Upp&ner!

Inatt vaknade jag kl 03.10 av att Cindy skällde, Mikaela kom hem och upp och sa till mig att en undulat var ute och flög!!
Ner och in i köket hon hade lyckats lägga en tröja över den så det var bara att sätta tillbaka in i buren. Den andra såg i inte röken av, ett fönster vid tv´n var öppet så den hade flugit ut där.
Mormor hade inte fattat hur hon skulle göra när hon gjorde rent, jag vet inte HUR många gånger jag visat och bett henne låta bli. Själva lådan MÅSTE sättas högst upp annars blir springan för stor så de kommer ut.
 Ja ja det hade inte gått fram. Synd bara att Alex undulat var borta.
TUR att det inte var en inackordering, men dom får hon inte röra och det hoppas jag att hon lyssnar på.

Ingen idé att ens försöka sova, tankarna bara far i hövve.
Jobbet , Siv  och massor med annat.
Kl 8 gick jag ner och kokade kaffe och gjorde rent till marsvinen. Mikaela städade. Hon var tydligen sjuk idag.
 
När hon krafsade med papper och skulle fixa till Acke , flög undulaten som var borta upp från bokhyllan .
 Jag slängde mej ut i hallen och stängde dörren , den hade gömt sig. MEN den flög in i mormors rum och hon hade fönstret öppet så nu är den borta och bortflugen. !!! Synd!
Vi sprang ut och hittade den under en tuja vid husknuten, skulle just lägga min tröja på den som jag slitit av mej . DÅ flög den, det sista vi såg var att den flög upp mellan Björckens gamla kåk och Pingstvännens. Undulater är väldigt bra flygare och ingen idé att jaga efter.

Resten av dan har gått i ett, bokningar, hämtningar av djur och massor med annat. Känner mej helt tömd på energi!! Inte av allt jobb utan av allt skit runt omkring.

Bernte fick inte skåpet som han ville ha, det ENDA han ville ha efter sin pappa. Syrran tog det också! SURT!
Fattar inte hur en del är skapta!
Så nu är det väl dags igen för uppsägning av kontakt med syrran, jag bryr mej inte sist var det 3 år eller var det 4 år som det höll i sig.
Skit samma ! Men jag håller faktiskt med Bernte det hade han kunnat få, jag har alltid hört om det fina skåpet. Nog om detta!!
Vi körde ut soffan till Totte i Åkersberga, slapp slänga den  för det var inget fel på den.
Hem och käkade middag, gryta efter att vi rensat och SLÄNGT nästan HELA skafferiet.
SMÅ ÄCKLIGA BRUNA BAGGAR HADE INVADERAT MJÖLET BRÖDET OCH LITE ANNAT  SÅ ÄCKLIGT. Jag skulle ta en hårdmacka och det bara kröp om den! FY FAN!!!! Hoppas att jag har fått bort dom.

Nu har Bernte åkt till jobbet fick larm han lär sova där inatt och jag ska inta sängen!
 Killarna ligger och Alex den stora killen har just duschat och tagit på sig deo, han har börjat komma i puberteten lucktar svett!!
MAMMAS LILLA STORA KILLE.
Nej, sov gott hoppas på en bättre dag imorgon.
Förresten, MORSAN HAR GÅTT I PENSION IDAG!!! GRATTIS TILL HENNE; HUR SKA DET GÅ????
HÄPP!!!

LEDIG! och vaknade tidigt!!!

Vaknade i min egen säng kl 06.10 , bara för att jag kunde sova ut säkert. Skit samma, upp och började ganska skönt när man är vaken ensam.
Städade och fixade med djuren, har suttit sammanlagt i säkert 2 timmar i telefon med kunder . DOM ÄR SOM GALNA IDAG!!!! :)))))
Åkte till djuraffären och handlade lite halm, måste nog beställa nya burar , kommer inte att ha tillräckligt!!

På väg hem så stack jag omvägen förbi Skopunkten och kollade skor till bröllopet KUNDE INTE BESTÄMMA MIG , DET BLEV 3 PAR!!!! hahahhaha

Nu ska jag ut och flytta om kaniner, pratade just med TATTI hon har jobb så in i DALARNA, bra tjejen , visste att det skulle bli bra!!!!
Mormor gör köttfärssås och Bernte kör det , förhoppningsvis,  sista från lägenheten!
Klart, nu blir det mat och sen besök av Katta och Eva för att dom ska glana på Kattas hunds valpar!
Dom har käkat köttfärs för första gången , MUMS tyckte dom!!!!

En Hamster ägare ringde och ville komma på studs, när jag talade om vad det skulle kosta i 27 dagar bara skrek han , FÖR EN MINIHAMSTER!!!! Ja, sa jag lugnt men brast lite , föreslog att hamstern kanske skulle tycka det var trevligt att flyga till KRETA!!!!! Detta är vad det kostar !! Boka eller låt bli ! fast det sa jag inte. Han bokade men ringde 2 timmar senare och avbokade till Andreas. Så synd!!!! Sådana vill man inte ha!!!!

Nästan klart i Sivs lägenhet. SKÖNT för det börjar TÄRA på ALLA krafter !!!! och ALLAS!!!!
Nu sova! HÄPP!!!!

Jobbar!!!!!

Sitter på jobbet, fullt med otrevliga kravallknott här! De ligger och drösar överallt!! En pinnstol ivid köksbordet är vad som är över till mig!
Klockan är 18.55 och vi är hemma igen efter en tripp till Vällingby för att handla och betala räkningar åt morfar! Sen en tur till BAUHAUSE för att köpa 3 st 20 kg säckar med mossmedel, och en gasolgrill. Den skulle jag baxa in i bilen när han kört in, VÄGDE bra mycket. FOLK SOM INTE KAN HJÄLPA TILL SKA BARA HÅLLA KÄFTEN, säger bara det.
Massor med bokningar och missade samtal har jag haft, kan inte ta emot när jag jobbar och är ute på vift. Har suttit och svarat folk som lämnat meddelande om att de kan ringa imorgon istället och att det inte är några problem.
Nu ska jag läsa tidningen och röja upp efter skit apor!!!

