Valborg! eller Fyllborg för vissa!

Uppe med tuppen kl 7 ,skjutsade Boppa och sen direkt till Willys och storhandlade, 5 kunder var det där! OCH en gubbe på skurmaskin som av någon anledning var där jag var HELA TIDEN, jag flyttade mej och tog ett annat spår, tror ni inte på fan att gubbsaten körde dit då. Ja ja ,klar blev jag iallafall.
Nu hemma och har plockat in allt, bäddat och ska göra Chilin tills i eftermiddag. Morsan och Farsan kommer hit även Chrisse och Elin.
Mikaela och Nina kommer hem från Delsbo idag, så nu blir det fullt hus med hundar och folk. Återkommer senare.............
Chilin, sallad och en kaka bakad. Check!
Bernte kom hem och hjälpte mej att städa klart, hade gjort undervåningen klar. Duschade och sen åkte Bernte och hämtade Boppa.

Morsan och Farsan kom hit Alba och Bamse var med dom. BRA så att Alba får träffa många och STORA hundar.
Fikade och sen rensade Morsan och Mormor hallonlandet.
Mikaela kom hem och det blev 7 st hundar, funkade bra med Alba NÄR folket "Gissa vilka " fattar att hålla truten och göra som jag säger, men det är svårt att klara det i längre än 3 min. Fick nästan prata med dom som barn och förklara hundpsykologins värld för dom. PUST!!!!!!!!!!!! ALBA var iallafall duktig. Nästa gång när Linnéa är här så ska hon ha hunden med sig tycker jag. Hon behöver det, hon är faktiskt inget problem utan folket ÄR PROBLEMET!
Sen kom ARGOS, stora farliga hunden Rottis ARGOS, GICK SKITBRA när jag väl skickade bort Morsan och Farsan till BIBLIOTEKET! (vardagsrummet).
Lade ner Argos på plats brevid Alba, hon gick fram och luktade och INGET SKÄLL ÖVERHUVUDTAGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Enda gångerna som hon skällde var ute då hon var i närheten av Farsan eller Morsan!

Vi käkade och sen fixade Chrisse och Elin efteråt ,som Chrisse sa när han var liten, och visst man äter det ju efteråt.
Drack kaffe och nu är klockan 20.30 och V-Tuna folket har åkt hem.
Chrisse ,Elin  och grabbs har cyklat till brasan. Dom ska sova över här inatt.
Nu får det vara nog med detta för idag!
HÄPP!!


Torsdag och vabbar Alex fortfarande sjuk!

Upp 7 och skjutsade Boppsen till plugget. Hem, fikade och ringde jobbet, Gunwald svarade, mister var inte uppe ännu! Idag är stora flyttar dagen och huset är inte klart.
 Inget vatten, täckpapp, inget badrum, ingen toalett, BYGGARBETSPLATS! Där ska vi jobba!!!!
Tack god gud eller någon att ALEX vart sjuk, jag hade fått tuppjuck, jobbar på söndag så jag får min beskärda del jag också.
Hade lovat att fixa käk åt alla flyttmänniskor, det gjorde jag och levererade till lunch. INGEN DÄR FÖRUTOM BYGGKILLARNA.
Förövrigt hade det stulits en ny plasma tv 52 tum. + massa verktyg, en nyckel hade försvunnit igår och någon hade gått in och plockat grejer!?? jaja det tror jag när jag blir bevisad att det hänt, har varit med förr! Inte tappad bakom en vagn! Skiter i vilket.
ÄR SÅÅÅÅÅ GLAD ATT SLIPPA JOBBA!! TACK FEBERN OCH HOSTAN.
Stannade till hos Helene och kollade på Malte, Tattis kattunge, tog en fika med henne och snackade skit. ALLT FÖR SÄLLAN!!!!!!!!
Katta ringde och snackade skit, snart flytt tjejen, KUL!!!!!!!!!!!!Först Turkiet sen valpar sen djurvakt sen FLYTT!!!!
Handlade skor åt Alex , Bernte och jag drog till Dressman och ekiperade honom. Snygga och billiga kläder, REA!!!!
Sen hem och lagsde mat, vi stack till EL SOL, och sen hem. Skönt att sitta och glo. Nu ska vi lägga oss, ska bara kolla till djuren en sista gång!! HÄPP!!!!

Onsdag 1 dag närmare!!!!

Upp kl 7 och skjutsade Boppa efter att han käkat frulle, fika med mormor och Alexander åt frulle. Han hade inte lika mycket feber idag, men blir hemma imorgon också . Lika bra ;)
Nu ska jag städa, sover lite oroligt med drömmar, inga konstiga med alla jag känner är med tror jag, lite rörigt kan man säga. Tabletterna gör det hela tror jag. Igår var första dan utan röka, får väl se hur det går denna gång. Jobbigt just nu men det löser sig nog sa han som sket i vasken.
Fredag låter det som om det kommer hit folk, morsan och farsan, Chrisse och Elin. Ja det klart det är ju Valborg, då vill man ju ha ledigt från matlagning eller HUR!?
Nu är jag nog klar med det jag behöver göra, förutom hitta på middagsmat! Denise kom hit en sväng, hon var ledig, umgicks med sin lillebror vilket han uppskattade jätte mycket.- HON KOM OCH HÄLSADE PÅ MEJ, sa han
Leffe skulle ev dyka upp och visa sin nya hoj!
Leffe var här och visade upp hojen, kul att han är nöjd!
Käkat middag och väntar på att en inackordering ska komma, Bernte och Boppa på fotbollsträning.
Måste köpa shorts och linnen till Alexander, vi provade det han hade idag och det satt som korvskinn, han har växt som sjutton på alla håll. Sandaler och några tygdojjor till båda grabbsen ska vi också försöka få tag på.
Glott på burken på min kille, ARGA SNICKAR`N . Killarna gick i säng och jag fixade salladen som ska vara till Salladen imorgon. Jag ska dit och lämna den på förmiddagen, flytten är imorgon!
Nu sängen !
HÄPP!!


