Hemma och igång igen!

Upp kl 06.45 ut och fodra, hundarna med . Krattade och konstaterade att det är lite rengörning i kaninburar idag! In satte på kaffe och ut igen till marsvinen, nu är kaffet klart och hänga tvätt står på schemat, sen fortsätta!!
Burarna ute färdiga, fåglarna färdiga, Deppen promenerad av Maja. Tvätta, tvätta och tvätta. Mikaela skjutsar Nina till centralen och sen ska jag storhandla när hon kommer tillbaka. Senare köra över Ninas bil till Kungsängen!
Rosa är på en dela reklam runda ca 2 timmar med Maja!
Storhandlade SKITTRÅKIGT!!!!
Ätit mat , plockat in och kört Ninas bil till Kungsängen! Nu dricka vin, Boppa och Bernte är på G hem!! Bernte nygaddad!!!!
Chrisse och Elin kom ca 1/2 timme innan Bernte och Boppa. Nu är allt inplockat , Boppa glömde ryggan med telefon och plånka i . Linnéa ska klättra in och kolla om hon kan hitta den!!
Fixat , Linneá fixade bitarna , den hittades UNDER Boppas hem. Kommer hem imorgon!!!!
Nu blir det kvällsmacka, alla är lite sugna. HÄPP!!!!

Alex och jag ska åka hem!

Vaknade i panik, BERNTE HAR SÅLT SKÄLBY!!!! Han hade köpt en stor 80-tals villa med renoveringsbehov uppe på någon höjd så man såg ner över havet!!! Mormor fattade inte att hon skulle få flytta med utan trodde att hon skulle in på hem. Jag gick runt som en zombi och försökte hitta lösningar på att häva köpet. Jag kom på´t, de som bodde där vi skulle flytta in , hade inte tagit med sig sina möbler. ALLTSÅ, kunde vi inte flytta in!!!! Gubben vägrade häva köpet............................... sen vaknade jag och grinade. Usch , inte roligt!!!
Frulle och duschat , packat och snart åker vi!!! Skriver hemma sedan!!!!!!...................................
Vi åkte 11.45 och kom hem efter ett stopp i Enånger, 15.15 det tar inte längre tid, det är , ........., måste ut och titta----326,5 km enkel resa.
Nu är klockan 22.06 och jag har just plockat klart med allt . Tvättar som en galning och nu är det duschen som hägrar!!
Mikaela hade skött alla djuren UA men det runt om var väl sisådär!!! HMMMMMMMMMMMMMM.
Alla djur mådde bra och det var rent och snyggt I burarna, runt om och inne var det väl inte tipptopp kanske!

Skärpning runt om , men du har gjort det bra med djuren, jag vet vilken tid det tar. och det där med att städa är väl inte din grej ELLER!!!!???? HUVUDSAKEN VAR JU DJUREN!
Tack för dessa dagar !!!!
Mormor var hemma, hon plockade lite hallon, vi käkade kinamat!
Maja var här och gick med Elsa och Rosa, hon ska ta Deppen en annan dag! Mikaela tog med sig honom till Nina när hon färgade håret.
Vi skulle dricka lite vin och du skulle inte bli sen ELLER HUR!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag sa ju det!!!!
HÄPP!!!!

Ny dag och bokad tid, den 24 kl 10.00 !!!

KVÄLLEN IGÅR!!!!

Vaknade alldeles för tidigt! Låg vaken länge och försökte att somna om. Vid 9.30 orkade jag inte längre. Tänkte att majorskan skulle få slippa oss vid 8 blecket!
Efter frulle är det nu och vi har varit hos Tattoman och jag har bokat en tid, jag sticker upp 22 eller 23 / 8 . Den 24:e kommer calimero att finnas på min arm! KUL!!!! Jag har valt den för att jag fick en docka av morfar när jag var liten som var Calimero, den försvann som allt annat jag hade som liten, kastat eller så har någon annan fått det. Tråkigt att inte ha något kvar sen barndomen men SNART HAR JAG CALIMERO!!!!
Nu ska vi försöka hitta på någonting!!!!
Vi var på Granngården i Ljusdal och handlade hundmat, halsband till Elsa och Rosa!
Sen hem och fikade på vägen vid kvarnen i AVA, sen stack vi och handlade lite på ICA.  Middag håller jag på med men det verkar ta tid!!
Maten uppäten. Vi fotograferade lite

och sen satte vi oss vid vårt hus.

ALEX OCH CHRISSE BRÄNNER GUMMI !!!!
Chrisse och killarna åkte upp till Heåsberget  de gick till sjön.
Jag och Elin satt och snackade. Bernte vid datorn!
Senare gick vi in och satt och snackade allihopa. Killarna (alla) kollade på klipp av ........kommer på det sedan. Tokgarvade gjorde de iallafall. Kommisarie Späck, så hette det.
Nu är det bara sova kvar och det känns lite vemodigt som vanligt att lämna huset och Delsbo!!!! MEN, jag ska snart upp igen själv!!!! Jippi!!! HÄPP!!

Onsdag och solen skiner mellan de halvmörka molnen!

