JIPPI LEDIG!!

Hem och iväg med killarna, frulle med mormor sen blev det duschen.

Iväg till Chrisses jobb för att lämna katalog till www.newbody.se säljer BRA kläder till förmån åt IFK VIKSJÖ P-00 , om någon vill handla kolla där . Alla paket kostar 150 kronor och det är BRA kläder med 1 års garanti om man följer tvättråden! ÄVEN NI SOM BOR LÅNGT BORT KAN BESTÄLLA ; jag ser till att ni får varorna!

Hem opch städade , fixa mat till kvällen och STÄDNING 17-19 på fotbollen också!
Naken Nelson och Kajsa ska åka hem , så en av oss får hålla oss hemma.
Klar med städningen där nere! Muggarna och omklädningsrummen tog jag ! Snabbt som fan, tur att man har rutin, var klar innan de andra hade städat klubbhuset och då var de 6 st! HA!!
Här har ni att göra med ett proffs!
Nu blir det softa och lägga sig tidigt, Bernte sticker till Delsbo imorgonbitti för gaddning! Kommer hem imorgon kväll igen! Sen är vi nog LEDIGA utan vare sig fotboll eller jobb i helgen, ska bli skönt som omväxling! HÄPP!!

Jobbar igen!

Upp och orkade inte duscha, ingen idé iallafall, kommer lukta skit om ett tag ändå!
Sitter på jobbet och har gjort min lön, ser bra ut. Ska läsa teori! -7 grader!
Åkt runt lite käkat på resturang! Nu hemma igen, Bernte är och handlar skönt så slipper jag det imorgon!
Har agerat felsökare, tur att man inte är helt tappad bakom en vagn, spisen och vattnet pajade, säkring och någon jävel som pillat på fel spak!
Soffan blev det kl 00.15 ska tokvila! HÄPP!!

Hem på gästspel!

Vissa dagar skulle jag vilja vara långtidssjukskriven! IDAG är en sådan dag! Ett jävla dygn kan man säga, 19,00 blev det uppgång och 03.00 i säng igen. En annan hade ju varit igång sen 04.00 på morgonen! Betalt för att vara pigg!? Kan nog säga ett och annat fult ord om den kommentaren!
Hem iallafall och satte fart att städa av efter frulle och skjutsning utav killarna .

Har varit på Djurmagazinet också och inhandlat fågelmat! Dom ska göra reklam för min firma genom att maila ut mina uppgifter i annonsform till alla medlemmar i KLUBBEN!!! Kanon!! Kommer att bli 500-1000 utskick! SKITBRA!!!!!!!!!!! Hon ringde mig och sa att det var slut på visitkort och att någon annan ville ställa dit sina , därför ville hon ha utav mig FÖRST!!!! 
 Nu ska jag plöja lite teori!
Match Boppas vann med 2-1 jämn match!
Packa sova . HÄPP!!

Jobbar!

Seg dag, inte mycket att berätta förutom att Mc-boken har Bernte köpt åt mig idag! TACKAR !! Har gjort teoriprovet, 2 fel godkänd med marginal!!
Här händer det inte mycket, sover och klockan är 15.35 , kul natt väntar , skit också!
Bernte hjälpte mig att lämna hem en goja som skulle hem, jag fick ju in ett extra pass och då blev det som så . Tack igen älskling!
18.30 klev han upp!
Jag har gjort teoriprovet, GODKÄND kanon, pluggar på . HÄPP!!

Söndag!

Sov som en gud och vaknade av mig själv 1 timme innan klockan rigde, fåglarna både inne och ute sjöng! MYSIGT!!
Städade och Bernte var ute och fixade runt. Morsan och Farsan kom hit, Chrisse , Elin och Olle också! Vi skulle "fotta" 5 generationer, vilket också gjordes. Tog även bilder på 4 generationer, farsan, jag , Chrisse och Olle!
Birgitta och Linnéa kom förbi på en titt, kul!! Mikaela och Rille likaså!

Mat bjöd vi på . Tunna revbensspjäll, farsan gick igång på det sist när jag hade köpt det, så det passade ju bra idag när alla var samlade.
Lite djur hem och Jeppe har kommit tillbaka , han har bara varit hemma över helgen!
Nu har jag städat av igen  och ska packa inför ett jobbdygn igen, onsdag jobbar jag också! HÄPP!
Leffe, har frågat honom , ska skicka ner Bernte imorgon till körskolan och försöka få tag på boken! HÄPP!!

Lördag och hemma cup!