Tisdag och vabbar!

Klev upp och skjutsade Boppa till plugget. Alex har feber och är tokförkyld. Städade överallt känner mej ganska ok, TROR att mormor och jag åkte på någon sorts matförgiftning när vi svullade Mc Feast i söndags. Hon fick racer bajs hos Neta och jag på natten, hela dan igår och imorse var det inte ok hos mormor. Jag mådde bättre men vid 15 tiden hälsade ULRIK på , körde Gustavsbergslinjen en stund. Sen var det ok igen, SKUMT!! Ingen annan mår dåligt!
Mikaela fick handla efter att hon hade varit och visat upp Deppen på hundstallet, de tyckte att han var sååå fin så. Jag hade ju lovat att fixa maten till flytten på TORSDAG, och jag gjorde det hemma nu idag! Chili con carne! Lätt som en plätt!! klart!
Åker och lämnar den på torsdag förmiddag, till nya adressen.
Deppen ska kastreras den 17 maj! Dan efter att vi kommer hem från Turkiet, skönt att det blir gjort så tidigt då hinner han inte få några fasoner som kommer utav hanhundshormoner.
Mikaela har även växlat pengar åt oss och Katta , om man gångrar med 5 så är det lätt att hålla koll på hur mycket det kostar. 20 lira X 5= 100 kr
Bernte fixade käket idag, ugnspannkaka! Satt ute i solen en stund, känns nästan som försommar om man kisar med ögonen och är i lä. SEN kom de svarta molnen!
Nu kaffe på G sen softa tror jag . DEPPEN, WIRRE OCH ROCKS ska få åka med Mikaela och Nina till Delsbo ikväll. Kommer hem på fredag! Det blir skoj för dom.


Fortsättningen på bilhistorian är följande, HYUNDAI har bilen och har upptäckt felet, DE SOM LAGADE DEN FÖRRA GÅNGEN NÄR DEN VAR TRASIG HAR GJORT ETT GENERALFEL!!!!!!!!!!!!!!!! Det enda man inte får ha i kopplingsmojängen är KOPPAR FETT vad tror ni att de använt!???????? JO, KOPPAR FETT!!!!!!
Växellådan nerplockad och rengjord, nu får jag den väl snart hoppas jag. OCH NI KAN GE ER FAN PÅ ATT DOM SKA FÅ BETALA!!!!Det kan ni FET HAJJA!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu får det bli sängen!
 HÄPP!!

Måndag och på G att bli sjuk!

Har mått dåligt hela dan, Alex feber och hemma imorgon.
Fönsternissen saknade 2 plåtar så det blev inte helt klart.
Besiktigas ska det göras också innan det är godkänt.
Göran var här en sväng innan tandläkaren.
Bernte har kört sopor till tippen. Skola för Boppa imorgon!
Jag ska sova , hoppas morgondagen blir bättre!
Häpp!!

10.30= halv elva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sov till 10.30, rekord och sen tokstressad för det, andades lugnt i några minuter sen gillade jag läget. DUKTIG VA????
Nu är klockan 15  och jag ska gå ut. Bernte och Mikaela är på BINAB och fixar med hennes bil, killarna är där också. Berit kom hit och fikade och mormor vet jag inte riktigt vad hon gört. Hon satt ute ett tag men det var inte så skönt sa hon, sitter nog och ugglar på rummet. Ska se efter.
Gick ut ett tag och klippte lite rosor och andra torra blommor som fått nya blad  , gav hundarna mat och rastade dom.
Bernte och gänget kom hem, en kanin gick hem och då drog mormor och jag till Neta Peta och hälsade på.
 Mormor tjatade om MC Donalds så vi tog en varsin "han burgade", jag fick en glass av hon i luckan , hade råkat gjort en för mycket, tackar för den god men för söt efter ett tag. Slängde 3/4 av den.

Neta har fått skit fint, kul att se och att träffa henne. Mötte GO RAN vid Hasse han var på G hem
.
Nu är vi hemma och sängen skriker ska upp 6.30 för att väcka ungarna som har studiedag, MEN snickaren kommer och gör övervåningen kl 7. Dom får lägga sig i soffan och fortsätta sova eller glo på burken.
HÄPP!!

Skön Lördag!!!

Vaknade av mej själv kl 8 och stannade kvar i sängen, inga måsten utan pilla lite med det jag vill idag!!!!
Alex och Boppa kom också och kröp ner hos oss innan vi gick upp och fixade frulle. Alex stekte pannkaka till sig och Boppa. EN SKÖN LUGN MORGON!!!!
Nu har jag städat uppe och nere, Göran kommer hit idag och hjälper mej att klippa lite buskar, Tack för det Musen. Han ska grilla med oss sedan , Eva är ju på G till London, lycko henne!!!!
Nu ska jag skala lite rotsaker för att förbereda sen ska jag ut och jordfräsa lite i landen som ska bli tror jag. Lägga halm på hallonlandet ska jag också göra tror jag.
 Mikaela är och tränar med Deppen, Killarna cyklade till Aria i Viksjö. Skönt när de kan börja ta sig själva dit de ska ibland!!
Har gått och fixat, mormor och Mikaela var på kyrkogården och hälsade på Agda och morfar! Han gillar dororna förresten!! :) Dom tog hem lycktorna och planterade lite blommor. Hon köpte några hem också!
Göran klippte granhäcken och tujhäcken. Jag krattade ihop överallt.