Klockan är 8.15 och vi klev upp, jag ska med Anders ner till tattoman, sedan ska jag städa Torpa!!!!
Han hade glömt sin bokningsbok, jag stack hem och hämtade familjen istället, vi drog till Ljusdal och handlade glas. Våra hade tagit slut hastigt och lustigt, ingen aning om hur det gått till.
Vi käkade lunch innan vi åkte hem. Chrisse och Elin + Argos kom hit!
Bernte och jag har röjt i Torpa!! Vi är klara nu, och duschen hägrar sen ska vi sticka och käka på Avholmsberget. De andra kunde inte vänta på oss tills vi vart klara!! SKIT I DET DÅ!!!!!!!!!!!!!!
Funderar på att åka hem på fredag istället för i morgon!!?? Mikaela kunde passa ett tag till sa hon, vi får se! 
 
Efter maten åkte vi hem igen och satte oss på VÅR veranda!!!! Det är sällan vi sitter där, jag har alltid gjort det för att ungarna har lagt sig och de andra har alltid suttit uppe vid stora huset. Jag tror att vårt hus blir lite sorgset när ingen vill vara här nere! Jag tänker vara det iallafall, jag bara älskar vårat fina mysiga hus!!

Efter ett tag kom de andra, när de varit ute på en prommis med hundarna , Elin och Linnea kom tidigare.
När myggen blev för jävliga gick vi upp till stora huset men det vart splittring så jag gick ner igen, tv, kort och data. Kan lika gärna sitta här själv som att sitta där och glo!!!!

Har redan börjat längta efter att bli FARMOR!!!!, ska bli så himla roligt!!!! Tänk att få gosa med någon som inte skulle ha funnits om man själv inte fanns. !! Hur stort som helst att mitt barn ska få ett barn!!?? Man kan inte fatta det riktigt. Hoppas att man duger som Farmor!?
Ska iallafall göra mitt bästa, har ju ingen erfarenhet av farmödrar förutom killarnas.
Hoppas att man får vara det på sitt eget sätt, fast jag tror nog  att det kommer att gå bra, Elin är en go tjej och jag tror att hon gillar mig!?
Önskar nog att jag blir som min mormor! HON ÄR BÄST!!!!

Alex har börjat att blogga, kul, jag vill inte att han ska ha fb ännu, men blogg känns säkrare!
Han börjar bli stor den lilla gullungen. Nu ska jag lägga mig tror jag, ska ner till Tattoman , imogon och boka tid!!!! HÄPP!!!!

söndag-måndag-tisdag!!!!

Kom upp till Torpa vid 00.25, fick drag hjälp från 1-2 vägen efter Gävle. Trött som ett h-vete. Somnade när jag pussat mina grabbar. Alex vaknade men inte Boppa.
Vad jag har längtat efter mitt fina hus!!!!

Vaknade vid 8 på Måndag morgonen och käkade frulle med alla. Fräschade och sen åkte vi till Järvsö, jag hittade äntligen en hojhjälm!!!! JIPPI!!!!
Till Ljusdal och shoppade loss lite, bla på Apoteket Röda näsan! 3 påsar Gott&Blandat!!!! DollarStore, och sen hem pinkade hundarna och sen till Ede för att handla mat! Kollade om tattoman var öppen men icke!!!!
Hem grillade , drack gott och promenerade runt Stenbergs!!!
Trevligt trevligt!!!!
Styrde lite MOPPE då!!!!
Tisdag, vaknade vid 8 men klev inte upp förrns 9.30, gick upp med morgonrock och efter frullen så duschade jag och alla andra. Vi stack till Hudik och shoppade loss igen, Alex fick massor med kläder och Boppa lite, vi mmåste rensa hans garderob först så att vi vet vad han behöver!
Käkade glass MEGASTOR, nere vid hamnen, då hade vårt fam, redan klämt en vurre!!!! Gott var det iallafall.
Hem och fikade , sen stack jag och Bernte och Anders ner till Tattoman, Robban!!!
Jag har bestämt vad jag ska göra , snart !!!!!!!! 2 st en kan jag säga första bokstaven på C ,poppis i Frankrike!!!!
Den andra ska det snickras på lite , kul som fan!!!!
Hem och lagade lite käk av rester, diskade och sedan så stack Bernte och killarna och våra alla hundar till Fönebo. Satt och kollade ut över vattnet när killarna plaskade lite! Wirre och Rocks var skitsura på att de inte fick bada!!!!


Nu sitter jag här och Bernte har just satt upp ett vitrinskåp som vi haft i 2 år!!!! Äntligen!!
Mormor ringde, hon var hemma igen!!! De hade krockat lite , ingen skadad! SKÖNT!!!!
Nu ska jag fixa lite vi får se om det blir något mer annars  Häpp!!

Vi var i vårt hus och plockade och kollade vad vi hade, Jag, Bernte, Alex och Andreas!! Nu ska vi lägga oss!!!!
HÄPP HÄPP!!!!!


Söndag efter en regnig natt!!

