fortsättning på Idag smäller det!!!

Åkte kl 9 till Rättvik på hojen, första riktiga road tripp sen jag fick kortet! KUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stannade i Borlänge och tog en fika, sen  fortsatte jag, ett riktigt regnväder i 2 minuter gjorde mig alldeles blöt! Ingen sikt alls blev tvungen att stanna för jag såg ingenting. Fortsatte och efter ett tag så började det igen, hade torkat hjälpligt så jag stannade och satte på mig regnstället! Inget mer regn kom och då blev det av med regnstället. Fortsatte upp till Kjelle och Tjoran, hade tur de skulle ut i skogen och plocka lingon! Fick lite fika och sen bar det av till Vikarbyn och Tatti + Theo. Bara Theo hemma, Tatti kom efter mig. KUL KUL KUL:):):):):):):):)
På kvällen letade vi efter en resturang i Rättvik där vi skulle äta men inget var öppet, for iväg till Leksand istället!
GOTT GOTT!! Theo var också med såklart. Danne var iväg och jobbade på annan ort så honom träffade jag inte. Synd men då fick jag ha Tatti och Theo ifred!
Upp till Lillan och fikade var vi också! KUL!!!

Tisdag, upp och sen blev det lite fara runt och kolla . Handlade lite och snackade skit, spelade spel mysigt med mina fina!!
Hälsade på hos Madde och fick se hennes nya hus. JÄTTEFINT!!!!
Sen blev det glutta på tv och sen somna soffa.

Onsdag!
Upp och käka frulle , sen packade jag hojen och for hemöver, Lite tråkigt att det gått så fort men kul att komma hem till de mina!!!!
Fixat lite , Musten var klar så vi silade och hällde på flaskor, TOKGOTT!
Nu är det sängen som gäller , hänga tvätt först!
Imorgon är det massor att göra, 4 st handbuketter till begravningen och ringa läkaren, skriva lön och massa annat! HÄPP!!!

Idag smäller det !

Idag ska jag softa på mitt sätt, ska bli skitkul! Nu iväg med Boppa och sen hem och fixa iordning allt! Fortsättning följer från en annan planet! HÄPP!!

Spännande Söndag!

Upp kl 8 och drack en kopp kaffe, iväg till Bauhause och köpte ett barbord med 6 st barstolar till. Har tittat på det i flera år, men tyckt att 5000 är för mycket. Nu var det sänkt till 1990 så vi slog till!! Jättebra blev det!
Inget särskilt har jag gjort idag, inte äns städat! Ligger lågt. Olle med Päron kom hit och jag har haft kvalletid med honom. Mysigt oj vad tiden går fört och man ser vad hann utvecklas varje gång man ser honom.
Iväg på en liten spännande tripp. Sen hem och gjorde lunch, Chrisse och Elin + OLLE hälsade på Skogstrollen en sväng! Sen kom de hit och vi käkade middag! Fixade inför morgondagen och sen blev det sängen! Häpp!

Lördag igen!

Upp och käka frulle, iväg till Bauhause. handlade jord och en gasolgrill till Rille och Mikaela
    , Grillbestik fick Rille i present och grillen fick de båda i inflyttningspresent!
Städade och sen lunch , Boppa på match , 1-2 Synd, Boppa räddade 4 givna mål.
Till Skogstrollen som sagt och grattade Rille. Handlade på Willys i Bro på hemvägen. Sen grillade vi korv och tog oss ett par dagens på trädäcket. Birgitta kom hit en sväng! Nu är det sova !!

Fredag !

Skjutsade Boppa och släppte av Alex vid plugget när jag ändå åkte förbi! Solade lite och sen hem och fikade! Städa, vilken jäklarns tid det tar!!! Åkte och hämtade Boppa kl 13.30  då hade jag blivit klar med allt! USCH!! Gillar inte när det tar tid!
Bernte , jag och Boppa åkte för att kolla in sparkcykel, hittade en till slut på XXL i Bromma! Då hade vi fiskat upp Alex från plugget också! BOPPA missade träningen, fastnade i köer så han hann inte. Till Outlet för att köpa skor , sen hem och lagade middag! Birgitta och Linnéa kom och lämnade vår nya brevlåda! Tackar för det! Kollat tv och inte gjort något speciellt. Fick tag på ett enkelt regnställ på Rusta, det får duga så länge! Ska ha det när jag åker hoj! Nu sova HÄPP!!

Torsdag och läkartid bokad!