Göran är numera , GO RAN the hedge man, eller var det GO RAN the ass man!!!! HAHAHAHAHAHA

När allt var klart käkade vi grillat med hasselbackspotatis, supergott!! Nina snikade sig hit också! Tur att man är van att vi är många!!!
Eva ringde och talade om det vi INTE ville veta 19 grader , shorts och fullt blommande äppelträd och blommor! Säger bara NJUT!!
GO RAN åkte hem.
Vi plockade det sista vi hade dragit fram och sen blev det Brännström in the dusch. Nu ska vi bara softa.
HÄPP!!!
EN KANON DAG!!! TACK FÖR DET TELEVERKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


FICK ETT MAIL FRÅN ISLAND I DAG, LIKNAR UTPRESSNING TYCKER JAG!!!!

Fredag och Görans dag i dag!

Grattis Göran, MUSEN!!
Uppe och fischlade undan allt framför fönstrena, Mikaela fick skjutsa killarna till skolan som förövrigt ska hem tidigt idag, klubben stängd!
Nu håller utsidan också på att bli färdig! Skönt, sen ska det handlas NYA blommor det ska bli kul! hövvevärk idag , vet inte riktigt varför!? Det går väl över.
Bernte fick svar på alla prover, ua, han ska vidare till någon krimonolog säger han, en som ska kolla hans hormonnivå tror jag att han menar!
Solat, tagit emot kanin och fått en förfrågan om "SARA" Grå Jacko, jätte trevlig fågel. Hmmmm, vi får tänka på saken. 8 år gammal och tam , pratar jätte mycket. Hm.

Städat upp efter hantverkaren som frågade om det var ok för mej att han gick tidigare idag, hmmmm ok, kommer tillbaka på måndag. Alltid trevligt om de frågar , hade gjort klart om jag sagt nej. Tjänar ingenting på att vara tjurig, hela undervåningen är klar och bara övervåningen kvar.

Ja Eva, hoppas hoppas, det gör du nog vi håller tummarna.
 
Bernte håller på att spola av trädäcket och det riktigt kliiar i fingrarna att få plantera blommor, men även jag fattar att det är för tidigt!
Ska snart börja med mat och sen ska brudarna på Bounce? stavas det så. ?

Ingen cup i Uppsala imorgon , inställt, mej gör det inget då slipper vi gå upp 7 imorgon. Synd på killarna som var taggade att spela.
Vi får väl se hur helgen artar sig.

 MIN BIL, den vart lagad och funkade i 1/2 timme sen samma fel, 2 ggr fixade han ihop skiten. OM han inte får ordning på den så  är det bara HYUNDAI som gäller inget annat att göra. JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT, VILL HA MIN FINA BIL!! Fast just nu är den inte så jävla fin. 
 
Mormor har varit ute i omgångar idag, fattar inte varför hon sitter inne och ugglar när det är så fint ute. Tror nog att hon inte kommit in i det ännu och sen är hon nog en frys skit!
Solen är varm men i skuggan ÄR det lite ruggigt det kan jag hålla med om.
Imorgon kväll är det vårfest på Bilsportsföreningen, får se om jag ska gå, det lutar åt ICKE. Brudarna ska dit.
Käkat mat och glott på burken, nu är klockan 21.30 och ´jag lägger ner!
HÄPP!

Uppe men inte mer!

Varför ska jag vara så trött, ?? längtar efter en riktig sovmorgon när jag kan få vakna helt av mej själv!
Uppe iallafall , har skjutsat killarna till plugget, druckit kaffe och ska väl nu försöka att kamma till håret så jag inte skrämmer någon på Vårdcentralen. Efter det kl 13.10 ska jag vara på mammografi! Känns bra tycker jag. Flera i bekantskapskretsen som åkt på skit i tuttsen!
Snart bara två veckor kvar till Turkiet resan HOPPAS JAG!! Kommer vi bara dit så löser sig resten, hem känns det som om att det kvittar, hahahaha blir ju längre i solen isf. Nej då, hem vill jag också!

Alla prover var PERFEKTA, och hon har tagit ALLA som GÅR att ta. Blodtrycket 135/80 bra! Nu väntar ortopeden och hjärtultraljud! Sen är man besiktigad! Rullar väl ett år till iallafall.
 Appropå RULLA!!! Kerstin kommenterade min status på FB, jag har ju varit på mammografi också idag. Jag skrev att pattarna var platta osv, och att inte bh´n passar så jag måste köpa nya. Kerstins tips var RULLA ANNA , RULLA!!!!
SÅ JÄVLA BRA! Här ska rullas!!!! hahahhahahaha
Kerstin är förövrigt hon som vigde mej och Bernte! Så mysig människa!
På väg upp till mammografin sprang jag på Anders syster Marie, hon jobbar på Radiumhemmet. På vägen ut från mammografin sprang jag på en mamma till Andreas kompis!!!
Världen är liten!
Just nu känns det helt ok, mycket oro har släppt och nu är det bara vår resa som jag är lite orolig för men va fan det löser sig väl!

Imorgon kommer dom och gör klart fönstrena på utsidan 07.00 står de färdiga att börja! !!!!
Nu ska jag softa , har solat lite också Häpp!!

Äppelträd!!

Nu har killarna cyklat till plugget, gick så där, Alex trampade snett och gjorde illa foten och Boppa blev sur och drog iväg före. KRIG med andra ord. Nu är de framme iallafall. Får väl se om hemresan blir bättre.
Nu ska jag ut och klippa klart äppelträden, kaffe har jag fått i mej så det sprutar ur öronen.
Får se om jag ev drar med mej mormor för att gratta MICKE POLIS idag , han fyller år!