SITTER HEMMA VID DATORN!!!! Fick åka hem, var överflödig, satt och tänkte på det hela dan och det inträffade :)))) SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ skönt, överraskade mina små änglar. Dom mekade te till oss så vi fika tillsammans. Nu sova HÄPP!!

Söndag!

Bernte och jag stack till Sivs lägenhet och skulle fischla av det som skulle packas .När vi gjort det med Berntes grejer ringde han och frågade om massa skit som stod i skåpen, ingenting speciellt men vi fick INTE packa det hon hade inte gått igenom det ännu, BERIT, !!
Kan ju inte säga att det går smidigt direkt!!!
Jag ger upp, dom får fixat själva! Tänkte vara snäll och hjälpa till men NEJ!
Hem och Mikaela hade röjt av, solade lite och gjorde rent i ett gäng burar. Packade och sov! HÄPP!!

MIDSOMMARDAGEN!

Ingenting speciellt hände, städade av och kollade lite på film när killarna var små! Chrisse och Elin var kvar länge! Mormor kom hem . Åkte och köpte glass och filmen "FARSAN" vi glodde på den sen vart det sängen!

MIDSOMMARAFTON!!!!!!

Bernte väckte mig kl 7.30 bara för att det var tråkigt att vara vaken själv???? BUSSIGT, jag hade kunnat sova länge eftersom att jag inte hade något att passa!!!! Tack för den!
Vi drack kaffe och käkade frulle, städade av allt skit sen igår och fodrade alla djuren. NU SKA JAG INTE GÖRA NÅGONTING MER ÄN ATT BARA VARA!!!!
Birgitta ,Anders och Linnéa bjöd in sig hit idag. Chrisse och Elin kommer också:) Mormor ska snart åka till Leffe och Helene.
 HA EN BRA MIDSOMMAR ÖNSKAR JAG  ER ALLA!!!!!!!!
Lunchen avklarad, sill, och potäter , korv till de som inte ville ha sill! SKÄÅL!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kvällen blev lång!! HÄPP!!

Dagen innan midsommarafton!

Kom hem vid 7.10 inte illa pinkat när man slutar kl 7 . Nilla som skulle jobba är lika tidig på jobbet hon som jag. SKÖNT!!!!
 Fick avboka frissan och tur var det, grannen som skulle lämna kaniner kom kl 9.40 skulle komma 9 . Alltid sen och fattar inte när man säger åt henne.
Dan har gått i ett.
DJUR DJUR DJUR och fixande och trixande.
Skönt att Bernte handlade igår. Var ner till Apoteket åt mormor.
12 kunder har kommit idag och de flesta ska vara över midsommar några längre tid.
POOLEN håller stadiga 24 grader!!!:))))
Nu ska jag sova helt slut ! Häpp!!
MIDSOMMAR IMORGON!!!!!!!!

En till jäkla Onsdag

Sitter på jobbet efter en skit natt, Bernte fladdrade runt i sängen som en elvisp! Fanns inte en chans att kunna sova!
Alla djur har fått det dom ska ha och allt klarar sig tills Bernte kommer hem.
Skickade ett sms till Denise om att avboka min tid hos frissan imorgon, finns inte en sportslig att jag hinner. Hittar inte telefonnummret och kan inte ringa härifrån.
 Jaha, november blir det tydligen Thailand för oss som jobbar här. Jag ska INTE med! 4 veckor, finns inte en chans att jag kan.
Nu är klockan 20.56 och jag sitter och hoppas på att det snart är natti natti här.
Vi har varit runt lite i Arninge och jag har inhandlat en balja åt sköldpaddorna att bada/bajsa i!
Bernte har handlat midsommar käk bara jordgubbarna kvar, hoppas på en lugn Midsommar!.
 Har inte bokat några djur för varken ankomst eller hemgång. Skönt 1 ledig dag iallafall.

Midsommar dagen skall vi ägna åt till att packa grejer i Sivs lägenhet, då får vi vara själva.
Inget annat än slut kvar! HÄPP!!

Tisdag!

Upp och fixade med det jag ska göra. Har klippt gräsmattan, jättefint blev det!!!!
Killarna har badat 19 grader är det nu. 21 grad klockan 20.00 Nu är allt fixat, sängen skriker . Trött som attan, ska jobba imorgon . HÄPP!!

Har sytt upp mormors byxor, hon hade trasslat med dom så jag fick göra om uppläggningen! Såg OK ut när hon provade dom!

Jaha, ordet SEN, SEDAN , STRAX !!!!

Om jag startar med att säga, ÄR DET NÅGRA ORD JAG AVSKYR SÅ ÄR DET SEN, SEDAN OCH STRAX. Dessa ord är bannlysta hemma hos mig!!!!
Sen , sedan skulle Bernte ändra försäkringen när Mikaela tog över den, till helförsäkring!!!! Med tanke på att hon var en färsking och inge jobb!!! TROR NI ATT HAN GJORDE DET???? NOPP! Det skulle han göra SEDAN! SEDAN kostar Mikaela en jävla massa pengar som hon INTE har!!!
SNÄLLA ALLA , GE FAN I ATT SKJUTA UPP DET NI SKA GÖRA, NI KOMMER ALDRIG IHÅG ATT GÖRA DET NI SKA. TA TAG I BITARNA DIREKT!!!!
Ny dag, städat och tagit emot bokningar. Nu är nog det mästa måsten gjorda.
Mormor har åkt med Eva för att shoppa! kommer tillbaka i eftermiddag.
Nu får det bli fika!
TILL NÅGONTING ROLIGT!!!!!!!
CHRISSE OCH ELIN HAR FÖRLOVAT SIG!!!!!!!! JIPPI!!!!!!! Min lilla kotte!!!!
Ja, Elin du får gifta dig med min son!!!! hahahahaha. Chrisse hade sagt till Elin att hon fick be mig om lov att gifta sig med honom. !!!!