Upp och iväg med Boppa till plugget! Hem och fattade inte varför jag åkte hem, 8.30 skulle jag ju vara hos läkaren med armbågen! Vände och åkte ner till vårdcentralen! TENNISARM!!!!???? Åh fan , detta betalade jag pengar för att få veta, hmm hade redan ställt diagnösen själv! Sjukskriven, 1 vecka på eget bevåg, sen förlänger läkaren. Han hotade med att det kan ta 5 veckor innan jag är helt ok. Ska inte gå tillbaka förtidigt!
OK ,bara gilla läget!
Motorcykel får jag åka , det är inte ansträngande på det viset! HA!!!
Hem och struntade i att göra någonting, Göran kom hit och lånade släpkärran. Morsan och farsan hit och fikade och fick lite papper som jag gjort ordning åt dem. Hämtade även farsans nytvättade duntäcke!!
Boppa på lagets match och hejjade, Alex på träning!
Snackat lite planer med Tatti, SKA BARA GENOMFÖRA DOM, Måndag blir det av, regnställ ska inhandlas!!!
NU SOVA!!!!! HÄPP!!

Lördag - Onsdag!

Ferren gick bra, kul med folk synd på REGNANDET men det gick iallafall. Trevligt trevligt!
Alex på badmintonturnering, Boppa på fotbollsturnering! Roddigt värre men vi fick hjälp med skjutsen hem av Boppa . Tackar för det!!

Söndag. Upp kl 7 vi kom inte i säng förrns kl 03 bara gilla läget. Boppa iväg igen på slutspel. Djur ska gå hem och vi städade ordning och gjorde inte mycket. Till Media Markt var vi och köpte datorer till grabbarna . Lyckliga blev dom. Bärbara till kanonpris! Deras gamla , dampar och har sig. Nu är det fixat.

Måndag! Jobbade och aj vad det gjorde ont, min armbåge vill inte som jag. Ett rent helvete att lyfta honom. Ont bara jag lyfter armen UTAN tyngd!

Tisdag! Hemma och gjorde så lite som möjligt, Berit kom hit och käkade, fick ett recept av henne på äppelmust. KANON!!

Onsdag!!
Plockade ner alla äpplen och köpte ingredienser till musten. TAPPADE SUGEN!!!! Ringe Micke , snuten , han var hemma och Linda också. Tog hojen och drog dit, SKÖNT att rensa skallen, Fikade och träffade SÖTA IDA, herre jäklarns vad hon har blivit stor!!!! FINA BARN!!!!
Kul att träffa dem det var länge sedan. På hemvägen åkte jag till Berntes jobb och morsade, ville inte sluta åka riktigt ännu. Hem och iväg och hämtade Boppa. Gjorde musten . Nu ska det bara röras varje dag tills det är dags att sila ! Tompa kom hit och fikade, Göran hade varit här!
Imorgon ska jag till vårdcentralen för att kolla upp armen, ska bli skönt hoppas att jag får svar, kan inte göra mycket, men som alla vet ger jag mig inte . Har ju 1 arm till. Svårt att jobba bara för jag MÅSTE ha 2 st armar . Vi får se. Nu ska jag sova . HÄPP!!

Upp , inte kul idag!

Trött men blev pigg och glad ganska snabbt! Alex hade en klasskompis som messade honom och frågade om de skulle göra sällis till skolan. Killen stod utanför grinden och väntade sen gjorde de sällis. Man blir varm om hjärtat när det är så. Detta kan nog bli bra! HOPPAS HOPPAS. Tror nog att jag nojjar mest av alla!
Städade tog emot djur. Bernte kom hem tidigt och vi åkte till Willys och storhandlade 4200 KR , fan det är inte sant vad allt är dyrt!
Hem , jag fick plocka in allt , Bernte åkte och hämtade Boppa och gick på Apoteket Röda Näsan i Viksjö! Ferre imorgon!
Boppa cyklade till fotbllsträningen , Birgitta kom hit. Mormor och jag åkte till gravarna och planterade en varsin aster åt morfar och G- mormor min alltså! AGDA!
Såg härom dagen när jag var ner att det såg lite tråkigt ut hos morfar och lovade honom att sätta något snyggt!
Mormor blev glad!
Hem och gjorde käk, Elefantöra med skivad potatis i ugnen och stekt lök! MUMS!!!! Birgitta och jag satt och pladdrade tills klockan blev 22.30 , då drog hon hem. Linnéa på ferre så hon var inte med!
Nu har jag surfat runt ett tag och ska gå och knyta mig. Badmintonmatcher och fotbolls turnering imorgon ! Grillfest med släkt och några lösa personer imorgon . I REGNET verkar det som . SKIT SAMMA ! DET FÅR GÅ ÄNDÅ!!! HÄPP!!
3/ 9 ska vi ha med kompisar.
2/9 till Transtrand på begravning. Berntes kusse har dött i MILANO på sin födelsedag! Inte gammal. Vilket skit! Jobbigt för Berntes faster att överleva sitt barn! LIVET ÄR GRYMT IBLAND!

Och idag är en ny dag!

