DETTA LÄNGTAR JAG TILL , NÅN MER ??


Fredag sista dan i frihet!!

Klev upp kl 8 käkade frukost med ungarna , kl 10 skjutsade jag dom till Skridskodiscot, och sen åkte jag hem. Bernte stack dit efter jobbet kl 11.15, 12 åkte de hem, med var gamla grannungen Elliot. Under tiden så gjorde jag rent i burarna och dammsög av ordentligt. Nu börjar de gå hem, from söndag är det bara 2 marsvin kvar. Sportlovet är slut för denna gång, sen kommer nästa rusch v 15. Bernte och jag hjälptes åt med det jag inte hunnit, så nu är det klart och rent överallt. Göran och Eva kom hit och hälsade på, dom hade med sig semeltårta, JÄTTE GOTT!! Kevin hämtade hem Elliot vid 16.30 .Till middag blev det kyckling och massor med grönsaker i ugn, + massor med vitlök, inge gnäll alls från mormor hon gillar inte vitlök. Hon skulle bara veta hur mycket jag har i nästan all mat, inte pannkaka.
Ikväll blir det, Så ska det låta , och sen sängen, ångest panik attack, jobbar imorgon. Nån som har nåt förslag på vad lilla jag kan syssla med????? Skriver inge mer nu utan vi hörs på sön. Hej hopp!!!!!!!!!!!

sov dags snart

....middagslagning frukost dinkelpannkakor förberedda. alla djur har fått mat, etc etc . Chrisse och Elin kom hit och hälsade på, det var länge sen, dom hade skjutsat hem Mikaela som varit hundvakt idag. Elins mamma Monika har brutit benet och ska opereras idag, hon hade halkat när hon var ute med Argos. Stackars henne kan inte vara roligt.
Kul i alla fall att träffa dom. I morgon ska killarna på skridskodisco mellan 10-13.30 tänkte skjutsa dit dom och sen åka hem, Bernte slutar 11 och kan åka förbi och kolla läget efter jobbet. Det måste dom väl klara? dom är ju 2 och får ta hand om varandra. Kl 13 kommer muffin ,ett marsvin, stammis. Sen måste jag göra rent i alla burar, lör och sön är det hemgång. Sov gott!!

Eller MILO jobba på ,ett brettarmband ÄR det möjligt ca 1 cm brett.????????

Löpankor pingvin stuk


Gamla rutiner

Jaha, då var man inne i det gamla vanliga då , äta skita sova och STÄDA! Snart har jag tagit hand om alla tvätt, jag har städat , givit djuren mat ,MÅNGA VAR DET, skitbra!, utfodrat ungarna och mormor, fixat med hundarna, planerat middagen i kväll och snart ska jag ner och tvätta av mej själv skiten. Pratade med Bernte och poolen kommer om några veckor, vi planerar att börja med allt i April, så att det kanske, hoppas jag, är färdigt till 5 juni, då tar Mikaela studenten så det blir favorit i repris fest i trädgården i Skälby. Hoppas på bra väder igen kan man ju.
Tänk va skönt det skulle vara om pensionatet kunde bära sig och att jag kunde hitta på nåt annat att syssla med också, så jag slapp gå iväg och slava, utan kunde slava åt mej själv. Lördag är det jobb och jag känner ångesten komma krypande, fan, inge roligt. Måste komma på nåt sätt att ta mej runt mej själv så jag tänker annorlunda. 
Appropå ingenting, så har mina valpköpare snart betalat klart. Det är poolen , bra att ni skött det fint. Ni får väl komma och bada, och kanske ta en liten eller stor dagens på det nya trädäcket. Bira funkar också! 
Nej nu ska jag ta tummen ur häcken och gå ner och duscha, för er som undrar går det ganska bra med rökat. Hej hopp skriver sen .......... 