Har fixat och trixat hela dagen! Hann med massor!! Göran kom tillbaka hit när han var klar hos vetrinärskan, när han ändå var igång så klippte han häcken här också!! Du är snäll du lilla MUSEN!!!! 
Mormor och Eva kom tillbaka, mormor hade köpt jättefina kläder hon blir så fin så vår lilla mormor. 
Jag krattade upp efter musen, Bernte lagade mat, Mikaela fick sticka med Boppa på träning. SISTA PÅ ETT TAG!! 
Gjort ordningburar, fixat i djurrummet. Massor med bokningar.
KENZO har gått hem. De är från ISRAEL de som äger honom, pappan pratar ganska dålig svenska men jag förstår vad han säger.
Han frågade vilket land jag kommer ifrån. ?? 
- Sverige sa jag. 
- Nej , jag menar här inne!!! och så klappade han över hjärtat. 
- Du har en mormor som bor hos dej, du är trevlig och RAR? (igen), och du står nära när du pratar.
Du kan inte vara svensk!!  
hahahaha riktigt skoj, förresten de bor i Norsborg där någon sköt 2 ungdomar igår. Det var på deras gård, pappan tänkte sringa ut och slå ner killen på skoter som sköt men sonen (David) hhindrade honom.
Inte klokt att det händer, vi har för många blattar här var deras syn på saken, många som haft det svårt och kommer från hemska förhållanden. Vi i Sverige kan inte klara av det sa dom.
Kan nog hålla med om det.
Båda kramade om mej hårt innan de åkte. TREVLIGA KUNDER!!!!
Har käkat jordgubbar och städat av nu är det sängen snart som skriker efter mig , ska bara prata med mormor lite HÄPP!!!! 

people change, things go wrong, shit happens, life goes on.


Söndag sista dan på cupen!

Vaknade kl 8 , upp och drack kaffe, Bernte och Boppa gör sig redo för att dra till Haninge igen. Jag ska försöka städa snabbt och fixa i burarna så jag kan ta det lugnt sedan !
Klar har tänt ljus för lilla morfar som har varit borta i 9 år idag! Tungt för mormor hon gråter mycket. Vi ska åka ner ikväll och tända på graven, känns som att det inte är någon idé nu när det är ljust!
Snart kommer det inackorderingar!
Om Boppa och laget vinner sina matcher så är det final kl 18.20 Fattar inte varför det ska vara så himla länge alltid! Cuperna är för stora , för många lag som är med! och väntetid med taskig planering.
De kom 9 av 24 lag, bra jobbat!
Chrisse och Elin kom och hälsade på. DE HADE FÖRLOVAT SIG!!!!! KUL;KUL KUL!!!!!!
Mitt när vi satt där så ringde Mikaela från Göteborg, HON OCH LINNÈA HADE KROCKAT. Det hade blivit tvärstopp på motorvägen och hon hade hunnit få ner farten till 20-30 blås ´från 80 sen hade hon dammat in i bilen framför som stod still!!!!
Ingen gjorde illa sig men SEATEN hade veckad huv, trasiga lycktor och helt trasig grill och front! Hel chockad !!
Bernte och jag hyrde ett släp och åkte för att hämta dom. Chrisse och Elin blev kvar här och fixade med alla djur, inackorderingar och dyl som var på G, Denise kom hit efter jobbet. Mikaela körde bilen till lite utanför Mariestad. Bra att hon körde , ramlar man av hästen ska man upp direkt igen, sa både jag och Linnéa.
Nu är vi hemma. Hoppas de löser in bilen , låter inte riktigt frisk tyckte jag!
Klockan är 00:53 HÄPP!!

Ledig Lördag!!

Kom hem från jobbet och började med spektaklet. Städade och tvättade!  Bernte och Boppa skulle på cup i Haninge. 6-0, 2-5, 3-2 till Viksjö. Spel imorgon igen!
Farsan ringde och ville ha hjälp med en kateter som han fått i morse. Han hade åkt ambulans in till DS , blev tappad på 1 (en) liter pink. Inte konstig att han hade ont. Han har urinvägs infektion som gått vidare. Han och övriga trodde att mhan kunde BOTA det med sur dricka. Detta är år 2010 och när ska folk fatta att det inte GÅR ATT BOTA UTAN PENICILLIN????
Man späder bara ut och neutraliserar men bacillen är kvar! Vissa som har stor risk och som man vet har lätt att få kan man hålla det i kontroll med surt. Då har det inte BLIVIT bacillusker!
*Fick åka och medla då inte de på Ekebyv kunde samsas. Tog en fika också. SÄGER BARA HEJA PENSIONEN MORSAN; (hur ska det gå).
På väg hem vid Hjulsta korset så var det kö!!! EN HUND SPRANG PÅ VÄGEN och en tjej försökte att fånga den.
Jag ställde min bil på tvären och gick ur och fångade hunden!
En lite skiträdd Westie! Så stressad och rädd var det länge sedan jag såg en hund.
3 ggr höll den på att bli påkörd. Fattar inte vad folk tänker på, när allt var över så såg jag själv att situationen för tjejen och mig inte var så säker. Ingenting man tänker på , ville bara rädda hunden!!!  
Den andra bilisten var allergisk  så jag tog in henne i bilen och ringde snuten.
 Dom ville att jag skulle åka till Solna stationen och lämna in henne men det hade jag inte tid med.
 Hon fick följa med hem.
Polisen skulle skicka en patrull för att hämta henne.
Jag tror att de hade annat att göra idag för efter 2 timmar ringde jag dit och undrade hur det hade gått och om de hittat någon ägare.
När jag pratade med dom så ringde det samtidigt in en förtvivlad herre . Det visade sig att det var han och frugans hund. Hon hade smitit vid Berntes jobb ungefär.
Paret kom och var överlyckliga att få tillbaka DONNA. Dagens goda grej of the day som Magnus säger!!