Upp med killarna, Alex vaknade själv som vanligt, Boppa fick jag purra lite innan han rörde sig. Frulle och sen skjutsade jag Boppa till plugget. Alex skulle till Ängsö med 6:orna och knyta band!
Jag satte fart med djuren och sen städade jag. Duschen och sen fick jag främmande. Maria Eriksson min gamla granne och kompis som jag ej träffat på 21 år kom hit och hälsade på. KUL KUL KUL!!! Massa minnen, sanningar och skitprat!
Bernte körde sopor och städade bakom skjulet. Chrisse kom hit han har sålt sin bil. Yes, nu var det klart!
Käkade salladsklämma idag, ingenting hemma , imorgon blir det storhandling igen!
*Nu sova järnet hoppas jag , hade svårt att sova igår, för mycket tankar i hövve om skolor etc etc.
2 st inackorderingar kom också, 2 imorgon, ännu är det inte över, verkar börja om. YES!! 
 HÄPP!!

Onsdag!

Idag börjar skolan, tack o lov! En kille lite nervös den andra bara less, redan. Morgonen gick galant sen sket det sig i vanlig ordning. Jag blir så jäkla trött!! FÖR MESIG OCH FÖR TRÖTT för att stå på mig! Vilket bara resulterar i att de kliver på mig!
Får bli den elaka jävla morsan igen i ett par veckor med stenhård. NEJ; det får du inte .(PUNKT) . Tyvärr är det så tråkigt man ska kunna bara säga och sen ska det lydas men icke. Vi får väl se hur det går. Påfrestande är det att hålla den stilen!
Orkar inte skriva mer idag! HÄPP!!

Slödag!

Vaknade och blev sugen på ut och åka. Bernte jobbar och massa djur ska gå hem, alltså bara glömma idag! Fodrade, drack kaffe och städade, sen har jag mest slöat. Bernte kom hem vid 12 , fikade och sen förberedde vi lite mat. Chrisse och Elin och OLLE kom en sväng på middag. Sedan åkte vi en sväng ! KUL! Spännande. Nu är vi hemma igen och jag ska packa för att jobba dygn igen. Sen är jag ledig t.o.m Söndag! SKÖNT!!!!
HÄPP!!

Lördag! och ledig 2 dagar!

Kom hem lite efter kl 7, inte lika kallt idag. FAN va kul det är!!
Frulle och städade huset. Alex , jag , Boppa och mormor åkte till Stinsen och shoppade kläder till Alex , Boppa hittade vi 1 par brrallor till. Han skulle inte ha något utan bara ett par målvaktshandskar som jag lovat honom i ett svagt ögonblick! Alex fick 2 par jeans från JC de la upp dom direkt, kanon, slapp jag det!
Några tröjor och sen blev han klar!
Väl hemma hade Bernte kört sönder jordfräsen, skit , får hand gräva istället.
Fick honom till att bara skita i allt och hänga med på en hojtripp. Vi stack till Skogstrollen. KUL! Hem lagade mat och sen åkte jag själv till Å-berga och hälsade på syrran. Kul, inte ofta jag tar tummen ur häcken och gör något själv. DET BEHÖVDES! Snart har hojen gått 100 mil, inte illa för en -06:a? tror jag det är ??? Kommer inte ihåg!
Så skönt att få sticka iväg utan häng! JAG FÅR KÖRA SJÄLV JIPPI!!!! Nu ska jag sova! HÄPP!!

Fredag och jobbar!

Vaknade och höll på att frysa ihjäl, kallt som fan. Ändrade mig angående att åka hoj, packade om för bilfärd! När jag väl hade duschat så ändrade jag mig igen. Packade om för hojen och det fick det bli! Slappade på soffan när jag kom fram, höll på att frysa händerna av mig på vägen hit, måste ta de varma handskarna nu!
Ingenting har hänt , men nu händer det grejer. Jönsson och Helen har kommit hit , ska bli bjuden på grillat och kanon sällis. Kul att de kom , detta dygn blir bättre då! HÄPP!!

Torsdag!

Dagen började segt, Ingen lust alls att kliva upp! Tog tag i vardagsrummet och tog tillbaka det från fåglarna. Passade på att möblera om lite när jag ändå satte på ny klädsel på den SKITIGA soffan. Nu är den ren och fin igen!
Har inte gjort så mycket mer än städat i vanlig ordning. 2 st dammsugarmunstycken på 1 vecka, gillar ni det? Kan bero på att de används flitigt! 900 kr kostar ett nytt. Fick bli en habrovinkellösning!
Packar inför jobbdygn SKA åka hoj , så imorgon kommer det att regna. Men det tänker jag SKITA i , har ju fått kopplingen justerad av Johan , Tack för det ! KALAS! Jönsson och Helen kommer och grillar imorgon , det ska bli skoj, inte igår som man träffade någon av dem och jobbdygnet kommer att bli roligt! HÄPP!!