Hemma och full fart på direkten, skjutsade Boppa till Viksjö, till Willy´s för att rycka de sista Tunna spjällen. HA! Hem städa och tog emot djur, Bernte och Alex jobbar i matlaget på lägret. ALLT VAR SUCKE!!! Alla åt med glödande aptit, hoppas det inte blir som för hockey ungarna bara !
Snart HOPPAS jag att det kommer en Hamster, jag är tvungen att sticka kl 15.15 för att hinna vara med på övertagandet utav Fiket på IFK VIKSJÖ!
Klart med det, middag intagen och gott var det! Chackarina och Sam kom hit med Crosstraiern, fikade och nu är det tv BIG DADDY, jag pallar inte , knyter mig istället! HÄPP!!
Någon som har en MC teoribok!???????????????????


Fredagsjobb!!

Upp och iväg till jobbet. Vilade på tills klockan blev 10 , städat och plockat i missären här hela dan. Göran och Eva var hemma och hälsade på, Bernte fick hjälp att ställa Kimba i köket istället. Han vill vara med, det är viktigast att han som ska vara så länge toktrivs! Han blir lite störd av de andra skrikhalsarna! Farsan ska fixas myrdosor från Birgitta, kanske att jag hämtar dom ikväll. MYROR ÖVERALLT på jobbet!
Imorgon är det hemma läger och jag hinner nog inte vara med för att det kommer djur! Jag handlade och förberedde det får väl räknas det också! . Åkte förbi där jag ska börja köra den 5/4 snöfritt och isfritt, YES!! Då blir det utav!
Har suttit och pluggat massor, går ganska bra, godkänd på nästan alla. !! Ska lusläsa boken också! Började att kolla vad jag kan.
Hämtat kina mat i Vallentuna och myrdosor hos morsan och farsan!
Silja rocken 20-22 /5 ska jag åka på också. Jobbar !!
Veckan innan vi sticker till Turkiet, helgen efter vi kommer hem ska vi på b-lopp i Skåne, Eva-Helen och Chatarina ska gänga sig , spännande!
1-2 /7 ska vi åka Big lake run! Siljan runt! KUL KUL !! Lite händer det iallafall.
Sova och det blev det inte mycket av kan inte koppla av! 1,5 timme tills klockan var 06.00 på soffan! SKIT! HÄPP!!

Torsdag!!

Upp och stack iväg med ungarna, hem och frulle med mormor. Vi stack iväg och handlade till hemmalägret! Hoppas bara inte det blir magsjuka som för hockeyungarna i Haninge!
Morsan och farsan över på en fika, städade och förberedde för köttfärssåsen. Bernte fixade klar den. Hämtade ungarna och skulle sticka och köpa dojjer till killarna , vi fick åka hem först, Alex hade badat ute för första gången i år! hahahaha sjöblöt!
Vi käkade middag tunna revbensspjäll sen stack vi och köpte dojjer och byxor!
Hem och tog upp en bur! 2 gråjako kommer fredag kväll!
SOVA ! Häpp!!

Trög morgon!

Trögt att kliva upp, klockan ringde som ett jobbdygn. Hade ställt den fel. Första gången i världshistorien som jag gör det! Somnade inte om igen, snoozade tills klockan blev 7 . Upp iväg med killarna, hem frulle och sen städade jag . Gjorde rent i burarna och fikade med han den skitsnygge! LEFFE!
Duschat och snart ska jag till frissan igen, blev INTE nöjd så det ska fixas till. Alex har badminton och jag håller på att förbereda maten Kyckling med ris och sås får det bli idag!
Bokningar för i sommar börjar rulla in ordentligt, bra det!

Hö 15 säckar ska hämtas hem! Måste börja att bunkra upp mig med hö och spån, snart kommer det att gå HUR MYCKET SOM HELST OM DAN!!!!
Ska börja kalla dig Snygg-Leffe , kan va nåt va! ?? Mohahahahaha
Har fixat om håret igen, jag klagade för att kvalitén på det jag satt i INTE uppfyllde mina önskningar. Nu blev det bra!
Denise har varit här en sväng och jag fick körkortsboken av henne. + min skiva så nu är det rå plugga som gäller!! YES!!
Sova är det dags med . HÄPP!!

Sovmorgon!

Fick sovmorgon! TACK BERNTE!!
Bernte hemma idag också , HANS-GÖRAN kom hit och hjälpte till att räkna matrialåtgång på alla projekt i vår! Kommer att bli sååååå bra!! Han och Bernte bar upp massage fotöljen i vårt sovrum vilket resulterade i att vi möblerade om. Blev bra! Städat och fixat, 18.00 var det match mot Lidingö. Våra killar vann med 6-2 hade spelet men somnade och blev lite för säkra i slutet av matchen vilket Lidingö tog tag i saken och satte 2 baljor!
Kollat tv och tagit emot en fågel, JEPPE!! han ska vara lite här och lite hemma när matte är utomlands och husse jobbar!
Nu sova! HÄPP!!