Kanon bra att det regnade men måste det komma 68 mm på en natt!?? . Det var dyblött i alla våningsburar så det var ju bara att sätta fart direkt kl 6.30 med att byta. Alla kaninburar har dfått nytt strö.
Marsvinen är kollade och det har gått hem 3 kaniner och kommit 2 marsvin.
Katta har varit här med 5 säckar spån , tackar för det.
Nu är klockan 13.54 och jag tänkte slänga mig i duschen INNAN det kommer folk som ska hämta sina djur som ska hem. Sen städa inne!
Packa och vänta på MIKAELA, jag drar nog upp i kväll till Torpa .
Packningen är snart avkklarad. Väntar just nu på kunder som ska hämta djur! Det där med att passa tiden går väl så där! Oförskämt, det är vad det är !!!
Ska duscha innan jag drar iallafall. och så måste jag instruera Mikaela lite om djuren så hon fixar biffen!!
Loggar ur och bloggar nästa gång från DELSBO!!!! IIIIIIIHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAA!!!!
Häpp!!
Elsa , Rosa och Valpisarna tar jag med mig!!

Lördag och endast 1 kund!!!!

Vaknade kl 6.30 men tänkte faktiskt somna om ett tag, eller hur!? Funkade så där, men jag låg kvar och fillifjånkade ett tag iallafall.
Upp och ner , satte på en maskin tvätt, fodrade kaninerna tillsammans med hundarna. Hundarna in, ca 1 timme tar det. Valpisarna fick käk, sen fick de stanna inne medans jag fodrade marsvinen.

Cindy ylade efter mig HELA TIDEN!! Hoppas att hon kan komma härifrån snart, hon behöver mer än vad jag hinner med, långpromenader och träning.
Valpisarna får väl stanna ett tag och hoppas på att vi han hitta nya hem åt dem!

Nu ska fåglarna få sitt och sen ska jag sätta fart och röja , kök etc etc !
Jag har gjort räkningar skönt att det är klart!
Poppe kommer hit och hälsar på, kul!
Poppe, Hugo och kusin Ida kom hit och hälsade på. Poppe och kidsen badade, jag plockade lite hallonballon. Dom har varit här halva dan och åkt hem. Kul med lillebrors besök!!!!
Vi får se om lillebror och storesyster kan åka ner och hälsa på stora storesyster snart!!! Det skulle vara skitkul, vi har det på planen iallafall.
Nu ska jag försöka göra något här hemma, har latat mig idag!
Cindy ska åka hem idag, skönt för henne ,och mig, hon gnyr hela nätterna för att få komma in till mig, valparna vill hon inte vara med. Det är dags och bra för henne att få bli vanlig hund igen!!!!
Katta kom och hämtade Cindy, jag städade badrummet grundligt, tvättstugan så bra som det går. Alla skåp och hyllor torkade. Mikaelas rum de ytor som gick att torka av och dammsuga. Nu är det bara mitten kvar och trappen upp från källaren , resten tar jag när jag kommer från Delsbo. 
DET EFTERLÄNGTADE REGNET KOM, tyvärr så kommer det väl att regna nu när det väl börjat. Hoppas inte!! Detta behövs verkligen iallafall, jag tror att det är första dan på 5 veckor som det inte vattnats med slang!   
Nu är klockan 23.31 och jag ska sova!!!! HÄPP!!!!

Fredag igen! ,första gången denna vecka !

Uppe klockan är 6.30 ut till djuren och sätta fart!
Klar med marsvinen och undervåningen. Fåglarna och damsugit !!
Imorse hade jag mitt andra dödsfall på pensionatet, ett marsvin låg död i sin bur! Har smsat ägaren men ej fått något svar ännu! Sorgligt men sant!
Jag trodde att jag skulle kunna åka upp nu på måndag kväll och hem på torsdag men det ser ut att skita sig.
Så jävla trött på ändrade planer hela jävla tiden, JAG SKITER I ALLT SNART!!!
Nu ska jag ut till kaninerna!!
Kaninerna ordning gjorda , sköldpadda hemgången och Chrisse har varit här och fikat med sin mamma!
Håller på att fösöka bringa lite reda i hur djuren ska gå hem och placerar om lite, så att det ska bli lättare att hämta dem!
Mikaela åker hem på sön , ev åker jag upp på måndag då då !! KANSKE!!! ?????
Alla djur har kommit och åkt, jag har fuskat och käkat hamburgare idag! Gott de första 3 tuggorna sen vart det för mycket, men föda det fick duga klockan var ju 20.30 när jag kunde käka och då hade jag ingen lust med att laga till något! Får skärpa mig , skulle ha funkat med en Nutrilett också!
Nu ska jag städa klar övervåningen och gud nåde den som inte lägger var sak på sin plats!!!!!!!!!!!! GRRRRRRRR!!
HÄPP!!
Cindy vill hem, hon gnäller efter mig HELA tiden , har inte möjlighet att aktivera henne, valparna vill hon helst slippa.

Torsdag och härligt att vakna helt själv.

Klev upp klockan 06.30 fixade kaniner och marsvin. Nu är det en kaffekopp i handen och ska försöka bringa ordning i fågelburarna, ska försöka fixa ett system som funkar.
Nej då Bernte , du kan väl se att jag har semester och tar det chill!!! Älskar dig också, kanske!
Klar med det, nu dammsuga övervåningen innan det kommer djur.
Jag har ett helt häfte med märken från statoil så nu kan Boppa få sin boll, BARA ett häfte kvar att samla till Alex , pust! OM NI HANDLAR PÅ STATOIL, TA MÄRKEN AV GUBBEN I KASSAN OCH SKÄNK TILL MIG!!!!