Hemma i Skälby

Vi åkte kl 11.05 och landade i Skälby kl14.25 32,3 mil är det. Har plockat ordning på allt , duschat och nu är det bara tvätten kvar. skriver sen .................
Nu har vi ätit och kollat lite läxor , givit alla djuren mat, rastat hundar och fischlat på med tvätten , bara 4 maskiner kvar! Sängkläder från torpet är det så ni inte tror nåt annat. Killarna ska faktiskt få lägga sig tidigt idag , man märker på dom att friskluften har tagit på dom, trötta, och det är jag också. När de har lagt sig ska jag slänga mej i bubblet tänkte jag , vi får väl se om Bernte orkar eller om han ska upp tidigt och jobba. Nu ska jag göra räkningarn, JIPPI!! och betala preliminärskatten på smådjurspensionatet. Sov Gott!!

Rocks fjantpelle, Elsa skällapa, Rosa feghare, Wirre dövöra

 Mina hundar som aldrig sett en häst eller smakat hästskit mmmmmmuuuummmmmaaa va gott!!

Tatti, Norris snart 10 år & Diva


TUFFSAN


KATTFAN


Lycklig Boppa


Theo och Alexander i hö´t


DIVA i luften har lättat nästa Arlanda


Dvärghönsen


Theo


Danne mekar skoter i stallet??


Tatti som korthårig igen det var ett tag sen som jag såg dej så Jättefint


Claesson?? Rätta om det är fel 23 år


Tattis Bengan fin liten kuse


Tatti dagen

Klockan ringde 7.00 och det var inte svårt att få upp grabbarna, Alex brukar aldrig vara nåt problem men Boppa, HAN flög upp. Vi käkade frukost och hade som plan att komma iväg kl 8 . 7.58 åkte vi bra jobbat va? Vi tog vägen över Hassela och sen timmer vägen, på vissa ställen gick det knappt att möta en cykel, men det funkade. 2 timmar senare landade vi uppe i Lillhullssjön, då hade vi åkt förbi samma snutfartkontroll 3 ggr, dom måste ha förstått att det var en sthlmare, för de lät oss vara. KAFFE som var så gott, och gissa sen????? DUSCHADE, 3 ggr fick jag tvätta håret innan det började löddra. Snacka om skitgris, jag kände mej som Klint-Olle nästan. Sen gick vi ut och kollade på alla djuren och lät hundarna vara ute ett tag de satt i bilen annars, tur att det inte var så kallt, ca -3, annars hade de fått vara inne. Tatti bjöd på lunch och sen kollade vi på lite kort från allt möjligt. Kul som fan att träffas, dom är så gulliga ALLIHOP, bli inte kaxig nu Tatti, mormor tyckte de var sååå trevliga , Dan var en trevlig ung man, bahhhaa  UNG???  Jo, då , du är väl ung. Snorunge!
Hela vägen upp (och hem) beundrade mormor naturen vi åkte över Matfors större väg, hon gillar berg och djupa dalar. Själv har man ju sett det ofta så det är ju ingen nyhet, men fint är det. Killarna njöt i fulla drag att få klättra runt i hö´t och träffa Theo var en höjdare. Vi åkte vid 16-tiden men innan vi drog så smet Wirre in till Diva och Norris, det enda han hade i hövve var - Har dom nåt käk över??? Han brydde sig inte om att det var nya hundbekantskaper där ens , bara om det fanns krubb. Vi kom hem vid 18 och rastade av hundarna , sen stack killarna och jag ner och köpte pizza. KUL ATT TRÄFFAS , HOPPAS DET KAN BLI OFTARE,säger det varje gång men icke då.
Nu ska vi slappa imorgon åker vi hem men jag tänker inte stressa vi kommer iväg när vi är klara. Lägger in kort nu sen ska jag ta´t lugnt. Sov gott!!

Sov dags??

Nu! vill jag lägga mej, de andra gluffsar korv som de grillat i öppna spisen. Nu stänger jag ner för idag kopplar upp mej i morgon kväll, och laddar in lite kort från Tatti hoppas jag .....sov gott och ta´t lugnt

Klockan är 18

Klockan är 18 men det känns som 23 skittrött, ska fan sova inatt. Mulen slödag, men imorrn smäller det då ska vi till TATTI Jippi ska bli så kul, nu ska mormor och jag dricka kaffe vi har ätit och Andreas och jag har varit på promenad med hundarna . Då träffade vi "Gerten" som tackade för Wiskey´n han hade köpt en godispåse till killarna var, som tack. Killarna åkte ner med den till honom när han var och hälsade på Eiwind, och tackade för passning av kåk och påsättning? av värmen.

