Det flyter på........

Upp och iväg , hem och kaffe! Det flyter på som vanligt, undra vad som händer mer!!??
Nu på`t igen! Gitarrlektion, fotbollsträning fast på sidan av och sen fotbollsföräldramöte. Innan det ska dagen gå först. Vi får väl se om hundarna blir badade idag !! MÅSTE GÖRAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mormor lite trött, hon är inte 70 längre säger hon , NÄ +20 år skulle jag vilja säga!! Hon känner att hon blir trött när hon gör något utöver det vanliga.
Allt det vanliga blev klart. Badade alla 4 hundar och fönade Wirre torr. Han ska bara borstas igenom ordentligt när han torkat helt! Gitarrlektion avklarat och middagen. Snart ska Bernte och jag på föräldramöte på fotbollen. 2 st inackorderingar har bokat idag. DET FLYTER PÅ!!!

Mötet klart och tv tittande fast jag skulle sova , korkat! HÄPP!! kl är 23.10 PUCKO!!!!!!!!!!!!!!!

Söndag igen !!

Vi vaknade kl 9.30 , då hade vi iallafall fått sova ett par timmar!
Trötta och hungriga klev vi upp 10 åt massor med frulle.
Städade av och gick ut med hundarn.
Vi åkte till HC_huset och köpte godis!
Hem och fick besök av Elin och Chrisse. de käkade middag hos oss.
Bernte kom hem trött och sliten från Kläppen, han vilade lite efter maten , drack kaffe och sen kollade vi på SOLSIDAN, det var ju riktigt kul!
Har inte sett det förrut. Nu är det tyst i huset alla sover,
Chrisse var ner och hämtade mormor på perrongen kl 14 också, hon var ganska trött!
En seg dag som inte har givit ett skapandes gram men många planer med både det ena och det andra !!!! MOHAHAHAHAHA
HÄPP!

CUP!

Upp redan kl 6.30 för att se till att Boppa kom iväg på cup i Kungsängen! Han fick skjuts dit av Olle, Williams pappa. Jag fixade med allt jag behövde sen stack Alex och jag dit också. Mormor åkte till nynäs havsbad för hotellvistelse.
Cupen gick bra, sista matchen *FINAL. Boppa blev tacklad , PUTTAD med hård kraft och flög rätt in i en bänk. Jag stod på läktaren och HÖRDE hur hårt det tog.
Efter matchen så ´blev hans andning ansträngd, han hade suttit resten av tiden. Befarade att han hade brutit ett revben och att det hade gjort skada på lungan.
130 km/h till Astrid Lindgrens för att kolla. Han lät inte bra och hade jätte ont. På väg in så började han och flamsa som att han var hög! Han landade rätt in i bänken med revbenet först!!!!

Övervägde att ring ambulans som mötte upp men avvaktade då jag var nästan framme. Kan ju säga att ingen körde fortare än jag just då!!!!
Mikaela fick åka till hundarna för jag kunde ju inte!!
Väl framme så blev vi inskrivna och då hade han hämtat sig lite. Han blev chock smärtstillad, 2 st 500 mgr + 1 250 mg alvedon fick han . STÖRRE DOS ÄN VAD EN VUXEN SKA HA!! Svarade bra på det , 3 timmar satt vi och väntade på att komma in på ett rum.
Hungriga och trötta efter en lång dag!
När vi väl fick en läkare så ville han göra en kontraströntgen, han misstänkte att mjälten hade tagit stryk. Han visade symtom på det. Boppa som aldrig har varit på sjukhus eller fått nål satt , flippade ur totalt!!!! LIVRÄDD, försökte övertyga mig om att han ljugit och inte hade skadat sig utan bara fejkat. Stackarn , så rädd var han. Fick honom efter ett tag att förstå att vi INTE skulle åka hem utan att han var HELT genomgången. 
2:a gången gick det bra ! TACK O LOV!! 

Upp på röntgen och han fick åka magnetröntgen, fixade att vara i rummet själv, jag och Alex väntade utanför , Alex var lite skärrad!!! 
Han var jätteduktig!!!!
Kom ner på akuten igen och fick vänta ett bra tag på svar. När läkaren kom så sa han att man såg att mjälten hade blivit utsatt för ett trauma men att revbenet , som förövrigt hade gjort sitt jobb hade skyddat organet. Revbenet var helt också. Rejält blå slagen fick vi åka hem. Då var klockan 01.15 och vi hade varit där i 6,15 timmar!!!
VÅRT LÖRDAGS MYS!!!! 

