URK!

06.30 var det dags att sluta försöka stödvila. Klev upp och kände min hals och mitt huvud. Fan för förkylning, undra vem som smittats. Frös som en hund inatt. Feber och skit! Avlösningen kom och hemåt åkte jag.
Bernte är hemma också idag för att han är tokförkyld.
Mormor visade sina brillor som inte är det vackraste man skådat och ej heller de mest fungerande brillorna. Vi bestämde att vi skulle ta och åka iväg till Contacta så att det blir gjort någon gång, har hört att det skulle bli av men vet ej när. Nu är det gjort. Mormor fick inga nya glasögon, utan en remiss till S.t Erik. Optikern kunde inte ställa in så att hon fick bra skärpa, misstänker efterstarr. Lika bra att kolla det först , hon får klara sig med de gamla så länge.
Remiss har ju skickats till öron också , kanske hon både ser och hör bättre snart!?? '
Hörseln har INTE blivit bättre sen hon fick bort vaxet, snararte sämre, jag tror nog att hon vant sig vid det DÅLIGA ljudet och nu när det är lite klarare så hör hon ingenting!!
Bernte kollade sina också, 7000 kr kostade det kalaset. Jävla blindstyre!;)
Nu är det städat och vi håller på med middagen, snart hämta killarna och sen fotbollsmatch .
Chrisse är här och han åkte och hämtade killarna på klubben, han hade varit på filminspelning med sin bil! En uppföljning av julkalendern, Den gyllene knorren!
Han ska ta med sig paket till lilla Hugo som fyller 4 år idag! Grattis killen !
Snart är det match , jag skjutsar och är med idag. Bernte får vara hemma. Efter det så är det packa inför jobbdygn igen som gäller!
Killarna vann, jag är ännu mer tokförkyld men det är ingenting att göra åt. Jobba måste jag! Nu sova HÄPP!!

Sista Måndagen denna månad!

Vaknade 04.10 och det gick inte att somna om. Upp duschade och åkte till jobbet i Angarn, sitter här nu och glor.
Har legat på soffan ett tag, 10 ska det börja hända grejer!
Pratat med Katta hon har det inte lätt, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


Stå på dig Katta annars gör någon annan det. Det är ditt liv, din framtid och du som rattar det dit DU vill. Kom ihåg det!!!! INGEN ANNAN. Du är värd att må bra gumman;) skit i människor som bara drar ner dig. Början på det nya startade i Turkland. Kom det ihåg!!!!!!!! och kom ihåg det är bara att lyfta luren så finns jag där!!!! Kan inte trolla med knäna men kan MYCKET ANNAT!!!!

Klockan 10 har blivit framflyttat till 11. och ingen som tar över imorgon! JIPPI!!!! Det löser sig nog tror jag.
och klockan blev 12.12..............................nu 13.22 händer det något!
Nu ska vi snart ut och åka! Då händer det något!

Söndag innan jobbdygn igen!

Vaknade  klockan  8.00, upp och fikade med Bernte innan han stack till jobbet. Städade och tog mig en dusch. Seg dag! Läst läxor med killarna och de var duktiga! Fisk blir det till middag idag! Ska bli smaskens!
Gott blev det, sov en sväng efter maten och nu har vi varit och köpt efterrätt på mc Donalds, Glass!
Te vankas och sen packning och sängen! Jobba imorgon . Känner mig inte på topp!!

Bra Denise att du tar tag i bitarna tycker jag! Farsan skvallrade! Då händer det något, tror på dig själv även om inte alla andra gör det. Tvivlar ibland men det är då det är kul att överraskas. Stå för det du är och dröm och lev din dröm!
HÄPP!!

Lördag första jobbdygnet!

Kom hem i morse efter första dygnet efter ledigheten, nu är den avklarad. Bara att fortsätta slita. Fixade med allt hemma.
Chrisse och Elin kom hit och ska käka med oss. Vi ska grilla .
 Men först ska vi till Malteholmsskolan i Hässelby och kolla på Boppas lag som spelar semifinal mot Bromma- Pojkarna!
Kommer att få Hjärtinfarkt, satan i gatan vad dom är duktiga! 10-0 vann dom med! Första tror jag matchen som Chrisse och Elin kollat på.
Så himla spännande att se dom, snygg fotboll och vilket spel!!!!!!!!!!!!!Elvis satte från mer än halva plan! KANONSKOTT!
Grillat och ätit gott! Leffe kom hit en sväng på hojen! Nu dags för sängen! Häpp!


Joppa, ingen sömn inatt!