Vi kom iväg på vår middag hos Anna och Anders, god mat gott sällis, Denise var här med killarna. Nu sova! Jo förresten , vi fick skjuts av Johanna , Tack för det! HÄPP!!

Skit dag!

Inte mycket att berätta, jobbar och han har sovit hela dan. Nu kl 17 vaknade han. Hoppas att han inte håller sig vaken hela natten också det orkar inte jag . HÄPP!!

Torsdag jobbar imorgon!

Upp och började med att käka. Städade och gav djuren. Idag har allt varit sönderhackat på något sätt. Avbruten av kunder, ungar och Svägerska. Inget flyter på som det ska. Vi har varit på banken och fixat lite med killarnas sparande, och kollat lite om omläggning av lån som var dags att göra. Även pensioner har vi checkat upp! Solat en stund.
Nu är Bernte tillbaka från jobbet han har hämtat en grind till djurrummet. Snart kaffe sen packa inför ett dygn i ofrihet!!!! HÄPP!!!!

Handla och gratta Sam!

Klev upp kl 7, kaffe sen stack jag till Willys och storhandlade! Folk blev sådär glada när de kom efter mig i kön. Jag hade ett berg och de stod med några saker som skramlade på botten! Inte mitt problem! När jag kom fram till kassan frågade jag om hon kunde öppna en kassa till så jag slapp bli mördad! ? Hon Garva och sa att för min skull så annars har de bara 1 kassa öppen tills 9.30.
Väl hemma och med allt inplockat satte jag fart att städa. Sen kunde jag ÄNTLIGEN bita tag i gräsmatteklippningen! Det var så långt att man trasslade in sig i gräset.
Mormor åkte med farsan till fotvården i Frösunda, helt tokigt tycker jag. Farsan väntar och sen plockar jag upp henne på vägen från Norrtelje!
Bernte fixar käket och jag duschade, vi ska till Chackarina och Sam och gratta Sampan som fyller 10 bast!
Bernte ska upp till morsans lägenhet och fortsätta, nu får det bli klart snart. Om det bara blir klart med det som hon ska ha och det som Berit och Bernte ska ta så kommer det att gå fort. Allt ska ner i kartonger och sen fraktas bort.
Inackorderingar har kommit och gått . Flera bokningar , nu börjar det bli fullt vissa veckor.
Nu ska vi snart åkatill Norrtan, det tar 1 timme ungefär!
Mikaela är och hämtar tillbaka Linnéa hon och Mikaela ska till Ullared och Liseberg i helgen!
Mötte Mikaela och Linnéa vid Rosenkälla tror ni dom såg något?? NOPP, jag blinkade tutade och vi alla 3 viftade ingen reaktion. Alex ringde och frågade men de hade inte sett något! ANVÄND BRILLORNA DU HAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hjälp!!!!
Hemma igen, hämtade mormor i Vallentuna, så farsan slapp skjutsa hem hemme igen!
 Nu sova, sätter in nåt kul tycker jag , DET FÖRKLARAR ALLT , LITA INTE PÅ NÅGON!!!!
HÄPP!!

> VARNING!
>
> Du har säkert hört talas om att människor blir bortförda och får sina
> njurar stulna av organtjuvar på svarta marknaden.
> Jag har råkat ut för något liknande...
>
> Mina höfter stals från mig över natten för några år sedan. Jag gick
> till sängs och vaknade upp med någon annans lår! Ja, det hände bara sådär
> snabbt.
> De nya låren hade konsistensen av havregrynsgröt. Vems lår är det och vad
> hände med mina? Jag tillbringade hela sommaren med att leta efter dom.
> Till slut, arg och sårad, hann jag inte mer än resignera och acceptera att
> jag för alltid skulle fortsätta mitt liv i jeans förrän tjuvarna slog till
> igen!
>
> Min rumpa var nästa offer. Jag vet att det var samma gäng eftersom dom
> gjorde sig besväret att matcha min ända med låren, som dom snott redan
> tidigare. Men min nya ända hade dom satt dit minst 1½ decimeter längre ner
> än mitt original! Nu förstod jag att jag skulle bli tvungen att ge upp
> jeansen till förmån för långa kjolar istället.
>
> För två år sedan insåg jag att även mina armar blivit utbytta. En
> morgon när jag fönade mitt hår blev jag vettskrämd över att se ett
> gäddhäng på min överarm dingla fram och tillbaka takt med hårborsten jag
> använde
> för att föna mitt hår. Det var riktigt läskigt - min kropp har blivit
> utbytt en del efter en annan.
> Mitt hår har blivit smygsamt utbytt också! Det hände sig en morgon framför
> spegeln att jag såg en början till de utbytta hårstråna - nu har jag någon
> annans peruk på huvudet - en pälsmössa i färgen Vårvarg!
>
> Vad skulle hända härnäst?
>
> När min stackars hals plötsligt försvann och jag istället fått den ersatt
> med en kalkons, bestämde jag mig för att gå ut och berätta min historia.
> Kvinnor i världen, vakna upp och känn lukten av nybryggt kaffe! Det kan
> vara sista gången Du använder Din ursprungliga näsa! Dom där
> plastikkirurgerna använder riktiga implantat och kroppsdelar som dom
> stulit från Dig och mig! Nästa gång någon Du känner berättar om
> något dom lyft - titta noga igen och ta för sjutton
> reda på från vem! Var det från Dig?
>
> Detta är ingen bluffvarning. Det här händer kvinnor dagligen!
>
> VARNA DINA VÄNNINNOR!
>
> P.S. Förra året trodde jag någon stulit mina tuttar. Jag låg på sängen och
> plötsligt var dom borta! Men när jag hoppade ur sängen kunde jag dra en
> lättnadens suck - dom hade bara gömt sig i mina armhålor medan jag
> sov. Nu har jag dom gömda innanför linningen i mina byxor.
>HÄPP!!

Dagen D!!