Till saken hör att på cupen så var det en kille som sprang in i ett skåp och började palta som attan, då sa några föräldrar att det inte skulle vara så kul att tillbringa lördagskvällen på akuten. Jag höll med att det skulle inte vara sucke!!
Det var precis vad vi fick göra. ALLT GICK BRA , hade kunnat sitta längre för att det gick bra.
Boppa fick nålen med sig som minne, och för att visa pappa.

Alex jacka blev stulen på cupen också, det var något jag SKET I . Om de fryser han de få min också, BARA BOPPA VAR HEL!
Vilket jävla sätt att sno saker på en cup, sopdåligt!!!!
02.30 kom vi i säng och orkade inte äta vi var helt slut. HÄPP!!!

Återigen Fredag

Upp var det svårt att ta sig imorse. Trött och lite bubblig i magen. Nu är man på banan igen och ska sätta fart med det som ska göras, måste ta mig ner till en bank och lösa in det astronomiska beloppet som jag fått på en avi! JIPPI!!
Nä, det här går inte sätt fart nu!
Klart och sen blev det duschen. Mormor och jag åkte till Jakan för att botanisera lite! Vilket tråkigt centrum, på banken och styrde upp lite Mohahahaha.
Hämtade Alex och nu har vi fikat, snart dags att ge sig ut på vägen igen , mot skolan IGEN, det var ett jäklans åkande! Boppa har innebandy turnering på klubben och är inte klar förrns kl 16 tidigaste! Idag får det bli rester inte ett dugg sugen varken på det eller att laga mat. Killarna får käka det , själv tar jag mig en smootie!
Snackat med Tatti som blir gammal hagga idag! Snackat med Katta som ÄR en hösäck! *Hämtat Boppa , ätit , NOT! Inte hungrig! Nu är det tv och sen tidigt i säng . Fotbolls turnering i morgon i Kungsängen! Sen får vi se vad vi hittar på! Over and out! HÄPP!!

UPPE!!

Nu har Bernte åkt, jag är uppe . Snart kommer det en fågel! Skjutsa killarna sedan! Hem och fika frulle med mormor, städade och sen stack vi till Plantagen och handlade lite vårfägring. Lite vårigt blev det här hemma! KUL!!
Hämtade Alex tidigt, Boppa hade innebandy turnering. 16.30 hämtade vi honom för att sedan bege oss till Ljudfront i Jakan för att införskaffa boken" Gitarristen 1" Klart äntligen hade den kommit in.

Middag och sen blev det betala räkningar, inge kul denna månad tycker jag! Tur att det går runt iallafall med marginal.
Sätta mig och snickra lite på min nya idé !!!!!!!!MOHAHHAHAHAHAHHAHAHA!!!! Kommer att bli så bra så!!!! Snart ska jag släppa hela grejen!!!!
Snart sova tror jag, blir en tidig kväll i kväll. Sent i 5 dagar nu och det pallar jag inte måste få sova ut ordentligt! HÄPP!!!!


Snart gräsänka!!

Upp och iväg med killarna , kaffe med mormor sen blev det Willys för att handla. Hem in med allt och sen städa. Mormor tog en promenad! Jag klev in i duschen!! 16.30 ska vi hämta killarna från klubbdisco, 17-18-30 har Boppa inomhusträning , 19 är det skolmöte på Viksjöskolan. NÄR SKA VI HINNA ÄTA???? Det är nog bara att glömma. Jag har gjort ordning smörgåsar som de får äta i bilen på väg till tränningen. Mellan träning och skolan får vi försöka att trycka ett par korvar! Det får funka!! Snart iväg!!
Bernte drar till Kläppen ikväll eller tidigt i morgonbitti!!
Såg lite på Boppas träning!! VILKEN LIRARE , !!!! HAR ALDRIG SETT HONOM JOBBA SÅ MYCKET!! Vilka framsteg!!!!