Tok trött när jag behövde vara pigg. Jobbar igen, det kommer att bli mycket sånt framöver. Det är smällen man får ta när man är ledig länge och byter. C ska inte åka bort i november som planerat, utan jag kommer att jobba TOKMYCKET DÅ, hade garderat upp mig på massor av pass. Det kan ju vara bra iallafall, vi får väl se.
Ganska trevligt här , han har faktiskt varit riktigt gullig, det var länge sedan jag tyckte det.
Kåken börjar ta form och en ny katt har han skaffat, SÅÅÅÅ *SÖT! Jag är ingen katt människa men om jag fick välja så skulle jag ha exakt en sådan Ska ta kort och lägga in så får ni se.
Dagen har gått snart, så trött. Klockan är strax 16.00 hoppas att det blir en bra natt behöver sova!! Ledig lör och sön sen jobb igen Mån ,ons & fre . Sånt e´livet!

Dagen innan jobb igen!

Upp och iväg med ungarna! Sen hem och hämta mormor till läkaren. 11.15 var vi tillbaka hemma 2 timmar och 15 minuter tog det. Sjuka läkare och strul. Hon hade iallafall propp!!!!!! JAG HAR SETT ATT SÅ HAR VARIT FALLET !!!! MEN DET GÅR INTE ATT LYSSNA PÅ MIG! Det är alltid någon annan som ska säga det då går det att lyssna!!
OM man skulle modellera med den skiten som kom ut så skulle det bli en femkrona, lika tjock och lika stor!!!!
Tid hos öron för att förhoppningsvis få en ny apparat, eller remiss rättare sagt! Och nya recept, provsvar kommer till mig!!
Städat och haft besök av Tompa och hans nya Camilla!
Nu ska jag snart äta middag!
Imorgon ska jag jobba igen, det kommer att bli ofta nu framöver, har ju varit ledig genom byten.








Kort på mitt fina TORPA!!!!!!!!

Alla har ätit förutom jag, höll på att kräkas, klarar inte falukorv och makaroner! 3 dje gången jag inte fixar det!
Nu ska hundarna ut och sen ska jag packa!
Sova ! Hörs imorgon hoppas jag! Häpp!!

2:an kommer idag!

Uppe och har käkat, ska snart sticka ner igen för att göra 2:an. Den ska bli spännande för jag vet inte riktigt hur den kommer att se ut, spännande!
Bernte och jag funderar på att sticka hit upp istället för till solen i ett par dagar! Finns ju lite att göra och så men solen är ju skönt!!
Hit upp känns det nog som att jag vill ha killarna med mig till. Fast det skulle ju vara skönt att vara själva också. Vi får se hur det blir. Ett billigare drag förvisso!
Nu ska jag åka!





Så här blev det!
Nu är det hemåkning! Tråkigt men sant! HÄPP!!!!

Nu är Calimero min för alltid!

Upp vid 7.30 , duschade och käkade en ordentlig frulle. 9.30 stack jag iväg. På plats taggad och klar, så satte vi igång. Inte fan gjorde det ont, och INGEN bedövnings Emla här inte. Kändes fjantigt tror nog inte att det hjälpt något OM det hade gjort ont. Det gjorde det INTE. Man kan likna det med strömmen man kan få i plattorna hos naprapaten. DET GÖR ONT!!!! Det här kändes bara som skrapningar på huden eller något liknande svårt att beskriva. Nu är han min iallafall.
1200 pengar gick det på 3 timmar var jag där.
Hem käkade , promenerade dogsen. Vi stack en sväng till Bror Erik och gluttade, morsan handlade en tavla  och jag likaså.
Nu ska det bli middag, sen ska jag sticka upp till Moa och hälsa på, stannade och pratade med Ulla och Göran när jag körde förbi dem på sin prommis. KUL, det var länge sedan jag träffade dem. De var sig lika, Ulla blev så glad att jag trodde nästan att hon skulle krypa in i bilen när hon gav mig en kram.
Fick tag på Moa efter maten som bestod utav Matjesill, pärer , gräddfil och gräslök! Himelskt gott!
Upp till Moa (Monica) och fika, prata , skratta , skvallrade och träffade hennes bedårande barn! Så himla mysigt!!!!
Här kommer bilden hoppas jag , det strular så mycket detta häringa!
Jag ska sova Häpp!!


Min Första Gjord 20100824 i DELSBO UTAV ROBBAN!!!!

Torpa!