Hemma och ledig t.o.m torsdag!

Hem och slängde i mig kaffe och en macka, iväg till käftis. Jag hakar nog på den nya tandvårdsförsäkringen. ?? Bernte hemma magsjuk igår, matt idag. Blir hemma imogon också!
Städat, och nu blir det duschen, kl 13.00 läkaren, gitarr , badminton, fotboll och Risk 1:an . Djur hem ikväll. 3 st bokningar inom loppet av 5 min kanon!! Ronny ska hjälpa mig någon dag att dekala min bil! SKITBRA!!
Ny mail till mig förresten, 3 mail ska läggas ner så jag måste skaffa en annan Här kommer den !
[email protected]

Hemkommen från läkaren. ALLA provor låg på PERFEKT!!!! Kroppsfettet hade minskat RADIKALT!! TROTS inte så mycket på vågen, vilket inte gör mig ett skit!! YES!!!! man är på banan igen!!
Jaha, gitarren avklarad Bernte skjutsar till träningarna , mormor steker korv och jag är på G på utbildning. Nu börjar det hända grejer serru!!

TATTI, 1-2 JULI, ska ni åka BIG LAKE RUN!? Isf får vi knoppa hos er eller!?? Har nog fixat firmavakt då, Vi tänkte ta Pontiacen på en ride! Hör utav dig om det!
Troligen har vi 2 bäddar fick jag veta , vi får se hur det blir!
Hemma igen efter kursen, kul snack och 1 till tjej! Bra lärare verkar det vara, vi får se. SPÄNNANDE iallafall. Nu sova! HÄPP!!

Söndag och jobbar!

Upp tidigt, BERNTE MAGSJUK!! Till jobbet vilat på soffan ett par timmar inget att skriva om . Hoppas på kväller snart TRÖTT!! HÄPP!!

Lördag, skit dag!

Fick sova tills klockan blev 8.45 upp ut med hundarna och sen frulle. Bernte hjälpte mig med att göra rent burarna i djur-rummet!Jag satte fart att städa. Killarna fixade läxorna . Sov som skit!

Önskar att folk kunde säga saker på andra sätt till andra människor. Det finns faktiskt flera sätt att säga samma sak på.
Skitsamma.
Djävligt less blir jag iallafall på att få skit slängt i ansiktet!
Tänk er för i h-vete innan ni öppnar truten, och om det är så att det inte går in, förklara. NOG OM DETTA! Kommer iallafall att sitta som en sten och det är ingenting som jag kan göra någonting åt!

Nu ska jag fortsätta , snart tänker jag åka och sola och sen blir det träningsbandet så långt jag orkar! Kommer att bli en tidig kväll i kväll, jobbar igen imorgon, och sen är det tandläkaren , vårdcentralen och Risk 1:an som står på programmet på Måndag!

TATTI same same!!!! LÖÖÖÖVE YOU!! Snart är jag på banan , Risk 1:an på måndag sen plugga järnet, första dubbeln 7/4 om SNÖHELVETET är borta på banan!

Solat och nu är jag klar med träningen också, det blev 1 timme på bandet och styrka!
Skönt som attan. Nu ska jag sätta mig och förbereda min bokningskalender inför sommaren!

Alex fixade käket, tokgott. Pasta med kräftstjärtar, dill, lök, paprikasås!!!! Han är så duktig mammas lilla kock!!

MATKOMA! Packar inför ett jobbdygn, stressig dag på Måndag, tandläkaren, vanliga läkaren, risk1:an, gitarr, badminton , och fotbollsträning! Det gäller att skaffa sig jobb!!
HÄPP!!

Fredag igen !!

Upp och iväg hem, SÅ SKÖNT!! Väl hemma blev det frulle och sen städa, Bernte skjutsade Boppa. Alex hemma idag också! Tompa och Milli kom hit och fikade! KUL KUL KUL !! Sen blev det storhandla och förbereda middagen!Hundarna låg i varsitt hörn av biabädden!!

 Bernte och Boppa åkte och handlade en film, "Sanningen om Rödluvan" mormor var extremsportare! KUL FILM!!
Chrisse och Elin  och Olle kom hit , käkade middag och vi fick lukta lite!

 
 Nu blir det sängen! HÄPP!!

Solen skiner!