Färd runt byn

Gråtrist och lite mulen, regnaktig dag, vi tog en liten tur runt byn med bilen efter lunch. Hem och spelade finns i sjön, Boppa vann. Nu spelar dom kort med mormor poker. Jag ska softa, har ingen lust att göra nåt idag, sova tidigt ska vi i alla fall , vi ska försöka komma iväg vid 8 i morgon bitti till Lillhullsjön . Idag blir det pyttipanna.

Vaken

Nätt och jämnt, drömmer så dumma saker som är svåra att släppa när man vaknar, Bernte har ny kärring som är gravid i 2 månaden , skiter i oss och beter sig skitdumt. Alla visste, men ingen sa nåt till mej. Han tyckte att jag skulle gå upp i rök och försvinna, killarna ville han inte veta av , Alex fick ett psykbryt och åkte upp och ner för källartrappen i Skälby och sa att han inte var rädd för källar råttan längre. Han tog på sig skulden och var inte kontaktbar. D o M tyckte att det var jätte bra att han hittat nytt, så slapp dom mej. Skälby skulle han ha och bara garva när jag inte alls höll med honom detta är mitt livs dröm (Skälby alltså), MEN jag hällde hårborttagningsmedel i hennes schampoo, hon levde i mitt hus bland mina grejer precis som att jag inte fanns. mina garderober med hennes kläder, min dusch, Bernte gick runt och betedde sig som om jag var luft också. Sen vaknade jag och hade ont i magen , det är tur att jag vet varför jag drrömmer. Tabletterna , det är en biverkning som inte är så mysig men man kan ta det eftersom att man vet att det är vad det beror på.

Käkade frukost sen stack killarna och jag och hämtade vatten det var helt slut. Handlade lite och nu sitter vi och dricker kaffe ska åka på en liten tur med bilen och kolla lite skriver mer sen ................

Bernt kom hem ordentligt

Bernte ringde flera gånger på vägen det snöade och var en dåligt väglag allt gick bra han kom hem. Vi har varit och åkt skridskor idag igen , mormor var med och tittade. Nu har vi ätit kyckling och ska snart spela kort och äta popcorn. Fina bilder på vinter Delsbo va ??  Någonting på Berntes jobb hade gått sönder han fick åka och meka direkt efter maten , troligen nattjobb, inte vad han hade lust med.
Nu har vi spelat poker jag vann det skiljde bara ett poäng mellan 1.an , 2.an och 3:an , alla är vi lite trötta så att det blir nog att gå och sova snart. Imorgon är en ny dag att fylla, en sak är att handla sen får vi se vad som händer, vi kan inte vistas för mycket med folk bara vi LUKTAR INTE gott någon utav oss. Sov gott och vi hörs i morgon

Ser ut som vanligt, någorlunda ren fortfarande, men idag not, skit att inte ha vatten man känner sig så skitig. Jag har paxat duschen hos Tatti på tisdag.


Alla hundar med mormor vid Sjulsbergs skola


Mormor och Boppa


22/2 -09

Ny dag , ska äta frukost .Bernte håller på att skala äggen så snart är det dags, han ska hem idag måste jobba och ta över rulljansen hemma.Synd! Skulle varit kul om vårans Bernte kunnat vara kvar men nehä, funkar ju inte. Vi får se vad vi hittar på idag Återkommer senare...........Bernte och killarna åkte spark eller som vi säger kick tävling innan han stack hemåt, han hörde av sig nyss tydligen ett jävla snöoväder med dåligt plogat och mycket trafik, tat lugnt är du snäll. Jag tycker inte om när han åker själv eller när vi inte är tillsammans, det är min värsta nojja att nåt ska hända, min gubbe eller mina barn något. Antagligen är det väl så för alla morsor eller ?? När Bernte stack gick vi ut alla på en sparktur, mormor och Andreas hankade sig fram , eftersom att det snöat så var det inte plogat och lite dåligt före, när vi kom hem så kom snöplogen, typiskt. Gick ut i skogen med hundarna så dom fick rusa fritt, dom är helt galna. Nu har vi precis svalt en varsin "Nyttig"? Billy Pizza. Softar lite sen ska vi på en liten biltur och kolla runt lite. ..........