Skoltitt klar!
KAN BARA SÄGA , TACK VIKSJÖSKOLAN FÖR ATT NI GJORDE ETT SÅDANT DÅLIGT INTRYCK PÅ MIN SON!!!!
Han har alltid sagt att han ska börja i Viksjöskolan, MEN hans val blev inte detta plugg!!!

Alex motivering till hans val. Ena handen är Viksjöskolan, andra handen är Björkeby. Här är jag i mitten , båda ska tala om för mig att dom är bäst. Jag är PRISET, Jackpotten.
Viksjöskolan talar så att jag inte förstår, säger konstiga saker och är stressade från första början!
Björkebyskolan får mig direkt att börja lyssna och får mej att orka hela tiden. FAST jag inte ville gå där!!
Vad väljer jag!??? ALDRIG Viksjöskolan!!!!
Vad säger mamma!!`?????? -YES!!
SNART SOVA! HÄPP!!

Plan-smidning fortgår!!

Upp och hem, har inte sovit en blund inatt! BLÄ!!
Hem , skjutsa, fika , städa , promenad , duscha och salladsklämma! Det är mycket nu!
Har fortsatt att snickra på min ena idé. Börjar ta riktig form. Vi var på Björkebyskolan ikväll och kollade in plugget. Jag blev glatt överraskad! MÅNGA förbättringar gjorda och på G. BLA helt ny renoverad sporthall, me like! Alex sågade vid fotknölarna, han är så inne på Viksjöskolan så han kan inte tänka någon annan. Vart irriterad på honom då han var tokanti hela tiden. Pratade med honom sedan och fick honom att förstå att det är hans val men att han inte ska såga det direkt utan kolla på Viksjöskolan där han vill gå först! Sedan tänka på för -och nackdelar om båda sen välja. Väga in alla grejer och sen fatta beslut. Han förstod tror jag! Till saken hör att han har bara någon från sin gamla klass med sig till Viksjö de andra ska gå i Fjällenskolan! Så det är inte det som är anledningen! Vi får se, imorgon är det Viksjöskolans tur!! Nu ska jag sova , jobbig och stressig dag imorgon!! Häpp!!

Jobbar igen!

Upp tidigt som attan, till jobbet. Trött men det funkar igen, konstigt att det är så varje gång man har bestämt sig! Tills nästa gång! Alla som känner mig vet ju att det kommer flera gånger!
Sitter här nu och bloggar 4-6 februari ska Bernte och jag , SJÄLVA till Vikarbyn, JIPPI!!!! Det ska bli så kul. Börjar att komma på banan igen, känns riktigt bra just nu, börjar få koll på läget!
Har funderat idag på att starta upp något slags företag igen. Tanken!! ÄR!!!! Näpp, inte ännu!!! Snart får ni veta. Fan va jag är smart!!!!
Jinxy har åkt hem hastigt och lustigt! Ägaren hade blivit dålig igen i en allvarlig sjukdom han har! SYND!!!
Jäklarns vad det börjar rulla på!!!!!
Har stött & blött med storebror, syster och Katta! mmmm tänker inte helt fel. Tony var hel PÅ!!!! KUL!!!!
Så det är bara att börja rodda!!!!
Ska imorgon kolla mera och rodda på lite. Hoppas att jag får komma isäng snart! Börjar bli riktigt trött. Katta har magsjuka . URK!!! Inte avundsjuk!! Nu får det räcka med konstiga inlägg idag!! Häpp!!

Hem och mellanlanda!

Hem kl 7 trött som en gnu! Skönt med söndag! Bernte hade fixat fika, städade och lade upp planer!
Nu är det bara duschen kvar sen ska vi gratta Mikaela som fyllt 20 bast! SNORUNGE!!!!
Grattad och klar! JAG KOM I MINA JEANS SOM JAG INTE KUNNAT HA PÅ 3 ÅR!!!! JIPPI!!!!!!
Har snickrat på min gaddning, VET HUR JAG VILL HA DEN, BEHÖVER NÅGON SOM KAN RITA BRA ! Behöver se den i uppritat skick!!!!
Nu sova!!!! HÄPP!!!!

Jobblördag!