Träden klara, riset ihopplockat och lagt i släpan, fixat med burar och fika på G.
Sköldpaddan ska hem idag, Bernte hjälpte mej med det när vi stack till Micke och Linda för att titta på underverket. EN SÅN GODING!!!!! Luktade och sniffade massor!!!
Köpte lite "fång" kläder åt polisbarnet!! hahhahah jättesöta!!!!
Mormor köpte en pyamas och strumpor och Vi hittade en liten RÖDA HUND!!! Alla som känner Andreas vet att det var hans älskling när han var liten, den ligger fortfarande i hans säng!!!!
Linda fick en fin bukett och Micke en flaska Absolut Päron!! Eftersom att han blivit PÄRON nu!! och så var det ju hans födelsedag!!!!
Mat blev det idag också, nu ska jag softa, kaninen som skulle komma hade blivit jagad av en katt och skadat sig på tassarna , hemma över natten för observation, kommer imorgon!!
HÄPP!!!

Tisdag och ledig t.o.m Måndag!

HEMMA, Mikaela kom och hämtade mej! Bilen kanske blir klar ikväll eller i morgon!
Skjutsade killarna sen frulle. Städade av och snackade lite med älsklings syrran Milo.
 Ut och klippte äppelträden, 1/2 kvar sen blev det dags för första Sankta matchen, jag kom inte iväg .
Alex fick ett frispel så jag stannade hemma med honom. Jag blir så jävla trött på trotsiga ,obstinata ungjäklar. Hoppas att det går över snart, det kommer i vågor, det har varit lugnt en längre tid men nu verkar det vara dags igen. USCH!
Eva och Göran kom hit en sväng och fikade , skönt då fick man lite rast. Nu ska jag lugna ner mej lite framför tidningen på datan.
Har tagit ett snack nu igen, får se om det fastnar hos den lilla gullungen. Nog om detta!

Killarna vann med 8-0 . Jag och Mikaela skjutsade hem Linnea till Å-berga, skola imorgon!
Nu har vi druckit te med mormor och sängen skriker efter mej!!!!
HÄPP!!

Dags för jobbdygn IGEN! fan va många sådana det är!!!

På jobbet, Mikaela fick skjutsa mej igen, trött! Linneá är kvar åker hem tis kväll, studiedagar! En kaninägare fast  på Tenneriffa!
Har suttit ute i solen en stund, lite ruggigt, kollat tidningen och nu är det kaffe på G .
Inget speciellt händer, Bernte har varit hos doktorn och tagit massa prover. De snackar om något ev hormonknas!? Fortsättning följer....
Vi har fått skruva mer pannan jättemycket och vi har 23 grader inomhus! Tackar för det! Nu kommer det att gå lite olja och det gör ju ingenting. Inte konstigt med dom springorna som var att det har gått 2kubik på ett halvår!

Du som kommenterade om vi skulle befolka hela Sverige, var gärna inte anomym!;)

Seg Söndag!

Upp kl 8 , frulle och Bernte och Boppa drog iväg, först skjutsade de Nina till jobbet och sen till lagfotografering.
 Nu ska det bli en vänskapsmatch mellan laget och några som jag inte kommer ihåg vilka det var.
Jag fixar hemma , tar hand om all skit och tvätt.
Mikaela är seg! Så kan det gå.
Kvällen igår var rolig  men det var ett skitband som spelade, vi jobbade på som fan och skrålade med så vi hade kul vid vårt bord iallafall. Notan 3000 pix. Kul att kunna göra något med ALLA STORA kids:)))))!!

Undra hur det går med vår resa till Turkiet????? Vill bara åka, vore så jäkla tråkigt om vi inte kommer iväg!!!!
9 månader har vi väntat och längtat!!!
9-0 vann killarna med , Boppa gjorde 1 mål, kul!!
Nu snart är det middag, Mikaela och Linneá har gjort en Cheesecake, just nu är de och skjutsar hem Nina från jobbet. Sen blir det mat. Nån kristen nissa och nisse kom in på tomten, hundarna skällde ut dom och Bernte skickade iväg dom,
-Ta med dej lappen och gå, här funkar det inte !!!! hahhahahaha.
Vi sitter nu och tittar ut, de är ett HELT JÄVLA KOPPEL, ca 6-7 st som invaderar Skälby!!!!!!!!!!
Maten uppäten, och nu är det packat och klart inför ett dygns jobb:( sen bara SOFTA!!!! HÄPP!!

Ny släkting IDA !!!!



Ny släkting till JULIA!!!!

Lördag och dags för RÄKBÅT!!

Upp på morgonen lite senare än vanligt. Frulle med familjen och sen röjde jag av efter hundar och människor. Leffe och Helene kom hit och lånade ett par Skridskor som man drar grejer på som är tungt. Fikade och sen drog dom vidare. Mikaela hämtade Linneá och Nina och på vägen hem storhandlade hon, det var alldeles tomt i skåpen. Poppe och Hugo kom hit och fikade och umgicks. Denise kom och Katta kom. Vi stack iväg till stan, Katta och jag åkte med Poppe och resten med Denise. På båten vi kom och svullade och hade sköj hela kvällen, Chrisse och Elin mötte upp på kajen!!
Hem åkte vi med Denise. Klockan var 00.00 när vi kom hem . HÄPP!!

