Tisdag strålande solsken , varmt och SOMMAR

Klev upp 7.30 och drack kaffe, Bernte knallade på bandet i 40 min , det rann om honom sen. Vi åkte och storhandlade , ändrade planer idag. Bernte skulle ha hämtat sten i Fittja men det fick bli köra med Denise. NU DÅ!!!!!!!! 14.45 smäller det. Jag ska ut och bädda bur, sen 14.30 till tandläkaren och sätta fast provosoriet igen. Återkommer med bra nyheter hoppas jag!!!!!!!!!!!
Boppa sov till 11.30 tröttmössa!!!
Nej, inte denna gång heller, hon var nästan säker på att hon hade klarat det. Hon kör bra, lugnt och inte dåligt som man kan tro, finns ingen anledning till att dom skulle kugga henne. Den här snubben sa att det bara var pettitesser, men va fan , varför kugga isåfall ????????
Imorgon kl 15.30 , ja ja vi får se. Låt inte detta knäcka dej, du kör INTE dåligt det VET VI!!! Någon har bestämt att privatister ska kuggas just nu bara.
Jag var till tandläkaren , gick bra , hon fick fast det som lossnat.
In på djurmagazinet och beställde 3 st nya dubbelburar, kommer i morgon. Bernte åkte till Plantagen och köpte 2 st dynlådor att ha foder i .
Pannbiff och kokt potatis till middag , kan inte påstå att man är så särskilt hungrig. Nu ska jag chilla ett tag .. kommer sen ....ev bada men säg ingenting.
Nähe, jag badade inte i morgon kanske, !
Nu har jag vattnat och brukat ladysuckern nu ska jag sova. HÄPP!!!!
Fixa detta nu, Pissnisse du kan , alla sura uppkörningsgubbar och kärringar STANNA HEMMA I MORGON , Alla trevliga givmilda med nåt innanför pannbenet , GÅ TILL JOBBET. ¨Tjejen KAN köra , ge´na lappen!!!!!!!!!!!!

HÄPP!!!!


Måndag och ledig t.o.m 17/7

Nu var man hemma då, skönt!! Har bytt och trixat så jag blivit ledig i ett par nästan 3 veckor. Ska bli så skönt.
Idag får det bli ett kort inlägg, är helt slut.
Denise fixade INTE kortet, tabbade sig från början , körde nästan mot rött. Då var det ju kört på en gång. HON HAR ALDRIG ENS VARIT I NÄRHETEN AV ATT KÖRA MOT RÖTT. Skit , skit skit. synd som bara den. Men va sjutton på´n igen.
 
Har fixat och ställt i ordning till alla kommande djur. Idag har det varit sanslöst, det ringer och ringer . HELA tiden. Ska det vara, så ska det vara ordentligt. Folk har t.o.m rekomenderat mitt "pang" KUL SOM SJUTTON!!!!!

Orkar nog mer i morgon Sov gott.
14.30 ska jag till tandläkaren, urk, och på Torsdag ska vi grilla med Micke Polis och Linda Polis ska bli jätte roligt. HÄPP!!!

Sista passet sen semester

Upp 5.15, duschade och sen gav jag djuren inne, Bernte hade klivit upp och satt på kaffe, han tar och ger kaninerna , han ska ta emot inackorderingar som kommer idag. Nu sitter jag här på jobbet och kan inte göra annat, solen skiner och hej å hå. återkommer..........
Nu har jag fixat lite med firman, hade ju tid. Dag för dag anteckningar om hur många burar som är upptagna och som är inne i huset. Ska fixa ordning i ena garaget för marsvin, tror jag , det är så varmt i huset och det kommer att bli fullt. Planen är ju att succesivt flytta verksamheten dit när det är ett stort tryck och efterfrågan.
Totte och hans dotter Mia kom och hälsade på, då sprang 4 timmar iväg ,tack för det, fikade ute ingen höjdare med massa kläder på sig. Så skönt med värme så varför gnäller jag. Pucko!!
Hoppas att min semester blir solig, Bernte det lilla äcklet har varit ute och åkt hoj nu när jag jobbar, sånt är det spöstraff på. MÅSTE köpa en hjälm som jag kan ha, en hjälm som är öppen.
Mormor låg och sov när jag ringde hem , måste hålla koll på henne så hon dricker ordentligt, inte lätt med värme och ålder tror jag.
Ringde hem och kollade upp henne, hon tyckte att värmen var lite jobbig. Hon hade fått i sig 1 liter sa hon, tomat med salt på är också bra , även salt behövs vilket man lätt glömmer bort.
Har just nu avslutat min middag, bet på något hårt gissa vad???!!!! Ett provosorie ramlade loss, skönt!!!!!!!!!!!!, börja semestern med tandläkarn kan inte bli bättre!!!!!!!!!!!!!!!!!
DENISE, NU TAR DU DEN JÄKLA LAPPEN IMORGON FATTARU????????????? 8.10 är det dags.
Har kollat in en film rätt kul var den. kl är 19.00 och jag har dunderhövve värk, tandjävel.

MILO!!!!!!!!!!!!!!!!Jag har läst din överkklagan, hoppas det hjälper men dom fattar väl inte i alla fall, att dom har fel, ! Vem är det som är hjärnskadad då ??

Lördag och Leffes födelsedag

Vaknade kl 8.30 helt lagom tid. Käkade frulle, och Bernte skjutsade Denise till jobbet.
Efter att han duschat så tog han med sig killarna och åkte till frisören.
Kjelle,morbror, ringde och pratade ett tag. Han är så snäll, min morbror, när jag pratade med honom ringde Leffe min andra morbror ,av 4 st,  han är också snäll det lilla livet. Idag är det hans födelsedag och han blir skitgammal ,jag håller på att komma ikapp, vem hade trott det. V håller på och gör oss iordning för att åka dit, hoppas att det blir massor med gott fikabröd. Han ska få en.....hahahah trodde du va.
Mikaela och jag städade så det gick med en jäkla fart, skönt när man får hjälp, det går så mycket fortare då.
Har givit alla djuren , utom kaninerna dom ska få nu, återkommer.......
Nu har vi kommit hem igen, Leffe fick en flaska vitt vin och en Sprängsteen  skiva , hoppas han gillar den. Neta och mormor kom dit också, det var planerat, Neta åkte hem med oss för att käka här . Mormor är åter på plats, det är skönt, konstigt är det ,när hon är borta. Nu ska jag laga mat, Mikaela tvättar potatis...............
Nu har vi ätit och killarna har badat, Neta har åkt hem. Jag ska packa och gå och lägga mej, klockan är 21,34
GRATTIS IGEN LEFFE!! 
häpp häpp!!