Upp och iväg till jobbet igen, Vilade lite på soffan tills klockan blev 8.30. Satte fart och kl 11 åkte vi till Å-berga och hämtade en snubbe. Färd till Södertälje, på JEEP CLUB SWEDENS  årsmöte. Det började kl 15.00 Efter det så blev det middag på hotell Scandic i S-tälje. VILKET SUNK HOTELL.
Dålig mat taskig service och ingen ordning överhuvudtaget!!!! SÅ PISSIGT!!!!
Baren och hotellgubben höll samma klass som resten.
Skulle kunna göra allt 10000 ggr bättre!
Hemma kl 01.30 och slängde i säng honom. Jobbig natt men det händer något iallafall. HAR BESTÄMT MIG. IGEN!!!! SKA INTE BYTA JOBB. HUR JAG ÄN TÄNKER OCH BOLLAR FRAM O TILLBAKA SÅ BLIR DET HÄR BÄST FÖR ALLA!!!! Hinner säkert ändra mig men jag måste se till helheten och HUR mycket ledigt jag har, hur lätt jag kan trolla ihop ledigheter utan att förlora lön. Kombinationen med firman och allt annat! Bara försöka gilla läget!!!!
Tror nog att det är 10 ggr som jag bestämmer mig , kommer säkert att ändras flera gånger. Det kanske är det som är grejen att få nytt grepp om det! Vad vet jag!?
HÄPP!!

Fredag!

Upp och pigg var jag inte. Iväg med Boppa sen hem ,fika, städade och duschade. Bernte och jag stack och handlade på ICA för en gångs skull, apoteket åt mormor också!
Skar grönsaker till tacos som vi skulle ha. Gjort läxan med grabbarna och nu är det packning på G . Jobbar 1 dygn! ledig 1 dygn och sen på`t igen på Måndag!
Sen är jag ledig t.o.m 2/2 . Bernte sticker till Kläppen så helgen blir solo med killarna. Boppa tackade ja till en cup på lördagen så kvällen är vi fri på, om vi nu orkar göra något! Nu ska jag snart krypa i säng !! HÄPP!!

Upp!

Trött som en gnu, iväg med Boppa och mormor stack också tidigt. Öron skulle hon till. Leffe skjutsade. Hem , kaffe och sen ge benet med det som skulle fixas. Duschade och då hade mormor och Leffe kommit tillbaka. Fika och sen så lirade Leffe lite gitarr med Alex , Alex mår så där! Inte riktigt i toppform. Han får vara hemma imorgon också så hoppas vi på nya tag på måndag igen. Själv ska jag jobba lördag och måndag för att sedan vara ledig i 9 dygn igen, känns bra. Bernte sticker på torsdag till Kläppen för att åka skidor och jag blir hemma med killarna. Mormor ska på Nynäs Havsbad mellan lör - sön nästa vecka så då är man gräsänka ordentligt. Jag har bytt lite pass så att jag kan vara hemma med mina fina.
Idag ska vi gratta morsan som fyller 67 år. Sticker efter att vi har käkat middag, har ett glapp på ett par timmar när det inte kommer några djurägare! KANON!! 
Det är allt sådant  som gör det svårt att byta jobb, tiderna och möjligheterna till att byta och trixa så att jag får ihop det. Detta gör att jag tvekar, men man måste få något konkret att tänka på så ordnar nog det upp sig också!
Ciccio har åkt hem, Eva var så nöjd så kul kul kul , flera kunder tack!!
Grattat morsan och fått en bra nyhet, heja Björnes magasin!!!
Suttit och väntat på en kund som flyget var försenat för. 23.15 kom hon hit. Special special, vad gör man inte för nöjda kunder? Tur att det inte händer ofta!
Nu sova dödstrött och värre blir det i morgonbitti!! HÄPP!!

Hmm !!