Klev upp, lite mindre ont idag, har sovit med raggisar och duntofflor,fötterna flöt . Fixade allt som skulle göras och sen drog jag till Rinkebysvängen , ALERIS!
Hittade ingen parkering först, stannade och vevade ner rutan och frågade en tjej PÅ ENGELSKA???!!!! om hon visste var man kunde parkera!!?
Hon svarade -DÄR BORTA!!
Jag har nog varit för mycket utomlands eller så är det mina fördomar som kommer fram!? Hahahaha
 Kände mej dum men förklarade att jag bara var korkad, hon garvade också och sa att hon brukar tilltala folk på sitt språk när hon möter någon annan invandrare! Ja ja!

Jag har inga fettkuddar kvar under trampdynorna vilket resulterar i att jag går direkt på benen på tårna!!
 Inte konstigt att det gör satans så ont!! Dessa fettkuddar kan man inte ersätta , men jag ska få specialtillverkade inlägg gjorda åt mig på DS.
Som om inte det räckte så har jag broskbildning mellan 3 tår. KUL IGEN!!! Ej heller något man kan göra något åt!!
Men va fan jag har en fin klänning till BRÖLLOPET!!!!
Varför kan inte det andra fettet som jag har i ÖVERFLÖD ramla ner dit där det skulle göra nytta?????
Nej då, det ska sitta runt arslet, magen , låren och armarna och påminna om vilken lat,fet och slö människa jag är! JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ`T!!!!
Ok, då vet man det , går ej att operera och det går inte att bota. KUL!!!
bara att göra som vanligt STÅ UT!!!
Nu får det vara slut på gnäll från min sida, nu JÄVLAR ska här fixas och donas så att jag glömmer bort att känna efter!!
Om inte annat SKJUT MIG!!
När jag kom hem så var FINA EVA,(du är så duktig) glömde säga det, och BÄSTA Göran hos oss och hälsade på.
Mormor och hon ska åka och shoppa lite på måndag. Mormor ska på fotvård imorgon, farsan hämtar och lämnar.
Bernte åkte och fixade med sängen som morsan skulle få, jag lagade mat. När han var klar med det så käkade vi och sen drog vi till V-tuna och tog ut den gamla och ställde in den nya sängen. Morsans var nog från -47 tror jag.
Skjutsade Linnéa hem. Nu är klockan alltför mycket och jag måste sova ! Ska storhandla imorgon
HÄPP!!


Klänning-köpar-dag!

Upp klockan 9 satan i gatan vad ont det gör!
Skit i det, städade och fixade alla djuren, Linnea och jag tog tricken in till Vasagatan 40 och spanade klänning. Hade inte några större förhoppningar men, där var den.!! Helt perfa!!!!
Pjuck och sen är man redo!!
Boppa och jag var på fotbollsträning och sen blev det mormorspannkaka.
 Denise hade fixat plastgodisburkar till mej att ha foder i!!
SKIT BRA!!!!
Snart är det sängen!! Imorgon ska jag till ortopeden!
HÄPP!!

Lördag & Söndag

Upp och ställde in Ängssjö avslutningen, Boppa ont i magen . Lika bra det, för att det skulle bli väldigt körigt!
Städade och fixade, morsan och farsan kom hit och fikade. Bernte och jag stack in till stan innan bruttorna. Promenerade till Hötorget från centralen för att upptäcka att AKSARA hade flyttat till Vasagatan 40 . Där var vi ju nästan från början, skit samma . Gick till Sveavägen och satte oss på en kina och käkade och tog en öl och en dagens. Sedan promenerade vi till Sturegallerian och fikade. Därefter promenerade vi vidare till Stadion och hittade våra platser. Mustasch, Europe och KIZZ spelade. KIZZ var skitbra! Regnade gjorde det men vi överlevde. Östermalmkärringarna fick vad de tålde! Showen avslutades med ett fyrverkeri!!
Hemma kl 02.30.
Ny dag, upp 09.30 seg och ont som fan i fötterna, hela dan igår var en plåga! Så jävla trött på att ha ont. På tisdag ska jag till ortopeden hoppas att de hittar något. !!! Skulle vara så skönt att slippa vara som en gammal kärring. Jag blir så begränsad, haltar och kan inte gå. Saker som jag tycker är kul är inte kul längre. Jag kan inte jazza på som vanligt utan får stå som ett mongo och glo, kan inte promenera länge , ut och gå på lokal med dans är bara glömma. Jag orkar inte förtränga att det gör ont längre , förrut har jag försökt att skita i det men det går inte längre. Spelar ingen roll vilka skor jag har. PISS!!!!
Städat av och nu sitter jag här, seg dag med brinnande fötter. Idag ska det bli kina här hemma också vi fick smak på det!


HÄR ÄR ELIN BELIN I SIN INDISKA BOLLYWOOD DRÄKT!!!! HON DANSADE FÖR MORMOR OCH OSS PÅ MORS DAG!!

Maten åten, resten av dan har jag bara varit. ONT ONT ONT, imorgon tror jag att det blir fram & tillbaka till stan med Linnéa för att kolla klänning! Nu sova HÄPP!!

En regnig skolavslutning!!

Upp och drog tll plugget!! REGN inte kul!!
Fikade med alla på klubben och sen åkte jag hem, killarna ville vara kvar idag eftersom att det är sista dan . 19 Augusti kommer de åter . SOMMARLOV!!!!
Bernte åkte hem och tog emot en inackordering så att jag fick gå på avslutningen, Tack för det.!!!!Puss Älskar dej!! 
 Alex var konfransnisse, ingen aning om hur det stavas, JÄTTEDUKTIG!! Han har hittat sin grej att uppträda och snacka!
Just det där med att snacka var Magnus , Christel , Cilla och Matte + jag väldigt överens om vart det kommer ifrån!!!! BERNTE!!!!!!!!!!!!! Käften glappar innan hjärnan har tänkt klart!!