FREDAG

Berntes första semester dag, vi gick upp kl 8.30 och fixade frulle, Boppa till fotbollsskolan och sen och hämtade Aria. Han åker till Turkiet där han och hans familj äger en lägenhet. Alex och han kommer vara borta hela sommaren från varandra.
Idag har jag bara slöat och solat i Plaja del Skälby, super skönt. Badat har jag , INTE, för kallt, 23 grader?!!
Bernte och Denise övningskörde på morggonen , hon har en uppkörning på måndag. KLARA DET NU UNGA DAM, bilen står ju och väntar.
Åppropå det så är killarna, Bernte och Mikaela på BINAB och fixar med SEATen och Renaulten.
Pissnisse, DENISE, jobbar och Nina jobbar. Nna den stackar´n har tokkli i ögonen och rinnsnor, ska försöka komma till Närakuten i kväll.
Jag är hemma och ska fixa det jag inte gjorde som vanligt på morgonen. Återkommer.
Bilarna blev skitfina, jag skjutsade tillbaka Bernte sen så vi kunde hämta Denise bil
Vattnade och plockade iordning, vi fortsatte att kolla Torpa filmen även småkillarna gjorde det.
Farsan ringde och sa att han kommit fram tll Torpet.
Efter 2 dagens så ska jag sova trött som sjutton. Vin och sockerdricka.
Imorgon ska vi till Leffe och gratta honom.
HÄPP!!

Torsdag P-fest hos oss!!

Klev upp 7.15, Bra Tatti att du håller koll, känns tryggt. Kanon Tatti att du håller koll på mej, Jag har slutat att ta värktabletter det får värka. Funkar i alla fall i hövve så där då utan piller.
Fixade och plockade , SOLADE, övningskörde och kl 15.15 kom mina kollegor ,bara 2, Conny och En farbror som heter TOTTE, Han är hel skön. Fikade, badade och snackade skit. Han med h var inte på hugget men vi andra hade trevligt.
På kvällen när alla åkt hem så kollade vi på filmer från när killarna och vi andra var yngre, KUL, dom var ju såååå sööööta och roliga.
kl 01.30 gick vi och la oss. Klockan går fort när man har roligt. Bernte Denise, Mikaela och jag och Nina var det som kolla film.
Troligen kommer nog brudarna hänga här i sommar på plaja del Skälby.
HÄPP!!

Ledig onsdag

Efter en jobbig natt är det så skönt att komma hem tll sitt eget.
Städade fixade skällde på stora och små att HÅLLA ORDNING när jag är borta. Vill inte vara deras privata städkärring. Skjutsade Boppa, hämtade Aria och plockade maskrosor tll kannerna på väg hem.
SOLADE och SLÖADE nästan hela dan. T
jejerna lurade mej att jag behövde åka till Kista centrum och köpa en ny bikini, vilket var helt riktigt.
Sagt och gjort , jag ,Mikaela,Denise, Elin och Nina åkte dit. Denise fick köra, det blev om man säger mer än bara en bikini.
Bernte fick kläder 2 tjockhuvtröjor, t-tröjor, linne och jeans shorts. Jag lite smått och gott.
Hem käka, Eva Göran kom hit och hämta en gasoltub.
Sen badade alla,inte jag  .Även Chrisse som var här och visade upp sin ny inköpta gamla husvagn. Kul med folk och att det rör på sig.
Sen åkte vi alla till Binab och visade hennes nya bil vi köpt åt henne. En Renault Megan -97 , jätte fin. Hon blev glad. Mikaela får ta SEATen sen. Hem planterade lite vattnade och nu är det sängen har varit vaken sen 05.15 i går morse. HÄPP!!

Kanon MILO bra dag kul att det rör på sig PUSS PUSS längtar efter dej , Yes skicka så jag kanske fattar vad du pratar om .

Tisdag strålande solsken , varmt och SOMMAR, sitter inne på jobbet blä!!

Vaknade 5.15 upp duschade , fixade djuren åkte till jobbet. La mej på soffan och glodde tills klockan vart 10, då drog jag igång ladysuckern, och torkade golvet. Katterna prickar inte riktigt lådan alla gånger. Nu sitter jag här . Återkommer .........
Denise fixade skrivningen men körde i uppkörningen. Hon fick en klimakteriekossa som inte fått k-k på länge, säkert samma som Chrisse fick första gången. Bernte har varit på uppdrag i dag och denna gång lyckades det. fortsättning följer om detta ärende. TRÅK TRÅK, vill vara hemma i solen.
Nu har jag suttit inne hela dan så jäkla pisstråkigt.
Mormor ska tydligen vara kvar längre hos Neta, i helgen kanske?  Vi får se om hon kommer med på lördag , vi kommer i alla fall Leffe. SÅ DE SÅ.
Har inget att berätta så ev kommer jag åter annars HÄPP!!
Den 1 Juli ska hon köra upp igen i Uppsala, det fixar du pissnisse.
Tänk att man kan må så dåligt bara för att man är tvungen att vara inne en hel dag när det är fint väder??!! URK!!

MÅNDAG EFTER STORHELG

Klockan är 8 och jag sitter här innan allt drar igång. Ska skjutsa Boppa till fotbollen, hämta Aria och sen städa och övningsköra med Denise.
Nu har jag varit ute och fodrat kaninerna , inne och fixat med marsvinen. 2 ska hem nu på fm, firrarna har fått sitt , hundarna har fått en prommis och nu tänker jag sätta mej en stund med en kopp kaffe.
Kanon väder!!
Micke polis kom hit och hälsade på han hade fått semester. Tur för honom!!
Killarna badar och står i , nu är det dags för lunch.
Leffe och Heléne kom och hälsade på, vi fikade
Bernte hämtade Boppa och sen åkte han till veterinären med Elsa hon skulle ha en vaccinationspruta.
Käkade ugnspannkaka och , städade burar fixade i ordning så att det klarar sig i morgon när inte kon är i båset.
Marsvin har gått hem och ökenråttor har kommit 8 st förfrågningar och 3 bokningar bara idag.  Sommaren har börjat !!  Nu ska jag packa och sen sova
HÄPP!!

Slut på midsommaren Kan den riktiga sommaren få börja NU!!????