Vaknade kl 7.30 men struntade i att kliva upp. 8.30 så började hundarna tokskälla. Morsan kom och väckte mig , hon tyckte att det räckte med att sova. Gerten kom förbi på cykel så morsan ställde sig och pratade lite med honom och lät mig kliva upp. Frulle och sen stack vi till Dollar Store, morsan och mormor skulle dit. Eftersom att det är jag som har bil och kör så hade de bestämt att jag skulle med också!
Hittade skit-tuffa gardiner. Vi hadlade lite på Ica också innan vi stack tillbaka hem igen. Mormor njöt, hon älskar naturen här uppe, den är vacker.

Fikade och sen satte sig morsan och mormor vid köksbordet nere hos mig och hejade på när jag hängde gardiner och satte på de nytvättade sofföverdragen. Det var ingen lek kan jag tala om men jag fick till det till slut.
Mormor och morsan har stått med häckarna i vädret och rensat rabatter. Det kan ni ha!!!!

Jag fick uppdrag att fixa middag, ok, tortellini med spenat , champinjoner och kantarell- konjak creme fraise !! Skit gott!
Nu är jag klar här nere och ska gå upp och fika tror jag , sen en prommis med hundarna!

Skogsprommis blev det sen te med tanterna. Nu sitter jag i vårt fina Torpa och myser skulle varit bättre med la familja här också.
Men detta är mysigt det också, nu blir det sängen . Lägger in kort när jag kommer hem har ingen sladd, fast det hade inte hjälpt är ju inte polare med den tekniken!
Häpp!!

Julias dopdag och jag ska till Torpa!!

Upp vid 8 och satte fart, dop idag och sen till Torpa med mormor och morsan. Massor att fixa innan vi sticker till dopet, bla doppresent. Har ju liksom förträngt det, men nu är den på G. Dopet avklarades galant , sötnosen sov när prällen stänkte vatten på henne. Prällen var för övrigt väldigt bra tyckte jag, t.o.m Boppa lyssnade, pratade fängslande.


Hem bytte om och packade in i bilen, och stack iväg, nu sitter jag här vid bordet i Torpa och skriver, ska lägga mig snart så en ny dag får börja. Sov gott! HÄPP!!

Lördag

Upp sent, 9.00 ont i ryggen, fick smörj och 2 tabletter så ordnade det nästan upp sig!
Bernte och Boppa stack på cup, Chrisse och Elin ringde och frågade om jag och Alex ville åka med till Wheels i Barkarby, japp, det gjorde vi . Kul att få göra något med dom själv. <3

Boppas lag vinner och vinner , det betyder sen kväll sista matchen 18.30 . Katta kommer hit och vi ska in till stan på Cruising .
Bernte ringde de gick till final !!!! Vi stack dit Alex och jag, Katta och Sam slöt upp.
5-2 till Viksjö våra grabbar vann hela skiten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mot DE KAXIGA BROMMAPOJKARNA!!!!
Sen hem och Boppa duschade och drog till stan, träffa Chrisse och Elin där, Bernte stannade hemma.
Nu sova!!!!
Häpp!!

Ons-Fre

Försöker igen, i flera dagar och omgångar så har jag försökt att blogga men inte lyckats , skrivit en roman nästan och blivit utslängd så att allt raderats.
Nytt försök!

Onsdag,
 Sista dagen på sommarlovet. Killarna hjälpte mig att rengöra alla burar ute och sen inne! Städade och fixa som vanligt. Mormor och jag handlade 2 doppresenter , jag hittade ingen!
Fotbollsträning och sen hem.

Torsdag!
Jag var hos Katta och hjälpte henne. Fischlade på så att det blev klart, ingenting att packa upp längre, det som ska göras är hennes garderob som ska kollas igenom. Det kan vi ta en helg över 1-2 flaskor vin! hahaha. Jag var där från 8,30 -22,00

Fredag!
Upp och duschade, jag skjutsade killarna och sedan till apoteket, sträckte ryggen när jag skulle täcka av fåglarna . Behövde voltaren!
Sedan till frissan! Blev bra!
Skjutsat mormor till tandläkaren! Snart ska vi hämta ungarna!
Håller på att boka 2 st resor, en snart SEPTEMBER och en i juni!!!!
September åker jag och Bernte . I juni vi och killarna!!!!
Mat uppäten, biten av en SÅÅÅ snäll kanin! ELLER HUR!!
Snart sängen tror jag!


Tisdag och Bernte ,Leffe,Leffe och Micke åker hoj i regnet!