Fredag

Igår kl 20.09 fick Micke och Linda sin lilla IDA!!!! Så kul! Micke skickade ett litet kort på henne såååå söt! Nu ska jag skjutsa killarna sen hem och äta och fortsätta städa!
Hela dan har gått och Nina, MIkaela och jag har kämpat järnet med att fixa iordning!!!! Nu är undervåningen klar och vi håller på uppe, det blir så fint. Mormor kunde inte hålla sig utan kom hem idag på förmiddagen. Hon tycker att det är sååååååå fint. Hela huset har fått ett lyft med fönstrena, och hon har rätt, huset ser mycket mordernare ut med nya fönster!! KUL SOM FAN!!!!!
Nu ska jag fortsätta..................................
Klar med under och övervåningen , BARA källaren kvar. Det tar vi i morgon. TACK NINA OCH MIKAELA!!!! utan er hade jag fått fixa i 2 veckor!!!!
Nu duscha!! Sen softa och njuta!!!!
HÄPP!!!!

Fönsterbytardag i Skälby!!!!!

Mikaela hämtade mej på jobbet, HAN hade GLÖMT att tala om att ingen skulle komma till 7 utan till 8 . Jag satte telefonen i ögat på¨honom och sa hej då! Jag skulle till vårdcentralen och lämna 1 LITER blod.
Blodtrycket har fixat till sig, 140/80. KANON!!
Hemma igen och det var full rulle överallt. Nissarna hade kommit vid 7 och kl var 9.30 och alla fönster i undervåningen satt på plats.
Duschade och sen drog vi iväg till Kungsängen och lämnade ett CV på OKQ8 , Mikaela ska söka jobb där de söker personal.
Promenerade med hundarna vid BADET och sen hem. Alla fönster isatta nu håller de på för fullt med fönsterfodret. KOMMER ATT BLI KLART IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sen ska här städas, så skitigt överallt.
Möblera om ska vi göra när vi ändå håller på ,, ska bli kul!!!
Känner mej glad och ok idag, nu börjar det gå åt rätt håll!!!
Tog en massa prover på vårdcentralen , bla sköldkörteln och blodfetter. Fortsättning följer. ......


Nu är klockan 15.30 allt är klart invärtes i kåken!!!! Nästa vecka blir det utsidan, det som är att göra nu är STÄDA ALLT!!!!!!!!
Skitigt överallt av sågspån och damm.

1 (ETT) fönster var det isolerat i , det är inte konstigt att det varit kallt och dragit!! Nu är det isolering runt alla , 2 fönster här nere har jag valt till ventilation i , så att det inte blir FÖR tätt!!
Nu ska jag sätta fart, får bli salladsklämma idag!

Vi har fixat och trixat och börjat med storrengöringen, vi fortsätter i morgon nu orkar vi inte längre. Klockan är 22.42
HÄPP!!!!

Jobbar Onsdag!

Mikaela fick kliva upp och skjutsa mej till jobbet imorse, och imorgon ska hon hämta mej här!
Min bil tar ett tag att göra iordning, det är tydligen något svänghjuls problem, ?? Tydligen ett som Hyndai är medvetna om, hoppas att det inte kostar skjortan bara.
Har varit igång sen 8 i morse, skönt när det händer något, tror nog att det blir en liten nytändning när det är flyttat och klart, rent och nytt. Vi får hoppas, imorgon så ska våra fönster monteras, det ska bli spännande.

Har fått ett mail om en bortkommen mobil i skolan, Alex hade fått låna den och killen och han spelade, killen fick tillbaka den och det säger killen också att han fick. MEN Alex känner sig anklagad för att den har kommit bort.
Han har inte tagit den , men eftersom att han hade hållit på med den så känns det som att han är inblandad säger han .
Jag får ont i magen!!

Tisdag igen!

Uppe, trött, kaffesugen! Skjutsa killarna sen en balja lut! Idag är det mockning och veterinärbesök på programmet.
Städat , gjort rent i alla burar, käkat lunch , letat efter Wirres vaccinationspapper, borta !!!!!!
Nu ger jag upp, har vänt upp&ner på allt !
Nu ska jag ut och kratta!!
Krattat och Bernte har kört sopor och skräp till tippen!! Fint som snus blir det!
Nu är det dags för sängen , jag ska jobba i 1 dygn ons-tor! Sov gott!!
HÄPP!!

Påsklovet är slut för de små liven!

Uppe klockan är 06.45, ska skjutsa killarna till skolan igen och sen en balja med lut!
Kaffet avklarat, nu ska jag börja med det som måste göras. En skitdag!
Lördag ska vi åka Vindhem, alla stora ungar, Nina och Katta, ska bli kul.

 Visste någonstans att mormor skulle glömma att killana skulle "passa" henne i 4 timmar, har Linnéa som backup, vilket behövdes då hon tydligen ska till Neta i helgen. Jag hade föreslagit att hon skulle åka till Frasan och Morsan under ons- fre då de ska byta våra fönster.Nu skulle hon tydligen till Neta efter det. Lilla mormor , det är inte mycket som fastnar och blir rätt! 
Det kommer att springa folk överallt så det finns ingenstans där hon kan sitta ifred. 2 dagar ska det ta att montera! Mormor rör ihop allt till en salig blandning, hon kan få vad som helst till vad som helst. Men det får man väl ta, vid snart 90 år ålder!
Tyvärr så blir det så att hon säger saker som inte stämmer och då undrar säkert andra , hur det hänger ihop! Känner att hon ger fel bild av vad som sägs och vad som händer och ska hända. Kan inte vara lätt för henne, hon är medveten om ATT hon rör ihop saker men kan inte få ihop det ordentligt. Hoppas att folk frågar om de tycker något är konstigt!
Slängde ut skrivbordet och ställde bokhyllor där istället, det blev bra! Bernte och jag körde ut min biljävel till BRO och den ska tittas på ikväll!!! Eva och Göran var här när vi kom hem, fikade med dom och pratade kök, Eva sågade min idé om industrimatta i kök och hall. HAHAHAHA vi får väl se. Det ligger 100 år bort iallafall !!