Maja har varit här och promenerat med Elsa och Rosa. Tjejerna bara avgudar henne!! KUL!!!
Det är härligt med en tjej som lyssnar och lär och som faktiskt upptäcker att det FUNGERAR!!!! 

Ligan var på väg hem, men kom på andra tankar, TUR DET, jag vill inte ha hem dom innan jag är klar med det jag ska göra!!!
OM jag har tur kan jag sticka mån kväll och åka hem tor kväll. HOPPAS HOPPAS!!!!

Har delstädat alla burar hos kaninerna, imorgon får det bli marsvinens tur!

De franska vädurarna kommer tillbaka imorgon , de trivdes så bra så de ville hit igen i 16 dagar!!!! KUL. FRÅN NYNÄSHAMN KOMMER DOM!!!!
Sorterade lite papper och sen stack jag till Micke och Linda och Ida! Fikade och snackade ett tag, nu är jag hemma klockan är 23.11 valparna och resten av hundflocken fick hänga på ! Sova Häpp!!

Onsdag och helt själv hemma!!

Klockan är 7 och nu sätter jag fart! Själv i hela huset konstig känsla men så skönt!

Igår var förresten Leffe och Leffe , nej , jag stammar inte. och monterade ner poolvärmnings grunkan på bodens tak! 1000 kr så var vi av med den . Bra hoppas den kommer till nytta. Men Leffe 1 du har mer grejer som hör till grunkan som ligger I boden!! Ring Bernte och kom och hämta sedan!!
Nu ut till djuren .
Kaniner, hamstrar, marsvin , chinchilla, fåglar, valpar och hundarna klara. Bara sköldpaddan OVE kvar!
OVE vill förövrigt ha ett nytt hem OVE är född -86
2kaniner har kommit nu kl 9 en av ungarna som var med har jag haft vid mitt bord på dagis i Jakan!
Hann duscha för en gångs skull innan det satte fart. Kanin och marsvin hem.
 Hundvalpköpare här. ADA är såld och har åkt iväg till SANDVIKEN!!!Kommer få ett kanon bra hem tror jag. Fiskehund kommer hon att bli. Får väl hjälpa till och skaka ihjäl nån öring då och då !!
3 hannar kvar!
Nu ska jag käka lunch och fortsätta röja!!
Håller på för fullt med hallen uppe, ska göra det tråkiga arbetet SORTERA PAPPER!!! Skjuter alltid på det så det blir drivor!!
Boppa körde traktor när jag pratade med Bernte, nu har visst Birger , Linneá och Anders hittat dit också!
Snart ska de franska vädurarna gå hem. , sen kommer det lite fåglar idag och så "BOSSE" förstås.
Alla djur har kommit. Imorgon är det dags för rengörning igen! Det kommer att bli en mellan dag 2 kaniner hem och 2 hamstrar kommer + 1 kanin. 
 
Jag ska fortsätta i hallen! Har en sticka i fingret som jag ej får ut skit!! Leffe och Leffe var här och hämtade det som fattades till popolvärmaren. Trodde de var coola när de kom på sina hojar, ÄR INTE ETT DUGG AVIS!!!!

Har sorterat alla papper nu ska de bara in i pärmar , urk*!!!!
Har pratat med en av mina älsklingar han längtade efter mig , Alex så klart. Den andra är tuffare på Ytan men jag vet att han längtar han vill inte visa det bara ett sätt för honom att klara biffen! .
Nu är jag skittrött sova nästa !!
HÄPP!!

Maggan dan Grattis till mig!!!!

JÄVLA PISS, SKIT OCH HELVETE!!!! Du fixar det här Björnes magasin!!!! SKIT!
Säg till om det är något jag kan göra inte vet jag vad men vad fan som helst om inte annat så irritera är jag bra på!!!
Uppe kl 6.15 och nu i full gång! Djur kommer och djur går !
Kaffe har jag druckit och städat nere är klart. Morsan och farsan kommer hit tydligen, jag ska ut och göra rent i burar!
Morsan och farsan kom hit, Neta kom hit och tog med sig mormor när jag frågade. Skönt att vara helt själv och slippa ta hänsyn till någon. Hon har iallafall inget roligt här när jag flänger runt. Maja var här och promenerade med Elsa och Rosa funkar kanon, duktig tjej. Klippt klorna på valparna och kaniner. Fixat alla burar tagit emot och lämnat hem djur. Katta är med valparna på vetrinär koll, chippning och vaccinering! Kanon , 2 ev köpare imorgon!
Nu ska jag kvällsfodra!
BRA DÄR ATT DET GÅR SNABBT MILO!!!! Han fixar detta krama honom den stora BJÖRNEN!!!! Vart lite skärrad igår när du ringt, men blev lugn när jag snackade med Björne , fast det har nog inte landat riktigt. En jävla start på semestern cancer besked! Roligare kan man ha!
Nu har vi fixat allt inför ev försäljning! SOVA väntar nu! HÄPP!!

Berntes första semesterdag!! Tur för honom!