Upp kl 8 har varit vaken massor inatt! Svårt att sova! Bernte och resten , se ovan, åker hoj. Inte det optimala vädret kanske! Tur att man inte kunde åka med! Hade inte varit skönt i regn! Får se om jag kan åka till Katta och hjälpa henne sedan, har ju ingen lust att kånka på 5 st hundar och 2 ungar! Annars får det bli senare ikväll! Det märks! Nu fortsätta städa!
Bernte kom hem efter 50 mil på hoj, hade haft hyffsat väder. Jag stack efter maten till Katta , killarna rök ihop, kan behövas . Nu hemma Sova!! Häpp!!

Första jobbdagen för Bernte!

Upp kl 8 skönt med sovmorgon! Inte många djur kvar! Bernte har börjat jobba, sista dagarna för killarna på sommarlovet! Katta har sålt alla valpar! Skönt för henne!
Jag har städat uppe och nere. Nu ska jag duscha, ikväll ska jag och killarna åka och hälsa på Katta och rensa luften med henne!
Har gjort det / lur men hon ska få, var rädd var mycket rädd! Va löjligt det låter på svenska!
Skönt att valparna har fått egna hem, det behövde dom. Nu duschen!
Bernte har varit hos doktorn, de kan inte hitta något fel på honom , ska lämna nya fasteprover på fredag! Det enda är att blodsocker värdet ligger en enhet för högt 6,1. Snart ska jag åka med Boppa på träningen, sen ska vi sticka direkt till Brottby, Katta ska bjuda på pizza! 
Bernte , jag och killarna har storhandlat mat på Willy´s idag, blä vad det är tråkigt, men nu finns det käk hemma och torka sig i häcken kan man också! Återkommer efter att jag varit hos Katta !  
Hemma, ska tillbaka imorgon bitti! Nu sova Häpp!!

Sista dan för Bernte att vara ledig!

Upp tidigt för Bernte och Boppa , jag klev inte upp förrns 7.45 det är inte så mycket djur kvar så det går fort att fixa allt.
Städat och fixat, Chrisse och Elin kom hit och Leffe och Helene . Chrisse och Elin stannade på middag! Djur har gått hem och det börjar minska, inte på något höjdar humör just nu, trött och seg!
Nu börjar det synas lite på Elin , KUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag tror att Alex har legat och glanat på burken HELA dan idag! Orkar inte ens bry mig om det. Imorgon blir det 0 tv på dan bara så att han fattar det!
Boppas lag kom 3:a i cupen kanon killar!
Orkar inte blogga , HÄPP!!!

Lördag och cup i Sollentuna för Boppa!!

Upp innan tuppfan, mockade skit och Bernte och Boppa drog iväg!
Jag ska till affären nu! Duschad och klar men lika varm igen, klibbigt värre idag!
2 matcher hittills 2 förluster likaså, nu sista matchen, de låg under alldeles nyss!
Har varit och handlat, tagit emot djur och lämnat hem djur!
Varmt som ett helvete är det idag, det står still, 30 grader i skuggan, men mig gör det inget. Älskar värme, det jag tycker är lite jobbigt är det fuktiga varma klibbet !
Har köpt 2 gardinstänger så nu blir det upp med dom, tror nog att Bernte ska få göra det sedan när han kommer hem.
Skulle vilja sticka iväg utomlands i höst, men vart!?? Nära max 5 timmar , billigt, pooler och skönt! Tror nog att Turkiet är det som blir bra!! Frågan är bara NÄR!????

Fredag den 13:de!!!!

Grattis Neta Peta!
Vaknade 7 och klev upp, fodra på schemat, hämta stulen moppe, lämna hem djur och putsa fönster!
Häpp!
Bernte hämtade moppen hos snuten, jag tog emot djur.
Farsan och Morsan kom och hälsade på. Fick se korten från bröllopet , väldigt impade av mäster fotografen! hahahahaha. De blev faktiskt skitbra bilderna!
Bernte klippte gräsmattan och jag städade!
Sydde gardiner som morsan hjälpte mig att klippa av. Fint som snus!
Nu blir jag inte själv upp till Torpa, morsan och mormor ska hänka, försökte avskräcka dom med att jag ska åka EFTER dopet nästa söndag MEN det hjälpte inte. Dom ska med iallafall. Gör inget , ska nog sätta morsan i jobb. Hon ska få fålla gardiner , men det vet hon inte! hahahaha

Erika, (KUSSE), Erik, Gustav och Julia var och hälsade på oss idag. Gosade med lilltjejen , sååååå söt! Gudda klämde jag lite på när han inte hann undan, stackarn!
Djur har kommit och djur har åkt hem, ännu är det inte slut ! :)

Jag har satt upp gardinerna i vårt sovrum och hallen uppe. Nu får det räcka. Trött och MÄTT efter maten, vi grillade.
Ska softa nu tror jag .
Bernte och Boppa på cup i Sollentuna imorgon och på söndag.
HÄPP!!!