Djur hem och de passade på att göra sommarbokningar, innan de åkte hem, KANON!!!
NU HAR JAG DUSCHAT, SKULLE KANSKE SKICKA EN BILD TILL MUSEN SÅ HAN SER ATT JAG KAN SE NORMAL UT!!!!
Mat blir det snart och det blir efter fotbollen!
Alexander den goa har somnat på soffan, hård vecka och en hård dag i plugget!!
Sitter här efter lite tv glanande, Bernte har badat Wirre och Rocks som ska få spruta imorgon!
Boppa gick precis i sömnen, har inte hänt förut!!! han blev sur när jag ledde tillbaka honom, Släpp då för fan!!! var hans kommentar till det hela.
HÄPP!!

Söndag!

Upp och började rensa alla fönster inför fönsterbytet på Torsdag! KUL! Ska passa på att göra om lite hemma då i vardagsrummet, planering pågår! 
Jag har fått sommardäck på bilfan och den är SÖNDER IGEN!!! FÅR INTE I VÄXLARNA!!! Verkstad IGEN!!! Blir så jävla trött!!
Linnéa har åkt hem och kommer åter på Lördag då hon ska passa killar och hundarna när vi är på Räkbåten!
Nu fortsätta.
Ska plocka ur skrivbordet i köket , nu åker det ut!! Ställer två små bokhyllor där iistället!!
Duschat och glott på film, nu sova.
 HÄPP!!

Lördag och SHOPPING i Sollentuna Centrum!!!

Hemma igen och jag fick kaffe av mormor och Bernte , de hade slagits om vem som skulle sätta på det åt mej!!

Duschat och städat, sen drog vi till Sollentuna Centrum. FAKTISKT DET ENDA CENTRUM SOM FALLIT MEJ I SMAKEN!!!! Hittade massor av kläder till både mej och Mikaela. INTE MYCKET FOLK!! Fint som snus!
Fikade på lite mellan shoppingen! Linneá och Mikaela var det som hänkade.
 
Nu står brudarna i köket och lagar middag, det riktigt STINKER VITLÖK!!!! MUMS!!!!

Bernte och jag åkte till Siv , hon hade lyckats klanta sig med tv´n och var lite hysterisk!!! Snurrar ihop allt och verkar väldigt vimsig! Hon är hemma nu igen och har hjälp av hemtjänst jätte ofta men säger IFRÅN att de ska komma.
Vi måste försöka få dem att fatta att hon inte kan ta sådana beslut, utan att de måste åka dit i alla fall på tillsynsbesök!
Snart ska vi äta, flera bokningar och förfrågningar har rullat in , KUL SOM FAN!!!!!
Maten tuggad och svald, Super gott! massor av vitlök!!
Nu tror jag att jag ska rensa i min garderob och slänga gammalt skit som är solkigt och sönder!
Skulle behöva handla på mej lite mer sommarkläder , tunikor och shorts! Trosor är något av en bristvara också, glömde faktiskt att handla det idag! Strumpor har jag inte heller några, de jag har är för STORA och snurrar på foten, tokjoobbigt!

Fredag och jobbar!

MIN FINA ELSA!!





Sitter här och orkar inte skriva, jobbar vaken sedan 5 och inte helt ok. Blir ett kort inlägg idag
HÄPP!!

MIN FINA ROSA!!
MIN FINA WIRRE!

MIN FINA ROCKS OCH MIN FINA ROSA!!

TORSDAG!!!! intervju!??

Efter en skit natt ,som vanligt när jag ska göra något, är jag nu uppe! Snart tandläkaren och känner mej tokstressad för att hinna med det jag ska göra. 2 tabletter hittills och inte vet jag hur länge det tar innan något blir bättre!
Känns INTE bättre idag ialla fall. Men det beror väl på annat. Känns som att hjärtat slår lite for fort, och att andningen inte hinner med. Fan att allt ska röra ihop sig jämt! Skulle ha avbokat tandläkar h-vetet, men när jag ringde hade de stängt för lunch och sen glömde jag bort det. Ja ja vi får väl se hur det blir med allt!
Äntligen klar hos tandläkaren, det tog bara 1 år och 5 månader ?????!!! Sanslöst!
Nu är allt fixat och klart, snart är det dags!!

INTERVJUN  klar!! Jag tror att det blir bra, jag får läsa den innan den trycks, kul och trevlig kille! Plåtade och snackade med mej! MEN OJ VAD NERVIGT DET VAR!!!!
Kände några gånger att blodtrycket steg, illröd i nunan.

Fick ett sms av Kjelle och Tjoran inatt, de hade haft trevligt på sin KINA resa, skulle besöka muren  och sedan var det hemfärd på G !!!
Nu ska jag fixa med middagen som blir idag, köttet har blivit klart i lergrytan!
Maten avklarad och ifrånplockad.
Hundarna har varit ute och förresten så var Mikaela , Linnéa och Boppa ute med dom på en tur i bilen när killen var här. De promenerade vid Lillsjön i Kungsängen, de träffade ENYA och Elin, hon var jättefin sa Boppa men hon var annorlunda! Hon måste komma på besök så att vi får träffa henne!!