Uppe och är sittandes på jobbet tills 07.00 imorgon! Lite soffa nu tror jag!
Det blev inte så mycket mer än soffa detta dygn, tokont i hövve, JÄVLA HUS!! Får alltid ont i hövve när jag är där! Jobbig natt! Ett jäklarns spring hela natten !! HÄPP!!

Klockan 5.30 ringde telefonen!

Boppa ringde, och var ledsen, -Alex spyr men jag vill gå till skolan!!!!!! Har alltid hållit ungarna hemma om någon av dem mått pyton. MEN det är bara jag av alla föräldrar så jag SKITER i det också!
Klart han fick gå!
Bernte åkte hem och vabbade, jag åkte till Vårdcentralen och lämnade 15 liter blod , kändes det som. Blodtrycket var 140/80 kanon! och Pinket får vi väl se, katten mår bra och hunden också . Men mannen är gravid!!!!

Hem slängde mig i duschen för att hinna till frissan, hela håret omgjort! Sååå skönt, fint blev det.
Hem fika och ner och tränade, 30 min på bandet, rodd, 5 min och lite styrka , ben , armar KANON SKÖNT!!!!
Nu ska jag klä på mig något och åka ner och sola på lite. SAMT ÅKA OCH SKRIVA IN MIG FÖR HOJKORT! YES!!! NU BLIR DET AV!!!!
Alltså en ny dag! VEM DET NU VAR SOM VILLE HA DET HÄR???????????????????????????????

EN HEL DAG SOM JAG BARA ÄGNAR ÅT MIG SJÄLV!!!! SNOPET VA`????

Bernte har fixat allt hemma!! KANON!!!!
Nu har jag varit och solat, innan var jag och bokade in tider! PÅ G!!!! Mohahahahaha
Måndag Risk 1:an, inget att vänta på har väntat tillräckligt länge!
Snart är det mat , Bernte har fixat , jag har inte behövt göra ett skapandes gram idag! ÄLSKAR DIG MIN FINA BERNTE!!!!

OM inte ni vet vem LEFFE är så kan jag tala om att det är min skitsnygga , superläckra MORBROR!!! En riktig liten "läckerbit" ÄR DU NÖJD Leffe lille???? ASG

Har tagit emot inackorderingar och imorgon kommer 3 till. JIPPI!!!!


JAG SLOG VAD MED BERNTE , DU VÅGAR INTE, GÖR INTE JAG!!???? VAD FÅR JAG OM JAG GÖR´T??
JAG BETALAR DIN NÄSTA TATTOO !!!!
HAHAHAHA Han vet inte att den kommer att bli stor!!!!
Nu ska jag packa !! HÄPP!!

Solen skiner , jobbar!

Upp kl 5.15 , ner i duschen och gav alla djur innan jag åkte till jobbet. Just nu är statusen , skitbra humör hoppas det får vara så! Ska försöka att välja det själv idag! JAG VILL HA VÅR OCH SOPADE GATOR, VILL UT OCH ÅKA HOJ!!!!
Nu har jag suttit här och inte gjort mycket alls! Fortfarande bra humör! Suttit och sitter och fikar med Gunnar! HAN KAN PRATA!!!!
Nu har jag sönderpratade öron, hahahah, jäklar vad han snackar ! Vet allt kan allt och är bara bäst!
Mr Knowallt !! Ja ja slagit ihjäl ett par timmar iallafall, kul att essa med någon sådan person. Om man går in på ämnen som man kan så är det kul att höra hur han slingrar sig ur situationer som han trasslar in sig i!

Sitter nu och drömmer om att hojkortet är fixat, ska ner imorgon om jag hinner och boka tider.
Förresten han var den första som sa , -Satan, vad du har blivit smal! Kul att höra för det har verkligen börjat synas. Själv märker jag det på kläder och när jag rör mig. Andra säger inte något , det kan vara lite tråkigt ibland för man vill ju gärna höra, för att pusha sig själv!
Tror nog att alla är dåliga på att ge possitiv FEEDBACK!!! JAg ska bli bättre på det , fast jag tror att jag är GANSKA bra på det!

Imorgon ska jag direkt till Vårdcentralen och lämna urinprov, och blod. Ska kolla hur jag ligger med alla mediciner om det står på rätt nivå! 10.00 ska jag fixa till håret, det ska bli jätte skönt, förlängningarna behöver göras om. Sen blir man en pingla igen ! hahahah!
Efter det så ska jag försöka hinna till körskolan! !!

Tack söta TATTI, DU ÄR EN PINGLA!!!
Har fått en lektion av Erik att lägga in bilder på min Ipad, tackar för det! Nu väntar jag på soffan men det kan dröja idag! Ledig imorgon men sen är det på´t igen ! HÄPP!!