JULIA & ERIKA

Julia spanade in Skälby och Bernte!

Gustav ville så gärna bada! SJÄLVKLART!!!! Bara hoppa i plurret!!!
Trädgården! 40 platser för kaniner, då är 9 st dubbelburar så det betyder 49 kaniner totalt!
Inne finns 22 burar för marsvin och på vintern äver för inne kaniner!
Nu ska jag sova
HÄPP!!!!




Sovmorgon!

Jag fick sova lite längre imorse, Bernte fixade djuren. Han glömde att stänga av alarmet så det plingade var 5:e minut!! Irriterande och jag orkade inte stänga av.
Städat och klart, jobbig dag idag, mycket tankar !! PISS!
Björne opereras mot sin cancer idag!
Igår gifte han sig!!!!
 Fan va allt ska vara jävligt!
Nej,he, kanske göra något vettigt av denna dag! ?
Ja ha, på Plantagen och handlade lite inneblommor!
Kul, måste tvätta resten av fönstrena nu då!
Seg dag trött, sova nu .
Häpp!!

Marie-Louise & Björn gifter sig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uppe efter en helvetisk natt. Fodrat och städat av överallt. Frulle och Boppa är på fotbollsskolan! Jag och Alex ska skjutsa Farsan till Rådhuset i Nyköping. Först måste vi till Brottby och lämna papprena på valparna till Katta , hon glömde dom . Nu väntar jag på en kanin som ska komma sen blir det duschen, ska åka härifrån 12.30 . Skriver antingen inatt eller i morgon ! Hoppas att jag kan ta ett foto av dem!
Hemma , det blev ett gäng foton! KUL för dem att ha!
Göran, jag behöver lite hjälp att redigera tror jag!
Farsan var ganska slut men tyckte att det var jätte kul, han var glad att han åkte med! FATTAS BARA!!
Hemma med honom kl 22.00 jag tror han kvarta in direkt!
Nu ska jag sova !
Häpp!!!!
Foton här kommer imorgon!!!!
Kattas kåk var jättefin! förresten!
Farsan, Mary, Milo, Björn, Isabel & Odd

Den galna bruden! Ny film visas på 4:an


Här kamma hon till sig!



Milo i knät på Farsan!

DETTA SKA BLI EN FÖRSTORING AV!!! KOMMER SENARE!!

ÄVEN AV DENNA!!!!

Brudbuketten! Röda rosor symboliserar Milos barnbarn!




Milos tattoo!! Den stora blomman är Milo, de 4 blå blommorna Janne, Dan, Emil och Ragge!
Sedan hänger det rankor från de blå blommorna med antingen rosa eller blå blommor på det är Natta, Madde, Ollie, Norton, Tindra, Neo, Nellie, Millie & Alexander! Alexanders blomma är en knopp, han är en ängel <3 ! Blå för pojkar , rosa för flickor! Jag tror nog att Millie fattas eller!?????
Fin tycker jag!

Tisdag!

Upp vid 7.30 , fodrade och upptäckte att min moppe var stulen! JÄVLA SVIN!
Idag ska valparna åka hem till Katta , skönt. Nu kan man kanske göra NÅGOT utan att bli stoppad av dem!

Fick ett litet brev på mailen!

Hej!

Du ville att jag skulle höra av mig ang. Sid.

När han kom hem verkade han piggare och hittade
både mat och vatten utan problem men jag bokade
en tid hos veterinären och förberedde Felix på att det
kunde bli så att vi kanske fick ta bort honom för han var
ändå rätt så medtagen och inte så pigg som han alltid
varit förr.

På torsdagen när vi skulle till veterinären blev det på
nytt så där varmt och han låg mest och flämtade, man
märkte att han inte klarade värmen bra och mådde dåligt.
Så i samråd med veterinären så fick han en spruta så
han somnade in för gott.

Jag vill tacka dig för den tid som varit och den goda
omvårdnad som du gett honom genom åren och
framför allt den sista gången nu i sommar då han blev
dålig.

MVH Camilla

Känns som att man gör någon nytta för någon iallafall. Just nu känns det ganska tungt!
Har gjort rent i kaninburarna , fikat med Eva och Göran.