Nu ska vi köra på morsan


Pappa Bernte och Boppa


Sparkåkning innan pappa åker hem


Stora huset Torpet


Vårat fina hus i vinterskrud


Alexander och Andreas åker skridskor i Friggesund Dom var skitbra på att åka!!!!!


Delsbo

Mormor ,Bernte och Andreas med hundarna , kom till Delsbo kl 18 igår, då var det elda ,skruva säng och skotta som gällde. Jag och Alex åkte inte upp förrns efter hans Break dance kl 20 kom vi iväg uppe vid ca 23 tiden . Allt gick bra !
Sov till kl 9.30 imorse, sen frukost och därefter till Ljusdal för att kolla Dollar store, en affär med billiga grejer, det blidde lite prylar. Nu sitter vi och grillar korv i öppna spisen , sen drar vi till Friggesund och åker grillor. Mormor sitter hemma och kollar tv och vaktar huset med hjälp av hundarna ......... nu är vi tillbaka, killarna var riktiga klippor på att åka skridskor, kallt som sjutton att stå brevid men ca 1 timmes åkning blev det i alla fall. Mormor har plöjt bok undertiden, vi var upp till Lychen med en pava wiskey som tack för hjälpen med plogningen. "Int va de növändit" sa han. Man ska hålla sig väl med grannar så det var inte mer än rätt. Nu ska vi softa och spela kort Bernte och Andreas är i skogen på en promenad med hundarna, Wirre är i extas över snön och Rosa den lilla skiten helt tok glad, Elsa tycker att det är kallt och vill helst ligga på soffan och sova. Rocks är mest som vanligt glad och pigg. Inatt låg 3 hundar hos mormor i sängen, det var endast Wirre som slagga i egen cuppe. Dom passar på när vi inte är i närheten, mormor och dom sover i stora kåken och vi i vårt fiiiiina hus det är så mysigt .... synd att behöva åka hem. Appropå hemma förresten, affärerna blomstrar, bara denna vecka 10 rök, och fler bokningar idag. 
Alex hälsar till alla som läser detta att" -här är det skönt att vara, och lugnt och roligt och mysigt" till er från Alex Kraaaam
Bernte kom precis in och berättade att den som är mest galen i snön är Rosa hon är helt galen!!!!
Mormor och jag har kollat på face book på allas foton.

Överklagat

Har överklagat beslutet med hjälp av tandläkaren och en lagom giftig penna. Men jag tror ingenting, förutom att det kommer att stå fast. Finns mycket man kan säga om f-kassan en sak är att det beror helt och hållet på dagsformen på handläggaren verkar det som.
En jag känner fick en liknande skada ersatt men det föregicks inte utav någon olycka , endast av en  kosmetisk anledning och att de behövde åtgärdas så klart. De tänderna var lika lappade och rotfyllda som min och det var inga problem . Undra vad kriteriet är för att få hjälp?? Äta eller ätas???????? hej hopp

I dag åker vi va skönt

Packar, förbereder, och gnor runt...... här kommer vi Delsbo 1/2 METER SNÖ, LYCHEN SKULLE PLOGA TACKAR FÖR SNÄLLA GRANNAR. Djur kommer hela tiden, trådlösa internet funkar jag kom ihåg koden ..... vi hörs där uppifrån .......hej hopp

.....som sagt torsdag

har städat som vanligt, blivit av med huvudvärken, duschad och på G på nytt. Tror jag! Idag börjar det att ramla i  inackorderingar ganska många på sportlovet , Mikaela tar helgen och Bernte tar över på söndag så jag och killarna får ledigt och sportlov i Delsbo, kan ju inte lägga ner en av de bästa veckorna på året. Ska försöka handla idag så att vi har det klart, får bli lätt mat som inte ger så mycket disk, det finns ju inget vatten där uppe. Skall förbereda alla burar och vart de ska placeras, packa och försöka att tänka ut vad vi behöver ta med oss dit upp, ska kolla om jag kommer ihåg koden till mitt trådlösa internet iså fall kommer jag att skriva där uppifrån och till alla en gång för alla Delsbo ligger i HÄLSINGLAND INTE!!! DALARNA kan inte fatta varför alla tror det . hej hopp!!!!  