Måndag igen!

Upp kl 6.30 för att se till att killarna kom till skolan. På väg hem så slank jag in för att sola på en stund, snart börjar det märkas att man inte är genomskinlig längre.
Hem städade fikade och lämnade hem en kanin. Morsan och farsan kom och jag och morsan åkte till Elgiganten och köpte en tvättmaskin, deras har packat ihop. Bernte hämtar den i eftermiddag och kör hem den och monterar imorgon , jag jobbar så det får han rodda själv, vilket han säkert klarar av galant. Ev kommer jag att jobba på fredag också denna vecka , då har jag jobbat igen 1 av de passen som jag kommer att vara borta när vi är i Turkiet!
Snart hämta killarna för att skjutsa till gitarren , badmintonen och fotbollsträningen, efter det är det fotbollsmöte, Bernte får åka , jag måste fixa inför jobbdygnet.
Tisdag, Torsdag och Söndag blev det jobba av, Onsdag Läkaren och frissan . Nu händer det grejer seru!
Gitarren avklarad och Bernte är på G hem från Vallentuna med inkopplandet av morsan och farsans maskin.
Bernte skjutsade killarna så att jag fick träna, TACK ÄLSKLING!!! 45 min på bandet, sprang och promenerade i snabb takt! AS skönt! Middag och nu har jag fixat ordning för kvällen, packad och klar! HÄPP!!

Nya krafter! Försöka att blogga från Ipaden

Upp kl 8.30 frulle sen drog jag till el SOLO, Bernte började göra rent i uteburarna. När jag kom hem fick han fortsätta själv. Jag gick in och röjde av alla rum och våningar! Duschade och nu har vi precis druckit kaffe igen!
Boppa ska ha träningsmatch mot Sollentuna idag, jag får stanna hemma och ta emot en kund som ska hämta sina kaniiner!
Idag tror jag att det blir kött i någon form. Vi får väl se! Varför går det inte att få fram tangentbordet utan att det ser konstigt ut,testar hur detta ser ut. Jo tror nog att det funkar! YES det funkar, fan va jag är bra!!!!! Sitter hos Kimba och han snackar för allt vad han är värd! Hallå, kom här, upp, åhh Kimba, pussar, och pruttljud. Mormor telefonsignal, och massa andra ljud. Hejdå, han kvackar som en anka. Försöker skriva ner det han säger. Busvisslar efter tjejer. en riktigt rolig kille är han, skönt med en IPad, jag kan sitta där jag vill och blogga, kolla fejjan läsa tidningen. Boppa, Bernet och Alex kom hem, båda Viksjölagen fick spö, det behövs för att hålla fokus tror jag. Fast det håller nog inte killarna med om! Bernte stack till jobbet för att förbereda för morgondagens arbete. Sen blir det mat. Jättegott, messade Chris och kollade om de ville ha fikafrämmande det ville de! Vi drog direkt. Så nu har jag gosat LÄNGE med Olle! Vilken goding, man blir alldeles kär! Nu är vi hemma igen, alla sover utom mormor och jag men snart jag också. HÄPP!

Upp och iväg!

Bernte och jag stack till el SOLO direkt när vi vaknade! Så skönt med värme! Hem frulle , städade och Bernte stack till Binab med Hyndan och släpet! Tvättade och klara ! Jag åkte dit och hämtade Hyndan, lämnade Alex för att hjälpa till med högtryckstvätten, lämnade Opeln där för rengöring. Boppa tog en prommis med mormor, han är snäll han. Mina små änglar , hjälpsamma och goa och rara. Oftast iallafall. De har helt fantastiska mot mormor, hjälper henne och förjer med . Inge knussel eller knorr alls! Mammas små , stora killar!!
Tompa och Milla fick rätt mot Trygg-Hansa, undra om vårt tjat påverkade dem. ? Många mail fick dom och tidningarna var på dem också! BRA DÄR!!!! Den "lilla människan " kan få rätt om man bara inte ger sig!

Maten lagad, fick röda små sura bär till ris av Nadja! En iransk speciallitè skitgott, fräste på räkor till detta och det blev jättegott! Tyckte jag iallafall, de övriga skulle nog ha velat ha falukorv och pulvermos!!!! Laga mat själv då !!!!!!!!!!! Det jag önskar mig är nog matro!!
Skitsamma, får väl stänga öronen!
Nu ska jag in i dimman, häpp SKÅL!!!!!!!!!!!!


Bättre idag!