Uppe och igång, febern håller i sig bara 37.9 nu på morgonen. OCH ja jag tar det lite lugnt återigen!
Fodrat kaninerna , druckit kaffe nu är det marsvinen och fåglarna på tur!
Klart med alla djur, nervåningen städad. Väntar på kund, som ALDRIG passar tiden. Mindre skoj!
kl 10.30 dök dom upp som gubben i lådan , då var 2 andra kunder här så de fick vänta i en 1/2 timme ! HA!
Nu fortsätter jag, Killarna uppe håller på att köra in ved med gräsklipps traktorn som vi köpt. SKIT KUL!!! tycker alla 3!! De tillverkade en vedkärra som de drar efter traktorn!
Boppas rum strax klart. Kunder kommer kunder går, mormor fixa krubbet . Klockan är 19.24 alla djuren klara för idag. Snart sova ska nog bara göra garderoben klar så är det helfärdigt i Boppas rum.

3:dje jäkla gången jag skriver allt försvinner bara, orkar inte göra om det ,  nu SKITER JAG I DETTA
HÄPP!!!!

Söndag den 18/7

Upp klockan 6.15 för att sätta fart innan det blev så varmt! Skrev en lapp till mormor att hon kunde sätta på kaffe och säga till när hon vaknade. Jag hade nästan hunnit göra rent i alla kaninburar innan hon kom , sjusovare. Kaffe och sen blev det till att fortsätta, gjorde klart och sen in och tog hand om fåglarna, dammsög nëre och tog en kopp kaffe till. Klockan är nu 10. Bra jobbat, det som stör mig är att jag tappar brallorna hela tiden och kan inte hitta mitt skärp. I-landsproblem.
Nu ska jag ner och förbereda kvitton och fixa rent till alla marsvin! :)
Marsvinen klara , djur har kommit och gått. SID är badad jag tror att han håller på eller är blind! ?
Sms skickat till ägaren, lunch äten och nu in i duschen innan nästa rusch. !!!!
Klart med tvagningen!! Nu ska jag på´t igen på övervåningen, min tanke är att om jag jobbar på som bara fan så kan jag vila sedan!! hahahahaha ja ja vi får väl se hur det går, febern håller i sig men det är bara att bita ihop med lite alvedon så går det. JA!!!!!!!!!!!!!!! jag tar det lugnt, hahaha. Iallafall lugnare är i vanliga fall!!
Snart kommer det Gerbiler!
Bäddat rent i sängen!!!!
Rex kaninen och Gerbilerna har kommit, Maja är här idag igen för att promenera med hundarna. Hon var här igår också för att lära känna Rosa och Elsa, funkade kanon bra. En tjej som gör som man säger och då funkar det. Tänk om man kunde uppfostra resten av befolkningen så också!! ?
Nu är det 2 marsvin och 1 hamster som är på ingång! Jag fortsätter i sovrummet så länge!

Du får väl bada Bernte!!!!!!!!!!!!!!!!!! Appropå det din garderob går jag igenom nu!!!!!!!!!!!!
Hamster jäveln är 1 timma försenad!!!! Så dåligt att leka med annans tid!
Mormor har lagat mat IGEN, Matjäsill ?? Stavas det så , skitsamma, och tillbehör och hon har inte feber!
Nu kom ett sms från Hamstersm lite sena? ! åker från Sempervillage NU! hmmmmmm.
De kom och sedan blev jag knappt av med dem! Trevliga , tur för dem. En till kund ville komma och hämta idag istället för imorgon, ok! Drack kaffe med mormor och snackade med morsan i telefon, hon hade varit och passat HUGGE mån-fre. HOPPLA!! Nu fortsätta rensa garderober , trist men nödvändigt!
Nu är klockan 22.08 jag lägger ner!! HÄPP!! Upp tidigt imorgon också!!

Lördag! Själv hemma, mormor är här också!

Folket klev upp i ottan, frulle duscha och sen drog de till Torpa.
Jag har fixat med djuren och röjt i Alex rum, det är klart.
Nu ska jag pinka hundarna en sova helt slut.
Maja har varit här och gått ut med hundarna , de accepterade henne direkt nästan!
HÄPP!!

Semester för vissa!!

Gick upp 5.30 för att hinna klart, trött och sliten , feber men alvedon så funkar det!
Lämning , hämtning och fodra. Städade inne fast bara nere ska storfixa när folket åkt så jag struntade i det. Bernte och Mikaela hämtade SEATEN, den är klar! Tack för det Anders!!!! <3

Imorgon åker folket till Delsbo, Chrisse och Elin har redan åkt! Dom var här först och hämtade grejen till låset , vad det nu heter, första tecknet på affasi???? Jag vet men hittar inte ordet ! Skit samma, ni fattar!
Nu sova tror jag .
HÄPP!!!!

Torsdag och näst sista dan för Bernte att jobba!

Upp vid 7 och började, fixade alla ute och i djurrummet.
Kaffe och sen var det dags, BESÖK av kanininackordering som är här redan??!! Ja ja, har inget att varken dölja eller skämmas för!
En stammis kom med sina 3 kaniner, skulle åka till sydamerika någonstans och gifta sig! KUL för dom, tjejen är därifrån.
Sen rullade det på tills klockan var 13.
Åkte och hämtade min stämpel, så skönt att slippa skriva det. 444 kunder är jag upp i nu sen jag började! Ganska bra tycker jag.
Leffe och Helene var här och fikade och tog upp plats, ( nu får vi se om någon skriver en kommentar).