Nu fika, hemma, Bernte ska till BAUHAUSE och handla skruv och häftpistol, måste sätta på papp på burarna ute det läcker in. Sen ska han besiktiga släpvagnen, hämta killarna och ikväll ska han och Mikaela på garagefest hos G-son. Jag ska skjutsa, Alex ska på fest han också .
Blir bara jag, mormor och Andreas hemma. Nej förresten Mikaela är på väg att hämta Linnéa hon ska ju vara här ett par dagar. Imorgon ska hon vara hund och barnvakt när vi är på KIZZ!!

Linneá fick en check på 3000 kr av skolan !!!! Därför att hon är en bra tjej som inte faller för grupptryck, bra kompis, arbetar hårt och värnar om alla vem det än är vän eller okänd! KANON TJEJEN!!!! MOSTERS LILLA GULL!! Så sant och det är faktiskt den bästa utmärkelsen man kan få!!!!!! Sug åt dej!!
Skjutsat Bernte och Mikaela, Alex är på disco och snart är det dags att hämta honom. Sen softa! HÄPP!!

Torsdag

Upp 6.30 väckte Boppa, Alex sovmorgon börjar 10.00 .
Skjutsade Boppa och när jag kom hem var Alex vaken och ville bli skjutsad, han fick vänta.
Kaffe och frulle. Iväg med honom och sen hem och städa.
Klockan 13 lämnade mormor och jag Wirre för trimning!
Vi drog till Jakan och handlade bok till Tova som fyller 4 år imprgon. Kollade lite om jag kunde hitta någon finare klänning till Elin och Björns bröllop!
ICKE!! bara i trikå och det var inte riktigt vad jag tänkt mej.
Åkte till Fredde och lämnade presenten, mormor blev ditbjden i helgen någon gång men ska inte gå som vanligt. Vi får väl se om jag lyckas övertyga henne. Dom vill ju också träffa G-mormor och det är Manges enda chans! Han kan ju inte komma hit!
Hem och tog emot en kanin som kom förtidigt, tur för honom att vi kom hem då!!
Köpte pizza till alla och det var den äckligaste jag ätit någon gång tror jag. Kebabpizza, alla vi som åt den slängde mer än halva var. BLÄ!!!! Aldrig mer!

Bernte och jag åkte till Sivs lägenhet och träffade Berit, dom skulle gå igenom vad som dom ville ha. Jag säger bara fy fan!!!

Hem och killarna blev skjutsade av Mikaela till discot på klubben!
Snart ska hon hämta dom och då är det dags att sova.
 Häpp!!!!

Onsdag och ledig 9 dygn!!

Vaknade som en skruv, har legat i en kort 2-sits soffa. Han låg i den andra, vaknade aldrig och sa att han ville lägga sig så han fick ligga kvar!
Klockan 7.10 ringe jag till Nissen som skulle lösa av mej och frågade var han var någonstans.?
- Va, hemma!
- Ok, du skulle ha varit här för 10 MINUTER SEDAN!!
- Vart då?
-På jobbet i Angarn!!
- Jag slutade för 10 minuter sedan !
-OJ jag visste inte att jag jobbade idag.
Kul med folk som vet vad de håller på med. Inte första gången, och kommer de till jobbet så är de minst 5 minuter sena. Så jävla trött på folk som inte respekterar ANDRA människor!!!!!!!!
Mikaela fick åka från jobbet och skjutsa killarna till plugget. Inte optimalt kan man ju säga att gå från jobbet, men det fanns inget val.

Väl hemma kl 9.30 så fikade mormor och jag, hundarna tog jag ut först de stod med benen i kors.

Elin , hade lastat in blommor i Chrisses bil till mej, 3 st luktpioner och 2 st piprankor ,olika sorter, och en annan växt som jag inte har en aning om att den fanns. KUL KUL KUL det gjorde min dag mycket BÄTTRE!!! Tack GOA du!!!
 Chrisse ringde och berättade detta så mormor och jag lastade in oss i bilen och åkte till hans jobb. På hemvägen crusade vi lite i Hässelby, Vällingby etc etc.
Hem och städade, sen ner i duschen och hämtade Denise bil. Hon har köpt ny BMW och skulle sälja sin gamla som hon fick av oss idag.
7500 kr fick hon.
 BMW´n var fin! Grattis till dej!!! Hoppas att du trivs med den!!
Katta och Sam var här och lämnade mat till Cindy, valparna har öppnat ögonen. Imorgon ska jag klippa deras klor.
Fikade och sen var det matlagning ,skjutsa Boppa till träning, sälja bil, hämta Boppa , ut med hundar, göra rent i 2 burar, ta emot inackorderingar och sen bada hunden. Wirre ska trimmas imorgon!

Massor av bokningar har det kommit in idag.
 NU BÖRJAS DET PÅ RIKTIGT!!!!!! F'olk har fattat att de måste ha hjälp!!!

Nu ska jag sova. Alex har sovmorgon börjar 10 men Boppa som vanligt!
Imorgon har de disco, bägge 2 och sen är det bara skolavslutning kvar!!!!
HÄPP!!

Jaha ja!!

Då var man tidningskändis då!! Inte någon risk men man får hoppas att det ger något!
Sitter på jobbet och kollar på allt och ingenting! Killarna cyklade till plugget imorse, jag tror att dom lyckades hålla sams för en gångs skull!
Planerar en vinkväll med Chackarina någon gång, då blir det kvarsleepning!
Nu har jag suttit här i x antal timmar, han sover på soffan. NU VILL JAG TÖRNA OCKSÅ!!
Ledig 9 dygn snart , SKÖNT!!!
Boppas lag vann med 14-2 leder tabellen!!
HÄPP!!

Min artikel i Svenska branschmagasinet!!


Djur
Service
Smådjurspensionat

När Svenska Branschmagasinet åker och hälsar på Anna möts vi av en rar och mycket jordnära person. Anna har alltid varit passionerad när det kommer till djur. Allt från smådjur till hästar. Idag har hon fem hundar och driver smådjurspensionat sedan 2007.