Sökte ett jobb igår, Skälby kvinna 54år ?? Kanske det, men jag blir så trött på alla cv´n som ska med. DET SKITER JAG I!!!!
Inte konstigt att folk inte kan eller orkar söka jobb! Så jäkla omständigt och har man inte sökt på det sättet förrut så är man som ett UFO!
Uppe iallafall och Alex hemma Boppa i skolan. Nu sätta fart!
Någon som är sugen att starta städfirma med mig?? jag jobbar du raggar kunder och sköter det andra!
Källaren kallar och tvätten!
Firma finns vilande!
Har sökt 3 st jobb mest på kul, förväntar mig inte att få något. Måste ju börja känna efter om det är detta jag vill. 1 som städare i team, kan vara kul, 1 som ass på frösunda åt valfri brukare, har i princip talat om att jag finns tillgänglig igen. Har ju jobbat åt dom förrut!
Vet inte vad jag vill men ja ja den som lever får se!
Jag var på ett jäklarns bra humör nyss men nu har det dalat. 
Det som är kul är att det ringer nya kunder som har uppmärksammat mitt företag! KAN DET INTE RINGA OCH BOKA MINST 10 OM DAGEN!!!!
Då skulle allt vara kirrat!
Imorgon fyller morsan år ! Ska man dit eller inte??
Vi får se, fåglar som ska gå hem. Nu dags för sängen sååååå trött!! HÄPP!! Alex blir hemma hela veckan! Mormor till öron imorgon och få apparat 2 HÄPP IGEN!!

Dags igen att vakna!

Upp , iväg med Boppa , Alex sjuk fortfarande! Kaffe och nu sätta fart för att sedan skjutsa mormor till frissan. Bokhandeln under tiden för att hitta en bok , Gitarristen 1 till Alex. Sen hem och få besök kl 14. Boppa måste ha nya fotbollsskor de gamla får han vika tårna i! Måste fixas idag!
Klart och fixat med frissan, och fotbollsdojjor. Besök av Ronny och Annika idag, de funderar på att skaffa goja så de ville kolla lite!
Mat och tv nu KOLLA PÅ JOBB !!!! HÄPP!!
Kanske dags att lägga ner bloggen!?
Har suttit här och försökt kolla jobb, men det är inte det lättaste! Vad vill jag göra? Varje annons om pers ass så tänker jag , Blir det bättre eller????
Har hittat en kvinna i Skälby som vill ha en ass, gärna som bor i närheten, kan det funka!?? Göra något helt annat?? Vem vet inte jag.....vem vet inte du?? !!!

FÖRSOV MIG!!

Klockan 7,20 vaknade jag av att Bernte ringde, då hade jag legat och väntat på att klockan skulle ringa. Det gjorde den inte, igår tappade jag mobilen så att batteriet åkte ur. Inte tänkte jag på att klockan ställdes om då! Tur att han ringde annars hade Boppa kommit försent. Nu hann han i allafall. Alex är hemma idag och mår tjyvtjockt, snorig och täppt i näsan! Jag har ont i hövve! Städat nere och ska fortsätta uppe sen källaren. Behöver ta mig till djuraffären idag och köpa hundmat och papegojmat. Bernte har varit på Feelgood på undersökning , allt var bra .
Göran här och vi planerade lite kökbyte, kul som fan. Kommer att bli kanon! Aug-sep blir nog en bra tidpunkt för det. Inte så mycket fåglar här då och de som är kan stå i källaren!
Fotbollsträning och läxläsning! HÄPP!!

Söndag!

Upp klockan 9 , Bernte och jag hjälptes åt med allt! Städat och klart! Mockade alla burar nästan, När vi höll på så kom Leffe , bästa Leffe, och fikade! Sen blev det mat och så har vi skottat och sandat , regnar som attan! Nu är det duschen som gäller för att sedan kolla av läxorna med killarna! Tidig säng ikväll, bägge ska till plugget! HÄPP!!

Lördag!!!!

Jag fick sovmorgon, Bernte fixade alla djur och nya inackorderingarna som kom idag! Frulle sen suga golvet. Dusch och iväg till frissan. Bernte åkte tillbaka med spelet och FICK byta utan krångel. Tack för det. Hemma och satt och mös med Bernte lite. Middag med vin och nu plockar han bort allt , hundarna får mat hör jag . IDAG har jag bara SLAPPAT, nästan, men det är jag fan värd!!!!
Vad händer nu då, ?? rastlös!!!!'
INGENTING!!!! Glott på dumburken, bara sova kvar! HÄPP!!

Fredag och det är mitt jobbdygn MEN DET HAR JAG BYTT BORT!!!!