Upp kl 9 frulle, städade av efter midsommaren och 7 hundar, gjorde rent till marsvinen som ska hem idag, klippte gräsmattan och tog emot en nu kanin, en stammis, killarna har badat.
Vi får inte till värmen , tycker jag, i poolen. i och för sig så har det inte varit så varmt, men jag tycker att den borde ge mer värme än vad den gör.
 Bernte har satt upp överliggarna till staketet.
Sen har det inte hänt så mycket mer, hade ju planerat grönan men det sket sig, får bli en annan gång. Hoppas att ni hade tokroligt, vi får ses nån annan gång men det hade varit kul, om inte kaninen skulle kommit idag hade vi dragit in.
 Nu ska jag ta det lugnt, Boppa har fotbollsskola hela veckan som kommer 10-15.
Alex och jag ska hämta Aria från fritis vid 10-10.30 tiden imorgon när vi släppt av Boppa. Han ska vara här och lajja med Alex . Hoppas dom kan bada.
Jag tror att Mikaela kommer hit den som lever får se. Och Nina kom!
Nu blir det inge mer för idag HÄPP!!!!!!

Midsommardagen

Klev upp kl 9.30, Chrisse och Alexander stökar i köket och fixar frulle till oss alla en mysig morgon med andra ord. Chrisse gick upp och la sig på soffan, deras "lilla" Argos frös och ville ligga  i sängen han också . Det blev ingen plats kvar åt Chrisse så han tog soffan i besittning i stället. Nu ska jag bädda innan jag går ner. återkommer ....
Har käkat frulle, tvättar massa tvätt nu ska jag städa av. Just nu är jag ensam hemma , Boppa är hos Carolina, Alex är hos Aria och Bernte, Chrisse och Elin har åkt ut på uppdrag, det får ni veta senare vad det gick ut på. Nu ska jag göra mej en kopp kaffe och sätta mej ute ett tag. Har precis spolat av trädäcket från böös. .........
Käkade matjesill och potatis med gräslök & gräddfil till lunch. Super gott är det ju!!
 Elin och jag åkte till blomnasaren nere på byleden, handlade 3 blommor bla en ros.
Bernte övningskörde med Denise, Chrisse var hemma med dogs.
Killarna kom hem vi grillade kyckling och åt till middag. Senare så kollade vi in filmen Maria Larsson "någonting" Med Persbrandt filmen var tydligen med i Cannes? Ingen aning ganska djup Bernte ruttna men jag satt kvar den var bra men ovant tycker jag att se honom i en sån roll.
Spela krocket innan dom åkte hem gjorde Elin och Chrisse, med killarna . Katastrof på slutet båda jätte trötta och griniga Nu är kl 23.22 och jag ska sova Ha det kul på Grönan, team Rådenmalm,  vi hade tänkt att åka in också och träffa er men det blir inte av , en kanin kommer kl 14 och jag har ingen som kan ta emot .
HÄPP!!

Midsommarafton

Vaknade eller rättare sagt Bernte väckte mej ,kl 4 , han trodde att klockan var 8 NOT!!! Somnade om vid 5.30 tiden.
Frulle, städade, satte upp paviljong, marinerade kött.
Mormor blev hämtad av farsan vid 11 -tiden.
Chrisse dök upp vid 12. Simma runt lite planlöst , killarna var nere vid Skälbygård och hjälpte till med midsommarstången, plockade blommor och fixade. Dom tog med sig våra gamla grannars barn hem hit och lajjade ett par timmar . Kevin och svåger kom och hämtade dom, satt kvar här en stund och snackade skit. Det är det enda vi saknar från Basun, dom grannarna.
Elin och hennes mamma , Monica, kom vid 3-tiden.
Alex badade 3 ggr första gången var det 16 grader tokgubbe! Sista gången 19 nästan.
Grillade och hade mysigt ute, fikat och gubbarna tog vi inne. Monica åkte hem sen spelade vi ett parti krocket men vi fick ge oss när det började tokregna. Spelade Jenga och tärning nu är klockan 23.49 och alla utom jag sover ,
Snart sover jag med Häpp!!

Dagen före midsommarafton.

Vaknade 8.45  av att Veterinären ringde , bokade tid för vaccination av Elsa. Klev upp, bäddade rent i alla sängar. Jobbigt när man är ensam. Ont i hövve och truten, skit i det. Göran var här och lånade släpvagnen , han skulle köra bort ris från Gunvor. Sen kom han hit och fortsatte med häcken /myntvägen. Granhäcken på framsidan började han att klippa men sen kom det FÖRHATLIGA REGNET så vi får fortsätta en annan dag. 2 inackorderingar på G nej, 3 st Blixten kommer också i kväll. Alex går på nålar han väntar på att hans mobil ska anlända hos Handlar´n. Boppas kom igår. Städat, tvättat, och fixat ute lite. Nu ska jag vila .Återkommer......
Har ätit, handlat skjutreglar till burarna, och nu kommer inget mer att hända tror jag , bara Blixten som ska anlända. Bernte ska övningsköra lite. Mormor ska till morsan och farsan i midsommar, sen vidare till Neta kommer inte hem förrns på Onsdag. hon ska på fotvård i V-tuna så det är lika bra att hon stannar kvar.
I morgon kommer Chrisse på morgonen och sen efter 1 kommer Elin och hennes mamma + 2 dogs. Det blir lugna gatan. Chrisse ska fortsätta på kojan ett tag tror jag. Ha en trevlig midsommar på er allihop och hoppas att det inte blir allt för blött, varken på er eller i er. HÄPP!!!!

Sol igen men inte inne i mej!

Vaknade 05.45 ska till TANDLÄKAREN, tok ångest vet ju att det kommer att göra satont. Vill inte men det är bara att gilla läget. Ut med hundarna återkommer om jag överlever. Nu har jag skrivit här 2 ggr men det har försvunnit.
Tandläkaren var jag hos , han kollade den onda tanden , om en månad ska jag tillbaka om den fortfarande gör ont ska jag rotfylla den innan brobygget fortsätter. Göran var här , han hjälpte Gunvor och klippa häcken och blev tvungen att låna vår häcksax när hans gick sönder.
F-kasse tanten har ringt , orkar inte skriva igen vad kärringen sa men, när fanskapet slutat att prata i mun på mej så snäste hon att då för du lämna in en ny ansökan, det var det jag sagt hela tiden om hon hade hållit truten så hade hon hört att det var det jag ville. Fy sjutton att det är dit våra skattemedel går, bla.
Handlat , tagit emot djur, lämnat hem djur tagit emot bokningar. etc etc
Elin har varit här och hämtat Hubbe. Han kommer tillbaka en omgång till snart. Elin pluggar i Gävla över sommaren , det är därför han är här.
Sjukskriven i morgon, ont som sjutton i tanden som han bökat med idag. Nu ska jag sova HÄPP!!

SOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alexander vaknade kkl 06.30, MAMMA det är klarblå himmel, får jag bada?????????
Tänk vad lite sol kan glädja. !!
Vi låg kvar tills kl vart 07.30 sen klev vi upp och bädda, lät Hubbe bada/skita, fodrade kaninerna , plockade mat till Hubbe och käka frulle själva. Gjorde rent i en bur och väntade på att en ny inackordering skulle komma.
 Morsan och farsan hann före. Dom var här ett långt tag och fikade Birre kom också på väg från jobbet , nu har hon semester.
När dom åkt föreslog jag för mormor att hon skulle ta en filt och lägga sig i hammocken och sova lite, det var en bra idé, hon såg lite trött ut. Jag tycker att hon gjort det sista tiden. Men det kan lika gärna vara det skittråkiga vädret, håller lite extra koll på henne.

Bernte lagade middag , korvstroganoff och makaroner. Snart ska han ut och övningsköra med Denise. Jag ska ta emot en undrelat som kommer.
Pissråttorna ska vara med Kråkan på midsommarafton, hotar med att kanske komma hit senare, hualigen MOHHAAAA !! Ev ska mormor åka till Vallentuna på midsommar , alla flyr,skit i oss bara!!!!!!!!! 
Chris och Elin ska ev hit vi får se.
En timme för sent kom fågeln, och ingen mat med . Vad tänker folk med ?? Nu ska jag sova 8.25 ska jag till käftis. Burr blä fy ¤#""¤%&//()//)=)=?)(/&%¤#"!½"#¤%&/()=?
HÄPP!!

Måndag första sommarlovsdagen!

REGN,REGN,REGN  klev upp 8 det fick vara nog med sömn. Ut och fodrade kaninerna, Lilla Grå kommer tillbaka idag och ska vara ett par veckkor. Det är kaninen som varit här hela våren. Käka frulle, det fick bli ett par igår bakade bullar också. Nu ska jag duscha och sen sätta fart med att fixa huset.
 Har lovat killarna att åka till Media markt och toy´s R us, så jag får väl göra det . Efter kl 12 för då kommer Lilla Grå.
Börjar redan få ångest inför tandläkaren på onsdag. Visst fan nu ska jag ringa f-kassan. Återkommer .........En handläggare ska ringa upp inom 2 arbetsdagar, vi får väl se..... Har bäddat åt kaninen och sopat gången från körsbärsblommor och bööös.
Vi (Bernte)har fixat mobiler till killarna, dom kommer att bli riktigt glada. Börjar bli läge att få tag på dom när dom är på vift. Spärrat konto så klart. Maxgräns för vad som går att ringa för , gratis till 3 och hemmanät, gratis sms. etc . Bra deal!!
Bernte åker direkt efter jobbet med killarna , jag fattar inte så mycket när det gäller data eller spel överhuvudtaget, så det är lika bra att han får åka med dom. Nu ska jag förbereda maten tills ikväll. Kyckling får det bli, tillsammans med grönsaker i ugn kryddat med citron , dill och peppar och lite röktsalt. Till detta äter vi bulgur med egenhändigt tillverkad jordnötssås a´la Thailand. SKITGOTT!!!!
Killarna väntar med spänning på att Bernte ska dyka upp så att dom han få åka och handla, har väntat hela dan. Gitarrhjälte Metallica tror jag det var Boppa skulle köpa.
Ätit, mätt, och stinn. Kanin har gått hem nu ska jag softa, lägga mej tidigt tror jag ont i truten. Häpp!!!

Ny dag med nytt regn!! Söndag

Kom hem vid 07.30, tokregnade som fan hela natten och massor med vatten på vägen när jag åkte hem. Mormor och jag drack kaffe , de andra trynade, badar just nu Hubbe så han får skita av sig, sen är det de gamla rutinerna. Boppa på slutspel, åker med Magnus och Christel, Bernte ska övningsköra med Denise och jag ska städa och fixa. Mormor ska gratta Tova hemma hos von Björck (med CK) ej att förglömma, Fru von Björck kommer TJUGO MINUTER I FYRA, 15.40 , då ska mormor stå vi grinden i givakt. Tova är min gulliga kusin Fredriks barn hon fyller 3 år idag. Återkommer .....
Boppas slutspel blev inställt pga regn, inget lag förutom vårat ville spela, "det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder" !! Det vetefan, kan inte påstå att detta känns ok.
Vi struntade i att rigga för att kunna fortsätta med staketet. Istället blev det mätning och tankeverksamhet till att få till det inne i boden med hyllor. Vi tror att vi kom på något smart i alla fall ,det märks. !!
Boppa åkte till Elvis för att lajja och Alex fick hit Aria. kl 5 ska jag hämta honom och då åker Aria hem också.
 Vi ska nog dra till nån affär och handla lagerhyllor sen när Bernte kommer hem från jobbet.
Flera förfrågningar om kanin inackordering . 2 marsvin bokade. Folk tänker inte innan dom öppnar munnen, dom ska ha inackorderat i 5 veckor men vill helst att det inte ska kosta någonting. Men javisst, ta med lilla Kalle kanin på bilningen till Frankrike eller i segelbåten, mej gör det ingenting . Jag är låst här HELA sommaren för att NI ska kunna ha semester. För jag har valt det, och detta är valt för att TJÄNA pengar, inte som välgörenhet. Tänker inte ta disskutionen med någon !

Tur luva , lycko luva !! FAN VAD DET REGNAR!! Jävla svärmor!!
Idag blir det Annas pytt på div left overs, eller var det roadkills.??? Mohhahah
Nu har Mormor åkt blev hämtad, ni ska inte tro att någon gick och mötte henne vid dörren, hon fick klara sig själv. Ja jag säger då det, då det.
Hämtat unge skjutsat unge, kollat på lagerhylla , kollar vidare dyrt för en(1)  400Kr , never skrev hon i brevet.
Mormor hemma , Magnus hälsade till mej, bakat bullar nu sova . Häpp!!

Denise känner sig utanför och bara MÅSTE vara med på bloggen!!!!!


Katterna 2 hannar.


Regn,regn,regn,sova,sova,sova jobbar!