Vaknade kl 6 och satte fart med att ta upp och göra klar!
Hem och skjutsade killarna. Städat klart uppe och nere, bara källaren kvar!
Håller samtidigt på att rodda med försäkringsbolaget Trygg-Hansa, har ni det bolaget BYT! Läs på fejjan, har ingen lust att skriva allt här! Tompa och Milla sitter i skiten ordentligt, jäklarns ruffel o båg!

Nu blir det källar´n och duscha ledig 4 dygn, najs!
Städat där nere och tagit en dusch. Åkte och hämtade hem Alex , Boppa är hos en kompis. Alex bakade en rulltårta själv när han kom hem. MED CHOKLAD!!!! MUMS!!!
Bernte är på jobbet och fixar med bilen, jag ska hämta Boppa kl 18.00. Idag får det bli Wok.
2 st Grå Jaco bokade i slutet av mars!
Chrisse och Elin och Olle överraskar Morsan och Farsan idag med ett litet besök, sen ska de åka till Linus och Gratta Jack som har fyllt år 11 !! Jack är Chrisses halvbrorsa!
Middag avklarad och mys i soffan, Alex har hackat is vid grinden , nästan färdig! Han tog på sig det jobbet utan att någon sa någonting, såååå duktig! Ett jäklarna slit!
Boppa hämtad vid 18 och Bernte hemma vid 19. Nu får det bli sängen! HÄPP!!

Jobb!

Upp och iväg till jobbet, hövvevärk hela dan som inte vill ge med sig. Farit runt och varit på väg hela dan, hoppas på en tidig kväll då jag vet att det blir en tidig morgon! HEMLÄNGTAN!!!!
HÄPP!


Onsdag! 9/3 -2011

Upp och slet ur alla sängkläder! Dags att tvätta dom, och det är gjort nu! I med nya fräscht!
Skjutsat killarna och druckit kaffe med mormor! Källar´n och nervåningen klar! Nu ska jag på`t häruppe, sen blir det duschen och klockan är bara 9.44 . Ska göra rent uteburarna också! Duscha först känns inte helt rätt men jag får väl duscha en gång till!
NU ringde SEAT och ville leverera min bil!! Vi får se om vi hinner!!! JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Om 1/2 timme sticker jag till Bromma!
Bilen hämtad och hemkörd! JÄTTEFIN OCH JÄTTE NY!!!!!!!!!!!!!!!!

Tankade och hem för att fika , Leffe var här när jag kom hem. Fikade med honom och mormor. Till plugget för att hämta killarna , de fick premiär åka Seat!! KUL!!! 
Nu är det matlagning på högsta nivå, gryta med fänkålsgratäng , spännande! 
Olle lilla mådde bra, efterkollen avklarad! 
Killarna är och spelar badminton, Alex har träning mellan 16-17. Sen blir det mat, 19.00 kommer 2 st undulater! Och imorgon är det jobbdags igen!  
En iPad har man blivit med också!!! hahahaha Mohahahahaha

UPPE!

Efter en alldeles för kort natt så har jag klivit upp igen! Gick igenom räkenskapen igår kväll, ser bra ut!! hahahaha  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Killarna är skjutsade till skolan, Boppa fick jag väcka 58 ggr han var ganska trött , han satt och hjälpte mig at räkna pengar igår. Det var lite jobbigt för han kom av sig 3 gånger och fick börja om. Det lät ,- 16867 16868 16865 fan vad va jag på skit, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, hahahahahaha!!
Det riktigt lös i hans ögon, han ska börja samla pengar för de pinglar så kul. Söt gubbe!!!!

Nu har jag svalt kaffet , hundarna ska få n prommis sen är det Granngården och köpa spån som gäller!! Mormor tar jag med mig så får hon åka lite bil, fast då får jag plats med 1 mindre men skitsamma.
3 säckar fick vi med oss. 
Jag frågade en tjej  om kundvagnen pallade med 3 balar spån. -Ja sa hon. Jag sa till mormor att jag var säker på att det var Monica Axelsson, hon hade känt igen mig också . DET VAR DET!!! KUL!!! 30 år sedan jag såg henne. Mormor är hennes moster, Gerds Dotter !!! KUL tyckte även mormor!

Ringde farsan och sa till att kaffe pannan skulle på , vi stack dit en stund och fikade. Hem och började städa , kollade ut genom fönstret och där stod OLLE CHRISSE OCH ELIN!!! JIPPI
Dom kom och hälsade på första besöket hos farmor!!!! JIPPI!! HAn är ju alldeles bedårande! Dom blev kvar över middagen också!!!! Så fina!