Torsdag faktiskt

Kom hem tack o lov. Måste göra nåt åt min situation, kommer att knalla med näsan rätt in i väggen snart, pallar inte ha det så här på jobbet. Kan inte vara riktigt att ha ångest ett dygn innan jobb, och nästan grina på väg dit!! Nej fy fan ,nu är det jag som SKA ta tag i detta. ............skriver mer sen LEDIG 9dygn Jaaaaaaaaaaa va skönt !!!!!!

Tisdag igen

Idag händer det mycket, jag ska kopiera f-kassans papper och lämna det till min tandläkare. Han tyckte att det var väldigt konstigt det svar jag fått, ingen , kan säga hur länge en rotfylld tand håller. Det finns de som hållt i 10 år även de som klarat 30 år. Alltså kan de inte säga att den ändå skulle gå sönder snart. Men jag hoppas ingenting. Ska till djuraffaren och köpa havre, kl 13.00 ska Wirre lämnas för trimning, han ska gå fortare tänkte jag så jag slipper dra honom fram. Hämta ungarna efter det och sen läsa med Alex , han var jätte duktig igår, gjorde nästan klart allt och det var MYCKET!! 
Berit ska vara här med killarna ikväll, Bernt och jag ska gå på handledarkurs med Denise och Mikaela, Kråkan ska tydligen också gå, JIPPI!! Nu ska jag röja på så att jag hinner med allt , JOBBAR imorgon usch!!

2 dagar utan sista dan var i fredags

Röka alltså, skulle vilja ta 1 men nej, jag ska fan fixa det här

Honom vill jag ha!!!!!


Min drömhäst finns på lantbruksskolan i Rättvik Sååååååååååååå fiiiiiin


Boppa af Sälen eller Rättvik


Uppe på toppen i Rättvik, jag Boppa morsan Tjoran och mormor


Söndag igen

Igår var jag i Rättvik med mormor, morsan och Andreas. Andreas tyckte att det var kanon han ville inte följa med i fredags kväll, hade fått för sig att leka med en kompis. Han var helt lyrisk över all snö, låg och ålade och gjorde sälen etc etc . Jag tycker synd om alla ungar i Stockholm som inte får uppleva snö. När vi kom dit så åt vi lax och potatis som Kjelle gjort ordning, skitgott, sen blev det kaffe. Tjoran kom hem och då blev det att åka till Dalstationen och heja  på Ninni och hennes dotter, hon åkte snowboard. Kjelle fick åka hem med Ninni och hämta extra nyckel till bilen som stod på tomgång , hunden hade låst bilen. Efter det åkte vi till toppstugan, Andreas gjorde sälen hur många gånger som helst och var jätte lycklig, på väg ner kom jag ner i ett spår och höll på att köra i diket där en annan bil varit nere och hälsat på, morsan skrek. Proffsig som man är parerade jag och styrde upp, ingen dikeskörning här inte. Vi åkte till springkällan och kollade, dom skulle borra efter olja men det kom bara vatten , på vintern fryser vattnet och bildar en isskulptur, när jag var liten besökte vi den också så den har funnits länge. Därefter hem och fikade sen blev vi bjudna på paj, så himla gott var det. Det blev dags att rulla hemåt. kl var väl 20.00 tror jag, mormor och morsan tyckte nog att det hade varit jätte kul och skönt. Lurade förresten morsan att prova Kjelles massagedyna, visste att hon skulle gapflabba, vilket hon gjorde. Efter att ha skjutsat hem morsan till Vallentuna så kom vi hem 00.15 KUL DAG .