Ännu mer kunder, massor med nya BOKNINGAR, skitbra, det rullar på kan man säga.
Middag och vattning av alla blommor ute, det såg ut som om det skulle komma regn så jag tänkte förbereda så att jjorden kan ta emot vattnet, men det blir nog inget. !??
Just det jag köpte en fläkt till mormor, har letat och letat i flera butiker. Det har varit slut överallt. På Företagsvaruhuset hittade jag den sista dom hade, knep den direkt!!!!
Nu kan hon svalka sig.
Har även fixat hennes "jag behöver hjälp" larm.
Köpte 2 st trådlösa dörrklockor och satte dosorna , 1 i källaren och 1 i vårt rum.
Knapparna ska jag sätta i hennes rum så hon kommer åt dem. Hoppas att det funkar som tänkt.
HON FÅR INTE RINGA FÖR ATT HOON VILL HA VATTEN HAR JAG SAGT TILL HENNE!!!!
Blir nog fina fisken tror jag.
Nu sova ska upp 5.30 imorgon och börja spektaklet. MASSOR att göra.
HÄPP!!!!
Ska försöka få in kort från bröllopet !

Onsdag!!!! några dagar kvar sen blir man själv hemma, ska bli skönt!!!! mormor är hemma!

Upp klockan 7 från balkongen, vår skara hade utökats till Boppa också! Bernte vågade inte , fegis!!
Fodrat och lkämnat hem och tagit emot djur! Nu ska jag städa klart inne övervåningen och källaren kvar, kanske en dusch eller så blir det till att fortsätta i trädgården, poolen skulle behövas dammsugas och blomsterna vattnas!

39 kaniner, 27 marsvin, 2 chinchillor, 12 olika fåglar allt från papegojor till finkar, 7 hamstrar och 1 sköldpadda!!! Detta är de djur som är inackorderade just nu kl 20.13 14/7 hahahahaha och firman går bra!!!!:)
Björne var här en stund och snackade skit, käkade middag och sen fodrade vi och åkte en sväng till K-rauta för att köpa klor till poolen. En glass blev det på hemvägen.
Snart sova så man orkar med dagen imorgon! HÄPP!!

Inget bloggande igår! skriver jag idag!

Hela dagen gick i rengörningens tecken ALLA burar blev helt bytta. Detta började jag med kl 7 när jag vaknade på balkongen där jag och Alexander knoppade. Kl 13 vart jag klar med alla kaninburar. Dags att ta tag i marsvinsburarna. Lite hämtniongar och lämningar mitt i allting. När klockan var 19. åkte jag och Bernte och storhandlade. Innan hade jag hunnit slänga i mig middag också. Så trött när kvällen kom. Mormor låg och sov sen sen eftermiddag, hon tyckte värmen var olidlig, jag gillart" lider inte så mycket av värme och håller högt tempo hela tiden!:)))), måste hålla koll på henne hon dricker dåligt , säger att hon dricker men det är dåligt med det. HÄPP!!

Måndag igen

Uppe vid 06.30 för att kanske hinna en bit innan det blev för varmt! Det var varmt redan då¨!!! Fixat med alla djur och matat dom med vatten, ! marsvin verkar inte må så bra i värmen. Han är gammal. Vi får väl se!
Kjelle , Tjoran , Eva och Musen var här och hälsade på, fikade en stund och Eva och Tjoran badade, DÅ regnade det, Eller man kan inte kalla det för regn egentligen, droppa 5 st ungefär!
Skruvat burar har Bernte gjort när han kom hem, handlat lås till burarna och fodrat. Just när vi skulle fika så ringdemin telefon , HELA TIDEN. !!! Den fick något fnatt alla skulle ringa just när jag inte hade tid. Jag tröck bort folk faktiskt. Nu snart duscha igen , sen sova!! HÄPP!!

Söndag! dan efter festen!!

Vaknade kl 7 och det var ju typiskt eftersom att Mikaela och Linnéa skulle ge djuren så jag fick sova lite. Bernte cykladde till jobbet kl 06.00 STACKARN!!!!! hhahahahaha tror nog inte han var nykter.
Upp iallafall när jag hörde att brallisarna gick ut, fixade kaffe och fåglarna. Lite bakis var jag nog, trött som attan och lite skakig!
Tog emot djur och städade. HELT plötsligt stod en valpköpare på gården, hon skulle RINGA mig,  INTE före 9 !???
För att göra en lång historia kort så HON SKA INTE KÖPA EN VALP !!!!!!!!!!!!! Jäkla kärring!!!
Hela dan har gått i slöstil, har BADAT 2 GGR, och slappat VID poolen!!!! JIPPI!!!!
Bernte kom hem, Brallisarna var på Ekerö och hämtade spån för det var slut, NOT!! Bernte hade ställt det i boden ,jaja nu har jag så det räcker ett tag. Grillat och vattnat , orkar inte skriva mer
HÄPP!"!


BRÖLLOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Upp och fixade för att kunna vara ledig ett par timmar. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ skönt!!!!!
Mikaela och Linneá fixar bitarna , tog emot djur och lämnade hem djur. Allt klart.
Fixade ordning oss med värsta stassen, och stack iväg, hämtade  morsan och sen till Frösunda kyrka. SÅÅÅÅÅÅÅÅ fina var dom!!!!!!! Fest och god mat i Mattiasgården vid Vallentuna kyrka. Bernte och jag shakade järnet efter middagen. Mikaela och Linneá kom och hämtade oss, vi plockade upp mormor hos morsan och farsan på vägen hem. NU SOVA!"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HÄPP!!!!!!!!!!!!!!!hahhahahahahahaha PACKAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Fredag!! dan innan ELIN OCH BJÖRNS BRÖLLOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kom hem vid 07.30 och tog en kopp kaffe!!! Sen satte jag fart, hela dagen har gått till jobb , massor att göra och fixa med. Bernte har skruvat burar, Mikaela och Linneá jagat vattenflaskor , skålar och rastgård. Åkte till Kista och handlade en bh på kvällen, NU KAFFE!!
Pratade med Marianne i telefon i 1 timme. länge sedan, saknar henne!
1 valpspekulant har varit här och tittat, 1 kommer på söndag!
SOVA NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HÄPP!!!!

Torsdags jobb!

Åkte till jobbet med vetskapen att jag skulle få vara hemma nästan hela dagen! kl 10 släppte jag av Honom med hans mor i Waxholm och åkte hem.
Massor av sådant som jag skulle göra på fredag blev gjort. :))
Hann äta middag hemma och sen åkte jag så att jag kom till Waxholm kl 18.15.
På väg hem var vi in i Brottby hallen Ica och handlade lite. Träffade Inger hon jobbar där. KUL, hon sa att vi skulle träffas och fika någon gång, vi får väl se!

Nu sitter jag här och har 11 timmar kvar att jobba. Ev byts min tis mot ons och sen är jag ledig massor med dagar!!!!!!
Snart soffan, jippi!!!!
HÄPP!!

Onsdag igen alla veckor har tydligen en sådan!

Upp och satte fart, idag har det varit rörigt värre men ändå har jag hunnit att ha Helene Hjort och Lukke här på en titt.
 Lukke och killarna var blötdjur och vi pladdrade på mellan alla lämningar.
Uffe var här och hämtade den gamla pannan så nu är den borta, skönt!
Killarna var på en cykeltur till Viksjö och lyckades tappa bort varandra Det löste sig , det är det man har MOBILEN MED SIG TILL, BOPPA!!!! Lär dig detta NU!!!!

Hämtat 20 nya burar och Bernte har börjat skruva ihop dem. Ett jäkla jobb. Mikaela har vattnat och det behövdes verkligen!!


Massor med annat har hänt men jag orkar inte skriva mer måste sova. JO FÖRRESTEN IDA VAR HÄR IGÅR OCH PRATADE MED MIG. En sån söt unge!!!! Päronen var också med men dom såg jag inte så mycket, gosade mer med IDA.
Måste sova HÄPP!!!!

4 droppar sen inget mer!

Upp och ont i ryggen som fan!! Tog en voltaren och nu så känns det inte. Fodrat och skjutsat Linnéa, Alex och Boppa till Jakan, hon skulle gå med dom så att de fick klippa sig. Har pratat med lilla Tatti, NOPP, ingen hund där. Synd men jag förstår varför. Jag har gjort vad jag kunnat. Nu släpper vi det!!! 

Städa är på schemat , Farsan har ringt förresten, han hade varit ner och tagit bort katetern, hoppas att det funkar nu! Återkommer................. 
Nopp det funkade inte! Han har fått en remiss till urologen, vänte tid 4 veckor ca. Stackars sate!

Fixat och trixat, jag tror det hjälpte lite att "ruttna" ikväll när alla var hemma har det för första gången på VÄLDIGT LÄNGE funkat alla har hjälpts åt.
 HOPPAS ATT DET HÅLLER I SIG!!
Allt som måste göras var klart 19.30 hade jag gjort det själv hade det varit klart nu! 22.32 .
Mormor blev hemskjutsad av Neta och Elin.

Mikaela och Linneá gjorde 7 st jordgubbspajer.
 Bernte och jag fixade djuren,
 Brudarna PROMENERADE hundarna.
Alex plockade ur diskmaskinen.
 Boppa sprang tillbaka med kartongen till jordgubbs tanten.
 Med andra ord EN KANON EFTERMIDDAG KVÄLL.
 NU SOVA!!!!
HÄPP!!

Till en början molnigt men varmt!

Dagen började för min del vid 7.00,
fodrade,
mockade
och städade!!!
Tog emot en massa djur, och badade hundar
, vattnade
och lagade mat.
Pratat med Milo i telefon ,
Tatti i telefon, kollat om hon och Italian Cane Corso kan vara något????
HOPPAS HOPPAS!!!!
Nu är jag helt tömd på energi och vill bara slappa!!!
Mycket och jobb hela tiden MEN KUL ÄR DET!!!!!!
HÄPP!!


























Söndag och det är varmt 30 grader!!!!

Kom hem som jag skulle och fick kaffe som Bernte fixat. Alexander hade också klivit upp och satt med oss.
Ut och fixade djuren och tog emot tidiga inackorderingar. Nu börjar det hända grejer!!
 Mikaela städade och vi tog emot, fodrade och fixade med djuren.
Bernte och jag körde över Mikaelas bil till Åkersberga , till Anders jobb!
Poppe, Hampus och Hugo kom och var hos oss hela dagen. Folket badade och hade det skönt!
Lagade mat och Chrisse och Elin kom hit också, Chrisse åkte iväg till firman för att hålla på med husvagnen, Elin ,Argos och Monicas 2 pudlar var kvar här!