Inget regn i morse kl 6 men sen började det. VILL INTE hit med solen, sitter på jobbet och kan inte göra annat. Trött och frusen har nog blivit smittad av latmasken tror jag. Har inget att säga just nu så jag återkommer,
 1 underlat bokning alldeles nyss 1 vecka.
Kl 16 började det hända något.
 Åkte ner till macken och köpte kaffe, tvärtomt, undra hur det gott till Råttorna måste vara stora i detta hus, tur att det kommer 2 katter i morgon.
Bernte hade ruttnat på regnet gav fan i allt idag.
Imorgon åker paviljongen upp så att han kan ha sågbordet där under och jobba på. tråk tråk tråk.
Säg något kul! NÅGON? HALLÅ!!!!!
Boppa och hans lag har spelat kamratcupen i Haninge dom vann alla sina 3 matcher, så nu väntar slutspel i morgon i regnet. BRA KILLAR!!!
Sätter in ett kort på katterna som jag ska bråka med var 5.e dygn, skitfina Main Cone var rasen blir riktigt stora som vuxna.

MUMS!!!

  Till vänster har vi , Murbräckans Black Label även kallad Wirre!! Och till höger har vi Andreas Brännström även kallad Boppa!!! SÅÅÅÅÅÅ GOA!!

Boppa och hans älskade hundar!!

Så här låg han i 1 timme och sov, sen fortsatte han i pappas säng ett par timmar till.

Måste bara visa våra fina baden-baden!!!


Alex i tårtkön, intensivt diskuterande med en pappa till någon!!


Boppa på scenen ovanför den GRÖNA ballongen!!


SKOLAVSLUTNING = SOMMARLOV!!

Körde killarna till skolan, hem, drack kaffe fixade 3 buketter till fritids fröknarna från Alex han slutar ju där. Mormor och jag hämtade Denise och Bernte åkte direkt från jobbet till plugget. Dom hade tagit det säkra före det osäkra och valt att vara i Gympasalen, VARMT OCH TOKSVETTIGT!!. Sen fika i fritids lokaler.
Vi åkte hem och fikade i trädgården, jag hade plockat lite blommor till killarna från trädgården, dom ska väl firas lite dom med. Väntade på att en kanin skulle komma sen åkte vi till MC Donalds och käkade lunch, killarna valde det. TRADITION, att käka ute på skolavslutningen eller hämtmat.
Skjutsade Denise till Viksjö, hon skulle jobba, gick in på djuraffären i Viksjö och handlade hö och vattenflaskor, åkte hem med medhavd "han burgade" till mormor . Hon ville inte följa med.
Vi åkte sen till Bauhause och handlade ett regnskydd till hammocken och en pooltermometer, Alex betalade den sist nämnda. Han hade nämligen slängt den förra efter brorsan, så att den gick sönder.
Tog hand om all tvätt, bytte överdrag på soffan igår så det var en rejäl hög att ta reda på. Nu ska jag städa av, REGNAR gör det , om nån missat det . Packade ihop till Boppa han har fotbollscup i Haninge i morgon , han ska åka med tränaren dit, Bernte ska fixa hemma och jag jobbar så ingen av oss kan åka med.

Fack Magnus ringde, jag ska ta kontakt med handläggare på F-kassan på Måndag. Så länge det inte finns nån DOM från Länsrätten, så kan jag begära att dom omprövar ärendet igen. Troligen får jag avslag igen men vinner de 2 förlorade månaderna då jag inte varit kapabel till att bråka med f-kassan. Och då kära publik, kan jag få hjälp av min fack kille att driva det hela vidare, räknar inte med nåt egentligen men dom ska få strid i alla fall.!!!!!!!!!!!!!! HA!!
Bernte steker pannkakor så det osar i hela kåken, Boppa måste ha matsäck med sig i morgon.
Nu har jag varit ute i regnet 1 timme och plockat mördarsniglar tillsammans med hundskit. Många blev det! Mest sniglar. Boppa somnade kind mot kind med Wirre på golvet i hallen kl 16, han sover fortfarande, trött trälväder. kl är 18.30 .
Kort kommer!!!! Dom var sååååå söta.
En bokning till idag på 2 marsvin, det rullar på, OM alla kommer som bokat har jag redan slagit fjolårets rekord.!! Då räknar jag iskallt med att fler kommer att boka. KANON!!!! och firman går bra ? YES!!

Torsdag med dimma och mulet väder till en början sen ordnade det upp sig till SOL

Inatt var det fest, grannen hade troligen tagit studenten, jag sov men blev väckt av Bernte som inte kunde sova. Han är ju snart i pensionåldern och pallar inte en frostnatt som jag gör. Jag är ju klart mycket mer ung i sinnet och i min toleransnivå.??? ELLER!?? Ja ja hörde knappt när han öppnade balkongdörren för att visa, det har nåt med hörseln att göra tror jag. Skulle det vara det som det beror på så skulle Bernte inte höra nåt, för han är fan döv i vanliga fall. Man kan i alla fall tro det för när jag säger något till honom hör han inte kanske har han , som han säger, kollektiv hörsel.

Nu när jag sitter här och skriver så märker jag en liten ljusglimt bakom mej, solfan, försöker titta fram!! LYCKA TILL!!!!!
Troligen så lyckas den inte. Jopp, bitvis!!
Skjutsade killarna, efter att dom nästan lyckats ha ihjäl varann, jag lät dom hålla på, det var bråk om en tröja som Boppa fått av Alex , han hade inte givit bort den , då skulle Boppa ha tillbaka en av de bollar han hittade igår varav 1 gav han till Alex. HUR FAN ORKAR DOM BRÅKA KL 7 PÅ MORGONEN????

Jag blir så trött, heja sommarlov, kan bli en prövning, vet ni hur MÅNGA dagar det är på ett helt sommarlov??? MÅNGA!!!!!!! Det löser sig sa han som sket i vasken.
 Idag kommer de första sommar inackorderingarna, ska bli kul nu när det kör igång. Truten värker och ont i en lilltå, annars är det bra. Usch vad jag gnäller, nu får jag sluta.
 Jag mår faktiskt ganska bra för övrigt, jag tror att hormonerna börjar gå ur kroppen, är inte lika labil som jag har varit. SKÖNT!!
Wirre ska till trimning, Mikaela och Nina ska lämna och hämta,  och sen ska alla dogs få en fästingstopp på sig. Har hittat 1 feting på golvet för ett tag sen, så nu ska vi försöka förhindra det. Exspot & Frontline ska jag ge dom.
Nähä, dags att ta tag i hemmet, STÄDA. .............
Wirre hemma , skitsnygg. Ut och fixa på tomten, bädda burar ett gäng inackorderingar har bokat. Snart ska killarna hämtas. Tog hem alla deras extra kläder dom ska ju inte vara där på hela långa sommarlovet första dan blir 20 augusti???? Skönt för dom men nog lite tråktigt ibland att bara vara hemma.
Bernte har monterat hamocken och satt upp solvärme grejerna på bodtaket. Nu ska det bli värme i poolen. BARA SOLEN SKINER SÅ SKA DET NOG FIXA SIG: Jag har klippt gräsmattan det blev så snyggt. Nu ska jag ta en cider och chilla. HÄPP!!!!