Imorgon ska jag skjutsa ner farsan till Nyköping ochg under tiden ska jag åka till Oxelösund och träffa bästa Dan med familj. De har hyrt en stuga vid havet och jag kommer att hänga där med dom under tiden. Kul att åka dit! Ev ska Alex med, Boppa ville men han kan ju inte pga fotbollen!

Duschat och fått 2 bokningar till, kul att det rullar på fast semestrarna är över!

Säger bara , kan inte denna dag ta slut, inte roligt!

Märker ni hur det växlar , från mening till mening! Vet nog inte själv hur jag ska må idag!
Käkade middag och väntade på djur som skulle komma. Bernte stod och mekade med Mikaelas bildörr. Då ser han en bärgningsbil som kommer med en moppe hängande bakom. ANNAS MOPPE!!!!!!!!!!!Han och Mikaela slängde sig i bilen och jagade efter, fick kontakt vid Akalla nästan och fick reda på att snuten skulle den till.
Alltså får vi hämta den i Sollentuna på hittegods imorgon! Någonstans ovanför oss var den slängd! Skaderapport kommer!

Valparna har åkt hem till Katta, skönt nu är man friare!
Får se hur det blir med dem! Nu ska jag softa och Sova tidigt !
HÄPP!!!!

sön-mån!

I söndags gjorde vi inget speciellt, fixade inne, satte upp fönsterbrädor och gardinstänger, en djupdykning bland dammet i vardagsrummet. Elin och Chrisse , och ÄDenise var här och käkade. Mån, plockade och fixade vidare !
Boppa på fotbollsskola första dagen , sen träning på kvällen. Nu börjar det.
Fick reda på att syrram gängar sig på onsdag 17.30 i Rådhuset i Nyköping!
Jag ska skjutsa farsan! Häpp!


Lördag och Grönan dags!

Klev upp klockan 7 och fixade till alla djuren så att vi skulle kunna vara borta 1 dag!Mikaela ska fixa hemgångar 2 at!  Frulle, duscha och styrde upp allt! Klockan 10 var vi på Grönan, första 1 1/2 timmen så var det helt ok väder. Sen kom regnet och med det alla andra människor???? Trodde att det skulle bli lugnt när det blev regn! Men icke!!!
Killarna åkte och vi också, det var kul iallafall, fast vi fick köpa regnkappor till oss alla , det blev faktiskt lite varmare också!
4111 kronor gick kalaset på. Åkband, inträde, mat,dricka INTE KLOKT!!!!!! Kunde ha åkt en vecka till solen själv. Vi har inte gjort något alls i sommar så det var ju alltid något för killarna:)
Aria blev hämtad och nu ska vi slappa med tv, film och bubbelbad med ett glas vin!
Alla verkar sura och griniga! Säkert trötta efter dagens strapatser!
HÄPP!!!!

Fredag igen!

Uppe och det börjar att lugna ner sig! Fixade alla djuren , tog emot djur och sen stack vi och handlade en ny dammsugare.
Djur börjar gå hem nu så det minskar i beståndet!
Städade och lämnade hem djur.
Stack iväg för att hitta gula brillor eller genomskinliga, att åka med på kvällen.
Inte det lättaste kan jag tala om, på Team Sportia hittade jag cykelbrillor! Får duga!
Stekt falukorv och makaroner till middag, Gick sådär! Klarar inte av att äta det längre, smakar skit redan i munnen, verkar som att så fort mormor eller Bernte ska laga mat så blir det den skiten. HITTA PÅ NÅGOT ANNAT TACK!!!! Och då menar jag INTE PANNKAKA!
Vi åkte till Sigtuna och fikade med bågarna, nu ska jag softa ett tag.
Imorgon ska killarna , Aria , Bernte och jag till GRÖNA LUND!! HÄPP!!!!

Greppa mas klittandag!

Upp, och trötta båda 2, Bernte har börjat självmant med att gå upp och hjälpa mig på morgonen. Jag har INTE frågat honom om han kan!
Tack för det, det går så mycket fortare då!
Frulle och sen stack han och köpte spån, handlade klockbatteri till mormor, och lämnade in Boppas telefon. Jag började städa och sen ut och rensade burarna. Bernte kom hem och började klippa gräsmattan, = greppa mas klittan, på framsidan!
Jag fortsatte när jag var klar på baksidan.