Käkade , fikade och slappade.

Jag fick en förfrågan om jag kunde ta över en Italian Cane Corso hanne på snart 2 år.!!!!!!! Jag är så sugen , en sådan har jag velat haft länge! Ja eller nej! Tror nog kanske att det inte blir, tyvärr, har en känsla av att jag blir ganska själv som ska ta hand om den. Synd, då avlivas han snart!!!! Det är det som gör det så svårt!!!!
TÅL ATT TÄNKAS PÅ!!!!!!!!
Nu ska jag sova!
HÄPP!!

NU??

Vaknade imorse utav att det var ett jäkla liv utanför kåken, undrade vem FAN som hade fest mitt i natten!!
Sedan vaknade jag till lite mer och upptäckte att det var mitt alarm på mobilen som ringde kl 5.15. FAN!!
Ville inte jobba!!

Här nu och har varit hela dan, han upp 8 och sen har vi varit på lite ärenden.
Jag åkte till morsan och farsan för att låna muggen, här finns ingen nämligen!
 2 st faser har brunnit nere i verkstaden. Toa, vatten, och kylskåp funkar inte sedan i torsdags.

Hoppas att det är lagat tills på torsdag nästa vecka då jag har mitt näst sista pass för 44 dagar framåt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Snart sängen hoppas jag är toktrött. Poppe och grabbarna kommer imorgon , jag och Bernte ska kolla efter en hjälm till mig!
HÄPP!!

Fredag!

Massor att göra , kul men hektiskt!!!!
Beställt 10 st nya våningsburar och en rasthage.

Bernte har besiktigat släpvagnen, hämtat vår gräsklippartraktor som vi ska ha här, ......nejdå den ska till Torpa!!!! Där är det ju HUR mycket som helst att klippa!!! och Bernte brukar gå i 4 dagar varje semester och klippa med grästrimmer. Nu kan han ta traktorn och en bira och leka runt samtidigt som det blir klippt!!!!:))

Han har även varit ut och hämtat spån och halm åt mig på Ekerö, Boppa var med och fick åka pirra till vågen med bonden!!!! KUL!!!!

Mormor har stuckit till Neta ett par dagar, hon fick tillstånd!!!! Säger alltid att hon ska fråga mig först ???? Undra varför!?? Hon är vuxen och ej omyndigförklarad!

Linnéa har kommit hit igen henne blir man aldrig av med!;) kul Linnéa, du får kinesa i mormors rum och slipper soffan!!

Valparna har varit ute en sväng på gräsmattan, det var spännande!
 Micke Polis har varit här och lånat en gasoltub, dom skulle ha grillparty men gasolen var på upphällningen!

Nu har jag packat och tvagat mig ska sova för imorgon väntar ett jobbdygn:(
Inget kylskåp finns på jobbet , något hade brunnit i kylskåpet, SÅ SYND DÅ!! det kan du ha pappskalle!!!
Får bli torrfoder imorgon!
HÄPP!!!!

Torsdag alla redan!

Jaha, tänkte precis på att detta är morsans FÖRSTA dag som pensionär? Låter VÄLDIGT underligt, sitter här och fäller både en och två tårar över det!?? Fattar inte varför?  Troligen för att jag inte vill att alla ska bli gamla! Tänker av någon anledning direkt på döden! Har aldrig fixat dom bitarna! Nej, lägg av!

Har varit ute med hundarna och ska ner och sätta på kaffe, ner i djurrummet och fodra. Snart kommer en hamster!
Morsan och Farsan kom hit och hälsde på, jag skulle hjälpa morsan att tvätta ett överdrag till en madrass som hon inte fick in i sin maskin.
Mormor har varit ute och rensat igen, hoppas hon tar det lugnt, vill inte ha en ny ambulanstur!

MÅSTE KOMMA IHÅG ATT FIXA TRÅDLÖSA RINGKLOCKOR, 2 ST, TILL HENNES RUM. En hit upp och en till källaren, så kan hon få kontakt med oss om det är något. Annars måste hon ta sig hit upp och det kanske hon inte kan då!!!!
GLÖM EJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Fikade och städade av när dom hade gått.
Göran kom hit och drack vatten!?? Törstig rackare!! hahahaha.
Lagade mat och gjorde rent i burar. Tog enot en kanin och sen vart det dags att försöka räkna över bur beståndet. JAG LIGGER CA 13 BURAR BACK, för kort om dom helt enkelt.
Måste ringa och beställa nya imorgon DIREKT!!!! Då är frågan DUBBEL ELLER ENKEL????
Björne kom hit en sväng när jag gjorde rent där ute, snackade med mormor ett tag.
Igår hade Leffe namnsdag eller var det i förrgår kommer inte ihåg idag när det var.
Jag grattade honom iallafall.
Nu ska jag sova, helt slut, tidig dag imorgon.
Bernte ligger redan och snarkar för fullt, han har sovit 3 timmar på dan, jobbade hela natten, fel på något skit eller var det en panna kanske! ?
 HÄPP!!

RSS 2.0