På den rena och fräscha gården tar Anna emot alla slags burdjur, förutom illrar och reptiler då hon även har fåglar.
- Många åker på semester och behöver någonstans att lämna sitt djur. Det här är en liten knytpunkt från Arlanda så det kommer kunder från alla möjliga städer. Vi finns även på nätet så det är lätt att hitta mig, säger Anna.

Man bör ringa och boka plats för sina djur tidigt om man vill vara säker på att få plats, särskilt under större lov. Anna tycker att det är nyttigt för barn att ha djur då de lär sig mycket och får respekt för livet.
- De känner att de tar hand om någon. Men det måste vara en vuxen som tar ansvar och lär barnen att ta hand om djuret.
Pensionatet står för allt burmaterial som bursand, hö, strö till fåglar och grönsaker.
- Jag tror att djuren mår bra här. De har sällskap av andra djur och har tillsyn hela tiden. Jag försöker att ge dem en familjär känsla, avslutar Anna.


Kommun:
Järfälla

Produkter/tjänster:
Djur
Service
Smådjurspensionat

Öppettider:
ALLTID !!

Verksamhetsbeskrivning:
Djur, smådjurspensionat, djurpensionat, kaninvakt, djurpassning, Smådjurspensionat, Anna J.son Brännström, Järfälla.

Adress:
Smådjurspensionat / Anna J.son Brännström
Skälby
. Järfälla


Hemsida:
www.annasmadjurspensionat.se

Telefon:
08-580 17 692

Fax:


Email:


Ny dag ny vecka!!

Jaha, nu då??
Har gjort det gamla vanliga! och vilat, har kanon ont i skallen! Snart fotbollsträning!
Fotbollen avklarad, packat och försökt styrt upp det hela, skiter sig säkert! Det märks. Nu sova hoppas jag!
HÄPP!!

Söndag!

Upp vid 8.30. Bättre dag hoppas jag på. Städade och försökte att få mormor att förstå att jag inte kan trolla. Hon får helt enkelt ringa Björne och eftersöka presenten. Skruvat burar, Bernte bygger och Boppa ska spela fotbollsmatch snart! Alex tror jag blir hemma hos mej!
Mikaela ska börja jobba , BRA!!!! Då kanske man kan få tillbaka sina pengar snart och även "hyra" när vi har 3 inkomster i huset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deppen Skiten Blomätaren!! ska vara hemma förutom när jag jobbar , då får han vara med Mikaela på jobbet. Han mår bättre hemma, inte bra att få ligga där VARJE DAG!! Tur att det inte är mer än 1 dag i veckan.
Nu ska jag ut och göra någonting, antar att Chrisse kommer hit och hämtar sin bil idag!
Har fixat och grejat hela dan!
 Chrisse och Elin var här och hämtade bilen! Stannade ett tag.
Anna Gidlund och Anders var här en sväng!
Flera kaniner har gått hem, och flera bokningar har kommit in!
Nu sova och upp i morgon!!
HÄPP!!

Katta och Sam dag!!

Upp och tog emot en kanin vid 10-tiden! En skit dag !! På ett jävla humör! Så jävla trött på det mesta, främst lata människor som räknar med att någon annan ska plocka upp skiten efter dom! Det hjälper inte att säga pikar, säga Är du klar med den grejen , isåfall så BOR den inte DÄR!! Funkar inte heller att tala om att det inte är KUL att städa efter någon EJ HANDIKAPPAD PERSON!!! Vad jag än gör så hjälper det inte! ALLTSÅ BLIR JAG FÖRBANNAD; RESPEKTLÖST!!!! TA för fan TUMMEN ur arslet och ta reda på er skit och gör något UTAN att jag ska PEKA på vad som behöver göras!!!!
Sam och Katta kom, bakade bullar, handlade , städade. Vi grillade på kvällen och det var kanon gott!! Mormor har inte hittat presenten, hon är övertygad om att Björne redan fått den!!! Jag struntar i vilket! Kan inte göra mer! Har letat som en galning!
Leffe och Helene var här och fikade med mormor, dom hade köpt en ny bil.  
Nu duscha !
HÄPP

Fredag och utspring för flera jag känner!!!!

Kom hem efter att ha åkt till plugget och läst lusen utav killarna. Dom skulle få cykla till skolan idag, jag hade talat om för dom att tidigast 07,20 fick dom åka. Bernte hade sagt samma sak tydligen. Klockan 06.50 när jag ringde hem var det ingen som svarade. Jag ringde och väckte Mikaela ,som skulle ha kollat grabbs men hon hade inte ställt klockan och sov, om hon visste var dom var.??? INTE HEMMA!! Blev skogstokig att man inte kan lita på dom och att dom inte lyssnar på vad man säger. Dom är så stora att dom ska kunna ta ansvar för vad dom gör och lyssna och göra som man säger ELLER!!????
Resten av dan har varit stressad.
Bernte var till KS på koll, när han ringde imorse och sa att han var på väg dit så talade jag om att det var på MÅNDAG han hade tid.!!! Tror ni han hörde!? NOPP!!! Tur som en tokig hade han , sköterskan fixade in honom iallafall. Inget fel på´n men han ska fortsätta att testas, pinka i dunk i ett dygn!!!!

Städade, Bernte åkte till banken och fixade en postväxel till poolvärmaren.
Jag och Mikaela åkte till Chrisses jobb och hämtade hans bil, han skulle till Åland!
Hem och stack till Kista för att få ett nytt simkort till min firma mobil.
Hem tog emot värmaren, till veddesta och handlade blommor och kort till 2 studenter, Caroline (kusse) och Andreas Gidlund.
Efter det till ELGIGANTEN och skaffade fodral och handsfree till IPHONEN sen hem.