Min syster , Milo och Björne ska gifta sig, Endast deras FÖRÄLDRAR ska vara med. Har erbjudit mig att skjutsa farsan om han inte kan köra själv , och LUGNA , jag åker till någon och hälsar på under själva vigseln, SKA INTE SNYLTA MIG IN OM NI NU TROR DET!!!!
Nu ska jag fortsätta hoppas på att kunna köra lite hoj idag igen! Isåfall ut till Vallentuna , Angarn, för att ge Maria, en kollega blommor hon ska sluta och det är säkert ingen annan som tänker på det.
Djur har gått och djur har kommit. Sitter och väntar på sista hemgången , sen åka hoj!
Åkte till Conny, köpte med oss blommor till Maria som ska sluta! Det lär vara det enda hon får från jobbet. Synd, en kul tjej! Nu slappa, Aria ska sova över!
Häpp!!!!

Jag vill åka hoj en hel helg något som går att fixa eller!!!????

Ortoped dags!

Alla djur klara, städat nere och nu blir det frulle. Jag ska vara hos ortopeden kl 12.30 . Hoppas att det blir bättre nu!Hemma igen, jag fick mina inlägg på studs! Känns konstigt att gå med dem, jag har tydligen Mortons syndrom, en nerv ikläm! Jag har 3 månader på mig att justera dem, 8oo kr kostade de! Fy fan sura pengar , men värt om det funkar.
Vi Boppa och jag åkte hem till morsan och farsan och fikade och hämtade hans ryggsäck som Birger och Linnéa hade med sig från Torpet!
Fick lite gardiner , strumpor och saft av morsan ! Tack för det !
Kaniner och marsvin har gått hem, Leffe har varit här och fikat och hälsat på. Nu ropade Bernte att maten var klar! Bäst att gå ! Annars blir han gramsen! Tjurig!
Maten uppäten och nu får alla djur sitt, Vi tänker sticka ut ikväll igen! Det får bli längst ut på Ekerö! Ska bli såååå kul! Lika bra att passa på så det blir något åka i år!
Ca 10 mil kul som fan, jag känner mig bättre och bättre men är ringrostig! Men det blir säkrare och säkrare! Svårt att köra på vägar som jag inte vet hur de går, hur kurvorna är och vad som dyker upp bakom nästa krön! Säkert tråkigt för den som kör med mig . Sådant är livet!
Nu ska jag lägga in lite kort tror jag! Häpp!!



Tisdag!

CALIMERO SKA BLI MIN POLARE PÅ ARMEN SNART!!!!




Klev upp klockan 7 Bernte och jag hjälptes åt med alla kaninburar , att göra rent! Hundarna ute med oss, när hälften var klart så tog vi en fika. Bernte och Alex åkte och hämtade Aria, kl 8.30.
 Jag fortsatte , valparna fick vara med ute då, klart,  kl 11 !!
In fortsatte med nedervåningen, alla fåglar fick rent.
Städade uppe och nere. Bernte fixade lunch till folket.
 Nu är klockan 13.08 och jag har bara källaren kvar! Måste sticka och hämta en bur också , sen duscha.
 Kan det vara så att man kan få åka lite hoj ikväll kanske!?????
Troligen inte!
Hämta buren nu!
Nu är den hemma och ALLA säckar med kaninspillning slängda!

Jag har hört tillräckligt många gånger nu att jag är för billig , ska kolla över den saken. Det finns en lista över rekomendationer på hur mycket man ska ta i inackorderings taxa! Ska ta och ta den under moget övervägande!
 
Korvstroganoff till folket idag , jag käkar mitt! Kommer att få höra det till dödagare! " Ska du inte ha mat" ????? Det räcker till dig också!  Ja jag vet , jag har ju lagat till den, men NEJ TACK jag håller mig till mitt schema!! Och till det jag bestämt!
Jag tror det drar ihop sig till regn , så orginellt!
Vi stack ut iallafall, jag körde upp hojen från garaget, jag skulle starta och glömde choken?! kom på det och försökte igen, VILKEN JÄVLA SMÄLL!!!!!! HÖLL PÅ ATT SKITA PÅ MIG!!!!Jag tröck väl ut soppa och sen panga det till! Inte fan vet jag!
Bernte kom ut och trodde att det var grannen som fick baktändning på sin hoj. Men icke DET VAR JAG!!!!
Hastigt och lustigt bestämde vi oss för att åka trots regnmoln, vi stack till Kungsängen och morsade på Anna och Anders. Sen körde vi till Håbo-Tibble skulle åka in till Tompa eller Micke POLIS men sket i det, jag tror förresten att de sistnämnda är på Gotland!
Hem och det började stänka vid Stäket! Nu hoppas jag att det inte blir 2 år tills nästa gång!