Regnig jäkla Onsdag

Urk, nu är jag trött på allt jäkla regnande. Jag vill ha sol och varmt!!
Efter att ha skjutsat killarna så åkte jag hem och tog en kopp kaffe, Denise som våldgästat över natten , skulle övningsköra. Vi åkte ut till Micke Polis gris och kollade in hans bygge , han håller på att bygga ut kåken, det blir skit bra ,sen till Sigtuna och över Väsby, Akalla  hem. 2 timmar var vi ute bra med många mil i kroppen tror jag.
 
Hem fika, och förberedde maten korv och grönsaksgryta blir det idag, det som är bra med att det regnar är att vi slipper PICKNICK med fotbollen idag , avslutning , det blir bara fika som föräldra gruppen fixar. Skönt då slipper jag fixa det.
Just nu ligger Bernte på sängen och slöar , sover, snarkar. jag sitter här och skriver ska ner i duschen återkommer ........

Grattis till dej Lillan skitkul jag vill med. !!!!! Men va fan får väl vänta på barnbarn, blir ju bara elak farmor. Varför låter det så elakt?? Mormor låter gulligare på nåt vis, jag har själv inte upplevt någon egen farmor, men känner ju ett par farmödrar, och dom är sjutton elaka. INTE du MILO du är bara som du är !!! Moooooaaahhhh.

3 stora skitungar åkte till Kista för att byta örhängen som Mikaela fått i studentpresent av morsan sin. 
Denise och hon som inte har nåt hem, Nina, åkte med, så klart Nina HAR JU KÖRKORT, ta soppa pengar av dom jänta. !!!!!
Too much fritid, GET A JOBB !!!!! Ligga och SOVA tills klockan är 11 på dan. Ajabaja!! Ok, för denna vecka men sen DÅÅÅÅÅÅ jäklar går jag i spinn.....bara såruvet .
Nu ska jag hämta killarna ....visst fan, Alex hade ju friluftsliv idag. Jag hade ju hans cykel påhängd på bilen i morse, Bernte hade inte satt fast den utan bara hängt dit den. TUR att den satt kvar när vi kom fram, jag tittade inte ens, utan förutsatte att han spänt fast den.
Fick bara med mej Boppa från plugget. Vi åt tidig middag så att vi skulle hinna innan vi skulle iväg, Alex ville äta senare så han käka när vi kom hem från fotbolls avslutningen.
Mikaela badade Wirre han ska trimmas imorgon , går för sakta. kl 10 ryker pälsen.
När killarna duschat och jag fått på en maskin med skitiga kläder så fixade jag i ordning VARM CHOKLADSÅS MED GLASS. Så gott! Det fick bli lite fest en sån här regning Onsdag.
Nu ska jag softa vidare HÄPP!!

Smygtaget av Johanna Gidlund, skitunge.

Min poncho inhandlad på min resa till Chile, sååååå varm och skön!!

Ledig Tisdag

Jaaaaa Milo lever, det är ju sådant man märker när någon KOMMENTERAR.
 Kom hem kl 7.30 skjutsade killarna, fikade och städade av. Bernte och jag åkte till Bauhause och köpte 8 skärmar som ska sitta vid poolen, 4 sitter där nu, sen hem och käkade en varsin h-burgade Mormor fick sig en också.
Mormor och jag stack till Willys och handlade, Bernte till jobbet och lämnade igen den av Tommy lånade öppna släpkärran. Han kom upp till Willys och hjälpte oss handla, vi hade bara kommit till grinden, pantade burkar och flaskor först, 149 kr blev det. Tackar!!
Hem plockade iordning och sen hämtade ungarna, vi skrev in Alex på Fritids klubben i höst , ordnat , skönt!!
Hem och stekte pannbiff och kokade färskpärer till. Dill hämtade vi i trädgården, LYXIGT tycker jag. Käka och gick ut och skrotade på tomten och bara mööööösss.
Så fint är det. Hoppas på bättre väder, fack killen ringde han hade fått alla papper och skulle börja grotta i det hela, men jag är INTE optimist , går det så går det. Skönt i alla fall att nån som är van att bråka grottar i det, då har man i alla fall försökt.
Milo, det ser tok skönt ut med båten, måste åka med nån sväng nån gång. Synd att du blev krasslig men vi vet alla som känner dej att du hade kammat hem hela skiten, Lycka till med f-kassan.
Nu struntar jag i detta ska softa med barn och man ett tag. Bernte ska lägga sig 8 han får inte vara uppe längre ( ska upp kl 01.30)Häpp!!!!!!!

Dags igen!

När klockan ringde fick jag för mej att jag kunde snooza ett tag men ack vad jag bedrog mej. Upp som ett skott när tanken slog mej och tur var väl det annars hade jag legat kvar fortfarande.
Ner i duschen och innan jag åkte hängde jag tvätten som jag sparkade igång i går kväll. Soligt men fan så kallt, 3,5 grader när jag gick ut.
Nu sitter jag här och har precis kollat e.posten, ska vila på ett tag........har varit på DS och på Willys och handlat. Plockat in allting, käkat lunch och fikat med mej själv.
Bernte har varit och handlat en hammock, spännande att se hur den ser ut. Han fick fria händer att tycka själv , snällt va, !??
Återkommer senare, just nu vill jag bara hem. .......Har ätit igen, i morgon ska jag bråka med f-kassan igen, dom fattar inte att jag jobbar 26,5 timmar i sträck, fick bara betalt för 17 timmar när jag vabbade sist: Det kom in idag 8/6 jag vabbade 30 mars snabba är dom inte, och fattas 9,5 timmar gör det. Jag blir så jäkla trött. Sopskallar.!!
Han kollar på en film om död och förnedring, nåt från nazi tyskland , KRIG KRIG och KRIG. Jag kan inte med såna filmer, om jag ska se film vill jag se nåt som slutar bra, skratta är inte helt fel. Om jag vill se sådant här kan jag bara sätta på nyheterna eller läsa tidningen, det är så mycket skit överallt så man blir matad ändå, utan att se en film om det. Blaj blaj....klockan är bara 18.51 och det är låååång tid kvar, ingenting roligt har skrivits på de bloggarna jag kollar varje dag, NI ÄR SLÖA, eller är det jag som har för mycket fritid, tror inte det va.?
Hörru Tatti, är det sant att moster på julafton är nåt som du ska bli??
Nu struntar jag i detta för idag om inget tok kul händer så troligen ses i morgon. HÄPP!!