Idag har gått i städningens tecken Skittråkigt, har inte så ont i munnen längre men svårt att äta. En kanin kom igår också ska vara tills det blir 10 plus grader ute, kan dröja länge. Har gjort förberedelserna till mitt bokslut skönt att det är klart.
Nu ska jag laga maten klart.

NÅGON????!!!!!

Nån som är bra på att skriva överklagande till myndigheter????

Studiedag

Killarna hade ledigt, Andreas är sjuk, från skolan idag vi sov till kl 8.30 sååååå skönt. Boppa är inte så sjuk när han är sjuk, han tycker att åhh nu ska vi leka ,jag kan klättra i träden, åka skridskor etc etc, Alex är helt sänkt när han är sjuk och vill bara sova och vila. Olika som sjutton , undra vilket som är bäst? . Har bara tagit det lugnt idag spelat lite kort med grabbarna och softat. Ringde till tandläkaren och han klämde in mej mellan 2 patienter i morgon kl 11.10 har så himla ont kan inte sova , är helt säker på att jag åkt på en infektion som heter duga. Stora blåsor av plastskenan, ska be honom att ta bort den är hellre utan om det ska göra så här ont,  va fan ler ju inte i vanliga fall och behöver ju inte börja nu eller hur ? Nu ska jag lägga mej och riktigt få känna dunket i hela kindbenet, hoppas att det fixar sig snart skit jobbigt men idag har solen varit framme ganska mycket alltid något . Sov gott !! Ses
Förresten gluttade i mormors Året runt fullt med bilder på blommor, fröer, plantor, etc vill att det ska bli vååååår vill påta i trädgården, har STORA planer runt i hela trädgården.. Nu Sov Gott igen!!

Tjuvkik på våren


Bernte och jag I år firar vi 3 år den 9/9-09


9/9-06


Måndag igen

Boppa är hemma och är sjuk, feber,snorig och lite hängig. Själv hänger man väl me.... idag har jag börjat med pillrena ska bli skönt att slippa denna polare.... Morsan ska med på lördag, tänkte sticka iväg själv för att hälsa på Lillan, ska bli kul, hoppas hon är hemma. Kul också att göra nåt själv och slippa vara "barnvakt" hela tiden, endast för min egen skull och inte alltid för att andra ska må bra,,, lättare när morsan är med också då behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag drar iväg själv, det behöver jag inte ha men det kommer automatiskt på nåt sätt.. Onsdag ska det komma nån tant från komunen och hälsa på, dom åker tydligen runt till alla över 80 år som inte bor på hem eller behöver hjälp, mormor är ju 88 så dom är lite sent ute kan man tycka. Varsågod och kom och glutta eller vad du ska göra. Nu ska jag hämta Alexander, i morgn är det studiedag så killarna är lediga och vi kan ha sovmorgon............

Lördag

Har inte orkat skriva på ett par dar, ont som attan med feber och bara jobbigt, i morgon är det dags att jobba igen , måste vila så att jag orkar. Ingenting speciellt har hänt förutom att jag inte kan äta som folk, ser ganska äckligt ut tror jag när jag sitter och försöker att inte få mat i kratrarna. Det får funka måste ju äta om nån klagar så får jag väl äta innan eller efter de andra.
Ingen resa till Transtrand den 14.e ändrade planer ,Siv ska inte åka. Synd bara att jag har roddat ihop allt med byten och tagit ledigt etc, Jag och mormor åker till Rättvik i alla fall, vi har ju ställt in oss på det, får se om morsan och farsan åker med , dom skulle tänka på saken.
 Snart vilken dag som helst ska jag börja med piller , SLUTA RÖKA PILLER, vore skönt att lyckas fullt ut gick ju bra förra gången tills det vart sommar vin och ledigt på balkongen. Det vore väl fan om jag inte fixar det , jag som är så jäkla envis när det gäller ALLT annat, men inte röka en hemsk drog, känns som en polare som försvinner, måste hitta en ny polare att laja med istället. Nu dunkar det i munnen  och jag orkar inte skriva mer ses en annan dag!! Sov Gott och ha en skön söndag, jag ska jobba tänk på mej.............