Upp kl 7 skjutsade Alex och sen fika och satte en jäklarns nitti, hade INTE någon lust alls utan gjorde skiten fort och systematiskt som attan för att bli av med det!
KLAR!!!!
Alla våningar klara, har bara några skåp nere, lådorna under våran säng, skafferiet kvar! YES!!!
Imorgon blir det till att göra rent burar hann inte idag!
Handlat och fått in allt i skåpen, käkat middag rester blev det av korvgrytan. Bernte på G hem han har gjort en till tattoo ska bli kul att se i verkligheten. Nu softa , fast först hundarna som ska ha mat efter maten! Sen softa!!!! HÄPP!!
Bernte sa att han var i Gävle när jag pratade med honom, inte en chans jag förstod att det var max 1 timme kvar hem. En liten sport att inte säga var man är!! Funkar ALDRIG!!!
Nu har vi softat klart och det blir sängen , killarna ligger redan och softar i sina. Snart ska det släckas HÄPP!!!!

Torsdag! Bernte till Torpa och jag fick sovmorgon!

Bernte klev upp vid 6 så han fixade Alex till plugget så att jag fick sova. Direkt när han släppt av honom så drog han vidare till nordligare breddgrader! Han var framme vid 12-tiden!
Jag har fixat vidare Alex rum är klart och det är bara att jobba på, så jävla tråkigt bara. Göran var här och fikade! Ett välkommet avbrott!
Nu har jag laddat med en dusch och astmaspray och ska fortsätta. Mormor gör korvgryta, jag ska hämta Alex kl 17 hos Elliot han är där och hänger , för leker får man nog inte säga längre!
Boppa har slagit rot i källaren!
Klar med Alexrum, vårt rum och nästan med kontoret, orkar inte längre, nu får det bli sängen! Bara resten kvar + klädkammaren! HÄPP!!!!

Onsdag! och jag fixar på, Vabbar idag!

Upp och iväg med Alexander! Boppa är fortfarande sjuk, Vabbar idag! har just duschat efter städningen nere och i källaren. Nu ska jag ta tag i övervåningen! JULEN SKA UT!!!!
1 Amazon kommer idag, inte många inackorderingar kvar. 1 kanin , 1 ara, 2 amazoner och 1 undulat!
Sen har vi ju DEPPEN då, mupphunden ! Nej då han är ganska ok, gillar inte att han är så stel bara , 1 år och redan stel i ryggen , korset eller var det nu sitter. Skulle nog behövas en röntgen!
Nu fortsätta!
Klart blev det och fint blir det! Alla spel och konsoller till källaren, där blir det ett spelrum! Nu sova HÄPP!!

Skolan börjar med 1 bortfall härifrån!

Skoldags igen, Boppa sjuk. Skjutsade Alex och sen hem till kaffet! Sanerat golvet från fjädrar, och sen blev det duschen. Ska fortsätta uppe men först blir det lunch. 13.30 kommer någon papegoj-ägare och kollar läget!
Papegojbokning avklarad! Fan va bra! Kul att höra att folk som varit på andra ställen , gillar vad de ser här! Oj, va rent! är en kommentar som man hör direkt!!! YES!!
Göran här, Jinxy har varit ute och jag fick in honom igen efter mycket om och men. *Han ville vara ute längre!
Mat äten och glass inhandlad! Nu softa. Förresten 4/2 -6/2 åker Bernte och jag ,BARA, upp till Vikarbyn på 40-års fest!!!! JIPPI!!!!

Trött och förbannad!

Vilken jävla natt*! 15 gick han ur sängen för att slappa framför tv´n, sen blev det inte sängen förr´ns klockan vart 3,15 och då var det bara dags att jobba ett tag! 1/2 timme blev det på soffan!
ARG , SUR och grinig när jag åkte hem. Det gick över ganska snart, en sjukling hemma . Boppa feberyrade i natt och låg i min säng med mardrömmar! Han blir hemma ett par dagar, skolan börjar i morgon och jag får väl vabba, ?! SYND!!! NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har iallafall rengjort hela undervåningen från julen och annat löst krafs!! Så less på skit som ska vara framme bara för att!!!
Tog just tempen på Boppa, 38,2 blev det!
Han känner sig tung i kroppen , armarna väger bly! Alvedon och så hoppas vi på att han får sova, antagligen hos mig!
Massor av djur har gått hem även den döda hamstern! Det gick bra, man är alltid lite spänd när det händer , INTE ROLIGT!!
Kände mig lite shoppingsugen så jag skickade Bernte att köpa ett XBOX 360 slim!!! kul som fan och uppskattat!!!!
Roligt spel där man ÄR kontrollen själv!!!
Nu ligger alla och jag ska ner och kolla till mormor , hon har känt sig lite tjyvtjock idag hon också! Antagligen något på G !
HÄPP!!!!