Efter att de hade åkt hem så gjorde jag resten av det jag skulle ha gjort på dan. Imorgon får det bli uteburarna, det är så mörkt ute så jag ser ingenting!
EN KANON DAG MED ANDRA ORD! Nu blir det duschen! Luktar inte hallondröm direkt! HÄPP!!

Såg förresten att igår hade jag gjort 1000 inlägg på min blogg inte illa pinkat av en tupp! Som någon brukade säga!

Sovit som en stock , snarkandes hela natten på Berntes sida!

Hämden är ljuv, så har jag det varje natt Bernte! Nu vet du hur det är , detta var planerat! Sug på den du! HAHAHA!
Upp och iväg med killarna till plugget, kaffe och macka så är det nu dags att mocka ur burar, massor med djur hem idag också!
Bernte ska ha möte kl 15 så det blir jämnt skägg för mig att hinna med allt, men va fan det har ju gått förut!
Ja ja in i dimman!
Klar med alla burar inne som är tomma, har tömt tvättstugan på burar också. Lunch och lämnat hem ett par djur. Killarna är hämtade från plugget. Alex har gitarr idag och sen badminton, Boppa fotbollsträning!
Har fått tider på vårdcentralen efter 4 veckors försök! 16/3 kl 8 provtagning och blodtryck, 21/3 till läkaren!
Den 16/3 ska jag till frissan också kl 10.00 vi får hoppas att det går fort som fan på VC.
Gitarren avklarad, jag stack hem för Bernte hämtar upp honom, en kund stod och väntade. Hade kommit för tidigt! Massor av djur gick hem samtidigt funkade kanonbra. Badminton och Fotbollsträning skjutsade Bernte på , jag tog emot kunder. Middag hann vi käka ifred. OVANLIGT! Sista kaninerna för idag gick 19.30. Nu är jag ganska slut som artist. Massor med nya bokningar nu idag när kunderna gick hem. De har lärt sig något iallafall, att platserna tar slut om man inte är ute i god tid! Nu ska jag ner i duschen, men först hänga tvätt. Imorgon är det bara fortsätta med rengöringen.
Chrisse och Elin  och Olle har kommit hem från BB idag . Argos luktade och pussade Olle . Kunde inte ha gjort det bättre! Nu lägger jag ner detta för idag! Häpp!!

DAGEN D med STOR bokstav!!!!

Hem efter ett jobbigt jobbdygn!! 2 timmars sömn! Ett par alvedon för att hövvevärken ska släppa sen på`t igen! Städade och lämnat hem djur är det vi har gjort idag! MEN!!!!!!!!!!!!!!!!!Katta kom hit ett par timmar och hjälpte oss så att vi kunde ÅKA TILL SÖS OCH HÄLSA PÅ OLLE, MED VIDHÄNGANDE PÄRON!!!! SÅ UNDERBAR!!!!!!!! Tack Katta du är bäst!!!!
Sötaste ungen i världen,
SÅ fin liten familj! Och dom är mina!!!!
Hem och fortsatte att lämna hem djur, nu väntar jag på sista kunden för idag, kl 20.00 sen sätter det fart imorgon kl 8.30 igen! Sportlovet slut men det går hem djur tills på onsdag!
Snart sova , det behövs!!!!
Mormor kom hem, skjutsad hit av Göran och Eva som snart åker till ISLAND!!! AVUNDSJUK!!!!!!!!
HÄPP!!
LUKTAR SÅ GOTT OCH REDAN HÖGT ÄLSKAD!!!!

Måste även tala om att FARI var här idag och hälsade på! Han hade blivit JÄTTE STOR!!!! Fin som attan!!!! (Fari är en valp som jag fött upp).

5/3 och jobbar !

Skitnatt, ont i magen och svettats floder hela natten. Skulle hellre vara någon annanstans typ på BB för att hälsa på mitt barnbarn! Oj , vad det kändes konstigt att säga!! MEN SPÄNNANDE! Finaste Chrissekottman har blivit farsa! Vem kunde tro det för ett par år sedan!? Nä, soffläge till 9.30, blev bara till kl 8.30 inte kul!
Sitter här och gör inte mycket. Uppe men inte aktiv kan man säga !

Den här lilla killen  är vad jag längtar efter att få träffa. IMORGON!!!!

Lägger ner här nu iallafall. HÄPP!!

FREDAGEN DEN 4/3 ! BLEV EN STOR DAG!!!!!!!! JIPPI!!!!