Upp igen!!

Vanlig rullande dag ! Inget speciellt för utom det vanliga och Plantagen , handlade lite perenna växter som jag ska ha ner någonstans. Gustavsbergarna här idag igen. Djur hem och nu börjar det sina! GANSKA SKÖNT med en liten paus! Nu ska jag sova ! HÄPP!!

Tisdag!

Upp och fixade lite, Boppa på fotbollsläger och Alex och jag roddade runt lite.Bla banken och fixade lite med konton hit och konton dit!! Nu har jag ränta på alla mina konton och ganska bra sådan också! Låste lite och fondade lite ! Nu ska de få växa!! :)  Chrisse, Elin och Olle här länge. JAg hade massor med tid att gosa med min lilla kille. IKEA och Willys avklarsde vi också! Handlade lite grejer till Olle så han har något att leka med när han är och hälsar på hos oss.
Köpte 3 kg kantareller. MUMS!!!

Måndag !

Bernte började jobba idag, mindre kul! Andreas, Boppa, började sin vecka med fotbollsläger idag. KUL! Maja kom och hjälpte till med djuren, inga säckar fanns så det blev till att snåla på mockningen, de djur som är här fick rent. Burarna som är tomma får vänta på morgondagen!
Känner mig ganska tom, less och inte på humör. Kan det vara lite sjukdom på G ?? Ont i nacken och känner mig urrig!
Banken ringde , ska dit imorgon och rodda lite med stålars, ska bli skoj. Pengar ska leka med andra pengar för att föröka sig !!!!
Handlade allt möjligt med Alex , bla hundmat och på ICA, träffade på Denise där. Syrran kom hit en sväng efter jobbet och jag bjöd på tokstarkt kaffe! URK!!!! Alla gojor har gått hem, så nu är det lugnt. MAssor med djur väntas gå hem denna vecka MEN 4 st kaniner kommer också!!!! :)))) KUL!!!! Ännu är det inte slut, hade planer på att åka till DELSBO på LÖRDAG morgon , det är nämligen crusing på LÖRDAG i Delsbo, brukar vara jättestort, vi får väl se!! SKULLE VARA SÅ KUL!!!!! Men jag vet inte vem som kan hjälpa mig LÖRDAG OCH SÖNDAG!:(((( Skit, det blir nog inget av med detta heller. TYPISKT!!! Nu ska jag sova!
TATTI! , PLOCKA KANTARELLER ÅT MIG OCKSÅ!!!! HÄPP!!

Massor med missade dagar!!!!

Efter att ha fått SKÄLL från min kära vän TATTI så måste jag väl uppdatera!!!!
Inte mycket har hänt, jobbat som attan både hemma och på jobbet i Angarn! Har haft hövvevärk och nackspärr. INTE SKÖNT!!!
Nu börjar det bli lite lugnare på djurfronten men fortfarande har jag ganska mycket kvar. Linneá har varit här och hjälpt till bra där. Alex har varit på badmintonläger i Fagersta, det tyckte han var jättesköj! Bara längtat hem lite, 2 sms har jag fått på 4 dagar DUKTIG KILLE!!
2 st grillfester inplanerade, 20/8 Ungar och Göran, Eva, Leffe och Helen.
3/9 så kommer det ett gäng polare, det ska bli skitkul!!!! Länge sedan man hade fest och 2 på raken är inte illa pinkat. TATTI ferre den 3 /9 !!!!!!!!!!!!!!Är ni på???????????????????

Igår var det crusing i stan, först sista gången på Barkarby, undra vart det blir sedan??
Handlade lite tröjor och en hatt till Boppa, Katta körde på kvällen, GAMLA TIDER DET!!!!
Idag har det varit full fart med hämtning av djur. Även 2 grannar som klagar på parkeringen av bilåkande kunder, kan förstå dem till viss del men det är inte alltid man hinner med. Har skrivit uppmaning på hemsidans alla sider om att parkera vettigt , Får se om det hjälper.
GATUPRATARE inhandlas imorgon. HAR LUST ATT SKRIVA " PGA DYRA BENSINPRISER OCH VÄLDIGT TUTGLADA GRANNAR KÖR IN PÅ TOMTEN!!! ELLER STÄLL ER PÅ PENNINGVÄGENS MOTSATTA SIDA! " Vänliga hälsningar , hon som får stå ut med grannar som kör bilarna på tomgång timmar i sträck och även tvättar bilarna DAGLIGEN sommar som vinter. Även hon som får stå ut med SKRIKANDE KRAVALLKNOTT stupfulla på helger och även vardagar!!!!

Tror inte att det är läge men man kan ju önska! NU ska jag sova HÄPP!!!

RSS 2.0