Tog emot en kanin och efter det så letade jag i hela mormors rum efter Carolines present, när jag vänt upponer på hela rummet och bara hade sopkorgen kvar så kollade jag i den.
DÄR LÅG ETT PAKET men ett rosa, vi letade efter ett blått.
Tur att hon inte slängt det. !!!!
3:dje gången något försvinner mystiskt här i huset. Det snurrar till ganska ofta numera.
 I det rosa låg Mollys doppresent.
Mormor påstår att hon givit Björne fel paket,Eva skulle hjälpa till att fixa så att det blev rätt till slut .
 MEN Björne såg ut som en fiollåda!!!! han hade inte fått något paket alls säger han. Sabine såg lika frågande ut hon.
Vart mormor har lagt det har jag ingen aning om men jag får väl rota 1 gång till!!!!
Björne har bara ,vad jag vet, varit här i söndags på mors dag innan det var det länge sedan och presenten köpte hon med Eva i stan.
Om jag inte har fel så var det när vi var i Turkiet. Ja ja vi får väl se!!!!
Denise kom hit och körde oss till Gidlunds. God mat och trevligt sällis, när vi kom hem så anlände mormor också!
Vattnade och nu sitter jag här men ska lägga ner nu. HÄPP!!!!
HOPPAS PÅ EN BÄTTRE DAG IMORGON UTAN TASKIGT HUMÖR!!!

Jobbar igen första passet i JUNI!!

Upp efter en stökig natt. Bernte fick larm 23.45 och stack till jobbet. Hade precis somnat om och då försöker Mikaela smyga upp för trappen för att hämta Deppen, gick väl sådär!! Cindy hörde och stormskällde. Jaha, vakna igen då. Tog tid igen innan jag somnade. Hade äntligen somnat och då kommer Alex rusande och välter gallret han ställt för sin dörröppning ,så att inte Cindy ska gå in dit , med ett brak!! Dags igen !!
Klockan 5.15 när klockan ringde så var jag redan vaken. Ner och duscha sen ut med hundarna.
Kom till jobbet 6.45 och då började jag städa, skitigt men inte så rörigt. Fattar inte varför folk inte torkar upp eller av efter sig! ?
Nu sitter jag här och ska kolla tidningen på nätet.

IDAG KAN JAG SJUNGA HELA DAN !!!! JAG HAR BYTT 1 PASS OCH DET RESULTERADE I ATT JAG BLEV LEDIG 34 DYGN!!!! Första semestern på flera år, visserligen är djurpanget på G då men jag är ledig!!!!!!!!!!!!!!!!

Bernte är och köper det resterande tryckinpregnerade till trädäcket, nu ska det väl bli klart hoppas jag!!!!
Virket är hemma och i helgen ska vi bygga klart.
Imorgon ska vi ta emot värmaren till poolen, det på taket funkade inte för oss.
Sen ska jag skjutsa Chrisse tillbaka till hans jobb, han ska till Åland med jobbet och vill inte ha bilen stående på gatan utanför jobbet. Förståligt!
Måste handla 3 st blombuketter också till studenterna!!
Mormor ska till Caroline och gratta ! henne till studenten, min kusse, och vi ska till Andreas Gidlunds mottagning. kul!
Kanske cykla dit!????
Är ju faktiskt bara i Viksjö!! ??
Söndag är det fotbolls match och justD. Chackarina kommer på Lördag!!
BERNTE gå och lägg dej, du har varit uppe hela natten och jobbat, sedan hela dagen också!
Nu har jag suttit hela dan här känns det som, kl är 21.46 och allt är lugnt! HÄPP!!

Kvartsamtal!! Boppa!!!

8.30 var jag på kvartsamtal med Boppa och en fröken!! ALLT VAR KANON men killen behöver tro på sig själv mera.!!!!!!
 När jag kom hem hade Mikaela städat klart, vi käkade och sen drog vi och handlade lite mer blommor. Även till Skopunkten och köpte 1 par foppatofflor, 1 blommigt par till mormor och ett par pisstofflor till Mikaela. Mormor betalade dom åt henne. Tackar för det.
Hem planterade och sen har jag jobbat med firman. Många bokningar.
 
Min nya Iphone kan 3 ta och stoppa upp någonstans, den funkar inte , ingen täckning och kunderna hör inte vad jag säger och jag inte vad dom säger. SÄMSTA SKITEN JAG HAFT!!! Den ska de få tillbaka.

Har gjort ett schema över hur många burar som blir bokade och som finns kvar!
Bernet hämtade killarna  jag lagade mat!

Bernte åkte till tippen, skjutsade Boppa till träningen , hämtade min nya Chincilla bur och 15 säckar med hö + vattenflaskor ETT GÄNG!!!
Mikaela leker med Nina!!

Imorgon är det jobbdygn, mår skit över det. har inte tid eller lust!! Ska försöka att få bort ett pass OM jag lyckas blir jag ledig i 25 (TJUGOFEM) dygn! Om jag inte kan byta så är det nog fan värt att GE bort passet!!
Nu packa och sen sova!
HÄPP!!

Tisdag återigen! 1:a JUNI

Ny dag, killarna till plugget och städningen snart avklarad. FAN för pollen, man skulle behöva ha alla fönster och dörrar stängda hela tiden men hur kul är det?
Vår hylla ovanför sängen var helt gul, enen som står på baksidan dammar så att det ser ut som om det brinner. Plantera lite idag men jag måste ha jord och koskit först!
Har handlat blommor och grävt, gödslat, vattnat och donat hela dagen!!!! Nu är det såååååååååååå fint!!!! Fortsätter imorgon efter utvecklingssamtalet med Boppa.

Grannen Bergqvist ska ev stycka av eller sälja.
Var tvungen att fråga om ryktet stämde, så att inte folk snackar skit.
Tyvärr var det sant!
Micke vill inte men han har ju gården och mamma och pappa hinner inte med detta och lantstället. Vill inte sälja för att han är orolig att huset rivs. Han har så mycket känslor för huset och minnen sen han var liten. När han lekte med brorsan etc .
KAN BARA SÄGA ATT JAG FÖRSTÅR HONOM!!!!!!!! Stackars grabb!!!!!!
Nu duschen!
HÄPP!!!!

RSS 2.0