Krock

Nästan men nära skjuter ingen hare, jävla brödbilsklantar!!! Fanskapet svängde bara rätt ut vid Net on Net när jag hade skjutsat killarna till skolan trodde tydligen att jag kunde stanna på 4 meter i halkan, och tydligen kunde jag det. Ett f....thår emellan, annars hade jag klippt han rätt i sidan. Inte höll fanskapet 30 förbi Björkebyskolan heller, Polarbröd fick sig ett samtal, men det skiter väl dom i, kändes bättre i alla fall.
Morbror Musen (Göran ) kom hit och fikade nån timme, sen full fart med allt vanligt, åkte och fixade present till Denise, hon får ett kort med ram som föreställer MEJ och Bernte. Va glad hon ska bli!!?? Och ett gratulationskort med ingenting i förutom kortet. Hon fyller ju faktiskt 20 år idag. Moooaahhhh hahahahah!!! Bakom kortet väl gömt ligger 1000 kr hoppas Bernte kan hålla mun. Vi får väl se...................

Nu är dom ute

Pynta allt själv menar jag ju, utan gaddar i munnen med ont och en plasttandrad så länge. Slipper att gå utan ,tack för det televerket, men jäklarns va ont det gör. Ska ta en  tablett och vänta tills den hjälper, sen är det väl bara att köra på som vanligt eller ?? Icke känner mej helt sånkad, får bli nya tag i morgon.
Har läst läsläxa med Alex nu ska jag softa .........Sov gott

En förhatlig onsdag

Nu är det dags, har inte sovit nåt, idag ska dom ut. Allting bara för en spark på hakan och det jävla försäkringsbolaget, vägrar att bestämma att jag får ersättning. Vad är det dom inte fattar , jag har ju knappast sparkat mej själv på hakan???? Kan ge mej fan på att jag till slut får punta allt själv. 15.000 rök åt helvete.

Bandet

Nu har jag gått igen på bandet 1 timme, skönt som sjutton när man är klar, har inte riktigt kommit till punkten när det är skönt att börja, men det kommer. Imorgon är det jobb igen och ons kl 10 försvinner gaddarna hualigen, kan intr påstå att det ska bli roligt men vad gör man? Hörs sen kanske om inte annat, en annan dag.

Shoppa

Fy, vad det är deprimerande att handla kläder. Man står i provhytten och vill bara gråta, det man ser är en flodhäst med dubbla valkar. Jag måste ju ha nåt på mej, kan ju inte gå naken, skulle inte vara schysst mot omgivningen, men ingenting som man hittar sitter snyggt. Känner mej svullen hela jag ser ut att vara gravid i 7 månaden, inte roligt. Jag går och jag går och jag går......men ingenting händer. Självklart inte, det klart att det tar tid, det jag tuggat till mej under lång tid kan ju inte bara gå upp i rök, men det känns hopplöst. Skit dag!!

Idag kommer Bernte hem

Klev upp kl 8 ,fixade ,ut med hundarna , stekte Dinkelpannkakor med morötter i. Kl 10.30 kom 2 underlater som inackorderingar , det rullar på, Tove ringde och ville leka med Andreas , cool brutta, sten skön, vi åkte och hämtade henne. Hade lovat killarna att åka till Stadium vilket vi gjorde, de skulle köpa fotbollsgubbar och , såna där kort som jag inte vet vad de heter ,jag tror, YU-GI-OH??? eller nåt liknande. Fikade med Helene och Leffe och mormor. Tänker bara säga detta 1 gång. FAN VAD JAG HAR ONT I MUNNEN, TÄNDERNA KÄNNDS SOM OM DE SKA LOSSNA I HELA TANDRADEN, 4 FEB SKA JAG DRA UT 2 OCH SVARVA NER 2 AJAJAJAJAJAJAJAJ. Så nu nog om det, brukar inte gnälla men det gör ont hela tiden. Blir tokig eller tokigare snart.

Snart kommer Bernte hem ca 4 tiden. Jippi!! kanske skriver jag mer sen ................

RSS 2.0