JAG OCH HOJEN!!!!

Nu blir det lite bilder från olika tillfällen!!!!

LEFFE AND DOGSEN!!


MORMOR OCH IDA!!!!


IDA SOVER HOS MIKAELA!!


MALTE OCH HELENE! TATTIS LILLA KISSEMISS!!!!


ELIN BELIN DANSAR PÅ SITT BRÖLLOP!!!! ERIK, TOTTE OCH MUNNA SITTER OCH TITTAR!!


SISTA NATTEN MED GÄNGET I DELSBO, JAG OCH ALEX ÅKTE HEM DAGEN EFTER


KILLARNA BADAR I FÖNEBO!!!! LÅNGGRUNT SOM ATTAN!!!!


TVÅ SNYGGINGAR PÅ MIDSOMMARAFTON, VI FICK MASSA GLAD MIDSOMMAR HÄLSNINGAR PÅ BLOMSTERÄNGAR, BLOMMOR OCH ALLT ANNAT TRADITIONELLT, VI SKICKADE DENNA!!!!

Häpp!!!!!!!!

Måndag igen och det REGNAR TOK MYCKET!!!!

Upp kl 7 Bernte hjälpte mig, fodrade ute och sen så tog vi lite kaffe! Marsvinen fick sitt och fåglarna. Lite hemgång och djur som kommer. Bernte fixar lite med div bla hälsar på Siv på hemmet! Nu ska jag ut igen till djuren. Valparna börjar kräva MASSOR!!!! Behöver komma till EGNA hem!
Chrisse och Elin kom hit och hämtade Vallen, kunder kommer och kunder går. Jag blir blöt och hinner precis torka så blir jag blöt igen! Skitväder!!
Städade ur alla marsvinsburar och Chinchillaburen . Imorgon får vi hoppas på bättre väder, det behöver bytas i kaninburarna. När det regnar är det omöjligt att få det torrt och rent!
Duschat och nu är det dags att åka och hämta en dubbelbur som är beställd!
Den får vi hämta imorgon! Orkade inte idag!!

 Jag och mina hundar vid Fönebo, vi tittar på när Alex och Boppa badar. Wirre är skitsur på att inte han får bada!!!


SVÅGAN VID FRIGGESUND!!

Sitter och glor det har slutat regna men tråkigt ändå!
Jag ville ut och åka hoj idag men inte fan gick det!!!! Ska tjacka ett nytt ställ någon dag! Hittat ett som är tokskönt och lätt att röra sig i!
Nu ska jag se om jag hittar lite fler bilder att lägga in. Onsdag ska jag till sjukan! Hoppas att det hjälper!


DEN BLIVANDE FADERN!!!!!!!!!!!!!!
JIPPI!!!!!! Farmor Anna !!!! IIIIIIHHAAAAAAAAAAA!!
Jag ska lära han/hon allt jag kan och lite till!!!!
Har just tittat på TV för första gången på hela sommaren tror jag. Roomservice, kanon program, jag gillar´t ! Nu ska jag ta´t lugnt och sen sova tror jag!
 HÄPP!!!!

1/8 !! Augusti!! Vart tog sommaren vägen??

Uppe 7 och fodrade kaninerna, Bernte hjälpte mig. Kaffe och nu är det dags för marsvinen, göra ordning ett par burar! Hundarna ska bada idag , Mikaelas jobb. Resten sover. Chrisse och Elin kommer hit sedan tror jag, nu ska jag sätta fart!
Hundarna badade , all tvätt fixad, Bernte och Chrisse på BINAB för att meka.
Mikaela till Kråkan på middag, jag och Elin hemma och kolla i kartonger efter lite kläder.
Maja här på hundprommisar, Alex och Boppa här och tog upp plats.
Mormor har läst hela dagen.
Grillade till middag och det var såååå gott!
Efter middagen så åkte vi en sväng, jag , Boppa , Alex , Chris och Elin till BAUHAUSE i Chrisses VALIANT!
Den ska säljas, fin är den. Vi kollade på husen de har där, skulle vilja köpa ett till för att sätta upp i Torpa, och bygga ihop med det befintliga. Toa, duch och lite fler sovplatser skulle vara kanon och få till.
 Självförsörjande också TACK!!!!
Fixat med djuren , flera har gått hem och en del har kommit! Det har mattats av lite men ännu är det full fart!
Nu ska jag läsa tidningen. Mikalea ska jobba imorgon STACKARN!!!!!!!!!!!!!! Mohahahahahahahahah HÄPP!!

RSS 2.0