Trött och less!

Upp efter en skit natt! På jobbet ingenting hände förrn´s kl 15 då klev det upp! KOMMER ATT BLI EN LÅÅÅÅÅNG NATT!!
Blir inget mer idag ! HÄPP!!

Lördag!

Bernte och jag klev upp 8 och satte en jäklarns fart!!
Djuren ute , nere städade hela kåken och gjorde rent alla innan kklockan var 10.30 då har vi hunnit duscha också!! Och hackat is från trappen där Bernte gjorde en praktvurpa!!
Micke , IDA och Maggan ska komma hit och fika idag!
Jag ska göra klart bokföringen och mocka uteburar. Några djur hem och en fågel kommer!
Imorgon är det jobbdygn igen, Bernte får hålla ställningarna här hemma med djur som ska gå hem, och det är en hel del. Bernte till jobbet en sväng!
Chrisse och Elin kom hit, Andreas var här och lekte med Boppa, gick hur bra som helst! KUL KUL KUL!!!! Rolig grabb och jätte gullig var han! Tog för sig utan att vara framfusig! Han har det inte så lätt den grabben, med sin storebror som retar honom HELA tiden, och det var nog som Boppa sa , att han nog är lite ledsen för att han inte har någon kompis!
Nu packa inför jobbdygn igen! Mycket nu, sen på Onsdag också! BOKFÖRINGEN KLAR!!!!! JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!! HÄPP!!

7/1 -11 bokföringsdag och bokslut!!

Upp och fixade iordning allt, Bernte och killarna stack till Simhallen, Aria följde med! Göran och Eva här och fikade, gulliga dom! Chrisse och Argos var här en stund, Elin mådde tjyvtjockt!! Min gulliga stor stora kille, VAD JAG ÄLSKAR DEN UNGEN, får man säga unge när dom är 23år?? JA och får man inte det så SKITER jag i vilket kommer alltid vara min unge!! PUSS på honom.
Jag fixade 3 st bokningskalendrar också så nu är det klart! Hoppas att det funkar bättre och att det blir mer översikt !!
Mat och sen tog jag tag i bokslutet, och bokföringen. NÄSTAN klar orkar inte längre nu klockan är 00.14 och det får bli imorgon. Micke och Maggan med IDA kommer hit imorgon och fikar. Klockan ringer 7.45 GOD NATT!! HÄPP!!

Ny dag!

Sov tills klockan vart 9 , ner och fodrade, kaffe och frulle med mormor och Alex. Städade och fixade. Morsan och Farsan kom hit och fikade. Ner och mockade burarna inne. Så rent och fint blev det! Ut och skottade både för hand och med slungan, jag blev klar nästan när Bernte och Boppa kom hem, 4:a blev dom. Duschat och nu väntar jag på att maten ska bli klar. Mormor har lagat den idag igen . Sedan får det bli en dagens eller något annat gott!!

Äntligen morgon!

Åkte hem när Nilla kom. SKÖNT!! Fikade och gav djuren mat, Jinxy, den nya Aran som ska bo här i 4 mån ev längre , hade skött sig exemplariskt!! INTE skrikig som någon sa, SKRIKER AV ÅNGEST!!????
Inte!!!! Han är tokfin, ska försöka släppa ut honom imorgon när det är lugnt! Han behöver röra sig!

Alex åkte till Aria och Boppa hittade ingen som hade lust, han grät stackar´n, gör mig ont att han har lite svårt med polare! Ska försöka att stötta honom bättre!! Han och jag pratade när vi åkte till djuraffären, och jag föreslog en kille som han pratar med i plugget. Killen är lite stöddig men snäll mot Boppa. Jag tror att han inte kommit in ordentligt och bara har en ATTITYD, känner igen det från andra barn. Boppa sa att han nog var stöddig för att han inte har så många kompisar och egentligen är ganska ledsen!???? Så SMART den grabben är!!!! MIN ÄLSKLING!!!! Tänker på andra när han är ledsen själv.
På lördag ska han komma hit och lajja om inget annat inträffar som hans familj ska göra. Boppa ringde killen när vi kom hem. Så fin!!