Vanlig söndag

Klev upp 8 , frulle, sen åkte Bernte och handlade 6 st baden-baden på Plantagen. Vita fick dom bli så att det inte solbleks med risk för att de blir skitiga, då får vi skura dom.
Jag förberedde mat tills i kväll, och imorgon så mormor slipper. Städade som vanligt och nu ska jag ner i duschen. Bernte och Boppa är på fotbollsmatch. Boppas lag vann med 13-1
 Wirre kommer hem idag , han har varit med Chrisse och Elin på semester.
Om ni vill läsa bloggen så får ni klicka på juni, jag har lagt in så mycket kort så allt syns inte på en gång, men det har ni väl redan fattat , bara jag som är trög. Skriver mer sen, nu ska jag göra rent i kanin burarna. .......... Eva & Göran kom hit på väg från landet, kollade bara in som hastigast. Käka mat, dammsög poolen, rensade rabatter, fika och fischlade på. Nu ska ungarna i säng och jag ska packa. Jobbar i morgon. Häpp!!

Min fina goa kusin Emma!!!!


Tompa och finbilen


Hemlig man! Boppa


Trött Nina


Andreas Gidlunds hår


KUL VAR DET


Snygging


Guffa med sina gudbarn


Denna talar väl också för sig själv!!


Moster Inger, Hanno och Lena (Kråkan)


Ja, bilden talar för sig själv!


Stolt far och Gudfar skålar med studenten, önskar nog att det var dom!!


SKÅL tame fan!!


GUFFA!!!!!


Berits barnbarn, Micke och Carinas dotter, äre mej du ska plåta grrr??


Wild katten


Ägaren till den fula väskan.


Och här kom dom!!


Linnéa, Boppa och Alex i väntan på att dom ska komma med Tompa


Äntligen KLART!!!


Elin Mikaelas kompis, undrade vem fan jag var först sen såg hon att det var jag.


Mikaela på flaket


Berit och jag var panelhönor, skitful väska till höger eller ??


Lördag dan efter dan

Vi sov tills klockan var 10.45 , såååå skönt att inte gå upp efter klockan. Käkade frulle kl 11.00, och röjde av efter gårdagen, vi åkte till Plantagen och kollade på baden-baden stolar hittade några vi ska köpa antagligen i morgon. En Hammock ska vi införskaffa också.
 Hem duscha och sen skjutsade jag Nina, Denise och Mikaela till Kungsängen där Nina bor så hon kunde hämta sin bil. Hem och grilla och käka middag.
Kråkan och Inger var här och hämtade spriten som vart över. Nu ska vi bara softa
 HÄPP!!
Nu ska jag lägga in kort.

Det regnar ju inte i alla fall.

Alexanders klocka ringde 05.30 1 TIMME för tidigt, han hade lyckats ställa om den , han klev upp vi låg kvar och drog oss 1 timme till 06.30.Bernte ska skjutsa dom sen hem och börja sätta upp tält och paviljonger .
Allt uppfixat, borden & paviljonger.
Duschat, fixat , fräschat etc etc. Snart ska vi åka, kl 13 springer dom ut.
Tillbaka, fan va kallt, när vi kom hem efter att ha hämtat killarna ringde G.son, musiken hade dött, nu kl 14 .27 står dom och försöker att få igång skiten igen. Det blev konstgjord andning med musiken på nåt sätt. Nu är klockan 23.25 !
Allt har funkat bra så kan man sammanfatta det hela om man inte orkar och det gör jag inte. 
Dags att  sova och INTE gå upp efter klocka , ingenting står på programmet i morgon , SKÖNT!!!! Häpp!!
Bilder kommer !!


Jäkla väder en torsdag när vi vill ha fint väder! STORM! REGN!!

Hem , efter att nästa personal kom för sent, hann i alla fall skjutsa killarna.
Bädda ,frulle och nu till Jakan och handla.......köpte ett halsband till Mikaela, Mormor köpte ett till Molly när hon ska döpas. Hem städade.
 Kråkowitch kom och lånade en långpanna och 2 st pajformar. Hon fyller år i dag ,!!! blir SKIT gammal, jag skickade ett grattis sms i morse kl 7 hahahaha , hoppas hon sov.!!!! Hon måste bli minst nästan 50 mmmooooohhhhaaaa. Luktar till och med lite gammalt.
Nu ska jag till frissan och slinga håret och klippa till mej, ringde kl 13 och fick en tid kl 15 bara för att det är JAG!!!  Hon klämde in mej, tack för det Sara, snällt, är ju som vanligt ute i sista minuten med mej själv, har liksom glömt bort detta i röran. Återkommer...........Klippt och slingad, ljust som sjutton, lagat och ätit mat. 
Bernte skjutsade Alex på sista gångens Breake dance, han tycker att det är såååå kul.
Bernte drog iväg till jobbet han och några studenter ska fixa flaket. Sen ut till Lidingö och hämta förtäring. Vätska!! Jag ska fortsätta fixa lite återkommer innan läggdags.......
Såååå himla söt unge, man förstår ju att någon gen från pappas gamla moster går igen mmmooohhhha. Jag råder er att kolla in på You tube." Tindra pratar i telefon" .  Gulligt som sjutton. Min syster är farmor och JAG är moster till underbarnets pappa. SÅ DET SÅ!!!!
Nu är klockan 21.45 jag tänker runda av dan med körsbärslikör som jag gjort själv, Bernte håller fortfarande på och regnsäkrar flaket, sen till Lidingö. Vi får sätta upp paviljongerna och partytäältet i morgon.
 ALLA håll tummarna om ni har några för FINT, i alla fall INTE regn i morgon!!!! Häpp!!!!
Skiver nog i morr´n med om jag hinner och får lust. Häpp igen!!

Tråkdag burr igen! Nu kl 17.42 har det ordnat upp sig, mår bra fast har ont men va fan! Skit ska skit ha eller??