Upp klockan 8 och gjorde vid djuren i rummet. Sen frulle och sen utedjuren, Bernte och jag hjälptes åt. I tvättstugan och fåglarna fixades det också till. Killen vars marsvin dött kom och hämtade sina djur. SÅ SYND OM HONOM , han var så ledsen. Tungt att lämna ut ett dött djur!
Flera djur har gått hem och 2 har kommit, alla som gått hem ville boka på igen! KUL!

SÅ ÄR DET SÅ ATT DEN 4 MARS KAN VI SKRIVA IN I ALMANACKAN SOM EN STOR DAG! NI SOM VET , FÖRSTÅR VAD JAG MENAR! KLART!!!!!!
OJ, va gammal jag blev på ett ögonblick! FLER ATT ÄLSKA vilken tur jag har!

Snart ska vi åka och kolla in min nya bil. Mormor ska till Neta ikväll, klippa sig och sen Stinsen imorgon. Vi ska nog åka och hjälpa Chrisse att få hem bilen ikväll, vi får se!!!!
Killarna godkände bilen, dom har beställt Tacos ikväll bäst att lyda!
Nu har jag gjort ordning djuren för kvällen , ska packa inför jobbdygn och sen blir det ganska vettigt isäng!

KOMMER ATT SOMNA SOM NYBLIVEN FARMOR!
HÄPP!


Trög dag!

Denna dag kommer att bli den längsta någonsin. TRÖTT , trög och TRÖTT igen! Upp sent kl 7.30 , när jag höll på med djuren kom Bernte hem. Han har tagit ledigt för att vara med sina killar på sportlovet. Nu har de åkt till simhallen. LYCKA för vissa! Jag håller på och släpar mig fram, trögt och tankarna på annat håll, sov som skit inatt! Mycket i hövve! Nu ska jag sätta fart igen uppe och källaren kvar innan duschen , fast jag ska nog mocka lite också innan !
Morsan och farsan kom hit på fika, Bernte och jag stack för att kolla in bil, nu har jag nog hittat det jag ska ha! TROR JAG !?
Vi får väl se. Nu blir det att pyssla på och att VÄNTA!!!!!!!!!!!!! Korvstroganoff blir det och ris!
Maten klar och uppäten, gjorde rent i alla burar ute! Vilket team vi är , det går undan när vi fixar! ÄLSKAR DIG BERNTE! Nu blir det softa och Bernte har ledig dag imorgon , Det kommer att börja gå hem djur också, fast 2 nya kommer ! JIPPI !! Vad det knallar på med firman! Kan bara säga IIIIIHHHHHHHHAAAAAA!
Slöat med en grogg framför tv´n , INTE varje dag men jag kände att jag ville ha en! Nu ska vi i säng allihopa, imorgon ska killarna stora som små åka och få sin 3:dje spruta! Sen är det ett gäng år innan de behöver ta nya . Hepatit A och B kanon!!
Häpp!!

Dag 3

Upp och ner och gav djuren. Det tar ca 1,5 timme! Marsvinet som var dåligt hade dött under natten. Tråkigt för killen. Han var jätte ledsen, det som var skönt är att de visste att djuret inte mådde bra! Hade varit till veterinär men denna kunde inte hitta något fel på den! Jag gjorde vad jag kunde , försökte mata och ge vatten men det hjälpte inte!
Nu ska jag rööja på sen får vi se vad som vi ska göra . Killarna vill till simhallen , jag vet inte om jag har någon lust med det. Klippa sig behöver de göra iallafall. Vi får se!
Nopp, de stack iväg och åkte grillor istället.
Bernte kom hem och då hämtades dom och in i duschen för vidare transport till frissan. FINA BLEV DOM!!!!
Middag och sen softa. Bernte tog tag i alla djuren nu på kvällen och SNART HÄNDER DET GREJOR ska ni veta. Bernte ska jobba till kl 9 imorgon sen har han tagit ledigt resten av dagen och hela fredagen.
 Imorgon ska de åka till simhallen sen får vi se vad vi gör!
Nu ska jag sova
HÄPP!!

2:a dagen på Sportlovet!

Upp 7 fixade alla djur, fika och frulle. Städade och sen kom Ronny och Annica på besök för att kolla in Kimba! De funderar på goja och då en Grå Jako. Wirre är inlämnad på trim, blomma köpt till Farmor, Bernte och Andreas åker dit en sväng. Aria är här och lajjar med Alex. Nu ska jag ner i källaren till djuren för att göra rent lite!
Alla burar inne mockade, luktar gott igen! Middagen fixad, Bernte och Boppa har varit hos Siv, hon verkade ok. 3 inackorderingar har kommit idag! Aria åkte hem kl 20.00 . Nu ska jag sova! Chrisse här en sväng den slemproppen! !! HÄPP!!

RSS 2.0