Har visat mitt "Pang" för marsvins ägare, de var nöjda. Jag tror att folk vill "komma" på mig att det är skitigt när de kommer med KORT varsel. TJI fick dom. OJ, va rent och va gott det luktar fast det är så många djur, sa dom. Ska det inte VARA rent ???. frågade jag! Då blev de tysta. Inte så smidig idag känner jag men man kan inte vara på topp jämt! 

Ätit mormors Sjömansbiff, tokgott!!!! 
Nu är det Göta Kanal 2 men den har jag sett 100 ggr känns det som och den var bara rolig de första 2 gångerna! Snart sova , Boppa har cup imorgon i Åkersberga , Bernte och han åker , jag har djur att ta hand om. Alex ska ha Aria här!
HÄPP!!  

Jobbar igen!

Upp kl 5 för att fixa alla djur innan jobbet, trött!!!! På jobbet och med medhavd säck innehållande ved så eldade jag på , vägrar frysa här !!!! Har fått honom att köpa ved, talade om att detta skulle inte arbetsinspektionen gilla. Vi ska inte behöva få frostskador på arbetet.
Dan har gått och 10 säckar inhandlade, Katta kom förbi med 1 säck på morgonen, + en liter MJÖLK, tur att man har bra vänner. Nu är klockan 17.36 och jag hoppas på en tidig säng men troligen inte, Hon ska komma hit i natt men jag tror inte att jag får åka hem SYND!
Jobbig natt! Häpp!!

Hemma igen på ett dygns ledighet!

Hem och satte fart. Alla djur är klara , det har kommit och gått djur , jag har lyckats spela in papegojan Elvis när han sjunger I like ti move it move it. Så kul !!!!
Göran var här då, han provade även massage stolen. Matlagning står på programmet. Skall även börja titta mig om efter nytt arbete, nätter, kvällar eller på rullande schema , Bara det är heltid och att jag fortfarande kan rodda med firman!
Ätit lämnat hem djur och nu väntar jag på en ARA som ska bo här i 4 månader!!!!
Sedan packa inför jobbdygn igen! PUST!!!!
Killarna ska agera hundvakt imorgon*! Tur att de har blivit så duktiga och stora! Säger Häpp Nu!! Häpp!!

2:a januari!

Jobbar , vår idiot till granne hade skottat ut all sin snö från sig på vägen, ingen bil kunde åka där och när plogbilen kom så tryckte han allt mot vår grind! 70 cm vall blev det av det hela. Bernte skottade bort det när jag duschade, tack för det!
En hamster som varit inackorderad dog idag, Boppa hittade honom. Tråkigt för tjejen, men det är livets gång. De tog det bra , han får ligga i vår frys tills de kommer och hämtar honom.
Städat, tvättat, vikt tvätt lagt in tvätt, burit in ved, och skottat. Undra vad alla mina kolleger gör när de är här, ?? jag får alltid göra allt. Nu är jag slut som artist och tänker vila på lite, han sover framför tvn och jag tänker göra detsamma. !! God fortsättning på er alla.
Nu vill jag sova klockan är 22.30  och jag är trött!!!! HÄPP!!

Nyårsdagen!!!

Sov till 9.30 , upp och sedan har hela dagen gått åt till att mocka burar , ta emot djur och sen laga mat och städa. Bernte och Chrisse åkte till jobbet och mekade med bilarna, min bil fick ny olja! Tack för det! Elin snackade med mormor i 2 timmar om ditt och datt!! Pratsugen tror jag!
Badat bubbel och nu är det packning och sova som hägrar! Jobbar 2/1 och 4/1 så det kommer att kännas kan jag lova. Bernte och resten ska fira Siv som fyller 80 år imorgon!
HÄPP!!

Nyårsafton

Klev av mitt pass och sen hem för att åka och handla ! Klart sen städa utfodra och ta emot ett par djur! Käkade mat och sen 2 timmar helt dö på soffan, vaknade till och glodde på tv med familjen och sen blev det rakettittande! 00.30 gick vi alla och sov! HÄPP!!!

RSS 2.0