Vill inte kliva upp, trött, fryser, ont och bara blä. Kom till jobbet nu ska jag vila ett tag återkommer............har vilat, klockan är 11.30, ska äta.........Hoppas att det blir åtminstånde sådant väder som det är idag på fredag, inte för mycket regn och solglimtar blandat med lite moln. Det skulle ju vara tråkigt om allt regna bort, men va fan det löser sig det med.
 Sitter här och bloggar lite, ska fixa lönerapporten nu......har även skrivit till fackkillen om vad som hänt och hur jag mått, har inte kommit till skott förän nu. Käkat lunch och ska sitta och hoppas på att timmarna flyger fram.............nu vill jag ha kaffe.....har druckit kaffe med Totte , en mycket sympatisk herre i sina bästa år.
Han har arbetat under sin tid som socialsekreterare, och haft hand om barn som mår dåligt, fosterhemsplaceringar etc. Riktigt intressanta diskutioner, behöver det för hjärnan ibland. Du vet Milo, varför då? Hur tänker du nu? Var det verkligen så genomtänkt? Totte undrade om jag hade tänkt byta inriktning på jobb, skulle behövas tyckte han , det fattades sådana som mej sa han. Nog om detta.
Göran har varit och klippt våra häckar och stora granen bakom huset. Fick det på mms såg skitbra ut. Han hade krattat upp allt i 3 st högar så det är bara att lasta och köra bort för oss, snälla morbröder.  Leffe och Helené  var och hälsade på också idag , det klart JAG JOBBADE JU, jag vill också träffa er fatta´rö.
Bernte har det hett om öronen idag när jag jobbar, Breake dance, fotboll, och matsäck för 2 st i morgon. Här sitter jag och LATAR mej,
 Skönt att det är lättare att klara jobbdagarna nu , vet inte riktigt vad som hänt men det är trevligare och inte övermäktigt längre. SKÖNT!! Står nog ut ett tag till, med tanke på allt runt omkring mej , mormor, smådjurspanget, ungar , trädgård, etc etc så passar ju 6 pass i månaden (var 5.e dag ) bra. Måste bara fullt ut gilla läget, jobbar på den.
Förresten HUBBE ska vara hos mej lite i sommar, han är min goa kusin Elins sköldpadda. Han blev lovad att bada i poolen av Bernte men jag tror att vi hoppar över det av 3 anledningar.
 1; Han ska skita när han badar,
2; Han är en LANDsköldpadda.
3; Klor är nog inte så nyttigt.
 Elin var hos mej och förberedde buren han ska bo i , har aldrig haft en sköldis förrut. Hon var här i måndags , kan ha berättat det redan , i såfall fick ni en repris. Återkommer........
Nu är klockan 23.13 och jag tänker lägga mej , halva/hela natten kommer jag att springa upp och ner. Så jag behöver vila så att jag orkar. HÄPP!!

Regndag

Burr, inte kul att vakna idag, man har ju hunnit bli bortskämd med sol.
Skjutsade killarna ,hem och käka frulle sen åkte jag och mormor till Bauhause och handlade 2 st paviljonger till baksidan , hittade för 800 spänn, ihopfällbara. Jag har bara sett för 2000kr så jag är nöjd, verkar inte vara så dåliga heller.
Till Plantagen och handlade lite växter, till Rusta och köpte tvättmedel, shampoo , tandkräm  etc etc .
Hem och fikade sen åkte jag och handlade själv , mormor hade fått nog av regn , hon tyckte att det var kallt. Förresten vi käkade hamburgade innan vi åkte hem också.
När jag var vid frukten på Willys, kom Chrisse, han var där och köpte en försenad morsdag present till mej, JORDGUBBAR, det har blivit hans grej till mej, han har alltid givit mej det. 
Hoppsan, han visste ju inte att jag var där.Va bra, att han dök upp då fick han hjälpa mej att handla klart. 
  Hem och fikade igen efter att allt hamnat i skåpen. Lagade mat, mormor hade fixat köttfärssås, det fick bli lättspydda makaroner till. Bernte hämtade killarna och vi åt tidigt.
Bernte skjutsade Alex till Break dansen, och sen åkte han och Boppa till tippen med alla sopor. Innan hade han hjälpt mej att plantera alla blommor jag köpt. Kaninen gick hem , duscha , käka glass , nu sova. HÄPP!! Jobbar imorgon.

Och en vacker Pion !!


Så typiskt Boppa!! RETSTICKA


Bästa stället en tokvarm dag, OM det inte varit för FÅGELJÄVLARNA, dom skiter som hästar varje dag . Vi ska få en segelduk av Eva och Göran att hänga över så kan dom skita på den.


Känns hur stort som helst!!


1 JUNI redan???

Åkte hem från jobbet den vanliga vägen, upptäckte som tur var, innan jag svängde mot Löttingetunneln, att det var stillastående kö. Drog ett varv i rondellen och åkte tillbaka mot Vallentuna istället, tog den gamla vägen hem som tar längre tid. Hörde på radion att en ledbuss fått stopp i tunneln, tack för att jag såg det i tid. Går INTE att passera.
Bernte fick åka hem och skjutsa ungarna jag hann inte hem i tid.
Duschade!!!
Käka, städa och plockade ordning efter söndagens bortvaro, jävligt konstigt att  dom inte kan hålla ordning på sin egen skit när jag inte är hemma, det tog säkert en halvtimme bara att plocka ordning på prylar som var utspridda överallt.
När jag fixat ordning på städningen , satt på en maskin tvätt, satte jag Mikaela, Nina och Elin , som kommit från plugget, klockan var nog bara 9.30-10.00, i arbete med att plocka skräp på tomten och lägga i släpkärran.
 Det blev skit bra.
Fikade med mormor, som för övrigt ramlade 2 ggr i går, men det får jag nog inte tala om, hennes skor är sopdåliga för henne att gå i, dom förbjöd jag henne att använda. Allt gick bra, sår på knät bara.
Klippte gräs, plockade undan, ställde på plats etc etc hela dan. DET ÄR SÅ FINT NU!!!!
Kaninburarna ställde jag på rad efter häcken mellan oss och grannen, det blir skugga där för de små liven. 22 burar har jag till kaniner, bra jobbat. Alla utom 2 är monterade, och 2 ska ha ny botten .
Lagade mat, Bernte med killarna på fotboll och Breake dance, jag fortsatte fixa. När dom kom hem fikade vi och käkade jordgubbar på baksidan. Killarna badade 22 grader det tar sig. Vi la på värmetäcket nu i kväll, det är små bubblor som gör att värmen hålls kvar längre.
Kollade lite tv och sen ner i duschen nu ska jag sova. Får inte glömma att skriva till fack killen ,!!!! HÄPP!!
Lägger in lite bilder också.HÄPP IGEN!!

RSS 2.0