck och började städa men lessnade. Så skitigt överallt och det är inte mitt jobb själv vederbörande ska faktiskt vara med. Så detta skiter jagi , det lär ligga kvar när jag kommer tillbaka den 14:de eller vad det blir.
Jeppe (kakadua) har kommit han ska vara 1 dygn bara.
 Ett kort från Neta peta kom med posten idag, jag visste att det skulle göra det . Hon missar aldrig att skicka när det är någonting speciellt. Mormor och Neta är de som håller liv i postverket.
 Bernte skulle åka och hämta killarna nu, 14.20, JAG LÄNGTAR HEM MEN DET FUNKAR GANSKA BRA I ALLA FALL. TUR ATT JAG HAR DATORN MED MEJ!!
Mikaela hade fått ett erbjudande av G.son med lastbilskortet, spinn vidare på det , ETT BÄTTRE ALTERNATIV ÄN MITT, fast mitt kvarstår. Han har mer brunn att gräva i med stålars. Kul, G.son gör ingenting han inte tror på bara det är en merit. Han tror på dej, sug åt dej Mikaela. Nu ska jag läsa om det hänt något nytt.
Har dammsugit och torkat golvet, pratat med Bernte 28 grader väntas i hela veckan på SAMOS.

Nu har jag varit iväg och slösat 50 kr på en KEBAB med bröd och starka såsen på, jag blir så lycklig då. Gott som fan man känner att det riktigt bränner, mmmmm så ska det vara. Får säkert ont i magen ,den är inte riktigt vad den ska vara min katarr börjar göra sig påmind men det sket jag i idag. Snälla se till att resten av dygnet går fort, det har inte hänt mycket idag men jag står ut bättre behövde snacka med mej själv tror jag.

Förresten, VAR HAR ALLA BLOGGARE TAGIT VÄGEN??? MILO, CAMILLA, TATTI , MARIA, MIKAELA OCH DENISE!!!!
Skriv bara nåt, kul att läsa om er och vad ni gör. Jag tycker att detta funkar skitbra , har lite koll på mej själv och på hur det hela utvecklar sig. Nu ska jag läsa en tidning.... 
Sitter och glor på burken, fattar verkligen varför den kallas dumburken, man blir fan dum i hövve av att bara sitta och glo.
Och det har jag gjort nu sen kl 8 känner mej blåst. Nu lägger jag ner detta för idag,
Hur ska ni klara er utan mej i 1 vecka slog det mej precis, fast det verkar inte som om någon läser min lilla blogg Häpp!!
Sov gott!!

RSS 2.0