Bernte är och handlar hö och sen grön plastkant till häcken, det är så stort hål nere vid marken så att Rosa kan springa rätt under. Vi har ett par grannar som gillar att träna sina hundar på våra.
 De står UTANFÖR staketet och bara står, våra hundar HATAR deras hundar.
T.O.M Deppen som aldrig sett hundarna förrut och ALDRIG varit med när våra andra fått utbrott på dem, HAN MORRAR OCH RESER RAGG. Jävla MUPPHUNDAR, han känner att de inte är helt schyssta i sitt sätt.

Dumma jävla ägare också, de tycker att vi ska träffas på neutral plats och låta hundarna lära känna varandra. MINA HUNDAR VILL INTE KÄNNA DERAS PUCKO HUNDAR!!!! 
Bernt och jag var ute och gick i vintras UTAN hundar, vi mötte gubben och hundarna och den ena gjorde UTFALL mot Bernte när vi gick förbi!
Nu ska jag packa för att jobba i ett dygn fre-lör , på lördag ska jag shoppa bikini med Linneá och Mikaela.
Ses i morgon
HÄPP!!

Onsdag och fick min dom!!

DEPPEN HÄNGER SOVANDE UT UR KATT-TRANSPORTBUREN!!!!

Klev upp klockan sju och gjorde bort mej direkt, skulle ju inte dricka kaffe med socker jag skulle ju till labbet också. Klantigt!!
Väl där fick jag skäll, men jag är van, 180/100 och blodtrycksmedicin direkt. Ska på en massa återbesök, och det är väl bra! Äntligen en läkare som tar tag i grejerna tror jag, inte bara ta en alvedon så släpper skiten. Hon är också stationerad  och verksamhetschef där, så hon ÄR där! Listade mej hos henne!
Hemma och har börjat fixa med det jag ska.
Åka till apoteket och sen får vi se.
Bernte håller just nu på att ta emot våra fönster, så snart smäller det och det börjas med detta! KUL!!  Kommer att bli så¨bra så!
Nu ska jag börja!
Klar nu ska jag dricka kaffe , hämta mediciner och sedan bädda burar. Den 15/4 kommer våra fönster att sättas in, kul ska det bli när det är klart mindre roligt när det jobbas rörigt och struligt!
Tror ni inte på fan att jag glömde plånkan hemma stod i kassan på Apoteket och såg ut som ett fån, kö var det också , bara att åka hem och börja om igen!
Jag har gjort allt fix inför intrevjun imorgon!! Imorgon ska det bli finlir och tandläkaren kl 8.55 sen kl 13 smäller det! NU ska jag duscha och softa!
 HÄPP!!!

Vanlig TISDAG!!!!

Alla våra hundar solar sig på terassen!!!!

Upp kl 8.30, pannknack!!! Jag har städat uppe och nere, fixat till fåglarna och rengjort burar. Flera inackorderingar har gått hem.

SVENSKA BRANSCH MAGASINET kommer på torsdag kl 13.00 och gör en intervju med mej och kollar min verksamhet. SKIT KUL men skakigt!!!! Tokbra reklam, måste fixa iordning så att allt är på topp.
 Mikaela har städat Sivs lägenhet hon kommer hem imorgon! Hoppas nu att hon fixar sig hemma, hon kommer inte att göra det hon ska utan säkert försöka själv, vilket innebär en fallrisk som heter duga, ja ja den som lever får se...... appropå det imorgon ska jag till doktorn kl 8.30 ska jag vara där.

Våra fönster kommer också imorgon och Bernte ska till tandläkaren, han får åka in och köpa strö på vägen hem. Tandläkaren är på Ekerö och ströt också.
Nu ska jag softa , duscha och försöka att ta det lugnt!!!!
 HÄPP!!

Källaren, tvätten och tvättstugan fick sig en omgång! Kunde inte låta bli , högen växte framför mina ögon, killarna skitar ner sig när de är ute och leker, VILKET INTE GÖR NÅGOT ALLS, de har haft kompisar här idag och de har lekt i kojan och på HELA tomten i leran, Kurragömma.

SKITIGA BARN ÄR LYCKLIGA BARN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU HÄPP IGEN!!!

Annandag påsk!

Hemma vid kl 7.30, efter en inte så stillsam natt!
Bernte hade kaffe klart och det behövdes kan jag lova. Plockade och fixade , sen blev det Willys och storhandla. Bernte var på jobbet en sväng med min bil. Djur har gått hem och vi har käkat Tacos idag. Linneá och Mikaela till Apoteket för att handla lite, Klarabergsgatan fick de åka till. Nu sitter jag här och skriver lite, Mikaela ska tjäna 500 spänn i morgon på att städa farmors lägenhet, hon kommer hem på Onsdag!
Återkommer.
Kollat på Suzzie Tapper på burken!, och sen Mannen som talar med hundar. Jag valde tv idag. Händer aldrig!
Nu ska jag sova.
Häpp!!

Påsk idag också!

Upp kl 5.15 och ner och duschade, åkte till jobbet och vilade på tills klockan blev 10.30 då plockade jag utt honom. Ena dottern skulle till The Studiio och bli plåtad, eftersom att hon inte är 18 så var målsman tvungen att vara med, jag fick agera det då det inte gick att ta sig in pga trappor. Vi har suttit i en hotellfoaje i ca 6 timmar, och väntat. Ett litet undantag på en kina resturang för att inta föda. Nu är vi hemma och klockan är 19.10 , jag är helt sonkad!!!!
Den andra skrället bad jag att hon sklle städa undan det hon hade dragit fram, hon bara glodde och "jag ska me bussen , fattarö" SÄGER BARA DET KLIAR VÄLDIGT MYCKET I NÄVARNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fy fan!!!!
Hon är så otrevlig, det var sista gången som jag hjälpte henne med något ALDRIG MER!!!! Ska hon hämtas så ska Pappa med och jag skiter i om han sover då får han gå upp, eller så får ungjäveln gå! Jag skiter i vilket, ALDRIG MER!!!!
Nu ska jag kolla tidningen!
Har suttit och sitter och glor på burken, kan knappt hålla mej vaken. Lägger ner här nu! Hoppas på soffan snart! Häpp!!

Påsk fortfarande!

Sitter nu här och skriver lite. Frullen avklarad sedan länge. Alla djuren fodrade och städat nästan klart. Bara övervåningen kvar.
Sen bär det ut i finvädret.
Bernte håller på i kojan och ska sen på en tur med hojen, jag ska kratta och fixa.
Linnéa har feber som vanligt när hon är här! Mikaela ska ut och ta över kojbygget snart.
Mormor ska jag försöka skicka ut på en prommis, ska väl inte sitta inne och uggla när det är så fint ute tycker jag. Lax får det bli till middag idag, med ris och sås! 1 inackordering kommer vid 15-tiden.
Nu ska jag fortsätta!!!!!!!!!!!!!
Jag har fixat och plockat ute, sååååå skönt väder, krattat och plockat upp högar.
Lax med räkor och råris till middag, smaskigt värre.
Denise , Emelie och lilla Alva var här och hälsade på en kort stund. Alva kollade på ALLA djuren, jätteduktig var hon då hon är RÄDD för djur. Visade inte mycket av det, duktig tjej.
Nu har jag satt på kaffe och det har jag velat haft i ett par timmar. Snart ska jag packa inför morgondagens jobbdygn, ingen hit! Jag vill också vara hemma med alla andra men NEHÄ, skit i re då.
Bernte har varit ute och provkört sin hoj!!!!
Kojan är färdigbyggd, skitbra, killarna är lyckliga de har inrett och Alex är i full gång med att planera trädgården. Vi ska sätta staket så att det blir en tomt, de ska få nästan fria händer med växter där. Alex har hårdpluggat vilka växter som fixar skugga och torr plantering.
Om någon har sådana vill vi gärna ha några plantor, typ hosta och dyl.
Nu blir det inte något mer för idag, jag har packat och förberett för ett jobbdygn:( inte kul!
Hemma åter kl 7.30 Måndag morgon. Annandagpåsk!!!
 Häpp!!!

Lååååååååååångfredag!!

Uppe med tuppen , frulle allihop och sen satte vi fart.
Bernte ska meka bil och Mikaela + Linnéa bygger på killarnas koja.
Jag städar och är snart klar, flera djur kommer idag .
Mormor ska på påskmat hos von Björck vi ska grilla.
Grannens hund en svart labbe har kutat bort. Vi hjälper till att leta lite när vi går med våra hundar.
Nu ska mormor och jag dricka kaffe.
Morsan och farsan kom hit med lite påskgodis och för att hälsa på, Leffe och Helene slank in dom också, fika blev det.
Jag har krattat och fixat på tomten, mycket skit och löv blir det , massor med blommor har kommit upp. Så himla roligt.
Flera djur har kommit, alla burar i djurrummet är upptagna, det finns fler att plocka in vid behov!
Nu ska jag bara vänta på sista kaninen som ska komma sen blir det duschen för mej.
Mikaela är snart klar med golv och tak i kojan, så bra det blir . Du är en klippa , Alex sa- Min syrra kan hon också!
Nina kom hit och käkade hon med, sen tog hon hand om resten i köket, duktig flicka!!
Mormor blev hämtad av Fredde vid 15- tiden, kommer väl hem lite senare kan jag tänka.
Killarna är ute och cyklar som bara den, skönt för dom att få röra på sig! HEJA VÅREN OCH SOMMAREN.
Linnéa är lite förkyld tror jag , lite hängig och trött, hoppas att hon kryar på sig!
Vi har spelat MED ANDRA ORD! riktigt roligt jag vann HELA TIDEN!! Nu kommer det hända grejer!
Lägger ner för idag ! God natt!
 Häpp!!

Skärtorsdag!!

Uppe tidigt, skjutsade killarna. Kaffe för att vakna och sen full rulle med städning.
Flera bokningar idag och massor med djur som kommer.
Städat tomten , eller rättare sagt börjat städa tomten. Krattat och sopat upp skräp! Fortsätter i morgon.
Tagit emot massa djur och nu är det dags för att ta fram ladysuckern, Skitigt ute och skitigt inne!

Mikaela är på G och hämtar Linnéa, grabbs och alla dogsen åkte med.+ Nina!  
Snart blir det middag, när de kommer hem.

Chrisse och Elin har varit här och hämtat nyckel till Torpa, dom ska dit över helgen! Kör försiktigt!

Imorgon ska mormor till Von Bjööks på påskmat. Vi får väl se vad vi hittar på, har ingen lust att köra med påskmat i så stor utsträckning. Ingen vill du ändå ha.

Killarna och Bernte var och vaccinerade sig idag, om 3 veckor ska de ha en andra spruta.
Jag fick sms av snuten idag??!!!! 2 PASS var klara för avhämtnig!!!!
Fortsättning följer!!
Nu finns din2:a låda bira för avhämtning MUSEN!!!
Linnéa kom, Birgitta visste inte att hon åkt, va är hon där hos dej?? var hennes kommentar! Nina käkade här hon också , hon tycker att jag har stora byxor, hmmmmmmm kommer aldrig att glömma det! Nej då, jag är inte långsint bara långsynt!!
Nu ska vi ta det lugnt tror jag, kanske spela nåt spel med grabbs om de vill .
HÄPP!!!!

RSS 2.0